Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

Ipocrizie administrativă

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

bonus: Unde dai și unde crapă

Primarii din Slobozia și Urziceni folosesc Poliția Locală pentru disciplinarea populației. Ei le-au cerut polițiștilor locali să amendeze cetățenii care depozitează ilegal gunoiul. Oficial, deciziile celor doi edili au rolul de a descuraja depozitarea necontrolată a deșeurilor menajere. În realitate, măsura are un pronunțat caracter electoral.

Foamea de voturi nu are limite
Primarii Adrian Mocioniu și Constantin Sava vor să transforme polițiștii locali în paznici ai pubelelor de gunoi și gropilor de deșeuri menajere ilegale. Pe 30 iulie 2019, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, primarul Adrian Mocioniu i-a reproșat șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, că polițiștii locali nu păzesc gropile de gunoi ale orașului. «Dumneavoastră aveți obligația să supravegheați aceste puncte! Stop! Dar în loc să o faceți, lăsați polițiștii locali să păzească sensurile unice și amendați turiștii care trec prin Slobozia...» a declarat acesta. La 60 de kilometri distanță, primarul Constantin Sava a anunțat populația că intenționează să amendeze locuitorii care refuză să mențină curățenia stradală: «începând cu luna viitoare, 4 polițiști locali vor patrula străzile zi de zi, chiar și seara, iar cei prinși că aruncă pe jos vor fi amendați. Nu am fi dorit să plătim 4 persoane numai pentru asta, dar dacă nu putem avea grijă unii de alții atunci măsuri mai drastice trebuie luate!».

Hoții strigă «hoțul»
Justificate, de principiu, cele două decizii ale primarilor din Slobozia și Urziceni ascund un calcul electoral meschin. Potrivit informațiilor oficiale, pe teritoriul Sloboziei sunt 30 de zone în care se depozitează neautorizat gunoiul. La sfârșitul lunii aprilie, ca urmare a unui control al Gărzii de Mediu, municipalitatea a avut obligația de a salubriza aceste zone și de a închide groapa de gunoi din imediata vecinătate a Parcului Industrial IMM. Până la acest moment, niciuna dintre obligațiile trasate de comi­sarii Gărzii de Mediu nu a fost îndepli­nită. În cazul orașului Urziceni, situația e și mai gravă. Pe rețelele de socializare circulă o postare video în care angajații Primăriei Urziceni depozitează ilegal gunoiul în gropile neautorizate de la marginea orașului. În aceste condiții, singura rațiune a acestor demersuri rămâne cea electorală. Conștienți de apropierea Alegerilor Locale din 2020, cei doi edili pozează în salvatori ai orașelor pe care le reprezintă, pasând responsabilitatea în brațele polițiștilor locali.

Tot județul e la fel Problema depozitării ilegale a de­șe­urilor menajere nu se reduce doar la cele două orașe menționate mai sus. Potrivit informațiilor oficiale furnizate de către Garda de Mediu situația este similară în întreg județul Ialomița. Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat în luna iulie 2019, ca urmare a unui control tematic, amenzi de peste 3000 mii de lei. Conform da­telor oficiale, gropile de gunoi neauto­rizate de la nivelul județului depășesc 30 de hectare.

Unde dai și unde crapă
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia confirmă faptul că declarațiile belicoase ale primarului Sloboziei vor să forțeze demisia șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza. Reamintim că în ultimele săptămâni, Adrian Mocioniu s-a plâns în repetate rânduri în spațiul public că activitatea acestei instituții lasă de dorit. Potrivit informațiilor noastre, el dorește înlocuirea lui Laurențiu Abaza cu Marian Neagu, fost șef al IPJ Ialomița, acum pensionat. În condițiile în care Laurențiu Abaza ocupă funcția prin concurs, singura modalitate de înlocuire a acestuia este prin forțarea demisiei...

16 August 2019, 09:10 (2466 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia vrea să concesioneze iluminatul public
Poliția Rutieră a tras pe dreapta autobuzele Primăriei Slobozia
Autobuzele Primăriei Slobozia circulă fără licență de transport!

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(20 August 2019, 12:26)
Nanau ia banii degeaba , ala nu e politist .Roby ii da clasa
Tandarei:
(19 August 2019, 09:22)
Macar in aceste doua localitati se vede activitatea politiei locale. De exemplu la Tandarei, politia locala lucreaza "undercover", nu o vede nimeni pe nicaieri si sunt in numar de vreo 10...asa ca....
CETACEAN:
(18 August 2019, 20:57)
Cum sa nu faca politia locala ce vrea , dupa cum se stie directorii conduc primaria si in cazul de fata de cite ori primaru s- a luat de politia locala pentru ca sunt grasi ,aroganti, tupeisti etc primaru a dat inapoi imtrucit toti directori sunt uniti si coalizeaza impotriva lui/Abaza nici nu are treaba cu problemele curente ale orasului el sta separat impreuna cu secretara si contabila in alta cladire .Daca un cetatean vrea sa vorbeasca cu el, mai usor intra la primup ministru decit la el.Abaza nu asteapta decit salariu si se roaga sa mai dea peste o nulitate de primar ca Mocioniu.si o lucrare precum poligonul de unde sa ciuguleasca si ceva spaga ,mai ales ca investitia se intinde peste mai multe mandate de primari nuli.Halal subinginer alimentar care se ocupa de condus politia locala.Ar mai fi ceva de cind are post de adjunct care face toata activitatea operativa postul lui este pur onorific precum al lui Puia la primarie .
Observator:
(18 August 2019, 20:50)
Citesc destul de des comentariile din ziar și cred că,  de fapt,   problema reală a sloboziei ești tu, anonimule, care cerți și critici pe toată lumea. Tu, cel perfect , cel corect, cel  mai obiectiv dintre toți.
Da, tu anonimule care arunci gunoiul în drum, care dai pe jos restul de la țigară cu care ai afumat pe cel de alaturi sau scuipi ori arunci pe jos cojile de semințe. Tu care dai muzica tare cu fereastra deschisa acasă sau la salonul unde îți faci botezul, ori îți bei berea la ușă blocului. Care arunci cojile de pepene din care se scurge zeama prelung la picioarele trecătorilor ori lași mașină la întâmplare!are in drum, că esti  grăbit sau ocupi locul de parcare al altuia. 
Tu care nu-ti mai suporti  vecinii care au crescut că și tine pe crivaie  si nici  nu ai dat totul sa formezi tinerele generații pentru viața în comunitate.
Că și copiii aceia care lasă pe bordura peturile sau dozele dimineață pe la orele 2-3, și lasa covorul  de  coji de semințe la banca din parc,  daca nu  ii rupe si sipcile de lemn, turează la ore din noapte  motorul mașinii pe care tu i-ai dat-o ori impresionează vreo domnișoara cu muzica de la boxele lui speciale. Și poate trage câteva fumuri din vreo țigară încropită de el sau de unul meseriaș. Tot ai tai sunt anonimule. 
Și pe cine întrebi apoi de educația lor ?  Pe cine, ca ei vor  duce mai departe stindardul  culturii,  traditiei și civilizației noastre ?
Dar tu anonimule ești curat, ești absolvit de orice raspundere. Mai ales că tu ai tras semnalul de alarmă, tu ai atras atenția.
 
Vecin:
(18 August 2019, 19:02)
Politia Locală Slobozia Închide ochii la șoferul primarului cara amenință lumea din cartier ca pune politia locală pe ei..... dacă parchează in locul lui de parcare marcat de el,și ocupat abuziv.... a mutat bordurile și și a mărit locul de parcare.... politia locală îl saluta mai ceva ca pe primar,din sefu’ nu la scot.... e mare șoferul lu’ M. ,care este un fost pușcăriaș și paznic la cimitir la Bora.... daaaa,este adevărat domnilor,încrengătura e mare,politia îl saluta pe pușcăriaș cu sefu’ !!!
Ciuma Rosie vs ciuma albastra:
(18 August 2019, 03:59)
Bai,ialomitenilor nu va mai vaitati cu capul in punga! Va meritati soarta si chiar mai rau va trebuie! Sunteti cel mai corupt judet din Romania. Nu ma pot exprima in cuvinte cata ura vad pe voi astia de o aburiti. Coruptilor
@Grup de vrea decenta:
(17 August 2019, 21:20)
"Fricosii de la bloc 55" s-au trezit cu geamurile de la balcoane sparte. Dacă erai in situatia lor sigur erai si tu "amortit".
Concluzia: Vorbește doar in dreptul tău. 
Grup ce vrea decenta :
(17 August 2019, 10:05)
Grupul din bl. 36 NU se da batut si roaga si locatarii celor 3 scari din bl. 55 ce sufera de amorteala sa notifice si pe aceasta cale MIZERIA de la pubele,ocupatia asistatilor din UGIRA ce se ocupa cu"ravasilor colilor",rascolitul cutiilor si imprastiatul gunoaielor!Va spune iarasi (L) Abaza ca are supraveghere video.Oare ti-o poti infige in fund?Si pe rand, tuturor politailor locali ce"patruleaza"din masini,nu pedestru prin zona ca si cum ar fi in zona Prefecturii?? E frumos la pubele!Toata zona este ocupata de aceste"rădăști"nocturne!Parca au concurs de nesimtire si mizerie!Plozi,caini,adulti, cu totii isi fac nevoiel mici si mari fara jene pe unde apuca.Intre autoturismele parcate,in zona centralei termice dezafectate e focar de infectie!!Acolo,unde ai tu camere abaxa.Nu vezi ca sunt usile rupte??Bataie de joc la adresa noastra!Cum naiba sa nu poti linisti 10 adulti si 20 de copilasi,adolescenti??(nu vreti sa scriu ce vocabular folosesc toti)UGIRA a devenit bataia de joc a locatarilor decenti din blocurile 36 si amortitilor(sau fricosilor) din 55!
@Cetatean:
(17 August 2019, 09:49)
Daca vrei sa faci o apreciere cat de cat apropiata de realitate, ar trebui sa scapi de niste idei preconcepute, de cateva clisee apoi sa-ti diminuezi ignoranta, incultura. Generalizarile pe care le faci  arata limitele modeste ale "analizei" tale sociologice.
Alexandra:
(16 August 2019, 22:04)
Chiar mi-ar placea sa-i vad paznici la pubele! La pubela de la Scoala 2, unde in mod excentric, oamenii platesc sa-si faca nunti si botezuri, mormanele de gunoaie ajung pana pe treptele faimosului Baalroom! Scarile de acces spre scoala 2 au devenit o uriasa friteuza! Peste nici o luna, la 5 metri de terasa lui gigi, ce pile o fi avut sa obtina aviz de functionare...copii vor fi la ore, pe partea opusa, o cafenea unde toti turistii cu ceafa groasa si volan pe dreapta asculta manele la telefon...gunoaiele lor? Pe aleea spre scoala! Normal ca nu-i vede nimeni, masinile se opresc la bucataria de la Central...
Cetățean :
(16 August 2019, 20:10)
contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sunt mulți români multumiți în țara asta... - în primul rând, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România...  bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugând confortabil din banul public... - în al doilea rând, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, acorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență... - în al treilea rând, avem câteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugându-te în biserică și dând ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii... - în al patrulea rând, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei... - în al cincilea rând, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decât de viața lor și câtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vârstă, peste tot  în jurul nostru... ăștia sunt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați... la o aritmetică simplă, râmân câteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care
Erdeley:
(16 August 2019, 18:56)
Caraula din anii 1950•`1977 care se plimba noaptea prin sate si campuri era de 780 de ori mai eficienta dacat somerii, strungarii, tamplarii,cap,isti, viermii angajati acum in politia locala. Paznicul,pandarul c.a.p.ului, prostul satului s-a transformat in politie locala vai mama lor de slugoi basinosi ! Ba primarilor din ialomita o sa vina o vreme cand veti implora taranii sa va ia jugulara cu secera. Cel mai corupt judet. Ba spurcaciunilor va vine randul 6
Costina:
(16 August 2019, 17:58)
Nu vad ce este rau in schimbarea sefului Politiei Locale. Postul de sef nu este pe perioada nedeterminata. La cum isi desfasoara acum activitatea politistii locali chiar se impune aceasta schimbare. Poate vine cineva sa ii puna la treaba. Nu mai stiu sa mearga pe jos. Cu masina nu pot fi verificate aleile parcurilor si nici aleile pietonale dintre blocuri. Bulevardul Matei Basarab noaptea este un club in aer liber. Masini cu muzica data la maxim, urlete si injuraturi ale ocupantilor salilor de jocuri de noroc etc. Nici un organ de ordine publica nu se implica sa asigure linistea.
Cetătean:
(16 August 2019, 14:22)
Oameni buni, care mai sunteți! MIZERIA LĂSATĂ DE MAMELE CARE STAU PE BĂNCI, n-o vede nimeni?? Stau ( își supraveghează copiii la leagăne), sparg semințe, aruncă pe jos ambalaje...jale! Dimineața ți e silă de mormanul de chiștocuri lăsate de “mămici”!!! Câinii cu stăpâni responsabili, sunt mai bine supravegheați!
Eugen:
(16 August 2019, 14:15)
Foarte de acord cu animalele de companie! Le trebuie și lor in spațiu spacial amenajat prin parcuri! Stăpânii să adune după ele, dar să aibă și unde arunca excrementele solide! Coșuri curățate des. Dați pe câini, dar copiii nu vi-i educați!! Câinii în lesă, copiii cu mame educate....!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 22 Aug 2019
180 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 57 mii de lei, 6 permise reținute

Marți, 20 august a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente, săvârșite cu implicarea bicicliștilor ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Marți, 20 august a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, în ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 13:20
(151 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Decizie de încetare a suspendării autorizației integrate de mediu pentru SC Clean Tech International SRL

Printr-un comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița anunță că a emis în data de 20.08.2019 Decizia nr. 2 de încetare a suspendării Autorizației Integrate de Mediu nr. 1/17.03.2014 emisă ...[citește_toată_știrea]

21 August 2019, 12:25
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 19-23 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:20
(316 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți la volan

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din Rădulești, care conducea un autoturism pe drumul ce leagă Fierbinți-Târg de Rădulești în timp ce se afla ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:15
(234 vizualizări - 0 comentarii)


5

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(244 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(811 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


9

Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(709 vizualizări - 0 comentarii)


10

A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(893 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(820 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(719 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(847 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(681 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(849 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(750 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(744 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(935 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(942 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(929 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(998 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1146 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1093 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(1037 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1489 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...