Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Slobozia, în Cartea Recordurilor

Cartierul Gării Noi are stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarelor!

Proprietarii de case din Cartierul Gării Noi din Slobozia au trăit 10 ani fără sistem de iluminat stradal. Acum, stâlpii de iluminat au fost instalați în mijlocul trotuarelor! Autoritățile susțin că vina aparține proiectantului, respectiv Institutul de Proiectare Cercetare si Tehnica de Calcul în Construcții SA. Proiectul tehnic a fost realizat în 2010 și refăcut de două ori în decursul anilor care au trecut...

Trăim pe picior mare
În urmă cu 2 ani, Mediafax prezenta o știre privind apariția unui stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal. Nu este un caz singular, evident... O situație asemănătoare a fost semnalată și pe o stradă din Londra, în anul 2016! La Slobozia însă, autoritățile locale au decis să intre în Cartea Recordurilor. Astfel, a fost acceptată instalarea a peste 200 de stâlpi de electricitate pe mijlocul trotuarelor! Lucrările sunt în curs și continuă în ritm susținut. La nivelul autorităților locale, niciunul dintre oficiali nu și-a asumat responsabilitatea unei declarații. Administratorul public al orașului, Gheorghe Puia, este în concediu. Fostul primar Alexandru Stoica, cel în prezența căruia au fost lotizate parcelele de teren din cartierul Gării Noi, susține că autoritățile dau dovadă de incompetență: «Trebuia discutat cu proiectantul și refăcut proiectul tehnic... Mutau trotuarele cu 50 de centimetri, ce mare filosofie?! Au trecut 10 ani de-atunci, e normal să apară schimbări. Așa se face, așa e normal! Dar dacă nu se vrea, nu se vrea!». Valoarea totală a lucrărilor din Cartierul Gării Noi este de 6,7 milioane de lei. Banii sunt asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 și permit finanțarea lucrărilor pentru toate utilitățile din Cartier. Primarul Adrian Mocioniu a susținut într-o declarație publică făcută în luna iunie 2019 că este mulțumit de ritmul de execuție a lucrărilor și că speră să fie finalizate înainte de termen...

Ce ar fi spus autoritățile?
În cazul în care și-ar fi asumat responsabilitatea unor declarații, autoritățile locale ar fi precizat că proiectul tehnic inițial pentru lucrările de utilități în Cartierul Gării Noi a fost realizat de către Institutul de Proiectare Cercetare și Tehnica de Calcul în Construcții SA în anul 2010. Timp de 5 ani, execuția lucrărilor a înaintat cu pași de melc, iar soluțiile identificate pentru soluționarea problemelor din teren au fost rezolvate pompieristic. De exemplu, este de notorietate faptul că din proiectul inițial lipseau 3 străzi, identificate ulterior în teren. În 2015, aceeași firmă a executat și «proiectarea instalației de iluminat public și curenți slabi în Cartierul Rezidențial Zona Gării Noi». În 2017, aceeași firmă obține și contractul de proiectare pentru «alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, căi de circulație rutieră și pietonală»... În 2018, ca urmare a inundării Cartierului cu apă pluvială, rețeaua de canalizare existentă a refulat, transformând zona într-o hazna în aer liber. În acest context, stâlpii de iluminat din mijlocul trotuarelor reprezintă ultima problemă dintr-un lung șir. Și, după cum vom descoperi împreună, nu ultima. «I-am auzit pe constructori spunând că tot ce s-a construit a fost „la ochi“... Nu au existat cote de înălțime, planuri pentru străzi și trotuare, rețeaua de curent electric a fost îngropată în șanțurile de apă... Dar mulțumim lui Dumnezeu că s-a terminat! Acum ne rugăm să țină cât mai mult ce au făcut ei...» ne spune unul dintre proprietarii de case din cartier.

Atenție, se lucrează! În Cartierul Gării Noi, după mai multe sincope «de vară», se lucrează din nou într-un ritm susținut. Următoarea etapă de lucrări o reprezintă asfaltarea străzilor. Sub protecția anonimatului, unul dintre responsabilii de lucrări ne-a declarat: «Asfaltarea va produce probleme noi... Multe dintre case nu au gaze și apă. Proprietarii sunt plecați din țară, casele sunt pe jumătate construite... Va fi și mai rău când vor trebui să obțină autorizații de la Primărie. Lucrăm degeaba, or să spargă iar asfaltul!». Oficial, lucrările din Cartierul Gării Noi vor dura 12 luni și urmează a fi finalizate în anul 2020.

28 August 2019, 17:20 (3168 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia nu are terenuri pentru tineri
Șantierul de pe strada Walter Mărăcineanu
Haznaua publică din Cartierul Gării Noi

Comentariile cititorilor:


@cetatean:
(2 Septembrie 2019, 08:15)
Ai dreptate,al treilea stalp este inclinat dar este salutul cilindrilor de fier asupra prostiei umane.Natura onoreaza prin inclinare si apoi cadere de emotie trairea in acelasi secol alaturi de idiotii ce aproba asemenea lucrari.Ce sa fumezi si cat pentru a aproba asa lucrări ?
cetatean:
(1 Septembrie 2019, 12:00)
Unul dintre stalpi este aplecat. Oare de ce? Terenul/solul nu e bun? Am mai specificat in alte comentarii ca solul nu este bun pentru asfaltari sau stalpi.
Poc:
(31 August 2019, 15:40)
Va fi cartierul viitorului si mocioniu,prefectura,CJ,au informare ca acolo vor fi domiciliați reptilienii,asa incat nu e deranj mare.Se aude'n sat ca vor sa aduca si o mana de chinezi care datorita staturii se pot strecura pe trotuar cu stalpii pe mijloc.Ca romanii au statura impozanta,nu breloace pe care-i angajeaza astia prin politie.Tot acolo urmeaza umplerea cu apa si pești a canalului ce traversa in diagonala zona de case acum construite...Da,acel canal ce a fost astupat de"urbanism"in 2007-2011 cu resturi din contructii,resturi de tesaturi,da,acel canal ce exista pana la darea in folosinta a zonei.Va fi un cartier splendit!Ce dracu mai urmeaza? Asfalt din hartie igienica?
niste idioti:
(31 August 2019, 09:55)
sa faca pe aceleasi trotuare si piste pentru biciclete ! 
Mocioniu si ai lui idiotii satului !
copilu:
(30 August 2019, 10:24)
Intr-un cartier de tineri, care au copii mici de plimbat cu caruciorul, sa nu poti sa mergi pe trotuar din cauza ca nu ai loc de stalpi, esti obligat sa cobori pe sosea unde nu esti in siguranta, riscand sa te loveasca o masina. Este masura idioteniei acestor primari (vechi si nou) cu tot cu angajatii lor nepregatiti si nepasatori. Mutati naibi stalpii de pe mijlocul trotuarului ca la fel ati facut si la cimitirul sl noua, unde trotuarul are latimea de 40 cm fix cat ocupa stalpul. Cat va mai bateti joc de banii nostri? Dati-va naibi demisia si lasati pe altii mai buni. #lasane mocio, stoica, bacanu, paros si altii gen. Cine poate sa va impute banii pe lucrarile facute prost? nu voi ati aprobat proiectul, ati scos autorizatii de construire, l-ati aprobat in consiliul local? Dati banii din buzunarul vostru ca poate asa o sa beliti ochii data viitoare!
"v'ă'n gură de nesimțiți:
(29 August 2019, 22:31)
Daca ar fi realizate cu banii din veniturile celor ce le executa si aproba,ar fi de ras.Dar surpriza:sunt bani publici!Adica banii achitati de locuitorii orasului si cheltuiti cu"realizari"demne de Stan si Bran.Ca locul stalpilor de iluminat nu este in mijlocul trotuarelor au sesizat chiar si copiii,semn ca angajatii ce s-au ocupat de construire si supervizare sunt mai nepregatiti.Dupa modul de montare si avizare se poate scrie ca nici minimum de inteligenta nu prezinta.
#pasajladrajna:
(29 August 2019, 18:18)
Placute suedeze la toti,asta meritati! 
gigi:
(29 August 2019, 17:18)
Alo domnul primar mai tineti mult pe pensionara HAMZA si MOGOSI (si pensie si salariu ) ca proiectele astea au stat in biroul Investiitii din primarie cel putin 2 ani pina au inceput lucrarile asa ca macar o data daca se uitau pe ele si stiiau meserie observa acest lucru,dar de specialistii primarului care ii tine pe functiile respective in ciuda faptului ca un inginer tinar daca ar fi vrut sa munceasca si slava domnului a fost citva care au intrebat de posturile respective li sa dat cu flit ca eru ocupate de acesti 2 specialisti care de cind sunt in primarie doar 10% din investitiile incepute cu ei in aceste functii au fost finalizate si alea cu cintec.Stiu ce spun si exemple pot da chiar cu Mocioniu linga mine
dorel:
(29 August 2019, 16:48)
Proiectantul putea sa deseneze in proiect si cai verzi, dar primarii cu tot aparatul lor de viceprimari, administrator public, sefi pe la urbanism, ce drq au verificat? nimic. Primatul de stoica (zis si hai sictir) radea ca un ... si isi sufla mucozitatile non-stop. 
Manager proiect:
(29 August 2019, 15:56)
De acest proiect se ocupa dl city manager Gigi Puia actualmente membru Pro Romania!El supravegheaza lucrarile care trebuie sa se vinalizeze in aceasta toamna.La cum arata pariez ca toamna anului viitor...daca avem noroc!
ciomu:
(29 August 2019, 11:35)
Plateste cineva ?
Urare suedeza, tov victor! :
(29 August 2019, 08:35)
La un post local de radio,vorbea presedintele ialomitenilor,ieri.Degajat,cu ton de creator,fertilizator,ce ofera echipei lui de lucru conditii de lucru de 8 ore,decenta,nu lucru suplimentar.Judetul are nevoie de multe proiecte tovarasu victor,nu de demagogie si proiecte ratate.Tara noatra este i datorata de guvernul pe carevil reprezinti,cu angajati de teapa celor pe care si tu ii plimbi de colo-colo,ca sunt echipa ta.Se montraza stalpi de iluminat in mijlocul trotuarelor gratie priceperii echipei tale.Amante,rude,afilieri de toate gradele,asta este echipa morareasca si la fel este construita reteaua de bugetari ai primariei.Incompetenti,ce nu sunt sanctionati ci din contra-recompensati,zicea grandiosul presedinte de CJ.Bonusati pentru ca nu ies din cuvantul sefului si slugarnicie.Am vrea sa primiti salariile pentru lucrari facute corect tovarase presedinte.Deci este vizibil ca stalpii nu sunt corect amplasati dar licrarea se continua,ba chiar se si achita,la final psd ul atasand in ziarul propriu poze cu realizarea din cartier,laudandu-se pentru investitii.In 1890 regele va trimitea pe toti in puscarie pentru risipa de bani publici.Voi,cu veorica va felicitati,va dati bonusuri si pensii speciale.
Cetatean:
(29 August 2019, 00:05)
Aoleo bai nene, nici in Etiopia, Kenia sau Mozambic nu vezi cea ce vezi in Romania. Cum dumnezeului nu vade, Moraru Victor, Gigi Petre tartorii judetului. Mai exista autoritati, politie, procurori sa se autosesizeze ? Cine plateste batjocura asta ma Moraru Victor presedinte de consiliu judetean, ma prefectule Gigi Petre pus in functie de Tericenu, ma voi nu vedeti ? Ma procurorilor dormiti in pantofi voi nu mergeti pe trotuare ? Bai nene bai cata umilinta puneti pe spatele cetatenilor, cata bascalie le dati. Luati-le bai banii, casele pentru batjocura asta. Cum va mai tine dumnezeu mai coruptilor, pana cand bai ? Nu pot sa cred ce vad in ialomita unicat pe planeta pamant. Ba daca puneati un salbatic din jungla Amazoniana sa faca asa ceva, nu facea. Cum este posibil sa pui stalpul de curent, sau cei de iluminat stradal in mijlocul trotuarului ? Ma voi ifaceti gropi pentru morti in tavanul cimitirului si noi nu stim, bai judet de cascadorii rasului. Bai nene chiar imi dau seama ca multi traiti a paguba pe lumea asta.
CETATEAN:
(28 August 2019, 23:46)
Votati PSD in continuare... Daca va reprezinta asa ceva...
Marcel:
(28 August 2019, 22:40)
Sa corecteze cine a greșit .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Sep 2019
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(59 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(197 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(148 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(125 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(138 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2328 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(298 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(426 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(528 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(409 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(337 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(495 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Haules Baules în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! bacalaureat în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Sile în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Trista festivitate în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! PSD ist în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...