Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»

Deputatul (încă) PSD Andrei Pop face primele declarații publice

«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»

Guvernul  Viorica Dăncilă a picat! Printre cei care au pus umărul la acest deznodământ se numără și parlamentarii ialomițeni Mihăiță Găină și Andrei Pop. Primul a votat în favoarea moțiunii, al doilea s-a abținut... Au fost exprimate în total 242 de voturi, dintre care 238 au fost «pentru» și 4 au fost «împotrivă»...

Andrei Pop cere reformarea PSD Ialomița
Primul parlamentar ialomițean care a reacționat după căderea Guvernului Dăncilă a fost deputatul ialomițean (încă) PSD Andrei Pop. Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: «Cred că este momentul ca un NOU BLOC DE STÂNGA să-și facă apariția. Doar într-o formulă întregită, într-o echipă lărgită, stânga se mai poate opune cu succes, pe termen scurt, mediu și lung, unui alt guvern și blocului ad-hoc de dreapta care a dărâmat guvernul. Trebuie să recunoaștem, să fim sinceri, că rezultatul de astăzi este, în mare parte, și rezultatul unui mod de lucru deficitar, de la nivel local și central, dezastruos, inadaptat noilor nevoi sociale și politice. În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum! Actualul mod de lucru nu mai poate continua. De la un scor fabulos în 2016, unde am ajuns? PSD Ialomița trebuie să se reconecteze cu electoratul, să-i recâștige încrederea, pierdută pentru că unii au considerat că se poate face orice, oricând, fără costuri. PSD Ialomița trebuie să se orienteze către oameni care pot opri hemoragia actuală, către un alt tip de conducere, care înțelege că actualul mod de lucru trebuie oprit. Trebuie să devenim transparenți, participativi, deschiși. Urmează alegerile locale și parlamentare. Cât trebuie să mai cădem astfel încât să nu ne mai ridicăm? Dacă nu vom avea puterea să vedem mai departe de interesele jucate pe termen scurt, pe termen lung vom pierde iremediabil. Trebuie să fim conștienți de asta. Trebuie să fim realiști!».

Viitor sumbru pentru PSD Ialomița
Picarea Guvernului Dăncilă amplifică disoluția PSD Ialomița și deschide drum unor noi scenarii politice. Potrivit lor, Marian Pavel va fi obligat să se repoziționeze politic, iar Marian Neacșu se va întoarce înapoi în PSD Ialomița călare pe un cal alb. Deși absurde la acest moment, aceste scenarii transpar din discursul public al deputatului Andrei Pop, considerat un apropiat al lui Marian Neacșu și al PRO România. Un alt scenariu vehiculat cu insistență este cel al debarcării definitive a actualului primar Adrian Mocioniu. În locul lui ar fi pregătiți, pentru Alegerile Locale din 2020, Alexandru Potor, ajuns secretar de stat și, ca rezervă la rezervă, deputatul Ștefan Mușoiu. În pofida eforturilor sale, ex-primarul Alexandru Stoica rămâne istorie, chiar dacă amenință că va întoarce Organizația PSD Slobozia împotriva candidatului desemnat de la Centru. În timp ce scena politică locală se reconfigurează, tălpașii filialei au ieșit deja prin urbe, la pas, pentru a face cunoscută noua ofertă politică locală. Pulsul pe care aceștia îl iau electoratului slobozean este dublat de un sondaj de opinie prin care PSD a încercat să înțeleagă care dintre liderii locali au cele mai bune șanse la Alegerile Locale din 2020...

Către: Redacția ziarului Independent
Ref: Solicitare de acordare a dreptului la replică

DOMNULE REDACTOR - ȘEF,
Subsemnatul Andrei POP, deputat în Parlamentul României, având în vedere următoarele considerații:
• La data de 10.10.2019, prin articolul ”«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»”, din ediția online a ziarului, http://www.independentonline.ro/2019/10/10/-In-Ialomita—PSD-trebuie-sa-se-reformeze-acum---19073, publicul ialomițean este în mod evident indus în eroare, dezinformat și manipulat prin prezentarea informației potrivit căreia eu m-aș fi ABȚINUT la votul moțiunii împotriva Guvernului Dăncilă.
Articolul mai sus menționat începe cu următorul paragraf, citez: ”Guvernul Viorica Dăncilă a picat! Printre cei care au pus umărul la acest deznodământ se numără și parlamentarii ialomițeni Mihăiță Găină și Andrei Pop. Primul a votat în favoarea moțiunii, al doilea s-a abținut... Au fost exprimate în total 242 de voturi, dintre care 238 au fost «pentru» și 4 au fost «împotrivă»... ”
• Din votul exercitat, chiar și din fraza de mai sus, nu reiese de niciunde că s-au înregistrat ABȚINERI. Diferența dintre abținere și absență cred că este clară pentru oricine. Dacă m-as fi abținut atunci ar fi trebuit să fiu prezent în sală.
Pentru corecta informare a publicului ialomițean și o reflectare în conformitate cu realitatea a activității mele de parlamentar, fac precizarea că eu nu am fost prezent la votul pe marginea moțiunii.
formulăm prezenta:
NOTIFICARE
prin care, vă solicităm să procedați de urgență la publicarea dreptului la replica, în aceleași condiții de vizibilitate a textului, față de informațiile făcute publice în articolul ”«În Ialomița, PSD trebuie să se reformeze acum!»”, în concordanță cu cele precizate mai sus.
Apreciem ca fiind oportună prezentarea răspunsului, sens în care ne exercităm dreptul de a solicita dreptul la replică, cu respectarea întocmai a regulilor care reglementează această materie.
Cu sinceritate,
ANDREI POP
deputat PSD

10 Octombrie 2019, 18:20 (2988 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Deputatul Andrei Pop s-a «predat» PSD Ialomița
Patru teme europene sau de ce e importantă Uniunea Europeană pentru fiecare român
Bully-Pop cheltuie 500 mii de lei anual

Comentariile cititorilor:


@@salutari suedeze:
(16 Octombrie 2019, 07:00)
Nu esre nimeni emigrat.Salutul suedez este forma prinncare un roman a avut sange in el si a notat pe placuta masinii o urare simpla,sexoasa,pentru care a fost hulit de pesedisti dar iubit de restul tarii si nu numai.Un salut viral,pe care il adrrdam cu drag psd.ului,ca tot si-au batut joc de tarisoara asta.De asemenea,juniorului pop,ce nu are nici un merit,ce alta forma de salut sa ii adresam?Bietul pop are noroc de bani insa cam atat.Pentru pofta de imbogatire am fost vanduti de politicienii post 89.Crede cineva ca pop sau tinta sunt in politica pentru creativitatea sau bogata imaginatie?Au fost educati de parinti spre valorile"ciolanului"nicidecum pentru prospeeitatea ppoporului din care rusinos fac parte.Huooooooo psd! Huooooo imogatitilor si beizadelelor din psd!
Reforma psd:
(13 Octombrie 2019, 17:10)
Cele mai bune 'scoli' de reformare a psd-ului raman tot Jilava si Rahova..
Răduță Aurelian-Constantin:
(13 Octombrie 2019, 03:31)
Nu vorbi Suedia fără să gândești, te iei de băiatul acesta degeaba. Muncește omul, are firmă, nu stă pe cârca nimanui, mai ales pe spinarea ta. Că despre judecată, veziți de Suedia ta și nu mai comenta din alt stat, vino în România ca să muncești dacă vrei ca România să meargă bine, dar cu tineri la conducere, nu cu toți boșorogi. Oricum, oricine ar veni la conducerea României, o să fure, dar tineretul mai face ceva, pe când boșorogi au tot furat și au manipulat băile de mulțimii. Pleacă TAN, vine TANA... normal că ai fugit, dar să apară partide noi cu oameni tineri și frumoși la conducerea țărișoare noastre, cum ar fii? Eu spun că ar sta cu totul diferit. În fine, sunt multe detalii și nu îmi este aminte de voi. Sunteți obosiți... Legat de trotineta lui, bravo lui, este tânăr, copilărește, dar nu uita că și muncește. Legat de jicniri, în 2019 se mai poartă prostia, pe bune? :)) bravo ție Andrei Pop pentru tot cea ce faci, te descurci, câștigi pe cârca ta, nu a Suedezului sau al altei persoane.
@salutari suedeze:
(12 Octombrie 2019, 18:12)
in mod firesc, atunci cand emigrezi, imprumuti din cultura locala. Nu transpira asa ceva din comentariul dvs. Este evident ca sunteti "pe treaba" acolo si nu pentru un trai mai indestulat.
Evident si ca sunteti un liber arbitru, toate relele din lume e pentru ca unii cred in Social Democratie.
P.S. Suedia e un sistem profund social !!!! ar trebui sa stiti ca stati pe ajutor ....
Răduță Aurelian-Constantin:
(12 Octombrie 2019, 09:47)
În Ialomița are dreptate prietenul nostru, dar cu oamenii cinstiți, silitori și sinceri, nu cu haimanale și comuniști la conducerea județului nostru. Trebuiesc persoane tinere și deschise la minte pentru o dezvoltare mai bună și corectă. Pace! ✌
Salutari suedeze! :
(12 Octombrie 2019, 08:31)
Bre barbila!Politica nu e ca la tac-tu pe peluza.Plangi și îți dă alta trotineta!Sau parca firele din barba nu arata bine si rectifici putin.Psdul este o nenorocire care ne impinge in bratele altor nenorociti.Dar parca sunteti adunati si pusi pe rele impotriva propriului popor.Este metoda prinbcare am capatat mormolocul din Sibiu la conducere.Satui de mizeriile lui Ponta,romanii au votat.Ati elinerat puscariasi,v-ati alocat pensii de 40-50ori mai mari ca media,dati legi sa nu intrati in puscarii,deja e organizatie mafiota,nu clasa politica.Mergi la baxar si ia niste saci de rafie sa iti aduni jucăriile si mergi inapoi sub fusta mamicii,ca esti in psd doar pentru banii pompati de taica-tu,nu pentru ca te-ai pricepe la ceva.
@Marimus:
(12 Octombrie 2019, 00:18)
Mai nene, tu esti un frustrat din partid, care nu ai prins functii si acum esti ofuscat. Daca nu iti convenea trebuia sa pleci. Ai fondat pe naiba, esti din garda veche si acum nu iti convine ca au venit astia mai tineri. Trebuia sa ramana fosile ca voi, sa le curga balele pe langa ciuperca
DDR:
(11 Octombrie 2019, 21:56)
P.,M.,M.,P. si toti lingaii,incultii ,agramatii ...nu au visat vreodata sa fie atat de bogati si de sus pusi! Toate realizarile lor sunt pe baza saraciei,disperarii si manipularii ialomitenilor. Rusine sa le fie! Nu sunt in stare sa isi gestioneze problemele din proriile familii,cum ar putea acesti neoameni sa gestioneze un oras sau un judet? Prin inseleciune si minciuna asa cum isi trateaza sau au tratat consoartele si pruncii... Slobozia era pe vremea domnului Pinter orasul trandafirilor,oras curat ,civilizat cu un primar care venea pe jos la locul de munca ,primar care isi respecta conlocuitorii! Vai de capul lor de non valori! Ar trebui sa nu mai ridice capul din pamant,dar ei au obraz gros,tupeu de golani si lipsa de respect pentru oameni... Slobozeni si ialomiteni, astfel de fiinte trebuie ignorate pe strada si la vot indiferent din ce partid sunt! Daruitile ce li se cuvine : DELETE-IGNOR-FLIT- fluieraturi pe strada si tragere la raspundere pentru toata mizeria din oras si judet,pentru mortii de pe soselele proaste,pentru toate cazurile de cancer din cauza apei otravite pe care o beti si in care va spalati,pentru aerul imputit,petru tupeul cu care pun in functii de conducere numai incompetenti,amanti,amante si toate neamurile pina la n...spita. Eu imi cresc copii departe de ceea ce a fost casa mea,am fugit la propriu din tara pentru ca mi-am vazut copilul la un milimetru de moarte in spitalul groazei si mi-am pierdut orice speranta ca ne vom intoarce sa mai traim acasa. RIDCATI CAPUL DIN PAMANT SI IZGONITI DIN FRUNTEA ORASULUI SI A JUDETULUI TOATE LICHELELE INDIFERENT DIN CARE PARTID FAC PARTE!
rica:
(11 Octombrie 2019, 18:35)
Care este motivul sau strategia pentru care Pop  a absentat de la votul motiunii?
Lasaneeeeeeeee........:
(11 Octombrie 2019, 18:00)
Du-te Dica, Du-teeeeeeeee !!!
Du-te mai flacau cu minciunile. Pana acum ai votat tot ce a vrut Dragnea si ti-a fost tare bine. Ai sfidat pe toti si in toate felurile te credeai etern cu pensie speciala.
Da-ti demisia si mergi la muca sa vezi ce inseamna munca si cum se castiga cinstit o paine nu cu smecherii de politician penal.
Sper sa nu mai ai indrazneala sa iesi public sa ceri voturile noastre ca mai vrei un mandat de imunitate si talharii !

ADIO !
(am urmarit acum: sa sti ca nu ai facut nimic, nimic in mandatul ce sta sa se incheie. Ai fost o simpla marioneta a psd-ului si un bun votant sa ii scapi de DNA si sa le stergi urmele hotiei. Esti o rusine pentru Slobozia !)
BIBI:
(11 Octombrie 2019, 13:23)
Domnul Pop, pleaca domnule acasa, nu ai facut nimic pentru cei care te-au ales. Nu am vazut nici o interventie , o propunere legislativa pentru cei care v-au trimis in Parlament. Nu uitati! Cine a tradat odata, tradeaza si a doua oara.Trebuie sa fie demisi toti!
Lulu:
(11 Octombrie 2019, 13:02)
Pentru Andrei PLOP nimic nou sub soare, jumatate din sobolani vor pleca la PNL iar cealalta jumatate catre PRO Romania sau catre USR dar tot ei sunt la butoane. Un musteriu pensionar al militiei comuniste care a intrat in politica pentru asi rotunji sanatos bugetul familiei, ocupand ani la rand diferite functii de conducere la butoanele judetului anticipa pamblicareala cu mirosul fin de batran traseist versat si anunta pe sestache ca demisioneaza, ca nu mai suporta parturile electricianului si directivele venite de la centru. E as mare daravela omul care toata viata a papat leafa buna de la stat a ajuns la concluzia ca mai poate trage fasuri si pe la USR visand sa ajunga si primar pe la Amara. E cam asa stau faptele omul PSD-PNL-ETC isi da cu putin clor nu mai pute si se revopseste si gata totul ca nou, unde mai pui ca fetele pozeaza si in victime ale lui Dinca. Ca sa nu mai vorbim despre dl Tinel el este expert vopsitor nu iarta nimic si aduna necontenit sferturi de part de la toate pertidele. E si ramane la fel ca la inceput ei cu functii avantaje si bani, voi, noi cu suspine si injuraturi in gand aruncate pe la colturi. Desteapta lume, nu ?
Marimus:
(11 Octombrie 2019, 11:24)
1. Ei trebuie sa plece din functii politice si chiar din partid. Toti! Golaneala de la plecarea lui Ciuperca si chiar a lui Neacsu a exacerbat in nesimtire si dezastru. 2. Cine i Potor? Ce inseamna pentru Slobozia? Hai domnule ca PSD pierde de tot! 3. Nu vrem sa mai vedem baietii lui x si y plini de bani si de ifose de mari pesedisti numai pentru ca puneau mese pt tinerii de la centru cu banii lui tatutu 4. Nu mai sunt buni seniorii? Desfiintati partidul.Caravana nu avea nici un tanar ialomitean. Decat Rosca, pardon, dom director cel mai tare din parcarile murdare 5. Sefii aia 3-4 pusi pe functii la deconcentrate, fara sa fie politici, au adus dezavantaje nu i stie nimeni, nu aduc voturi. Campaniile pentru ei sunt un afront. 6. Nu mai luati cetatenii drept prosti. Nu va repudiaza pentru masurile sociale luate, ci pentru propulsarea si prosteala, si fara de capataiul sefilor, care se uita la noi numai in campanii 7. Lasati oamenii cu experienta sa redreseze ce ati facut voi praf, ciocoii noi. 8. Plecati la serviciu pe salariu! Oare unde ati lucrat inainte voi astia sefi? Care i profesia voastra? Aaa!locul caldut la partid!Acum aveti firme!!! Mergeti pe locul de munca unde i post rezervat pt ca ati mers sa munciti pentru tara!Adica, nu exista pt P,M, M,A, St etc 9. Nu mai numarati membrii. Nu mai sunt. Si au luat campii N -au mai suportat bataia de joc a voastra din sedintele unde i puneati sa scoata 60% cand ei stiau ca lumea s a saturat de VOI! 10. Ati hulit membrii fondatori, i ati umilit pe cei vechi. Hai, VIRA!( cum ar zice dom presedinte in....mea) Asta i limbajul de Gigi Lazar, iar presedintele executiv rade si se da mare alaturi de Brusli, Vali, Stefan primarul de Slobozia Noua si fatuca dezaxata , presedinta la GAL. Doamne! Aia care merge cu barbatii peste tot ca acasa nu are si vrea functii. Multe, mari si indelungate. Nu i ajunge ce s a trezit ca este. Il papa pe alt presedinte, numai sa fie sus de tot. Cu popii ca sa nu dea de banuit, pioasa. Asta i imaginea
Andrei PLOP:
(11 Octombrie 2019, 10:59)
Da, PSD și întreaga societate trebuie sa se reformeze prin eliminarea tuturor securiștilor și a copiilor acestora ce au vandut integral tara. (vezi burduja, rareș b., un balot de USR-iști, etc.). Ce mai stai? Drepți!
Gigi:
(11 Octombrie 2019, 08:22)
De abia de acum se pune în aplicare Programul de guvernare al PSD :) Ei au luat măsurile... pentru ca stiau cei asteapta .Guvernul PNL va trebui să plătească! Nu cred că vor trece 3 luni și vom vedea oameni în stradă să își apere drepturile deja câștigate. Si tot PSD va castiga alegerile ! Asta inseamna sa fii manevrat de hoti ba ialomitenilor care sunteti teleghidati, voi nu vedeti decat burta

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Oct 2019
222 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Trei persoane, rănite într-un accident rutier între Slobozia Nouă și Iazu

Trei persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Accidentul rutier s-a petrecut între Slobozia Nouă și Iazu, duminică, 20 octombrie 2019, în jurul orelor 11,00. Una dintre victime ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2019, 11:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(98 vizualizări - 0 comentarii)


3

Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(140 vizualizări - 0 comentarii)


8

Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


9

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(144 vizualizări - 0 comentarii)


10
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(104 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(208 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(425 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(310 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...