Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Focar de infecție pe scara unui bloc din Slobozia

Focar de infecție pe scara unui bloc din Slobozia

De mai bine de 10 ani, autoritățile sunt indife­rente la drama a zeci de familii din Blocul 1, situat în zona Magazinului Ialomița... Potrivit declarațiilor proprietarilor, Mariana Ghiță, suferind de schizofrenie, umple apartamentul în care locuiește cu munți de gunoaie. În apartamentul femeii, din balcon și până în baie colcăie viermii...

Drama unui întreg bloc La Blocul 1 situat pe Strada Avram Iancu din Slobozia, proprietarii celor 20 de apartamente de pe scară trăiesc o dramă. De mai bine de 10 ani, unul dintre vecini, Mariana Ghiță cară pungi pline cu gunoi în apartamentul său. «Nu mai putem trăi așa! Este grav! Am copil mic, sunt copii pe scară care se îmbolnăvesc mereu... E un coșmar care nu se mai termină!» declară o mămică cu fiul ei în brațe. Ea este susținută de o altă locatară a blocului, Anișoara Gheorghe: «Să facă, domnule, autoritățile ceva... Este o mizerie de nedescris! Vara asta am avut casa plină de furnici și gândaci. Noi ce să îi facem?! Este singură, nu mai are pe nimeni aproape... Mama și sora ei nici nu vor să audă de ea! Mai venea taică-su, înainte să se prăpădească și îi plătea Asociația... Acum, Mariana Ghiță are peste două mii de lei datorii! Noi am ajutat-o cum am putut. I-am dat de mâncare, i-am dat de îmbrăcat... Și, sincer vă spunem, ne este frică de ea! Are schizofrenie, este o persoană imprevi­zibilă...». De-a lungul acestor ani, proprietarii au apelat de nenumărate ori la autorități pentru rezolvarea situației. De fiecare dată, răspunsurile au fost evazive, iar singurul sprijin concret oferit a fost preluarea sutelor de pungi pline cu gunoi.

Vecinii, cei mai afectați Miercuri, 23 octombrie 2019, unul dintre vecini a angajat un om pentru a curăța urina și lichidul scurs din gunoa­iele din apartament... Apartamen­tul Marianei Ghiță este la etajul 4 al blocului și resturile se preling pe casa scării, emanând un miros pestilențial. Mariana trântește ușa și coboară prin­tre locatari fără să spună o vorbă. Oamenii spun că este schizofrenică și suferă de colec­ționarea compulsivă de obiecte. Ușa nu are clanță sau încuie­toare și se deschide la loc. Din hol se vede bucătăria și unul dintre dormitoare. Nu mai există ferestre, nu mai există nici mobilă sau covoare, iar podelele, în fiecare cameră, sunt acoperite de viermi care colcăie printre pungile cu gunoi... Miroase a hazna, miroase a mucegai și a mâncare stricată. Într-un colț, un pepene pe jumătate tăiat, uitat de peste vară, fierbe! La fel este în dormitor, la fel este pe balcon, la fel este peste tot... Vasile Drăghici, unul dintre locatarii blocului care a mai fost în apartamentul Marianei Ghiță și a ajutat la curățenie, explică: «Femeia asta caută în gunoaie, le pune frumos în pungi și le aduce în casă... I-am zis de nenumărate ori să nu le mai aducă. De ceva timp aduce gunoi și prin jurul blocului... Uitați ce este aici! Nici nu zici că am făcut curat săptămâna trecută... Am încercat de nenumărate ori să o internăm într-un spital pentru tratarea bolii de care suferă. Într-adevăr, a fost internată o perioadă, iar sub tratament își revenise. Era un om normal și a externat-o. Dar apoi boala a revenit și iar aducea pungi cu gunoi în casă...».

«Asociația se spală pe mâini...»
De-a lungul celor 10 ani, locatarii au făcut zeci de sesizări la Direcția de Asistență Socială Slobozia, la Poliția Municipiului Slobozia, la Primărie... De fiecare dată, toate s-au întors la Asociația de Proprietari. Administratorul Asociației de Proprietari este consilierul local Luminița Croitoru, extrem de vocal în ședințele de consiliu atunci când vine vorba despre salubrizarea localității... Pentru proprietarii blocului care o plătesc pare că a făcut prea puțin în acest caz: «Este o situație de mai bine de 10 ani... Am făcut sesizări peste sesizări, la Poliția Municipiului Slobozia, la Direcția de Asistență Socială Slobozia... Eu mai mult de atât nu pot să fac! Nu pot să o dau în judecată pentru că este proprietara apartamentului... M-am interesat și nu pot să scot la licitație un apartament de 70 mii de lei, să zicem, pentru cei 10 mii de lei pe care îi are datorie de plătit...». Potrivit reglementărilor legale aflate în vigoare, asociațiile de proprietari pot pune ipotecă pe apartamentele proprietarilor care au întârziat cel puțin două luni cu plata întreținerii. Pentru recuperarea datoriei se poate ajunge până la executare silită. Concret, dacă datoriile nu se achită în maxim 60 zile de la termenul scadent, președintele asociației de proprietari poate acționa în instanță proprietarul.

2 Noiembrie 2019, 14:40 (2701 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Ingrid și Maya vor să se bucure de copilărie
Slobozia, «raiul» oamenilor fără adăpost
Povestea lui Michelucci, prietenul Danielei

Comentariile cititorilor:


@Pt Gogu si Locatar:
(6 Noiembrie 2019, 10:04)
Proba de umor involuntar: se pare ca esti catel pt ca nu ti-ai dat numele..
Pt Gogu si Locatar:
(6 Noiembrie 2019, 09:32)
Daca nu erati niste catei va dadeati numele,acuzati oamenii degeaba!!!Sa fim seriosi,de cand este asotiatia sa facut numeroase controale,si nu au gasit nereguli,vorbiti aiurea,mai bine mergeti si platiti-va la timp datotiile sa nu va mai execute nimeni!!Pana la urma de ce nu sunteti si voi destepti sa luati salarii babane asa cum spuneti ca incaseaza aceasta doamna!!!Si apropo daca eram in locul dumneaiei,mergeam la Politie si va gaseste dupa Ip-ul de la internet,dar sigur nu se complica cu oameni ca voi,asa ca stati in banca voastra si nu mai mancati ce nu trebuie!! P.S Mult Respect Doamnei consilier local Croitoru pentru ce a facut in zona aia!!
Zoro:
(4 Noiembrie 2019, 12:44)
Dar cu cei care locuiesc fara drept in blocurile ANL, in locul celor care au obtinut aceasta favoare dar nu au nevoie de ea in vreme ce familii grele, cu venituri mici si copii multi nu au unde locui, ce facem domn PRIMAR?!? Verificati daca mintim noi sau daca nu cumva, angajatii primariei s-au murdarit de putina spaguta pe la gura! Au cate doua masini( la asociatie trec doar o persoana ca de..) si venituri consistente dar totusi nu se indura sa plateasca o chirie nesubventionata in oras. Rusine nesimtitilor
@cetatean:
(4 Noiembrie 2019, 09:51)
Ai dreptate, psd-ul n-are nicio treaba cu situatii de genul asta. Treaba psd-ului e doar sa-si puna oamenii in pozitii cheie, majoritatea in judet, in consilii locale si judetene, in fruntea primariilor, a institutiilor, cu salarii uriase, sa-si asigure lipitorii de afise, rudele, prietenii, amantele etc cu venituri indestulatoare si, ceea ce a facut tot timpul, sa promita ca sub conducerea partidului oamenii vor fi ingrijiti,fericiti si multumiti. Ceea ce s-a si demonstrat, n-asa, cetatene?
cetatean:
(4 Noiembrie 2019, 08:53)
pt. Daniela I..............ce treaba are PSD-ul cu situatia data?!  ce ai face in acesta situatie? da o solutie daca stii ?!
INCREDIBIL...:
(3 Noiembrie 2019, 14:31)
protectia sociala nu poate face nimic?functiile alea mari, bine platite nu trebuie justificate nicicum???chemati presa internationala, poate va aude cineva normal la cap pe lumea asta ca in romania nu mai e nicio speranta!
Cetatean:
(3 Noiembrie 2019, 12:51)
Din păcate această situație o regăsim la mai multe blocuri și nimeni nu ia nicio măsură.De ce trebuie să suferim din cauza unor oameni bolnavi???O lege se poate da și pe plan local, dar pe cine interesează din consiliul local?
Același lucru îl putem spune de excrementele de câini care sunt peste tot ...Votați PSD că e tare bine!
Auzi mă victoras din CJIL:
(3 Noiembrie 2019, 11:17)
In tara mai bine infractor decat bolnav.La puscarie esti ingrijit,hranit,nu suferi de frig.Prin aberantele legi pesediste,primesti si bani la iesirea din puscarie.Ai avut conditii inumane.Pentru bolnavii societatii-care au muncit la un moment dat-adica si au platit catre stat aportul-nu se poate face nimic. Votati ciuma rosie in continuare si vom avea acelasi statut de pedepsiti prin aberatie!Orasul este plin de oameni bolnavi mintal.Priviti in jur,multi nu sunt luati in evidenta,strângerea a 30 pisici in apartament se numeste"iubitor de animale".Serios??? Niciunde nu se mai moare de AVC,in Romania ai sanse de supravietuire 30%.Era grav,ti se spune.Bolile creierului inca se monitorizeaza de medici fara aparatura.Au experienta....
gogu de la borduri :
(2 Noiembrie 2019, 20:51)
Da, din păcate acesta administrator de la asociația de locatari, unde locuiesc si eu este o femeie care profita de creanțele unor proprietari pentru a le forță mana sa vândă apartamentele pe nimic. CAMATARIE curata. Ce fac dni procurori de la dicot ialomita, o mai protejeze mult. Sau este indicator ca o lase sa facă suma de dat la partid.
Locatar. :
(2 Noiembrie 2019, 18:09)
Luminița Croitoru ,consilier local nu știe alceva decât să încaseze salariul baban de la prosti , să curețe gunoiul de pe scara ei și apoi să mai scoată la licitație apartamente.
Un cetatean:
(2 Noiembrie 2019, 16:32)
Mai duceti vă si pe la g7 in zona pietii aceeasi priblema cu o nebuna care aduna din gunoaie si sta cu cani si pisici,mai căutați si in alte zone ale orasului,sunt destui care fac viata insuportabila din cauza mirosului si mizeriei...faceti ceva cu ei...uite asa de nebuni ce sunt dă foc la ceva,uita aprins aragazul sau lumanari..din cauza lor sufera altii fara nici o vină...urât ca nu se implica statul,nimeni si nimic nu le face.
Daniela I.:
(2 Noiembrie 2019, 16:21)
PSD= Partid Social Democrat Un Partid Social Democrat care nu are pentru cetățenii orașului/țării SERVICII SOCIALE! Paradoxal! Alegeți mai departe un P Social D, dacă vreți asistenta sau servicii sociale, nu?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 14 Nov 2019
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(111 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(167 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(91 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(246 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(255 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(139 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


12

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(366 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(423 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(581 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(173 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(188 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(335 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@Vasile în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel @Geo în Moraru-omul și opera (III) lamaie în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Un simplu cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Ha ha ha în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @ Geo în Moraru-omul și opera (III) Scartz partzz în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Vasile în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel gogu de la borduri în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Geo în Moraru-omul și opera (III) GanterA în Deputatul Mușoiu prezintă simptome de «disonanță cognitivă» Mortii lui Dragnea în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel vot în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Nea Tache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou andrei în Moraru-omul și opera (III) Ionut în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Ani în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Nissan Pathfinder în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...