Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal

bonus: Construcțiile ilegale au rămas neclintite

Locatarii unui bloc situat în zona Stadionului «1 Mai» din municipiul Slobozia cer în instanță anularea autorizației de construire pe care primăria orașului a emis-o pentru amenajarea unui supermarket la parterul imobilului. Situația scoate la iveală o serie de abateri cu privire la legalitatea procedurii de eliberare a documentului. Principala respon­sabilitate o poartă Primăria Slobozia, instituție care a fost sancționată cu 25000 de lei de către reprezentanții Inspectoratului Județean în Construcții Ialomița. Nu este prima dată când funcționarii Primăriei Slobozia încalcă legea în ceea ce privește autorizarea ilegală a imobilelor care se construiesc sau se amenajează în oraș. Unele cazuri au ajuns chiar și în fața organelor de urmărire penală, dar cu toate acestea imobilele construite ilegal au rămas neclintite.

Revolta locatarilor Supermarketul deschis fără temei legal, în zona Stadionului «1 Mai» din municipiul Slobozia, este deținut de Fondul de Investiții Mid Europa Parteners și face parte dintr-o rețea națională de peste 1000 de magazine. La Slobozia, extinderea rețelei a iscat însă numeroase controverse și a scos la iveală o serie de ilegalități pe care reprezentanții firmei le-ar fi comis cu girul autorităților locale. Marea problemă o reprezintă mo­dalitatea prin care reprezentanții firmei au reușit să obțină autorizația de construire a magazinului. Având în vedere faptul că se află la parterul unui bloc, reprezentanții societății care dețin supermarketul ar fi trebuit să aibă acceptul tuturor locatarilor pentru a-l putea deschide. Oamenii susțin faptul că nu le-a cerut nimeni acordul... Mai mult, o dată cu des­chiderea magazinului a început și haosul în bloc. Locatarii s-au trezit că au rămas fără locuri de parcare și că sunt treziți la primele ore ale dimineții de zgomotul produs de mașinile încărcate cu marfă care aprovizionează supermarketul. «Pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic! Nu ne-a cerut nimeni semnături cu privire la amenajarea acestui magazin... Ne-am trezit că s-a deschis peste noapte! Este adevărat că în trecut aici a funcționat o alimentară, dar nu era ne­bunia care este acum... Marea problemă pe care o avem este legată de faptul că nu mai putem să parcăm mașinile pe locurile noastre, pentru care am plătit la Primărie... Acum trebuie să ne parcăm mașinile pe unde apucăm. Ei trebuiau să aibă acordul nostru, așa mi se pare normal!» susține Anamaria Iosif, unul dintre locatarii blocului la parterul căruia funcțio­nează supermarketul. Cazul a ajuns în instanță și se judecă la Tribunalul Ialomița, în urma unui proces deschis de Asociația de Locatari care administrează blocul. În cererea de chemare în judecată se solicită anularea autorizației de construire, dar și plata unor daune morale.

Sancțiune aplicată Primăriei Slobozia Potrivit actelor înaintate instanței de judecată, principalii vinovați ai acestui scandal sunt considerați Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, și Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia. De asemenea, în cazul în care instanța de judecată decide anularea autorizației de consturire, dar cei doi refuză respectarea deciziei judecătorilor, acestora le vor fi aplicate și amenzi contravenționale. Răz­boiul dintre locatarii blocului și administrația locală din Slobozia a intrat și în atenția Inspectoratului Județean în Construcții Ialomița. Sesizați fiind, funcțio­narii instituției au făcut o serie de verificări, în urma cărora au constatat faptul că procedura de autorizare a supermarketului nu a fost respectată. Concret, magazinul a fost deschis cu încălcarea unor prevederi cuprinse de Legea 10, privind ca­litatea în construcții. Pe cale de conse­cință, Primăria Slobozia a fost amendată cu 25000 de lei. De asemenea, sancțiunea îl vizează și pe Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism al Primăriei Slobozia. «Autorizația de construire a fost emisă pentru reamenajare spațiu... Acum, dacă cei de la Inspectoratul în Construcții se leagă de o virgulă pusă mai în față sau mai în spate, e problema lor! Am contestat deja în instanță sancțiunea pe care am primit-o. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat!» susține Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism, din cadrul Primăriei Slobozia.

Construcțiile ilegale au rămas neclintite
În ultimii ani, administrația locală din Slobozia a fost implicată în numeroase scandaluri publice legate de modul ilegal în care a aprobat construirea de imobile pe domeniul public. De notorietate este situația clădirilor din Bazarul Municipal care, deși ar fi trebuit să fie provizorii, au fost transformate în construcții definitive. Cazul a intrat și în atenția organelor de urmă­rire penală, însă din 2015, dată la care a izbucnit scandalul, și până în prezent procurorii încă mai caută vinovații. Un scandal penal iscat de o construcție ilegală vizează benzinăria ART Oil, din zona Kaufland. Ridicată fără autorizație de construire, benzinăria i-a adus fostului primar Alexandru Stoica 3 ani de închi­soare cu suspendare. Fostul edil a fost acuzat de «fals intelectual». La câțiva metri distanță de benzinărie se află Autogara Nana, construită de patronul firmei de transport Nick Touring, Nicu Pericli. Ridicat fără autorizație și acest imobil a intrat în vizorul procurorilor locali, însă nici până în prezent an­chetatorii n-au reușit să deslușească această anchetă. Surprin­zător sau nu, toate imobilele ridicate ilegal fără autorizațiile aferente sunt neclintite. La preluarea mandatului de primar al Sloboziei, Adrian Mocioniu a declarat public faptul că va face ordine și va demola toate construcțiile ridicate ilegal în oraș. Au trecut 3 ani și jumătate de la acel moment, dar situația a rămas neschim­bată. Întrebat recent despre toate aceste aspecte, Adrian Mocio­niu a precizat că situația este încă în analiza experților...

28 Octombrie 2019, 07:50 (5630 vizualizări - 59 comentarii)

Citiți și:
Profi vrea Piața «500» din Slobozia
Slobozia: Grenadă descoperită într-un sac de cartofi la magazinul Profi

Comentariile cititorilor:


Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 18:48)
Idem, legat de postarea referitoare la aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză. Puteți să nu cenzurați, sau aveți alte dispoziții?
La semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 18:46)
Alo, redacția! Există cumva posibilitatea de a nu cenzura postările?
I-am răspuns numiei Costela că, după semnalările noastre privind încălcările repetate ale HCL 106/2009, într-o acțiune pe care noi am considerat-o abuzivă, Poliția Locală Slobozia a dispus DADP să instaleze indicatoare cu semnificația Oprirea interzisă, în zona de aprovizionare a magazinelor PROFI, începând cu cel de la stadion. În acest mod au încălcat prevederile art. 128 din Ordonanța de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Mai precis, nu puteau reglementa, sub nicio formă, oprirea și implicit stabili amplasarea unor indicatoare de tip Oprirea interzisă.
După semnalarea locatarilor și după mai multe bâlbâieli ale polițiștilor locali, indicatoarele respective au fost înlocuite cu cele de Staționare interzisă, care sunt permise de actul normativ invocat. Dar și aici sunt alte probleme care vor fi rezolvate în contencios. Oricum ceva este foarte putred și se pare că cel legat de aceste abuzuri este nr. 2 din Poliția Locală.
Există vreo teamă de a posta astfel de comentarii care relevă realitatea???
Elvețianul:
(4 Noiembrie 2019, 15:36)
Dragă Cristi, cred că distinsa primărița din Țăndărei te-a auzit și a fost profund sensibilizată. A dispus subordonaților deconectarea de urgență a tuturor branșărilor ilegale la rețeaua de iluminat public stradal din urbea pe care o păstorește. Cică ar fi supărat un personaj cu vaste cunoștințe despre combaterea infracțiunilor de corupție, care i-a promis că se apleca asupra ilegalităților comise.
Oricum, interesant este dacă vreo instituție cu competență în astfel de domenii se va sesiza, pentru că furtul din banul public nu poate fi tăgăduit. A și cică sunt mari probleme și pe partea de urbanism. Dar pe altă dată.
Asociația de proprietari:
(4 Noiembrie 2019, 15:17)
Legat de aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză, la semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Costela:
(4 Noiembrie 2019, 08:12)
Să-mi explice și mie cineva care-i treaba cu indicatoarele Stațiuonare interzisă montate doar la unele magazine din Slobozia? Facem selecția?
Marcel:
(4 Noiembrie 2019, 08:11)
Datele sunt foarte sigure, este deja un mic cutremur la Poliția Țăndărei. Comandantul se pregătește să iasă la pensie, pentru a nu fi demis. Mai mulți agenți de poliție s-au săturat de ceea ce se întâmplă acolo și au povestit tot echipei de control.
Aveți curaj să distribuiți postarea?
Marcel:
(4 Noiembrie 2019, 08:08)
Alo redacția, se aude? Am trimis și eu o postare, în cunoștință de cauză, dar văd că o evitați. Vă este teamă?
Susțineam că surse din poliție confirmă că managementul dezastruos de la Poliția Țăndărei a fost recent supus unor verificări de către o echipă complexă din cadrul Direcției Control Intern – IGPR. Primele concluzii arată o situație fără precedent. Mușamalizarea unor reclamații/plângeri ale cetățenilor, ascunderea unor probe, neraportarea unor evenimente grave, inclusiv cu polițiști agresați de romi recalcitranți, diseminarea unor informații către romii vizați de anchete penale, inexistența unor documente de evidență a semnalărilor cetățenilor. Poate că ar trebui continuate verificările și la nivelul IPJ Ialomița.
Mihnea:
(3 Noiembrie 2019, 17:40)
Oameni buni, l-ați văzut pe primarul Mocioniu astăzi la Antena 3 Slobozia, secondat de cameleonul politic Paros? Minte cu nerușinare despre realizările epocale pe care le-a făcut de când este în funcție. Fraților, ăsta chiar nu are rușine, minte cu atâta seninătate că ai senzația că și el crede în ceea ce spune. Oare cum îi suportă ecranul?
@Cristi:
(3 Noiembrie 2019, 11:33)
Dacă tot ai adus discuția de romii din Țăndărei, poate ar trebui să amintim de nenumăratele plangeri făcute de oamenii de bună credință împotriva unor romi cu conduită antisocială, plangeri care sunt mușamalizate de comandantul Poliției Țăndărei.
Situația a ajuns la cote alarmante, fapt ce ar necesita sesizarea din oficiu a Parchetului. Au fost și mai multe cazuri de agenți de poliție insultați, jigniți și amenințați de romi, fără ca actualul comandant al Poliției Țăndărei să dispună măsuri. Situația este cunoscută și de conducerea IPJ Ialomița, dar bineînțeles, se încearcă mușamalizarea.
Cristi:
(2 Noiembrie 2019, 19:53)
Dacă este atât de curajoasă redacția, poate face un articol și despre ce se întâmplă în Țăndărei, sub patonajul primăriței Nicoleta. Jumătate din romii mai cu dare de mână, cu acordul primăriței, sau mai bine zis al consilierul din umbră, fostul primar condamnat, și-au instalat a doua lampă de iluminat pe stâlpii ce aparțin Enel. Am uitat să vă spun că lămpile respective sunt orientate să lumineze acareturile romilor și bineînțeles sunt alimentate din rețeaua de iluminat public stradal. Ghiciți cine plătește. În niciun caz băieții deștepți, ci ceilalți.
Până acum nu s-a sesizat nicio autoritate, cu toate că parcă este vorba de ceva infracțiune. Oricum, fenomenul este extrem de cunoscut, în special de comandantul poliției.
Ionela:
(2 Noiembrie 2019, 18:26)
Interesantă reacția locatarilor, dar cred că au un as în mânecă. Cred că au date sigure din Primărie că ceva este putred în legătură cu autorizația de construire, că altfel este cam riscantă mișcarea lor. De apreciat și redacția că a avut curaj să dea ceva împotriva autorităților locale.
@Vali:
(2 Noiembrie 2019, 15:52)
Am o prietenă care lucrează la urbanism. Cică de când cu dosarul în instanță promovat de locatari, s-a declanșat o vânătoare de vrăjitoare în primărie. Se acuză reciproc, primarul cu urbanistul de cacao, juriștii cu secretarul, secretarul cu urbanistul. Interesant este că cică-se secretarul primăriei ar fi semnat un document prin care garanta că locatarii vor avea acces la informațiile solicitate, conform legii, dar urbanistul maro l-a deturnat pe primar în ultima clipă și a schimbat direcția. Acum primarul este negru-verde, pe când urbanistul este doar maro. Deranjul mare este că s-ar putea ca cei doi să răspundă pe persoană fizică, ceea ce-i tare nasol, că urbanistul e cam lefter după mai multe CAR-uri pierdute (inclusiv prin instanțe).
Vali:
(2 Noiembrie 2019, 15:39)
Surse foarte bine informate cu acces la Primăria Slobozia susțin că primarul încă în funcție s-a delimitat de afacerea PROFI, susținând că a fost mințit de urbanistul șef și de juristul șef (a nu se citi secretarul primăriei). Încearcă din rasputeri să negocieze un acord cu locatarii, dar aceștia sunt de neînduplecat.
Pe urbanistul șef se zice că îl așteaptă zile negre în primărie, nefiind înghițit nici de cei doi  viceprimari, dar nici de subordonații săi. Unii au început să povestească și despre alte nereguli în ale urbanismului, de când a fost uns în funcție. De urmărit în continuare!
Ileana:
(2 Noiembrie 2019, 10:29)
De apreciat curajul locatarilor. Probabil că asta este soluția, dar nu oricine își permite să angajeze un avocat pentru a contesta abuzurile primarului și colaboratorilor săi. Nu există încă acei avocați care să presteze în folosul comunității, gratuit. Păcat!
Dar reacția locatarilor merită felicitată.
Vali:
(2 Noiembrie 2019, 07:58)
Interesantă reacție a redacției la comentariile mele. Am postat că sunt discuții pe holurile primăriei că urbanistul șef este implicat în mult mai multe șmecherii cu autorizații de construire, bineînțeles contracost. Unii dintre angajații mai vechi din serviciul urbanism l-au atenționat asupra greșelilor făcute, dar AA a încercat să-i sancționeze sau să-i dea afară.
Situația este cunoscută atăt de primar și cei doi viceprimari, dar și de juriștii instituției.
Dar întrucât am susținut că sunt zvonuri că unele sume obținute ilegal au fost direcționate către contul unui partid politic, redacția a binevoit să-mi blocheze postarea, în două rânduri. Curat democrație!!! Are legătură cumva cu sponsorizările?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 14 Nov 2019
229 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(111 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(167 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(91 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(246 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(255 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(139 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


12

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(366 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(423 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(581 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(173 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(188 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(335 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@Vasile în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel @Geo în Moraru-omul și opera (III) lamaie în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Un simplu cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Ha ha ha în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @ Geo în Moraru-omul și opera (III) Scartz partzz în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Vasile în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel gogu de la borduri în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Geo în Moraru-omul și opera (III) GanterA în Deputatul Mușoiu prezintă simptome de «disonanță cognitivă» Mortii lui Dragnea în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel vot în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Nea Tache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou andrei în Moraru-omul și opera (III) Ionut în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Ani în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Nissan Pathfinder în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...