Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica»

Până la Dumnezeu te mănâncă sfinții!

PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica»

La 2 ani de la sistarea lucrărilor pentru intrarea în «groapa lui Stoica» apar primele semne că investiția va fi reluată. Cine sunt vinovații pentru această întârziere? Antreprenorul general, ACM 4 București, cu siguranță! Administrația Mocioniu, fără doar și poate... Dar, deasupra tuturor, tronează nevăzut și de neatins, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor. În urmă cu 2 ani, în vara anului 2017, acesta a forțat mâna autorităților locale pentru a renunța la folosirea celebrei metode a palplanșelor. Și a reușit!

Vești bune și nu prea Primarul Adrian Mocioniu susține că e optimist în privința finalizării lucrărilor la intrarea în «groapa lui Stoica». Potrivit declarațiilor sale, la acest moment situația este deblocată și două firme licitează pentru adjudecarea soluției de execuție a lucrărilor. Conform estimărilor, termenul optimist pentru finalizarea acestora ar fi anul 2021... În așteptarea constructorilor, «groapa lui Stoica» devine umedă și igrasioasă, iar costurile de conservare cresc exponențial. Reamintim că nota de plată a lucrărilor executate până în prezent depășește 15 milioane de lei, bani suportați acum de către bugetul local al Sloboziei. În pofida declarațiilor oficiale, finalizarea lucrărilor la «groapa lui Stoica» nu este așteptată cu entuziasm de către autorități. Potrivit obligațiilor reasumate recent la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, administrația locală se obligă să păstreze destinația inițială a «gropii» și să asigure cheltuielile de funcționare ale acestei parcări subterane, în condițiile introducerii unui sistem de taxare.

Vinovatul din umbră Vina pentru «întârzierea» din acest moment aparține PS Vincențiu. În august 2017, deranjat de zgomotul generat de fixarea în sol a palplanșelor de oțel pentru securizarea lucrărilor de excavare, a determinat Inspectoratul de Stat în Construcții să oblige Primăria Slobozia să realizeze o expertiză tehnică seismică cu privire la siguranța clădirilor din jurul «gropii lui Stoica». La momentul respectiv, PS Vincențiu a folosit un telefon cu fir scurt și roșu, de la capătul căruia i s-a răspuns, după ce a explicat ce vrea: «Da, să trăiți! Am înțeles! Execut ordinul!»... PS Vincențiu a închis atunci înainte să audă și «Să ne trăiți întru mulți ani, Preafericite Stăpâne!» și, pentru a fi sigur că ordinul este ascultat, a inclus în Comisia de Exper­tiză și un reprezentant al Episcopiei. Și uite așa, pentru că seismul provocat de introducerea în sol a palplanșelor a provocat «căderea icoanelor de pe pereți și crăpături în pereții interiori...» lucrările au fost sistate definitiv.

Mocioniu nu uită și nu iartă! Presiunile făcute de către PS Vincențiu au blocat definitiv șansele primarului Adrian Mocioniu de a finaliza această investiție înainte de Alegerile din 2020. Practic, PS Vincențiu a semnat atunci, prin intervenția sa telefonică, actul de înmormântare administrativă al primarului... Adrian Mocioniu a evitat să vorbească public despre acest incident. «Nu am nimic de declarat pe această temă!» a susținut el laconic. În pofida cavalerismului adoptat în intervențiile publice, Adrian Mocioniu nu a uitat și nu a iertat. În ultimii 2 ani, el a evitat sistematic aparițiile publice alături de PS Vincențiu și, susțin surse mai bine informate decât noi, a jurat că nu se va mai smeri niciodată sărutând inelul binecuvântării episcopale. Restul dezastrului expus mai sus a fost întregit de către administratorul public al orașului, Gheorghe Puia. Pentru supravegherea lucrărilor la «groapa lui Stoica» din ultimii 2 ani, acesta a pri­mit un salariu lunar de 16 mii de lei brut...

17 Septembrie 2019, 08:05 (2674 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia trebuie să returneze Uniunii Europene 2 milioane de euro
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Expertiză tehnică seismică pentru lucrările executate la «groapa lui Stoica»!

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 04:08)
Îți mulțumesc frumos pentru interacțiune cu mine, îți spun că te înșeli în privința spovedaniei către preot. DE CE!? Ai intrat pe un tărâm minat aici unde pot veni cu argumente clare. Dumnezeu când a ajuns pe pământ, a fost fără de păcat. Până la sosirea Domnului și până la răstignire, bine, mă refer la persoanele care nu au reușit să interacționeze cu Domnul nostru Is. H. într-adevăr, te duceai la preot și te spovedeai, ține-ai post, și acum se mai ține la fel ca și împărtășirea. Apoi după ce s-a înălțat la cer, nu uita că el și-a luat dreptul la spovedanie în mod direct. Scrie în biblie acest lucru. îți recomand să o citești. Rugăciunile de zi, la mese și de seară înainte de culcare. TE ROGI pentru iertarea păcatelor în mod direct, în genunchi, în fața lui Dumnezeu! Apoi dacă vrei să te împărtășești, te duci și te împărtășești în mod direct la preot, pastor etc... Legat de lumânare, vezi că intri pe tărâm greșit! Lumânarea este o tradiție păgână, nu scrie în nici o biblie despre lumină. Însuși Dumnezeu este lumina sfântă, nu lumânări sau cum fac aia sute de milioane în grecia după urma luminii sfinte odată pe an. Lumina de la Ierusalim. Pe bune? :)) Sufletul, ți-l curățești tu, nu îți trebuie rol mijlocitor sau intermediari. Direct tu cu Dumnezeu te rogi și îl accepți în inima ta și este suficient. Legat de banii, toți dau fie că cere sau nu și nu este normal acest lucru. Dacă vrei să dai bani, dai la un amărât care nu are ce mânca sau cu banii respectivi, îi cumperi o pâine și ești curățat sufletește. Dumnezeu ne-a dat har și lucrează prin absolut noi toți oamenii, dar asta numai dacă îl acceptam pe Domnul Is. H. în inimile noastre. Dacă mă contrazici, înseamnă că ai o problemă și contrazici biblia! Înțelege-o. Înainte să o citești, roagăte. Nu veni cu povești ce contrazic biblia. Dumnezeu să te călăuzească pe drumul ce bun. și pe groparii Sloboziei la fel. Hai cu aprobarea la aceea parcare ca să finalizeze odată. Suntem sătui de minciuni și așteptare. trec ani și
@Raduta Aurelian C-tin:
(8 Octombrie 2019, 10:37)
La fel vei pati daca te duci la medic si-i ceri un consult si sa-ti faca rapid niste analize(macar o data in viata ta). Crezi ca ti le face pe loc? Nu. O sa-ti spuna ca pt analize trebuie sa nu mananci , nici sa bei,  vreo 10-12 ore, apoi sa-ti faci macar un dus inainte de consult. In cazul "analizelor"sufletesti la preot e nevoie mai intai de cateva zile de post, de rugaciune, de meditatie la toate pacatele savarsite, de a le constientiza si de a le regreta sincer. Apoi urmeaza momentul spovedaniei, marturisirea lor inaintea preotului duhovnic si, dupa canonul dat si la povatuirea lui, vei ajunge si la impartasanie. Apropo, nu-ti va cere nimeni bani pt asta; la impartasanie vei avea nevoie doar de o simpla lumanare si (ca la analizele medicale) sa nu mananci sau sa bei inainte.
Răduță Aurelian-Constantin:
(7 Octombrie 2019, 20:25)
Popii au pus monopol pe toată zona de la Primăria noastră locală, până la Florăriile de la E 14. De unde aveți atâția banii!? Furați banii din donații și manipulați lumea. M-am dus la catedrală ca să mă împărtășesc și eu odată în viața mea, nici nu au vrut, m-au pus să aștept încă 15 ani ca să mă împărtășesc. Am simțit nevoia și m-am dus din tot sufletul meu, însă am fost respins. Apoi m-a luat că așa spune Sfântul Vasile, pe bune!? Nu știam că există în cei 12 Apostoli, SF. Vasile... în fine. ideea era că preotul la care m-am dus, nu a vrut să mă împărtășească, mi-a spus ca să mai revin, să dau banii la cutia milei, să cumpăr lumânări ca să aprind la cei morți sau vii... Dumnezeu la templu când a fost și a văzut comercializare, s-a supărat și a distrus și aruncat absolut tot și a eliberat toate animalele deoarece nu a fost de acord cu comercializarea în templu, în bisericile ortodoxe din românia, se practică aceaste lucruri deoarece nu îi interesează omul și mântuirea sufletelor noastre, ci banu. De asta se extind atât de mult și de asta nu se aprobă intrarea în parcarea subterană. Merg pe pretextul că distrug infrastructura Primariei, Consiliului local și că le distrug spațiul lor zen... Popii nu fac nimic, i-a să se ducă pe șantier și să lucreze pentru minimul pe economie sau la spații verzi deoarece Roșca are nevoie de angajați... Peste tot sunt locuri de muncă, nu să se facă bani manipulând lumea. Cu dublatul stâlpilor de susținere, ar putea să rămână clădirile întregi și ar putea să se facă intrarea pentru parcarea subterană, bine, așa zisă parcare...
ionel:
(22 Septembrie 2019, 15:21)
Doi baiatei gelosi care nu se mai iubesc .
@mircea:
(19 Septembrie 2019, 15:39)
Esti in eroare: pt romani mileniul trei va fi unul psd-ist sau nu va fi de loc. Ialomita este de 30 de ani parte din "Vaticanul" psd-ist alcatuit din judetele ciumei rosii.
mircea:
(19 Septembrie 2019, 10:30)
popii sunt directori in institutiile laice de interes local. scoli, centre de cultura etc.
este un prim pas.
vor prelua institutiile de nivel central.
in mod deschis, ca sunt deja in culisele multora dintre ele.
vor acapara zone intregi, constructii.
acum la slobozia au fostul hotel Ialomita ( actuala episcopie ) care nu avea nicio tangenta cu biserica,  tot (fostul ) complexul comercial E 14, care la fel nu a avut nicio lergatura cu bor, fosta cantina a partidului, agonisita cu greu de la oameni cu greutate,  urmeaza toata zona centrala : parcul E 14, cladirea primariei si iata un vatiocan de ialomita.
luati parinte tot, luat ca vi se cuvine.
pai nu-i asa : mileniul trei va fi unul religios sau nu va fi deloc.
@cetatean:
(18 Septembrie 2019, 21:33)
Te flatezi singur crezandu-te un "fraier desteptat"..
cetatean:
(18 Septembrie 2019, 18:13)
Preotii au ajuns mai tari decat politicienii ! Asta da Minune! 
Si asa unele legi sunt doar in avantajul lor,politicienii se executa.
Niste bugetari avand cursuri de teologie, sperie populatia cu iadul!
Bravo lor, pana va desteptati fraierilor mai inchinati-va si spuneti in gand ca eu vorbesc prostii
@Tumoarea-psd:
(18 Septembrie 2019, 14:55)
Stai linistit la rand cu intebarea ta. Sunt altele mai vechi: in ce tara civilizata un partid isi alimenteaza locuitorii orasului cu apa otravita, face investitii tampite si costisitoare, isi bate joc de cartierele tinerilor, face excursii prelungite prin Orientul Indepartat ca sa se "europenizeze"dupa alegeri, omoara locuitorii orasului printr-o politica medicala dezastruoasa, isi numeste lipitorii de afise, lipsiti de orice competenta, in functiile de conducere din administratie si sectorul bugetar, isi protejeaza clientela in afacerile cu statul etc, etc..
TUMOAREA - PSD:
(18 Septembrie 2019, 11:14)
În ce țară civilizată o entitate (în cazul de față BOR) își permite să blocheze un sens de mers al unui drum public,pentru ca oficialii BOR să nu se ude când ploua și să coboare la scară.
@Daniel:
(18 Septembrie 2019, 09:26)
"Miza este parcul". E asa DA, asa mai merge; sa-ti mai tragi un parc pe persoana fizica BOR, altfel te vede lumea (adica invers: nu trebuie sa te vada lumea cand faci din alea lumesti, mai un caviar, mai o finetze, un vin sfintit, etc, vrei sa te vada toti enoriasii saraci si sa le curga balele de foame pe la geam?). Parcul mare deja l-au ocupat cam o treime, mare lucru sa nu-l ia pe tot, ce atatia copii sa stea la aer mai curat si verdeata? intre blocuri cu ei!  Io in prostia mea credeam ca miza este strada dintre Primarie si Episcopie, aia pe care a mai inchis-o acum cativa ani preafericitul, ca sa nu-l mai deranjeze prostimea care trece p`acolo. Am crezut ca iar vrea sa o inchida si acum, ca doar a pus mana si pe cantina partidului, evacuand firmele care aveau inchiriate birouri acolo. Afara cu ei, mama lor de analfabeti religiosi! Facem vreun hotel de calugarite si trebe liniste. Va dau un pont bre sfintilor: vin alegerile prezidentiale si dupa aia locale, predicati iar prin biserici si manipulati-va enoriasii sa voteze iar rosu ca sa va mentina si sa va dea privilegii in continuare. Cum era doctrina aia a bor? "Votati un crestin ortodox! (nu un catolic, gen klaus). Propun ca sectiile de votare sa fie in biserici. Umbla vorba prin urbe ca asta micu (mucio) l-a suparat pe preacucernic atunci cand a zis ca nu trebe seminar teologic si popa cum (nu) e iertator, o sa aiba grija sa traga sforile si sa iasa din joben alt primar pesede, care "sa-i dea ascultare" (cum ii place lui sa-si tina popii in sclavie). Eu propun sa ne mutam toti cetatenii din oras si sa lasam ca toate blocurile sa le ia bor, ca sa aiba loc toti popii. O sa fie mai nasol cu cotizatia, dar se descurca ei cu sponsorii si partidul.
Daniel :
(17 Septembrie 2019, 22:14)
Miza este parcul...
#pasajladrajna:
(17 Septembrie 2019, 14:38)
Ce sa faci daca le-ati dat tot ce au vrut: terenuri,spatii,etc. Cu spaga ati incercat? 
gura casca:
(17 Septembrie 2019, 13:28)
Asa e cand isi baga dracu' coada ... stop lucrari !  ... ca-l zdruncina ... pai voi stiti ce amortizoare au mercedes-urie popilor?  zici ca-i plimba pe un norisor ca pe ingerasi ... vedea-iar  al de sus
Afacere PeSeDista:
(17 Septembrie 2019, 12:12)
@groparul....bine punctat. Indraznesc sa mai adaug un mic amanunt: 15% din valoare s-a dus direct la PSD. Punct.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Oct 2019
224 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Trei persoane, rănite într-un accident rutier între Slobozia Nouă și Iazu

Trei persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Accidentul rutier s-a petrecut între Slobozia Nouă și Iazu, duminică, 20 octombrie 2019, în jurul orelor 11,00. Una dintre victime ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 11:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(99 vizualizări - 0 comentarii)


3

Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(149 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(140 vizualizări - 0 comentarii)


8

Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


9

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(144 vizualizări - 0 comentarii)


10
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(208 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(425 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(310 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...