Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Juma’ de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri

Oamenii președintelui Moraru

«Juma’ de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri

bonus: Lupii, paznici la banii publici

În luna august 2019, după un an și jumătate de directorat, Remus Daniel Stoian a fost înlocuit de la conducerea firmei Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Noul director a fost recomandat președintelui, potrivit propriilor declarații, «de niște prieteni» și este alintat de către aceiași prieteni «juma’ de creier». În luna care tocmai a trecut, Dobre Daniel Anton a revitalizat activitatea instituției cumpărând autoturisme de pe OLX, o nacelă de toaletat pomii cu volanul pe dreapta și... rezervând contracte pentru toaletat nucii de pe marginea drumului județean Miloșești-Reviga.

Habemus director! Născută în laboratoarele politice ale administrației Moraru, firma Infra­structură Drumuri și Poduri SA a fost condusă de către imberbul Remus Daniel Stoian timp de un an și jumătate fără a produce nimic. În urmă cu o lună, pe 12 august 2019, acesta a fost înlocuit cu Anton Dobre Daniel, un adult cu ștate vechi în lumea murdară a afacerilor locale. El a fost numit în funcție fără concurs, după cum singur o declară: «M-au recomandat niște prieteni... Domnul președinte a întrebat în stânga și-n dreapta până a aflat de mine. Remus ăla nu făcea nimic-nimic, dar președintele a aflat târ­ziu, că nu poate să le știe nici el pe toate!». Evident, decla­rațiile domnului Dobre Daniel Anton sunt numai parțial adevărate. Remus Daniel Stoian n-a făcut, într-adevăr, nimic, timp de un an și jumătate... Însă președintele a știut și l-a girat în tot timpul ăsta, că doar el l-a adus de la Amara, ca și pe domnul Dobre Daniel Anton, ca să-i dea o pâine și șansa de a fi director de firmă pe banii statului. Stau mărturie articolele pe care ziarul nostru le-a publicat în acest an și jumătate, articole în baza cărora președintele Moraru a acționat publicația în instanță cerând 20000 de lei daune pentru un articol cu titlul: «Președintele Moraru finanțează „firme-fantomă“»! Revenind însă la domnul Dobre Daniel Anton, vom consemna prima lui intenție oficială, așa cum am promis în cadrul dialogului de o jumătate de oră pe care l-am avut: «Vreau să demonstrez că pot și să las ceva în urma mea!».

Domnia și prostia se plătesc din bani publici Afirmațiile domnului Dobre Daniel Anton nu sunt simple declarații de ziar. El le legitimează cu o foaie A4, cu ștam­pila firmei, prin care certifică achizițiile sale de până acum: un buldoexcavator nou («cumpărat de prostul ăla de Remus»), un Unimog pentru lucrări de toaletare, dotat cu sărăriță și plug frontal tip V, o autoutilitară Mercedes, o nacelă Ford Transit cu volanul pe dreapta și alte mărunțișuri absolut necesare pentru o firmă care construiește și asfaltează drumuri. «Tot ce am cumpărat e 4x4! Nu concep altfel! Vine iarna și trebuie să facem față... Am vorbit deja prin instituții, domnul președinte mi-a promis un contract de 50000 de lei, azi-mâine semnez unul pentru ăia 7 kilometri de nuci dintre Miloșești și Reviga... Nu sunt mulți bani, 123000 de lei, dar mă mișc, nu stau! V-am spus că vreau să facem treabă și domnul președinte a zis că mă ajută!» ne explică, conspirativ, domnul Dobre Daniel Anton. Aparent, entuziasmul noului director al firmei Infrastructură Drumuri și Poduri SA e molipsitor. Numai că, potrivit ace­lorași declarații, domnia sa nu înțelege că nu se mai află la una dintre multele firme pe care le-a administrat falimentând «din cauza oamenilor care nu voiau să muncească...», ci la stat, la o firmă finanțată din fonduri publice, care a primit în anul 2019 nu mai puțin de 500000 de lei pentru achiziții legale de echipamente! Numai că acestea, susține Dobre Daniel Anton, sunt echipamente second-hand, achiziționate după OLX, iar pentru unele dintre ele, cu care execută deja lucrări din fonduri publice, nu are nici autorizație RAR...

Explicații halucinante Domnul Dobre Daniel Anton are și explicații pentru noua politică economică pe care o aplică firmei: «Vreau să demonstrez ce poate Dan Anton! Eu am făcut de toate la viața mea... Am cărat apă minerală cu remorca, așa am început, în alimentația publică... Am avut oi, 500 de capre, le-am vândut, că ciobanii mă șantajau, cică să le mulg eu în locul lor! Și mie nu-mi plac oamenii care mă șantajează... Ultima oară am avut 12 camioane, o firmă de transport, dar le-am vândut, că șoferii nu voiau să mai vină la muncă! Nici aici nu vor, că e salariul mic, 2300 de lei... Dar nu mă las, vorbesc cu domnul președinte și mai obțin niște bani. Acum nu mai am, că i-am cheltuit pe toți. Dar știu o schemă ca să majorez capitalul social! Numai eu o știu, am văzut-o la Mureș, e legală... Am și vorbit cu oamenii ăia de-acolo, niște drăguți, au spus că mă ajută și îmi dau toate documentele! Pentru că eu vreau să fac, domnule, nu ca Remus care lăsa capul în pământ cu banii în cont și a plecat cu 6 salarii compensatorii! Știu că am dușmani. Am văzut la ședința de Consiliu... Cică de ce am cumpărat nacela aia cu volanul pe dreapta?! Păi, unde mai găsesc ei nacelă dotată cu tot ce trebuie, la 21500 lei? Păi, la banii ăștia o cumpăr eu și îmi scot banii doar pe echipament, mașina e bonus... Și unde mai pui că acum am și oameni instruiți, am actele lor aici, pe telefon, că am știut ce să fac... Asta e treaba, mă pricep și nu mi-e frică de muncă! Am venit acasă numai la 12 noaptea, în fiecare zi, nu mai pot... Și toate pe banii mei, că n-am vrut să se interpreteze!».

Lupii, paznici la banii publici
Dincolo de declarațiile domnului Dobre Daniel Anton și de interpretările noastre, evident, contestabile, rămân faptele. Pe unele le vom detalia de-a lungul mandatului său de director. Scurt, apreciem, că dacă vede Curtea de Conturi ce face cu banii publici, nici Văcăroiu nu-l mai scapă... Una dintre ele o vom expune aici. Potrivit unei adrese înaintate de către executorul judecătoresc Ciupercă Dumitru Virgil către Infrastructură Drumuri și Poduri SA, noul director are deja o adresă de înființare a popririi pe salariul lăsat liber de Remus Daniel Stoian. Valoarea popririi este de 151110,86 lei, iar domnul Dobre Daniel Anton datorează acești bani întrucât i-a împrumutat de la CAR-ul Poștei și a uitat să mai restituie banii. Și ăsta e doar vârful ice-bergului, căci domnul Dobre Daniel Anton e divorțat... Și când divorțezi într-un oraș așa de mic, să te ferească Dumnezeu de ce spune nevasta și poate proba cu hârtiile pe care le are de la firmele pe care le-ai falimentat. Nu-i așa, domnule Moraru?

Către: Redacția Ziarului Independent
Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR-ȘEF
VICTOR EUGEN POPA,

Subsemnatul Victor MORARU, președinte al Consiliului Județean Ialomița, având în vedere următoarele considerații:
La data de 23.09.2019, prin articolul „«Juma de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri“, publicat în ediția online a ziarului, se încearcă inducerea în eroare, dezinformarea și manipularea publicului ialomițean, speculându-se că angajarea domnului Anton Dobre Daniel în funcția de DIRECTOR ar fi fost făcută „prin recomandare“ și nu potrivit legii.
În legătura cu subiectul abordat vă fac următoarele precizări:
• ANGAJAREA domnului Anton Dobre Daniel A FOST FĂCUTĂ CU RESPECTAREA LEGII, așa cum veți citi mai jos.
• Ziaristul care nu și-a pus semnătura pe articol, induce în eroare, dezinformează și manipulează publicul ialomițean, sugerând că angajarea s-ar fi făcut prin recomandare.
Realitatea este următoarea:
• Începând cu data de 09.08.2019, funcția de director a devenit vacantă ca urmare a demisiei domnului Stoian Remus Daniel.
ASTFEL: conform art. 64 alin. 2 din OUG nr. 109/2011, Consiliul de administrație al companiei ARE DREPTUL de a numi un director provizoriu până la finalizarea procedurii de selecție (art. 64 indice 2 din OUG nr. 109/2011). Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni. CEEA CE S-A ȘI FĂCUT, astfel, ÎN MOD LEGAL.
• De asemenea, consiliul de administrație al societății SC INFRASTRUCTURĂ DRUMURI ȘI PODURI SA are obligația legală să declanșeze procedura de selecție a unui nou director, în termen de 30 de zile de la vacantare (art.64 indice 4 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă);
ASTFEL CĂ: la nivelul SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Consiliul de administrație a respectat prevederile legale, în sensul că:
• 1) a emis Decizia nr. 65/12.08.2019 (atașată) prin care a numit un director provizoriu, în persoana d-lui Anton Dobre Daniel, astfel încât activitatea societății să nu fie perturbată; durata mandatului a fost stabilită conform prevederilor OUG nr. 109/2011;
• 2) a emis Decizia nr. 102/10.09.2019 (atașata) prin care a fost declanșată procedura de selecție pentru ocuparea postului vacant de director.
PENTRU INFORMAREA SUPLIMENTARĂ a CETĂȚENILOR ȘI A DVS:
• SC INFRASTRUCTURĂ DRUMURI ȘI PODURI SA este o societate comercială cu capital de stat, cu acționari UAT Județul Ialomița (deținător a 90% din capitalul social) și UAT Municipiul Slobozia (deținător a 10% din capitalul social). Societatea a fost înființată la data de 11.05.2018, în baza hotărârilor adoptate de Consiliul Județean Ialomița (nr. 177/26.10.2017) și Consiliul Local al Municipiului Slobozia (nr. 63/29.03.2018).
• Prin Actul constitutiv a fost aprobată și componența primelor organe de conducere ale societății, și anume, pentru: Adunarea Generală a Acționarilor (formată din 3 membri), Consiliul de Administrație (format dintr-un președinte și 2 membri) și Directorul societății (domnul Stoian Remus Daniel). Mandatul inițial a fost aprobat pe o durată de 2 ani.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replică, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul „Dan Anton, directorul Infrastructura Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
Cu sinceritate,
VICTOR MORARU
Președintele Consiliului Județean Ialomița

23 Septembrie 2019, 07:50 (3738 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Comentariile cititorilor:


Remus:
(3 Noiembrie 2019, 21:28)
De-a rasul plansul ... verificati si voi cine e tatal lui S.R. si in caz ca nu gasiti va lamuresc eu, S.G. renumitul afacerist de carton alaturi de a sa sotie S.E. experta in TVA si "bio" ... cum sa pui un asa incompetent in functie ? Ce a facut ? Ca in sedinta nu a scos un sunet cand a fost intrebat ce a facut. Pai nici nu avea ce sa sa zica, a papat si "baiatul lui tati" cateva sute de mil, ca deh, e obicei de familie colectionatul de cash de pe la stat.
Chinezu srl:
(26 Septembrie 2019, 18:04)
Gargara pentru public asa doar sa mai creasca rating ziarului...daca Remus nu a fost bun , Anton nu este bun si Moraru nu are inspiratie de ce nu mergeți voi domni ziaristi sa faceti voi preselecție ca voi aveti școlarizare pe orice domeniu si uite asa nu mai scrieti articole si lumea o sa va aplaude ... A si de soția aia super super corecta care are Ea dovezi ca vai a făcut..s-a intamplat si cum numai Ea stie a obținut ce nici Fiscul nu a reușit dati o fuga pe la Firma ei si asa va mai faceti de un super mega articol... asta este un pont sa nu spuneti la nimeni
Vasile:
(24 Septembrie 2019, 09:52)
Vai de noi cum a ajuns orașul ăsta,plin de lichele politice puși în funcții, pe anumite criterii, plini de prostie si incompetenta,cu cit ești mai prost și mai ordinar ești mai bun,așa cum este si timidul și frustratul de la RAR, care îl conduce nevastă zisa Ceauseasca, care determina angajații sa si dea demisia !
dixi :
(24 Septembrie 2019, 09:23)
sunteti de o penibilitate rara in orasul asta........da' cand il scaldati in noroi pe remus cum era?!?...da' cand il mancati de c.r pe stan mai tineti minte?!? acum toti sunteti mucles ba chiar comentariile sunt decente pentru un neterminat ca domnu' Anton
Tandarean:
(24 Septembrie 2019, 08:16)
Tairea nucilor este infractiune, este vorba de legea nucului
Vai si-Amara... :
(24 Septembrie 2019, 07:02)
Ca psdul promoveaza totul pe linia pupincurismului si ca sistemul este mai corupt decat visele e clar.Dar de cativa ani nu se mai feresc si toate mizeriile se fac la vedere.Au gazat cetatenii in Bucuresti,se deturneaza sute de milioane de euro fara teama.Posturile din toate institutiile sunt politizate,fiind in situatia ca"prostu'clasei"sa fie regasit mare director pe undeva,iar baietii cu alba-neagra anilor '92-'98 sa fie numiti sefi serviciu! Radem,trecem cu vederea dar in ritmul asta"Gagarita"va fi numit prefect!! Pai,daca tine cu partidu'?!!
sandokan:
(24 Septembrie 2019, 05:39)
Ma hotule cum faci tu sa-l vorbesti de rau pe Remus? o sa vedem cine ajunge la puscarie.
Pont (A) :
(23 Septembrie 2019, 22:55)
Nucii mai aveati sa ii taiati. Ca plopii i.ati facut peleti de mult. Aceasta sosea "a nucilor" este unica in judet. Poate si in tara. In loc sa o protejam si sa o promovam, noi ne batem joc de ea. Fac pariu ca nucii se vor taia. Si atat. Soseaua nu o vom vedea reparata. Dupa semnarea contractului cu trambite si poze pe fb s-au facut doua santuri si atat. Lucrarile stagneaza.
libertini:
(23 Septembrie 2019, 20:42)
Ai ajuns sa conduci o unitate de stat ,numai stii de unde sa furi bani.
Sa dai banii hotule la soferi ,le-ai oprit bani pe motorina pretinzind ca a furat.
Mie ai sa returnezi 700 de euro de acum 12ani hotule ,ai luat bani cu japca tu si cu Tibi...
Ai ajuns lup stapin la oi...mergi cara animale la ...asta stii sa faci mai bine
Sergiu:
(23 Septembrie 2019, 17:31)
E clar, nu suntem sanatosi la cap. Cum ma Dan Anton ????? Pai a pus pe chituci firmele lui, tepe si altele..... iar acum director.... nu am cuvinte
X:
(23 Septembrie 2019, 17:10)
Moraru a pus un hot aici sa poata sa sifoneze bani publici pe care probabil vrea sa ii foloseasca in campania electorala unde va candida de el de la Pro Romania! Morarule esti un cadavru politic baiatule!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
356 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(198 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(399 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(344 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(186 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(248 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Florin în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu @Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Vasile în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate Coruptia ucide în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare raspuns pentru vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Observator în Paros a demisionat din PRO România Orașu'lu"nimenea în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare ?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...