Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«PLUS vrea, știe și poate!»

Cea mai nouă filială de partid din Ialomița iese la rampă

«PLUS vrea, știe și poate!»

Știți butada aia ardelenească: «Eu și vreau, și știu, și pot... Dar de ce atâta grabă?...». Ei, bine, ea pare să se aplice mănușă staff-ului celui mai nou partid de pe scena politică locală. Înființată oficial în urmă cu o lună, filiala se pregătește activ de Alegerile Prezidențiale. Pleacă la drum așezată pe laurii câtorva mii de voturi obținute în Ialomița la Europarlamentarele din 26 mai a.c. și cu un candidat, Dan Barna, care promite să fie președinte «non-stop»! Ce spun însă membrii filialei despre conjunctura politică locală și, mai ales, cum se vede ea din perspectiva alesului în funcția de președinte, Octavian Săvoiu?

Filială mică, după... partid
A avut naivitatea de a crede într-un partid nou, format din oameni sinceri și cu principii politice diferite. Acum îl are și plătește prețul naivității sale. E în linia întâi!
-Ultima dată erați doar un membru PLUS, acum sunteți președinte... Asta v-ați dorit?
-Înscrierea mea în PLUS nu a fost din dorința de a urma o carieră politică, ideea de a candida a venit ulterior... A fost o funcție asumată după multă chibzuință și după multe ezitări. Lipsa timpului (nu trăiesc din politică și am o afacere pe care trebuie să o administrez), lipsa de motivație (nu am ca obiectiv ocuparea unei funcții publice), teama de a nu fi târât în mocirla politicii ialomițene și multe altele au fost principalele temeri ale mele... Mi-am înfrânt aceste temeri, mi-am depășit senzația de lehamite și comoditatea, pentru că am simțit și simt și acum o mare responsabilitate față de viitorul nostru și al copiilor noștri. Este un moment în care societatea în care trăim dă semne că a ajuns la marginea prăpastiei, iar fără oameni res­ponsabili, asumați și onești, viitorul nu poate fi decât sumbru. Este absolut necesară o schimbare în bine și vreau să contribui cu tot ceea ce pot la ea!
-Ce face un președinte de fi­lială cu nici 100 de membri?
-Suntem într-adevăr printre cele mai mici organizații pe care PLUS le are în țară, dar acest lucru se încadrează în rea­litatea județului, dacă ne uităm la prezența la urne și tendința de vot a ialomițenilor la ultimele alegeri. Dar orice început este greu și, cu cât mai mari pro­vocările, cu atât mai mari satisfacțiile... Când mi-am început afacerea eram agent de vânzări, șofer, contabil și asta nu m-a împiedicat cu nimic să fac din ea una dintre cele mai mari și mai eficiente afa­ceri din agro-businessul ialomițean. Sunt optimist, plecăm la drum curați, fără schelete ascunse în dulap și asta ne va asigura o dezvoltare sănătoasă...
-Care este politica filialei în spațiul public?
-Județul Ialomița este un județ cu o mare pondere a populației în mediu rural și cu o industrie bazată în special pe agricultură. Noi, PLUS Ialomița, dorim să ne ancorăm în realitățile jude­țului și să fim o organizație pu­ternic orientată spre rural. În acest sens dorim să construim organizații puternice la sate și să atragem în rândul nostru cât mai mulți oameni din rural cu tot ce înseamnă el, mici și mari fermieri, dar și cu ceilalți locuitori ai satelor. Scopul nostru este ca Organizația PLUS Ialomița să trimită în viitorul Parlament al României un om politic care să reprezinte interesele sectorului agrar și ale satului românesc!

Soluții de la PLUS
În 2016, programele electorale gemeau de propuneri. La 3 ani distanță, nimeni n-a făcut nimic. Octavian Săvoiu are un discurs reținut și nuanțat. Dar, evident, trebuie să aibă și propuneri și soluții, că acum e politician cu acte în regulă...
-3 propuneri pentru Ialomița și 3 soluții practice... Aveți?
-1. Trebuie să oprim risipa banului public prin contracte date cu dedicație, lucrări supraevaluate și făcute de mântuială. Programul PNDL trebuie regândit pentru o mai mare echitate și predictibilitate în alocarea fondurilor și un mai mare control asupra banului public. 2. Banii pe care îi avem trebuie să îi in­vestim în proiecte cu real impact asupra populației și pentru acest lucru avem nevoie de o respon­sabilizare a alesului local pri­vind cheltuirea banului public și proiectele de investiții pe care le face. Nu ne mai putem permite proiecte de tipul «Apa lui Ionașcu» și «Groapa lui Stoica» fără nicio urmare pentru cei care le-au inițiat. 3. Depolitizarea conducerii instituțiilor statului și ocuparea funcțiilor pe bază de competențe.
-Un orizont de așteptare pentru alegători? Când va fi mai bine?
-Orice măsură economico-socială, oricât de bună ar fi ea, își va arăta roa­dele după 3-4 ani de la aplicare. Pe umerii viitorului guvern stau două mari pro­vocări: presiunea bugetară a creșterii pensiilor și previziunile sumbre privind recesiunea economică în care economia mondială va fi aruncată de războiul co­mercial americano-chinez. Trebuie să fim foarte ancorați în realitate pentru a ne formula un orizont de așteptări realist și pentru a nu mai cădea în capcana promisiunilor populiste. Pe de altă parte, eu sper sincer ca anul care vine să ne aducă un guvern condus de Dacian Cioloș și care să transmită un mesaj puternic de normalitate și de intrare pe drumul cel bun care să încetinească exodul românilor în străinătate...
-Județul are nevoie de lideri. Cine sunt ei?
-Leadershipul nu este ceva cu care te naști sau pe care îl înveți la școală, este mai curând o artă... Arta de a conduce se dobândește, pe baza unor calități indivi­duale, prin dezvoltarea personală conti­nuă a unor noi abilitați și prin experiența acumulată în timp. Pentru a fi un lider politic bun trebuie, în primul rând, să te implici într-un partid care să te reprezinte și care să răspundă dezideratelor tale. Eu am ales să fac parte dintr-o formațiune politică cu oameni de calitate, cu idei și planuri care se pliază cel mai bine pe modul meu de gândire. Am ales să mă dezvolt într-un mediu sănătos, nou și curat, unde, prin muncă și acumularea de experiență, să îmi pot pune în valoare abilitățile. De altfel, eu cred că PLUS are toate condițiile pentru a deveni o pepinieră de lideri locali și naționali: avem o organizație nouă, cu principii sănătoase și cu oameni minunați. Prin muncă, implicare și acumularea de noi experiențe, sunt sigur că vom reuși!

Apără-mă, Doamne, de alegeri!
În Ialomița, PLUS vrea voturi pentru președintele Barna. Problema e că toți vor voturi pentru cineva. Iar noi, alegătorii suntem aceiași. Nu poți trage de votul nostru ca de gumă... Și nici nu ne mai poate cineva convinge că tot ce zboară poate fi votat!
-De ce Barna și nu Cioloș?
-Nu este vorba de Barna și nu de Cioloș, este vorba de Barna și Cioloș. Cele două partide, PLUS și USR, au convenit ca la alegerile acestea și la cele parlamentare să propunem alegătorilor noștri un tandem: Dan Barna-Președinte și Dacian Cioloș-Premier. Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate și avem mare încredere că un guvern condus de el, cu o majoritate parlamentară care să îl susțină, este cea mai bună soluție cu care Alianța poate veni în fața alegătorilor.
-Aveți 2500 de semnături pentru Barna, teoretic 2500 de voturi. De unde vor veni celelalte?
-De la ialomițeni. Să nu uităm că la Europarlamentare am trecut de 14000 de voturi în județ și acum țintim mult mai sus...
-Convingeți-ne să votăm!
-Eu cred că în acest moment nu există decât două variante demne de a fi luate în calcul pentru Cotroceni: Iohannis și Barna. Un tur II cu acești doi candidați ar fi un prim semn că începem să ne facem bine. Nici nu concep să trăiesc într-o Românie reprezentată la cel mai înalt nivel de Viorica Dăncilă sau de Mircea Diaconu, care spunea la Antena 3: «Protestatarii din 10 August aveau comportament de haită care ucide...». Să nu confundăm actorul, meseria, cu caracterul omului!

13 Septembrie 2019, 14:15 (1847 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului
«Oamenii sunt cea mai prețioasă resursă a bugetului Sloboziei în 2020!»
Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița

Comentariile cititorilor:


@savoiu:
(17 Septembrie 2019, 13:54)
Boss! Ori esti praf pe argumentatie, ori pe fiscal. Oricare dina astea ne dau fiori ca vrei sa administrezi.
Raspuns: ca sa arda statul bre!
De aceea accepta facturi de achizitii mai grase, sa regleze profitul si TVA-ul de plata. Parandaratul e cash pe presh in buzunar(10% impozit profit,19% TVA +5%dividente+10%CASS in anumite cazuri).
Succesuri !
@ Ialomiteanul:
(17 Septembrie 2019, 09:32)
Ca sa intelegi ceva de pe lumea asta trebuie sa te informezi din mai multe surse (nu doar de la unele televiziuni de partid). Compara si tu cifrele, indicatorii din 2016 si din 2019, gen, cheltuieli ale statului, venituri incasate, imprumuturi externe, inflatie. Nu a fost raiul pe pamant, dar era mai decent si mai civilizat, mai onest. Este foarte usor sa spui de la nivelul conducerii de partid "am marit pensii si salarii", dar, tu cetatean, sa fii orb si sa nu vezi ca banii astia primiti in plus vin din imprumuturi externe, pe care ne vom chinui tot noi sa le restituim, iar pentru pensionari, de catre copii/nepotii lor, sa nu vezi ca au crescut toate preturile si de fapt nivelul de trai a scazut. Ceea ce puteai cumpara cu salariul/pensia in 2016 nu mai poti cumpara acum cu veniturile majorate. Doar gazul s-a scumpit in jur de 25% de atunci, combustibil, energie electrica, cursul valutar si toate se reflecta in preturi. Preturi chiar mai mari ca in multe tari dezvoltate din occident. Nu am auzit ca "securistul" -cum ii ziceti ALDEvoi pesedeii-, sa fi furat ceva, sa aiba afaceri dubioase cu statul, nu am vazut sa-i fi pus cineva sechestru pe milioane de euro (27) ca lui dragnea, bani nejustificati din functiile publice detinute! No fi fost bun, dar macar a dat pe la scoala, nu ca doamna imunoglobina 20-20. Nu a ridicat soferi la rangul de ministru, nu si-a facut calul (Incitatus) senator, precum caligula. Alta intrebare?
Ialomiteanul:
(16 Septembrie 2019, 16:49)
" Considerăm că Dacian Cioloș este mai potrivit în poziția de prim-ministru, a fost acolo, a demonstrat că poate"  - asta-i TARE !!!
mita:
(16 Septembrie 2019, 08:34)
De regula firmele private ofera clientilor sai ceva cadouri, mai o sapca, un tricou, agenda, etc., personalizate; de fapt isi fac reclama, incercand sa-si extinda vanzarile. Numai o minte ingusta sau rau intentionata poate crede ca un patron (client) pentru o agenda (shpaga), accepta un pret mai mare la marfa pe care o cumpara. Mai ales cand in acest domeniu este ceva concurenta.PLUS AGAIN, daca vrei sa ne spui vreun adevar despre subiectul acestui articol, ai inceput-o prost; da exemple clare daca omul asta a delapidat, a furat din banci, averi private, a facut afaceri ilegale cu statul, etc. Daca nu ai nimic de genul asta, spune-i partidului al carui postac esti ca nu tine minciuna, mai bine va "bateti" in programe de guvernare. De fapt incerci sa orientezi opinia publica sa nu voteze altii noi ca sunt patati si sa votam tot rosu, ca sunt cinstiti. Da, se vad investitiile cinstite din oras, apa, groapa, mizeria, depopularea, lipsa infrastructurii, servicii deficitare.
Bogdan:
(14 Septembrie 2019, 21:30)
"Plus again" ce-ti mai place sa vorbesti "vorbe". Daca nu ai nimic concret, tot ceea ce spui tu este fix nimic.
Un simplu cetatean:
(14 Septembrie 2019, 18:34)
Asta de posteaza cu "Plus again" , fiecare societate comerciala este libera sa isi organizeze ce forma doreste si poate aplica discount preferential in functie de volumul de achizitii si seriozitatea clientilor. Ce vrei matale sa face se vede de la o posta,pesemne ca te inteapa faptul ca PSD-ul nu prea are oameni capabili. Sa vazut clar in ultimii 30 de ani cine a condus acest judet ,acest oras si care sunt rezultatele . Asa ca tinand cont ca judetul Ialomita este un judet preponderent agricol, l-as felicita pe Octavian Savoiu pentru sprijinul acordat fermierilor si pentru ca sa decis sa faca o schimbare si sa investeasca in orasul sau. Pana la urma concurenta este un lucru bun nu ? Dar ce sa stie un bugetar ce primeste lucruri cu nemiluita si are scarba de cetatean.
Mihaela:
(14 Septembrie 2019, 15:57)
Rar am auzit un politician să admită ca prefera sa-si gestioneze in continuare afacerea decat sa ocupe o funcție publica. Primarul nostru zice asta, dar nu o face, caci "leadershipul neafacerist" este greu de gasit la noi in comuna/județ. Va invit la un brainstorming: ce categorie de cetățeni ialomiteni (studii/experienta, etc) ar putea ocupa aceste funcții publice in mod competent, onest si implicat? Se suprapune acest portret robot cu profilul membrilor dvs din PLUS/USR?
Cristi U:
(14 Septembrie 2019, 15:17)
Plus Again... Cred ca ai comentat la articolul greșit
Savoiu Octavian:
(14 Septembrie 2019, 12:02)
Stimate domn, pentru cineva atat de bine informat ca domnia ta este ciudat ca nu spui lucrurile acestea cu nume si prenume, ar fi fost mult mai onest pentru cititorii acestui ziar. Pentru acesti cititori care merita sa fie CORECT informati vin cu cateva precizari. Afacerea pe care eu o administrez isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii de imputuri pentru agricultura: seminte, pesticide si ingrasaminte. Clientii mei sunt fermieri de marime medie. Aceste ferme sunt societati private in care fermirul este acelasi cu administratorul si una si aceeasi persoana cu actionarul fermei( asta in proportie de 99%, exista si mici exceptii). Ar fi foarte interesant sa ne explicati cum reusesc eu acest miracol de marketing si vanzari in care vin si ofer cadouri si bani unei persoane pentru a  determina aceeasi persoana sa cumpere de la mine, la preturi mai mari, produse pentru propria societate. Pentru orice om intreg la cap aceasta afirmatie este total obsurda. Eu unul inteleg de ce cei de la Independent va filtreaza mesajele, daca acest lucru se intampla.
PLUS AGAIN:
(14 Septembrie 2019, 09:45)
Incerc de ceva timp sa pun un comentariu, nu vreau sa fii partinitor, insa nu suport ipocrizia. Omul asta vorbeste de o masura radicala: eliminarea contractelor preferentiale, dar de fapt el din asta traieste: contracte preferentiale, in care livreaza aceeasi marfa la preturi diferite catre clienti diferiti cu plati intoarse in cadouri, excursii, si bani, catre cei cu decizie de achizitie in companiile clientilor sai.
Stiu e privat, dar meteahna ramane .....
incerc iar, doar ca cei de la Independent, filtreaza si creeaza o anumita imagine, falsa din pacate
George:
(14 Septembrie 2019, 08:46)
Succes!Suntem alături de voi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
310 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(66 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(196 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(396 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(343 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(185 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(359 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare raspuns pentru vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Observator în Paros a demisionat din PRO România Orașu'lu"nimenea în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare ?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...