Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

Ipocrizie administrativă

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

bonus: Unde dai și unde crapă

Primarii din Slobozia și Urziceni folosesc Poliția Locală pentru disciplinarea populației. Ei le-au cerut polițiștilor locali să amendeze cetățenii care depozitează ilegal gunoiul. Oficial, deciziile celor doi edili au rolul de a descuraja depozitarea necontrolată a deșeurilor menajere. În realitate, măsura are un pronunțat caracter electoral.

Foamea de voturi nu are limite
Primarii Adrian Mocioniu și Constantin Sava vor să transforme polițiștii locali în paznici ai pubelelor de gunoi și gropilor de deșeuri menajere ilegale. Pe 30 iulie 2019, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, primarul Adrian Mocioniu i-a reproșat șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, că polițiștii locali nu păzesc gropile de gunoi ale orașului. «Dumneavoastră aveți obligația să supravegheați aceste puncte! Stop! Dar în loc să o faceți, lăsați polițiștii locali să păzească sensurile unice și amendați turiștii care trec prin Slobozia...» a declarat acesta. La 60 de kilometri distanță, primarul Constantin Sava a anunțat populația că intenționează să amendeze locuitorii care refuză să mențină curățenia stradală: «începând cu luna viitoare, 4 polițiști locali vor patrula străzile zi de zi, chiar și seara, iar cei prinși că aruncă pe jos vor fi amendați. Nu am fi dorit să plătim 4 persoane numai pentru asta, dar dacă nu putem avea grijă unii de alții atunci măsuri mai drastice trebuie luate!».

Hoții strigă «hoțul»
Justificate, de principiu, cele două decizii ale primarilor din Slobozia și Urziceni ascund un calcul electoral meschin. Potrivit informațiilor oficiale, pe teritoriul Sloboziei sunt 30 de zone în care se depozitează neautorizat gunoiul. La sfârșitul lunii aprilie, ca urmare a unui control al Gărzii de Mediu, municipalitatea a avut obligația de a salubriza aceste zone și de a închide groapa de gunoi din imediata vecinătate a Parcului Industrial IMM. Până la acest moment, niciuna dintre obligațiile trasate de comi­sarii Gărzii de Mediu nu a fost îndepli­nită. În cazul orașului Urziceni, situația e și mai gravă. Pe rețelele de socializare circulă o postare video în care angajații Primăriei Urziceni depozitează ilegal gunoiul în gropile neautorizate de la marginea orașului. În aceste condiții, singura rațiune a acestor demersuri rămâne cea electorală. Conștienți de apropierea Alegerilor Locale din 2020, cei doi edili pozează în salvatori ai orașelor pe care le reprezintă, pasând responsabilitatea în brațele polițiștilor locali.

Tot județul e la fel Problema depozitării ilegale a de­șe­urilor menajere nu se reduce doar la cele două orașe menționate mai sus. Potrivit informațiilor oficiale furnizate de către Garda de Mediu situația este similară în întreg județul Ialomița. Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat în luna iulie 2019, ca urmare a unui control tematic, amenzi de peste 3000 mii de lei. Conform da­telor oficiale, gropile de gunoi neauto­rizate de la nivelul județului depășesc 30 de hectare.

Unde dai și unde crapă
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia confirmă faptul că declarațiile belicoase ale primarului Sloboziei vor să forțeze demisia șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza. Reamintim că în ultimele săptămâni, Adrian Mocioniu s-a plâns în repetate rânduri în spațiul public că activitatea acestei instituții lasă de dorit. Potrivit informațiilor noastre, el dorește înlocuirea lui Laurențiu Abaza cu Marian Neagu, fost șef al IPJ Ialomița, acum pensionat. În condițiile în care Laurențiu Abaza ocupă funcția prin concurs, singura modalitate de înlocuire a acestuia este prin forțarea demisiei...

16 August 2019, 09:10 (4345 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(20 August 2019, 12:26)
Nanau ia banii degeaba , ala nu e politist .Roby ii da clasa
Tandarei:
(19 August 2019, 09:22)
Macar in aceste doua localitati se vede activitatea politiei locale. De exemplu la Tandarei, politia locala lucreaza "undercover", nu o vede nimeni pe nicaieri si sunt in numar de vreo 10...asa ca....
CETACEAN:
(18 August 2019, 20:57)
Cum sa nu faca politia locala ce vrea , dupa cum se stie directorii conduc primaria si in cazul de fata de cite ori primaru s- a luat de politia locala pentru ca sunt grasi ,aroganti, tupeisti etc primaru a dat inapoi imtrucit toti directori sunt uniti si coalizeaza impotriva lui/Abaza nici nu are treaba cu problemele curente ale orasului el sta separat impreuna cu secretara si contabila in alta cladire .Daca un cetatean vrea sa vorbeasca cu el, mai usor intra la primup ministru decit la el.Abaza nu asteapta decit salariu si se roaga sa mai dea peste o nulitate de primar ca Mocioniu.si o lucrare precum poligonul de unde sa ciuguleasca si ceva spaga ,mai ales ca investitia se intinde peste mai multe mandate de primari nuli.Halal subinginer alimentar care se ocupa de condus politia locala.Ar mai fi ceva de cind are post de adjunct care face toata activitatea operativa postul lui este pur onorific precum al lui Puia la primarie .
Observator:
(18 August 2019, 20:50)
Citesc destul de des comentariile din ziar și cred că,  de fapt,   problema reală a sloboziei ești tu, anonimule, care cerți și critici pe toată lumea. Tu, cel perfect , cel corect, cel  mai obiectiv dintre toți.
Da, tu anonimule care arunci gunoiul în drum, care dai pe jos restul de la țigară cu care ai afumat pe cel de alaturi sau scuipi ori arunci pe jos cojile de semințe. Tu care dai muzica tare cu fereastra deschisa acasă sau la salonul unde îți faci botezul, ori îți bei berea la ușă blocului. Care arunci cojile de pepene din care se scurge zeama prelung la picioarele trecătorilor ori lași mașină la întâmplare!are in drum, că esti  grăbit sau ocupi locul de parcare al altuia. 
Tu care nu-ti mai suporti  vecinii care au crescut că și tine pe crivaie  si nici  nu ai dat totul sa formezi tinerele generații pentru viața în comunitate.
Că și copiii aceia care lasă pe bordura peturile sau dozele dimineață pe la orele 2-3, și lasa covorul  de  coji de semințe la banca din parc,  daca nu  ii rupe si sipcile de lemn, turează la ore din noapte  motorul mașinii pe care tu i-ai dat-o ori impresionează vreo domnișoara cu muzica de la boxele lui speciale. Și poate trage câteva fumuri din vreo țigară încropită de el sau de unul meseriaș. Tot ai tai sunt anonimule. 
Și pe cine întrebi apoi de educația lor ?  Pe cine, ca ei vor  duce mai departe stindardul  culturii,  traditiei și civilizației noastre ?
Dar tu anonimule ești curat, ești absolvit de orice raspundere. Mai ales că tu ai tras semnalul de alarmă, tu ai atras atenția.
 
Vecin:
(18 August 2019, 19:02)
Politia Locală Slobozia Închide ochii la șoferul primarului cara amenință lumea din cartier ca pune politia locală pe ei..... dacă parchează in locul lui de parcare marcat de el,și ocupat abuziv.... a mutat bordurile și și a mărit locul de parcare.... politia locală îl saluta mai ceva ca pe primar,din sefu’ nu la scot.... e mare șoferul lu’ M. ,care este un fost pușcăriaș și paznic la cimitir la Bora.... daaaa,este adevărat domnilor,încrengătura e mare,politia îl saluta pe pușcăriaș cu sefu’ !!!
Ciuma Rosie vs ciuma albastra:
(18 August 2019, 03:59)
Bai,ialomitenilor nu va mai vaitati cu capul in punga! Va meritati soarta si chiar mai rau va trebuie! Sunteti cel mai corupt judet din Romania. Nu ma pot exprima in cuvinte cata ura vad pe voi astia de o aburiti. Coruptilor
@Grup de vrea decenta:
(17 August 2019, 21:20)
"Fricosii de la bloc 55" s-au trezit cu geamurile de la balcoane sparte. Dacă erai in situatia lor sigur erai si tu "amortit".
Concluzia: Vorbește doar in dreptul tău. 
Grup ce vrea decenta :
(17 August 2019, 10:05)
Grupul din bl. 36 NU se da batut si roaga si locatarii celor 3 scari din bl. 55 ce sufera de amorteala sa notifice si pe aceasta cale MIZERIA de la pubele,ocupatia asistatilor din UGIRA ce se ocupa cu"ravasilor colilor",rascolitul cutiilor si imprastiatul gunoaielor!Va spune iarasi (L) Abaza ca are supraveghere video.Oare ti-o poti infige in fund?Si pe rand, tuturor politailor locali ce"patruleaza"din masini,nu pedestru prin zona ca si cum ar fi in zona Prefecturii?? E frumos la pubele!Toata zona este ocupata de aceste"rădăști"nocturne!Parca au concurs de nesimtire si mizerie!Plozi,caini,adulti, cu totii isi fac nevoiel mici si mari fara jene pe unde apuca.Intre autoturismele parcate,in zona centralei termice dezafectate e focar de infectie!!Acolo,unde ai tu camere abaxa.Nu vezi ca sunt usile rupte??Bataie de joc la adresa noastra!Cum naiba sa nu poti linisti 10 adulti si 20 de copilasi,adolescenti??(nu vreti sa scriu ce vocabular folosesc toti)UGIRA a devenit bataia de joc a locatarilor decenti din blocurile 36 si amortitilor(sau fricosilor) din 55!
@Cetatean:
(17 August 2019, 09:49)
Daca vrei sa faci o apreciere cat de cat apropiata de realitate, ar trebui sa scapi de niste idei preconcepute, de cateva clisee apoi sa-ti diminuezi ignoranta, incultura. Generalizarile pe care le faci  arata limitele modeste ale "analizei" tale sociologice.
Alexandra:
(16 August 2019, 22:04)
Chiar mi-ar placea sa-i vad paznici la pubele! La pubela de la Scoala 2, unde in mod excentric, oamenii platesc sa-si faca nunti si botezuri, mormanele de gunoaie ajung pana pe treptele faimosului Baalroom! Scarile de acces spre scoala 2 au devenit o uriasa friteuza! Peste nici o luna, la 5 metri de terasa lui gigi, ce pile o fi avut sa obtina aviz de functionare...copii vor fi la ore, pe partea opusa, o cafenea unde toti turistii cu ceafa groasa si volan pe dreapta asculta manele la telefon...gunoaiele lor? Pe aleea spre scoala! Normal ca nu-i vede nimeni, masinile se opresc la bucataria de la Central...
Cetățean :
(16 August 2019, 20:10)
contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sunt mulți români multumiți în țara asta... - în primul rând, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România...  bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugând confortabil din banul public... - în al doilea rând, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, acorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență... - în al treilea rând, avem câteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugându-te în biserică și dând ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii... - în al patrulea rând, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei... - în al cincilea rând, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decât de viața lor și câtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vârstă, peste tot  în jurul nostru... ăștia sunt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați... la o aritmetică simplă, râmân câteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care
Erdeley:
(16 August 2019, 18:56)
Caraula din anii 1950•`1977 care se plimba noaptea prin sate si campuri era de 780 de ori mai eficienta dacat somerii, strungarii, tamplarii,cap,isti, viermii angajati acum in politia locala. Paznicul,pandarul c.a.p.ului, prostul satului s-a transformat in politie locala vai mama lor de slugoi basinosi ! Ba primarilor din ialomita o sa vina o vreme cand veti implora taranii sa va ia jugulara cu secera. Cel mai corupt judet. Ba spurcaciunilor va vine randul 6
Costina:
(16 August 2019, 17:58)
Nu vad ce este rau in schimbarea sefului Politiei Locale. Postul de sef nu este pe perioada nedeterminata. La cum isi desfasoara acum activitatea politistii locali chiar se impune aceasta schimbare. Poate vine cineva sa ii puna la treaba. Nu mai stiu sa mearga pe jos. Cu masina nu pot fi verificate aleile parcurilor si nici aleile pietonale dintre blocuri. Bulevardul Matei Basarab noaptea este un club in aer liber. Masini cu muzica data la maxim, urlete si injuraturi ale ocupantilor salilor de jocuri de noroc etc. Nici un organ de ordine publica nu se implica sa asigure linistea.
Cetătean:
(16 August 2019, 14:22)
Oameni buni, care mai sunteți! MIZERIA LĂSATĂ DE MAMELE CARE STAU PE BĂNCI, n-o vede nimeni?? Stau ( își supraveghează copiii la leagăne), sparg semințe, aruncă pe jos ambalaje...jale! Dimineața ți e silă de mormanul de chiștocuri lăsate de “mămici”!!! Câinii cu stăpâni responsabili, sunt mai bine supravegheați!
Eugen:
(16 August 2019, 14:15)
Foarte de acord cu animalele de companie! Le trebuie și lor in spațiu spacial amenajat prin parcuri! Stăpânii să adune după ele, dar să aibă și unde arunca excrementele solide! Coșuri curățate des. Dați pe câini, dar copiii nu vi-i educați!! Câinii în lesă, copiii cu mame educate....!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
150 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(143 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(116 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(75 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(819 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(351 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(763 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(559 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...