Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

(P) Interviu. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

Câte semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis s-au adunat? 
Klaus Iohannis este candidatul pentru care au semnat cei mai mulți cetățeni ai Românei-peste 2.200.000.
Este un semnal de sprijin cât se poate de serios pentru prezidențiale. Președintele Iohannis are, de departe, prima șansă. Nu doar toate sondajele o spun ci, iată, și acest test de popularitate și încredere realizata prin semnăturile de sprijin primite pentru candidatură.
Totuși, numărul semnăturilor este un indicator important al sprijinului popular pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, al entuziasmului și motivării zecilor de mii de voluntari, membri și simpatizanți liberali care s-au implicat în acestă campanie. Este o cifră care ne dă încredere, ne mobilizează  pentru bătălia care va urma.
Cum au performat filialele liberale la strâns de semnături? Câte s-au situat sub baremul impus de la Centru?   
Campania noastră de strângere de semnături a avut un prim și mare atuu: Klaus Iohannis, un candidat puternic și credibil, cel mai bun. Mulți români au venit să semneze pentru Iohannis. A fost o mișcare dinspre români spre Klaus Iohannis și spre noi, care ne-a bucurat.
În al doilea rând, campania de strângere de semnături și precampania pentru prezidențiale au arătat că PNL este în cea mai bună formă din ultimii ani. Moralul partidului este ridicat în urma dublei victorii din 26 mai, la europarlamentare și la referedumul pentru justiție inițiat de președintele Iohannis. Altfel vezi lupta politică după asemenea victorii, cu un candidat puternic și serios. Ești mult mai motivat. 
Cunosc bine situația filialelor. Mobilizarea este peste tot. Vă dau un singur exemplu dintre multe altele. Noua garnitură de lideri de la București a obținut până la final, cu echipele lor de voluntari, peste 300 000 de semnături. Partidului i-a revenit tonusul, iar militanților dorința de a face politică activă, de a se apropia de oameni. Asta am văzut în teritoriu, inclusiv sau mai ales în județe dominate în trecut de PSD. Acolo am obținut rezultate peste așteptări la strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis. A fost, până la urmă, o competiție internă de cea mai bună factură, cu militanți și voluntari de toate vârstele care cred în ceea ce fac, pun suflet și pasiune. Acesta este unul dintre câștigurile certe ale PNL din ultimele luni. 
 Ce mesaje ați primit de la românii care au semnat pentru Klaus Iohannis și de la cei care nu au semnat? Ce a înțeles PNL din aceste mesaje?
Foarte mulți dintre cei care au semnat consideră că președintele Iohannis oferă siguranță, seriozitate, stabilitate și garanția că duce România în direcția bună, a normalității. Mulți apreciază faptul că președintele a apărat justiția și democrația de furia PSD și i-a împiedicat pe socialiștii lui Dragnea și Dăncilă să-și scape corupții și hoții, că s-a împotrivit derapajelor economice și bugetare ale guvernării PSD. Nu în ultimul rând, oamenii se simt bine reprezentați de președinte în exterior, apreciază că a pus România în primul rând al partenerilor strategici din Vest. Cât despre cei care au alte păreri despre Klaus Iohannis este dreptul lor și datoria noastră de a-i convinge că lucrurile stau altfel, nu așa cum le-a inoculat o puternică propagandă pesedistă ani la rând. Și să sțiți că tot mai mulți dintre acești oameni au încept să-și schimbe părerile.
În orice caz, lumea este sătulă până peste cap de proasta guvernare PSD. De aici și exigențe foarte mari ale românilor față de noi, PNL. Oamenii ne cer să fim în stare să guvernăm competent și moral. Să nu venim cu alți incompentenți care să-i înlocuiască pe incapabilii de la PSD. Mulți știu, au văzut sau au aflat despre realizările primarilor noștri, despre lupta noastră cu PSD, despre modernizarea, înnoirea și deschiderea partidului din ultima vreme. Pentru ei PNL este soluția normalizării, a rațiunii și a realizărilor deja probate. Repet însă, exigențele românilor față de noi sunt la cote foarte ridicate. De asta suntem conștienți .
Încrederea oamenilor în Klaus Iohnnis și așteptările pe care le au de la noi ne obligă să ne ridicăm la guvernare la standardele unui parteneriat de care Președintele Iohannis  și România au nevoie pentru realizarea României normale. PNL are datoria să îi dea președintelui Iohannis o guvernare compententă și de caractere adevărate. O guvernare care va promova doar profesioniștii, oamenii care știu meserie și lucrează în folosul comunității și al cetățenilor, nu în solda unor clici sau grupuri de șmecheri. Datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale, printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate. 
Ce urmează după depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis și încheierea precampaniei? Cum va arăta, în continuare, campania prezidențială a PNL și care va fi implicarea lui Klaus Iohannis ?
Va fi o campanie serioasă și dinamică, în același timp. Klaus Iohannis va fi prezent la toate evenimentele importante și întâlnirile  regionale. Este campania domniei sale, cu susținere și implicare puternice ale PNL. Avem un parteneriat cu Klaus Iohannis, consolidat de victoria la referendum.  Este o campanie pentru profilul unui om de stat care pune România și românii pe primul plan. 
Nu avem alt adversar decât PSD, cu toate rămășițele lui toxice de după era Dragnea. Sunt zile grele, cu situații cumplite agravate de incompetența și nesimțirea guvernării PSD. Din această cauză, linia noastră de campanie va fi definită de seriozitate și decență. 
PNL este unit, o singură echipă cu un lider neobosit-Ludovic Orban. Unit, cu toate generațiile, cu experientă, înnoire și competență. Modernizarea temeinică și cu rost este la ordinea zilei în PNL. Se poate vedea și în campania lui Klaus Iohannis. Cu multe fețe noi, tinere, cu noi lideri care au confirmat și cu lideri cu experiență, dar încă tineri și ei. 
 Klaus Iohannis își depune candidatura vineri, 20 septembrie 2019. Exact la cinci ani de la depunerea primei candidaturi-pe 20 septembrie 2014. Premeditare sau simplă coincidență? 
Coincidență. Dar, iată, una de bun augur și semn de continuitate, dacă ne gândim la victoria din 2014.  Sigur, dacă este să pomenim de date simbolice, vă reamintesc că startul strângerii de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a fost dat pe 10 august, în Piața Universității. Exact la un an de când guvernul PSD a reprimat brutal mitingul de protest din Piața Victoriei. Este un angajament ferm al lui Klaus Iohannis și al PNL că în România normală nu se va mai întâmpla așa ceva, că niciun guvern al României nu va mai îndrăzni vreodată să reprime brutal manifestanți pașnici.  
De asemenea, după aceste prezidențiale urmează aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului. Prima candidatură a lui Klaus Iohannis a stat sub semnul împlinirii unui sfert de veac de când România devenise liberă. La 25 de ani de la căderea lui Ceaușescu și în anii ce au urmat, președintele Iohannis a înfruntat și înfrânt, cu tenacitate, tot ce a adunat mai rău postcomunismul – regimul lui Dragnea și pe urmașii lui. 
Astăzi, la 30 de ani de la sfârșitul comunismului, România are șansa de a încheia parcursul tranziției și de a începe construcția normalității. E timpul ca Republica tranziției haotice să ia sfârșit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârșitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă și sfârșitul PSD ca partid oligarhic și partid-stat, așa cum îl știm. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalității și moralității.
Cu  Klaus Iohannis și PNL. 
(articol susținut de Partidul Național Liberal-PNL)

20 Septembrie 2019, 07:20 (596 vizualizări - 2 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 13:55)
Toate partidele politice sunt o mizerie. Toți promit marea și sarea, dar de fapt nu fac absolut nimic. Ce a făcut Klaus Iohannis pentru România? Vă spun că abosolut nimic. Cazul Sorinei, cazul Caracal, cazul de la Colectiv. Nimic nu se face. Rușine tuturor, nesimțiților. Aduceți fetele în țară, Sorina, Alexandra, Luiza. Puneți haimanalele astea de interlopi după gratii. Nu le declarați moarte pe Alexandra și Luiza. Căutațile și lăsați politica, sunt mai importante aceste lucruri decât scaunul de la Cotroceni, mizerilor. Aduceți-o pe Sorina în pace și nu mai furați din banii Românilor, nu mai aveți ce fura și acum ne vindeți pe bucată pe fiecare dintre noi!? Eu unul cel puțin, vă distrug pe toți de la conducere. Când o să fie revoluție, o să dați socoteală în fața poporului. O să fugiți ca șobolani, apoi o să vedem cine râde la urmă. Ce am menționat mai sus, sunt doar câteva cazuri reale cu dosare reale.
curiosul:
(21 Septembrie 2019, 12:41)
Pleaca ai vostrii, vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 10 Dec 2019
273 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Polițiști noi la IPJ Ialomița

Polițiști noi la IPJ Ialomița

44 de absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Cei 44 de absolvenți ai unităților de învățământ ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:55
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Peste 500 de kilograme de pește din speciile crap și fitofag precum și setci și unelte de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni. Sâmbătă, 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:35
(105 vizualizări - 1 comentariu)


Șofer din Amara, urmărit din polițiști

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:20
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:15
(70 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la Păltinișu

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, în jurul orei 2,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Perieți-sat Păltinișu. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 11:35
(66 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,30%

La sfârșitul lunii octombrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4023 șomeri (din care 1840 femei), rata șomajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 09:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Vineri, 6 decembrie 2019, copiii aflați în Complexul de Servicii Sociale Urziceni au avut o frumoasă surpriză. Momentul a fost plănuit de parintele Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 08:10
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


8

Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


9
Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


10
Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(237 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(185 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(299 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(425 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(444 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(313 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(229 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(331 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(238 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Floricica dansatoarea în Ialomița: Pește confiscat de polițiști Monica Daliu în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați COCO în Prefectul Gigi Petre vrea să candideze independent oriunde! CETATEAN în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Vali în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei Sile în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Sofer în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat cetatean în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Slobozean în Consilierul local Nicu Pericli, acuzat că a bătut un angajat Calin Elena în DGASPC Ialomița: Copii cu dizabilități, plimbați prin spitalele din București Ion Loredana în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Gall în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Gigel în Politica demografică a președintelui Moraru Kukuruku de sezon în În Ialomița există 8000 de copii nevaccinați Daniela în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Gheo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Gheo în Tănase Mihalcea revine la șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița Tinel bombonel în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei Anonimus în Procurorii DIICOT cer pedepse mai aspre pentru traficanții de copii din Țăndărei ianos în «De la 1 ianuarie 2020 va crește valoarea netă a salariului minim!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...