Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Președintele Moraru angajează pe bază de «recomandări»

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Dan Anton este noul director al Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Numirea sa, în 12 august 2019, este o premieră administrativă fără precedent. Potrivit declarațiilor oficiale ale pre­ședintelui Victor Moraru, «Dan Anton a fost angajat după ce am căutat în stânga și-n dreapta, la recomandarea unei colege...». Con­form OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, numirea lui Dan Anton este ilegală. Evident, preșe­dintele Victor Moraru nu este de aceeași părere...

Unul este Dan Anton Ziarul nostru a publicat în urmă cu o săptămână un articol în care Dan Anton prezenta, într-un expozeu stupefiant, filosofia sa economică aplicată la bugetul de 5 milioane de lei al firmei Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Reamintim, pentru culoare, doar o frântură din acest discurs: «Ultima oară am avut 12 camioane, o firmă de transport, dar le-am vândut, că șoferii nu voiau să mai vină la muncă! Nici aici nu vor, că e salariul mic, 2300 de lei... Dar nu mă las, vorbesc cu domnul președinte și mai obțin niște bani! Acum nu mai am, că i-am cheltuit pe toți... Dar știu o schemă ca să majorez capitalul social! Numai eu o știu, am văzut-o la Mureș, e legală... Am și vorbit cu oamenii ăia de-acolo, niște drăguți, au spus că mă ajută și îmi dau toate documentele! Pentru că eu vreau să fac, domnule! Vreau să demonstrez că pot și să las ceva în urma mea!». Ceea ce ar trebui să demonstreze Dan Anton e că firma pe care o conduce poate executa lucrări de reabilitare a drumurilor județene, conform scopului pentru care a fost înființată. Primele realizări ale lui Dan Anton sunt achiziționarea de autoturisme 4X4 de pe OLX, tunderea nucilor de pe drumurile județene și cumpărarea unei nacele pentru toaletarea pomilor cu... volanul pe dreapta!

Președintele zice că e legal Angajarea lui Dan Anton a fost aprobată de către Victor Moraru, după ce fostul director, Remus Stoian, și-a înaintat demisia «din motive personale». În cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a explicat public cum s-a făcut angajarea noului director: «Fostul director și-a înaintat demisia și din această cauză a trebuit să numim pe cineva... Conform legii, putea fi numit pe 4 luni de zile cu o prelungire de încă 2 luni, timp în care va trebui să facem procedura de selecție pentru noul administrator al acelei societăți. (...) În cazul lui am întrebat colegii, apropiații, dacă știu pe cineva care să îndeplinească condițiile cerute... N-am găsit, timpul era foarte scurt, a trebuit să luăm o decizie... Ne-am consultat și cu celălalt acționar, Primăria Municipiului Slobozia. Am avut această persoană propusă de o colegă din instituție...». Referitor la fostul director, Remus Stoian, și perioada de un an și jumătate în care acesta nu a reușit să obțină niciun contract pentru firma Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Victor Moraru a declarat: «Nu pot să spun că a luat salariu degeaba... Pot să spun că nu și-a atins obiectivele așa cum trebuia! Una peste alta, a avut o activitate, însă nu aceea pe care o așteptam noi... Demisia lui a fost actul lui unilate­ral de voință!».

Legea spune altceva Nu știm la care lege face referire președintele Moraru, dar atât Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, cât și OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor pu­blice, precizează clar că alegerea administratorului unei firme similare Infrastructură Drumuri și Poduri SA se face prin selecție. Iată ce spune art. 29, alin. 2, din OUG 109: «Candidații propuși de consiliul de administrație sunt selectați/evaluați în prealabil și recomandați de comitetul de nominalizare din cadrul consiliului de administrație. Prin decizie a consiliului de administrație se poate stabili că în procesul de evaluare comitetul de nominalizare este asistat de un expert independent, persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane, ale cărui servicii sunt contractate de societate în condițiile legii». Inutil să precizăm că acest lucru nu s-a întâmplat, după cum o confirmă însuși președintele Victor Moraru. OUG 109 mai precizează că «în termen de 90 de zile de la data numirii sale, consiliul de administrație/supraveghere elaborează și prezintă adunării generale a acționa­rilor, spre aprobare, planul de administrare, care include strategia de administrare pe durata mandatului pentru atingerea obiectivelor și criteriilor de performanță stabilite în contractele de mandat». Nici asta nu s-a întâmplat pe perioada mandatului lui Remus Stoian și ne îndo­im că se va întâmpla în cele «4 luni» rezervate domnului Dan Anton...

Către: Redacția Ziarului Independent
Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR-ȘEF
VICTOR EUGEN POPA,

Subsemnatul Victor MORARU, președinte al Consiliului Județean Ialomița, având în vedere următoarele considerații:
La data de 25.09.2019, prin articolul „Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, publicat în ediția print a ziarului, sub semnătura ziaristului Adrian Panait, se încearcă inducerea în eroare, dezinformarea și manipularea publicului ialomițean, speculându-se că angajarea domnului Anton Dobre Daniel în funcția de DIRECTOR nu ar fl fost facută potrivit legii.
În legătura cu subiectul abordat vă fac următoarele precizări:
• ANGAJAREA domnului Anton Dobre Daniel A FOST FĂCUTĂ CU RESPECTAREA LEGII, așa cum veți citi mai jos.
• Ziaristul Adrian Panait induce în eroare, dezinformează și manipulează publicul ialomițean, confundând voit sau nu, funcția de administrator cu cea de director și normele legale aplicabile celor două funcții. Prevederile din OUG nr. 109/2011 (art. 29 alin 2) invocate de acesta sunt de strictă interpretare/incidente funcției de administrator, și nu celei de director. Mai mult, termenul de 90 de zile citat de jurnalist este extras din prevederile art. 64 alin. 2 ale OUG nr. 109/2011, care sunt incidente tot administratorilor, și nu directorilor societății.
• Începând cu data de 09.08.2019, funcția de director a devenit vacantă urmare demisiei domnului Stoian Remus Daniel.
• ASTFEL: conform art. 64 alin. 2 din OUG nr. 109/2011, Consiliul de administrație al companiei ARE DREPTUL de a numi un director provizoriu până la finalizarea procedurii de selecție (art. 64 indice 2 din OUG nr. 109/2011). Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni. CEEA CE S-A ȘI FĂCUT, astfel, ÎN MOD LEGAL.
• De asemenea, consiliul de administratie al societății SC INFRASTRUCTURA DRUMURI ȘI PODURI SA are obligația legală să declanșeze procedura de selecție a unui nou director, în termen de 30 de zile de la vacantare (art.64 indice 4 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă);
• ASTFEL CĂ: la nivelul SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Consiliul de administrație a respectat prevederile legale, în sensul că:
• 1) a emis Decizia nr. 65/12.08.2019 (atașată) prin care a numit un director provizoriu, în persoana d-lui Anton Dobre Daniel, astfel încât activitatea societății să nu fie perturbată; durata mandatului a fost stabilită conform prevederilor OUG nr. 109/2011;
• 2) a emis Decizia nr. 102/10.09.2019 (atașata) prin care a fost declanșată procedura de selecție pentru ocuparea postului vacant de director.
PENTRU INFORMAREA SUPLIMENTARĂ a CETĂȚENILOR ȘI A DVS:
• SC INFRASTRUCTURĂ DRUMURI ȘI PODURI SA este o societate comercială cu capital de stat, cu acționari UAT Județul Ialomița (deținător a 90% din capitalul social) și UAT Municipiul Slobozia (deținător a 10% din capitalul social). Societatea a fost înființată la data de 11.05.2018, în baza hotărârilor adoptate de Consiliul Județean Ialomița (nr. 177/26.10.2017) și Consiliul Local al Municipiului Slobozia (nr. 63/29.03.2018).
• Prin Actul constitutiv a fost aprobată și componența primelor organe de conducere ale societății, și anume, pentru: Adunarea Generală a Acționarilor (formată din 3 membri), Consiliul de Administrație (format dintr-un președinte și 2 membri) și Directorul societății (domnul Stoian Remus Daniel). Mandatul inițial a fost aprobat pe o durată de 2 ani.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replică, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul „Dan Anton, directorul Infrastructura Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
VICTOR MORARU
Președintele Consiliului Județean Ialomița

2 Octombrie 2019, 08:05 (2754 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
«Juma’ de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri

Comentariile cititorilor:


Corbu:
(6 Decembrie 2019, 12:39)
Poate ne explică domnul Anton de ce a dus utilajele de la drumuri la el in curte la Brâncoveni?
Corbu:
(21 Noiembrie 2019, 20:07)
Dragă redacției. Acest individ se plânge că a închis firma de transport din lipsa de personal. Greșit.firma funcționează în continuare pe alt nume. În ceea ce privește lipsa de personal i se datorează tot lui.De când a venit acest individ la conducerea infrastructură drumuri județene se crede la el pe bătătură făcând legi prin care îi explorează șoferii aceștia fiind nevoiți să demisioneze neputând rezista. DOMNUL Director așa cum îi place să i se spună nu șefu, trebuie să înțeleagă că pe lângă șoferi mai trebuie și mecanic si electrician auto. Fiecare să răspundă de ceea ce face pentru că așa este normal.
Mary:
(4 Octombrie 2019, 08:31)
 Constatăm, că actul tău "unilateral de voință" întârzie de ani buni!! Căt despre noul director, angajat ca la primăria Amara, pă PILE!!!
Alesul psd ului :
(4 Octombrie 2019, 06:58)
Corecta decizia sa numesti un director ce vine cu experienta din mediul privat dar nu unul ce si a dovedit incapacitatea,falimentand,spunand ca nu ii veneau angakatii la munca.Ce patron e asta?Identifici problemele,gasesti solutii,e clar ca soferii ar fi muncit,ca au plecat la alt patron cu gandire pertinenta,de ce sa stea la tine angajat?Au prosperat multi proprietari de camioane in perioada in care ti-a dat tac-tu bani de afacere,dar ce sa faci cu bolovanul??Astea sunt semne clare ca nu te duce mintea baiatule,lasa,ca te descurci din banii de chirii de la batranul,nu mori de foame!
Di Rect OR Dan :
(3 Octombrie 2019, 06:57)
Sunt vremuri in care pentru ciordeala e nevoie de loialitate si incearca un compromis don M.Ca pe bietul Anton nu il duce mintea,ce sa faci?In stup e nevoie si de trantori,asa si cu asta,o fi bun de copulare si carat sacose.Cu veorica premier,te miri de numirile astora din teritoriu?
Realist:
(2 Octombrie 2019, 12:52)
Ăsta este un sifon internațional, cel mai mare din județ, la băgat acolo la o înțelegere cu nea M. de la Malu tăticul lui Dan Anton ăsta care a țepuit oamenii de când il știu din'95, șoferi, firme până și pe sorsa și tasu, ăsta era înainte sifonul lui N.O. la judiciar, dar cu timpul de când a început să evazioneze cu cereale a făcut bani si a ajuns și el la masă cu M. altul la fel ca el. Nu știu cum îi alege Moraru ăsta dar presupun ca presat de mafia politică a județului nu la mai lăsat să tragă platforma aia toată ziua după el și-a făcut milă la chemat la Amara la fermă și ia zis fură cât poți că ești expert dar să faci parte la Amara și nu la Malu...MQM

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 21 Ian 2020
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(36 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(167 vizualizări - 0 comentarii)


8

RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(141 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


10

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(479 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(242 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(248 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(280 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(816 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(313 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(497 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(1051 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(302 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Ultimele comentarii
Dimache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou UE rade în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice in vestitoru primaverii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! emigrant pe marte în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Slobozia în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Gabi în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Ce Mă în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice YESS! în «Candidez pentru Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița!» jos mafia, sus patria în Legăturile primăriilor din Ialomița cu rețeaua infracțională destructurată de polițiștii din Giurgiu Vasile în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice apa trece hotii raman în Slobozia bea apă cu trihalometani Qiestin în Slobozia bea apă cu trihalometani Cosm în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Cetatean în Slobozia bea apă cu trihalometani Criss în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Cosmin în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! dottore în Slobozia bea apă cu trihalometani Cosmina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Camelia în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Jan în Slobozia bea apă cu trihalometani
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...