Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«PLUS vrea, știe și poate!»

Cea mai nouă filială de partid din Ialomița iese la rampă

«PLUS vrea, știe și poate!»

Știți butada aia ardelenească: «Eu și vreau, și știu, și pot... Dar de ce atâta grabă?...». Ei, bine, ea pare să se aplice mănușă staff-ului celui mai nou partid de pe scena politică locală. Înființată oficial în urmă cu o lună, filiala se pregătește activ de Alegerile Prezidențiale. Pleacă la drum așezată pe laurii câtorva mii de voturi obținute în Ialomița la Europarlamentarele din 26 mai a.c. și cu un candidat, Dan Barna, care promite să fie președinte «non-stop»! Ce spun însă membrii filialei despre conjunctura politică locală și, mai ales, cum se vede ea din perspectiva alesului în funcția de președinte, Octavian Săvoiu?

Filială mică, după... partid
A avut naivitatea de a crede într-un partid nou, format din oameni sinceri și cu principii politice diferite. Acum îl are și plătește prețul naivității sale. E în linia întâi!
-Ultima dată erați doar un membru PLUS, acum sunteți președinte... Asta v-ați dorit?
-Înscrierea mea în PLUS nu a fost din dorința de a urma o carieră politică, ideea de a candida a venit ulterior... A fost o funcție asumată după multă chibzuință și după multe ezitări. Lipsa timpului (nu trăiesc din politică și am o afacere pe care trebuie să o administrez), lipsa de motivație (nu am ca obiectiv ocuparea unei funcții publice), teama de a nu fi târât în mocirla politicii ialomițene și multe altele au fost principalele temeri ale mele... Mi-am înfrânt aceste temeri, mi-am depășit senzația de lehamite și comoditatea, pentru că am simțit și simt și acum o mare responsabilitate față de viitorul nostru și al copiilor noștri. Este un moment în care societatea în care trăim dă semne că a ajuns la marginea prăpastiei, iar fără oameni res­ponsabili, asumați și onești, viitorul nu poate fi decât sumbru. Este absolut necesară o schimbare în bine și vreau să contribui cu tot ceea ce pot la ea!
-Ce face un președinte de fi­lială cu nici 100 de membri?
-Suntem într-adevăr printre cele mai mici organizații pe care PLUS le are în țară, dar acest lucru se încadrează în rea­litatea județului, dacă ne uităm la prezența la urne și tendința de vot a ialomițenilor la ultimele alegeri. Dar orice început este greu și, cu cât mai mari pro­vocările, cu atât mai mari satisfacțiile... Când mi-am început afacerea eram agent de vânzări, șofer, contabil și asta nu m-a împiedicat cu nimic să fac din ea una dintre cele mai mari și mai eficiente afa­ceri din agro-businessul ialomițean. Sunt optimist, plecăm la drum curați, fără schelete ascunse în dulap și asta ne va asigura o dezvoltare sănătoasă...
-Care este politica filialei în spațiul public?
-Județul Ialomița este un județ cu o mare pondere a populației în mediu rural și cu o industrie bazată în special pe agricultură. Noi, PLUS Ialomița, dorim să ne ancorăm în realitățile jude­țului și să fim o organizație pu­ternic orientată spre rural. În acest sens dorim să construim organizații puternice la sate și să atragem în rândul nostru cât mai mulți oameni din rural cu tot ce înseamnă el, mici și mari fermieri, dar și cu ceilalți locuitori ai satelor. Scopul nostru este ca Organizația PLUS Ialomița să trimită în viitorul Parlament al României un om politic care să reprezinte interesele sectorului agrar și ale satului românesc!

Soluții de la PLUS
În 2016, programele electorale gemeau de propuneri. La 3 ani distanță, nimeni n-a făcut nimic. Octavian Săvoiu are un discurs reținut și nuanțat. Dar, evident, trebuie să aibă și propuneri și soluții, că acum e politician cu acte în regulă...
-3 propuneri pentru Ialomița și 3 soluții practice... Aveți?
-1. Trebuie să oprim risipa banului public prin contracte date cu dedicație, lucrări supraevaluate și făcute de mântuială. Programul PNDL trebuie regândit pentru o mai mare echitate și predictibilitate în alocarea fondurilor și un mai mare control asupra banului public. 2. Banii pe care îi avem trebuie să îi in­vestim în proiecte cu real impact asupra populației și pentru acest lucru avem nevoie de o respon­sabilizare a alesului local pri­vind cheltuirea banului public și proiectele de investiții pe care le face. Nu ne mai putem permite proiecte de tipul «Apa lui Ionașcu» și «Groapa lui Stoica» fără nicio urmare pentru cei care le-au inițiat. 3. Depolitizarea conducerii instituțiilor statului și ocuparea funcțiilor pe bază de competențe.
-Un orizont de așteptare pentru alegători? Când va fi mai bine?
-Orice măsură economico-socială, oricât de bună ar fi ea, își va arăta roa­dele după 3-4 ani de la aplicare. Pe umerii viitorului guvern stau două mari pro­vocări: presiunea bugetară a creșterii pensiilor și previziunile sumbre privind recesiunea economică în care economia mondială va fi aruncată de războiul co­mercial americano-chinez. Trebuie să fim foarte ancorați în realitate pentru a ne formula un orizont de așteptări realist și pentru a nu mai cădea în capcana promisiunilor populiste. Pe de altă parte, eu sper sincer ca anul care vine să ne aducă un guvern condus de Dacian Cioloș și care să transmită un mesaj puternic de normalitate și de intrare pe drumul cel bun care să încetinească exodul românilor în străinătate...
-Județul are nevoie de lideri. Cine sunt ei?
-Leadershipul nu este ceva cu care te naști sau pe care îl înveți la școală, este mai curând o artă... Arta de a conduce se dobândește, pe baza unor calități indivi­duale, prin dezvoltarea personală conti­nuă a unor noi abilitați și prin experiența acumulată în timp. Pentru a fi un lider politic bun trebuie, în primul rând, să te implici într-un partid care să te reprezinte și care să răspundă dezideratelor tale. Eu am ales să fac parte dintr-o formațiune politică cu oameni de calitate, cu idei și planuri care se pliază cel mai bine pe modul meu de gândire. Am ales să mă dezvolt într-un mediu sănătos, nou și curat, unde, prin muncă și acumularea de experiență, să îmi pot pune în valoare abilitățile. De altfel, eu cred că PLUS are toate condițiile pentru a deveni o pepinieră de lideri locali și naționali: avem o organizație nouă, cu principii sănătoase și cu oameni minunați. Prin muncă, implicare și acumularea de noi experiențe, sunt sigur că vom reuși!

Apără-mă, Doamne, de alegeri!
În Ialomița, PLUS vrea voturi pentru președintele Barna. Problema e că toți vor voturi pentru cineva. Iar noi, alegătorii suntem aceiași. Nu poți trage de votul nostru ca de gumă... Și nici nu ne mai poate cineva convinge că tot ce zboară poate fi votat!
-De ce Barna și nu Cioloș?
-Nu este vorba de Barna și nu de Cioloș, este vorba de Barna și Cioloș. Cele două partide, PLUS și USR, au convenit ca la alegerile acestea și la cele parlamentare să propunem alegătorilor noștri un tandem: Dan Barna-Președinte și Dacian Cioloș-Premier. Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate și avem mare încredere că un guvern condus de el, cu o majoritate parlamentară care să îl susțină, este cea mai bună soluție cu care Alianța poate veni în fața alegătorilor.
-Aveți 2500 de semnături pentru Barna, teoretic 2500 de voturi. De unde vor veni celelalte?
-De la ialomițeni. Să nu uităm că la Europarlamentare am trecut de 14000 de voturi în județ și acum țintim mult mai sus...
-Convingeți-ne să votăm!
-Eu cred că în acest moment nu există decât două variante demne de a fi luate în calcul pentru Cotroceni: Iohannis și Barna. Un tur II cu acești doi candidați ar fi un prim semn că începem să ne facem bine. Nici nu concep să trăiesc într-o Românie reprezentată la cel mai înalt nivel de Viorica Dăncilă sau de Mircea Diaconu, care spunea la Antena 3: «Protestatarii din 10 August aveau comportament de haită care ucide...». Să nu confundăm actorul, meseria, cu caracterul omului!

13 Septembrie 2019, 14:15 (1274 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Apel către cetățenii județului Ialomița
A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița
#șieusuntPLUS

Comentariile cititorilor:


@savoiu:
(17 Septembrie 2019, 13:54)
Boss! Ori esti praf pe argumentatie, ori pe fiscal. Oricare dina astea ne dau fiori ca vrei sa administrezi.
Raspuns: ca sa arda statul bre!
De aceea accepta facturi de achizitii mai grase, sa regleze profitul si TVA-ul de plata. Parandaratul e cash pe presh in buzunar(10% impozit profit,19% TVA +5%dividente+10%CASS in anumite cazuri).
Succesuri !
@ Ialomiteanul:
(17 Septembrie 2019, 09:32)
Ca sa intelegi ceva de pe lumea asta trebuie sa te informezi din mai multe surse (nu doar de la unele televiziuni de partid). Compara si tu cifrele, indicatorii din 2016 si din 2019, gen, cheltuieli ale statului, venituri incasate, imprumuturi externe, inflatie. Nu a fost raiul pe pamant, dar era mai decent si mai civilizat, mai onest. Este foarte usor sa spui de la nivelul conducerii de partid "am marit pensii si salarii", dar, tu cetatean, sa fii orb si sa nu vezi ca banii astia primiti in plus vin din imprumuturi externe, pe care ne vom chinui tot noi sa le restituim, iar pentru pensionari, de catre copii/nepotii lor, sa nu vezi ca au crescut toate preturile si de fapt nivelul de trai a scazut. Ceea ce puteai cumpara cu salariul/pensia in 2016 nu mai poti cumpara acum cu veniturile majorate. Doar gazul s-a scumpit in jur de 25% de atunci, combustibil, energie electrica, cursul valutar si toate se reflecta in preturi. Preturi chiar mai mari ca in multe tari dezvoltate din occident. Nu am auzit ca "securistul" -cum ii ziceti ALDEvoi pesedeii-, sa fi furat ceva, sa aiba afaceri dubioase cu statul, nu am vazut sa-i fi pus cineva sechestru pe milioane de euro (27) ca lui dragnea, bani nejustificati din functiile publice detinute! No fi fost bun, dar macar a dat pe la scoala, nu ca doamna imunoglobina 20-20. Nu a ridicat soferi la rangul de ministru, nu si-a facut calul (Incitatus) senator, precum caligula. Alta intrebare?
Ialomiteanul:
(16 Septembrie 2019, 16:49)
" Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate"  - asta-i TARE !!!
mita:
(16 Septembrie 2019, 08:34)
De regula firmele private ofera clientilor sai ceva cadouri, mai o sapca, un tricou, agenda, etc., personalizate; de fapt isi fac reclama, incercand sa-si extinda vanzarile. Numai o minte ingusta sau rau intentionata poate crede ca un patron (client) pentru o agenda (shpaga), accepta un pret mai mare la marfa pe care o cumpara. Mai ales cand in acest domeniu este ceva concurenta.PLUS AGAIN, daca vrei sa ne spui vreun adevar despre subiectul acestui articol, ai inceput-o prost; da exemple clare daca omul asta a delapidat, a furat din banci, averi private, a facut afaceri ilegale cu statul, etc. Daca nu ai nimic de genul asta, spune-i partidului al carui postac esti ca nu tine minciuna, mai bine va "bateti" in programe de guvernare. De fapt incerci sa orientezi opinia publica sa nu voteze altii noi ca sunt patati si sa votam tot rosu, ca sunt cinstiti. Da, se vad investitiile cinstite din oras, apa, groapa, mizeria, depopularea, lipsa infrastructurii, servicii deficitare.
Bogdan:
(14 Septembrie 2019, 21:30)
"Plus again" ce-ti mai place sa vorbesti "vorbe". Daca nu ai nimic concret, tot ceea ce spui tu este fix nimic.
Un simplu cetatean:
(14 Septembrie 2019, 18:34)
Asta de posteaza cu "Plus again" , fiecare societate comerciala este libera sa isi organizeze ce forma doreste si poate aplica discount preferential in functie de volumul de achizitii si seriozitatea clientilor. Ce vrei matale sa face se vede de la o posta,pesemne ca te inteapa faptul ca PSD-ul nu prea are oameni capabili. Sa vazut clar in ultimii 30 de ani cine a condus acest judet ,acest oras si care sunt rezultatele . Asa ca tinand cont ca judetul Ialomita este un judet preponderent agricol, l-as felicita pe Octavian Savoiu pentru sprijinul acordat fermierilor si pentru ca sa decis sa faca o schimbare si sa investeasca in orasul sau. Pana la urma concurenta este un lucru bun nu ? Dar ce sa stie un bugetar ce primeste lucruri cu nemiluita si are scarba de cetatean.
Mihaela:
(14 Septembrie 2019, 15:57)
Rar am auzit un politician să admită ca prefera sa-si gestioneze in continuare afacerea decat sa ocupe o funcție publica. Primarul nostru zice asta, dar nu o face, caci "leadershipul neafacerist" este greu de gasit la noi in comuna/județ. Va invit la un brainstorming: ce categorie de cetățeni ialomiteni (studii/experienta, etc) ar putea ocupa aceste funcții publice in mod competent, onest si implicat? Se suprapune acest portret robot cu profilul membrilor dvs din PLUS/USR?
Cristi U:
(14 Septembrie 2019, 15:17)
Plus Again... Cred ca ai comentat la articolul greșit
Savoiu Octavian:
(14 Septembrie 2019, 12:02)
Stimate domn, pentru cineva atat de bine informat ca domnia ta este ciudat ca nu spui lucrurile acestea cu nume si prenume, ar fi fost mult mai onest pentru cititorii acestui ziar. Pentru acesti cititori care merita sa fie CORECT informati vin cu cateva precizari. Afacerea pe care eu o administrez isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii de imputuri pentru agricultura: seminte, pesticide si ingrasaminte. Clientii mei sunt fermieri de marime medie. Aceste ferme sunt societati private in care fermirul este acelasi cu administratorul si una si aceeasi persoana cu actionarul fermei( asta in proportie de 99%, exista si mici exceptii). Ar fi foarte interesant sa ne explicati cum reusesc eu acest miracol de marketing si vanzari in care vin si ofer cadouri si bani unei persoane pentru a  determina aceeasi persoana sa cumpere de la mine, la preturi mai mari, produse pentru propria societate. Pentru orice om intreg la cap aceasta afirmatie este total obsurda. Eu unul inteleg de ce cei de la Independent va filtreaza mesajele, daca acest lucru se intampla.
PLUS AGAIN:
(14 Septembrie 2019, 09:45)
Incerc de ceva timp sa pun un comentariu, nu vreau sa fii partinitor, insa nu suport ipocrizia. Omul asta vorbeste de o masura radicala: eliminarea contractelor preferentiale, dar de fapt el din asta traieste: contracte preferentiale, in care livreaza aceeasi marfa la preturi diferite catre clienti diferiti cu plati intoarse in cadouri, excursii, si bani, catre cei cu decizie de achizitie in companiile clientilor sai.
Stiu e privat, dar meteahna ramane .....
incerc iar, doar ca cei de la Independent, filtreaza si creeaza o anumita imagine, falsa din pacate
George:
(14 Septembrie 2019, 08:46)
Succes!Suntem alături de voi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Nov 2019
379 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(112 vizualizări - 3 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(78 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(95 vizualizări - 0 comentarii)


4

Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(116 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(101 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(64 vizualizări - 0 comentarii)


8

«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(73 vizualizări - 0 comentarii)


9

O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(49 vizualizări - 0 comentarii)


10
IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(194 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


12

DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(189 vizualizări - 3 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(206 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(411 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...