Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

Istoria apei menajere a orașului

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

În urmă cu 8 ani, în 2011, primarul Gabi Ionașcu semna un contract cu Grup Romet Buzău prin care firma garanta municipalității realizarea unei stații de tratare a apei care să furnizeze apă potabilă. La 8 ani distanță, în august 2019, primarul Adrian Mocioniu semnează un nou contract pentru modernizarea stației de tratare, cu firma SYA DYNAMIC SOLUTION SRL. În cei 8 ani scurși între cele 2 contracte, slobozenii nu au avut niciodată «apă potabilă» la robinete, iar costurile reabilitării sistemului de apă continuă să greveze bugetul orașului.

Stația de tratare a apei 2.0
Miercuri, 14 august 2019, primarul Adrian Mocioniu a semnat un contract în valoare de 7,84 milioane de lei pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în ve­derea creșterii gradului de siguranță a tratării apei». Investiția promite reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l», în condițiile în care principala problemă a apei furnizată slobozenilor o reprezintă trihalometanii. Investiția va presupune «extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module». Jumătate din fonduri, respectiv 4 milioane de lei, provin din bugetul local, restul fiind deja alocați din bugetul județean încă din sep­tem­brie 2018. Dincolo de soluția discutabilă pe care a ales-o, municipalitatea nu poate explica de ce a reluat această investiție, în condițiile în care administrațiile precedente au cheltuit sume colosale pentru reabilitarea stației de tratare și potabilizarea apei. Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei, a declarat senin: «Tot ce pot să vă spun este că sondajele au confirmat că aceasta este cea mai mare problemă a slobozenilor! În aceste condiții, trebuia să facem ceva. Eu n-am făcut decât să urmăresc interesele locuitorilor orașului. Am fost avocatul lor!».

Scandal penal cu ex-primarul Stoica
Adrian Mocioniu nu este primul primar care promite slobozenilor apă potabilă. Așa a procedat și ex-primarul Alexandru Stoica atunci când a smuls scaunul de primar de sub posteriorul predecesorului său, Gabi Ionașcu. El declara atunci (n.red.: în vara anului 2012!), că stația de tratare a apei este fina­lizată în proporție de 95% și că reluarea furnizării apei potabile la Slobozia este o chestiune de zile. Alexandru Stoica se baza pe un contract încheiat în 2011 de Gabi Ionașcu cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea contractului semnat cu Grup Romet Buzău era de 1,6 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Contractul a fost unul ferm care nu permitea ma­jorarea valorii, însă Alexandru Stoica se face luntre și punte și mai adaugă 300 mii de euro, majorând la 2 milioane de euro valoarea lucrărilor de reabilitare a stației de tratare a apei din Slobozia. Scandalul devine pu­blic, dar atât primarul Stoica cât și Grup Romet Buzău rămân intangibili. Iar ulterior, patronul Grup Romet va deveni primarul orașului Buzău, din partea PSD.

Banii publici, spălați cu apă menajeră
La 8 ani distanță, inițiatorul acestei investiții, senatorul Gabi Ionașcu își amintește cu greu momentul, însă convins că soluția oferită atunci de către Grup Romet Buzău presupunea rea­bilitarea stației de tratare a apei în vederea potabilizării acesteia, iar nu pentru îmbunătățirea ca­lității: «Soluția oferită atunci, și certificată de către Universitatea de Construcții din București, garanta calitatea apei! Eu asta am semnat și cei care au venit după mine asta ar fi trebuit să urmărească. Dar, deși contractul era unul ferm, ei l-au majorat și costurile au crescut...». Dacă luăm în calcul doar costurile pentru reabilitarea stației de tratare, acestea depășesc la acest moment 4 milioane de euro, dintre care două au fost deja cheltuite fără niciun rezultat. Numai că lor li se adaugă celelalte cheltuieli generate de această investiție megalomanică demarată de Gabi Ionașcu, respectiv 4 milioane de euro pentru sursa de apă, 2,5 mili­oane de euro pentru înlocuirea țevilor și 7 milioane de euro pentru stația de epurare. În total, aproximativ 17,5 milioane de euro, la care se adaugă de 10 ani și sumele pe care le plătesc slobozenii zilnic pentru achiziționarea apei de băut.

9 Septembrie 2019, 07:50 (2476 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Canalizarea din Slobozia Nouă și Bora nu are finanțare
Sistemul de colectare selectivă a deșeurilor la Slobozia este un eșec
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Vecin:
(16 Septembrie 2019, 08:55)
Mai vecine, tu crezi ca daca primarul ala si-a angajat sofer si pe nevasta soferului, l-a lasat sa-si faca de cap, crezi ca va lua in considerare plangerea ta? Probabil a rupt-o de cum a primit-o pe birou. Daca cele scrise de tine sunt adevarate, fa-i o plangere penala (daca ai asteptat 30 de zile sa-ti raspunda primaria si nu a facut-o in termen). Documenteaz-o cu probe foto, video, martori dintre vecini, etc. Monteaza-ti si o camera video la balcon, ca sa nu se razbune pe tine si sa-ti vandalizeze masina pentru faptul ca l-ai reclamat. Altfel nu se potolesc tupeistii sustinuti de partid.

Vecin:
(15 Septembrie 2019, 08:09)
In primărie e șerpărie mare,pana și șoferul lu’ Mocioniu și a angajat nevasta acolo și e mare doamna !! Am sesizat politia locală in legătura cu locul de parcare ocupat abuziv de șoferul primarului și nimic. Corupție la poliție pt un șofer fost pușcăriaș???? D. D. bea la scara blocului și nu l deranjează nimeni,de ce domnu’ Abaza???
@camelia:
(12 Septembrie 2019, 10:43)
Fa-i o plangere penala daca ai atatea date. Si ce vrei sa insuniezi sub camelia asta?
camelia:
(11 Septembrie 2019, 18:04)
In sfirsit termina si T. vila pe care a inceput-o pe vremea forarii puturilor cu TMUCB a continuat cu Floriconstruct .Nica  si termina cu acesta firma ,mobila a realizat-o cu Viprod si binenteles pe banii contribuabilor din oras .
cetatean:
(10 Septembrie 2019, 18:36)
ceausescu a fost executat pentru subminarea economiei si genocid.primarii psd incepand cu ionascu ne otravesc in fiecare zi cu apa lor, nu se numeste genocid?niste netrebnici fara pic de caracter.sa le fie frigiderul prin de rahat!
@Ioana:
(10 Septembrie 2019, 11:36)
Haide sa o luam altfel, mai pe shleau; Singurele criterii ca sa te puna cineva intr-o functie, in cazul asta, in functia de primar, sunt: licitatia (care cotizeaza mai mult la partid) si obedienta (loial partidului, ca sa nu "defectezi" si minte mai putina, ca sa nu iti depasesti in inteligenta superiorii si sa-i inlocuiesti la un moment dat). Asta este reteta de succes, s-a obtinut un exemplar care si-a platit functia catre partidul care l-a pus si are si certitudinea (partidul) ca ii va fi loial/ascultator. Si acum incepe manevra: Daca baiatul nostru a bagat bani ca sa ajunga in functie, normal ca va face tot posibilul sa-i scoata inzecit, din mai multe motive: ca sa-si acopere paguba, ca sa le restituie eventual celor care l-au imprumutat si, cel mai important, pentru partidul iubit  trebuie sa cotizeze in continuare, ca doar pana sus te mananca sfintii si trebuie dat si pe la vreun ministru, iar ala mai sus. Bun si atunci, tu primar, baiat de la tara, te gandesti asa: sunt prea sarac ca sa fac investitii mici (de ex: asfaltarea unei strazi la pret corect), pentru ca nu ar iesi bani de comision si ma "omoara" sefii; pai atunci sa facem ceva megalomanic (chiar daca nu este necesar pentru oras), pentru ca cu cat investitia este mai mare, cu atat si comisionul mai important si ii multumesc pe toti. Se ia o firma de casa (care umfla costurile), scriem un proiect eronat ca sa cerem fonduri UE si apoi proiectul nefiind bun, nu mai luam fonduri ci ne imprumutam la banca (mult mai mult). Ghici de ce? asa am auzit vorbind pe unii prin piata.
Ioana:
(10 Septembrie 2019, 08:27)
Daca totul este premeditat si gandit ca sa se sifoneze bani publici pe termen lung atunci este ffff grav! Personalul tehnic din primarie, si alte unitati implicate trebuie sa raspunda!
Tom fara Jerry:
(10 Septembrie 2019, 07:07)
Nimic nu va convine slobozeni.Ca nu e apa potabila,ca va fi peste cativa ani,e rau.Mocneste rautatea in voi si nu e bine.Dormiti naibi in continuare,ca asa sunteti draguti,de unde aveti dupa doar 8 ani asa porniri beligerante??Abia s-a reusit intelegerea ca in 2020 sa se mai plateasca"la misto"3 milioane euro,ca in afara de 2-3articole din ziare,oricum nu se intampla nimic,nimanui.Primaria achita,totul e in regula si chiar merita riscul pentru asa sume.Primaria face apel la calm,totul e sub control,stati linistiti,Romania merita mai mult.(!!!!)Si chiar nu e rea apa imbuteliata platita sau drumurile prin imprejurimi,sa aduceti apa.(Ograda).Zau!
#pasajladrajna:
(9 Septembrie 2019, 17:12)
Peste alti 8 ani ne vom intâlni tot aici si tot fara statie, fara pod, fara pasaj. De ce? Fiindca pot....
Pacat:
(9 Septembrie 2019, 13:52)
Pt psd aceste investitii nu sunt decat o sursa de bani pr partid si fime prietene. In 8 ani si cu jumate din suma cheltuita pana acum se putea aduce, prin cadere libera, apa din barajele aflate in m-tii Buzaului sau Prahova.
@Ioana:
(9 Septembrie 2019, 12:49)
stimate comentator, se pare ca nu ai inteles exact cum stau lucrurile! imi permit sa te citez
"...ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti .."
Inexact; nu se vor gasi multe firme... ei cauta si gasesc O anumita firma, de casa, adica o firma a cuiva din partid, sau care finanteaza partidul, de aceea umfla costul lucrarii, ca sa fie bani de comisioane pentru primar/partid si pe suveica in sus. Nu-i credita pe decidenti cu prostie/incompetenta, gandeste-te ca o fac premeditat, sunt foarte abili! Uita o intrare in parcarea subterana, uita diverse aspecte prin proiecte ca sa fie motiv sa refaca mereu studiile de fezabilitate, uita cate o componenta la statia de tratare a apei, etc. ... la fel ca si cu asfaltarea strazilor: trebuie sa le faca in cel mai prost mod posibil, tocmai ca sa nu reziste mult lucrarea si sa cheltuie alti bani pe peticirea lor, ca sa aiba o uriasa sursa sigura de venit in fiecare an cat sunt la butoane. Altfel, daca ar face lucrurile bine de prima data si sa mai tina si o viata intreaga, lor nu le-ar mai iesi bani de comision, finantare pentru partid si nu ar mai fi sustinuti si propusi pentru astfel de functii. Fonduri europene? fug ca dracu de tamaie de ele, pai strainii aia nemernici urmaresc cum s-a cheltuit fiecare euro, alta-i treaba cand iei bani din banca, nu te intreaba nimeni unde s-au ingropat, important e sa platesti ratele. Primarii si politicienii (majoritatea) stiu doar operatii simple, adunarea (banilor din buget) tabla impartirii (banilor din buget la gashca lor).
Multi vor spune ca e f greu sa accesezi fonduri europene. Ok, este, dar de ce majoritatea celor care au reusit sa modernizeze comunele ca in occident (cu fonduri eur) sunt primari independenti?? Ca nu au furat, nici pentru ei si nici pentru vreun partid. Nu trebuie tu primar cu 4 clase sa redactezi proiectul, sunt firme care fac asta, asigura-le doar
Ioana:
(9 Septembrie 2019, 11:37)
Este o probleme daca investim bani sa tratam apa si sa nu garatam calitatea!  RISIPA DE BANI NEJUSTIFICATA!
Mai bine cautam alta sursa cu apa de calitate si costuri de exploatare mici in viitor!  .....ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti ............
jilava:
(9 Septembrie 2019, 10:33)
Toti primarii care au cheltuit bani publici pentru mizeria asta de apa industriala toxica ar trebui sa candideze la un post intr-o celula cu gratii, deci la penitenciar, nu la primarie. Actualul primar minte prin omisiune, afirmand ca asta rezulta din sondaje, asta isi doresc slobozenii, dar nu spune concret ce, referitor la apa. NU! slobozenii nu isi doresc doar scaderea concentratiei de sodiu, pentru care cheltui din nou foarte multi bani publici catre o firma, probabil tot de casa, dupa cum s-a vazut anterior; toti ne dorim ca apa sa fie potabila, curata, fara trihalometani, fara clor, fara culoare si fara miros. Iar potabilizarea apei este o obligatie a autoritatilor locale (primarie, urban, dsp, etc.) nu te ocupi de treaba asta doar ca asa spun sondajele! e fisa postului mai nea`! Te obliga iar partidul (partidele din care faci parte) sa sifonezi iar bani catre firme de casa? altfel nu vad logica sa cheltui iar multi bani si sa NU REZOLVI problema apei. Daca reduci doar componenta sodiu si raman celelelte elemente daunatoare grav sanatatii este clar ca nu rezolvi nimic! si atunci care e motivul de arunci cu banii catre firma x? FACI BANI PENTRU ALEGERI?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 12 Nov 2019
155 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


4

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(312 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(213 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


9

Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

5 Noiembrie 2019, 19:15


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(368 vizualizări - 1 comentariu)


12
S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(500 vizualizări - 1 comentariu)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(130 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(151 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Arestat pentru «efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice»

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 32 de ani, din Amara, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:10
(982 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara arestare


Protopopiatul Slobozia: Campania «Donează sânge, salvează o viață!»

Luni, 28 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 15:20
(658 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 28 octombrie ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2019, 14:25
(527 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
mirel în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Ion în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Menumorut în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate GOGU în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) mariana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Curiosul în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Rica în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Mirela în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate George în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Cetatean în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Cujeanu în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Titi în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate nicu în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Eu în Bătut de un polițist într-o benzinărie Afara în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Scarlett Ohara în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) Dezinteres în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate Jalomita rosie în Ialomița a votat: Diferență de puțin peste 500 de voturi între Dăncilă (PSD) și Iohannis (PNL) smanager în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate mitu în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...