Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

Istoria apei menajere a orașului

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

În urmă cu 8 ani, în 2011, primarul Gabi Ionașcu semna un contract cu Grup Romet Buzău prin care firma garanta municipalității realizarea unei stații de tratare a apei care să furnizeze apă potabilă. La 8 ani distanță, în august 2019, primarul Adrian Mocioniu semnează un nou contract pentru modernizarea stației de tratare, cu firma SYA DYNAMIC SOLUTION SRL. În cei 8 ani scurși între cele 2 contracte, slobozenii nu au avut niciodată «apă potabilă» la robinete, iar costurile reabilitării sistemului de apă continuă să greveze bugetul orașului.

Stația de tratare a apei 2.0
Miercuri, 14 august 2019, primarul Adrian Mocioniu a semnat un contract în valoare de 7,84 milioane de lei pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în ve­derea creșterii gradului de siguranță a tratării apei». Investiția promite reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l», în condițiile în care principala problemă a apei furnizată slobozenilor o reprezintă trihalometanii. Investiția va presupune «extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module». Jumătate din fonduri, respectiv 4 milioane de lei, provin din bugetul local, restul fiind deja alocați din bugetul județean încă din sep­tem­brie 2018. Dincolo de soluția discutabilă pe care a ales-o, municipalitatea nu poate explica de ce a reluat această investiție, în condițiile în care administrațiile precedente au cheltuit sume colosale pentru reabilitarea stației de tratare și potabilizarea apei. Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei, a declarat senin: «Tot ce pot să vă spun este că sondajele au confirmat că aceasta este cea mai mare problemă a slobozenilor! În aceste condiții, trebuia să facem ceva. Eu n-am făcut decât să urmăresc interesele locuitorilor orașului. Am fost avocatul lor!».

Scandal penal cu ex-primarul Stoica
Adrian Mocioniu nu este primul primar care promite slobozenilor apă potabilă. Așa a procedat și ex-primarul Alexandru Stoica atunci când a smuls scaunul de primar de sub posteriorul predecesorului său, Gabi Ionașcu. El declara atunci (n.red.: în vara anului 2012!), că stația de tratare a apei este fina­lizată în proporție de 95% și că reluarea furnizării apei potabile la Slobozia este o chestiune de zile. Alexandru Stoica se baza pe un contract încheiat în 2011 de Gabi Ionașcu cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea contractului semnat cu Grup Romet Buzău era de 1,6 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Contractul a fost unul ferm care nu permitea ma­jorarea valorii, însă Alexandru Stoica se face luntre și punte și mai adaugă 300 mii de euro, majorând la 2 milioane de euro valoarea lucrărilor de reabilitare a stației de tratare a apei din Slobozia. Scandalul devine pu­blic, dar atât primarul Stoica cât și Grup Romet Buzău rămân intangibili. Iar ulterior, patronul Grup Romet va deveni primarul orașului Buzău, din partea PSD.

Banii publici, spălați cu apă menajeră
La 8 ani distanță, inițiatorul acestei investiții, senatorul Gabi Ionașcu își amintește cu greu momentul, însă convins că soluția oferită atunci de către Grup Romet Buzău presupunea rea­bilitarea stației de tratare a apei în vederea potabilizării acesteia, iar nu pentru îmbunătățirea ca­lității: «Soluția oferită atunci, și certificată de către Universitatea de Construcții din București, garanta calitatea apei! Eu asta am semnat și cei care au venit după mine asta ar fi trebuit să urmărească. Dar, deși contractul era unul ferm, ei l-au majorat și costurile au crescut...». Dacă luăm în calcul doar costurile pentru reabilitarea stației de tratare, acestea depășesc la acest moment 4 milioane de euro, dintre care două au fost deja cheltuite fără niciun rezultat. Numai că lor li se adaugă celelalte cheltuieli generate de această investiție megalomanică demarată de Gabi Ionașcu, respectiv 4 milioane de euro pentru sursa de apă, 2,5 mili­oane de euro pentru înlocuirea țevilor și 7 milioane de euro pentru stația de epurare. În total, aproximativ 17,5 milioane de euro, la care se adaugă de 10 ani și sumele pe care le plătesc slobozenii zilnic pentru achiziționarea apei de băut.

9 Septembrie 2019, 07:50 (2987 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu la final de mandat
Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache
Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei
Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Vecin:
(16 Septembrie 2019, 08:55)
Mai vecine, tu crezi ca daca primarul ala si-a angajat sofer si pe nevasta soferului, l-a lasat sa-si faca de cap, crezi ca va lua in considerare plangerea ta? Probabil a rupt-o de cum a primit-o pe birou. Daca cele scrise de tine sunt adevarate, fa-i o plangere penala (daca ai asteptat 30 de zile sa-ti raspunda primaria si nu a facut-o in termen). Documenteaz-o cu probe foto, video, martori dintre vecini, etc. Monteaza-ti si o camera video la balcon, ca sa nu se razbune pe tine si sa-ti vandalizeze masina pentru faptul ca l-ai reclamat. Altfel nu se potolesc tupeistii sustinuti de partid.

Vecin:
(15 Septembrie 2019, 08:09)
In primărie e șerpărie mare,pana și șoferul lu’ Mocioniu și a angajat nevasta acolo și e mare doamna !! Am sesizat politia locală in legătura cu locul de parcare ocupat abuziv de șoferul primarului și nimic. Corupție la poliție pt un șofer fost pușcăriaș???? D. D. bea la scara blocului și nu l deranjează nimeni,de ce domnu’ Abaza???
@camelia:
(12 Septembrie 2019, 10:43)
Fa-i o plangere penala daca ai atatea date. Si ce vrei sa insuniezi sub camelia asta?
camelia:
(11 Septembrie 2019, 18:04)
In sfirsit termina si T. vila pe care a inceput-o pe vremea forarii puturilor cu TMUCB a continuat cu Floriconstruct .Nica  si termina cu acesta firma ,mobila a realizat-o cu Viprod si binenteles pe banii contribuabilor din oras .
cetatean:
(10 Septembrie 2019, 18:36)
ceausescu a fost executat pentru subminarea economiei si genocid.primarii psd incepand cu ionascu ne otravesc in fiecare zi cu apa lor, nu se numeste genocid?niste netrebnici fara pic de caracter.sa le fie frigiderul prin de rahat!
@Ioana:
(10 Septembrie 2019, 11:36)
Haide sa o luam altfel, mai pe shleau; Singurele criterii ca sa te puna cineva intr-o functie, in cazul asta, in functia de primar, sunt: licitatia (care cotizeaza mai mult la partid) si obedienta (loial partidului, ca sa nu "defectezi" si minte mai putina, ca sa nu iti depasesti in inteligenta superiorii si sa-i inlocuiesti la un moment dat). Asta este reteta de succes, s-a obtinut un exemplar care si-a platit functia catre partidul care l-a pus si are si certitudinea (partidul) ca ii va fi loial/ascultator. Si acum incepe manevra: Daca baiatul nostru a bagat bani ca sa ajunga in functie, normal ca va face tot posibilul sa-i scoata inzecit, din mai multe motive: ca sa-si acopere paguba, ca sa le restituie eventual celor care l-au imprumutat si, cel mai important, pentru partidul iubit  trebuie sa cotizeze in continuare, ca doar pana sus te mananca sfintii si trebuie dat si pe la vreun ministru, iar ala mai sus. Bun si atunci, tu primar, baiat de la tara, te gandesti asa: sunt prea sarac ca sa fac investitii mici (de ex: asfaltarea unei strazi la pret corect), pentru ca nu ar iesi bani de comision si ma "omoara" sefii; pai atunci sa facem ceva megalomanic (chiar daca nu este necesar pentru oras), pentru ca cu cat investitia este mai mare, cu atat si comisionul mai important si ii multumesc pe toti. Se ia o firma de casa (care umfla costurile), scriem un proiect eronat ca sa cerem fonduri UE si apoi proiectul nefiind bun, nu mai luam fonduri ci ne imprumutam la banca (mult mai mult). Ghici de ce? asa am auzit vorbind pe unii prin piata.
Ioana:
(10 Septembrie 2019, 08:27)
Daca totul este premeditat si gandit ca sa se sifoneze bani publici pe termen lung atunci este ffff grav! Personalul tehnic din primarie, si alte unitati implicate trebuie sa raspunda!
Tom fara Jerry:
(10 Septembrie 2019, 07:07)
Nimic nu va convine slobozeni.Ca nu e apa potabila,ca va fi peste cativa ani,e rau.Mocneste rautatea in voi si nu e bine.Dormiti naibi in continuare,ca asa sunteti draguti,de unde aveti dupa doar 8 ani asa porniri beligerante??Abia s-a reusit intelegerea ca in 2020 sa se mai plateasca"la misto"3 milioane euro,ca in afara de 2-3articole din ziare,oricum nu se intampla nimic,nimanui.Primaria achita,totul e in regula si chiar merita riscul pentru asa sume.Primaria face apel la calm,totul e sub control,stati linistiti,Romania merita mai mult.(!!!!)Si chiar nu e rea apa imbuteliata platita sau drumurile prin imprejurimi,sa aduceti apa.(Ograda).Zau!
#pasajladrajna:
(9 Septembrie 2019, 17:12)
Peste alti 8 ani ne vom intâlni tot aici si tot fara statie, fara pod, fara pasaj. De ce? Fiindca pot....
Pacat:
(9 Septembrie 2019, 13:52)
Pt psd aceste investitii nu sunt decat o sursa de bani pr partid si fime prietene. In 8 ani si cu jumate din suma cheltuita pana acum se putea aduce, prin cadere libera, apa din barajele aflate in m-tii Buzaului sau Prahova.
@Ioana:
(9 Septembrie 2019, 12:49)
stimate comentator, se pare ca nu ai inteles exact cum stau lucrurile! imi permit sa te citez
"...ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti .."
Inexact; nu se vor gasi multe firme... ei cauta si gasesc O anumita firma, de casa, adica o firma a cuiva din partid, sau care finanteaza partidul, de aceea umfla costul lucrarii, ca sa fie bani de comisioane pentru primar/partid si pe suveica in sus. Nu-i credita pe decidenti cu prostie/incompetenta, gandeste-te ca o fac premeditat, sunt foarte abili! Uita o intrare in parcarea subterana, uita diverse aspecte prin proiecte ca sa fie motiv sa refaca mereu studiile de fezabilitate, uita cate o componenta la statia de tratare a apei, etc. ... la fel ca si cu asfaltarea strazilor: trebuie sa le faca in cel mai prost mod posibil, tocmai ca sa nu reziste mult lucrarea si sa cheltuie alti bani pe peticirea lor, ca sa aiba o uriasa sursa sigura de venit in fiecare an cat sunt la butoane. Altfel, daca ar face lucrurile bine de prima data si sa mai tina si o viata intreaga, lor nu le-ar mai iesi bani de comision, finantare pentru partid si nu ar mai fi sustinuti si propusi pentru astfel de functii. Fonduri europene? fug ca dracu de tamaie de ele, pai strainii aia nemernici urmaresc cum s-a cheltuit fiecare euro, alta-i treaba cand iei bani din banca, nu te intreaba nimeni unde s-au ingropat, important e sa platesti ratele. Primarii si politicienii (majoritatea) stiu doar operatii simple, adunarea (banilor din buget) tabla impartirii (banilor din buget la gashca lor).
Multi vor spune ca e f greu sa accesezi fonduri europene. Ok, este, dar de ce majoritatea celor care au reusit sa modernizeze comunele ca in occident (cu fonduri eur) sunt primari independenti?? Ca nu au furat, nici pentru ei si nici pentru vreun partid. Nu trebuie tu primar cu 4 clase sa redactezi proiectul, sunt firme care fac asta, asigura-le doar
Ioana:
(9 Septembrie 2019, 11:37)
Este o probleme daca investim bani sa tratam apa si sa nu garatam calitatea!  RISIPA DE BANI NEJUSTIFICATA!
Mai bine cautam alta sursa cu apa de calitate si costuri de exploatare mici in viitor!  .....ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti ............
jilava:
(9 Septembrie 2019, 10:33)
Toti primarii care au cheltuit bani publici pentru mizeria asta de apa industriala toxica ar trebui sa candideze la un post intr-o celula cu gratii, deci la penitenciar, nu la primarie. Actualul primar minte prin omisiune, afirmand ca asta rezulta din sondaje, asta isi doresc slobozenii, dar nu spune concret ce, referitor la apa. NU! slobozenii nu isi doresc doar scaderea concentratiei de sodiu, pentru care cheltui din nou foarte multi bani publici catre o firma, probabil tot de casa, dupa cum s-a vazut anterior; toti ne dorim ca apa sa fie potabila, curata, fara trihalometani, fara clor, fara culoare si fara miros. Iar potabilizarea apei este o obligatie a autoritatilor locale (primarie, urban, dsp, etc.) nu te ocupi de treaba asta doar ca asa spun sondajele! e fisa postului mai nea`! Te obliga iar partidul (partidele din care faci parte) sa sifonezi iar bani catre firme de casa? altfel nu vad logica sa cheltui iar multi bani si sa NU REZOLVI problema apei. Daca reduci doar componenta sodiu si raman celelelte elemente daunatoare grav sanatatii este clar ca nu rezolvi nimic! si atunci care e motivul de arunci cu banii catre firma x? FACI BANI PENTRU ALEGERI?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
12 Iul 2020
285 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(230 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(170 vizualizări - 0 comentarii)


8

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(151 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


10
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(276 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(334 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(281 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(160 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(135 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(241 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(774 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(283 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(191 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ultimele comentarii
Amigu în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» cetatean în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» hmm în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» asistent în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia revoltat în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia romica în Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton scaunel în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» chiparos în Paros a demisionat din PRO România Dinte în «Cocoașa» comandantului Bâcu Nicu în «Cocoașa» comandantului Bâcu Pt ignat în «Cocoașa» comandantului Bâcu @@@ în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Corect ar fi în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» Vasile în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» Pt@ nemultumitu'2 în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu Pt@ nemultumitu'1 în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu ALEGATOR în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» @Jilava. în «Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!» Cetățean!!! în Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova gigi în Paros a demisionat din PRO România
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...