Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»

Deputatul (încă) PSD Andrei Pop face primele declarații publice

«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»

Guvernul  Viorica Dăncilă a picat! Printre cei care au pus umărul la acest deznodământ se numără și parlamentarii ialomițeni Mihăiță Găină și Andrei Pop. Primul a votat în favoarea moțiunii, al doilea s-a abținut... Au fost exprimate în total 242 de voturi, dintre care 238 au fost «pentru» și 4 au fost «împotrivă»...

Andrei Pop cere reformarea PSD Ialomița
Primul parlamentar ialomițean care a reacționat după căderea Guvernului Dăncilă a fost deputatul ialomițean (încă) PSD Andrei Pop. Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: «Cred că este momentul ca un NOU BLOC DE STÂNGA să-și facă apariția. Doar într-o formulă întregită, într-o echipă lărgită, stânga se mai poate opune cu succes, pe termen scurt, mediu și lung, unui alt guvern și blocului ad-hoc de dreapta care a dărâmat guvernul. Trebuie să recunoaștem, să fim sinceri, că rezultatul de astăzi este, în mare parte, și rezultatul unui mod de lucru deficitar, de la nivel local și central, dezastruos, inadaptat noilor nevoi sociale și politice. În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum! Actualul mod de lucru nu mai poate continua. De la un scor fabulos în 2016, unde am ajuns? PSD Ialomița trebuie să se reconecteze cu electoratul, să-i recâștige încrederea, pierdută pentru că unii au considerat că se poate face orice, oricând, fără costuri. PSD Ialomița trebuie să se orienteze către oameni care pot opri hemoragia actuală, către un alt tip de conducere, care înțelege că actualul mod de lucru trebuie oprit. Trebuie să devenim transparenți, participativi, deschiși. Urmează alegerile locale și parlamentare. Cât trebuie să mai cădem astfel încât să nu ne mai ridicăm? Dacă nu vom avea puterea să vedem mai departe de interesele jucate pe termen scurt, pe termen lung vom pierde iremediabil. Trebuie să fim conștienți de asta. Trebuie să fim realiști!».

Viitor sumbru pentru PSD Ialomița
Picarea Guvernului Dăncilă amplifică disoluția PSD Ialomița și deschide drum unor noi scenarii politice. Potrivit lor, Marian Pavel va fi obligat să se repoziționeze politic, iar Marian Neacșu se va întoarce înapoi în PSD Ialomița călare pe un cal alb. Deși absurde la acest moment, aceste scenarii transpar din discursul public al deputatului Andrei Pop, considerat un apropiat al lui Marian Neacșu și al PRO România. Un alt scenariu vehiculat cu insistență este cel al debarcării definitive a actualului primar Adrian Mocioniu. În locul lui ar fi pregătiți, pentru Alegerile Locale din 2020, Alexandru Potor, ajuns secretar de stat și, ca rezervă la rezervă, deputatul Ștefan Mușoiu. În pofida eforturilor sale, ex-primarul Alexandru Stoica rămâne istorie, chiar dacă amenință că va întoarce Organizația PSD Slobozia împotriva candidatului desemnat de la Centru. În timp ce scena politică locală se reconfigurează, tălpașii filialei au ieșit deja prin urbe, la pas, pentru a face cunoscută noua ofertă politică locală. Pulsul pe care aceștia îl iau electoratului slobozean este dublat de un sondaj de opinie prin care PSD a încercat să înțeleagă care dintre liderii locali au cele mai bune șanse la Alegerile Locale din 2020...

Către: Redacția ziarului Independent
Ref: Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR - ȘEF,
Subsemnatul Andrei POP, deputat în Parlamentul României, având în vedere următoarele considerații:
• La data de 10.10.2019, prin articolul ”«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»”, din ediția online a ziarului, http://www.independentonline.ro/2019/10/10/-In-Ialomita—PSD-trebuie-sa-se-reformeze-acum---19073, publicul ialomițean este în mod evident indus în eroare, dezinformat și manipulat prin prezentarea informației potrivit căreia eu m-aș fi ABȚINUT la votul moțiunii împotriva Guvernului Dăncilă.
Articolul mai sus menționat începe cu următorul paragraf, citez: ”Guvernul Viorica Dăncilă a picat! Printre cei care au pus umărul la acest deznodământ se numără și parlamentarii ialomițeni Mihăiță Găină și Andrei Pop. Primul a votat în favoarea moțiunii, al doilea s-a abținut... Au fost exprimate în total 242 de voturi, dintre care 238 au fost «pentru» și 4 au fost «împotrivă»... ”
• Din votul exercitat, chiar și din fraza de mai sus, nu reiese de niciunde că s-au înregistrat ABȚINERI. Diferența dintre abținere și absență cred că este clară pentru oricine. Dacă m-as fi abținut atunci ar fi trebuit să fiu prezent în sală.
Pentru corecta informare a publicului ialomițean și o reflectare în conformitate cu realitatea a activității mele de parlamentar, fac precizarea că eu nu am fost prezent la votul pe marginea moțiunii.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replica, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul ”«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»”, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
Cu sinceritate,
ANDREI POP
deputat PSD

10 Octombrie 2019, 18:20 (4381 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Legea parlamentarului Bullyi-Pop
Deputatul Andrei Pop s-a «predat» PSD Ialomița
Patru teme europene sau de ce e importantă Uniunea Europeană pentru fiecare român

Comentariile cititorilor:


@@salutari suedeze:
(16 Octombrie 2019, 07:00)
Nu esre nimeni emigrat.Salutul suedez este forma prinncare un roman a avut sange in el si a notat pe placuta masinii o urare simpla,sexoasa,pentru care a fost hulit de pesedisti dar iubit de restul tarii si nu numai.Un salut viral,pe care il adrrdam cu drag psd.ului,ca tot si-au batut joc de tarisoara asta.De asemenea,juniorului pop,ce nu are nici un merit,ce alta forma de salut sa ii adresam?Bietul pop are noroc de bani insa cam atat.Pentru pofta de imbogatire am fost vanduti de politicienii post 89.Crede cineva ca pop sau tinta sunt in politica pentru creativitatea sau bogata imaginatie?Au fost educati de parinti spre valorile"ciolanului"nicidecum pentru prospeeitatea ppoporului din care rusinos fac parte.Huooooooo psd! Huooooo imogatitilor si beizadelelor din psd!
Reforma psd:
(13 Octombrie 2019, 17:10)
Cele mai bune 'scoli' de reformare a psd-ului raman tot Jilava si Rahova..
Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 03:31)
Nu vorbi Suedia fără să gândești, te iei de băiatul acesta degeaba. Muncește omul, are firmă, nu stă pe cârca nimanui, mai ales pe spinarea ta. Că despre judecată, veziți de Suedia ta și nu mai comenta din alt stat, vino în România ca să muncești dacă vrei ca România să meargă bine, dar cu tineri la conducere, nu cu toți boșorogi. Oricum, oricine ar veni la conducerea României, o să fure, dar tineretul mai face ceva, pe când boșorogi au tot furat și au manipulat băile de mulțimii. Pleacă TAN, vine TANA... normal că ai fugit, dar să apară partide noi cu oameni tineri și frumoși la conducerea țărișoare noastre, cum ar fii? Eu spun că ar sta cu totul diferit. În fine, sunt multe detalii și nu îmi este aminte de voi. Sunteți obosiți... Legat de trotineta lui, bravo lui, este tânăr, copilărește, dar nu uita că și muncește. Legat de jicniri, în 2019 se mai poartă prostia, pe bune? :)) bravo ție Andrei Pop pentru tot cea ce faci, te descurci, câștigi pe cârca ta, nu a Suedezului sau al altei persoane.
@salutari suedeze:
(12 Octombrie 2019, 18:12)
in mod firesc, atunci cand emigrezi, imprumuti din cultura locala. Nu transpira asa ceva din comentariul dvs. Este evident ca sunteti "pe treaba" acolo si nu pentru un trai mai indestulat.
Evident si ca sunteti un liber arbitru, toate relele din lume e pentru ca unii cred in Social Democratie.
P.S. Suedia e un sistem profund social !!!! ar trebui sa stiti ca stati pe ajutor ....
Răduță Aurelian-Constantin:
(12 Octombrie 2019, 09:47)
În Ialomița are dreptate prietenul nostru, dar cu oamenii cinstiți, silitori și sinceri, nu cu haimanale și comuniști la conducerea județului nostru. Trebuiesc persoane tinere și deschise la minte pentru o dezvoltare mai bună și corectă. Pace! ✌
Salutari suedeze! :
(12 Octombrie 2019, 08:31)
Bre barbila!Politica nu e ca la tac-tu pe peluza.Plangi și îți dă alta trotineta!Sau parca firele din barba nu arata bine si rectifici putin.Psdul este o nenorocire care ne impinge in bratele altor nenorociti.Dar parca sunteti adunati si pusi pe rele impotriva propriului popor.Este metoda prinbcare am capatat mormolocul din Sibiu la conducere.Satui de mizeriile lui Ponta,romanii au votat.Ati elinerat puscariasi,v-ati alocat pensii de 40-50ori mai mari ca media,dati legi sa nu intrati in puscarii,deja e organizatie mafiota,nu clasa politica.Mergi la baxar si ia niste saci de rafie sa iti aduni jucăriile si mergi inapoi sub fusta mamicii,ca esti in psd doar pentru banii pompati de taica-tu,nu pentru ca te-ai pricepe la ceva.
@Marimus:
(12 Octombrie 2019, 00:18)
Mai nene, tu esti un frustrat din partid, care nu ai prins functii si acum esti ofuscat. Daca nu iti convenea trebuia sa pleci. Ai fondat pe naiba, esti din garda veche si acum nu iti convine ca au venit astia mai tineri. Trebuia sa ramana fosile ca voi, sa le curga balele pe langa ciuperca
DDR:
(11 Octombrie 2019, 21:56)
P.,M.,M.,P. si toti lingaii,incultii ,agramatii ...nu au visat vreodata sa fie atat de bogati si de sus pusi! Toate realizarile lor sunt pe baza saraciei,disperarii si manipularii ialomitenilor. Rusine sa le fie! Nu sunt in stare sa isi gestioneze problemele din proriile familii,cum ar putea acesti neoameni sa gestioneze un oras sau un judet? Prin inseleciune si minciuna asa cum isi trateaza sau au tratat consoartele si pruncii... Slobozia era pe vremea domnului Pinter orasul trandafirilor,oras curat ,civilizat cu un primar care venea pe jos la locul de munca ,primar care isi respecta conlocuitorii! Vai de capul lor de non valori! Ar trebui sa nu mai ridice capul din pamant,dar ei au obraz gros,tupeu de golani si lipsa de respect pentru oameni... Slobozeni si ialomiteni, astfel de fiinte trebuie ignorate pe strada si la vot indiferent din ce partid sunt! Daruitile ce li se cuvine : DELETE-IGNOR-FLIT- fluieraturi pe strada si tragere la raspundere pentru toata mizeria din oras si judet,pentru mortii de pe soselele proaste,pentru toate cazurile de cancer din cauza apei otravite pe care o beti si in care va spalati,pentru aerul imputit,petru tupeul cu care pun in functii de conducere numai incompetenti,amanti,amante si toate neamurile pina la n...spita. Eu imi cresc copii departe de ceea ce a fost casa mea,am fugit la propriu din tara pentru ca mi-am vazut copilul la un milimetru de moarte in spitalul groazei si mi-am pierdut orice speranta ca ne vom intoarce sa mai traim acasa. RIDCATI CAPUL DIN PAMANT SI IZGONITI DIN FRUNTEA ORASULUI SI A JUDETULUI TOATE LICHELELE INDIFERENT DIN CARE PARTID FAC PARTE!
rica:
(11 Octombrie 2019, 18:35)
Care este motivul sau strategia pentru care Pop  a absentat de la votul motiunii?
Lasaneeeeeeeee........:
(11 Octombrie 2019, 18:00)
Du-te Dica, Du-teeeeeeeee !!!
Du-te mai flacau cu minciunile. Pana acum ai votat tot ce a vrut Dragnea si ti-a fost tare bine. Ai sfidat pe toti si in toate felurile te credeai etern cu pensie speciala.
Da-ti demisia si mergi la muca sa vezi ce inseamna munca si cum se castiga cinstit o paine nu cu smecherii de politician penal.
Sper sa nu mai ai indrazneala sa iesi public sa ceri voturile noastre ca mai vrei un mandat de imunitate si talharii !

ADIO !
(am urmarit acum: sa sti ca nu ai facut nimic, nimic in mandatul ce sta sa se incheie. Ai fost o simpla marioneta a psd-ului si un bun votant sa ii scapi de DNA si sa le stergi urmele hotiei. Esti o rusine pentru Slobozia !)
BIBI:
(11 Octombrie 2019, 13:23)
Domnul Pop, pleaca domnule acasa, nu ai facut nimic pentru cei care te-au ales. Nu am vazut nici o interventie , o propunere legislativa pentru cei care v-au trimis in Parlament. Nu uitati! Cine a tradat odata, tradeaza si a doua oara.Trebuie sa fie demisi toti!
Lulu:
(11 Octombrie 2019, 13:02)
Pentru Andrei PLOP nimic nou sub soare, jumatate din sobolani vor pleca la PNL iar cealalta jumatate catre PRO Romania sau catre USR dar tot ei sunt la butoane. Un musteriu pensionar al militiei comuniste care a intrat in politica pentru asi rotunji sanatos bugetul familiei, ocupand ani la rand diferite functii de conducere la butoanele judetului anticipa pamblicareala cu mirosul fin de batran traseist versat si anunta pe sestache ca demisioneaza, ca nu mai suporta parturile electricianului si directivele venite de la centru. E as mare daravela omul care toata viata a papat leafa buna de la stat a ajuns la concluzia ca mai poate trage fasuri si pe la USR visand sa ajunga si primar pe la Amara. E cam asa stau faptele omul PSD-PNL-ETC isi da cu putin clor nu mai pute si se revopseste si gata totul ca nou, unde mai pui ca fetele pozeaza si in victime ale lui Dinca. Ca sa nu mai vorbim despre dl Tinel el este expert vopsitor nu iarta nimic si aduna necontenit sferturi de part de la toate pertidele. E si ramane la fel ca la inceput ei cu functii avantaje si bani, voi, noi cu suspine si injuraturi in gand aruncate pe la colturi. Desteapta lume, nu ?
Marimus:
(11 Octombrie 2019, 11:24)
1. Ei trebuie sa plece din functii politice si chiar din partid. Toti! Golaneala de la plecarea lui Ciuperca si chiar a lui Neacsu a exacerbat in nesimtire si dezastru. 2. Cine i Potor? Ce inseamna pentru Slobozia? Hai domnule ca PSD pierde de tot! 3. Nu vrem sa mai vedem baietii lui x si y plini de bani si de ifose de mari pesedisti numai pentru ca puneau mese pt tinerii de la centru cu banii lui tatutu 4. Nu mai sunt buni seniorii? Desfiintati partidul.Caravana nu avea nici un tanar ialomitean. Decat Rosca, pardon, dom director cel mai tare din parcarile murdare 5. Sefii aia 3-4 pusi pe functii la deconcentrate, fara sa fie politici, au adus dezavantaje nu i stie nimeni, nu aduc voturi. Campaniile pentru ei sunt un afront. 6. Nu mai luati cetatenii drept prosti. Nu va repudiaza pentru masurile sociale luate, ci pentru propulsarea si prosteala, si fara de capataiul sefilor, care se uita la noi numai in campanii 7. Lasati oamenii cu experienta sa redreseze ce ati facut voi praf, ciocoii noi. 8. Plecati la serviciu pe salariu! Oare unde ati lucrat inainte voi astia sefi? Care i profesia voastra? Aaa!locul caldut la partid!Acum aveti firme!!! Mergeti pe locul de munca unde i post rezervat pt ca ati mers sa munciti pentru tara!Adica, nu exista pt P,M, M,A, St etc 9. Nu mai numarati membrii. Nu mai sunt. Si au luat campii N -au mai suportat bataia de joc a voastra din sedintele unde i puneati sa scoata 60% cand ei stiau ca lumea s a saturat de VOI! 10. Ati hulit membrii fondatori, i ati umilit pe cei vechi. Hai, VIRA!( cum ar zice dom presedinte in....mea) Asta i limbajul de Gigi Lazar, iar presedintele executiv rade si se da mare alaturi de Brusli, Vali, Stefan primarul de Slobozia Noua si fatuca dezaxata , presedinta la GAL. Doamne! Aia care merge cu barbatii peste tot ca acasa nu are si vrea functii. Multe, mari si indelungate. Nu i ajunge ce s a trezit ca este. Il papa pe alt presedinte, numai sa fie sus de tot. Cu popii ca sa nu dea de banuit, pioasa. Asta i imaginea
Andrei PLOP:
(11 Octombrie 2019, 10:59)
Da, PSD și întreaga societate trebuie sa se reformeze prin eliminarea tuturor securiștilor și a copiilor acestora ce au vandut integral tara. (vezi burduja, rareș b., un balot de USR-iști, etc.). Ce mai stai? Drepți!
Gigi:
(11 Octombrie 2019, 08:22)
De abia de acum se pune în aplicare Programul de guvernare al PSD :) Ei au luat măsurile... pentru ca stiau cei asteapta .Guvernul PNL va trebui să plătească! Nu cred că vor trece 3 luni și vom vedea oameni în stradă să își apere drepturile deja câștigate. Si tot PSD va castiga alegerile ! Asta inseamna sa fii manevrat de hoti ba ialomitenilor care sunteti teleghidati, voi nu vedeti decat burta

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 22 Ian 2020
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(56 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(42 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(119 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(159 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(101 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(323 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(185 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(252 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(321 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(297 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(839 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(338 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...