Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Focar de infecție pe scara unui bloc din Slobozia

Focar de infecție pe scara unui bloc din Slobozia

De mai bine de 10 ani, autoritățile sunt indife­rente la drama a zeci de familii din Blocul 1, situat în zona Magazinului Ialomița... Potrivit declarațiilor proprietarilor, Mariana Ghiță, suferind de schizofrenie, umple apartamentul în care locuiește cu munți de gunoaie. În apartamentul femeii, din balcon și până în baie colcăie viermii...

Drama unui întreg bloc La Blocul 1 situat pe Strada Avram Iancu din Slobozia, proprietarii celor 20 de apartamente de pe scară trăiesc o dramă. De mai bine de 10 ani, unul dintre vecini, Mariana Ghiță cară pungi pline cu gunoi în apartamentul său. «Nu mai putem trăi așa! Este grav! Am copil mic, sunt copii pe scară care se îmbolnăvesc mereu... E un coșmar care nu se mai termină!» declară o mămică cu fiul ei în brațe. Ea este susținută de o altă locatară a blocului, Anișoara Gheorghe: «Să facă, domnule, autoritățile ceva... Este o mizerie de nedescris! Vara asta am avut casa plină de furnici și gândaci. Noi ce să îi facem?! Este singură, nu mai are pe nimeni aproape... Mama și sora ei nici nu vor să audă de ea! Mai venea taică-su, înainte să se prăpădească și îi plătea Asociația... Acum, Mariana Ghiță are peste două mii de lei datorii! Noi am ajutat-o cum am putut. I-am dat de mâncare, i-am dat de îmbrăcat... Și, sincer vă spunem, ne este frică de ea! Are schizofrenie, este o persoană imprevi­zibilă...». De-a lungul acestor ani, proprietarii au apelat de nenumărate ori la autorități pentru rezolvarea situației. De fiecare dată, răspunsurile au fost evazive, iar singurul sprijin concret oferit a fost preluarea sutelor de pungi pline cu gunoi.

Vecinii, cei mai afectați Miercuri, 23 octombrie 2019, unul dintre vecini a angajat un om pentru a curăța urina și lichidul scurs din gunoa­iele din apartament... Apartamen­tul Marianei Ghiță este la etajul 4 al blocului și resturile se preling pe casa scării, emanând un miros pestilențial. Mariana trântește ușa și coboară prin­tre locatari fără să spună o vorbă. Oamenii spun că este schizofrenică și suferă de colec­ționarea compulsivă de obiecte. Ușa nu are clanță sau încuie­toare și se deschide la loc. Din hol se vede bucătăria și unul dintre dormitoare. Nu mai există ferestre, nu mai există nici mobilă sau covoare, iar podelele, în fiecare cameră, sunt acoperite de viermi care colcăie printre pungile cu gunoi... Miroase a hazna, miroase a mucegai și a mâncare stricată. Într-un colț, un pepene pe jumătate tăiat, uitat de peste vară, fierbe! La fel este în dormitor, la fel este pe balcon, la fel este peste tot... Vasile Drăghici, unul dintre locatarii blocului care a mai fost în apartamentul Marianei Ghiță și a ajutat la curățenie, explică: «Femeia asta caută în gunoaie, le pune frumos în pungi și le aduce în casă... I-am zis de nenumărate ori să nu le mai aducă. De ceva timp aduce gunoi și prin jurul blocului... Uitați ce este aici! Nici nu zici că am făcut curat săptămâna trecută... Am încercat de nenumărate ori să o internăm într-un spital pentru tratarea bolii de care suferă. Într-adevăr, a fost internată o perioadă, iar sub tratament își revenise. Era un om normal și a externat-o. Dar apoi boala a revenit și iar aducea pungi cu gunoi în casă...».

«Asociația se spală pe mâini...»
De-a lungul celor 10 ani, locatarii au făcut zeci de sesizări la Direcția de Asistență Socială Slobozia, la Poliția Municipiului Slobozia, la Primărie... De fiecare dată, toate s-au întors la Asociația de Proprietari. Administratorul Asociației de Proprietari este consilierul local Luminița Croitoru, extrem de vocal în ședințele de consiliu atunci când vine vorba despre salubrizarea localității... Pentru proprietarii blocului care o plătesc pare că a făcut prea puțin în acest caz: «Este o situație de mai bine de 10 ani... Am făcut sesizări peste sesizări, la Poliția Municipiului Slobozia, la Direcția de Asistență Socială Slobozia... Eu mai mult de atât nu pot să fac! Nu pot să o dau în judecată pentru că este proprietara apartamentului... M-am interesat și nu pot să scot la licitație un apartament de 70 mii de lei, să zicem, pentru cei 10 mii de lei pe care îi are datorie de plătit...». Potrivit reglementărilor legale aflate în vigoare, asociațiile de proprietari pot pune ipotecă pe apartamentele proprietarilor care au întârziat cel puțin două luni cu plata întreținerii. Pentru recuperarea datoriei se poate ajunge până la executare silită. Concret, dacă datoriile nu se achită în maxim 60 zile de la termenul scadent, președintele asociației de proprietari poate acționa în instanță proprietarul.

2 Noiembrie 2019, 14:40 (3637 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Ingrid și Maya vor să se bucure de copilărie
Slobozia, «raiul» oamenilor fără adăpost
Povestea lui Michelucci, prietenul Danielei

Comentariile cititorilor:


@Pt Gogu si Locatar:
(6 Noiembrie 2019, 10:04)
Proba de umor involuntar: se pare ca esti catel pt ca nu ti-ai dat numele..
Pt Gogu si Locatar:
(6 Noiembrie 2019, 09:32)
Daca nu erati niste catei va dadeati numele,acuzati oamenii degeaba!!!Sa fim seriosi,de cand este asotiatia sa facut numeroase controale,si nu au gasit nereguli,vorbiti aiurea,mai bine mergeti si platiti-va la timp datotiile sa nu va mai execute nimeni!!Pana la urma de ce nu sunteti si voi destepti sa luati salarii babane asa cum spuneti ca incaseaza aceasta doamna!!!Si apropo daca eram in locul dumneaiei,mergeam la Politie si va gaseste dupa Ip-ul de la internet,dar sigur nu se complica cu oameni ca voi,asa ca stati in banca voastra si nu mai mancati ce nu trebuie!! P.S Mult Respect Doamnei consilier local Croitoru pentru ce a facut in zona aia!!
Zoro:
(4 Noiembrie 2019, 12:44)
Dar cu cei care locuiesc fara drept in blocurile ANL, in locul celor care au obtinut aceasta favoare dar nu au nevoie de ea in vreme ce familii grele, cu venituri mici si copii multi nu au unde locui, ce facem domn PRIMAR?!? Verificati daca mintim noi sau daca nu cumva, angajatii primariei s-au murdarit de putina spaguta pe la gura! Au cate doua masini( la asociatie trec doar o persoana ca de..) si venituri consistente dar totusi nu se indura sa plateasca o chirie nesubventionata in oras. Rusine nesimtitilor
@cetatean:
(4 Noiembrie 2019, 09:51)
Ai dreptate, psd-ul n-are nicio treaba cu situatii de genul asta. Treaba psd-ului e doar sa-si puna oamenii in pozitii cheie, majoritatea in judet, in consilii locale si judetene, in fruntea primariilor, a institutiilor, cu salarii uriase, sa-si asigure lipitorii de afise, rudele, prietenii, amantele etc cu venituri indestulatoare si, ceea ce a facut tot timpul, sa promita ca sub conducerea partidului oamenii vor fi ingrijiti,fericiti si multumiti. Ceea ce s-a si demonstrat, n-asa, cetatene?
cetatean:
(4 Noiembrie 2019, 08:53)
pt. Daniela I..............ce treaba are PSD-ul cu situatia data?!  ce ai face in acesta situatie? da o solutie daca stii ?!
INCREDIBIL...:
(3 Noiembrie 2019, 14:31)
protectia sociala nu poate face nimic?functiile alea mari, bine platite nu trebuie justificate nicicum???chemati presa internationala, poate va aude cineva normal la cap pe lumea asta ca in romania nu mai e nicio speranta!
Cetatean:
(3 Noiembrie 2019, 12:51)
Din păcate această situație o regăsim la mai multe blocuri și nimeni nu ia nicio măsură.De ce trebuie să suferim din cauza unor oameni bolnavi???O lege se poate da și pe plan local, dar pe cine interesează din consiliul local?
Același lucru îl putem spune de excrementele de câini care sunt peste tot ...Votați PSD că e tare bine!
Auzi mă victoras din CJIL:
(3 Noiembrie 2019, 11:17)
In tara mai bine infractor decat bolnav.La puscarie esti ingrijit,hranit,nu suferi de frig.Prin aberantele legi pesediste,primesti si bani la iesirea din puscarie.Ai avut conditii inumane.Pentru bolnavii societatii-care au muncit la un moment dat-adica si au platit catre stat aportul-nu se poate face nimic. Votati ciuma rosie in continuare si vom avea acelasi statut de pedepsiti prin aberatie!Orasul este plin de oameni bolnavi mintal.Priviti in jur,multi nu sunt luati in evidenta,strângerea a 30 pisici in apartament se numeste"iubitor de animale".Serios??? Niciunde nu se mai moare de AVC,in Romania ai sanse de supravietuire 30%.Era grav,ti se spune.Bolile creierului inca se monitorizeaza de medici fara aparatura.Au experienta....
gogu de la borduri :
(2 Noiembrie 2019, 20:51)
Da, din păcate acesta administrator de la asociația de locatari, unde locuiesc si eu este o femeie care profita de creanțele unor proprietari pentru a le forță mana sa vândă apartamentele pe nimic. CAMATARIE curata. Ce fac dni procurori de la dicot ialomita, o mai protejeze mult. Sau este indicator ca o lase sa facă suma de dat la partid.
Locatar. :
(2 Noiembrie 2019, 18:09)
Luminița Croitoru ,consilier local nu știe alceva decât să încaseze salariul baban de la prosti , să curețe gunoiul de pe scara ei și apoi să mai scoată la licitație apartamente.
Un cetatean:
(2 Noiembrie 2019, 16:32)
Mai duceti vă si pe la g7 in zona pietii aceeasi priblema cu o nebuna care aduna din gunoaie si sta cu cani si pisici,mai căutați si in alte zone ale orasului,sunt destui care fac viata insuportabila din cauza mirosului si mizeriei...faceti ceva cu ei...uite asa de nebuni ce sunt dă foc la ceva,uita aprins aragazul sau lumanari..din cauza lor sufera altii fara nici o vină...urât ca nu se implica statul,nimeni si nimic nu le face.
Daniela I.:
(2 Noiembrie 2019, 16:21)
PSD= Partid Social Democrat Un Partid Social Democrat care nu are pentru cetățenii orașului/țării SERVICII SOCIALE! Paradoxal! Alegeți mai departe un P Social D, dacă vreți asistenta sau servicii sociale, nu?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Apr 2020
290 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmare cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(51 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(157 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(104 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(88 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1032 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(455 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(405 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(236 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Tandarean în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină ciuma rosie în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» RROMVID 1.9 în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia alt cetatean, da` mai tanar în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» COMUNICAT IMPORTANT în Un nou deces înregistrat în focarul COVID-19 din Țăndărei vi rusu` în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail mocioniu în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» de pe margine!!!!!! în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...