Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

(P) Interviu. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

Câte semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis s-au adunat? 
Klaus Iohannis este candidatul pentru care au semnat cei mai mulți cetățeni ai Românei-peste 2.200.000.
Este un semnal de sprijin cât se poate de serios pentru prezidențiale. Președintele Iohannis are, de departe, prima șansă. Nu doar toate sondajele o spun ci, iată, și acest test de popularitate și încredere realizata prin semnăturile de sprijin primite pentru candidatură.
Totuși, numărul semnăturilor este un indicator important al sprijinului popular pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, al entuziasmului și motivării zecilor de mii de voluntari, membri și simpatizanți liberali care s-au implicat în acestă campanie. Este o cifră care ne dă încredere, ne mobilizează  pentru bătălia care va urma.
Cum au performat filialele liberale la strâns de semnături? Câte s-au situat sub baremul impus de la Centru?   
Campania noastră de strângere de semnături a avut un prim și mare atuu: Klaus Iohannis, un candidat puternic și credibil, cel mai bun. Mulți români au venit să semneze pentru Iohannis. A fost o mișcare dinspre români spre Klaus Iohannis și spre noi, care ne-a bucurat.
În al doilea rând, campania de strângere de semnături și precampania pentru prezidențiale au arătat că PNL este în cea mai bună formă din ultimii ani. Moralul partidului este ridicat în urma dublei victorii din 26 mai, la europarlamentare și la referedumul pentru justiție inițiat de președintele Iohannis. Altfel vezi lupta politică după asemenea victorii, cu un candidat puternic și serios. Ești mult mai motivat. 
Cunosc bine situația filialelor. Mobilizarea este peste tot. Vă dau un singur exemplu dintre multe altele. Noua garnitură de lideri de la București a obținut până la final, cu echipele lor de voluntari, peste 300 000 de semnături. Partidului i-a revenit tonusul, iar militanților dorința de a face politică activă, de a se apropia de oameni. Asta am văzut în teritoriu, inclusiv sau mai ales în județe dominate în trecut de PSD. Acolo am obținut rezultate peste așteptări la strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis. A fost, până la urmă, o competiție internă de cea mai bună factură, cu militanți și voluntari de toate vârstele care cred în ceea ce fac, pun suflet și pasiune. Acesta este unul dintre câștigurile certe ale PNL din ultimele luni. 
 Ce mesaje ați primit de la românii care au semnat pentru Klaus Iohannis și de la cei care nu au semnat? Ce a înțeles PNL din aceste mesaje?
Foarte mulți dintre cei care au semnat consideră că președintele Iohannis oferă siguranță, seriozitate, stabilitate și garanția că duce România în direcția bună, a normalității. Mulți apreciază faptul că președintele a apărat justiția și democrația de furia PSD și i-a împiedicat pe socialiștii lui Dragnea și Dăncilă să-și scape corupții și hoții, că s-a împotrivit derapajelor economice și bugetare ale guvernării PSD. Nu în ultimul rând, oamenii se simt bine reprezentați de președinte în exterior, apreciază că a pus România în primul rând al partenerilor strategici din Vest. Cât despre cei care au alte păreri despre Klaus Iohannis este dreptul lor și datoria noastră de a-i convinge că lucrurile stau altfel, nu așa cum le-a inoculat o puternică propagandă pesedistă ani la rând. Și să sțiți că tot mai mulți dintre acești oameni au încept să-și schimbe părerile.
În orice caz, lumea este sătulă până peste cap de proasta guvernare PSD. De aici și exigențe foarte mari ale românilor față de noi, PNL. Oamenii ne cer să fim în stare să guvernăm competent și moral. Să nu venim cu alți incompentenți care să-i înlocuiască pe incapabilii de la PSD. Mulți știu, au văzut sau au aflat despre realizările primarilor noștri, despre lupta noastră cu PSD, despre modernizarea, înnoirea și deschiderea partidului din ultima vreme. Pentru ei PNL este soluția normalizării, a rațiunii și a realizărilor deja probate. Repet însă, exigențele românilor față de noi sunt la cote foarte ridicate. De asta suntem conștienți .
Încrederea oamenilor în Klaus Iohnnis și așteptările pe care le au de la noi ne obligă să ne ridicăm la guvernare la standardele unui parteneriat de care Președintele Iohannis  și România au nevoie pentru realizarea României normale. PNL are datoria să îi dea președintelui Iohannis o guvernare compententă și de caractere adevărate. O guvernare care va promova doar profesioniștii, oamenii care știu meserie și lucrează în folosul comunității și al cetățenilor, nu în solda unor clici sau grupuri de șmecheri. Datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale, printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate. 
Ce urmează după depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis și încheierea precampaniei? Cum va arăta, în continuare, campania prezidențială a PNL și care va fi implicarea lui Klaus Iohannis ?
Va fi o campanie serioasă și dinamică, în același timp. Klaus Iohannis va fi prezent la toate evenimentele importante și întâlnirile  regionale. Este campania domniei sale, cu susținere și implicare puternice ale PNL. Avem un parteneriat cu Klaus Iohannis, consolidat de victoria la referendum.  Este o campanie pentru profilul unui om de stat care pune România și românii pe primul plan. 
Nu avem alt adversar decât PSD, cu toate rămășițele lui toxice de după era Dragnea. Sunt zile grele, cu situații cumplite agravate de incompetența și nesimțirea guvernării PSD. Din această cauză, linia noastră de campanie va fi definită de seriozitate și decență. 
PNL este unit, o singură echipă cu un lider neobosit-Ludovic Orban. Unit, cu toate generațiile, cu experientă, înnoire și competență. Modernizarea temeinică și cu rost este la ordinea zilei în PNL. Se poate vedea și în campania lui Klaus Iohannis. Cu multe fețe noi, tinere, cu noi lideri care au confirmat și cu lideri cu experiență, dar încă tineri și ei. 
 Klaus Iohannis își depune candidatura vineri, 20 septembrie 2019. Exact la cinci ani de la depunerea primei candidaturi-pe 20 septembrie 2014. Premeditare sau simplă coincidență? 
Coincidență. Dar, iată, una de bun augur și semn de continuitate, dacă ne gândim la victoria din 2014.  Sigur, dacă este să pomenim de date simbolice, vă reamintesc că startul strângerii de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a fost dat pe 10 august, în Piața Universității. Exact la un an de când guvernul PSD a reprimat brutal mitingul de protest din Piața Victoriei. Este un angajament ferm al lui Klaus Iohannis și al PNL că în România normală nu se va mai întâmpla așa ceva, că niciun guvern al României nu va mai îndrăzni vreodată să reprime brutal manifestanți pașnici.  
De asemenea, după aceste prezidențiale urmează aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului. Prima candidatură a lui Klaus Iohannis a stat sub semnul împlinirii unui sfert de veac de când România devenise liberă. La 25 de ani de la căderea lui Ceaușescu și în anii ce au urmat, președintele Iohannis a înfruntat și înfrânt, cu tenacitate, tot ce a adunat mai rău postcomunismul – regimul lui Dragnea și pe urmașii lui. 
Astăzi, la 30 de ani de la sfârșitul comunismului, România are șansa de a încheia parcursul tranziției și de a începe construcția normalității. E timpul ca Republica tranziției haotice să ia sfârșit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârșitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă și sfârșitul PSD ca partid oligarhic și partid-stat, așa cum îl știm. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalității și moralității.
Cu  Klaus Iohannis și PNL. 
(articol susținut de Partidul Național Liberal-PNL)

20 Septembrie 2019, 07:20 (1026 vizualizări - 2 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 13:55)
Toate partidele politice sunt o mizerie. Toți promit marea și sarea, dar de fapt nu fac absolut nimic. Ce a făcut Klaus Iohannis pentru România? Vă spun că abosolut nimic. Cazul Sorinei, cazul Caracal, cazul de la Colectiv. Nimic nu se face. Rușine tuturor, nesimțiților. Aduceți fetele în țară, Sorina, Alexandra, Luiza. Puneți haimanalele astea de interlopi după gratii. Nu le declarați moarte pe Alexandra și Luiza. Căutațile și lăsați politica, sunt mai importante aceste lucruri decât scaunul de la Cotroceni, mizerilor. Aduceți-o pe Sorina în pace și nu mai furați din banii Românilor, nu mai aveți ce fura și acum ne vindeți pe bucată pe fiecare dintre noi!? Eu unul cel puțin, vă distrug pe toți de la conducere. Când o să fie revoluție, o să dați socoteală în fața poporului. O să fugiți ca șobolani, apoi o să vedem cine râde la urmă. Ce am menționat mai sus, sunt doar câteva cazuri reale cu dosare reale.
curiosul:
(21 Septembrie 2019, 12:41)
Pleaca ai vostrii, vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
12 Iul 2020
253 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(206 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(148 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(131 vizualizări - 0 comentarii)


9
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(136 vizualizări - 0 comentarii)


13
Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(278 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(159 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(769 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(180 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(222 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...