Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat

Neglijați de familie

Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița cer instanței de judecată emiterea unui ordin de executare, pentru a prelua în sistemul de protecție patru minori, din comuna Gheorghe Doja, neglijați de părinți. Copiii locuiesc alături de mamă și doi frați majori în condiții greu de descris în cuvinte. Pe lângă sărăcia lucie în care sunt obligați să trăiască, minorii nu au fost lăsați de mamă să meargă la școală. Mai mult, aceștia au semănat groaza printre vecini. Cazul este cunoscut de autoritățile locale de foarte mult timp, dar nu au fost lăsate să inter­vină chiar de către primarul localității Gheorghe Doja. Contactat telefo­nic pentru a oferi un punct de vedere, edilul a refuzat precizând că se află la volan...

Vecini terorizați Locuința celor patru minori pe care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița dorește să-i instituționalizeze abia dacă poate fi numită casă. Imobilul nu este împrejmuit de garduri și este insalubru... Fără utilități publice, cei șapte locatari ai casei sunt nevoiți să-și facă nevoile la marginea satului, la un WC pe care l-au im­provizat din scânduri și preșuri. Situația este cu atât mai gravă cu cât copiii, împreună cu mama lor și frații mai mari, și-au terorizat vecinii! Oamenii reclamă că aceștia provoacă deseori scandaluri, fără ca Poliția sau repre­zentanții Primăriei Gheorghe Doja să ia vreo măsură împotriva lor. «Nici nu poți să ieși pe stradă, pentru că te iau toți la înjurături... După mine au aruncat cu pietre și am fost la un pas să-mi spargă capul. Am încercat să-i ajut, dar să știți că nu ai cu cine... Așa ceva nu am văzut în viața mea și sunt om bătrân!» re­clamă Vasile Spătărelu, unul dintre vecini. Bătrâna Andreea Enescu, în vârstă de 82 de ani, a fost chiar bă­tută de copii, la îndemnul mamei lor. «Eu tot n-am înțeles ce-au avut cu mine... Așa dintr-o dată au sărit pe mine și mi-au tras un pumn în față! Am scos și certificat medico-legal. Am chemat de mai multe ori Poliția și nu au pățit nimic. Tot pe noi ne ia la rost, că de ce nu-i lăsăm în pace... Păi, cum să-i lași dacă ei se reped la noi?!» explică femeia situația.

O familie-problemă Conform datelor furnizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, mama celor patru copii minori s-a opus trimiterii acestora la școală, fiind complet analfabeți. «Nici mama, dar nici copiii nu au fost niciodată la școală! Femeia nu poate justifica de ce a refuzat să-i lase să învețe...» a explicat Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Ialomița. În urmă cu o săptămână, autoritățile competente din Slobozia au mers la Gheorghe Doja pentru a-i prelua pe cei patru minori și a-i integra într-unul dintre serviciile sociale pe care le adminis­trează. Pentru a interveni, asistenții sociali au fost nevoiți să cheme Poliția, dar și Salvarea, întrucât mamei i s-ar fi făcut rău. Mai mult, în momentul în care autoritățile au fost în punctul de a lua copiii, Ion Mihai, edilul localității s-a opus măsurii de a fi luați! «Normal că domnul primar n-a vrut, pentru că bunicul lor este argatul lui în curte... Sunt protejați de el cu toții, altfel nu-mi explic de ce au mereu „spatele“ protejat!» spune, revoltată, doamna Elena, a cărei gospodărie se învecinează cu cea a familiei-problemă. Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere, edilul Ion Mihai a explicat faptul că nu poate vorbi pentru că se află la volan. «Sunt în mașină și mă prinde Poliția... Vă doresc o zi bună!» a fost reacția edilului. Între timp, alți angajați ai Primăriei Gheorghe Doja au făcut noi demersuri pentru ca minorii să fie preluați de stat. «Cunoaștem situația foarte bine. Am înaintat o solicitare către DGASPC pentru a-i prelua pe copii! Suntem cu toate documentele pregătite...» a explicat Monica Praf, secretarul comunei Gheorghe Doja.

Preluați cu un executor judecătoresc În cel mai scurt timp, minorii neglijați de mamă vor fi preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. Instituția va reveni la Gheorghe Doja cu un ordin de executare emis de instanța competentă. Este unul dintre mij­loacele pe care le au la dispoziție asistenții sociali atunci când părinții copiilor neglijați refuză să-i încredințeze statului de bună voie. «Am făcut toate demersurile necesare, am înștiințat deja instanța cu privire la intenția noastră... Acum așteptăm să primim ordinul de executare! Să sperăm că executorul nu va fi nevoit să facă uz de alte mijloace...» a mai spus Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Ialomița.

Neglijența, drama minorilor din Ialomița
Cazul expus mai sus nu este singular la nivelul județului Ialomița. Conform statisticilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, în cursul anului trecut personalul specializat al instituției a intervenit în 20 de cazuri de cazuri de minori neglijați de familie. În cele mai multe cazuri este vorba despre copii sub 10 ani... Cu toții au primit îngrijire și consiliere în cadrul Complexului de Servicii Comunitare din municipiul Slobozia.

25 Iulie 2019, 08:05 (3789 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
«Război civil» la Gheorghe Doja
Gheorghe Doja, comuna fără asistați social

Comentariile cititorilor:


Dojean:
(28 Iulie 2019, 22:10)
Al dr... primar. Are grija de animalele alea dar de comuna nu se ingrijeste. In saptamanile trecute, la biserica, in momentul cand ieseam afara incepeau sa grohaie. Asa iti vine sa le "grohai" si tu o bataie. L-am vazut odata pe "tatal" lor cum statea in CAP si bea pahare de bere fara numar. Una dintre fete fusese batuta de ma-sa si de frate-su mai mare cu picioarele intr-o seara. Ieri, la biserica, aveau un comportament de parca intrase satana in ele. Si primarul. NU intretine drumul care te duce dinspre CAP spre camp, nu asfalteaza strazile, nu imbunatateste parcul. Are grija de animalele astea (...)
Anonim:
(26 Iulie 2019, 16:15)
Domnule primar, dormiti linistit noaptea in palatul dumneavoastra stiind ca refuzati acestor copii drepturile constitutionale din art 32 si art 33(dreptul la invatatura si dreptul la cultura)? De semnatura dumneavoastra a depins pana acum soarta acestor copii, doi dintre ei sunt iremediabil prierduti(fata chiar se prostitueaza). De ce domnule primar ati sunat la DGASPC si ati spus sa nu ii ia nimeni ca raspundeti dumneavoastra de ei? Sa ii luati acasa domnule primar sau la baiatul dumneavoastra ca aveti ditamai casele. Ce sa spun sufletist om. Sa mergeti sa platiti luneta vecinului lor, cand da de supt cate unei vecine sa mergeti sa va cereti scuze, sa lingeti unde scuipa ei, asta cred eu ca inseamna sa raspundeti de ei. Sunt unul din contribuabilii care isi rup de la gura sa va asigure salariile dumneavoastra si celorlalti, care ori sunt in sedinta, ori sunt la volan si nu pot raspunde la telefon, chiar si doamnei secretare care doarea sa fie anuntata inainte sa vina presa; probabil sa isi puna parul pe bigudiuri, domnul inspector Praf sa isi caute târlicii cu care si-a facut intrarea in primarie.da da de salariile astea vorbim PRIMAR 8320 RON(83.200.000 - 83 milioane 200 mii) VICEPRIMAR 6240 RON( 62.400.000 - 62 milioane 400 mii) INSPECTOR 7 POSTURI 5698RON (56.980.000 - 56 milioane 980 mii) BIBLIOTECAR(o alta doamna Praf) 4930RON (49.300.000 - 49 milioane 300mii)
GOLANIE:
(26 Iulie 2019, 10:22)
ne am obisnuit cu golania din romania,politia nu actioneaza niciodata decat impotriva celor care pot plati amenzi, acolo sunt foarte scrupulosi.nu inteleg pt ce mai avem politie locala, politie rutiera, politie de orice fel, biserica, tribunale,etc.toti sug din spinarea noastra fara sa faca ceva pt normalitate.NE MAI MIRAM DE CE PLEACA TOTI DIN ROMANIA
dojean:
(26 Iulie 2019, 08:25)
Daca erai la volan  nu puteai sa tragi pe dreapta si sa dai explicatii,ori esti prea ocupat cu agricultura ca pe la primarie treci in fuga.Sugi ca capusa din spinarea oamenilor si mai vrei sa le lasi mostenire dojenilor pe fitu care l-ai facut consilier
cineva:
(25 Iulie 2019, 19:35)
Poate s-a mai desteptat si dojeanul,Vede cat cheltuieste cu reparatiile masinilor pe care le rupe pe strazile astea nenorocite.Atat primarul cat si primareasa traiesc pe spinarea dojenilor si le macina nervii.
anonim:
(25 Iulie 2019, 18:17)
Este cumva comuna despre care primarul se batea cu pumnul in piept ca nu are nici-un asistat social, ca dojenii  nu mai pot de bogatia care este pe capul lor?
Si-a batut joc acest primar de tot ceeace reprezenta candva com Gh Doja.Daca se pot numi investitii ce a facut el in comuna toate sunt un dezastru incepand cu terenul de fotbal. Aceasta familie a fost incurajata sa ajunga aici fix de acest primar, care il are pe bunicul copiilor sluga la arman si care le-a mai aruncat si lor o felie de paiine si i-a indreptat sa se duca sa primeasca de la biserica ajutoare.Cred ca a sperat ca daca copiii devin majori o sa-i slugareasca si pe ei,lucru care nu i-a iesit.Sunt alaturi de vecinii care locuiesc in acel cartier, dar atrag atentia totodata ca avem la conducere ceeace meritam, un om interesat numai de afacerile familiei sale.
Cetatean:
(25 Iulie 2019, 15:38)
Va* 
(Din graba)
Cetatean :
(25 Iulie 2019, 15:37)
Tot satul l-a ales primar.Trebuia sa va ganditi dupa primul mandat ca nu mai are ce cauta la conducerea localitatii. Rusine voua, el profita de prostia voastra.
Nici nu v-a mai candida. Si-a pus si ultimul baiat la casa lui, i-a facut casa, nu mai are motiv sa isi mai bata capul cu nimeni. Va iesi la pensie si va rade de toti :) 
Cetățean:
(25 Iulie 2019, 15:01)
Mai alegeți o dată această persoană ca primar și va fi vai de capul nostru. De când este primar și are vreo 3 mandate nu a turnat un metru de asfalt sau trotuar pe străzile din localitate. Din comuna dezvoltată în 1990 a ajuns printre cele mai slab modernizate. Turbezi când vezi asfalt până și în Crunți. Rușine dl primar!
vecin:
(25 Iulie 2019, 11:17)
Niste animale primitive. In loc sa isi faca treaba de primar, nu poate decat sa spuna "sunt la volan". Nu poti trece efectiv pe strada ca te poti trezi cu bolovanul in cap, in halul asta sunt de primitivi. Unuia dintre vecini unul dintre copii i-a spart luneta masinii. Primarul ar fi trebuit sa se preocupe sa fie scolarizati, nu sa se opuna luarii in centru. Dar ce sa vezi, membrii familiei lucreaza pentru el. Ii convine sa ii tina primitivi, doar asa poate face ce vrea din ei, fara sa ii plateasca.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Ian 2020
263 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(181 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(242 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(221 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(188 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(770 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(294 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(938 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(277 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(211 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(401 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației @Ialomiten(!?)psd în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Simi On Line în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! plătitor de taxe în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia sandu în Reținut pentru că vindea ilegal icre negre cetatean în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației Ialomiten în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia curiosul în Întrerupere voluntară a activității la fostul Combinat Chimic Chelu în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...