Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia trebuie să returneze Uniunii Europene 2 milioane de euro

«Groapa lui Stoica», un eșec administrativ

Primăria Slobozia trebuie să returneze Uniunii Europene 2 milioane de euro

bonus: Efectul de bumerang al minciunilor administrative

Eșecul proiectului privind reabilitarea Pieței Revoluției din Slobozia va fi resimțit din plin de locuitorii orașului. Administrația locală a fost somată de Ministerul Dezvoltării, instituția prin intermediul căreia s-a derulat proiectul, să returneze Uniunii Europene cele 2 milioane de euro pe care le-a primit pentru realizarea investiției. În momentul de față, aleșii caută soluții pentru a putea achita debitul. «Sunt mai multe scenarii pe care trebuie să le luăm în calcul...» a explicat situația Adrian Mocioniu, primarul orașului Slobozia. Calculele estimative arată că în viitorii 9 ani Slobozia va plăti aproximativ 1 milion de lei anual pentru a acoperi această datorie. Neachitarea debitului va pune Primăria Slobozia în situația de a rata și celelalte investiții cu fonduri europene pentru care a depus cereri de finanțare.

Uniunea Europeană vrea banii înapoi În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, o delegație a Primăriei Slobozia a fost invitată la sediul Ministerul Dezvoltării pentru a discuta aspecte legate de stadiul proiectului «Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției». A fost vorba despre o întâlnire formală între beneficiari și instituția prin intermediul căreia Primăria Slobozia a reușit să obțină proiectul cu finanțare europeană. La finalul dezbaterilor, oficialii Ministerului Dezvoltării au stabilit ca Primăria Slobozia să returneze cele 2 milioane de euro pe carea le-a primit din partea Uniunii Europene pentru implementarea Proiectului. Contractul de finanțare a fost semnat în anul 2012, contribuția financiară a Uniunii Europene fiind de 37,5 milioane de lei. În momentul de față, Primăria Slobozia așteaptă să primească o notificare oficială din partea Ministerului Dezvoltării cu privire la plata acestui debit. «Într-ade­văr, a fost o întâlnire oficială la Bucu­rești. Primăria Slobozia trebuie să dea banii înapoi! În situația Sloboziei mai sunt și alte proiecte... Trebuie să găsească soluții pentru a onora această plată!» a explicat situația Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, organism intermediar cu sprijinul căruia a fost posibilă obținerea fondurilor oferite de Uniunea Europeană.

Se caută o soluție Eșecul proiectului privind moder­nizarea centrului orașului va avea impact direct asupra buzunarelor contribuabililor. O bună parte din taxele și impozitele locale care se vor strânge la bugetul local în anii următori va fi redirecționată către plata acestei datorii. Puși în fața faptului împlinit, edilii Sloboziei caută cu disperare soluții pentru a-și plăti imensa datorie. Adrian Mocioniu, primarul orașului, a făcut publice mai multe scenarii prin care va încerca să acopere acest debit. «Este evident faptul că în momentul de față nu avem acești bani... În aceste condiții, vom merge la Ministerul Finanțelor imediat ce vom primi notificarea de plată și vom solicita încheierea unui acord de eșalonare a plății!» a precizat Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia. Dacă vor alege această soluție, reprezentanții administrației locale din Slobozia vor plăti anual 1 milion de lei, pe o perioadă de aproximativ 9 ani. «O altă soluție ar fi să mergem în instanță și să cerem suspendarea aplicării acestei măsuri...» a mai explicat Adrian Mocioniu. O altă variantă luată în calcul de administrația locală vizează obligarea la plată a constructorului ACM4 București, considerat principalul vinovat pentru nerealizarea proiectului.

Cel mai mare risc Neachitarea debitului va avea consecințe majore în ceea ce privește realizarea proiectelor cu finanțare europeană inițiate de Primăria Slobozia. În momentul de față, administrația locală a orașului are depuse proiecte pentru finanțare în valoare de peste 21 milioane de euro. «Cel mai mare risc îl reprezintă blocarea oricărei inițiative privind atragerea fondurilor europene. Dacă nu vor achita acești bani, există riscul ca proiectele pentru care au fost făcute solicitări în vederea finanțării să fie respinse. Noi sperăm ca reprezentanții Primăriei Slobozia să găsească cea mai oportună soluție pentru a putea depăși acest impas...» a mai spus Liviu Mușat, directorul Agen­ției de Dezvoltare Regională Sud-Mun­tenia.

Proiect finalizat în 2022
Reabilitarea Pieței Revoluției din Slobozia ar fi trebuit să fie cel mai amplu proiect de dezvoltare urbană inițiat în oraș în ultimii 30 de ani. În realitate, acest proiect a scos în evidență incapacitatea administrației locale de a gestiona investiții de anvergură. Marea problemă a Primăriei Slobozia a fost reprezentată de faptul că nu a putut să respecte termenele de finalizare asumate prin contract. Durata inițială a proiectului, care a debutat în 2012, a fost de 37 de luni. Din cauza întârzierilor a fost stabilit un alt termen pentru finalizarea proiectului. Este vorba de data de 31 decembrie 2018. La finele anului trecut, lucrările privind modernizarea Pieței Revoluției au fost realizate abia în proporție de 50%. Iar termenul final este greu de estimat, având în vedere că autoritățile locale l-au amânat cu încă un an de la 2021, cât au stabilit în primăvara acestui an, la 2022. Marea problemă o reprezintă dezinteresul firmelor față de realizarea acestei investiții. Deși lucrarea a fost scoasă din nou la licitație publică, constructorii au refuzat să participe. O posibilă explicație o reprezintă complexitatea acestui proiect. Pe lângă lucrările efective care trebuie continuate (parcarea subterană nu are încă o intrare!), viitorul constructor trebuie să propună un nou proiect tehnic și o nouă expertiză de lucru, astfel încât siguranța clădirilor din jurul Primăriei Slobozia să nu mai fie pusă în pericol. De menționat este faptul că pentru realizarea acestei investiții Primăria Slobozia a împrumutat de la Trezoreria Statului 25,4 milioane de lei.

Efectul de bumerang al minciunilor administrative
Au trecut mai bine de 3 ani de la instalarea în funcție a cuplului Mocioniu-Moraru. Primul, ca primar al Sloboziei, cel de-al doilea, drept președinte al Consiliului Județean Ialomița. Dincolo de orientarea lor politică, cei doi sunt exponenții unui sistem administrativ disfuncți­onal, opresiv și incompetent. Teoretic, ei vor fi sancționați pentru deciziile lor la alegerile locale din 2020. Până atunci însă, nota de plată a administrației județene este suportată de către contribuabilii ialomițeni. Iar cele 2 milioane de euro pentru parcarea fără intrare din Slobozia sunt doar începutul.
Prima minciună nu se uită niciodată Prima apariție publică a cuplului Mocioniu-Moraru a fost în săptămâna premergătoare alegerilor locale din 2016. Atunci, cei doi au declarat la unison că, în urma intervențiilor comune făcute la Bruxelles, contractul de finanțare pentru «groapa lui Stoica» se va prelungi cu 2 ani și «se va achita din bani europeni». Mai mult decât atât, declara atunci Adrian Mocioniu: «Decizia care s-a luat este soluția salvatoare pe care PSD a promis-o și a realizat-o! (...) Vom demonstra că se poate încheia lucrarea mai devreme de noul termen!». Acum primarul Adrian Mocioniu recunoaște nonșalant că investiția la «groapa lui Stoica» ar putea fi finali­zată cel mai devreme în 2022... Și că, până atunci, se caută soluții pentru returnarea celor 2 milioane de euro cheltuiți pentru o parcare subterană fără intrare. În siajul declarațiilor sale, Victor Moraru susține că investițiile inițiate de administrația sa vor fi finalizate în anii 2022-2023. Dincolo de calculele politice care stau la baza lor, aceste de­clarații au darul de a panica. Proiectele cu finanțare europeană inițiate de administrația Moraru au valori de zeci de ori mai mari decât investiția pentru «groapa lui Stoica». Potrivit declarațiilor sale, investițiile în infrastructura rutieră se ridică la peste 150 de milioane de euro. Lor li se adaugă cele aproximativ 10 milioane de euro pentru investițiile în «cultura istorică», reprezentând reabilitarea unor presupuse obiective turistice. Și exemplele ar putea continua cu investițiile de la Spitalul Județean, aeroportul de la Alexeni, etc. Toate aceste investiții, toate aceste proiecte au același regim ca și investiția din Piața Revoluției. Iar riscurile financiare, în cazul nerealizării acestora, vor fi suportate de către noi, contribuabilii.
Premisele unui dezastru Veți spune, poate, că experiența eșecurilor anterioare reprezintă un semnal de alarmă pentru cuplul Mocioniu-Moraru. Că este meritoriu faptul că au reușit să acceseze atâtea proiecte de investiții care urmează să fie finanțate din fonduri europene. Și că ei nu vor repeta greșelile trecutului. Nu vă contrazicem. Dar vă reamintim că în urmă cu 3 luni, imediat după inaugurare, podul de la Dridu a intrat din nou în reparații. Investiția în aeroportul de la Alexeni stagnează de un an. Segmentele de drum județean reabilitate în ultimii 3 ani pot fi numărate pe degetele unei singure mâini. Spitalul Județean, al cărui mana­ger este girat de Victor Moraru, se îndreaptă către dezastru fi­nan­ciar... Și toate acestea se în­tâmplă în timp ce președintele Victor Moraru dă vina pe colegii din subordine, care în 2017 erau «slab pregătiți și incompetenți», pe «sistemul mafiot mizerabil» care îl amenință, pe presa locală care «îi tulbură liniștea sufle­tească», pe «greaua moștenire» preluată de la ex-președintele Silvian Ciupercă, colegul său de partid sau, mai nou, pe «lipsa forței de muncă». Iată ce declara luni, 29 iulie 2019: «Din nefericire, am pierdut capitalul uman pentru România. Forța de muncă! În acest moment, agenții economici nu au capacitatea să se extindă pentru că nu au forță de muncă! Noi însă avem niște contracte în care penalitățile sunt cele mai mari din țară... 10 ani garanție la lucrările pe care le-am scos la licitație... Adică, ne-am făcut datoria!». În aceste condiții, riscurile financiare despre care vorbeam nu pot fi ignorate. Preocupați exclusiv de supra­viețuirea politică proprie, cei doi sunt dispuși să promită orice pentru un nou mandat. Iar dacă îl vor obține (n.red.: și îl vor obține, pentru că la acest moment nu există alternative pentru electorat!), nota de plată a ialomi­țenilor pentru toate aceste investiții lipsite de sens, utilitate și finalitate va crește exponențial!

12 August 2019, 07:50 (4886 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica»
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Piața Revoluției va fi inaugurată la 1 Decembrie

Comentariile cititorilor:


slobozean:
(19 August 2019, 12:34)
Doi falsi ipocriti! Piticu porno i-a tinut isonul unei videochatiste care o injurase in limbaj de mahala pe o domnisoara! Pai domnule moraru (cu m mic), scursurii aleia ii dati dvs dreptate? Pe pagina oficiala de Facebook? Tot orasul stie cine este balena blondina.. care se simte supla in pozele ei photoshopate! Ce standarde aveti! Ridicati in slavi niste fiinte (ca alea nu sunt femei) cu moravuri usoare! Oare de ce?..........
Locuitor:
(18 August 2019, 16:41)
Ăstia trebuie adunați și bagați toți intr.un lagar și batuți crunt. Nenorociților!
Turmentat:
(15 August 2019, 15:30)
Baaa, voi chiar sunteti nebuni. Iar noi? Cam prostovani ...pe cine sa votăm? E clar tot pe ei.
@@LUCAS:
(13 August 2019, 09:18)
Izvor nesecat de idioti,dar stii ce e mai tragic?pun pariu ca tot ei ies la alegeri.ppentru ca-ei sunt multi, foarte multi, au sufocat toate institutiile si se vor lupta sa si pastreze privilegiile.mai adauga idiotii manelisti, asistati, momiti cu stergerea datoriilor, un mic si o tuica, adauga familiile astora, adauga absolventii de liceu care primesc somaj indiferent daca au luat bacul, sunt studenti sau freaca menta.ce mai ramane???stie cineva o institutie unde ocupa vreo functie cat de mica un om capabil, cu studii serioase?toata lumea zbiara pe facebook, pe aici, dar realitatea e ca ne-au sufocat idiotii astia si ma sa lor e mereu gravida
A cu B:
(13 August 2019, 08:22)
Misto situatie!Sa fie prima returnare de bani pentru incapacitate? Ori ultima? Nu cred! Cam 100 miliarde lei vechi,pentru lauda psdului,pentru voturile unor nenorociti ce pun stampila pw trandafiri,amortiti de stirea ca vor avea pensii marite.Medicamentelelor le-a crescut pretul,retetele compensatorii au cam disparut,ca au sarit pragul de venit sa fie incadrati la retetele gratuite,mancarii i-a crescut pretul,despre gaze sau curent electric nu mai scriem.Pentru ca si coliva are zahar,pe langa acciza la racoritoarele cu zahar,va putea fi adaugata si aceasta la ridicare de pret!Ca asa vrea guvernul votat de ialomitenii tampiti,alegatori robiti din cauza caeora psdul sta la putere!Ne vom schimba domiciliile din judet pentru a rane idiotii sa plateasca! O subterana izvorata din creierii prostanaci ai psdistilor! Mare ti-e parcarea Doamne,si multe rable ai in ea!
curiosul:
(12 August 2019, 23:30)
numai iapa lu morar face 2milioane de coco  asa ca ,suntem saslvati de la faliment,mai pune si vila lu, vetrinar si deja avem excedent la bugetul local,onorata instanta.
@lucas:
(12 August 2019, 22:44)
Ai sa razi dar orasul nostru este un izvor nesecat de imbecili, rabdare pana la anu',timpul trece repede cand te distrezi! Privindu-i pe idiotii astia ma minunez cata lipsa de imaginatie aveam cand credeam acum trei ca s-a ajuns la fundul sacului cu stoica si bacanu.....
romanii:
(12 August 2019, 17:50)
romanii se cearta intre ei, deviaza de la subiect, nu vad esentialul niciodata...fratilor, ceva concret putem face si noi??ca astia sunt toti o apa si un pamant de 30 de ani incoace.singura realizare e ca romanii se iau la hartza intre ei, se injura si uite diversiunea....
anonymus:
(12 August 2019, 15:51)
@Soare Cu "parfum" din asta sa te dai tu toata viata, bai, puturosule. 
scuze?:
(12 August 2019, 15:49)
Sunt unii comentatori, poate chiar autorii povestii horor, care le gasesc circumstante atenuante edililor. Asta ne dovedeste ca meritam din plin tot ceea ce ni s-a servit pana acum de catre edili: un oras in ruina si faliment, un oras fantoma din care trebuie sa pleci. Pentru simplul fapt ca ne-a mintit pe toti ca va obtine finantare europeana pt parcare si parc industrial, desi era clar imposibil (parcul ind. nu era concesionat integral, ca sa fie eligibil la finantare), ar fi trebuit sa-si dea demisia primarul, sau sa i-o cerem noi cetatenii. Alta minciuna cu transportul local: primarul are trei ani de mandat, iar pe ultima suta de metri a luat 3, 4 autobuze, probabil casate de olandezi si nu a fost in stare sa obtina liceenta pt ele, punandu-le in trafic ilegal. Pana acum nici nu l-au interesat clocitorile lui nik, faptul ca mureai de cald si aglomeratie si imbatraneai asteptandu-le in statie. O bataie de joc generala din partea primariei, nu mai scriu despre apa nepotabila, spatiile verzi, strazi, cartierul garii noi, etc.
A facut exact pe dos fata de civilizatia vizitata in Asia, Europa si pe unde s-a mai plimbat pe banii nostri! Nu are nicio scuza pentru esecul administrativ!
PSD ist:
(12 August 2019, 14:44)
Primăria SLobozia trebuie să returneze acesti bani? Prostii....Noi prostii de cetateni contribuabili. 
TRAIASCA PSD cu oameni alesi de noi la Slobozia.
Sa i votam in continuare cu speranta ca vor reaseza orasul. Merita sa fim alaturi de astfel de oameni. 

Soare:
(12 August 2019, 13:49)
De ce ii acuzati pe ăștia doi? Cumva ei au semnat acum 8 ani aceste proiecte? Tot români,tot păcătoși si necunoscători! Ăștia doi sunt parfum in comparatie cu nenorocirile pe care le-ați votat de la Pinter incoace!
camelia:
(12 August 2019, 13:37)
La aceasta datorie se adauga creditul pentru apa care este jalnica cit ci creditul pentru groapa luat de Mocioniu la inceput de mandat .Cetatenii acestui oras vor plati aceste datorii 25 de ani fara a beneficia  de nimic .In schimb au ramas cu case Tr ,St  ,Ca si multi altii .Sa vina DNA-ul s-au DICOTUl odata.
Valerica:
(12 August 2019, 13:04)
Măăi, da bine le stă in poză! Unu ș-unu! Păcat de Orășelul ăsta! Îi mai trebuie două statui, plus Ionașcu, Stoica, Bacanu etc. etc. Că au fost numai genii ai prostimii.
Niculae Vasile:
(12 August 2019, 13:01)
Sa plateasca cei care sunt vinovati.Aceasta lucrare ,care nu era necesara, a fost executata in urma unui contract ,semnat si parafat .Cine se face vinovat de nerespectarea clauzelor contractuale sa plateasca .Simplu ,nu intru in amanunte .


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 10 Iul 2020
372 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(32 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(235 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(300 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


13
Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(248 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(143 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(114 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(211 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(738 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(207 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...