Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

(P) Interviu. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

Câte semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis s-au adunat? 
Klaus Iohannis este candidatul pentru care au semnat cei mai mulți cetățeni ai Românei-peste 2.200.000.
Este un semnal de sprijin cât se poate de serios pentru prezidențiale. Președintele Iohannis are, de departe, prima șansă. Nu doar toate sondajele o spun ci, iată, și acest test de popularitate și încredere realizata prin semnăturile de sprijin primite pentru candidatură.
Totuși, numărul semnăturilor este un indicator important al sprijinului popular pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, al entuziasmului și motivării zecilor de mii de voluntari, membri și simpatizanți liberali care s-au implicat în acestă campanie. Este o cifră care ne dă încredere, ne mobilizează  pentru bătălia care va urma.
Cum au performat filialele liberale la strâns de semnături? Câte s-au situat sub baremul impus de la Centru?   
Campania noastră de strângere de semnături a avut un prim și mare atuu: Klaus Iohannis, un candidat puternic și credibil, cel mai bun. Mulți români au venit să semneze pentru Iohannis. A fost o mișcare dinspre români spre Klaus Iohannis și spre noi, care ne-a bucurat.
În al doilea rând, campania de strângere de semnături și precampania pentru prezidențiale au arătat că PNL este în cea mai bună formă din ultimii ani. Moralul partidului este ridicat în urma dublei victorii din 26 mai, la europarlamentare și la referedumul pentru justiție inițiat de președintele Iohannis. Altfel vezi lupta politică după asemenea victorii, cu un candidat puternic și serios. Ești mult mai motivat. 
Cunosc bine situația filialelor. Mobilizarea este peste tot. Vă dau un singur exemplu dintre multe altele. Noua garnitură de lideri de la București a obținut până la final, cu echipele lor de voluntari, peste 300 000 de semnături. Partidului i-a revenit tonusul, iar militanților dorința de a face politică activă, de a se apropia de oameni. Asta am văzut în teritoriu, inclusiv sau mai ales în județe dominate în trecut de PSD. Acolo am obținut rezultate peste așteptări la strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis. A fost, până la urmă, o competiție internă de cea mai bună factură, cu militanți și voluntari de toate vârstele care cred în ceea ce fac, pun suflet și pasiune. Acesta este unul dintre câștigurile certe ale PNL din ultimele luni. 
 Ce mesaje ați primit de la românii care au semnat pentru Klaus Iohannis și de la cei care nu au semnat? Ce a înțeles PNL din aceste mesaje?
Foarte mulți dintre cei care au semnat consideră că președintele Iohannis oferă siguranță, seriozitate, stabilitate și garanția că duce România în direcția bună, a normalității. Mulți apreciază faptul că președintele a apărat justiția și democrația de furia PSD și i-a împiedicat pe socialiștii lui Dragnea și Dăncilă să-și scape corupții și hoții, că s-a împotrivit derapajelor economice și bugetare ale guvernării PSD. Nu în ultimul rând, oamenii se simt bine reprezentați de președinte în exterior, apreciază că a pus România în primul rând al partenerilor strategici din Vest. Cât despre cei care au alte păreri despre Klaus Iohannis este dreptul lor și datoria noastră de a-i convinge că lucrurile stau altfel, nu așa cum le-a inoculat o puternică propagandă pesedistă ani la rând. Și să sțiți că tot mai mulți dintre acești oameni au încept să-și schimbe părerile.
În orice caz, lumea este sătulă până peste cap de proasta guvernare PSD. De aici și exigențe foarte mari ale românilor față de noi, PNL. Oamenii ne cer să fim în stare să guvernăm competent și moral. Să nu venim cu alți incompentenți care să-i înlocuiască pe incapabilii de la PSD. Mulți știu, au văzut sau au aflat despre realizările primarilor noștri, despre lupta noastră cu PSD, despre modernizarea, înnoirea și deschiderea partidului din ultima vreme. Pentru ei PNL este soluția normalizării, a rațiunii și a realizărilor deja probate. Repet însă, exigențele românilor față de noi sunt la cote foarte ridicate. De asta suntem conștienți .
Încrederea oamenilor în Klaus Iohnnis și așteptările pe care le au de la noi ne obligă să ne ridicăm la guvernare la standardele unui parteneriat de care Președintele Iohannis  și România au nevoie pentru realizarea României normale. PNL are datoria să îi dea președintelui Iohannis o guvernare compententă și de caractere adevărate. O guvernare care va promova doar profesioniștii, oamenii care știu meserie și lucrează în folosul comunității și al cetățenilor, nu în solda unor clici sau grupuri de șmecheri. Datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale, printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate. 
Ce urmează după depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis și încheierea precampaniei? Cum va arăta, în continuare, campania prezidențială a PNL și care va fi implicarea lui Klaus Iohannis ?
Va fi o campanie serioasă și dinamică, în același timp. Klaus Iohannis va fi prezent la toate evenimentele importante și întâlnirile  regionale. Este campania domniei sale, cu susținere și implicare puternice ale PNL. Avem un parteneriat cu Klaus Iohannis, consolidat de victoria la referendum.  Este o campanie pentru profilul unui om de stat care pune România și românii pe primul plan. 
Nu avem alt adversar decât PSD, cu toate rămășițele lui toxice de după era Dragnea. Sunt zile grele, cu situații cumplite agravate de incompetența și nesimțirea guvernării PSD. Din această cauză, linia noastră de campanie va fi definită de seriozitate și decență. 
PNL este unit, o singură echipă cu un lider neobosit-Ludovic Orban. Unit, cu toate generațiile, cu experientă, înnoire și competență. Modernizarea temeinică și cu rost este la ordinea zilei în PNL. Se poate vedea și în campania lui Klaus Iohannis. Cu multe fețe noi, tinere, cu noi lideri care au confirmat și cu lideri cu experiență, dar încă tineri și ei. 
 Klaus Iohannis își depune candidatura vineri, 20 septembrie 2019. Exact la cinci ani de la depunerea primei candidaturi-pe 20 septembrie 2014. Premeditare sau simplă coincidență? 
Coincidență. Dar, iată, una de bun augur și semn de continuitate, dacă ne gândim la victoria din 2014.  Sigur, dacă este să pomenim de date simbolice, vă reamintesc că startul strângerii de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a fost dat pe 10 august, în Piața Universității. Exact la un an de când guvernul PSD a reprimat brutal mitingul de protest din Piața Victoriei. Este un angajament ferm al lui Klaus Iohannis și al PNL că în România normală nu se va mai întâmpla așa ceva, că niciun guvern al României nu va mai îndrăzni vreodată să reprime brutal manifestanți pașnici.  
De asemenea, după aceste prezidențiale urmează aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului. Prima candidatură a lui Klaus Iohannis a stat sub semnul împlinirii unui sfert de veac de când România devenise liberă. La 25 de ani de la căderea lui Ceaușescu și în anii ce au urmat, președintele Iohannis a înfruntat și înfrânt, cu tenacitate, tot ce a adunat mai rău postcomunismul – regimul lui Dragnea și pe urmașii lui. 
Astăzi, la 30 de ani de la sfârșitul comunismului, România are șansa de a încheia parcursul tranziției și de a începe construcția normalității. E timpul ca Republica tranziției haotice să ia sfârșit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârșitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă și sfârșitul PSD ca partid oligarhic și partid-stat, așa cum îl știm. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalității și moralității.
Cu  Klaus Iohannis și PNL. 
(articol susținut de Partidul Național Liberal-PNL)

20 Septembrie 2019, 07:20 (416 vizualizări - 2 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 13:55)
Toate partidele politice sunt o mizerie. Toți promit marea și sarea, dar de fapt nu fac absolut nimic. Ce a făcut Klaus Iohannis pentru România? Vă spun că abosolut nimic. Cazul Sorinei, cazul Caracal, cazul de la Colectiv. Nimic nu se face. Rușine tuturor, nesimțiților. Aduceți fetele în țară, Sorina, Alexandra, Luiza. Puneți haimanalele astea de interlopi după gratii. Nu le declarați moarte pe Alexandra și Luiza. Căutațile și lăsați politica, sunt mai importante aceste lucruri decât scaunul de la Cotroceni, mizerilor. Aduceți-o pe Sorina în pace și nu mai furați din banii Românilor, nu mai aveți ce fura și acum ne vindeți pe bucată pe fiecare dintre noi!? Eu unul cel puțin, vă distrug pe toți de la conducere. Când o să fie revoluție, o să dați socoteală în fața poporului. O să fugiți ca șobolani, apoi o să vedem cine râde la urmă. Ce am menționat mai sus, sunt doar câteva cazuri reale cu dosare reale.
curiosul:
(21 Septembrie 2019, 12:41)
Pleaca ai vostrii, vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 18 Oct 2019
209 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(70 vizualizări - 0 comentarii)


3

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(73 vizualizări - 0 comentarii)


4
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(60 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(126 vizualizări - 0 comentarii)


8
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(126 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(401 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(292 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...