Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Slobozia, în Cartea Recordurilor

Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Proprietarii de case din Cartierul Gării Noi din Slobozia au trăit 10 ani fără sistem de iluminat stradal. Acum, stâlpii de iluminat au fost instalați în mijlocul trotuarelor! Autoritățile susțin că vina aparține proiectantului, respectiv Institutul de Proiectare Cercetare si Tehnica de Calcul în Construcții SA. Proiectul tehnic a fost realizat în 2010 și refăcut de două ori în decursul anilor care au trecut...

Trăim pe picior mare
În urmă cu 2 ani, Mediafax prezenta o știre privind apariția unui stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal. Nu este un caz singular, evident... O situație asemănătoare a fost semnalată și pe o stradă din Londra, în anul 2016! La Slobozia însă, autoritățile locale au decis să intre în Cartea Recordurilor. Astfel, a fost acceptată instalarea a peste 200 de stâlpi de electricitate pe mijlocul trotuarelor! Lucrările sunt în curs și continuă în ritm susținut. La nivelul autorităților locale, niciunul dintre oficiali nu și-a asumat responsabilitatea unei declarații. Administratorul public al orașului, Gheorghe Puia, este în concediu. Fostul primar Alexandru Stoica, cel în prezența căruia au fost lotizate parcelele de teren din cartierul Gării Noi, susține că autoritățile dau dovadă de incompetență: «Trebuia discutat cu proiectantul și refăcut proiectul tehnic... Mutau trotuarele cu 50 de centimetri, ce mare filosofie?! Au trecut 10 ani de-atunci, e normal să apară schimbări. Așa se face, așa e normal! Dar dacă nu se vrea, nu se vrea!». Valoarea totală a lucrărilor din Cartierul Gării Noi este de 6,7 milioane de lei. Banii sunt asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 și permit finanțarea lucrărilor pentru toate utilitățile din Cartier. Primarul Adrian Mocioniu a susținut într-o declarație publică făcută în luna iunie 2019 că este mulțumit de ritmul de execuție a lucrărilor și că speră să fie finalizate înainte de termen...

Ce ar fi spus autoritățile?
În cazul în care și-ar fi asumat responsabilitatea unor declarații, autoritățile locale ar fi precizat că proiectul tehnic inițial pentru lucrările de utilități în Cartierul Gării Noi a fost realizat de către Institutul de Proiectare Cercetare și Tehnica de Calcul în Construcții SA în anul 2010. Timp de 5 ani, execuția lucrărilor a înaintat cu pași de melc, iar soluțiile identificate pentru soluționarea problemelor din teren au fost rezolvate pompieristic. De exemplu, este de notorietate faptul că din proiectul inițial lipseau 3 străzi, identificate ulterior în teren. În 2015, aceeași firmă a executat și «proiectarea instalației de iluminat public și curenți slabi în Cartierul Rezidențial Zona Gării Noi». În 2017, aceeași firmă obține și contractul de proiectare pentru «alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, căi de circulație rutieră și pietonală»... În 2018, ca urmare a inundării Cartierului cu apă pluvială, rețeaua de canalizare existentă a refulat, transformând zona într-o hazna în aer liber. În acest context, stâlpii de iluminat din mijlocul trotuarelor reprezintă ultima problemă dintr-un lung șir. Și, după cum vom descoperi împreună, nu ultima. «I-am auzit pe constructori spunând că tot ce s-a construit a fost „la ochi“... Nu au existat cote de înălțime, planuri pentru străzi și trotuare, rețeaua de curent electric a fost îngropată în șanțurile de apă... Dar mulțumim lui Dumnezeu că s-a terminat! Acum ne rugăm să țină cât mai mult ce au făcut ei...» ne spune unul dintre proprietarii de case din cartier.

Atenție, se lucrează! În Cartierul Gării Noi, după mai multe sincope «de vară», se lucrează din nou într-un ritm susținut. Următoarea etapă de lucrări o reprezintă asfaltarea străzilor. Sub protecția anonimatului, unul dintre responsabilii de lucrări ne-a declarat: «Asfaltarea va produce probleme noi... Multe dintre case nu au gaze și apă. Proprietarii sunt plecați din țară, casele sunt pe jumătate construite... Va fi și mai rău când vor trebui să obțină autorizații de la Primărie. Lucrăm degeaba, or să spargă iar asfaltul!». Oficial, lucrările din Cartierul Gării Noi vor dura 12 luni și urmează a fi finalizate în anul 2020.

28 August 2019, 17:20 (4293 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Borduri răscolite de buldozere pe strada Gării Noi 2
De 10 ani, pe Peneș Curcanul
Primăria Slobozia nu are terenuri pentru tineri

Comentariile cititorilor:


@cetatean:
(2 Septembrie 2019, 08:15)
Ai dreptate,al treilea stalp este inclinat dar este salutul cilindrilor de fier asupra prostiei umane.Natura onoreaza prin inclinare si apoi cadere de emotie trairea in acelasi secol alaturi de idiotii ce aproba asemenea lucrari.Ce sa fumezi si cat pentru a aproba asa lucrări ?
cetatean:
(1 Septembrie 2019, 12:00)
Unul dintre stalpi este aplecat. Oare de ce? Terenul/solul nu e bun? Am mai specificat in alte comentarii ca solul nu este bun pentru asfaltari sau stalpi.
Poc:
(31 August 2019, 15:40)
Va fi cartierul viitorului si mocioniu,prefectura,CJ,au informare ca acolo vor fi domiciliați reptilienii,asa incat nu e deranj mare.Se aude'n sat ca vor sa aduca si o mana de chinezi care datorita staturii se pot strecura pe trotuar cu stalpii pe mijloc.Ca romanii au statura impozanta,nu breloace pe care-i angajeaza astia prin politie.Tot acolo urmeaza umplerea cu apa si pești a canalului ce traversa in diagonala zona de case acum construite...Da,acel canal ce a fost astupat de"urbanism"in 2007-2011 cu resturi din contructii,resturi de tesaturi,da,acel canal ce exista pana la darea in folosinta a zonei.Va fi un cartier splendit!Ce dracu mai urmeaza? Asfalt din hartie igienica?
niste idioti:
(31 August 2019, 09:55)
sa faca pe aceleasi trotuare si piste pentru biciclete ! 
Mocioniu si ai lui idiotii satului !
copilu:
(30 August 2019, 10:24)
Intr-un cartier de tineri, care au copii mici de plimbat cu caruciorul, sa nu poti sa mergi pe trotuar din cauza ca nu ai loc de stalpi, esti obligat sa cobori pe sosea unde nu esti in siguranta, riscand sa te loveasca o masina. Este masura idioteniei acestor primari (vechi si nou) cu tot cu angajatii lor nepregatiti si nepasatori. Mutati naibi stalpii de pe mijlocul trotuarului ca la fel ati facut si la cimitirul sl noua, unde trotuarul are latimea de 40 cm fix cat ocupa stalpul. Cat va mai bateti joc de banii nostri? Dati-va naibi demisia si lasati pe altii mai buni. #lasane mocio, stoica, bacanu, paros si altii gen. Cine poate sa va impute banii pe lucrarile facute prost? nu voi ati aprobat proiectul, ati scos autorizatii de construire, l-ati aprobat in consiliul local? Dati banii din buzunarul vostru ca poate asa o sa beliti ochii data viitoare!
"v'ă'n gură de nesimțiți:
(29 August 2019, 22:31)
Daca ar fi realizate cu banii din veniturile celor ce le executa si aproba,ar fi de ras.Dar surpriza:sunt bani publici!Adica banii achitati de locuitorii orasului si cheltuiti cu"realizari"demne de Stan si Bran.Ca locul stalpilor de iluminat nu este in mijlocul trotuarelor au sesizat chiar si copiii,semn ca angajatii ce s-au ocupat de construire si supervizare sunt mai nepregatiti.Dupa modul de montare si avizare se poate scrie ca nici minimum de inteligenta nu prezinta.
#pasajladrajna:
(29 August 2019, 18:18)
Placute suedeze la toti,asta meritati! 
gigi:
(29 August 2019, 17:18)
Alo domnul primar mai tineti mult pe pensionara HAMZA si MOGOSI (si pensie si salariu ) ca proiectele astea au stat in biroul Investiitii din primarie cel putin 2 ani pina au inceput lucrarile asa ca macar o data daca se uitau pe ele si stiiau meserie observa acest lucru,dar de specialistii primarului care ii tine pe functiile respective in ciuda faptului ca un inginer tinar daca ar fi vrut sa munceasca si slava domnului a fost citva care au intrebat de posturile respective li sa dat cu flit ca eru ocupate de acesti 2 specialisti care de cind sunt in primarie doar 10% din investitiile incepute cu ei in aceste functii au fost finalizate si alea cu cintec.Stiu ce spun si exemple pot da chiar cu Mocioniu linga mine
dorel:
(29 August 2019, 16:48)
Proiectantul putea sa deseneze in proiect si cai verzi, dar primarii cu tot aparatul lor de viceprimari, administrator public, sefi pe la urbanism, ce drq au verificat? nimic. Primatul de stoica (zis si hai sictir) radea ca un ... si isi sufla mucozitatile non-stop. 
Manager proiect:
(29 August 2019, 15:56)
De acest proiect se ocupa dl city manager Gigi Puia actualmente membru Pro Romania!El supravegheaza lucrarile care trebuie sa se vinalizeze in aceasta toamna.La cum arata pariez ca toamna anului viitor...daca avem noroc!
ciomu:
(29 August 2019, 11:35)
Plateste cineva ?
Urare suedeza, tov victor! :
(29 August 2019, 08:35)
La un post local de radio,vorbea presedintele ialomitenilor,ieri.Degajat,cu ton de creator,fertilizator,ce ofera echipei lui de lucru conditii de lucru de 8 ore,decenta,nu lucru suplimentar.Judetul are nevoie de multe proiecte tovarasu victor,nu de demagogie si proiecte ratate.Tara noatra este i datorata de guvernul pe carevil reprezinti,cu angajati de teapa celor pe care si tu ii plimbi de colo-colo,ca sunt echipa ta.Se montraza stalpi de iluminat in mijlocul trotuarelor gratie priceperii echipei tale.Amante,rude,afilieri de toate gradele,asta este echipa morareasca si la fel este construita reteaua de bugetari ai primariei.Incompetenti,ce nu sunt sanctionati ci din contra-recompensati,zicea grandiosul presedinte de CJ.Bonusati pentru ca nu ies din cuvantul sefului si slugarnicie.Am vrea sa primiti salariile pentru lucrari facute corect tovarase presedinte.Deci este vizibil ca stalpii nu sunt corect amplasati dar licrarea se continua,ba chiar se si achita,la final psd ul atasand in ziarul propriu poze cu realizarea din cartier,laudandu-se pentru investitii.In 1890 regele va trimitea pe toti in puscarie pentru risipa de bani publici.Voi,cu veorica va felicitati,va dati bonusuri si pensii speciale.
Cetatean:
(29 August 2019, 00:05)
Aoleo bai nene, nici in Etiopia, Kenia sau Mozambic nu vezi cea ce vezi in Romania. Cum dumnezeului nu vade, Moraru Victor, Gigi Petre tartorii judetului. Mai exista autoritati, politie, procurori sa se autosesizeze ? Cine plateste batjocura asta ma Moraru Victor presedinte de consiliu judetean, ma prefectule Gigi Petre pus in functie de Tericenu, ma voi nu vedeti ? Ma procurorilor dormiti in pantofi voi nu mergeti pe trotuare ? Bai nene bai cata umilinta puneti pe spatele cetatenilor, cata bascalie le dati. Luati-le bai banii, casele pentru batjocura asta. Cum va mai tine dumnezeu mai coruptilor, pana cand bai ? Nu pot sa cred ce vad in ialomita unicat pe planeta pamant. Ba daca puneati un salbatic din jungla Amazoniana sa faca asa ceva, nu facea. Cum este posibil sa pui stalpul de curent, sau cei de iluminat stradal in mijlocul trotuarului ? Ma voi ifaceti gropi pentru morti in tavanul cimitirului si noi nu stim, bai judet de cascadorii rasului. Bai nene chiar imi dau seama ca multi traiti a paguba pe lumea asta.
CETATEAN:
(28 August 2019, 23:46)
Votati PSD in continuare... Daca va reprezinta asa ceva...
Marcel:
(28 August 2019, 22:40)
Sa corecteze cine a greșit .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 14 Iul 2020
317 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(183 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(361 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


8

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(171 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(216 vizualizări - 0 comentarii)


12

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(174 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(327 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(180 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(147 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(259 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(812 vizualizări - 5 comentarii)


Ultimele comentarii
Votant în Administrația Mocioniu la final de mandat gigi friptu în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate DeSPot în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu Mereu parlamentar în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» fochist de covid în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu In plina pandemie în Cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Primăriei Urziceni și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Balaciu Mary în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Mary în Paros a demisionat din PRO România Mary în Administrația Mocioniu la final de mandat colocatar cartier katanga în Administrația Mocioniu la final de mandat mi-am luat izoleta noua în Ialomița: Spitalele suport COVID-19 au nevoie de medici tratat cu tratament în Ialomița: Spitalele suport COVID-19 au nevoie de medici Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Banderas în Administrația Mocioniu la final de mandat jak shi rak în Administrația Mocioniu la final de mandat cetatean în Administrația Mocioniu la final de mandat Lavanda în Roșiori: Răniți de un șofer fără permis Prosoape pe tambal în Ialomița: Spitalele suport COVID-19 au nevoie de medici Barfa în Paros a demisionat din PRO România @alegator în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...