Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

Ipocrizie administrativă

Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni

bonus: Unde dai și unde crapă

Primarii din Slobozia și Urziceni folosesc Poliția Locală pentru disciplinarea populației. Ei le-au cerut polițiștilor locali să amendeze cetățenii care depozitează ilegal gunoiul. Oficial, deciziile celor doi edili au rolul de a descuraja depozitarea necontrolată a deșeurilor menajere. În realitate, măsura are un pronunțat caracter electoral.

Foamea de voturi nu are limite
Primarii Adrian Mocioniu și Constantin Sava vor să transforme polițiștii locali în paznici ai pubelelor de gunoi și gropilor de deșeuri menajere ilegale. Pe 30 iulie 2019, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, primarul Adrian Mocioniu i-a reproșat șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza, că polițiștii locali nu păzesc gropile de gunoi ale orașului. «Dumneavoastră aveți obligația să supravegheați aceste puncte! Stop! Dar în loc să o faceți, lăsați polițiștii locali să păzească sensurile unice și amendați turiștii care trec prin Slobozia...» a declarat acesta. La 60 de kilometri distanță, primarul Constantin Sava a anunțat populația că intenționează să amendeze locuitorii care refuză să mențină curățenia stradală: «începând cu luna viitoare, 4 polițiști locali vor patrula străzile zi de zi, chiar și seara, iar cei prinși că aruncă pe jos vor fi amendați. Nu am fi dorit să plătim 4 persoane numai pentru asta, dar dacă nu putem avea grijă unii de alții atunci măsuri mai drastice trebuie luate!».

Hoții strigă «hoțul»
Justificate, de principiu, cele două decizii ale primarilor din Slobozia și Urziceni ascund un calcul electoral meschin. Potrivit informațiilor oficiale, pe teritoriul Sloboziei sunt 30 de zone în care se depozitează neautorizat gunoiul. La sfârșitul lunii aprilie, ca urmare a unui control al Gărzii de Mediu, municipalitatea a avut obligația de a salubriza aceste zone și de a închide groapa de gunoi din imediata vecinătate a Parcului Industrial IMM. Până la acest moment, niciuna dintre obligațiile trasate de comi­sarii Gărzii de Mediu nu a fost îndepli­nită. În cazul orașului Urziceni, situația e și mai gravă. Pe rețelele de socializare circulă o postare video în care angajații Primăriei Urziceni depozitează ilegal gunoiul în gropile neautorizate de la marginea orașului. În aceste condiții, singura rațiune a acestor demersuri rămâne cea electorală. Conștienți de apropierea Alegerilor Locale din 2020, cei doi edili pozează în salvatori ai orașelor pe care le reprezintă, pasând responsabilitatea în brațele polițiștilor locali.

Tot județul e la fel Problema depozitării ilegale a de­șe­urilor menajere nu se reduce doar la cele două orașe menționate mai sus. Potrivit informațiilor oficiale furnizate de către Garda de Mediu situația este similară în întreg județul Ialomița. Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat în luna iulie 2019, ca urmare a unui control tematic, amenzi de peste 3000 mii de lei. Conform da­telor oficiale, gropile de gunoi neauto­rizate de la nivelul județului depășesc 30 de hectare.

Unde dai și unde crapă
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia confirmă faptul că declarațiile belicoase ale primarului Sloboziei vor să forțeze demisia șefului Poliției Locale, Laurențiu Abaza. Reamintim că în ultimele săptămâni, Adrian Mocioniu s-a plâns în repetate rânduri în spațiul public că activitatea acestei instituții lasă de dorit. Potrivit informațiilor noastre, el dorește înlocuirea lui Laurențiu Abaza cu Marian Neagu, fost șef al IPJ Ialomița, acum pensionat. În condițiile în care Laurențiu Abaza ocupă funcția prin concurs, singura modalitate de înlocuire a acestuia este prin forțarea demisiei...

16 August 2019, 09:10 (3575 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Procedura de concesionare a serviciului de iluminat public a fost anulată
Primăria Slobozia vrea să concesioneze iluminatul public
Poliția Rutieră a tras pe dreapta autobuzele Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


hapciu:
(20 August 2019, 12:26)
Nanau ia banii degeaba , ala nu e politist .Roby ii da clasa
Tandarei:
(19 August 2019, 09:22)
Macar in aceste doua localitati se vede activitatea politiei locale. De exemplu la Tandarei, politia locala lucreaza "undercover", nu o vede nimeni pe nicaieri si sunt in numar de vreo 10...asa ca....
CETACEAN:
(18 August 2019, 20:57)
Cum sa nu faca politia locala ce vrea , dupa cum se stie directorii conduc primaria si in cazul de fata de cite ori primaru s- a luat de politia locala pentru ca sunt grasi ,aroganti, tupeisti etc primaru a dat inapoi imtrucit toti directori sunt uniti si coalizeaza impotriva lui/Abaza nici nu are treaba cu problemele curente ale orasului el sta separat impreuna cu secretara si contabila in alta cladire .Daca un cetatean vrea sa vorbeasca cu el, mai usor intra la primup ministru decit la el.Abaza nu asteapta decit salariu si se roaga sa mai dea peste o nulitate de primar ca Mocioniu.si o lucrare precum poligonul de unde sa ciuguleasca si ceva spaga ,mai ales ca investitia se intinde peste mai multe mandate de primari nuli.Halal subinginer alimentar care se ocupa de condus politia locala.Ar mai fi ceva de cind are post de adjunct care face toata activitatea operativa postul lui este pur onorific precum al lui Puia la primarie .
Observator:
(18 August 2019, 20:50)
Citesc destul de des comentariile din ziar și cred că,  de fapt,   problema reală a sloboziei ești tu, anonimule, care cerți și critici pe toată lumea. Tu, cel perfect , cel corect, cel  mai obiectiv dintre toți.
Da, tu anonimule care arunci gunoiul în drum, care dai pe jos restul de la țigară cu care ai afumat pe cel de alaturi sau scuipi ori arunci pe jos cojile de semințe. Tu care dai muzica tare cu fereastra deschisa acasă sau la salonul unde îți faci botezul, ori îți bei berea la ușă blocului. Care arunci cojile de pepene din care se scurge zeama prelung la picioarele trecătorilor ori lași mașină la întâmplare!are in drum, că esti  grăbit sau ocupi locul de parcare al altuia. 
Tu care nu-ti mai suporti  vecinii care au crescut că și tine pe crivaie  si nici  nu ai dat totul sa formezi tinerele generații pentru viața în comunitate.
Că și copiii aceia care lasă pe bordura peturile sau dozele dimineață pe la orele 2-3, și lasa covorul  de  coji de semințe la banca din parc,  daca nu  ii rupe si sipcile de lemn, turează la ore din noapte  motorul mașinii pe care tu i-ai dat-o ori impresionează vreo domnișoara cu muzica de la boxele lui speciale. Și poate trage câteva fumuri din vreo țigară încropită de el sau de unul meseriaș. Tot ai tai sunt anonimule. 
Și pe cine întrebi apoi de educația lor ?  Pe cine, ca ei vor  duce mai departe stindardul  culturii,  traditiei și civilizației noastre ?
Dar tu anonimule ești curat, ești absolvit de orice raspundere. Mai ales că tu ai tras semnalul de alarmă, tu ai atras atenția.
 
Vecin:
(18 August 2019, 19:02)
Politia Locală Slobozia Închide ochii la șoferul primarului cara amenință lumea din cartier ca pune politia locală pe ei..... dacă parchează in locul lui de parcare marcat de el,și ocupat abuziv.... a mutat bordurile și și a mărit locul de parcare.... politia locală îl saluta mai ceva ca pe primar,din sefu’ nu la scot.... e mare șoferul lu’ M. ,care este un fost pușcăriaș și paznic la cimitir la Bora.... daaaa,este adevărat domnilor,încrengătura e mare,politia îl saluta pe pușcăriaș cu sefu’ !!!
Ciuma Rosie vs ciuma albastra:
(18 August 2019, 03:59)
Bai,ialomitenilor nu va mai vaitati cu capul in punga! Va meritati soarta si chiar mai rau va trebuie! Sunteti cel mai corupt judet din Romania. Nu ma pot exprima in cuvinte cata ura vad pe voi astia de o aburiti. Coruptilor
@Grup de vrea decenta:
(17 August 2019, 21:20)
"Fricosii de la bloc 55" s-au trezit cu geamurile de la balcoane sparte. Dacă erai in situatia lor sigur erai si tu "amortit".
Concluzia: Vorbește doar in dreptul tău. 
Grup ce vrea decenta :
(17 August 2019, 10:05)
Grupul din bl. 36 NU se da batut si roaga si locatarii celor 3 scari din bl. 55 ce sufera de amorteala sa notifice si pe aceasta cale MIZERIA de la pubele,ocupatia asistatilor din UGIRA ce se ocupa cu"ravasilor colilor",rascolitul cutiilor si imprastiatul gunoaielor!Va spune iarasi (L) Abaza ca are supraveghere video.Oare ti-o poti infige in fund?Si pe rand, tuturor politailor locali ce"patruleaza"din masini,nu pedestru prin zona ca si cum ar fi in zona Prefecturii?? E frumos la pubele!Toata zona este ocupata de aceste"rădăști"nocturne!Parca au concurs de nesimtire si mizerie!Plozi,caini,adulti, cu totii isi fac nevoiel mici si mari fara jene pe unde apuca.Intre autoturismele parcate,in zona centralei termice dezafectate e focar de infectie!!Acolo,unde ai tu camere abaxa.Nu vezi ca sunt usile rupte??Bataie de joc la adresa noastra!Cum naiba sa nu poti linisti 10 adulti si 20 de copilasi,adolescenti??(nu vreti sa scriu ce vocabular folosesc toti)UGIRA a devenit bataia de joc a locatarilor decenti din blocurile 36 si amortitilor(sau fricosilor) din 55!
@Cetatean:
(17 August 2019, 09:49)
Daca vrei sa faci o apreciere cat de cat apropiata de realitate, ar trebui sa scapi de niste idei preconcepute, de cateva clisee apoi sa-ti diminuezi ignoranta, incultura. Generalizarile pe care le faci  arata limitele modeste ale "analizei" tale sociologice.
Alexandra:
(16 August 2019, 22:04)
Chiar mi-ar placea sa-i vad paznici la pubele! La pubela de la Scoala 2, unde in mod excentric, oamenii platesc sa-si faca nunti si botezuri, mormanele de gunoaie ajung pana pe treptele faimosului Baalroom! Scarile de acces spre scoala 2 au devenit o uriasa friteuza! Peste nici o luna, la 5 metri de terasa lui gigi, ce pile o fi avut sa obtina aviz de functionare...copii vor fi la ore, pe partea opusa, o cafenea unde toti turistii cu ceafa groasa si volan pe dreapta asculta manele la telefon...gunoaiele lor? Pe aleea spre scoala! Normal ca nu-i vede nimeni, masinile se opresc la bucataria de la Central...
Cetățean :
(16 August 2019, 20:10)
contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sunt mulți români multumiți în țara asta... - în primul rând, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România...  bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugând confortabil din banul public... - în al doilea rând, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, acorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență... - în al treilea rând, avem câteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugându-te în biserică și dând ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii... - în al patrulea rând, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei... - în al cincilea rând, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decât de viața lor și câtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vârstă, peste tot  în jurul nostru... ăștia sunt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați... la o aritmetică simplă, râmân câteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care
Erdeley:
(16 August 2019, 18:56)
Caraula din anii 1950•`1977 care se plimba noaptea prin sate si campuri era de 780 de ori mai eficienta dacat somerii, strungarii, tamplarii,cap,isti, viermii angajati acum in politia locala. Paznicul,pandarul c.a.p.ului, prostul satului s-a transformat in politie locala vai mama lor de slugoi basinosi ! Ba primarilor din ialomita o sa vina o vreme cand veti implora taranii sa va ia jugulara cu secera. Cel mai corupt judet. Ba spurcaciunilor va vine randul 6
Costina:
(16 August 2019, 17:58)
Nu vad ce este rau in schimbarea sefului Politiei Locale. Postul de sef nu este pe perioada nedeterminata. La cum isi desfasoara acum activitatea politistii locali chiar se impune aceasta schimbare. Poate vine cineva sa ii puna la treaba. Nu mai stiu sa mearga pe jos. Cu masina nu pot fi verificate aleile parcurilor si nici aleile pietonale dintre blocuri. Bulevardul Matei Basarab noaptea este un club in aer liber. Masini cu muzica data la maxim, urlete si injuraturi ale ocupantilor salilor de jocuri de noroc etc. Nici un organ de ordine publica nu se implica sa asigure linistea.
Cetătean:
(16 August 2019, 14:22)
Oameni buni, care mai sunteți! MIZERIA LĂSATĂ DE MAMELE CARE STAU PE BĂNCI, n-o vede nimeni?? Stau ( își supraveghează copiii la leagăne), sparg semințe, aruncă pe jos ambalaje...jale! Dimineața ți e silă de mormanul de chiștocuri lăsate de “mămici”!!! Câinii cu stăpâni responsabili, sunt mai bine supravegheați!
Eugen:
(16 August 2019, 14:15)
Foarte de acord cu animalele de companie! Le trebuie și lor in spațiu spacial amenajat prin parcuri! Stăpânii să adune după ele, dar să aibă și unde arunca excrementele solide! Coșuri curățate des. Dați pe câini, dar copiii nu vi-i educați!! Câinii în lesă, copiii cu mame educate....!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Oct 2019
155 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(136 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


3

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(170 vizualizări - 0 comentarii)


4

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

8 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(315 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(238 vizualizări - 1 comentariu)


12

Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(390 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(246 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer din Scânteia, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 28 septembrie a.c., Poliția Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că un șofer ar circula haotic dinspre Bucu către Țăndărei, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:20
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoferi beți la volan

În perioada 27-28 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 32 și 47 de ani, în timp ce șofau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:15
(997 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Lemne confiscate de polițiști

Vineri, 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au depistat, pe raza comunei Săveni, un bărbat de 60 de ani, din Platonești, în timp ce transporta cu ajutorul unei ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:10
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, urmărit de polițiști pe autostrada A3 București-Ploiești. A fost prins și arestat, fiind bănuit de furt din mașini!

Polițiștii de Investigații Criminale din Ialomița au depistat un bărbat bănuit că ar fi participat la săvârșirea infracțiunii de furt din auto, faptă comisă pe raza municipiului Slobozia. În continuarea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:50
(463 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Verde la Educație pentru Circulație»

Poliția Română și Lidl lansează, la nivel național, a VII-a ediție a campaniei de educație rutieră «Verde la Educație pentru Circulație». Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie a.c., începând ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:40
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor la Slobozia și Fetești

În perioada 25-26 septembrie, în intervalul orar 7,30-16,00, polițiștii slobozeni, precum și cei din cadrul Poliției Municipiului Fetești, au organizat și pus în aplicare o serie de acțiuni în unitățile ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:35
(506 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: 22 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 27 septembrie 2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 22 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:30
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Patruzeci de Sfinte Liturghii la Catedrala Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, începând cu data de  30 septembrie 2019, în Catedrala din Urziceni se vor oficia 40 de Sfinte Liturghii în cinstea Sfântului Ierarh Nectarie vindecătorul ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2019, 17:25
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...