Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Despre Amara nu s-a mai auzit nimic de anul trecut, de când inspectorii PRO au declarat-o «pe moarte» după un raid prin stațiune... Atunci, primarul Ion Măiță promitea că «se vor lua măsuri și se va rezolva!». La un an distanță, stațiunea e la fel, iar administrația locală are alte priorități... Trebuie să cheltuie 25 milioane de lei în următorii 2 ani din fonduri europene pentru reabilitarea plajelor «Zorilor» și «Perla». Ce se întâmplă anul ăsta nu mai contează...
La pas prin stațiune Stațiunea Amara începe «la căsuțe». Căsuțele sunt vechi și emană miros de rânced, dar au rămas la mare căutare, că sunt ieftine. O căsuță cu 3 paturi se închiriază cu 130 de lei... Pomană curată! Mercurialul îl aflăm pe plaja de la «Perla», care urmează să intre în reabilitare. 14,78 milioane de lei, din fonduri europene... Până atunci, plaja rămâne o junglă. Nicolae Enescu e singurul care se aventurează în apă. Vine tocmai de la Brașov. «Apa e bună, dar locul e mizerabil. Vin prin stațiune de vreo 30 de ani... Nu în fiecare an, dar vin! E tot mai rău, ce să zic?! Nu face nimeni nimic, e dezastru! Acolo, în partea aia, a fost tabăra... Acum cresc pomii prin căsuțe, nu-ți vine să crezi. Dar acum spun că or să facă, că au bani europeni! Ne-au spus la infochioșc, că am trecut pe acolo. Eu zic că n-o să facă nimic... Poate oleacă de beton, o amenajare la plajă, dar nu mai mult. Am mai fost și în alte locuri unde s-a făcut cu bani europeni. Peste tot e la fel! Păcat, dom’le, că vin turiști străini... Și dau peste paragina asta! Eu am stat la Lebăda anul trecut, la hotelul lu porcu’ ăla de Hossu... De ce l-a mai luat, domnule, dacă își bate joc de el?!». Străinii nu sunt mulți, dar sunt... Nemți, francezi când și când... Polonezi toată vara! Vin tot la căsuțe, cu rulotele și stau cu săptămânile. Sunt tot ăia de-acum 30 de ani sau copiii lor, ne lămurește Ionel Iliescu, proaspăt angajat la infochioșc. «Străinii vin cam pe 15 iulie și rămân până la jumătatea lunii august... Chiar ieri a venit un turist german, voia să știe care sunt prețurile la cazări!». Info­chioșcul stațiunii a fost ridicat din fonduri europene, a costat 600000 de lei și se ocupă, la cerere, cu stabilirea unor trasee turistice în cadrul stațiunii... Numai că stațiunea Amara nu are trasee turistice!
Plajele administrației Plajele rămase în administrarea Primăriei Amara sunt două. Prima e «Perla», unde natura și-a reintrat de ani buni în drepturi... Aici vin pescarii și prind plevușcă pentru ciorbă. Anul ăsta au prins chiar și broaște țestoase, pe care le-au vândut amatorilor... Cealaltă plajă e «Zorilor», fostă UGSR. Se află în administrarea Primăriei care tunde iarba o dată pe an, la început de sezon. Toaletele sunt într-o stare deplorabilă, intrarea în apă devine o aventură din cauza pietrelor și sticlelor sparte, iar nămolul este adus pe plajă de către temerarii care se aventurează în covorul de alge din apă. Ne aventurăm «la nudiști», veniți aici pentru nămolul sapropelic care a făcut cândva celebră stațiunea... Ion Mircioiu are 82 de ani și se laudă că băile de nămol îl mențin: «Domnule, de ce să mint?! E rău, dar e gratis! Dacă vrei ceva condiții, mergi la alea private... Am fost și la Mircești, și la ăia de la hotel, dar costă! Aici e gratis... Vrei nămol, nu mai dai 2 lei pe pahar, intri în apă... Vrei bere, iei de-acasă... Eu vin de-aproape, de la Săveni...Vin de când mă știu! Înainte era bine, că aveam salariu și erau toate ieftine. Acuma, cu 13 milioane pensie, trebuie să te uiți în buzunar...». Pe plaja publică, cuplurile sunt puține, iar tineri mai deloc. «Noi am venit în vizită la niște rude și am zis să ne amintim și de tinerețe... Obișnuiam să venim mereu aici, pe plaja asta. Acum nu se mai poate, stăm doar la soare... Era o stațiune frumoasă, amenajată, întreținută... E păcat, ar trebui să se ocupe cineva și să o mențină că e importantă pentru țară! Ea ar trebui să intre în patrimoniul de turism al României...» ne spune Ileana Bogdan, pensionară venită tocmai de la Curtea de Argeș.
Jumătatea de hotel de la «Lebăda» Hotelul «Lebăda» e și el la fel ca anul trecut. Adică are doar 2 etaje funcționale. În fața lui, angajații descarcă de zor mobilier pentru camerele aflate în renovare. Se renovează de ani buni, cu viteza melcului... Hotelul «Lebăda» face parte dintr-un șir de hoteluri apar­­ținând firmei Alfa Hotels SRL, firmă controlată, printre alții, și de liderul confederației sindicale Cartel ALFA, Bogdan Hossu. Despre modul fraudulos în care se presupune că a fost preluat hotelul s-au scris zeci de articole de presă. Mai grav e faptul că autoritățile locale și județene cunosc starea deplorabilă în care a ajuns acest hotel. Și închid ochii. Oficialii hotelului susțin că în ultimii ani au fost făcute investiții la nivelul bazei balneare și că o aripă a hotelului a fost renovată. În realitate însă, pacienții sunt cazați în camere insalubre, iar condițiile generale sunt sub standardele hoteliere mi­nimale. Oamenii însă s-au obișnuit... Două doamne care vin dinspre stațiune cu pufuleții în geantă ridică din umeri, resemnate: «Ce să facem, dacă mai mult nu se poate... Noi suntem mulțumite că facem procedurile, că de-aia am venit! Condiții avem acasă...».

Ceea ce nu oferă administrația publică pentru turiții din Amara, oferă investitorii privați. Puțini, mereu aceiași practic, ei se încăpățânează să investească pentru cele 6 luni din an în care reușesc să obțină o brumă de profit. Suficient ca să nu moară de foame, dar nu îndeajuns pentru a dezvolta singuri cea mai celebră dintre stațiunile balneo-climaterice ale României comuniste.
3 locații de vizitat în Amara Prima locație care îți atrage privirea, din șosea, peste lanu­rile de stuf de pe malul lacului e «Ever Green». Hotelul are 4 stele, dotări de top, piscină, săli de conferințe... Iar pe site-ul locației, proprietarii promit că în cazul în care decizi să-ți organizezi nunta aici «tot ce este important pentru tine devine important și pentru noi». Următoarea locație de top este Complexul Hotelier «Ialomița». Dincolo de capacitățile de cazare (aproximativ 450 de camere), Complexul oferă «instalații complete de electro-hidroterapie si asigură efectuarea în condiții optime a numeroase tratamente balneare: baie cu nămol la cadă, baie cu apă minerală la cadă, curenți Trobert, curenți TENS, curenți interferențiali, ultrasunet, băi galvanice, solux cu nămol, baie de lumină, unde scurte, aerosoli, gimnastică medicală, laser». În sfârșit, cea de-a treia locație este Hotel «Parc», în imediata vecinătate a plajei Mircești. Hotelul dispune de 432 de camere de cazare și «bază de tratament, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase, parcare păzită și plajă proprie amenajată cu terase, dușuri, șezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircești)».

Liviu Ionescu, manager Complex Hotelier «Ialomița»
«Legislația descurajează orice fel de investiții locale!»
Toate cele 3 locații au beneficiat, de-a lungul anilor, de investiții considerabile în amenajarea zonei și a spațiilor de cazare pe care le dețin. Liviu Ionescu, managerul Complexului Hotelier «Ialo­mița», explică care a fost viziunea care a stat la baza acestor investiții și care sunt problemele cu care se confruntă antreprenorii locali acum.
Un cerc vicios Liviu Ionescu conduce de 20 de ani Com­plexul Hotelier «Ialomița». A preluat un hotel aflat în pragul falimentului, l-a readus pe linia de plutire, apoi a construit Comple­xul de Agrement «Laguna Blue», cunoscut cale de 3-4 județe, apoi a reamenajat Plaja «Splendid»... Tot nu e mulțumit. «Aici, în Complexul „Ialomița“, avem capacitatea de a asigura ca­zare pentru 10000 de turiști anual... Dar nu e de ajuns! Dacă am fi sprijiniți de către auto­rități, capacitatea de cazare ar putea crește la 15000... Din păcate, avem o legislație tem­belă care descurajează orice fel de investiții locale! Pentru că e parc protejat, nu putem tăia stuful și nu putem amenaja plajele... Pentru că e parc dendrologic, nu putem amenaja nicio locație pe teritoriul lui! Te plimbi pe 100 de hectare de parc și nu ai nici măcar un loc de unde să poți cumpăra un sandviș. Nu există nicio zonă de distracție pentru copii, nu poți construi un aquaparc, un patinoar, o gogoșerie mă­car... Totul se învârte într-un cerc vicios din care nu putem ieși. Sau nu vrem! Și-atunci, stațiunea nu prinde viată... Rămâne așa, încremenită în proiect!».
Cu lanțul investițiilor publice de gât Paradoxal, investițiile trâmbițate de autoritățile din Amara mai degrabă îl îngrijorează pe Liviu Ionescu. «Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu oamenii care fac ce fac și eu... Da, în aparență e fantastic, e minunat! Dar ce se va întâmpla dacă accesul la plaje va fi liber, de exemplu? Vom fi obligați să facem și noi la fel, iar calitatea serviciilor va scădea. Apoi mă întreb: cine va gestiona aceste plaje? Autoritățile nu au capacitatea, ar fi făcut-o până acum... Despre concesionarea lor, într-o primă fază, nu poate fi vorba... Și-atunci? Cine beneficiază, cu adevărat, de aceste investiții? Și cine pierde? N-ar fi fost mai corect ca acești bani să fie învestiți într-un parteneriat public-privat care să susțină investițiile existente și să le extindă?». Întrebările lui Liviu Ionescu rămân retorice. N-are cine să răspundă, autoritățile au fost preocupate doar să atragă fondurile europene... Rămâne ca timpul să le rezolve pe toate, ca și până acum!

Irlandezul care vine la Amara de 14 ani
Donald Keogh este pensionar și împlinește 72 de ani săptămâna aceasta. Îi va sărbători la Amara, unde revine de 14 ani pentru a-și trata durerile de spate. L-am descoperit într-unul dintre saloanele de masaj ale Complexului Hotelier «Ialomița», alături de cel mai bun prieten al său, fizioterapistul Ionică. «Aveam dureri teribile de spate... Am trecut din doctor în doctor fără niciun rezultat! Ba, chiar mi-au spus că ar fi surprinși să afle că în 5 ani voi mai fi capabil să merg... Am fost devastat. Apoi am ajuns la un doctor genial, la Dublin, care mi-a recomandat un hotel balnear în România... Întâi am spus că e nebun! Apoi am ajuns aici și m-am făcut bine. De-atunci vin în fiecare an. Nu e scump, berea e acceptabilă, iar nămolul asta de-aici face minuni pentru spatele meu...». Singurul lucru care îl deranjează pe Donald Keogh la Amara sunt țânțarii: «Pur și simplu mă devorează! Avem și noi în Irlanda, dar sunt o specie de dimensiuni mai mici și mai puțin agresivă. Aici sug tot sângele din mine...». Donald Keogh e atât de fericit că a descoperit Amara, încât recomandă locația tuturor prietenilor lui. Și regretă faptul că niciodată pliantele turistice ale stațiunii nu ajung la târgurile de turism din țara lui: «Stațiunea asta are un potențial imens. Nu mă pricep la turism, dar pot să vă spun cu siguranță că stați pe o comoară pe care nu o exploatați!».

23 Iulie 2019, 11:40 (2248 vizualizări - 5 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Amarean:
(29 Iulie 2019, 21:34)
Statiune adusa de asa zisul presedinte cu acolitii lui , G., P., O. si multi altii la stadiul care este. Si au luat ce au putut si n au reusit sa faca in 16 ani decat sa fure ptr ei, iar acum , cel de acum se chinuie sa aduca cat de cat la adevar anumite lucruri , dar caracatita este prea mare din pacate. Nu mai aruncati cu mizerii si incercati sa aflati adevarul. Sunt convins ca se va face tot ce le sta in putinta sa nu mearga lucrurile , sa denigreze peste tot.
Bogdan Pletea:
(27 Iulie 2019, 14:31)
Sunteti rasist d-l ionel?aveti cumva frustrari in acesata privinta?ori v-a tras-o vreun negru si nu v-a multumit?sau vreun negru ti-a saltat sotia de prost ce esti??? Spurcaciune de penal ce esti.Daca ai sange in ...limba...spuneti numele real nu te ascunde sub un pseudonim,jegosule ce esti.Bai tristule,acei negrii la care faci tu referire sunt domni cu D comparativ cu un ciuruc precum esti.Va rog mult stimata redactie emiteti si mesajul meu,sa citeasca  pripasit care nu poate sa isi gaseasca linistea datorita negrilor.Jeg de om.
ionel:
(26 Iulie 2019, 06:55)
Foarte multi negrii au cumparat case in Amara, prea multi .
Anonim :
(24 Iulie 2019, 09:01)
Sa se duca autoritățile sa vadă și alte stațiuni, cum ar fii Sovata, care au beneficiat de pe urma lacului și au știut să profite. Au investit in puncte de atracție, trenulet care te plimbă prin stațiune, caleasca cu cai,terase,chioșcuri cu dulciuri și suveniruri, etc. Se plâng că nu au bani, din cauza asta. Parcul pe care l-au făcut nu are o toaleta, nu ai de unde să bei un suc,o înghețată, etc. Nici pe noi din localitate nu ne atrage. E jalnic! Sa lase oamenii care vor să investească să facă ceva,dacă ei nu sunt în stare!
Amarean:
(23 Iulie 2019, 18:36)
O mica statiune distrusa de fostul primar, ajunsa in stare jalnica , cu tot mai putini turisti !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 16 Oct 2019
153 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(48 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(47 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(51 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(44 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


9

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10

Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(197 vizualizări - 0 comentarii)


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(256 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(268 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(339 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer din Scânteia, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 28 septembrie a.c., Poliția Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că un șofer ar circula haotic dinspre Bucu către Țăndărei, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...