Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

Istoria apei menajere a orașului

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

În urmă cu 8 ani, în 2011, primarul Gabi Ionașcu semna un contract cu Grup Romet Buzău prin care firma garanta municipalității realizarea unei stații de tratare a apei care să furnizeze apă potabilă. La 8 ani distanță, în august 2019, primarul Adrian Mocioniu semnează un nou contract pentru modernizarea stației de tratare, cu firma SYA DYNAMIC SOLUTION SRL. În cei 8 ani scurși între cele 2 contracte, slobozenii nu au avut niciodată «apă potabilă» la robinete, iar costurile reabilitării sistemului de apă continuă să greveze bugetul orașului.

Stația de tratare a apei 2.0
Miercuri, 14 august 2019, primarul Adrian Mocioniu a semnat un contract în valoare de 7,84 milioane de lei pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în ve­derea creșterii gradului de siguranță a tratării apei». Investiția promite reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l», în condițiile în care principala problemă a apei furnizată slobozenilor o reprezintă trihalometanii. Investiția va presupune «extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module». Jumătate din fonduri, respectiv 4 milioane de lei, provin din bugetul local, restul fiind deja alocați din bugetul județean încă din sep­tem­brie 2018. Dincolo de soluția discutabilă pe care a ales-o, municipalitatea nu poate explica de ce a reluat această investiție, în condițiile în care administrațiile precedente au cheltuit sume colosale pentru reabilitarea stației de tratare și potabilizarea apei. Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei, a declarat senin: «Tot ce pot să vă spun este că sondajele au confirmat că aceasta este cea mai mare problemă a slobozenilor! În aceste condiții, trebuia să facem ceva. Eu n-am făcut decât să urmăresc interesele locuitorilor orașului. Am fost avocatul lor!».

Scandal penal cu ex-primarul Stoica
Adrian Mocioniu nu este primul primar care promite slobozenilor apă potabilă. Așa a procedat și ex-primarul Alexandru Stoica atunci când a smuls scaunul de primar de sub posteriorul predecesorului său, Gabi Ionașcu. El declara atunci (n.red.: în vara anului 2012!), că stația de tratare a apei este fina­lizată în proporție de 95% și că reluarea furnizării apei potabile la Slobozia este o chestiune de zile. Alexandru Stoica se baza pe un contract încheiat în 2011 de Gabi Ionașcu cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea contractului semnat cu Grup Romet Buzău era de 1,6 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Contractul a fost unul ferm care nu permitea ma­jorarea valorii, însă Alexandru Stoica se face luntre și punte și mai adaugă 300 mii de euro, majorând la 2 milioane de euro valoarea lucrărilor de reabilitare a stației de tratare a apei din Slobozia. Scandalul devine pu­blic, dar atât primarul Stoica cât și Grup Romet Buzău rămân intangibili. Iar ulterior, patronul Grup Romet va deveni primarul orașului Buzău, din partea PSD.

Banii publici, spălați cu apă menajeră
La 8 ani distanță, inițiatorul acestei investiții, senatorul Gabi Ionașcu își amintește cu greu momentul, însă convins că soluția oferită atunci de către Grup Romet Buzău presupunea rea­bilitarea stației de tratare a apei în vederea potabilizării acesteia, iar nu pentru îmbunătățirea ca­lității: «Soluția oferită atunci, și certificată de către Universitatea de Construcții din București, garanta calitatea apei! Eu asta am semnat și cei care au venit după mine asta ar fi trebuit să urmărească. Dar, deși contractul era unul ferm, ei l-au majorat și costurile au crescut...». Dacă luăm în calcul doar costurile pentru reabilitarea stației de tratare, acestea depășesc la acest moment 4 milioane de euro, dintre care două au fost deja cheltuite fără niciun rezultat. Numai că lor li se adaugă celelalte cheltuieli generate de această investiție megalomanică demarată de Gabi Ionașcu, respectiv 4 milioane de euro pentru sursa de apă, 2,5 mili­oane de euro pentru înlocuirea țevilor și 7 milioane de euro pentru stația de epurare. În total, aproximativ 17,5 milioane de euro, la care se adaugă de 10 ani și sumele pe care le plătesc slobozenii zilnic pentru achiziționarea apei de băut.

9 Septembrie 2019, 07:50 (2148 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Canalizarea din Slobozia Nouă și Bora nu are finanțare
Sistemul de colectare selectivă a deșeurilor la Slobozia este un eșec
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Vecin:
(16 Septembrie 2019, 08:55)
Mai vecine, tu crezi ca daca primarul ala si-a angajat sofer si pe nevasta soferului, l-a lasat sa-si faca de cap, crezi ca va lua in considerare plangerea ta? Probabil a rupt-o de cum a primit-o pe birou. Daca cele scrise de tine sunt adevarate, fa-i o plangere penala (daca ai asteptat 30 de zile sa-ti raspunda primaria si nu a facut-o in termen). Documenteaz-o cu probe foto, video, martori dintre vecini, etc. Monteaza-ti si o camera video la balcon, ca sa nu se razbune pe tine si sa-ti vandalizeze masina pentru faptul ca l-ai reclamat. Altfel nu se potolesc tupeistii sustinuti de partid.

Vecin:
(15 Septembrie 2019, 08:09)
In primărie e șerpărie mare,pana și șoferul lu’ Mocioniu și a angajat nevasta acolo și e mare doamna !! Am sesizat politia locală in legătura cu locul de parcare ocupat abuziv de șoferul primarului și nimic. Corupție la poliție pt un șofer fost pușcăriaș???? D. D. bea la scara blocului și nu l deranjează nimeni,de ce domnu’ Abaza???
@camelia:
(12 Septembrie 2019, 10:43)
Fa-i o plangere penala daca ai atatea date. Si ce vrei sa insuniezi sub camelia asta?
camelia:
(11 Septembrie 2019, 18:04)
In sfirsit termina si T. vila pe care a inceput-o pe vremea forarii puturilor cu TMUCB a continuat cu Floriconstruct .Nica  si termina cu acesta firma ,mobila a realizat-o cu Viprod si binenteles pe banii contribuabilor din oras .
cetatean:
(10 Septembrie 2019, 18:36)
ceausescu a fost executat pentru subminarea economiei si genocid.primarii psd incepand cu ionascu ne otravesc in fiecare zi cu apa lor, nu se numeste genocid?niste netrebnici fara pic de caracter.sa le fie frigiderul prin de rahat!
@Ioana:
(10 Septembrie 2019, 11:36)
Haide sa o luam altfel, mai pe shleau; Singurele criterii ca sa te puna cineva intr-o functie, in cazul asta, in functia de primar, sunt: licitatia (care cotizeaza mai mult la partid) si obedienta (loial partidului, ca sa nu "defectezi" si minte mai putina, ca sa nu iti depasesti in inteligenta superiorii si sa-i inlocuiesti la un moment dat). Asta este reteta de succes, s-a obtinut un exemplar care si-a platit functia catre partidul care l-a pus si are si certitudinea (partidul) ca ii va fi loial/ascultator. Si acum incepe manevra: Daca baiatul nostru a bagat bani ca sa ajunga in functie, normal ca va face tot posibilul sa-i scoata inzecit, din mai multe motive: ca sa-si acopere paguba, ca sa le restituie eventual celor care l-au imprumutat si, cel mai important, pentru partidul iubit  trebuie sa cotizeze in continuare, ca doar pana sus te mananca sfintii si trebuie dat si pe la vreun ministru, iar ala mai sus. Bun si atunci, tu primar, baiat de la tara, te gandesti asa: sunt prea sarac ca sa fac investitii mici (de ex: asfaltarea unei strazi la pret corect), pentru ca nu ar iesi bani de comision si ma "omoara" sefii; pai atunci sa facem ceva megalomanic (chiar daca nu este necesar pentru oras), pentru ca cu cat investitia este mai mare, cu atat si comisionul mai important si ii multumesc pe toti. Se ia o firma de casa (care umfla costurile), scriem un proiect eronat ca sa cerem fonduri UE si apoi proiectul nefiind bun, nu mai luam fonduri ci ne imprumutam la banca (mult mai mult). Ghici de ce? asa am auzit vorbind pe unii prin piata.
Ioana:
(10 Septembrie 2019, 08:27)
Daca totul este premeditat si gandit ca sa se sifoneze bani publici pe termen lung atunci este ffff grav! Personalul tehnic din primarie, si alte unitati implicate trebuie sa raspunda!
Tom fara Jerry:
(10 Septembrie 2019, 07:07)
Nimic nu va convine slobozeni.Ca nu e apa potabila,ca va fi peste cativa ani,e rau.Mocneste rautatea in voi si nu e bine.Dormiti naibi in continuare,ca asa sunteti draguti,de unde aveti dupa doar 8 ani asa porniri beligerante??Abia s-a reusit intelegerea ca in 2020 sa se mai plateasca"la misto"3 milioane euro,ca in afara de 2-3articole din ziare,oricum nu se intampla nimic,nimanui.Primaria achita,totul e in regula si chiar merita riscul pentru asa sume.Primaria face apel la calm,totul e sub control,stati linistiti,Romania merita mai mult.(!!!!)Si chiar nu e rea apa imbuteliata platita sau drumurile prin imprejurimi,sa aduceti apa.(Ograda).Zau!
#pasajladrajna:
(9 Septembrie 2019, 17:12)
Peste alti 8 ani ne vom intâlni tot aici si tot fara statie, fara pod, fara pasaj. De ce? Fiindca pot....
Pacat:
(9 Septembrie 2019, 13:52)
Pt psd aceste investitii nu sunt decat o sursa de bani pr partid si fime prietene. In 8 ani si cu jumate din suma cheltuita pana acum se putea aduce, prin cadere libera, apa din barajele aflate in m-tii Buzaului sau Prahova.
@Ioana:
(9 Septembrie 2019, 12:49)
stimate comentator, se pare ca nu ai inteles exact cum stau lucrurile! imi permit sa te citez
"...ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti .."
Inexact; nu se vor gasi multe firme... ei cauta si gasesc O anumita firma, de casa, adica o firma a cuiva din partid, sau care finanteaza partidul, de aceea umfla costul lucrarii, ca sa fie bani de comisioane pentru primar/partid si pe suveica in sus. Nu-i credita pe decidenti cu prostie/incompetenta, gandeste-te ca o fac premeditat, sunt foarte abili! Uita o intrare in parcarea subterana, uita diverse aspecte prin proiecte ca sa fie motiv sa refaca mereu studiile de fezabilitate, uita cate o componenta la statia de tratare a apei, etc. ... la fel ca si cu asfaltarea strazilor: trebuie sa le faca in cel mai prost mod posibil, tocmai ca sa nu reziste mult lucrarea si sa cheltuie alti bani pe peticirea lor, ca sa aiba o uriasa sursa sigura de venit in fiecare an cat sunt la butoane. Altfel, daca ar face lucrurile bine de prima data si sa mai tina si o viata intreaga, lor nu le-ar mai iesi bani de comision, finantare pentru partid si nu ar mai fi sustinuti si propusi pentru astfel de functii. Fonduri europene? fug ca dracu de tamaie de ele, pai strainii aia nemernici urmaresc cum s-a cheltuit fiecare euro, alta-i treaba cand iei bani din banca, nu te intreaba nimeni unde s-au ingropat, important e sa platesti ratele. Primarii si politicienii (majoritatea) stiu doar operatii simple, adunarea (banilor din buget) tabla impartirii (banilor din buget la gashca lor).
Multi vor spune ca e f greu sa accesezi fonduri europene. Ok, este, dar de ce majoritatea celor care au reusit sa modernizeze comunele ca in occident (cu fonduri eur) sunt primari independenti?? Ca nu au furat, nici pentru ei si nici pentru vreun partid. Nu trebuie tu primar cu 4 clase sa redactezi proiectul, sunt firme care fac asta, asigura-le doar
Ioana:
(9 Septembrie 2019, 11:37)
Este o probleme daca investim bani sa tratam apa si sa nu garatam calitatea!  RISIPA DE BANI NEJUSTIFICATA!
Mai bine cautam alta sursa cu apa de calitate si costuri de exploatare mici in viitor!  .....ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti ............
jilava:
(9 Septembrie 2019, 10:33)
Toti primarii care au cheltuit bani publici pentru mizeria asta de apa industriala toxica ar trebui sa candideze la un post intr-o celula cu gratii, deci la penitenciar, nu la primarie. Actualul primar minte prin omisiune, afirmand ca asta rezulta din sondaje, asta isi doresc slobozenii, dar nu spune concret ce, referitor la apa. NU! slobozenii nu isi doresc doar scaderea concentratiei de sodiu, pentru care cheltui din nou foarte multi bani publici catre o firma, probabil tot de casa, dupa cum s-a vazut anterior; toti ne dorim ca apa sa fie potabila, curata, fara trihalometani, fara clor, fara culoare si fara miros. Iar potabilizarea apei este o obligatie a autoritatilor locale (primarie, urban, dsp, etc.) nu te ocupi de treaba asta doar ca asa spun sondajele! e fisa postului mai nea`! Te obliga iar partidul (partidele din care faci parte) sa sifonezi iar bani catre firme de casa? altfel nu vad logica sa cheltui iar multi bani si sa NU REZOLVI problema apei. Daca reduci doar componenta sodiu si raman celelelte elemente daunatoare grav sanatatii este clar ca nu rezolvi nimic! si atunci care e motivul de arunci cu banii catre firma x? FACI BANI PENTRU ALEGERI?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Sep 2019
220 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2159 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(195 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(320 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(328 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(262 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(422 vizualizări - 1 comentariu)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(269 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(366 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(425 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1271 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(644 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(477 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(473 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(859 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(598 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(692 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(579 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(686 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(985 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...