Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

Ipocrizie administrativă

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

bonus: Unde dai și unde crapă

Primarii din Slobozia și Urziceni folosesc Poliția Locală pentru disciplinarea populației. Ei le-au cerut polițiștilor locali să amendeze cetățenii care depozitează ilegal gunoiul. Oficial, deciziile celor doi edili au rolul de a descuraja depozitarea necontrolată a deșeurilor menajere. În realitate, măsura are un pronunțat caracter electoral.

Foamea de voturi nu are limite
Primarii Adrian Mocioniu și Constantin Sava vor să transforme polițiștii locali în paznici ai pubelelor de gunoi și gropilor de deșeuri menajere ilegale. Pe 30 iulie 2019, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, primarul Adrian Mocioniu i-a reproșat șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, că polițiștii locali nu păzesc gropile de gunoi ale orașului. «Dumneavoastră aveți obligația să supravegheați aceste puncte! Stop! Dar în loc să o faceți, lăsați polițiștii locali să păzească sensurile unice și amendați turiștii care trec prin Slobozia...» a declarat acesta. La 60 de kilometri distanță, primarul Constantin Sava a anunțat populația că intenționează să amendeze locuitorii care refuză să mențină curățenia stradală: «începând cu luna viitoare, 4 polițiști locali vor patrula străzile zi de zi, chiar și seara, iar cei prinși că aruncă pe jos vor fi amendați. Nu am fi dorit să plătim 4 persoane numai pentru asta, dar dacă nu putem avea grijă unii de alții atunci măsuri mai drastice trebuie luate!».

Hoții strigă «hoțul»
Justificate, de principiu, cele două decizii ale primarilor din Slobozia și Urziceni ascund un calcul electoral meschin. Potrivit informațiilor oficiale, pe teritoriul Sloboziei sunt 30 de zone în care se depozitează neautorizat gunoiul. La sfârșitul lunii aprilie, ca urmare a unui control al Gărzii de Mediu, municipalitatea a avut obligația de a salubriza aceste zone și de a închide groapa de gunoi din imediata vecinătate a Parcului Industrial IMM. Până la acest moment, niciuna dintre obligațiile trasate de comi­sarii Gărzii de Mediu nu a fost îndepli­nită. În cazul orașului Urziceni, situația e și mai gravă. Pe rețelele de socializare circulă o postare video în care angajații Primăriei Urziceni depozitează ilegal gunoiul în gropile neautorizate de la marginea orașului. În aceste condiții, singura rațiune a acestor demersuri rămâne cea electorală. Conștienți de apropierea Alegerilor Locale din 2020, cei doi edili pozează în salvatori ai orașelor pe care le reprezintă, pasând responsabilitatea în brațele polițiștilor locali.

Tot județul e la fel Problema depozitării ilegale a de­șe­urilor menajere nu se reduce doar la cele două orașe menționate mai sus. Potrivit informațiilor oficiale furnizate de către Garda de Mediu situația este similară în întreg județul Ialomița. Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat în luna iulie 2019, ca urmare a unui control tematic, amenzi de peste 3000 mii de lei. Conform da­telor oficiale, gropile de gunoi neauto­rizate de la nivelul județului depășesc 30 de hectare.

Unde dai și unde crapă
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia confirmă faptul că declarațiile belicoase ale primarului Sloboziei vor să forțeze demisia șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza. Reamintim că în ultimele săptămâni, Adrian Mocioniu s-a plâns în repetate rânduri în spațiul public că activitatea acestei instituții lasă de dorit. Potrivit informațiilor noastre, el dorește înlocuirea lui Laurențiu Abaza cu Marian Neagu, fost șef al IPJ Ialomița, acum pensionat. În condițiile în care Laurențiu Abaza ocupă funcția prin concurs, singura modalitate de înlocuire a acestuia este prin forțarea demisiei...

16 August 2019, 09:10 (4222 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca
Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca a fost DEMIS!

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(20 August 2019, 12:26)
Nanau ia banii degeaba , ala nu e politist .Roby ii da clasa
Tandarei:
(19 August 2019, 09:22)
Macar in aceste doua localitati se vede activitatea politiei locale. De exemplu la Tandarei, politia locala lucreaza "undercover", nu o vede nimeni pe nicaieri si sunt in numar de vreo 10...asa ca....
CETACEAN:
(18 August 2019, 20:57)
Cum sa nu faca politia locala ce vrea , dupa cum se stie directorii conduc primaria si in cazul de fata de cite ori primaru s- a luat de politia locala pentru ca sunt grasi ,aroganti, tupeisti etc primaru a dat inapoi imtrucit toti directori sunt uniti si coalizeaza impotriva lui/Abaza nici nu are treaba cu problemele curente ale orasului el sta separat impreuna cu secretara si contabila in alta cladire .Daca un cetatean vrea sa vorbeasca cu el, mai usor intra la primup ministru decit la el.Abaza nu asteapta decit salariu si se roaga sa mai dea peste o nulitate de primar ca Mocioniu.si o lucrare precum poligonul de unde sa ciuguleasca si ceva spaga ,mai ales ca investitia se intinde peste mai multe mandate de primari nuli.Halal subinginer alimentar care se ocupa de condus politia locala.Ar mai fi ceva de cind are post de adjunct care face toata activitatea operativa postul lui este pur onorific precum al lui Puia la primarie .
Observator:
(18 August 2019, 20:50)
Citesc destul de des comentariile din ziar și cred că,  de fapt,   problema reală a sloboziei ești tu, anonimule, care cerți și critici pe toată lumea. Tu, cel perfect , cel corect, cel  mai obiectiv dintre toți.
Da, tu anonimule care arunci gunoiul în drum, care dai pe jos restul de la țigară cu care ai afumat pe cel de alaturi sau scuipi ori arunci pe jos cojile de semințe. Tu care dai muzica tare cu fereastra deschisa acasă sau la salonul unde îți faci botezul, ori îți bei berea la ușă blocului. Care arunci cojile de pepene din care se scurge zeama prelung la picioarele trecătorilor ori lași mașină la întâmplare!are in drum, că esti  grăbit sau ocupi locul de parcare al altuia. 
Tu care nu-ti mai suporti  vecinii care au crescut că și tine pe crivaie  si nici  nu ai dat totul sa formezi tinerele generații pentru viața în comunitate.
Că și copiii aceia care lasă pe bordura peturile sau dozele dimineață pe la orele 2-3, și lasa covorul  de  coji de semințe la banca din parc,  daca nu  ii rupe si sipcile de lemn, turează la ore din noapte  motorul mașinii pe care tu i-ai dat-o ori impresionează vreo domnișoara cu muzica de la boxele lui speciale. Și poate trage câteva fumuri din vreo țigară încropită de el sau de unul meseriaș. Tot ai tai sunt anonimule. 
Și pe cine întrebi apoi de educația lor ?  Pe cine, ca ei vor  duce mai departe stindardul  culturii,  traditiei și civilizației noastre ?
Dar tu anonimule ești curat, ești absolvit de orice raspundere. Mai ales că tu ai tras semnalul de alarmă, tu ai atras atenția.
 
Vecin:
(18 August 2019, 19:02)
Politia Locală Slobozia Închide ochii la șoferul primarului cara amenință lumea din cartier ca pune politia locală pe ei..... dacă parchează in locul lui de parcare marcat de el,și ocupat abuziv.... a mutat bordurile și și a mărit locul de parcare.... politia locală îl saluta mai ceva ca pe primar,din sefu’ nu la scot.... e mare șoferul lu’ M. ,care este un fost pușcăriaș și paznic la cimitir la Bora.... daaaa,este adevărat domnilor,încrengătura e mare,politia îl saluta pe pușcăriaș cu sefu’ !!!
Ciuma Rosie vs ciuma albastra:
(18 August 2019, 03:59)
Bai,ialomitenilor nu va mai vaitati cu capul in punga! Va meritati soarta si chiar mai rau va trebuie! Sunteti cel mai corupt judet din Romania. Nu ma pot exprima in cuvinte cata ura vad pe voi astia de o aburiti. Coruptilor
@Grup de vrea decenta:
(17 August 2019, 21:20)
"Fricosii de la bloc 55" s-au trezit cu geamurile de la balcoane sparte. Dacă erai in situatia lor sigur erai si tu "amortit".
Concluzia: Vorbește doar in dreptul tău. 
Grup ce vrea decenta :
(17 August 2019, 10:05)
Grupul din bl. 36 NU se da batut si roaga si locatarii celor 3 scari din bl. 55 ce sufera de amorteala sa notifice si pe aceasta cale MIZERIA de la pubele,ocupatia asistatilor din UGIRA ce se ocupa cu"ravasilor colilor",rascolitul cutiilor si imprastiatul gunoaielor!Va spune iarasi (L) Abaza ca are supraveghere video.Oare ti-o poti infige in fund?Si pe rand, tuturor politailor locali ce"patruleaza"din masini,nu pedestru prin zona ca si cum ar fi in zona Prefecturii?? E frumos la pubele!Toata zona este ocupata de aceste"rădăști"nocturne!Parca au concurs de nesimtire si mizerie!Plozi,caini,adulti, cu totii isi fac nevoiel mici si mari fara jene pe unde apuca.Intre autoturismele parcate,in zona centralei termice dezafectate e focar de infectie!!Acolo,unde ai tu camere abaxa.Nu vezi ca sunt usile rupte??Bataie de joc la adresa noastra!Cum naiba sa nu poti linisti 10 adulti si 20 de copilasi,adolescenti??(nu vreti sa scriu ce vocabular folosesc toti)UGIRA a devenit bataia de joc a locatarilor decenti din blocurile 36 si amortitilor(sau fricosilor) din 55!
@Cetatean:
(17 August 2019, 09:49)
Daca vrei sa faci o apreciere cat de cat apropiata de realitate, ar trebui sa scapi de niste idei preconcepute, de cateva clisee apoi sa-ti diminuezi ignoranta, incultura. Generalizarile pe care le faci  arata limitele modeste ale "analizei" tale sociologice.
Alexandra:
(16 August 2019, 22:04)
Chiar mi-ar placea sa-i vad paznici la pubele! La pubela de la Scoala 2, unde in mod excentric, oamenii platesc sa-si faca nunti si botezuri, mormanele de gunoaie ajung pana pe treptele faimosului Baalroom! Scarile de acces spre scoala 2 au devenit o uriasa friteuza! Peste nici o luna, la 5 metri de terasa lui gigi, ce pile o fi avut sa obtina aviz de functionare...copii vor fi la ore, pe partea opusa, o cafenea unde toti turistii cu ceafa groasa si volan pe dreapta asculta manele la telefon...gunoaiele lor? Pe aleea spre scoala! Normal ca nu-i vede nimeni, masinile se opresc la bucataria de la Central...
Cetățean :
(16 August 2019, 20:10)
contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sunt mulți români multumiți în țara asta... - în primul rând, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România...  bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugând confortabil din banul public... - în al doilea rând, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, acorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență... - în al treilea rând, avem câteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugându-te în biserică și dând ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii... - în al patrulea rând, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei... - în al cincilea rând, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decât de viața lor și câtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vârstă, peste tot  în jurul nostru... ăștia sunt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați... la o aritmetică simplă, râmân câteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care
Erdeley:
(16 August 2019, 18:56)
Caraula din anii 1950•`1977 care se plimba noaptea prin sate si campuri era de 780 de ori mai eficienta dacat somerii, strungarii, tamplarii,cap,isti, viermii angajati acum in politia locala. Paznicul,pandarul c.a.p.ului, prostul satului s-a transformat in politie locala vai mama lor de slugoi basinosi ! Ba primarilor din ialomita o sa vina o vreme cand veti implora taranii sa va ia jugulara cu secera. Cel mai corupt judet. Ba spurcaciunilor va vine randul 6
Costina:
(16 August 2019, 17:58)
Nu vad ce este rau in schimbarea sefului Politiei Locale. Postul de sef nu este pe perioada nedeterminata. La cum isi desfasoara acum activitatea politistii locali chiar se impune aceasta schimbare. Poate vine cineva sa ii puna la treaba. Nu mai stiu sa mearga pe jos. Cu masina nu pot fi verificate aleile parcurilor si nici aleile pietonale dintre blocuri. Bulevardul Matei Basarab noaptea este un club in aer liber. Masini cu muzica data la maxim, urlete si injuraturi ale ocupantilor salilor de jocuri de noroc etc. Nici un organ de ordine publica nu se implica sa asigure linistea.
Cetătean:
(16 August 2019, 14:22)
Oameni buni, care mai sunteți! MIZERIA LĂSATĂ DE MAMELE CARE STAU PE BĂNCI, n-o vede nimeni?? Stau ( își supraveghează copiii la leagăne), sparg semințe, aruncă pe jos ambalaje...jale! Dimineața ți e silă de mormanul de chiștocuri lăsate de “mămici”!!! Câinii cu stăpâni responsabili, sunt mai bine supravegheați!
Eugen:
(16 August 2019, 14:15)
Foarte de acord cu animalele de companie! Le trebuie și lor in spațiu spacial amenajat prin parcuri! Stăpânii să adune după ele, dar să aibă și unde arunca excrementele solide! Coșuri curățate des. Dați pe câini, dar copiii nu vi-i educați!! Câinii în lesă, copiii cu mame educate....!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Feb 2020
237 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Februarie 2020, 09:10


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(249 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(344 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


4
O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Februarie 2020, 17:20


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(190 vizualizări - 1 comentariu)


9

DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(232 vizualizări - 0 comentarii)


10

Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(231 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(417 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(489 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(326 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: Modificări privind cuantumul alocației de stat pentru copii

În conformitate cu prevederile Legii nr. 214/2019, pentru completarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, începând cu data de 1 ianuarie 2020, cuantumul alocației de stat ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:20
(485 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA SA Constanța s-a decis activarea Comandamentului pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:15
(479 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în localitatea Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:10
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Gârbovi

Incendiu la o casă din Gârbovi

În noaptea de luni spre marți, 3/4 februarie 2020, în jurul orei 00,25, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:05
(395 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


Vlădeni: S-au înecat în apele Borcei

Doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din comuna Vlădeni, s-au înecat în cursul zilei de luni, 3 februarie 2020, în apele Brațului Borcea. Aceștia se aflau într-o barcă alături de alți doi bărbați, de 36 și ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 14:35
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Trei autoturisme au fost avariate și o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier petrecut în zona localității Coșereni. Evenimentul rutier s-a produs marți, 4 februarie 2020, ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 11:09
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Buzău, descoperit la Gârbovi

În data de 31 ianuarie 2019, în jurul orelor 19,30, polițiștii ialomițeni au identificat în localitatea Gârbovi un autoturism declarat furat de către polițiștii din Buzău. Un tânăr de 18 ani, din Pogoanele ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:50
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei agresate de soți

Sâmbătă, 1 februarie a.c., o femeie din comuna Dridu a sunat la 112 solicitând ajutor împotriva soțului de 45 de ani care ar fi agresat-o. La fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Fierbinți- ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:40
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un bărbat ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu alcooltestul ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:15
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...