Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Amara, stațiunea care plânge/râde cu un ochi

Despre Amara nu s-a mai auzit nimic de anul trecut, de când inspectorii PRO au declarat-o «pe moarte» după un raid prin stațiune... Atunci, primarul Ion Măiță promitea că «se vor lua măsuri și se va rezolva!». La un an distanță, stațiunea e la fel, iar administrația locală are alte priorități... Trebuie să cheltuie 25 milioane de lei în următorii 2 ani din fonduri europene pentru reabilitarea plajelor «Zorilor» și «Perla». Ce se întâmplă anul ăsta nu mai contează...
La pas prin stațiune Stațiunea Amara începe «la căsuțe». Căsuțele sunt vechi și emană miros de rânced, dar au rămas la mare căutare, că sunt ieftine. O căsuță cu 3 paturi se închiriază cu 130 de lei... Pomană curată! Mercurialul îl aflăm pe plaja de la «Perla», care urmează să intre în reabilitare. 14,78 milioane de lei, din fonduri europene... Până atunci, plaja rămâne o junglă. Nicolae Enescu e singurul care se aventurează în apă. Vine tocmai de la Brașov. «Apa e bună, dar locul e mizerabil. Vin prin stațiune de vreo 30 de ani... Nu în fiecare an, dar vin! E tot mai rău, ce să zic?! Nu face nimeni nimic, e dezastru! Acolo, în partea aia, a fost tabăra... Acum cresc pomii prin căsuțe, nu-ți vine să crezi. Dar acum spun că or să facă, că au bani europeni! Ne-au spus la infochioșc, că am trecut pe acolo. Eu zic că n-o să facă nimic... Poate oleacă de beton, o amenajare la plajă, dar nu mai mult. Am mai fost și în alte locuri unde s-a făcut cu bani europeni. Peste tot e la fel! Păcat, dom’le, că vin turiști străini... Și dau peste paragina asta! Eu am stat la Lebăda anul trecut, la hotelul lu porcu’ ăla de Hossu... De ce l-a mai luat, domnule, dacă își bate joc de el?!». Străinii nu sunt mulți, dar sunt... Nemți, francezi când și când... Polonezi toată vara! Vin tot la căsuțe, cu rulotele și stau cu săptămânile. Sunt tot ăia de-acum 30 de ani sau copiii lor, ne lămurește Ionel Iliescu, proaspăt angajat la infochioșc. «Străinii vin cam pe 15 iulie și rămân până la jumătatea lunii august... Chiar ieri a venit un turist german, voia să știe care sunt prețurile la cazări!». Info­chioșcul stațiunii a fost ridicat din fonduri europene, a costat 600000 de lei și se ocupă, la cerere, cu stabilirea unor trasee turistice în cadrul stațiunii... Numai că stațiunea Amara nu are trasee turistice!
Plajele administrației Plajele rămase în administrarea Primăriei Amara sunt două. Prima e «Perla», unde natura și-a reintrat de ani buni în drepturi... Aici vin pescarii și prind plevușcă pentru ciorbă. Anul ăsta au prins chiar și broaște țestoase, pe care le-au vândut amatorilor... Cealaltă plajă e «Zorilor», fostă UGSR. Se află în administrarea Primăriei care tunde iarba o dată pe an, la început de sezon. Toaletele sunt într-o stare deplorabilă, intrarea în apă devine o aventură din cauza pietrelor și sticlelor sparte, iar nămolul este adus pe plajă de către temerarii care se aventurează în covorul de alge din apă. Ne aventurăm «la nudiști», veniți aici pentru nămolul sapropelic care a făcut cândva celebră stațiunea... Ion Mircioiu are 82 de ani și se laudă că băile de nămol îl mențin: «Domnule, de ce să mint?! E rău, dar e gratis! Dacă vrei ceva condiții, mergi la alea private... Am fost și la Mircești, și la ăia de la hotel, dar costă! Aici e gratis... Vrei nămol, nu mai dai 2 lei pe pahar, intri în apă... Vrei bere, iei de-acasă... Eu vin de-aproape, de la Săveni...Vin de când mă știu! Înainte era bine, că aveam salariu și erau toate ieftine. Acuma, cu 13 milioane pensie, trebuie să te uiți în buzunar...». Pe plaja publică, cuplurile sunt puține, iar tineri mai deloc. «Noi am venit în vizită la niște rude și am zis să ne amintim și de tinerețe... Obișnuiam să venim mereu aici, pe plaja asta. Acum nu se mai poate, stăm doar la soare... Era o stațiune frumoasă, amenajată, întreținută... E păcat, ar trebui să se ocupe cineva și să o mențină că e importantă pentru țară! Ea ar trebui să intre în patrimoniul de turism al României...» ne spune Ileana Bogdan, pensionară venită tocmai de la Curtea de Argeș.
Jumătatea de hotel de la «Lebăda» Hotelul «Lebăda» e și el la fel ca anul trecut. Adică are doar 2 etaje funcționale. În fața lui, angajații descarcă de zor mobilier pentru camerele aflate în renovare. Se renovează de ani buni, cu viteza melcului... Hotelul «Lebăda» face parte dintr-un șir de hoteluri apar­­ținând firmei Alfa Hotels SRL, firmă controlată, printre alții, și de liderul confederației sindicale Cartel ALFA, Bogdan Hossu. Despre modul fraudulos în care se presupune că a fost preluat hotelul s-au scris zeci de articole de presă. Mai grav e faptul că autoritățile locale și județene cunosc starea deplorabilă în care a ajuns acest hotel. Și închid ochii. Oficialii hotelului susțin că în ultimii ani au fost făcute investiții la nivelul bazei balneare și că o aripă a hotelului a fost renovată. În realitate însă, pacienții sunt cazați în camere insalubre, iar condițiile generale sunt sub standardele hoteliere mi­nimale. Oamenii însă s-au obișnuit... Două doamne care vin dinspre stațiune cu pufuleții în geantă ridică din umeri, resemnate: «Ce să facem, dacă mai mult nu se poate... Noi suntem mulțumite că facem procedurile, că de-aia am venit! Condiții avem acasă...».

Ceea ce nu oferă administrația publică pentru turiții din Amara, oferă investitorii privați. Puțini, mereu aceiași practic, ei se încăpățânează să investească pentru cele 6 luni din an în care reușesc să obțină o brumă de profit. Suficient ca să nu moară de foame, dar nu îndeajuns pentru a dezvolta singuri cea mai celebră dintre stațiunile balneo-climaterice ale României comuniste.
3 locații de vizitat în Amara Prima locație care îți atrage privirea, din șosea, peste lanu­rile de stuf de pe malul lacului e «Ever Green». Hotelul are 4 stele, dotări de top, piscină, săli de conferințe... Iar pe site-ul locației, proprietarii promit că în cazul în care decizi să-ți organizezi nunta aici «tot ce este important pentru tine devine important și pentru noi». Următoarea locație de top este Complexul Hotelier «Ialomița». Dincolo de capacitățile de cazare (aproximativ 450 de camere), Complexul oferă «instalații complete de electro-hidroterapie si asigură efectuarea în condiții optime a numeroase tratamente balneare: baie cu nămol la cadă, baie cu apă minerală la cadă, curenți Trobert, curenți TENS, curenți interferențiali, ultrasunet, băi galvanice, solux cu nămol, baie de lumină, unde scurte, aerosoli, gimnastică medicală, laser». În sfârșit, cea de-a treia locație este Hotel «Parc», în imediata vecinătate a plajei Mircești. Hotelul dispune de 432 de camere de cazare și «bază de tratament, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase, parcare păzită și plajă proprie amenajată cu terase, dușuri, șezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircești)».

Liviu Ionescu, manager Complex Hotelier «Ialomița»
«Legislația descurajează orice fel de investiții locale!»
Toate cele 3 locații au beneficiat, de-a lungul anilor, de investiții considerabile în amenajarea zonei și a spațiilor de cazare pe care le dețin. Liviu Ionescu, managerul Complexului Hotelier «Ialo­mița», explică care a fost viziunea care a stat la baza acestor investiții și care sunt problemele cu care se confruntă antreprenorii locali acum.
Un cerc vicios Liviu Ionescu conduce de 20 de ani Com­plexul Hotelier «Ialomița». A preluat un hotel aflat în pragul falimentului, l-a readus pe linia de plutire, apoi a construit Comple­xul de Agrement «Laguna Blue», cunoscut cale de 3-4 județe, apoi a reamenajat Plaja «Splendid»... Tot nu e mulțumit. «Aici, în Complexul „Ialomița“, avem capacitatea de a asigura ca­zare pentru 10000 de turiști anual... Dar nu e de ajuns! Dacă am fi sprijiniți de către auto­rități, capacitatea de cazare ar putea crește la 15000... Din păcate, avem o legislație tem­belă care descurajează orice fel de investiții locale! Pentru că e parc protejat, nu putem tăia stuful și nu putem amenaja plajele... Pentru că e parc dendrologic, nu putem amenaja nicio locație pe teritoriul lui! Te plimbi pe 100 de hectare de parc și nu ai nici măcar un loc de unde să poți cumpăra un sandviș. Nu există nicio zonă de distracție pentru copii, nu poți construi un aquaparc, un patinoar, o gogoșerie mă­car... Totul se învârte într-un cerc vicios din care nu putem ieși. Sau nu vrem! Și-atunci, stațiunea nu prinde viată... Rămâne așa, încremenită în proiect!».
Cu lanțul investițiilor publice de gât Paradoxal, investițiile trâmbițate de autoritățile din Amara mai degrabă îl îngrijorează pe Liviu Ionescu. «Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu oamenii care fac ce fac și eu... Da, în aparență e fantastic, e minunat! Dar ce se va întâmpla dacă accesul la plaje va fi liber, de exemplu? Vom fi obligați să facem și noi la fel, iar calitatea serviciilor va scădea. Apoi mă întreb: cine va gestiona aceste plaje? Autoritățile nu au capacitatea, ar fi făcut-o până acum... Despre concesionarea lor, într-o primă fază, nu poate fi vorba... Și-atunci? Cine beneficiază, cu adevărat, de aceste investiții? Și cine pierde? N-ar fi fost mai corect ca acești bani să fie învestiți într-un parteneriat public-privat care să susțină investițiile existente și să le extindă?». Întrebările lui Liviu Ionescu rămân retorice. N-are cine să răspundă, autoritățile au fost preocupate doar să atragă fondurile europene... Rămâne ca timpul să le rezolve pe toate, ca și până acum!

Irlandezul care vine la Amara de 14 ani
Donald Keogh este pensionar și împlinește 72 de ani săptămâna aceasta. Îi va sărbători la Amara, unde revine de 14 ani pentru a-și trata durerile de spate. L-am descoperit într-unul dintre saloanele de masaj ale Complexului Hotelier «Ialomița», alături de cel mai bun prieten al său, fizioterapistul Ionică. «Aveam dureri teribile de spate... Am trecut din doctor în doctor fără niciun rezultat! Ba, chiar mi-au spus că ar fi surprinși să afle că în 5 ani voi mai fi capabil să merg... Am fost devastat. Apoi am ajuns la un doctor genial, la Dublin, care mi-a recomandat un hotel balnear în România... Întâi am spus că e nebun! Apoi am ajuns aici și m-am făcut bine. De-atunci vin în fiecare an. Nu e scump, berea e acceptabilă, iar nămolul asta de-aici face minuni pentru spatele meu...». Singurul lucru care îl deranjează pe Donald Keogh la Amara sunt țânțarii: «Pur și simplu mă devorează! Avem și noi în Irlanda, dar sunt o specie de dimensiuni mai mici și mai puțin agresivă. Aici sug tot sângele din mine...». Donald Keogh e atât de fericit că a descoperit Amara, încât recomandă locația tuturor prietenilor lui. Și regretă faptul că niciodată pliantele turistice ale stațiunii nu ajung la târgurile de turism din țara lui: «Stațiunea asta are un potențial imens. Nu mă pricep la turism, dar pot să vă spun cu siguranță că stați pe o comoară pe care nu o exploatați!».

23 Iulie 2019, 11:40 (2050 vizualizări - 5 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Amarean:
(29 Iulie 2019, 21:34)
Statiune adusa de asa zisul presedinte cu acolitii lui , G., P., O. si multi altii la stadiul care este. Si au luat ce au putut si n au reusit sa faca in 16 ani decat sa fure ptr ei, iar acum , cel de acum se chinuie sa aduca cat de cat la adevar anumite lucruri , dar caracatita este prea mare din pacate. Nu mai aruncati cu mizerii si incercati sa aflati adevarul. Sunt convins ca se va face tot ce le sta in putinta sa nu mearga lucrurile , sa denigreze peste tot.
Bogdan Pletea:
(27 Iulie 2019, 14:31)
Sunteti rasist d-l ionel?aveti cumva frustrari in acesata privinta?ori v-a tras-o vreun negru si nu v-a multumit?sau vreun negru ti-a saltat sotia de prost ce esti??? Spurcaciune de penal ce esti.Daca ai sange in ...limba...spuneti numele real nu te ascunde sub un pseudonim,jegosule ce esti.Bai tristule,acei negrii la care faci tu referire sunt domni cu D comparativ cu un ciuruc precum esti.Va rog mult stimata redactie emiteti si mesajul meu,sa citeasca  pripasit care nu poate sa isi gaseasca linistea datorita negrilor.Jeg de om.
ionel:
(26 Iulie 2019, 06:55)
Foarte multi negrii au cumparat case in Amara, prea multi .
Anonim :
(24 Iulie 2019, 09:01)
Sa se duca autoritățile sa vadă și alte stațiuni, cum ar fii Sovata, care au beneficiat de pe urma lacului și au știut să profite. Au investit in puncte de atracție, trenulet care te plimbă prin stațiune, caleasca cu cai,terase,chioșcuri cu dulciuri și suveniruri, etc. Se plâng că nu au bani, din cauza asta. Parcul pe care l-au făcut nu are o toaleta, nu ai de unde să bei un suc,o înghețată, etc. Nici pe noi din localitate nu ne atrage. E jalnic! Sa lase oamenii care vor să investească să facă ceva,dacă ei nu sunt în stare!
Amarean:
(23 Iulie 2019, 18:36)
O mica statiune distrusa de fostul primar, ajunsa in stare jalnica , cu tot mai putini turisti !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 23 Aug 2019
157 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Accident între Movila și Fetești, patru victime

Miercuri, 21 august a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Fetești au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ212, în afara municipiului Fetești, soldat cu rănirea a patru ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:15
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Depistat la volanul unui autoturism radiat din circulație

Miercuri, 21 august a.c., polițiștii ialomițeni au întocmit dosare penale unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Astfel, un bărbat, de 36 de ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune împotriva «taximetriștilor-pirat»

Joi, 22 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

22 August 2019, 15:05
(174 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(206 vizualizări - 0 comentarii)


5

APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(235 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(282 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(292 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


9

Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


10

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(858 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


12

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(757 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(945 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(868 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(766 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(895 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(729 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(898 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(797 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1019 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(983 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(990 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(976 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1046 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1195 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1142 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ultimele comentarii
Fost profesor în «Politică în interesul Învățământului», în școlile din Ialomița închiriez garsonieră în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 slobozean în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene @consulttant în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Carmen C. în USR Ialomița își școlește pepiniera de cadre George în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Consultant în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene Lipsă personal în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Cetatean în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Om în APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL CETACEAN în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Grecu în Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene Cetățean în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Udrea în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Sandel în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița Parinte grupa 2005 în «Grupa 2005», triumf la Memorialul «George Isac» Mircea în Grad de intervenție scăzut în spitalele din Ialomița tichie de margaritar în Borduri de granit la 100 de lei bucata pe Calea București! Bidon în Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia Pentru "un analist" în «Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...