Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica»

Până la Dumnezeu te mănâncă sfinții!

PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica»

La 2 ani de la sistarea lucrărilor pentru intrarea în «groapa lui Stoica» apar primele semne că investiția va fi reluată. Cine sunt vinovații pentru această întârziere? Antreprenorul general, ACM 4 București, cu siguranță! Administrația Mocioniu, fără doar și poate... Dar, deasupra tuturor, tronează nevăzut și de neatins, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor. În urmă cu 2 ani, în vara anului 2017, acesta a forțat mâna autorităților locale pentru a renunța la folosirea celebrei metode a palplanșelor. Și a reușit!

Vești bune și nu prea Primarul Adrian Mocioniu susține că e optimist în privința finalizării lucrărilor la intrarea în «groapa lui Stoica». Potrivit declarațiilor sale, la acest moment situația este deblocată și două firme licitează pentru adjudecarea soluției de execuție a lucrărilor. Conform estimărilor, termenul optimist pentru finalizarea acestora ar fi anul 2021... În așteptarea constructorilor, «groapa lui Stoica» devine umedă și igrasioasă, iar costurile de conservare cresc exponențial. Reamintim că nota de plată a lucrărilor executate până în prezent depășește 15 milioane de lei, bani suportați acum de către bugetul local al Sloboziei. În pofida declarațiilor oficiale, finalizarea lucrărilor la «groapa lui Stoica» nu este așteptată cu entuziasm de către autorități. Potrivit obligațiilor reasumate recent la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, administrația locală se obligă să păstreze destinația inițială a «gropii» și să asigure cheltuielile de funcționare ale acestei parcări subterane, în condițiile introducerii unui sistem de taxare.

Vinovatul din umbră Vina pentru «întârzierea» din acest moment aparține PS Vincențiu. În august 2017, deranjat de zgomotul generat de fixarea în sol a palplanșelor de oțel pentru securizarea lucrărilor de excavare, a determinat Inspectoratul de Stat în Construcții să oblige Primăria Slobozia să realizeze o expertiză tehnică seismică cu privire la siguranța clădirilor din jurul «gropii lui Stoica». La momentul respectiv, PS Vincențiu a folosit un telefon cu fir scurt și roșu, de la capătul căruia i s-a răspuns, după ce a explicat ce vrea: «Da, să trăiți! Am înțeles! Execut ordinul!»... PS Vincențiu a închis atunci înainte să audă și «Să ne trăiți întru mulți ani, Preafericite Stăpâne!» și, pentru a fi sigur că ordinul este ascultat, a inclus în Comisia de Exper­tiză și un reprezentant al Episcopiei. Și uite așa, pentru că seismul provocat de introducerea în sol a palplanșelor a provocat «căderea icoanelor de pe pereți și crăpături în pereții interiori...» lucrările au fost sistate definitiv.

Mocioniu nu uită și nu iartă! Presiunile făcute de către PS Vincențiu au blocat definitiv șansele primarului Adrian Mocioniu de a finaliza această investiție înainte de Alegerile din 2020. Practic, PS Vincențiu a semnat atunci, prin intervenția sa telefonică, actul de înmormântare administrativă al primarului... Adrian Mocioniu a evitat să vorbească public despre acest incident. «Nu am nimic de declarat pe această temă!» a susținut el laconic. În pofida cavalerismului adoptat în intervențiile publice, Adrian Mocioniu nu a uitat și nu a iertat. În ultimii 2 ani, el a evitat sistematic aparițiile publice alături de PS Vincențiu și, susțin surse mai bine informate decât noi, a jurat că nu se va mai smeri niciodată sărutând inelul binecuvântării episcopale. Restul dezastrului expus mai sus a fost întregit de către administratorul public al orașului, Gheorghe Puia. Pentru supravegherea lucrărilor la «groapa lui Stoica» din ultimii 2 ani, acesta a pri­mit un salariu lunar de 16 mii de lei brut...

17 Septembrie 2019, 08:05 (3491 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia trebuie să returneze Uniunii Europene 2 milioane de euro
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Expertiză tehnică seismică pentru lucrările executate la «groapa lui Stoica»!

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 04:08)
Îți mulțumesc frumos pentru interacțiune cu mine, îți spun că te înșeli în privința spovedaniei către preot. DE CE!? Ai intrat pe un tărâm minat aici unde pot veni cu argumente clare. Dumnezeu când a ajuns pe pământ, a fost fără de păcat. Până la sosirea Domnului și până la răstignire, bine, mă refer la persoanele care nu au reușit să interacționeze cu Domnul nostru Is. H. într-adevăr, te duceai la preot și te spovedeai, ține-ai post, și acum se mai ține la fel ca și împărtășirea. Apoi după ce s-a înălțat la cer, nu uita că el și-a luat dreptul la spovedanie în mod direct. Scrie în biblie acest lucru. îți recomand să o citești. Rugăciunile de zi, la mese și de seară înainte de culcare. TE ROGI pentru iertarea păcatelor în mod direct, în genunchi, în fața lui Dumnezeu! Apoi dacă vrei să te împărtășești, te duci și te împărtășești în mod direct la preot, pastor etc... Legat de lumânare, vezi că intri pe tărâm greșit! Lumânarea este o tradiție păgână, nu scrie în nici o biblie despre lumină. Însuși Dumnezeu este lumina sfântă, nu lumânări sau cum fac aia sute de milioane în grecia după urma luminii sfinte odată pe an. Lumina de la Ierusalim. Pe bune? :)) Sufletul, ți-l curățești tu, nu îți trebuie rol mijlocitor sau intermediari. Direct tu cu Dumnezeu te rogi și îl accepți în inima ta și este suficient. Legat de banii, toți dau fie că cere sau nu și nu este normal acest lucru. Dacă vrei să dai bani, dai la un amărât care nu are ce mânca sau cu banii respectivi, îi cumperi o pâine și ești curățat sufletește. Dumnezeu ne-a dat har și lucrează prin absolut noi toți oamenii, dar asta numai dacă îl acceptam pe Domnul Is. H. în inimile noastre. Dacă mă contrazici, înseamnă că ai o problemă și contrazici biblia! Înțelege-o. Înainte să o citești, roagăte. Nu veni cu povești ce contrazic biblia. Dumnezeu să te călăuzească pe drumul ce bun. și pe groparii Sloboziei la fel. Hai cu aprobarea la aceea parcare ca să finalizeze odată. Suntem sătui de minciuni și așteptare. trec ani și
@Raduta Aurelian C-tin:
(8 Octombrie 2019, 10:37)
La fel vei pati daca te duci la medic si-i ceri un consult si sa-ti faca rapid niste analize(macar o data in viata ta). Crezi ca ti le face pe loc? Nu. O sa-ti spuna ca pt analize trebuie sa nu mananci , nici sa bei,  vreo 10-12 ore, apoi sa-ti faci macar un dus inainte de consult. In cazul "analizelor"sufletesti la preot e nevoie mai intai de cateva zile de post, de rugaciune, de meditatie la toate pacatele savarsite, de a le constientiza si de a le regreta sincer. Apoi urmeaza momentul spovedaniei, marturisirea lor inaintea preotului duhovnic si, dupa canonul dat si la povatuirea lui, vei ajunge si la impartasanie. Apropo, nu-ti va cere nimeni bani pt asta; la impartasanie vei avea nevoie doar de o simpla lumanare si (ca la analizele medicale) sa nu mananci sau sa bei inainte.
Răduță Aurelian-Constantin:
(7 Octombrie 2019, 20:25)
Popii au pus monopol pe toată zona de la Primăria noastră locală, până la Florăriile de la E 14. De unde aveți atâția banii!? Furați banii din donații și manipulați lumea. M-am dus la catedrală ca să mă împărtășesc și eu odată în viața mea, nici nu au vrut, m-au pus să aștept încă 15 ani ca să mă împărtășesc. Am simțit nevoia și m-am dus din tot sufletul meu, însă am fost respins. Apoi m-a luat că așa spune Sfântul Vasile, pe bune!? Nu știam că există în cei 12 Apostoli, SF. Vasile... în fine. ideea era că preotul la care m-am dus, nu a vrut să mă împărtășească, mi-a spus ca să mai revin, să dau banii la cutia milei, să cumpăr lumânări ca să aprind la cei morți sau vii... Dumnezeu la templu când a fost și a văzut comercializare, s-a supărat și a distrus și aruncat absolut tot și a eliberat toate animalele deoarece nu a fost de acord cu comercializarea în templu, în bisericile ortodoxe din românia, se practică aceaste lucruri deoarece nu îi interesează omul și mântuirea sufletelor noastre, ci banu. De asta se extind atât de mult și de asta nu se aprobă intrarea în parcarea subterană. Merg pe pretextul că distrug infrastructura Primariei, Consiliului local și că le distrug spațiul lor zen... Popii nu fac nimic, i-a să se ducă pe șantier și să lucreze pentru minimul pe economie sau la spații verzi deoarece Roșca are nevoie de angajați... Peste tot sunt locuri de muncă, nu să se facă bani manipulând lumea. Cu dublatul stâlpilor de susținere, ar putea să rămână clădirile întregi și ar putea să se facă intrarea pentru parcarea subterană, bine, așa zisă parcare...
ionel:
(22 Septembrie 2019, 15:21)
Doi baiatei gelosi care nu se mai iubesc .
@mircea:
(19 Septembrie 2019, 15:39)
Esti in eroare: pt romani mileniul trei va fi unul psd-ist sau nu va fi de loc. Ialomita este de 30 de ani parte din "Vaticanul" psd-ist alcatuit din judetele ciumei rosii.
mircea:
(19 Septembrie 2019, 10:30)
popii sunt directori in institutiile laice de interes local. scoli, centre de cultura etc.
este un prim pas.
vor prelua institutiile de nivel central.
in mod deschis, ca sunt deja in culisele multora dintre ele.
vor acapara zone intregi, constructii.
acum la slobozia au fostul hotel Ialomita ( actuala episcopie ) care nu avea nicio tangenta cu biserica,  tot (fostul ) complexul comercial E 14, care la fel nu a avut nicio lergatura cu bor, fosta cantina a partidului, agonisita cu greu de la oameni cu greutate,  urmeaza toata zona centrala : parcul E 14, cladirea primariei si iata un vatiocan de ialomita.
luati parinte tot, luat ca vi se cuvine.
pai nu-i asa : mileniul trei va fi unul religios sau nu va fi deloc.
@cetatean:
(18 Septembrie 2019, 21:33)
Te flatezi singur crezandu-te un "fraier desteptat"..
cetatean:
(18 Septembrie 2019, 18:13)
Preotii au ajuns mai tari decat politicienii ! Asta da Minune! 
Si asa unele legi sunt doar in avantajul lor,politicienii se executa.
Niste bugetari avand cursuri de teologie, sperie populatia cu iadul!
Bravo lor, pana va desteptati fraierilor mai inchinati-va si spuneti in gand ca eu vorbesc prostii
@Tumoarea-psd:
(18 Septembrie 2019, 14:55)
Stai linistit la rand cu intebarea ta. Sunt altele mai vechi: in ce tara civilizata un partid isi alimenteaza locuitorii orasului cu apa otravita, face investitii tampite si costisitoare, isi bate joc de cartierele tinerilor, face excursii prelungite prin Orientul Indepartat ca sa se "europenizeze"dupa alegeri, omoara locuitorii orasului printr-o politica medicala dezastruoasa, isi numeste lipitorii de afise, lipsiti de orice competenta, in functiile de conducere din administratie si sectorul bugetar, isi protejeaza clientela in afacerile cu statul etc, etc..
TUMOAREA - PSD:
(18 Septembrie 2019, 11:14)
În ce țară civilizată o entitate (în cazul de față BOR) își permite să blocheze un sens de mers al unui drum public,pentru ca oficialii BOR să nu se ude când ploua și să coboare la scară.
@Daniel:
(18 Septembrie 2019, 09:26)
"Miza este parcul". E asa DA, asa mai merge; sa-ti mai tragi un parc pe persoana fizica BOR, altfel te vede lumea (adica invers: nu trebuie sa te vada lumea cand faci din alea lumesti, mai un caviar, mai o finetze, un vin sfintit, etc, vrei sa te vada toti enoriasii saraci si sa le curga balele de foame pe la geam?). Parcul mare deja l-au ocupat cam o treime, mare lucru sa nu-l ia pe tot, ce atatia copii sa stea la aer mai curat si verdeata? intre blocuri cu ei!  Io in prostia mea credeam ca miza este strada dintre Primarie si Episcopie, aia pe care a mai inchis-o acum cativa ani preafericitul, ca sa nu-l mai deranjeze prostimea care trece p`acolo. Am crezut ca iar vrea sa o inchida si acum, ca doar a pus mana si pe cantina partidului, evacuand firmele care aveau inchiriate birouri acolo. Afara cu ei, mama lor de analfabeti religiosi! Facem vreun hotel de calugarite si trebe liniste. Va dau un pont bre sfintilor: vin alegerile prezidentiale si dupa aia locale, predicati iar prin biserici si manipulati-va enoriasii sa voteze iar rosu ca sa va mentina si sa va dea privilegii in continuare. Cum era doctrina aia a bor? "Votati un crestin ortodox! (nu un catolic, gen klaus). Propun ca sectiile de votare sa fie in biserici. Umbla vorba prin urbe ca asta micu (mucio) l-a suparat pe preacucernic atunci cand a zis ca nu trebe seminar teologic si popa cum (nu) e iertator, o sa aiba grija sa traga sforile si sa iasa din joben alt primar pesede, care "sa-i dea ascultare" (cum ii place lui sa-si tina popii in sclavie). Eu propun sa ne mutam toti cetatenii din oras si sa lasam ca toate blocurile sa le ia bor, ca sa aiba loc toti popii. O sa fie mai nasol cu cotizatia, dar se descurca ei cu sponsorii si partidul.
Daniel :
(17 Septembrie 2019, 22:14)
Miza este parcul...
#pasajladrajna:
(17 Septembrie 2019, 14:38)
Ce sa faci daca le-ati dat tot ce au vrut: terenuri,spatii,etc. Cu spaga ati incercat? 
gura casca:
(17 Septembrie 2019, 13:28)
Asa e cand isi baga dracu' coada ... stop lucrari !  ... ca-l zdruncina ... pai voi stiti ce amortizoare au mercedes-urie popilor?  zici ca-i plimba pe un norisor ca pe ingerasi ... vedea-iar  al de sus
Afacere PeSeDista:
(17 Septembrie 2019, 12:12)
@groparul....bine punctat. Indraznesc sa mai adaug un mic amanunt: 15% din valoare s-a dus direct la PSD. Punct.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 25 Ian 2020
185 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(170 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(231 vizualizări - 2 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(180 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


10
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(164 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(220 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(359 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(209 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(188 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(300 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(333 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(433 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...