Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

(P) Interviu. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

«Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulți români: peste 2.200.000 de semnături!»

Câte semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis s-au adunat? 
Klaus Iohannis este candidatul pentru care au semnat cei mai mulți cetățeni ai Românei-peste 2.200.000.
Este un semnal de sprijin cât se poate de serios pentru prezidențiale. Președintele Iohannis are, de departe, prima șansă. Nu doar toate sondajele o spun ci, iată, și acest test de popularitate și încredere realizata prin semnăturile de sprijin primite pentru candidatură.
Totuși, numărul semnăturilor este un indicator important al sprijinului popular pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, al entuziasmului și motivării zecilor de mii de voluntari, membri și simpatizanți liberali care s-au implicat în acestă campanie. Este o cifră care ne dă încredere, ne mobilizează  pentru bătălia care va urma.
Cum au performat filialele liberale la strâns de semnături? Câte s-au situat sub baremul impus de la Centru?   
Campania noastră de strângere de semnături a avut un prim și mare atuu: Klaus Iohannis, un candidat puternic și credibil, cel mai bun. Mulți români au venit să semneze pentru Iohannis. A fost o mișcare dinspre români spre Klaus Iohannis și spre noi, care ne-a bucurat.
În al doilea rând, campania de strângere de semnături și precampania pentru prezidențiale au arătat că PNL este în cea mai bună formă din ultimii ani. Moralul partidului este ridicat în urma dublei victorii din 26 mai, la europarlamentare și la referedumul pentru justiție inițiat de președintele Iohannis. Altfel vezi lupta politică după asemenea victorii, cu un candidat puternic și serios. Ești mult mai motivat. 
Cunosc bine situația filialelor. Mobilizarea este peste tot. Vă dau un singur exemplu dintre multe altele. Noua garnitură de lideri de la București a obținut până la final, cu echipele lor de voluntari, peste 300 000 de semnături. Partidului i-a revenit tonusul, iar militanților dorința de a face politică activă, de a se apropia de oameni. Asta am văzut în teritoriu, inclusiv sau mai ales în județe dominate în trecut de PSD. Acolo am obținut rezultate peste așteptări la strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis. A fost, până la urmă, o competiție internă de cea mai bună factură, cu militanți și voluntari de toate vârstele care cred în ceea ce fac, pun suflet și pasiune. Acesta este unul dintre câștigurile certe ale PNL din ultimele luni. 
 Ce mesaje ați primit de la românii care au semnat pentru Klaus Iohannis și de la cei care nu au semnat? Ce a înțeles PNL din aceste mesaje?
Foarte mulți dintre cei care au semnat consideră că președintele Iohannis oferă siguranță, seriozitate, stabilitate și garanția că duce România în direcția bună, a normalității. Mulți apreciază faptul că președintele a apărat justiția și democrația de furia PSD și i-a împiedicat pe socialiștii lui Dragnea și Dăncilă să-și scape corupții și hoții, că s-a împotrivit derapajelor economice și bugetare ale guvernării PSD. Nu în ultimul rând, oamenii se simt bine reprezentați de președinte în exterior, apreciază că a pus România în primul rând al partenerilor strategici din Vest. Cât despre cei care au alte păreri despre Klaus Iohannis este dreptul lor și datoria noastră de a-i convinge că lucrurile stau altfel, nu așa cum le-a inoculat o puternică propagandă pesedistă ani la rând. Și să sțiți că tot mai mulți dintre acești oameni au încept să-și schimbe părerile.
În orice caz, lumea este sătulă până peste cap de proasta guvernare PSD. De aici și exigențe foarte mari ale românilor față de noi, PNL. Oamenii ne cer să fim în stare să guvernăm competent și moral. Să nu venim cu alți incompentenți care să-i înlocuiască pe incapabilii de la PSD. Mulți știu, au văzut sau au aflat despre realizările primarilor noștri, despre lupta noastră cu PSD, despre modernizarea, înnoirea și deschiderea partidului din ultima vreme. Pentru ei PNL este soluția normalizării, a rațiunii și a realizărilor deja probate. Repet însă, exigențele românilor față de noi sunt la cote foarte ridicate. De asta suntem conștienți .
Încrederea oamenilor în Klaus Iohnnis și așteptările pe care le au de la noi ne obligă să ne ridicăm la guvernare la standardele unui parteneriat de care Președintele Iohannis  și România au nevoie pentru realizarea României normale. PNL are datoria să îi dea președintelui Iohannis o guvernare compententă și de caractere adevărate. O guvernare care va promova doar profesioniștii, oamenii care știu meserie și lucrează în folosul comunității și al cetățenilor, nu în solda unor clici sau grupuri de șmecheri. Datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale, printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate. 
Ce urmează după depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis și încheierea precampaniei? Cum va arăta, în continuare, campania prezidențială a PNL și care va fi implicarea lui Klaus Iohannis ?
Va fi o campanie serioasă și dinamică, în același timp. Klaus Iohannis va fi prezent la toate evenimentele importante și întâlnirile  regionale. Este campania domniei sale, cu susținere și implicare puternice ale PNL. Avem un parteneriat cu Klaus Iohannis, consolidat de victoria la referendum.  Este o campanie pentru profilul unui om de stat care pune România și românii pe primul plan. 
Nu avem alt adversar decât PSD, cu toate rămășițele lui toxice de după era Dragnea. Sunt zile grele, cu situații cumplite agravate de incompetența și nesimțirea guvernării PSD. Din această cauză, linia noastră de campanie va fi definită de seriozitate și decență. 
PNL este unit, o singură echipă cu un lider neobosit-Ludovic Orban. Unit, cu toate generațiile, cu experientă, înnoire și competență. Modernizarea temeinică și cu rost este la ordinea zilei în PNL. Se poate vedea și în campania lui Klaus Iohannis. Cu multe fețe noi, tinere, cu noi lideri care au confirmat și cu lideri cu experiență, dar încă tineri și ei. 
 Klaus Iohannis își depune candidatura vineri, 20 septembrie 2019. Exact la cinci ani de la depunerea primei candidaturi-pe 20 septembrie 2014. Premeditare sau simplă coincidență? 
Coincidență. Dar, iată, una de bun augur și semn de continuitate, dacă ne gândim la victoria din 2014.  Sigur, dacă este să pomenim de date simbolice, vă reamintesc că startul strângerii de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a fost dat pe 10 august, în Piața Universității. Exact la un an de când guvernul PSD a reprimat brutal mitingul de protest din Piața Victoriei. Este un angajament ferm al lui Klaus Iohannis și al PNL că în România normală nu se va mai întâmpla așa ceva, că niciun guvern al României nu va mai îndrăzni vreodată să reprime brutal manifestanți pașnici.  
De asemenea, după aceste prezidențiale urmează aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului. Prima candidatură a lui Klaus Iohannis a stat sub semnul împlinirii unui sfert de veac de când România devenise liberă. La 25 de ani de la căderea lui Ceaușescu și în anii ce au urmat, președintele Iohannis a înfruntat și înfrânt, cu tenacitate, tot ce a adunat mai rău postcomunismul – regimul lui Dragnea și pe urmașii lui. 
Astăzi, la 30 de ani de la sfârșitul comunismului, România are șansa de a încheia parcursul tranziției și de a începe construcția normalității. E timpul ca Republica tranziției haotice să ia sfârșit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârșitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă și sfârșitul PSD ca partid oligarhic și partid-stat, așa cum îl știm. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalității și moralității.
Cu  Klaus Iohannis și PNL. 
(articol susținut de Partidul Național Liberal-PNL)

20 Septembrie 2019, 07:20 (820 vizualizări - 2 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 13:55)
Toate partidele politice sunt o mizerie. Toți promit marea și sarea, dar de fapt nu fac absolut nimic. Ce a făcut Klaus Iohannis pentru România? Vă spun că abosolut nimic. Cazul Sorinei, cazul Caracal, cazul de la Colectiv. Nimic nu se face. Rușine tuturor, nesimțiților. Aduceți fetele în țară, Sorina, Alexandra, Luiza. Puneți haimanalele astea de interlopi după gratii. Nu le declarați moarte pe Alexandra și Luiza. Căutațile și lăsați politica, sunt mai importante aceste lucruri decât scaunul de la Cotroceni, mizerilor. Aduceți-o pe Sorina în pace și nu mai furați din banii Românilor, nu mai aveți ce fura și acum ne vindeți pe bucată pe fiecare dintre noi!? Eu unul cel puțin, vă distrug pe toți de la conducere. Când o să fie revoluție, o să dați socoteală în fața poporului. O să fugiți ca șobolani, apoi o să vedem cine râde la urmă. Ce am menționat mai sus, sunt doar câteva cazuri reale cu dosare reale.
curiosul:
(21 Septembrie 2019, 12:41)
Pleaca ai vostrii, vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 06 Apr 2020
188 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(69 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(88 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(753 vizualizări - 1 comentariu)


8

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(422 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(389 vizualizări - 3 comentarii)


10
Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(148 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(381 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(254 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(156 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(229 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...