Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat

Neglijați de familie

Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița cer instanței de judecată emiterea unui ordin de executare, pentru a prelua în sistemul de protecție patru minori, din comuna Gheorghe Doja, neglijați de părinți. Copiii locuiesc alături de mamă și doi frați majori în condiții greu de descris în cuvinte. Pe lângă sărăcia lucie în care sunt obligați să trăiască, minorii nu au fost lăsați de mamă să meargă la școală. Mai mult, aceștia au semănat groaza printre vecini. Cazul este cunoscut de autoritățile locale de foarte mult timp, dar nu au fost lăsate să inter­vină chiar de către primarul localității Gheorghe Doja. Contactat telefo­nic pentru a oferi un punct de vedere, edilul a refuzat precizând că se află la volan...

Vecini terorizați Locuința celor patru minori pe care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița dorește să-i instituționalizeze abia dacă poate fi numită casă. Imobilul nu este împrejmuit de garduri și este insalubru... Fără utilități publice, cei șapte locatari ai casei sunt nevoiți să-și facă nevoile la marginea satului, la un WC pe care l-au im­provizat din scânduri și preșuri. Situația este cu atât mai gravă cu cât copiii, împreună cu mama lor și frații mai mari, și-au terorizat vecinii! Oamenii reclamă că aceștia provoacă deseori scandaluri, fără ca Poliția sau repre­zentanții Primăriei Gheorghe Doja să ia vreo măsură împotriva lor. «Nici nu poți să ieși pe stradă, pentru că te iau toți la înjurături... După mine au aruncat cu pietre și am fost la un pas să-mi spargă capul. Am încercat să-i ajut, dar să știți că nu ai cu cine... Așa ceva nu am văzut în viața mea și sunt om bătrân!» re­clamă Vasile Spătărelu, unul dintre vecini. Bătrâna Andreea Enescu, în vârstă de 82 de ani, a fost chiar bă­tută de copii, la îndemnul mamei lor. «Eu tot n-am înțeles ce-au avut cu mine... Așa dintr-o dată au sărit pe mine și mi-au tras un pumn în față! Am scos și certificat medico-legal. Am chemat de mai multe ori Poliția și nu au pățit nimic. Tot pe noi ne ia la rost, că de ce nu-i lăsăm în pace... Păi, cum să-i lași dacă ei se reped la noi?!» explică femeia situația.

O familie-problemă Conform datelor furnizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, mama celor patru copii minori s-a opus trimiterii acestora la școală, fiind complet analfabeți. «Nici mama, dar nici copiii nu au fost niciodată la școală! Femeia nu poate justifica de ce a refuzat să-i lase să învețe...» a explicat Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Ialomița. În urmă cu o săptămână, autoritățile competente din Slobozia au mers la Gheorghe Doja pentru a-i prelua pe cei patru minori și a-i integra într-unul dintre serviciile sociale pe care le adminis­trează. Pentru a interveni, asistenții sociali au fost nevoiți să cheme Poliția, dar și Salvarea, întrucât mamei i s-ar fi făcut rău. Mai mult, în momentul în care autoritățile au fost în punctul de a lua copiii, Ion Mihai, edilul localității s-a opus măsurii de a fi luați! «Normal că domnul primar n-a vrut, pentru că bunicul lor este argatul lui în curte... Sunt protejați de el cu toții, altfel nu-mi explic de ce au mereu „spatele“ protejat!» spune, revoltată, doamna Elena, a cărei gospodărie se învecinează cu cea a familiei-problemă. Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere, edilul Ion Mihai a explicat faptul că nu poate vorbi pentru că se află la volan. «Sunt în mașină și mă prinde Poliția... Vă doresc o zi bună!» a fost reacția edilului. Între timp, alți angajați ai Primăriei Gheorghe Doja au făcut noi demersuri pentru ca minorii să fie preluați de stat. «Cunoaștem situația foarte bine. Am înaintat o solicitare către DGASPC pentru a-i prelua pe copii! Suntem cu toate documentele pregătite...» a explicat Monica Praf, secretarul comunei Gheorghe Doja.

Preluați cu un executor judecătoresc În cel mai scurt timp, minorii neglijați de mamă vor fi preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. Instituția va reveni la Gheorghe Doja cu un ordin de executare emis de instanța competentă. Este unul dintre mij­loacele pe care le au la dispoziție asistenții sociali atunci când părinții copiilor neglijați refuză să-i încredințeze statului de bună voie. «Am făcut toate demersurile necesare, am înștiințat deja instanța cu privire la intenția noastră... Acum așteptăm să primim ordinul de executare! Să sperăm că executorul nu va fi nevoit să facă uz de alte mijloace...» a mai spus Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Ialomița.

Neglijența, drama minorilor din Ialomița
Cazul expus mai sus nu este singular la nivelul județului Ialomița. Conform statisticilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, în cursul anului trecut personalul specializat al instituției a intervenit în 20 de cazuri de cazuri de minori neglijați de familie. În cele mai multe cazuri este vorba despre copii sub 10 ani... Cu toții au primit îngrijire și consiliere în cadrul Complexului de Servicii Comunitare din municipiul Slobozia.

25 Iulie 2019, 08:05 (3420 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
«Război civil» la Gheorghe Doja
Gheorghe Doja, comuna fără asistați social

Comentariile cititorilor:


Dojean:
(28 Iulie 2019, 22:10)
Al dr... primar. Are grija de animalele alea dar de comuna nu se ingrijeste. In saptamanile trecute, la biserica, in momentul cand ieseam afara incepeau sa grohaie. Asa iti vine sa le "grohai" si tu o bataie. L-am vazut odata pe "tatal" lor cum statea in CAP si bea pahare de bere fara numar. Una dintre fete fusese batuta de ma-sa si de frate-su mai mare cu picioarele intr-o seara. Ieri, la biserica, aveau un comportament de parca intrase satana in ele. Si primarul. NU intretine drumul care te duce dinspre CAP spre camp, nu asfalteaza strazile, nu imbunatateste parcul. Are grija de animalele astea (...)
Anonim:
(26 Iulie 2019, 16:15)
Domnule primar, dormiti linistit noaptea in palatul dumneavoastra stiind ca refuzati acestor copii drepturile constitutionale din art 32 si art 33(dreptul la invatatura si dreptul la cultura)? De semnatura dumneavoastra a depins pana acum soarta acestor copii, doi dintre ei sunt iremediabil prierduti(fata chiar se prostitueaza). De ce domnule primar ati sunat la DGASPC si ati spus sa nu ii ia nimeni ca raspundeti dumneavoastra de ei? Sa ii luati acasa domnule primar sau la baiatul dumneavoastra ca aveti ditamai casele. Ce sa spun sufletist om. Sa mergeti sa platiti luneta vecinului lor, cand da de supt cate unei vecine sa mergeti sa va cereti scuze, sa lingeti unde scuipa ei, asta cred eu ca inseamna sa raspundeti de ei. Sunt unul din contribuabilii care isi rup de la gura sa va asigure salariile dumneavoastra si celorlalti, care ori sunt in sedinta, ori sunt la volan si nu pot raspunde la telefon, chiar si doamnei secretare care doarea sa fie anuntata inainte sa vina presa; probabil sa isi puna parul pe bigudiuri, domnul inspector Praf sa isi caute târlicii cu care si-a facut intrarea in primarie.da da de salariile astea vorbim PRIMAR 8320 RON(83.200.000 - 83 milioane 200 mii) VICEPRIMAR 6240 RON( 62.400.000 - 62 milioane 400 mii) INSPECTOR 7 POSTURI 5698RON (56.980.000 - 56 milioane 980 mii) BIBLIOTECAR(o alta doamna Praf) 4930RON (49.300.000 - 49 milioane 300mii)
GOLANIE:
(26 Iulie 2019, 10:22)
ne am obisnuit cu golania din romania,politia nu actioneaza niciodata decat impotriva celor care pot plati amenzi, acolo sunt foarte scrupulosi.nu inteleg pt ce mai avem politie locala, politie rutiera, politie de orice fel, biserica, tribunale,etc.toti sug din spinarea noastra fara sa faca ceva pt normalitate.NE MAI MIRAM DE CE PLEACA TOTI DIN ROMANIA
dojean:
(26 Iulie 2019, 08:25)
Daca erai la volan  nu puteai sa tragi pe dreapta si sa dai explicatii,ori esti prea ocupat cu agricultura ca pe la primarie treci in fuga.Sugi ca capusa din spinarea oamenilor si mai vrei sa le lasi mostenire dojenilor pe fitu care l-ai facut consilier
cineva:
(25 Iulie 2019, 19:35)
Poate s-a mai desteptat si dojeanul,Vede cat cheltuieste cu reparatiile masinilor pe care le rupe pe strazile astea nenorocite.Atat primarul cat si primareasa traiesc pe spinarea dojenilor si le macina nervii.
anonim:
(25 Iulie 2019, 18:17)
Este cumva comuna despre care primarul se batea cu pumnul in piept ca nu are nici-un asistat social, ca dojenii  nu mai pot de bogatia care este pe capul lor?
Si-a batut joc acest primar de tot ceeace reprezenta candva com Gh Doja.Daca se pot numi investitii ce a facut el in comuna toate sunt un dezastru incepand cu terenul de fotbal. Aceasta familie a fost incurajata sa ajunga aici fix de acest primar, care il are pe bunicul copiilor sluga la arman si care le-a mai aruncat si lor o felie de paiine si i-a indreptat sa se duca sa primeasca de la biserica ajutoare.Cred ca a sperat ca daca copiii devin majori o sa-i slugareasca si pe ei,lucru care nu i-a iesit.Sunt alaturi de vecinii care locuiesc in acel cartier, dar atrag atentia totodata ca avem la conducere ceeace meritam, un om interesat numai de afacerile familiei sale.
Cetatean:
(25 Iulie 2019, 15:38)
Va* 
(Din graba)
Cetatean :
(25 Iulie 2019, 15:37)
Tot satul l-a ales primar.Trebuia sa va ganditi dupa primul mandat ca nu mai are ce cauta la conducerea localitatii. Rusine voua, el profita de prostia voastra.
Nici nu v-a mai candida. Si-a pus si ultimul baiat la casa lui, i-a facut casa, nu mai are motiv sa isi mai bata capul cu nimeni. Va iesi la pensie si va rade de toti :) 
Cetățean:
(25 Iulie 2019, 15:01)
Mai alegeți o dată această persoană ca primar și va fi vai de capul nostru. De când este primar și are vreo 3 mandate nu a turnat un metru de asfalt sau trotuar pe străzile din localitate. Din comuna dezvoltată în 1990 a ajuns printre cele mai slab modernizate. Turbezi când vezi asfalt până și în Crunți. Rușine dl primar!
vecin:
(25 Iulie 2019, 11:17)
Niste animale primitive. In loc sa isi faca treaba de primar, nu poate decat sa spuna "sunt la volan". Nu poti trece efectiv pe strada ca te poti trezi cu bolovanul in cap, in halul asta sunt de primitivi. Unuia dintre vecini unul dintre copii i-a spart luneta masinii. Primarul ar fi trebuit sa se preocupe sa fie scolarizati, nu sa se opuna luarii in centru. Dar ce sa vezi, membrii familiei lucreaza pentru el. Ii convine sa ii tina primitivi, doar asa poate face ce vrea din ei, fara sa ii plateasca.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Sep 2019
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(59 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(198 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(125 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(138 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2328 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(298 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(427 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(529 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(420 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(338 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(503 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Haules Baules în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! bacalaureat în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Sile în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Trista festivitate în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! PSD ist în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...