Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Președintele Moraru angajează pe bază de «recomandări»

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Dan Anton este noul director al Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Numirea sa, în 12 august 2019, este o premieră administrativă fără precedent. Potrivit declarațiilor oficiale ale pre­ședintelui Victor Moraru, «Dan Anton a fost angajat după ce am căutat în stânga și-n dreapta, la recomandarea unei colege...». Con­form OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, numirea lui Dan Anton este ilegală. Evident, preșe­dintele Victor Moraru nu este de aceeași părere...

Unul este Dan Anton Ziarul nostru a publicat în urmă cu o săptămână un articol în care Dan Anton prezenta, într-un expozeu stupefiant, filosofia sa economică aplicată la bugetul de 5 milioane de lei al firmei Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Reamintim, pentru culoare, doar o frântură din acest discurs: «Ultima oară am avut 12 camioane, o firmă de transport, dar le-am vândut, că șoferii nu voiau să mai vină la muncă! Nici aici nu vor, că e salariul mic, 2300 de lei... Dar nu mă las, vorbesc cu domnul președinte și mai obțin niște bani! Acum nu mai am, că i-am cheltuit pe toți... Dar știu o schemă ca să majorez capitalul social! Numai eu o știu, am văzut-o la Mureș, e legală... Am și vorbit cu oamenii ăia de-acolo, niște drăguți, au spus că mă ajută și îmi dau toate documentele! Pentru că eu vreau să fac, domnule! Vreau să demonstrez că pot și să las ceva în urma mea!». Ceea ce ar trebui să demonstreze Dan Anton e că firma pe care o conduce poate executa lucrări de reabilitare a drumurilor județene, conform scopului pentru care a fost înființată. Primele realizări ale lui Dan Anton sunt achiziționarea de autoturisme 4X4 de pe OLX, tunderea nucilor de pe drumurile județene și cumpărarea unei nacele pentru toaletarea pomilor cu... volanul pe dreapta!

Președintele zice că e legal Angajarea lui Dan Anton a fost aprobată de către Victor Moraru, după ce fostul director, Remus Stoian, și-a înaintat demisia «din motive personale». În cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a explicat public cum s-a făcut angajarea noului director: «Fostul director și-a înaintat demisia și din această cauză a trebuit să numim pe cineva... Conform legii, putea fi numit pe 4 luni de zile cu o prelungire de încă 2 luni, timp în care va trebui să facem procedura de selecție pentru noul administrator al acelei societăți. (...) În cazul lui am întrebat colegii, apropiații, dacă știu pe cineva care să îndeplinească condițiile cerute... N-am găsit, timpul era foarte scurt, a trebuit să luăm o decizie... Ne-am consultat și cu celălalt acționar, Primăria Municipiului Slobozia. Am avut această persoană propusă de o colegă din instituție...». Referitor la fostul director, Remus Stoian, și perioada de un an și jumătate în care acesta nu a reușit să obțină niciun contract pentru firma Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Victor Moraru a declarat: «Nu pot să spun că a luat salariu degeaba... Pot să spun că nu și-a atins obiectivele așa cum trebuia! Una peste alta, a avut o activitate, însă nu aceea pe care o așteptam noi... Demisia lui a fost actul lui unilate­ral de voință!».

Legea spune altceva Nu știm la care lege face referire președintele Moraru, dar atât Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, cât și OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor pu­blice, precizează clar că alegerea administratorului unei firme similare Infrastructură Drumuri și Poduri SA se face prin selecție. Iată ce spune art. 29, alin. 2, din OUG 109: «Candidații propuși de consiliul de administrație sunt selectați/evaluați în prealabil și recomandați de comitetul de nominalizare din cadrul consiliului de administrație. Prin decizie a consiliului de administrație se poate stabili că în procesul de evaluare comitetul de nominalizare este asistat de un expert independent, persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane, ale cărui servicii sunt contractate de societate în condițiile legii». Inutil să precizăm că acest lucru nu s-a întâmplat, după cum o confirmă însuși președintele Victor Moraru. OUG 109 mai precizează că «în termen de 90 de zile de la data numirii sale, consiliul de administrație/supraveghere elaborează și prezintă adunării generale a acționa­rilor, spre aprobare, planul de administrare, care include strategia de administrare pe durata mandatului pentru atingerea obiectivelor și criteriilor de performanță stabilite în contractele de mandat». Nici asta nu s-a întâmplat pe perioada mandatului lui Remus Stoian și ne îndo­im că se va întâmpla în cele «4 luni» rezervate domnului Dan Anton...

Către: Redacția Ziarului Independent
Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR-ȘEF
VICTOR EUGEN POPA,

Subsemnatul Victor MORARU, președinte al Consiliului Județean Ialomița, având în vedere următoarele considerații:
La data de 25.09.2019, prin articolul „Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, publicat în ediția print a ziarului, sub semnătura ziaristului Adrian Panait, se încearcă inducerea în eroare, dezinformarea și manipularea publicului ialomițean, speculându-se că angajarea domnului Anton Dobre Daniel în funcția de DIRECTOR nu ar fl fost facută potrivit legii.
În legătura cu subiectul abordat vă fac următoarele precizări:
• ANGAJAREA domnului Anton Dobre Daniel A FOST FĂCUTĂ CU RESPECTAREA LEGII, așa cum veți citi mai jos.
• Ziaristul Adrian Panait induce în eroare, dezinformează și manipulează publicul ialomițean, confundând voit sau nu, funcția de administrator cu cea de director și normele legale aplicabile celor două funcții. Prevederile din OUG nr. 109/2011 (art. 29 alin 2) invocate de acesta sunt de strictă interpretare/incidente funcției de administrator, și nu celei de director. Mai mult, termenul de 90 de zile citat de jurnalist este extras din prevederile art. 64 alin. 2 ale OUG nr. 109/2011, care sunt incidente tot administratorilor, și nu directorilor societății.
• Începând cu data de 09.08.2019, funcția de director a devenit vacantă urmare demisiei domnului Stoian Remus Daniel.
• ASTFEL: conform art. 64 alin. 2 din OUG nr. 109/2011, Consiliul de administrație al companiei ARE DREPTUL de a numi un director provizoriu până la finalizarea procedurii de selecție (art. 64 indice 2 din OUG nr. 109/2011). Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni. CEEA CE S-A ȘI FĂCUT, astfel, ÎN MOD LEGAL.
• De asemenea, consiliul de administratie al societății SC INFRASTRUCTURA DRUMURI ȘI PODURI SA are obligația legală să declanșeze procedura de selecție a unui nou director, în termen de 30 de zile de la vacantare (art.64 indice 4 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă);
• ASTFEL CĂ: la nivelul SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Consiliul de administrație a respectat prevederile legale, în sensul că:
• 1) a emis Decizia nr. 65/12.08.2019 (atașată) prin care a numit un director provizoriu, în persoana d-lui Anton Dobre Daniel, astfel încât activitatea societății să nu fie perturbată; durata mandatului a fost stabilită conform prevederilor OUG nr. 109/2011;
• 2) a emis Decizia nr. 102/10.09.2019 (atașata) prin care a fost declanșată procedura de selecție pentru ocuparea postului vacant de director.
PENTRU INFORMAREA SUPLIMENTARĂ a CETĂȚENILOR ȘI A DVS:
• SC INFRASTRUCTURĂ DRUMURI ȘI PODURI SA este o societate comercială cu capital de stat, cu acționari UAT Județul Ialomița (deținător a 90% din capitalul social) și UAT Municipiul Slobozia (deținător a 10% din capitalul social). Societatea a fost înființată la data de 11.05.2018, în baza hotărârilor adoptate de Consiliul Județean Ialomița (nr. 177/26.10.2017) și Consiliul Local al Municipiului Slobozia (nr. 63/29.03.2018).
• Prin Actul constitutiv a fost aprobată și componența primelor organe de conducere ale societății, și anume, pentru: Adunarea Generală a Acționarilor (formată din 3 membri), Consiliul de Administrație (format dintr-un președinte și 2 membri) și Directorul societății (domnul Stoian Remus Daniel). Mandatul inițial a fost aprobat pe o durată de 2 ani.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replică, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul „Dan Anton, directorul Infrastructura Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
VICTOR MORARU
Președintele Consiliului Județean Ialomița

2 Octombrie 2019, 08:05 (3406 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
«Juma’ de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri

Comentariile cititorilor:


Corbu:
(6 Decembrie 2019, 12:39)
Poate ne explică domnul Anton de ce a dus utilajele de la drumuri la el in curte la Brâncoveni?
Corbu:
(21 Noiembrie 2019, 20:07)
Dragă redacției. Acest individ se plânge că a închis firma de transport din lipsa de personal. Greșit.firma funcționează în continuare pe alt nume. În ceea ce privește lipsa de personal i se datorează tot lui.De când a venit acest individ la conducerea infrastructură drumuri județene se crede la el pe bătătură făcând legi prin care îi explorează șoferii aceștia fiind nevoiți să demisioneze neputând rezista. DOMNUL Director așa cum îi place să i se spună nu șefu, trebuie să înțeleagă că pe lângă șoferi mai trebuie și mecanic si electrician auto. Fiecare să răspundă de ceea ce face pentru că așa este normal.
Mary:
(4 Octombrie 2019, 08:31)
 Constatăm, că actul tău "unilateral de voință" întârzie de ani buni!! Căt despre noul director, angajat ca la primăria Amara, pă PILE!!!
Alesul psd ului :
(4 Octombrie 2019, 06:58)
Corecta decizia sa numesti un director ce vine cu experienta din mediul privat dar nu unul ce si a dovedit incapacitatea,falimentand,spunand ca nu ii veneau angakatii la munca.Ce patron e asta?Identifici problemele,gasesti solutii,e clar ca soferii ar fi muncit,ca au plecat la alt patron cu gandire pertinenta,de ce sa stea la tine angajat?Au prosperat multi proprietari de camioane in perioada in care ti-a dat tac-tu bani de afacere,dar ce sa faci cu bolovanul??Astea sunt semne clare ca nu te duce mintea baiatule,lasa,ca te descurci din banii de chirii de la batranul,nu mori de foame!
Di Rect OR Dan :
(3 Octombrie 2019, 06:57)
Sunt vremuri in care pentru ciordeala e nevoie de loialitate si incearca un compromis don M.Ca pe bietul Anton nu il duce mintea,ce sa faci?In stup e nevoie si de trantori,asa si cu asta,o fi bun de copulare si carat sacose.Cu veorica premier,te miri de numirile astora din teritoriu?
Realist:
(2 Octombrie 2019, 12:52)
Ăsta este un sifon internațional, cel mai mare din județ, la băgat acolo la o înțelegere cu nea M. de la Malu tăticul lui Dan Anton ăsta care a țepuit oamenii de când il știu din'95, șoferi, firme până și pe sorsa și tasu, ăsta era înainte sifonul lui N.O. la judiciar, dar cu timpul de când a început să evazioneze cu cereale a făcut bani si a ajuns și el la masă cu M. altul la fel ca el. Nu știu cum îi alege Moraru ăsta dar presupun ca presat de mafia politică a județului nu la mai lăsat să tragă platforma aia toată ziua după el și-a făcut milă la chemat la Amara la fermă și ia zis fură cât poți că ești expert dar să faci parte la Amara și nu la Malu...MQM

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 13 Aug 2020
395 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(132 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(142 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


12
Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(174 vizualizări - 0 comentarii)


13

Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(571 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(416 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(163 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Ultimele comentarii
colocatar cartier katanga în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Suporter în Unirea Slobozia a promovat în «B» Ion prostitul în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița OLGUTA în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» Nicu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Marian C în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Enescu în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro o fi în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Pentru Anca în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @unirea în Unirea Slobozia a promovat în «B» Tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Visu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @Suporter în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Vorba lui Vadim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare tratat cu tratament în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița pe bune în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...