Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«PLUS vrea, știe și poate!»

Cea mai nouă filială de partid din Ialomița iese la rampă

«PLUS vrea, știe și poate!»

Știți butada aia ardelenească: «Eu și vreau, și știu, și pot... Dar de ce atâta grabă?...». Ei, bine, ea pare să se aplice mănușă staff-ului celui mai nou partid de pe scena politică locală. Înființată oficial în urmă cu o lună, filiala se pregătește activ de Alegerile Prezidențiale. Pleacă la drum așezată pe laurii câtorva mii de voturi obținute în Ialomița la Europarlamentarele din 26 mai a.c. și cu un candidat, Dan Barna, care promite să fie președinte «non-stop»! Ce spun însă membrii filialei despre conjunctura politică locală și, mai ales, cum se vede ea din perspectiva alesului în funcția de președinte, Octavian Săvoiu?

Filială mică, după... partid
A avut naivitatea de a crede într-un partid nou, format din oameni sinceri și cu principii politice diferite. Acum îl are și plătește prețul naivității sale. E în linia întâi!
-Ultima dată erați doar un membru PLUS, acum sunteți președinte... Asta v-ați dorit?
-Înscrierea mea în PLUS nu a fost din dorința de a urma o carieră politică, ideea de a candida a venit ulterior... A fost o funcție asumată după multă chibzuință și după multe ezitări. Lipsa timpului (nu trăiesc din politică și am o afacere pe care trebuie să o administrez), lipsa de motivație (nu am ca obiectiv ocuparea unei funcții publice), teama de a nu fi târât în mocirla politicii ialomițene și multe altele au fost principalele temeri ale mele... Mi-am înfrânt aceste temeri, mi-am depășit senzația de lehamite și comoditatea, pentru că am simțit și simt și acum o mare responsabilitate față de viitorul nostru și al copiilor noștri. Este un moment în care societatea în care trăim dă semne că a ajuns la marginea prăpastiei, iar fără oameni res­ponsabili, asumați și onești, viitorul nu poate fi decât sumbru. Este absolut necesară o schimbare în bine și vreau să contribui cu tot ceea ce pot la ea!
-Ce face un președinte de fi­lială cu nici 100 de membri?
-Suntem într-adevăr printre cele mai mici organizații pe care PLUS le are în țară, dar acest lucru se încadrează în rea­litatea județului, dacă ne uităm la prezența la urne și tendința de vot a ialomițenilor la ultimele alegeri. Dar orice început este greu și, cu cât mai mari pro­vocările, cu atât mai mari satisfacțiile... Când mi-am început afacerea eram agent de vânzări, șofer, contabil și asta nu m-a împiedicat cu nimic să fac din ea una dintre cele mai mari și mai eficiente afa­ceri din agro-businessul ialomițean. Sunt optimist, plecăm la drum curați, fără schelete ascunse în dulap și asta ne va asigura o dezvoltare sănătoasă...
-Care este politica filialei în spațiul public?
-Județul Ialomița este un județ cu o mare pondere a populației în mediu rural și cu o industrie bazată în special pe agricultură. Noi, PLUS Ialomița, dorim să ne ancorăm în realitățile jude­țului și să fim o organizație pu­ternic orientată spre rural. În acest sens dorim să construim organizații puternice la sate și să atragem în rândul nostru cât mai mulți oameni din rural cu tot ce înseamnă el, mici și mari fermieri, dar și cu ceilalți locuitori ai satelor. Scopul nostru este ca Organizația PLUS Ialomița să trimită în viitorul Parlament al României un om politic care să reprezinte interesele sectorului agrar și ale satului românesc!

Soluții de la PLUS
În 2016, programele electorale gemeau de propuneri. La 3 ani distanță, nimeni n-a făcut nimic. Octavian Săvoiu are un discurs reținut și nuanțat. Dar, evident, trebuie să aibă și propuneri și soluții, că acum e politician cu acte în regulă...
-3 propuneri pentru Ialomița și 3 soluții practice... Aveți?
-1. Trebuie să oprim risipa banului public prin contracte date cu dedicație, lucrări supraevaluate și făcute de mântuială. Programul PNDL trebuie regândit pentru o mai mare echitate și predictibilitate în alocarea fondurilor și un mai mare control asupra banului public. 2. Banii pe care îi avem trebuie să îi in­vestim în proiecte cu real impact asupra populației și pentru acest lucru avem nevoie de o respon­sabilizare a alesului local pri­vind cheltuirea banului public și proiectele de investiții pe care le face. Nu ne mai putem permite proiecte de tipul «Apa lui Ionașcu» și «Groapa lui Stoica» fără nicio urmare pentru cei care le-au inițiat. 3. Depolitizarea conducerii instituțiilor statului și ocuparea funcțiilor pe bază de competențe.
-Un orizont de așteptare pentru alegători? Când va fi mai bine?
-Orice măsură economico-socială, oricât de bună ar fi ea, își va arăta roa­dele după 3-4 ani de la aplicare. Pe umerii viitorului guvern stau două mari pro­vocări: presiunea bugetară a creșterii pensiilor și previziunile sumbre privind recesiunea economică în care economia mondială va fi aruncată de războiul co­mercial americano-chinez. Trebuie să fim foarte ancorați în realitate pentru a ne formula un orizont de așteptări realist și pentru a nu mai cădea în capcana promisiunilor populiste. Pe de altă parte, eu sper sincer ca anul care vine să ne aducă un guvern condus de Dacian Cioloș și care să transmită un mesaj puternic de normalitate și de intrare pe drumul cel bun care să încetinească exodul românilor în străinătate...
-Județul are nevoie de lideri. Cine sunt ei?
-Leadershipul nu este ceva cu care te naști sau pe care îl înveți la școală, este mai curând o artă... Arta de a conduce se dobândește, pe baza unor calități indivi­duale, prin dezvoltarea personală conti­nuă a unor noi abilitați și prin experiența acumulată în timp. Pentru a fi un lider politic bun trebuie, în primul rând, să te implici într-un partid care să te reprezinte și care să răspundă dezideratelor tale. Eu am ales să fac parte dintr-o formațiune politică cu oameni de calitate, cu idei și planuri care se pliază cel mai bine pe modul meu de gândire. Am ales să mă dezvolt într-un mediu sănătos, nou și curat, unde, prin muncă și acumularea de experiență, să îmi pot pune în valoare abilitățile. De altfel, eu cred că PLUS are toate condițiile pentru a deveni o pepinieră de lideri locali și naționali: avem o organizație nouă, cu principii sănătoase și cu oameni minunați. Prin muncă, implicare și acumularea de noi experiențe, sunt sigur că vom reuși!

Apără-mă, Doamne, de alegeri!
În Ialomița, PLUS vrea voturi pentru președintele Barna. Problema e că toți vor voturi pentru cineva. Iar noi, alegătorii suntem aceiași. Nu poți trage de votul nostru ca de gumă... Și nici nu ne mai poate cineva convinge că tot ce zboară poate fi votat!
-De ce Barna și nu Cioloș?
-Nu este vorba de Barna și nu de Cioloș, este vorba de Barna și Cioloș. Cele două partide, PLUS și USR, au convenit ca la alegerile acestea și la cele parlamentare să propunem alegătorilor noștri un tandem: Dan Barna-Președinte și Dacian Cioloș-Premier. Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate și avem mare încredere că un guvern condus de el, cu o majoritate parlamentară care să îl susțină, este cea mai bună soluție cu care Alianța poate veni în fața alegătorilor.
-Aveți 2500 de semnături pentru Barna, teoretic 2500 de voturi. De unde vor veni celelalte?
-De la ialomițeni. Să nu uităm că la Europarlamentare am trecut de 14000 de voturi în județ și acum țintim mult mai sus...
-Convingeți-ne să votăm!
-Eu cred că în acest moment nu există decât două variante demne de a fi luate în calcul pentru Cotroceni: Iohannis și Barna. Un tur II cu acești doi candidați ar fi un prim semn că începem să ne facem bine. Nici nu concep să trăiesc într-o Românie reprezentată la cel mai înalt nivel de Viorica Dăncilă sau de Mircea Diaconu, care spunea la Antena 3: «Protestatarii din 10 August aveau comportament de haită care ucide...». Să nu confundăm actorul, meseria, cu caracterul omului!

13 Septembrie 2019, 14:15 (1518 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița
Apel către cetățenii județului Ialomița
A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Comentariile cititorilor:


@savoiu:
(17 Septembrie 2019, 13:54)
Boss! Ori esti praf pe argumentatie, ori pe fiscal. Oricare dina astea ne dau fiori ca vrei sa administrezi.
Raspuns: ca sa arda statul bre!
De aceea accepta facturi de achizitii mai grase, sa regleze profitul si TVA-ul de plata. Parandaratul e cash pe presh in buzunar(10% impozit profit,19% TVA +5%dividente+10%CASS in anumite cazuri).
Succesuri !
@ Ialomiteanul:
(17 Septembrie 2019, 09:32)
Ca sa intelegi ceva de pe lumea asta trebuie sa te informezi din mai multe surse (nu doar de la unele televiziuni de partid). Compara si tu cifrele, indicatorii din 2016 si din 2019, gen, cheltuieli ale statului, venituri incasate, imprumuturi externe, inflatie. Nu a fost raiul pe pamant, dar era mai decent si mai civilizat, mai onest. Este foarte usor sa spui de la nivelul conducerii de partid "am marit pensii si salarii", dar, tu cetatean, sa fii orb si sa nu vezi ca banii astia primiti in plus vin din imprumuturi externe, pe care ne vom chinui tot noi sa le restituim, iar pentru pensionari, de catre copii/nepotii lor, sa nu vezi ca au crescut toate preturile si de fapt nivelul de trai a scazut. Ceea ce puteai cumpara cu salariul/pensia in 2016 nu mai poti cumpara acum cu veniturile majorate. Doar gazul s-a scumpit in jur de 25% de atunci, combustibil, energie electrica, cursul valutar si toate se reflecta in preturi. Preturi chiar mai mari ca in multe tari dezvoltate din occident. Nu am auzit ca "securistul" -cum ii ziceti ALDEvoi pesedeii-, sa fi furat ceva, sa aiba afaceri dubioase cu statul, nu am vazut sa-i fi pus cineva sechestru pe milioane de euro (27) ca lui dragnea, bani nejustificati din functiile publice detinute! No fi fost bun, dar macar a dat pe la scoala, nu ca doamna imunoglobina 20-20. Nu a ridicat soferi la rangul de ministru, nu si-a facut calul (Incitatus) senator, precum caligula. Alta intrebare?
Ialomiteanul:
(16 Septembrie 2019, 16:49)
" Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate"  - asta-i TARE !!!
mita:
(16 Septembrie 2019, 08:34)
De regula firmele private ofera clientilor sai ceva cadouri, mai o sapca, un tricou, agenda, etc., personalizate; de fapt isi fac reclama, incercand sa-si extinda vanzarile. Numai o minte ingusta sau rau intentionata poate crede ca un patron (client) pentru o agenda (shpaga), accepta un pret mai mare la marfa pe care o cumpara. Mai ales cand in acest domeniu este ceva concurenta.PLUS AGAIN, daca vrei sa ne spui vreun adevar despre subiectul acestui articol, ai inceput-o prost; da exemple clare daca omul asta a delapidat, a furat din banci, averi private, a facut afaceri ilegale cu statul, etc. Daca nu ai nimic de genul asta, spune-i partidului al carui postac esti ca nu tine minciuna, mai bine va "bateti" in programe de guvernare. De fapt incerci sa orientezi opinia publica sa nu voteze altii noi ca sunt patati si sa votam tot rosu, ca sunt cinstiti. Da, se vad investitiile cinstite din oras, apa, groapa, mizeria, depopularea, lipsa infrastructurii, servicii deficitare.
Bogdan:
(14 Septembrie 2019, 21:30)
"Plus again" ce-ti mai place sa vorbesti "vorbe". Daca nu ai nimic concret, tot ceea ce spui tu este fix nimic.
Un simplu cetatean:
(14 Septembrie 2019, 18:34)
Asta de posteaza cu "Plus again" , fiecare societate comerciala este libera sa isi organizeze ce forma doreste si poate aplica discount preferential in functie de volumul de achizitii si seriozitatea clientilor. Ce vrei matale sa face se vede de la o posta,pesemne ca te inteapa faptul ca PSD-ul nu prea are oameni capabili. Sa vazut clar in ultimii 30 de ani cine a condus acest judet ,acest oras si care sunt rezultatele . Asa ca tinand cont ca judetul Ialomita este un judet preponderent agricol, l-as felicita pe Octavian Savoiu pentru sprijinul acordat fermierilor si pentru ca sa decis sa faca o schimbare si sa investeasca in orasul sau. Pana la urma concurenta este un lucru bun nu ? Dar ce sa stie un bugetar ce primeste lucruri cu nemiluita si are scarba de cetatean.
Mihaela:
(14 Septembrie 2019, 15:57)
Rar am auzit un politician să admită ca prefera sa-si gestioneze in continuare afacerea decat sa ocupe o funcție publica. Primarul nostru zice asta, dar nu o face, caci "leadershipul neafacerist" este greu de gasit la noi in comuna/județ. Va invit la un brainstorming: ce categorie de cetățeni ialomiteni (studii/experienta, etc) ar putea ocupa aceste funcții publice in mod competent, onest si implicat? Se suprapune acest portret robot cu profilul membrilor dvs din PLUS/USR?
Cristi U:
(14 Septembrie 2019, 15:17)
Plus Again... Cred ca ai comentat la articolul greșit
Savoiu Octavian:
(14 Septembrie 2019, 12:02)
Stimate domn, pentru cineva atat de bine informat ca domnia ta este ciudat ca nu spui lucrurile acestea cu nume si prenume, ar fi fost mult mai onest pentru cititorii acestui ziar. Pentru acesti cititori care merita sa fie CORECT informati vin cu cateva precizari. Afacerea pe care eu o administrez isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii de imputuri pentru agricultura: seminte, pesticide si ingrasaminte. Clientii mei sunt fermieri de marime medie. Aceste ferme sunt societati private in care fermirul este acelasi cu administratorul si una si aceeasi persoana cu actionarul fermei( asta in proportie de 99%, exista si mici exceptii). Ar fi foarte interesant sa ne explicati cum reusesc eu acest miracol de marketing si vanzari in care vin si ofer cadouri si bani unei persoane pentru a  determina aceeasi persoana sa cumpere de la mine, la preturi mai mari, produse pentru propria societate. Pentru orice om intreg la cap aceasta afirmatie este total obsurda. Eu unul inteleg de ce cei de la Independent va filtreaza mesajele, daca acest lucru se intampla.
PLUS AGAIN:
(14 Septembrie 2019, 09:45)
Incerc de ceva timp sa pun un comentariu, nu vreau sa fii partinitor, insa nu suport ipocrizia. Omul asta vorbeste de o masura radicala: eliminarea contractelor preferentiale, dar de fapt el din asta traieste: contracte preferentiale, in care livreaza aceeasi marfa la preturi diferite catre clienti diferiti cu plati intoarse in cadouri, excursii, si bani, catre cei cu decizie de achizitie in companiile clientilor sai.
Stiu e privat, dar meteahna ramane .....
incerc iar, doar ca cei de la Independent, filtreaza si creeaza o anumita imagine, falsa din pacate
George:
(14 Septembrie 2019, 08:46)
Succes!Suntem alături de voi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 24 Ian 2020
171 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(66 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(50 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(184 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


8
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(235 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(144 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(190 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(367 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(570 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(278 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(304 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(347 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(307 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...