Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Despre Amara nu s-a mai auzit nimic de anul trecut, de când inspectorii PRO au declarat-o «pe moarte» după un raid prin stațiune... Atunci, primarul Ion Măiță promitea că «se vor lua măsuri și se va rezolva!». La un an distanță, stațiunea e la fel, iar administrația locală are alte priorități... Trebuie să cheltuie 25 milioane de lei în următorii 2 ani din fonduri europene pentru reabilitarea plajelor «Zorilor» și «Perla». Ce se întâmplă anul ăsta nu mai contează...
La pas prin stațiune Stațiunea Amara începe «la căsuțe». Căsuțele sunt vechi și emană miros de rânced, dar au rămas la mare căutare, că sunt ieftine. O căsuță cu 3 paturi se închiriază cu 130 de lei... Pomană curată! Mercurialul îl aflăm pe plaja de la «Perla», care urmează să intre în reabilitare. 14,78 milioane de lei, din fonduri europene... Până atunci, plaja rămâne o junglă. Nicolae Enescu e singurul care se aventurează în apă. Vine tocmai de la Brașov. «Apa e bună, dar locul e mizerabil. Vin prin stațiune de vreo 30 de ani... Nu în fiecare an, dar vin! E tot mai rău, ce să zic?! Nu face nimeni nimic, e dezastru! Acolo, în partea aia, a fost tabăra... Acum cresc pomii prin căsuțe, nu-ți vine să crezi. Dar acum spun că or să facă, că au bani europeni! Ne-au spus la infochioșc, că am trecut pe acolo. Eu zic că n-o să facă nimic... Poate oleacă de beton, o amenajare la plajă, dar nu mai mult. Am mai fost și în alte locuri unde s-a făcut cu bani europeni. Peste tot e la fel! Păcat, dom’le, că vin turiști străini... Și dau peste paragina asta! Eu am stat la Lebăda anul trecut, la hotelul lu porcu’ ăla de Hossu... De ce l-a mai luat, domnule, dacă își bate joc de el?!». Străinii nu sunt mulți, dar sunt... Nemți, francezi când și când... Polonezi toată vara! Vin tot la căsuțe, cu rulotele și stau cu săptămânile. Sunt tot ăia de-acum 30 de ani sau copiii lor, ne lămurește Ionel Iliescu, proaspăt angajat la infochioșc. «Străinii vin cam pe 15 iulie și rămân până la jumătatea lunii august... Chiar ieri a venit un turist german, voia să știe care sunt prețurile la cazări!». Info­chioșcul stațiunii a fost ridicat din fonduri europene, a costat 600000 de lei și se ocupă, la cerere, cu stabilirea unor trasee turistice în cadrul stațiunii... Numai că stațiunea Amara nu are trasee turistice!
Plajele administrației Plajele rămase în administrarea Primăriei Amara sunt două. Prima e «Perla», unde natura și-a reintrat de ani buni în drepturi... Aici vin pescarii și prind plevușcă pentru ciorbă. Anul ăsta au prins chiar și broaște țestoase, pe care le-au vândut amatorilor... Cealaltă plajă e «Zorilor», fostă UGSR. Se află în administrarea Primăriei care tunde iarba o dată pe an, la început de sezon. Toaletele sunt într-o stare deplorabilă, intrarea în apă devine o aventură din cauza pietrelor și sticlelor sparte, iar nămolul este adus pe plajă de către temerarii care se aventurează în covorul de alge din apă. Ne aventurăm «la nudiști», veniți aici pentru nămolul sapropelic care a făcut cândva celebră stațiunea... Ion Mircioiu are 82 de ani și se laudă că băile de nămol îl mențin: «Domnule, de ce să mint?! E rău, dar e gratis! Dacă vrei ceva condiții, mergi la alea private... Am fost și la Mircești, și la ăia de la hotel, dar costă! Aici e gratis... Vrei nămol, nu mai dai 2 lei pe pahar, intri în apă... Vrei bere, iei de-acasă... Eu vin de-aproape, de la Săveni...Vin de când mă știu! Înainte era bine, că aveam salariu și erau toate ieftine. Acuma, cu 13 milioane pensie, trebuie să te uiți în buzunar...». Pe plaja publică, cuplurile sunt puține, iar tineri mai deloc. «Noi am venit în vizită la niște rude și am zis să ne amintim și de tinerețe... Obișnuiam să venim mereu aici, pe plaja asta. Acum nu se mai poate, stăm doar la soare... Era o stațiune frumoasă, amenajată, întreținută... E păcat, ar trebui să se ocupe cineva și să o mențină că e importantă pentru țară! Ea ar trebui să intre în patrimoniul de turism al României...» ne spune Ileana Bogdan, pensionară venită tocmai de la Curtea de Argeș.
Jumătatea de hotel de la «Lebăda» Hotelul «Lebăda» e și el la fel ca anul trecut. Adică are doar 2 etaje funcționale. În fața lui, angajații descarcă de zor mobilier pentru camerele aflate în renovare. Se renovează de ani buni, cu viteza melcului... Hotelul «Lebăda» face parte dintr-un șir de hoteluri apar­­ținând firmei Alfa Hotels SRL, firmă controlată, printre alții, și de liderul confederației sindicale Cartel ALFA, Bogdan Hossu. Despre modul fraudulos în care se presupune că a fost preluat hotelul s-au scris zeci de articole de presă. Mai grav e faptul că autoritățile locale și județene cunosc starea deplorabilă în care a ajuns acest hotel. Și închid ochii. Oficialii hotelului susțin că în ultimii ani au fost făcute investiții la nivelul bazei balneare și că o aripă a hotelului a fost renovată. În realitate însă, pacienții sunt cazați în camere insalubre, iar condițiile generale sunt sub standardele hoteliere mi­nimale. Oamenii însă s-au obișnuit... Două doamne care vin dinspre stațiune cu pufuleții în geantă ridică din umeri, resemnate: «Ce să facem, dacă mai mult nu se poate... Noi suntem mulțumite că facem procedurile, că de-aia am venit! Condiții avem acasă...».

Ceea ce nu oferă administrația publică pentru turiții din Amara, oferă investitorii privați. Puțini, mereu aceiași practic, ei se încăpățânează să investească pentru cele 6 luni din an în care reușesc să obțină o brumă de profit. Suficient ca să nu moară de foame, dar nu îndeajuns pentru a dezvolta singuri cea mai celebră dintre stațiunile balneo-climaterice ale României comuniste.
3 locații de vizitat în Amara Prima locație care îți atrage privirea, din șosea, peste lanu­rile de stuf de pe malul lacului e «Ever Green». Hotelul are 4 stele, dotări de top, piscină, săli de conferințe... Iar pe site-ul locației, proprietarii promit că în cazul în care decizi să-ți organizezi nunta aici «tot ce este important pentru tine devine important și pentru noi». Următoarea locație de top este Complexul Hotelier «Ialomița». Dincolo de capacitățile de cazare (aproximativ 450 de camere), Complexul oferă «instalații complete de electro-hidroterapie si asigură efectuarea în condiții optime a numeroase tratamente balneare: baie cu nămol la cadă, baie cu apă minerală la cadă, curenți Trobert, curenți TENS, curenți interferențiali, ultrasunet, băi galvanice, solux cu nămol, baie de lumină, unde scurte, aerosoli, gimnastică medicală, laser». În sfârșit, cea de-a treia locație este Hotel «Parc», în imediata vecinătate a plajei Mircești. Hotelul dispune de 432 de camere de cazare și «bază de tratament, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase, parcare păzită și plajă proprie amenajată cu terase, dușuri, șezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircești)».

Liviu Ionescu, manager Complex Hotelier «Ialomița»
«Legislația descurajează orice fel de investiții locale!»
Toate cele 3 locații au beneficiat, de-a lungul anilor, de investiții considerabile în amenajarea zonei și a spațiilor de cazare pe care le dețin. Liviu Ionescu, managerul Complexului Hotelier «Ialo­mița», explică care a fost viziunea care a stat la baza acestor investiții și care sunt problemele cu care se confruntă antreprenorii locali acum.
Un cerc vicios Liviu Ionescu conduce de 20 de ani Com­plexul Hotelier «Ialomița». A preluat un hotel aflat în pragul falimentului, l-a readus pe linia de plutire, apoi a construit Comple­xul de Agrement «Laguna Blue», cunoscut cale de 3-4 județe, apoi a reamenajat Plaja «Splendid»... Tot nu e mulțumit. «Aici, în Complexul „Ialomița“, avem capacitatea de a asigura ca­zare pentru 10000 de turiști anual... Dar nu e de ajuns! Dacă am fi sprijiniți de către auto­rități, capacitatea de cazare ar putea crește la 15000... Din păcate, avem o legislație tem­belă care descurajează orice fel de investiții locale! Pentru că e parc protejat, nu putem tăia stuful și nu putem amenaja plajele... Pentru că e parc dendrologic, nu putem amenaja nicio locație pe teritoriul lui! Te plimbi pe 100 de hectare de parc și nu ai nici măcar un loc de unde să poți cumpăra un sandviș. Nu există nicio zonă de distracție pentru copii, nu poți construi un aquaparc, un patinoar, o gogoșerie mă­car... Totul se învârte într-un cerc vicios din care nu putem ieși. Sau nu vrem! Și-atunci, stațiunea nu prinde viată... Rămâne așa, încremenită în proiect!».
Cu lanțul investițiilor publice de gât Paradoxal, investițiile trâmbițate de autoritățile din Amara mai degrabă îl îngrijorează pe Liviu Ionescu. «Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu oamenii care fac ce fac și eu... Da, în aparență e fantastic, e minunat! Dar ce se va întâmpla dacă accesul la plaje va fi liber, de exemplu? Vom fi obligați să facem și noi la fel, iar calitatea serviciilor va scădea. Apoi mă întreb: cine va gestiona aceste plaje? Autoritățile nu au capacitatea, ar fi făcut-o până acum... Despre concesionarea lor, într-o primă fază, nu poate fi vorba... Și-atunci? Cine beneficiază, cu adevărat, de aceste investiții? Și cine pierde? N-ar fi fost mai corect ca acești bani să fie învestiți într-un parteneriat public-privat care să susțină investițiile existente și să le extindă?». Întrebările lui Liviu Ionescu rămân retorice. N-are cine să răspundă, autoritățile au fost preocupate doar să atragă fondurile europene... Rămâne ca timpul să le rezolve pe toate, ca și până acum!

Irlandezul care vine la Amara de 14 ani
Donald Keogh este pensionar și împlinește 72 de ani săptămâna aceasta. Îi va sărbători la Amara, unde revine de 14 ani pentru a-și trata durerile de spate. L-am descoperit într-unul dintre saloanele de masaj ale Complexului Hotelier «Ialomița», alături de cel mai bun prieten al său, fizioterapistul Ionică. «Aveam dureri teribile de spate... Am trecut din doctor în doctor fără niciun rezultat! Ba, chiar mi-au spus că ar fi surprinși să afle că în 5 ani voi mai fi capabil să merg... Am fost devastat. Apoi am ajuns la un doctor genial, la Dublin, care mi-a recomandat un hotel balnear în România... Întâi am spus că e nebun! Apoi am ajuns aici și m-am făcut bine. De-atunci vin în fiecare an. Nu e scump, berea e acceptabilă, iar nămolul asta de-aici face minuni pentru spatele meu...». Singurul lucru care îl deranjează pe Donald Keogh la Amara sunt țânțarii: «Pur și simplu mă devorează! Avem și noi în Irlanda, dar sunt o specie de dimensiuni mai mici și mai puțin agresivă. Aici sug tot sângele din mine...». Donald Keogh e atât de fericit că a descoperit Amara, încât recomandă locația tuturor prietenilor lui. Și regretă faptul că niciodată pliantele turistice ale stațiunii nu ajung la târgurile de turism din țara lui: «Stațiunea asta are un potențial imens. Nu mă pricep la turism, dar pot să vă spun cu siguranță că stați pe o comoară pe care nu o exploatați!».

23 Iulie 2019, 11:40 (2539 vizualizări - 5 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Amarean:
(29 Iulie 2019, 21:34)
Statiune adusa de asa zisul presedinte cu acolitii lui , G., P., O. si multi altii la stadiul care este. Si au luat ce au putut si n au reusit sa faca in 16 ani decat sa fure ptr ei, iar acum , cel de acum se chinuie sa aduca cat de cat la adevar anumite lucruri , dar caracatita este prea mare din pacate. Nu mai aruncati cu mizerii si incercati sa aflati adevarul. Sunt convins ca se va face tot ce le sta in putinta sa nu mearga lucrurile , sa denigreze peste tot.
Bogdan Pletea:
(27 Iulie 2019, 14:31)
Sunteti rasist d-l ionel?aveti cumva frustrari in acesata privinta?ori v-a tras-o vreun negru si nu v-a multumit?sau vreun negru ti-a saltat sotia de prost ce esti??? Spurcaciune de penal ce esti.Daca ai sange in ...limba...spuneti numele real nu te ascunde sub un pseudonim,jegosule ce esti.Bai tristule,acei negrii la care faci tu referire sunt domni cu D comparativ cu un ciuruc precum esti.Va rog mult stimata redactie emiteti si mesajul meu,sa citeasca  pripasit care nu poate sa isi gaseasca linistea datorita negrilor.Jeg de om.
ionel:
(26 Iulie 2019, 06:55)
Foarte multi negrii au cumparat case in Amara, prea multi .
Anonim :
(24 Iulie 2019, 09:01)
Sa se duca autoritățile sa vadă și alte stațiuni, cum ar fii Sovata, care au beneficiat de pe urma lacului și au știut să profite. Au investit in puncte de atracție, trenulet care te plimbă prin stațiune, caleasca cu cai,terase,chioșcuri cu dulciuri și suveniruri, etc. Se plâng că nu au bani, din cauza asta. Parcul pe care l-au făcut nu are o toaleta, nu ai de unde să bei un suc,o înghețată, etc. Nici pe noi din localitate nu ne atrage. E jalnic! Sa lase oamenii care vor să investească să facă ceva,dacă ei nu sunt în stare!
Amarean:
(23 Iulie 2019, 18:36)
O mica statiune distrusa de fostul primar, ajunsa in stare jalnica , cu tot mai putini turisti !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 29 Feb 2020
164 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 de persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, vineri, 28 februarie 2020, 73 de persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 17:20
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Muzeul Național al Agriculturii

Prima lună de primăvară debutează la Muzeul Național al Agriculturii cu o expoziție de pictură. Sub denumirea «Armonii de primăvară», artista Cecilia Nițu își va expune pe simezele din cadrul Muzeulului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:40
(54 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția șomerilor peste 223 de locuri de muncă. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii la sediul instituției din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:25
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric!

În perioada 2-6 martie 2020, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 15:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


4

Broșteni: Surprins beat la volan, a refuzat recoltarea de sânge

Joi, 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Roată au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, ce conducea un autoturism pe raza localității Broșteni, aflându-se sub influența ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Fetești și în localitățile învecinate

Joi, 27 februarie a.c., polițiști ialomițeni au efectuat o razie pe raza municipiului Fetești, dar și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2020, 14:15
(90 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 65 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, joi, 26 februarie 2020, 65 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 17:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Cu ocazia «Zilei Modiale a Scriitorului», marți, 3 martie 2020, de la orele 14,30, la Sala Studio a Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia se va lansa volumul de poezii «Scaunul cu trei picioare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:35
(175 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accident la Lilieci: O persoană moartă pe loc, alte patru rănite!

Miercuri, 26 februarie 2020, în jurul orei 6,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2, în localitatea Lilieci, soldat cu decesul unei persoane ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:20
(399 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Lilieci accident


9

Fetești: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii feteșteni au desfășurat miercuri, 26 februarie a.c., activități de prevenire a evenimentelor rutiere, precum și a furturilor din locuințe, în cadrul campaniilor «Viața are prioritate!» și «Hoții ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 41 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, miercuri, 26 februarie 2020, 41 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se persoane. Pe localități ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 17:30
(576 vizualizări - 0 comentarii)


Razie cu percheziții la Bărbulești și Jilavele

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 16:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Campania «Viața are prioritate»

Polițiștii slobozeni au aplicat marți, 25 februarie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere « ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 14:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


13
ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

În curzul zilei de marți, 25 februarie 2020, în jurul orelor 12,35, pompierii ialomițeni au intervenit  pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o hală metalică din comuna Scânteia. La locul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 12:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală!

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul  Italiei,  precum și numărul mare de cetățeni români ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 19:15
(2547 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Februarie 2020, 18:10


Slobozia: Spărgător de mașini, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii slobozeni au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de «tentativă la furt calificat», fapte săvârșite în noaptea de 23/24 februarie 2020. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri ialomițeni, prinși la volan fără permis

Doi ialomițeni de 20, respectiv 30 de ani, au fost depistați de polițiști luni, 24 februarie a.c., conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amendat de 3 ori pentru comerț ilegal cu porci

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți cetățenii județului că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Avarie pe strada Călărași din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 75 mm, de pe strada Călărași din Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 25 februarie ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...