Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Președintele Moraru angajează pe bază de «recomandări»

Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală

Dan Anton este noul director al Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Numirea sa, în 12 august 2019, este o premieră administrativă fără precedent. Potrivit declarațiilor oficiale ale pre­ședintelui Victor Moraru, «Dan Anton a fost angajat după ce am căutat în stânga și-n dreapta, la recomandarea unei colege...». Con­form OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, numirea lui Dan Anton este ilegală. Evident, preșe­dintele Victor Moraru nu este de aceeași părere...

Unul este Dan Anton Ziarul nostru a publicat în urmă cu o săptămână un articol în care Dan Anton prezenta, într-un expozeu stupefiant, filosofia sa economică aplicată la bugetul de 5 milioane de lei al firmei Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Reamintim, pentru culoare, doar o frântură din acest discurs: «Ultima oară am avut 12 camioane, o firmă de transport, dar le-am vândut, că șoferii nu voiau să mai vină la muncă! Nici aici nu vor, că e salariul mic, 2300 de lei... Dar nu mă las, vorbesc cu domnul președinte și mai obțin niște bani! Acum nu mai am, că i-am cheltuit pe toți... Dar știu o schemă ca să majorez capitalul social! Numai eu o știu, am văzut-o la Mureș, e legală... Am și vorbit cu oamenii ăia de-acolo, niște drăguți, au spus că mă ajută și îmi dau toate documentele! Pentru că eu vreau să fac, domnule! Vreau să demonstrez că pot și să las ceva în urma mea!». Ceea ce ar trebui să demonstreze Dan Anton e că firma pe care o conduce poate executa lucrări de reabilitare a drumurilor județene, conform scopului pentru care a fost înființată. Primele realizări ale lui Dan Anton sunt achiziționarea de autoturisme 4X4 de pe OLX, tunderea nucilor de pe drumurile județene și cumpărarea unei nacele pentru toaletarea pomilor cu... volanul pe dreapta!

Președintele zice că e legal Angajarea lui Dan Anton a fost aprobată de către Victor Moraru, după ce fostul director, Remus Stoian, și-a înaintat demisia «din motive personale». În cadrul unei conferințe de presă, președintele Victor Moraru a explicat public cum s-a făcut angajarea noului director: «Fostul director și-a înaintat demisia și din această cauză a trebuit să numim pe cineva... Conform legii, putea fi numit pe 4 luni de zile cu o prelungire de încă 2 luni, timp în care va trebui să facem procedura de selecție pentru noul administrator al acelei societăți. (...) În cazul lui am întrebat colegii, apropiații, dacă știu pe cineva care să îndeplinească condițiile cerute... N-am găsit, timpul era foarte scurt, a trebuit să luăm o decizie... Ne-am consultat și cu celălalt acționar, Primăria Municipiului Slobozia. Am avut această persoană propusă de o colegă din instituție...». Referitor la fostul director, Remus Stoian, și perioada de un an și jumătate în care acesta nu a reușit să obțină niciun contract pentru firma Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Victor Moraru a declarat: «Nu pot să spun că a luat salariu degeaba... Pot să spun că nu și-a atins obiectivele așa cum trebuia! Una peste alta, a avut o activitate, însă nu aceea pe care o așteptam noi... Demisia lui a fost actul lui unilate­ral de voință!».

Legea spune altceva Nu știm la care lege face referire președintele Moraru, dar atât Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, cât și OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor pu­blice, precizează clar că alegerea administratorului unei firme similare Infrastructură Drumuri și Poduri SA se face prin selecție. Iată ce spune art. 29, alin. 2, din OUG 109: «Candidații propuși de consiliul de administrație sunt selectați/evaluați în prealabil și recomandați de comitetul de nominalizare din cadrul consiliului de administrație. Prin decizie a consiliului de administrație se poate stabili că în procesul de evaluare comitetul de nominalizare este asistat de un expert independent, persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane, ale cărui servicii sunt contractate de societate în condițiile legii». Inutil să precizăm că acest lucru nu s-a întâmplat, după cum o confirmă însuși președintele Victor Moraru. OUG 109 mai precizează că «în termen de 90 de zile de la data numirii sale, consiliul de administrație/supraveghere elaborează și prezintă adunării generale a acționa­rilor, spre aprobare, planul de administrare, care include strategia de administrare pe durata mandatului pentru atingerea obiectivelor și criteriilor de performanță stabilite în contractele de mandat». Nici asta nu s-a întâmplat pe perioada mandatului lui Remus Stoian și ne îndo­im că se va întâmpla în cele «4 luni» rezervate domnului Dan Anton...

Către: Redacția Ziarului Independent
Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR-ȘEF
VICTOR EUGEN POPA,

Subsemnatul Victor MORARU, președinte al Consiliului Județean Ialomița, având în vedere următoarele considerații:
La data de 25.09.2019, prin articolul „Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, publicat în ediția print a ziarului, sub semnătura ziaristului Adrian Panait, se încearcă inducerea în eroare, dezinformarea și manipularea publicului ialomițean, speculându-se că angajarea domnului Anton Dobre Daniel în funcția de DIRECTOR nu ar fl fost facută potrivit legii.
În legătura cu subiectul abordat vă fac următoarele precizări:
• ANGAJAREA domnului Anton Dobre Daniel A FOST FĂCUTĂ CU RESPECTAREA LEGII, așa cum veți citi mai jos.
• Ziaristul Adrian Panait induce în eroare, dezinformează și manipulează publicul ialomițean, confundând voit sau nu, funcția de administrator cu cea de director și normele legale aplicabile celor două funcții. Prevederile din OUG nr. 109/2011 (art. 29 alin 2) invocate de acesta sunt de strictă interpretare/incidente funcției de administrator, și nu celei de director. Mai mult, termenul de 90 de zile citat de jurnalist este extras din prevederile art. 64 alin. 2 ale OUG nr. 109/2011, care sunt incidente tot administratorilor, și nu directorilor societății.
• Începând cu data de 09.08.2019, funcția de director a devenit vacantă urmare demisiei domnului Stoian Remus Daniel.
• ASTFEL: conform art. 64 alin. 2 din OUG nr. 109/2011, Consiliul de administrație al companiei ARE DREPTUL de a numi un director provizoriu până la finalizarea procedurii de selecție (art. 64 indice 2 din OUG nr. 109/2011). Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni. CEEA CE S-A ȘI FĂCUT, astfel, ÎN MOD LEGAL.
• De asemenea, consiliul de administratie al societății SC INFRASTRUCTURA DRUMURI ȘI PODURI SA are obligația legală să declanșeze procedura de selecție a unui nou director, în termen de 30 de zile de la vacantare (art.64 indice 4 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă);
• ASTFEL CĂ: la nivelul SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, Consiliul de administrație a respectat prevederile legale, în sensul că:
• 1) a emis Decizia nr. 65/12.08.2019 (atașată) prin care a numit un director provizoriu, în persoana d-lui Anton Dobre Daniel, astfel încât activitatea societății să nu fie perturbată; durata mandatului a fost stabilită conform prevederilor OUG nr. 109/2011;
• 2) a emis Decizia nr. 102/10.09.2019 (atașata) prin care a fost declanșată procedura de selecție pentru ocuparea postului vacant de director.
PENTRU INFORMAREA SUPLIMENTARĂ a CETĂȚENILOR ȘI A DVS:
• SC INFRASTRUCTURĂ DRUMURI ȘI PODURI SA este o societate comercială cu capital de stat, cu acționari UAT Județul Ialomița (deținător a 90% din capitalul social) și UAT Municipiul Slobozia (deținător a 10% din capitalul social). Societatea a fost înființată la data de 11.05.2018, în baza hotărârilor adoptate de Consiliul Județean Ialomița (nr. 177/26.10.2017) și Consiliul Local al Municipiului Slobozia (nr. 63/29.03.2018).
• Prin Actul constitutiv a fost aprobată și componența primelor organe de conducere ale societății, și anume, pentru: Adunarea Generală a Acționarilor (formată din 3 membri), Consiliul de Administrație (format dintr-un președinte și 2 membri) și Directorul societății (domnul Stoian Remus Daniel). Mandatul inițial a fost aprobat pe o durată de 2 ani.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replică, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul „Dan Anton, directorul Infrastructura Drumuri și Poduri SA, angajare ilegală“, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
VICTOR MORARU
Președintele Consiliului Județean Ialomița

2 Octombrie 2019, 08:05 (2628 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
«Juma’ de creier» conduce Infrastructură Drumuri și Poduri

Comentariile cititorilor:


Corbu:
(6 Decembrie 2019, 12:39)
Poate ne explică domnul Anton de ce a dus utilajele de la drumuri la el in curte la Brâncoveni?
Corbu:
(21 Noiembrie 2019, 20:07)
Dragă redacției. Acest individ se plânge că a închis firma de transport din lipsa de personal. Greșit.firma funcționează în continuare pe alt nume. În ceea ce privește lipsa de personal i se datorează tot lui.De când a venit acest individ la conducerea infrastructură drumuri județene se crede la el pe bătătură făcând legi prin care îi explorează șoferii aceștia fiind nevoiți să demisioneze neputând rezista. DOMNUL Director așa cum îi place să i se spună nu șefu, trebuie să înțeleagă că pe lângă șoferi mai trebuie și mecanic si electrician auto. Fiecare să răspundă de ceea ce face pentru că așa este normal.
Mary:
(4 Octombrie 2019, 08:31)
 Constatăm, că actul tău "unilateral de voință" întârzie de ani buni!! Căt despre noul director, angajat ca la primăria Amara, pă PILE!!!
Alesul psd ului :
(4 Octombrie 2019, 06:58)
Corecta decizia sa numesti un director ce vine cu experienta din mediul privat dar nu unul ce si a dovedit incapacitatea,falimentand,spunand ca nu ii veneau angakatii la munca.Ce patron e asta?Identifici problemele,gasesti solutii,e clar ca soferii ar fi muncit,ca au plecat la alt patron cu gandire pertinenta,de ce sa stea la tine angajat?Au prosperat multi proprietari de camioane in perioada in care ti-a dat tac-tu bani de afacere,dar ce sa faci cu bolovanul??Astea sunt semne clare ca nu te duce mintea baiatule,lasa,ca te descurci din banii de chirii de la batranul,nu mori de foame!
Di Rect OR Dan :
(3 Octombrie 2019, 06:57)
Sunt vremuri in care pentru ciordeala e nevoie de loialitate si incearca un compromis don M.Ca pe bietul Anton nu il duce mintea,ce sa faci?In stup e nevoie si de trantori,asa si cu asta,o fi bun de copulare si carat sacose.Cu veorica premier,te miri de numirile astora din teritoriu?
Realist:
(2 Octombrie 2019, 12:52)
Ăsta este un sifon internațional, cel mai mare din județ, la băgat acolo la o înțelegere cu nea M. de la Malu tăticul lui Dan Anton ăsta care a țepuit oamenii de când il știu din'95, șoferi, firme până și pe sorsa și tasu, ăsta era înainte sifonul lui N.O. la judiciar, dar cu timpul de când a început să evazioneze cu cereale a făcut bani si a ajuns și el la masă cu M. altul la fel ca el. Nu știu cum îi alege Moraru ăsta dar presupun ca presat de mafia politică a județului nu la mai lăsat să tragă platforma aia toată ziua după el și-a făcut milă la chemat la Amara la fermă și ia zis fură cât poți că ești expert dar să faci parte la Amara și nu la Malu...MQM

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 12 Dec 2019
348 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Hoții îți invadează intimitatea»

În perioada decembrie 2019-februarie 2020, Poliția Română derulează, la nivel național, Campania de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». În județul Ialomița, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:45
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Legume și fructe, confiscate de polițiști

Peste o tonă de legume și fructe au confiscat polițiștii ialomițeni de la un tânăr, de 22 de ani, din județul Prahova, care transporta bunurile în vederea comercializării, fără a îndeplini condițiile legale ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:40
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire în școlile din Fetești

Polițiștii feteșteni au desfășurat marți, 10 decembrie 2019, activități de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor la 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:35
(77 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere București și ai Ocolului Silvic Fetești au organizat marți, 10 decembrie 2019, o acțiune pentru ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:30
(124 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Decembrie 2019, 17:40


Manasia: Tânăr de 17 ani, reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus beat la volan

Un tânăr de 17 ani, din județul Buzău, a fost reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat un autoturism staționat în localitatea Manasia, pe care ulterior l-a condus sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:50
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Evenimente dedicate memoriei muzicianului Ionel Perlea

Anul acesta, pe data de 13 decembrie, se împlinesc 119 ani de la naștererea dirijorului ialomițean Ionel Perlea. Pentru a marca acest eveniment, reprezentanții Centrului Cultural din Slobozia, al cărui ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:35
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Și-au pierdut viața sub roțile mașinilor

Luni, 9 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu decesul a două persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 12, ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:20
(227 vizualizări - 0 comentarii)


8

ANOFM a împlinit 21 de ani de activitate

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a împlinit marți, 10 decembrie 2019, 21 de ani de activitate. ANOFM funcționează sub autoritatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale și are rolul ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiști noi la IPJ Ialomița

Polițiști noi la IPJ Ialomița

44 de absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Cei 44 de absolvenți ai unităților de învățământ ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:55
(255 vizualizări - 1 comentariu)


10
Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Peste 500 de kilograme de pește din speciile crap și fitofag precum și setci și unelte de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni. Sâmbătă, 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:35
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Șofer din Amara, urmărit din polițiști

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:20
(139 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:15
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Păltinișu

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, în jurul orei 2,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Perieți-sat Păltinișu. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 11:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,30%

La sfârșitul lunii octombrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4023 șomeri (din care 1840 femei), rata șomajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 09:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Vineri, 6 decembrie 2019, copiii aflați în Complexul de Servicii Sociale Urziceni au avut o frumoasă surpriză. Momentul a fost plănuit de parintele Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 08:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(274 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(344 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(476 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(336 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...