Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«PLUS vrea, știe și poate!»

Cea mai nouă filială de partid din Ialomița iese la rampă

«PLUS vrea, știe și poate!»

Știți butada aia ardelenească: «Eu și vreau, și știu, și pot... Dar de ce atâta grabă?...». Ei, bine, ea pare să se aplice mănușă staff-ului celui mai nou partid de pe scena politică locală. Înființată oficial în urmă cu o lună, filiala se pregătește activ de Alegerile Prezidențiale. Pleacă la drum așezată pe laurii câtorva mii de voturi obținute în Ialomița la Europarlamentarele din 26 mai a.c. și cu un candidat, Dan Barna, care promite să fie președinte «non-stop»! Ce spun însă membrii filialei despre conjunctura politică locală și, mai ales, cum se vede ea din perspectiva alesului în funcția de președinte, Octavian Săvoiu?

Filială mică, după... partid
A avut naivitatea de a crede într-un partid nou, format din oameni sinceri și cu principii politice diferite. Acum îl are și plătește prețul naivității sale. E în linia întâi!
-Ultima dată erați doar un membru PLUS, acum sunteți președinte... Asta v-ați dorit?
-Înscrierea mea în PLUS nu a fost din dorința de a urma o carieră politică, ideea de a candida a venit ulterior... A fost o funcție asumată după multă chibzuință și după multe ezitări. Lipsa timpului (nu trăiesc din politică și am o afacere pe care trebuie să o administrez), lipsa de motivație (nu am ca obiectiv ocuparea unei funcții publice), teama de a nu fi târât în mocirla politicii ialomițene și multe altele au fost principalele temeri ale mele... Mi-am înfrânt aceste temeri, mi-am depășit senzația de lehamite și comoditatea, pentru că am simțit și simt și acum o mare responsabilitate față de viitorul nostru și al copiilor noștri. Este un moment în care societatea în care trăim dă semne că a ajuns la marginea prăpastiei, iar fără oameni res­ponsabili, asumați și onești, viitorul nu poate fi decât sumbru. Este absolut necesară o schimbare în bine și vreau să contribui cu tot ceea ce pot la ea!
-Ce face un președinte de fi­lială cu nici 100 de membri?
-Suntem într-adevăr printre cele mai mici organizații pe care PLUS le are în țară, dar acest lucru se încadrează în rea­litatea județului, dacă ne uităm la prezența la urne și tendința de vot a ialomițenilor la ultimele alegeri. Dar orice început este greu și, cu cât mai mari pro­vocările, cu atât mai mari satisfacțiile... Când mi-am început afacerea eram agent de vânzări, șofer, contabil și asta nu m-a împiedicat cu nimic să fac din ea una dintre cele mai mari și mai eficiente afa­ceri din agro-businessul ialomițean. Sunt optimist, plecăm la drum curați, fără schelete ascunse în dulap și asta ne va asigura o dezvoltare sănătoasă...
-Care este politica filialei în spațiul public?
-Județul Ialomița este un județ cu o mare pondere a populației în mediu rural și cu o industrie bazată în special pe agricultură. Noi, PLUS Ialomița, dorim să ne ancorăm în realitățile jude­țului și să fim o organizație pu­ternic orientată spre rural. În acest sens dorim să construim organizații puternice la sate și să atragem în rândul nostru cât mai mulți oameni din rural cu tot ce înseamnă el, mici și mari fermieri, dar și cu ceilalți locuitori ai satelor. Scopul nostru este ca Organizația PLUS Ialomița să trimită în viitorul Parlament al României un om politic care să reprezinte interesele sectorului agrar și ale satului românesc!

Soluții de la PLUS
În 2016, programele electorale gemeau de propuneri. La 3 ani distanță, nimeni n-a făcut nimic. Octavian Săvoiu are un discurs reținut și nuanțat. Dar, evident, trebuie să aibă și propuneri și soluții, că acum e politician cu acte în regulă...
-3 propuneri pentru Ialomița și 3 soluții practice... Aveți?
-1. Trebuie să oprim risipa banului public prin contracte date cu dedicație, lucrări supraevaluate și făcute de mântuială. Programul PNDL trebuie regândit pentru o mai mare echitate și predictibilitate în alocarea fondurilor și un mai mare control asupra banului public. 2. Banii pe care îi avem trebuie să îi in­vestim în proiecte cu real impact asupra populației și pentru acest lucru avem nevoie de o respon­sabilizare a alesului local pri­vind cheltuirea banului public și proiectele de investiții pe care le face. Nu ne mai putem permite proiecte de tipul «Apa lui Ionașcu» și «Groapa lui Stoica» fără nicio urmare pentru cei care le-au inițiat. 3. Depolitizarea conducerii instituțiilor statului și ocuparea funcțiilor pe bază de competențe.
-Un orizont de așteptare pentru alegători? Când va fi mai bine?
-Orice măsură economico-socială, oricât de bună ar fi ea, își va arăta roa­dele după 3-4 ani de la aplicare. Pe umerii viitorului guvern stau două mari pro­vocări: presiunea bugetară a creșterii pensiilor și previziunile sumbre privind recesiunea economică în care economia mondială va fi aruncată de războiul co­mercial americano-chinez. Trebuie să fim foarte ancorați în realitate pentru a ne formula un orizont de așteptări realist și pentru a nu mai cădea în capcana promisiunilor populiste. Pe de altă parte, eu sper sincer ca anul care vine să ne aducă un guvern condus de Dacian Cioloș și care să transmită un mesaj puternic de normalitate și de intrare pe drumul cel bun care să încetinească exodul românilor în străinătate...
-Județul are nevoie de lideri. Cine sunt ei?
-Leadershipul nu este ceva cu care te naști sau pe care îl înveți la școală, este mai curând o artă... Arta de a conduce se dobândește, pe baza unor calități indivi­duale, prin dezvoltarea personală conti­nuă a unor noi abilitați și prin experiența acumulată în timp. Pentru a fi un lider politic bun trebuie, în primul rând, să te implici într-un partid care să te reprezinte și care să răspundă dezideratelor tale. Eu am ales să fac parte dintr-o formațiune politică cu oameni de calitate, cu idei și planuri care se pliază cel mai bine pe modul meu de gândire. Am ales să mă dezvolt într-un mediu sănătos, nou și curat, unde, prin muncă și acumularea de experiență, să îmi pot pune în valoare abilitățile. De altfel, eu cred că PLUS are toate condițiile pentru a deveni o pepinieră de lideri locali și naționali: avem o organizație nouă, cu principii sănătoase și cu oameni minunați. Prin muncă, implicare și acumularea de noi experiențe, sunt sigur că vom reuși!

Apără-mă, Doamne, de alegeri!
În Ialomița, PLUS vrea voturi pentru președintele Barna. Problema e că toți vor voturi pentru cineva. Iar noi, alegătorii suntem aceiași. Nu poți trage de votul nostru ca de gumă... Și nici nu ne mai poate cineva convinge că tot ce zboară poate fi votat!
-De ce Barna și nu Cioloș?
-Nu este vorba de Barna și nu de Cioloș, este vorba de Barna și Cioloș. Cele două partide, PLUS și USR, au convenit ca la alegerile acestea și la cele parlamentare să propunem alegătorilor noștri un tandem: Dan Barna-Președinte și Dacian Cioloș-Premier. Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate și avem mare încredere că un guvern condus de el, cu o majoritate parlamentară care să îl susțină, este cea mai bună soluție cu care Alianța poate veni în fața alegătorilor.
-Aveți 2500 de semnături pentru Barna, teoretic 2500 de voturi. De unde vor veni celelalte?
-De la ialomițeni. Să nu uităm că la Europarlamentare am trecut de 14000 de voturi în județ și acum țintim mult mai sus...
-Convingeți-ne să votăm!
-Eu cred că în acest moment nu există decât două variante demne de a fi luate în calcul pentru Cotroceni: Iohannis și Barna. Un tur II cu acești doi candidați ar fi un prim semn că începem să ne facem bine. Nici nu concep să trăiesc într-o Românie reprezentată la cel mai înalt nivel de Viorica Dăncilă sau de Mircea Diaconu, care spunea la Antena 3: «Protestatarii din 10 August aveau comportament de haită care ucide...». Să nu confundăm actorul, meseria, cu caracterul omului!

13 Septembrie 2019, 14:15 (992 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița
#șieusuntPLUS
Ialomița lui Dacian Cioloș

Comentariile cititorilor:


@savoiu:
(17 Septembrie 2019, 13:54)
Boss! Ori esti praf pe argumentatie, ori pe fiscal. Oricare dina astea ne dau fiori ca vrei sa administrezi.
Raspuns: ca sa arda statul bre!
De aceea accepta facturi de achizitii mai grase, sa regleze profitul si TVA-ul de plata. Parandaratul e cash pe presh in buzunar(10% impozit profit,19% TVA +5%dividente+10%CASS in anumite cazuri).
Succesuri !
@ Ialomiteanul:
(17 Septembrie 2019, 09:32)
Ca sa intelegi ceva de pe lumea asta trebuie sa te informezi din mai multe surse (nu doar de la unele televiziuni de partid). Compara si tu cifrele, indicatorii din 2016 si din 2019, gen, cheltuieli ale statului, venituri incasate, imprumuturi externe, inflatie. Nu a fost raiul pe pamant, dar era mai decent si mai civilizat, mai onest. Este foarte usor sa spui de la nivelul conducerii de partid "am marit pensii si salarii", dar, tu cetatean, sa fii orb si sa nu vezi ca banii astia primiti in plus vin din imprumuturi externe, pe care ne vom chinui tot noi sa le restituim, iar pentru pensionari, de catre copii/nepotii lor, sa nu vezi ca au crescut toate preturile si de fapt nivelul de trai a scazut. Ceea ce puteai cumpara cu salariul/pensia in 2016 nu mai poti cumpara acum cu veniturile majorate. Doar gazul s-a scumpit in jur de 25% de atunci, combustibil, energie electrica, cursul valutar si toate se reflecta in preturi. Preturi chiar mai mari ca in multe tari dezvoltate din occident. Nu am auzit ca "securistul" -cum ii ziceti ALDEvoi pesedeii-, sa fi furat ceva, sa aiba afaceri dubioase cu statul, nu am vazut sa-i fi pus cineva sechestru pe milioane de euro (27) ca lui dragnea, bani nejustificati din functiile publice detinute! No fi fost bun, dar macar a dat pe la scoala, nu ca doamna imunoglobina 20-20. Nu a ridicat soferi la rangul de ministru, nu si-a facut calul (Incitatus) senator, precum caligula. Alta intrebare?
Ialomiteanul:
(16 Septembrie 2019, 16:49)
" Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate"  - asta-i TARE !!!
mita:
(16 Septembrie 2019, 08:34)
De regula firmele private ofera clientilor sai ceva cadouri, mai o sapca, un tricou, agenda, etc., personalizate; de fapt isi fac reclama, incercand sa-si extinda vanzarile. Numai o minte ingusta sau rau intentionata poate crede ca un patron (client) pentru o agenda (shpaga), accepta un pret mai mare la marfa pe care o cumpara. Mai ales cand in acest domeniu este ceva concurenta.PLUS AGAIN, daca vrei sa ne spui vreun adevar despre subiectul acestui articol, ai inceput-o prost; da exemple clare daca omul asta a delapidat, a furat din banci, averi private, a facut afaceri ilegale cu statul, etc. Daca nu ai nimic de genul asta, spune-i partidului al carui postac esti ca nu tine minciuna, mai bine va "bateti" in programe de guvernare. De fapt incerci sa orientezi opinia publica sa nu voteze altii noi ca sunt patati si sa votam tot rosu, ca sunt cinstiti. Da, se vad investitiile cinstite din oras, apa, groapa, mizeria, depopularea, lipsa infrastructurii, servicii deficitare.
Bogdan:
(14 Septembrie 2019, 21:30)
"Plus again" ce-ti mai place sa vorbesti "vorbe". Daca nu ai nimic concret, tot ceea ce spui tu este fix nimic.
Un simplu cetatean:
(14 Septembrie 2019, 18:34)
Asta de posteaza cu "Plus again" , fiecare societate comerciala este libera sa isi organizeze ce forma doreste si poate aplica discount preferential in functie de volumul de achizitii si seriozitatea clientilor. Ce vrei matale sa face se vede de la o posta,pesemne ca te inteapa faptul ca PSD-ul nu prea are oameni capabili. Sa vazut clar in ultimii 30 de ani cine a condus acest judet ,acest oras si care sunt rezultatele . Asa ca tinand cont ca judetul Ialomita este un judet preponderent agricol, l-as felicita pe Octavian Savoiu pentru sprijinul acordat fermierilor si pentru ca sa decis sa faca o schimbare si sa investeasca in orasul sau. Pana la urma concurenta este un lucru bun nu ? Dar ce sa stie un bugetar ce primeste lucruri cu nemiluita si are scarba de cetatean.
Mihaela:
(14 Septembrie 2019, 15:57)
Rar am auzit un politician să admită ca prefera sa-si gestioneze in continuare afacerea decat sa ocupe o funcție publica. Primarul nostru zice asta, dar nu o face, caci "leadershipul neafacerist" este greu de gasit la noi in comuna/județ. Va invit la un brainstorming: ce categorie de cetățeni ialomiteni (studii/experienta, etc) ar putea ocupa aceste funcții publice in mod competent, onest si implicat? Se suprapune acest portret robot cu profilul membrilor dvs din PLUS/USR?
Cristi U:
(14 Septembrie 2019, 15:17)
Plus Again... Cred ca ai comentat la articolul greșit
Savoiu Octavian:
(14 Septembrie 2019, 12:02)
Stimate domn, pentru cineva atat de bine informat ca domnia ta este ciudat ca nu spui lucrurile acestea cu nume si prenume, ar fi fost mult mai onest pentru cititorii acestui ziar. Pentru acesti cititori care merita sa fie CORECT informati vin cu cateva precizari. Afacerea pe care eu o administrez isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii de imputuri pentru agricultura: seminte, pesticide si ingrasaminte. Clientii mei sunt fermieri de marime medie. Aceste ferme sunt societati private in care fermirul este acelasi cu administratorul si una si aceeasi persoana cu actionarul fermei( asta in proportie de 99%, exista si mici exceptii). Ar fi foarte interesant sa ne explicati cum reusesc eu acest miracol de marketing si vanzari in care vin si ofer cadouri si bani unei persoane pentru a  determina aceeasi persoana sa cumpere de la mine, la preturi mai mari, produse pentru propria societate. Pentru orice om intreg la cap aceasta afirmatie este total obsurda. Eu unul inteleg de ce cei de la Independent va filtreaza mesajele, daca acest lucru se intampla.
PLUS AGAIN:
(14 Septembrie 2019, 09:45)
Incerc de ceva timp sa pun un comentariu, nu vreau sa fii partinitor, insa nu suport ipocrizia. Omul asta vorbeste de o masura radicala: eliminarea contractelor preferentiale, dar de fapt el din asta traieste: contracte preferentiale, in care livreaza aceeasi marfa la preturi diferite catre clienti diferiti cu plati intoarse in cadouri, excursii, si bani, catre cei cu decizie de achizitie in companiile clientilor sai.
Stiu e privat, dar meteahna ramane .....
incerc iar, doar ca cei de la Independent, filtreaza si creeaza o anumita imagine, falsa din pacate
George:
(14 Septembrie 2019, 08:46)
Succes!Suntem alături de voi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Sep 2019
183 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(62 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(198 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(127 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(196 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2329 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(252 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(429 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(422 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(339 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(504 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Haules Baules în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! bacalaureat în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Sile în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Trista festivitate în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! PSD ist în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...