Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal

bonus: Construcțiile ilegale au rămas neclintite

Locatarii unui bloc situat în zona Stadionului «1 Mai» din municipiul Slobozia cer în instanță anularea autorizației de construire pe care primăria orașului a emis-o pentru amenajarea unui supermarket la parterul imobilului. Situația scoate la iveală o serie de abateri cu privire la legalitatea procedurii de eliberare a documentului. Principala respon­sabilitate o poartă Primăria Slobozia, instituție care a fost sancționată cu 25000 de lei de către reprezentanții Inspectoratului Județean în Construcții Ialomița. Nu este prima dată când funcționarii Primăriei Slobozia încalcă legea în ceea ce privește autorizarea ilegală a imobilelor care se construiesc sau se amenajează în oraș. Unele cazuri au ajuns chiar și în fața organelor de urmărire penală, dar cu toate acestea imobilele construite ilegal au rămas neclintite.

Revolta locatarilor Supermarketul deschis fără temei legal, în zona Stadionului «1 Mai» din municipiul Slobozia, este deținut de Fondul de Investiții Mid Europa Parteners și face parte dintr-o rețea națională de peste 1000 de magazine. La Slobozia, extinderea rețelei a iscat însă numeroase controverse și a scos la iveală o serie de ilegalități pe care reprezentanții firmei le-ar fi comis cu girul autorităților locale. Marea problemă o reprezintă mo­dalitatea prin care reprezentanții firmei au reușit să obțină autorizația de construire a magazinului. Având în vedere faptul că se află la parterul unui bloc, reprezentanții societății care dețin supermarketul ar fi trebuit să aibă acceptul tuturor locatarilor pentru a-l putea deschide. Oamenii susțin faptul că nu le-a cerut nimeni acordul... Mai mult, o dată cu des­chiderea magazinului a început și haosul în bloc. Locatarii s-au trezit că au rămas fără locuri de parcare și că sunt treziți la primele ore ale dimineții de zgomotul produs de mașinile încărcate cu marfă care aprovizionează supermarketul. «Pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic! Nu ne-a cerut nimeni semnături cu privire la amenajarea acestui magazin... Ne-am trezit că s-a deschis peste noapte! Este adevărat că în trecut aici a funcționat o alimentară, dar nu era ne­bunia care este acum... Marea problemă pe care o avem este legată de faptul că nu mai putem să parcăm mașinile pe locurile noastre, pentru care am plătit la Primărie... Acum trebuie să ne parcăm mașinile pe unde apucăm. Ei trebuiau să aibă acordul nostru, așa mi se pare normal!» susține Anamaria Iosif, unul dintre locatarii blocului la parterul căruia funcțio­nează supermarketul. Cazul a ajuns în instanță și se judecă la Tribunalul Ialomița, în urma unui proces deschis de Asociația de Locatari care administrează blocul. În cererea de chemare în judecată se solicită anularea autorizației de construire, dar și plata unor daune morale.

Sancțiune aplicată Primăriei Slobozia Potrivit actelor înaintate instanței de judecată, principalii vinovați ai acestui scandal sunt considerați Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, și Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia. De asemenea, în cazul în care instanța de judecată decide anularea autorizației de consturire, dar cei doi refuză respectarea deciziei judecătorilor, acestora le vor fi aplicate și amenzi contravenționale. Răz­boiul dintre locatarii blocului și administrația locală din Slobozia a intrat și în atenția Inspectoratului Județean în Construcții Ialomița. Sesizați fiind, funcțio­narii instituției au făcut o serie de verificări, în urma cărora au constatat faptul că procedura de autorizare a supermarketului nu a fost respectată. Concret, magazinul a fost deschis cu încălcarea unor prevederi cuprinse de Legea 10, privind ca­litatea în construcții. Pe cale de conse­cință, Primăria Slobozia a fost amendată cu 25000 de lei. De asemenea, sancțiunea îl vizează și pe Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism al Primăriei Slobozia. «Autorizația de construire a fost emisă pentru reamenajare spațiu... Acum, dacă cei de la Inspectoratul în Construcții se leagă de o virgulă pusă mai în față sau mai în spate, e problema lor! Am contestat deja în instanță sancțiunea pe care am primit-o. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat!» susține Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism, din cadrul Primăriei Slobozia.

Construcțiile ilegale au rămas neclintite
În ultimii ani, administrația locală din Slobozia a fost implicată în numeroase scandaluri publice legate de modul ilegal în care a aprobat construirea de imobile pe domeniul public. De notorietate este situația clădirilor din Bazarul Municipal care, deși ar fi trebuit să fie provizorii, au fost transformate în construcții definitive. Cazul a intrat și în atenția organelor de urmă­rire penală, însă din 2015, dată la care a izbucnit scandalul, și până în prezent procurorii încă mai caută vinovații. Un scandal penal iscat de o construcție ilegală vizează benzinăria ART Oil, din zona Kaufland. Ridicată fără autorizație de construire, benzinăria i-a adus fostului primar Alexandru Stoica 3 ani de închi­soare cu suspendare. Fostul edil a fost acuzat de «fals intelectual». La câțiva metri distanță de benzinărie se află Autogara Nana, construită de patronul firmei de transport Nick Touring, Nicu Pericli. Ridicat fără autorizație și acest imobil a intrat în vizorul procurorilor locali, însă nici până în prezent an­chetatorii n-au reușit să deslușească această anchetă. Surprin­zător sau nu, toate imobilele ridicate ilegal fără autorizațiile aferente sunt neclintite. La preluarea mandatului de primar al Sloboziei, Adrian Mocioniu a declarat public faptul că va face ordine și va demola toate construcțiile ridicate ilegal în oraș. Au trecut 3 ani și jumătate de la acel moment, dar situația a rămas neschim­bată. Întrebat recent despre toate aceste aspecte, Adrian Mocio­niu a precizat că situația este încă în analiza experților...

28 Octombrie 2019, 07:50 (7524 vizualizări - 59 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 18:48)
Idem, legat de postarea referitoare la aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză. Puteți să nu cenzurați, sau aveți alte dispoziții?
La semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 18:46)
Alo, redacția! Există cumva posibilitatea de a nu cenzura postările?
I-am răspuns numiei Costela că, după semnalările noastre privind încălcările repetate ale HCL 106/2009, într-o acțiune pe care noi am considerat-o abuzivă, Poliția Locală Slobozia a dispus DADP să instaleze indicatoare cu semnificația Oprirea interzisă, în zona de aprovizionare a magazinelor PROFI, începând cu cel de la stadion. În acest mod au încălcat prevederile art. 128 din Ordonanța de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Mai precis, nu puteau reglementa, sub nicio formă, oprirea și implicit stabili amplasarea unor indicatoare de tip Oprirea interzisă.
După semnalarea locatarilor și după mai multe bâlbâieli ale polițiștilor locali, indicatoarele respective au fost înlocuite cu cele de Staționare interzisă, care sunt permise de actul normativ invocat. Dar și aici sunt alte probleme care vor fi rezolvate în contencios. Oricum ceva este foarte putred și se pare că cel legat de aceste abuzuri este nr. 2 din Poliția Locală.
Există vreo teamă de a posta astfel de comentarii care relevă realitatea???
Elvețianul:
(4 Noiembrie 2019, 15:36)
Dragă Cristi, cred că distinsa primărița din Țăndărei te-a auzit și a fost profund sensibilizată. A dispus subordonaților deconectarea de urgență a tuturor branșărilor ilegale la rețeaua de iluminat public stradal din urbea pe care o păstorește. Cică ar fi supărat un personaj cu vaste cunoștințe despre combaterea infracțiunilor de corupție, care i-a promis că se apleca asupra ilegalităților comise.
Oricum, interesant este dacă vreo instituție cu competență în astfel de domenii se va sesiza, pentru că furtul din banul public nu poate fi tăgăduit. A și cică sunt mari probleme și pe partea de urbanism. Dar pe altă dată.
Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 15:17)
Legat de aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză, la semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Costela:
(4 Noiembrie 2019, 08:12)
Să-mi explice și mie cineva care-i treaba cu indicatoarele Stațiuonare interzisă montate doar la unele magazine din Slobozia? Facem selecția?
Marcel:
(4 Noiembrie 2019, 08:11)
Datele sunt foarte sigure, este deja un mic cutremur la Poliția Țăndărei. Comandantul se pregătește să iasă la pensie, pentru a nu fi demis. Mai mulți agenți de poliție s-au săturat de ceea ce se întâmplă acolo și au povestit tot echipei de control.
Aveți curaj să distribuiți postarea?
Marcel:
(4 Noiembrie 2019, 08:08)
Alo redacția, se aude? Am trimis și eu o postare, în cunoștință de cauză, dar văd că o evitați. Vă este teamă?
Susțineam că surse din poliție confirmă că managementul dezastruos de la Poliția Țăndărei a fost recent supus unor verificări de către o echipă complexă din cadrul Direcției Control Intern – IGPR. Primele concluzii arată o situație fără precedent. Mușamalizarea unor reclamații/plângeri ale cetățenilor, ascunderea unor probe, neraportarea unor evenimente grave, inclusiv cu polițiști agresați de romi recalcitranți, diseminarea unor informații către romii vizați de anchete penale, inexistența unor documente de evidență a semnalărilor cetățenilor. Poate că ar trebui continuate verificările și la nivelul IPJ Ialomița.
Mihnea:
(3 Noiembrie 2019, 17:40)
Oameni buni, l-ați văzut pe primarul Mocioniu astăzi la Antena 3 Slobozia, secondat de cameleonul politic Paros? Minte cu nerușinare despre realizările epocale pe care le-a făcut de când este în funcție. Fraților, ăsta chiar nu are rușine, minte cu atâta seninătate că ai senzația că și el crede în ceea ce spune. Oare cum îi suportă ecranul?
@Cristi:
(3 Noiembrie 2019, 11:33)
Dacă tot ai adus discuția de romii din Țăndărei, poate ar trebui să amintim de nenumăratele plangeri făcute de oamenii de bună credință împotriva unor romi cu conduită antisocială, plangeri care sunt mușamalizate de comandantul Poliției Țăndărei.
Situația a ajuns la cote alarmante, fapt ce ar necesita sesizarea din oficiu a Parchetului. Au fost și mai multe cazuri de agenți de poliție insultați, jigniți și amenințați de romi, fără ca actualul comandant al Poliției Țăndărei să dispună măsuri. Situația este cunoscută și de conducerea IPJ Ialomița, dar bineînțeles, se încearcă mușamalizarea.
Cristi:
(2 Noiembrie 2019, 19:53)
Dacă este atât de curajoasă redacția, poate face un articol și despre ce se întâmplă în Țăndărei, sub patonajul primăriței Nicoleta. Jumătate din romii mai cu dare de mână, cu acordul primăriței, sau mai bine zis al consilierul din umbră, fostul primar condamnat, și-au instalat a doua lampă de iluminat pe stâlpii ce aparțin Enel. Am uitat să vă spun că lămpile respective sunt orientate să lumineze acareturile romilor și bineînțeles sunt alimentate din rețeaua de iluminat public stradal. Ghiciți cine plătește. În niciun caz băieții deștepți, ci ceilalți.
Până acum nu s-a sesizat nicio autoritate, cu toate că parcă este vorba de ceva infracțiune. Oricum, fenomenul este extrem de cunoscut, în special de comandantul poliției.
Ionela:
(2 Noiembrie 2019, 18:26)
Interesantă reacția locatarilor, dar cred că au un as în mânecă. Cred că au date sigure din Primărie că ceva este putred în legătură cu autorizația de construire, că altfel este cam riscantă mișcarea lor. De apreciat și redacția că a avut curaj să dea ceva împotriva autorităților locale.
@Vali:
(2 Noiembrie 2019, 15:52)
Am o prietenă care lucrează la urbanism. Cică de când cu dosarul în instanță promovat de locatari, s-a declanșat o vânătoare de vrăjitoare în primărie. Se acuză reciproc, primarul cu urbanistul de cacao, juriștii cu secretarul, secretarul cu urbanistul. Interesant este că cică-se secretarul primăriei ar fi semnat un document prin care garanta că locatarii vor avea acces la informațiile solicitate, conform legii, dar urbanistul maro l-a deturnat pe primar în ultima clipă și a schimbat direcția. Acum primarul este negru-verde, pe când urbanistul este doar maro. Deranjul mare este că s-ar putea ca cei doi să răspundă pe persoană fizică, ceea ce-i tare nasol, că urbanistul e cam lefter după mai multe CAR-uri pierdute (inclusiv prin instanțe).
Vali:
(2 Noiembrie 2019, 15:39)
Surse foarte bine informate cu acces la Primăria Slobozia susțin că primarul încă în funcție s-a delimitat de afacerea PROFI, susținând că a fost mințit de urbanistul șef și de juristul șef (a nu se citi secretarul primăriei). Încearcă din rasputeri să negocieze un acord cu locatarii, dar aceștia sunt de neînduplecat.
Pe urbanistul șef se zice că îl așteaptă zile negre în primărie, nefiind înghițit nici de cei doi  viceprimari, dar nici de subordonații săi. Unii au început să povestească și despre alte nereguli în ale urbanismului, de când a fost uns în funcție. De urmărit în continuare!
Ileana:
(2 Noiembrie 2019, 10:29)
De apreciat curajul locatarilor. Probabil că asta este soluția, dar nu oricine își permite să angajeze un avocat pentru a contesta abuzurile primarului și colaboratorilor săi. Nu există încă acei avocați care să presteze în folosul comunității, gratuit. Păcat!
Dar reacția locatarilor merită felicitată.
Vali:
(2 Noiembrie 2019, 07:58)
Interesantă reacție a redacției la comentariile mele. Am postat că sunt discuții pe holurile primăriei că urbanistul șef este implicat în mult mai multe șmecherii cu autorizații de construire, bineînțeles contracost. Unii dintre angajații mai vechi din serviciul urbanism l-au atenționat asupra greșelilor făcute, dar AA a încercat să-i sancționeze sau să-i dea afară.
Situația este cunoscută atăt de primar și cei doi viceprimari, dar și de juriștii instituției.
Dar întrucât am susținut că sunt zvonuri că unele sume obținute ilegal au fost direcționate către contul unui partid politic, redacția a binevoit să-mi blocheze postarea, în două rânduri. Curat democrație!!! Are legătură cumva cu sponsorizările?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
152 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


4

ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


8

DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(189 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(221 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(294 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(438 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(481 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...