Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Ultimele zvâcniri ale administrației Moraru

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Miercuri, 30 octombrie 2019, consilierii județeni s-au reunit în ca­drul unei noi ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a întâlnirii au fi­gurat 24 de proiecte de hotărâri, unele de interes major pentru cetățenii județului Ialomița. Printre acestea se numără și proiecte care vizează investiții edi­litare la nivelul județului Ialomița. Acestea vor fi finalizate, în cel mai fericit caz, la sfârșitul următorului mandat legislativ, respectiv în anii 2023-2024. Ședința a fost marcată de scandalul public declanșat între consilierul județean PNL Dragoș Soare și directorul Spitalului Județean Slobozia, Mariana Iancu...

Administrația Moraru moare, dar nu se predă După 3 ani de promisiuni electorale, administrația Moraru continuă să legife­reze proiecte de hotărâri care vizează investiții majore la nivelul județului. Cele mai importante aprobate miercuri, 30 octombrie 2019, au fost cele care au vizat construirea adăpostului pescăresc de la Giurgeni și modernizarea DJ201, împărțită pe 4 tronsoane de drum, pentru «urgentarea investiției». De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au mai figurat rectificări de buget pentru Infras­tructură Drumuri și Poduri SA (firmă subordonată instituției), Spitalul Județean Slobozia și Consiliul Județean. De asemenea, printre cele 24 de proiecte de hotărâri s-a numărat și cel privind modificarea metodologiei de atribuire a contractelor de achiziții publice. Reamintim că instituția s-a remarcat în spațiul public prin faptul că a încheiat, prin încredințare directă, majoritatea contractelor de achiziții publice din ultimii 3 ani.

Povești de adormit electoratul Cel mai important dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița rămâne cel privind aprobarea devizului general și a cofi­nanțării pentru DJ201, investiție în va­loare de 108,8 milioane de lei. Investiția presupune asfaltarea a 60 de km de drum județean și reprezintă, susțin oficialii ad­ministrației, «cea mai mare investiție în domeniul infrastructurii rutiere din ultimii 30 de ani». Din păcate, de la declarații la realitate drumul e lung, fapt confirmat și de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru: «Am luat decizia de a împărți în 4 tronsoane... Am luat această decizie pentru că e din ce în ce mai greu să găsim firme care să vină la astfel de proceduri. Încercăm, prin derularea lor de această manieră, identificarea unor posibili constructori...». Un alt proiect de hotărâre supus a vizat aproba­rea devizului general pentru un adăpost pescăresc, la Giurgeni, investiție în valoare de 2,7 milioane de lei. Lansat în 2018, adăpostul se dorește a fi «un complex de agrement destinat revitalizării turismului în zonă», precum și a «îmbunătățirii si­guranței pesca­rilor prin dezvoltarea unui mediu favorabil pentru cei care practică pescuitul comercial». De la momentul lansării oficiale a proiectului a trecut mai bine de un an, iar șansele de finalizare a investiției în acest mandat al președintelui Moraru sunt nule.

Bani mai mulți pentru ADI Ialomița Plenul Consiliului Județean a majorat cu 821 mii de lei suma alocată anual Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru susținerea proiectelor de investiții locale. Reamintim că, anual, Consiliul Județean finanțează cu 5 mi­lioane de lei ADI Ialomița pentru asigurarea unor investiții locale de mică anvergură. Anul acesta, suma alocată inițial a fost deja epu­izată pentru finanțarea a 20 de proiecte edilitare. Cei 821 mii de lei vor fi utilizați pentru finanțarea altor 6 investiții până la sfârșitul anului în curs. Reamintim că fon­durile sunt utilizate pentru reparații la clă­dirile administrative, construirea de toalete în școli, reabilitarea unor tronsoane de drum local, etc. În cei aproape 2 ani care au trecut de la înființarea ADI Ialomița, în spațiul public au apărut numeroase acuzații privind inutilitatea acestor investiții. Sunt de notorietate cazurile toaletelor construite la Mărculești, la care elevii nu au acces, deși au fost inaugurate de însuși președintele Victor Moraru. Remarcabil în context e faptul că 70% din fondurile gestionate de ADI Ialomița au fost alocate unor administrații conduse de primari PSD.

9 Noiembrie 2019, 10:10 (2208 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Avioane (de) pe hârtie la aeroportul de la Alexeni
Scandal public în Consiliul Județean Ialomița: Mariana Iancu, trimisă din nou la școală!
Consilieri personali pentru vicepreședinții Consiliului Județean Ialomița
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
Consiliul Județean a alocat 1,7 milioane lei pentru finanțarea AFC Unirea ’04

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(11 Noiembrie 2019, 10:36)
Bravo d-na Mariana! FELICITARI! Bagati frica in ei cu privire la spaga si la comportamentul personalului medical angajat, care se comporta precum Dumnezeu pe pamant. Ajungi in spital fiindca esti bolnav,amarat si suparat si ei asteapta sa le dai bani ptr. a se comporta OMENESTE. Nu au Pic de compasiune fata de oamenii bolnavi.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 14:46)
Da, Vali, am inteles, tu esti un fraier cu 'capul pe umeri'. Ne bucuram  ca nu-ti ploua in gat.. In rest ramane cum spuneai, cumetre, te simteai prost(ma rog, dobitoc) si ai taiat-o din tara de care, totusi, iti pare rau. Asa, ca mostra de vitejie!
Pt. @vali:
(10 Noiembrie 2019, 12:44)
@vali, faiere eu am capul pe umeri si stiu pe ce lume traiesc.Nu am cum sa votez pt.tara in care m-am nascut si am fugit, unde stau nu este permis sa ai doua cetateni, asa ca am renuntat de mult la prostie ! Eu pe prost il las sa moara, nu-l destept! Dar imi pare rau ca tatisoara asta a fost facuta praf cu sprijinul multor dobitoci. Nu am fugit ca nu aveam papa sau verzisori ca sa stii cumetre.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 11:37)
Postarea ta la singular: ce ne bucuram ca esti dobitoc, iti meriti soarta! Stai si bocesti  la parturile(?) lor, blestemand dar tu ti-ai ales singur hotii care sa te conduca. Ciocul mic, prostule, si capul in punga! Cat te bucuri pt vii!(dar pt morti?).
,, pentru soare,, :
(10 Noiembrie 2019, 07:38)
Ai perfecta dreptate, aceasi părere o au majoritate pacientilor. Despre asta este vb, ar trebuii accent pe pacienți și nu pe cadrele medicale. Fără contribuțiile noastre nu ar mai avea motiv de cearta acești,, domni,,. Medicii ar trebuii obligați sa profeseze în România minim 5 ani și abia apoi sa plece din România. Dacă nu sa plătească școală exact ca in sistemul militar. Puneți mana la munca și mai putina gălăgie.
Vali:
(10 Noiembrie 2019, 06:52)
Ce ma bucur ca suteti dobitoci ,va meritati soarta ! Stati si bociti pe la prtile lor blestemand, dar voi v-ati ales singuri hotii care sa va conduca! Ciocu mic prostilor si capul in punga! Cat ma bucur pentru vii!
@@Pentru Pavel:
(9 Noiembrie 2019, 19:43)
Și vrei sa spui, că văd că altfel nu știi să vorbești, că ea nu are niciun aport???Atunci de ce se vaită toți din spital că nu mai pot lua șpagă de frica managerei. Auziți oameni buni, nu mai vor să ia spaga de frica managerei, deci daca pleacă managera asta e liber in continuare la spaga!
Ordine sunt multe de la minister și nu cred că le-a îndeplinit nici pe jumate pe toate, dar macar la asta știu că a lucrat.Ministerul nu a ordonat micșorarea șpăgii, ci eliminarea completă a ei.
Oamenii s-au saturat sa mai dea bani pentru un act medical gratuit și depun tot soiul de plangeri, dar e foarte greu sa educi oameni care nu mai pot fi educați.
Osanale n-am cum să-i aduc, pentru că este un manager destul de slab, neprofesionist și cu un vocabular pe care nu-l aprob la niciun manager sau șef, și pe care cei care lucrează în spital îl acceptă in continuare.E problema lor că nu știu să se impună  și  sa nu se  mai plângă ca niște copii de grădiniță.
Este un manager slab pentru că 90% din angajați trebuiau înlocuiți, și angajați oameni competenți, profesioniști, oameni care au învățat carte cu adevărat, nu rebuturi cu note de 5-6 la examene, nu angajați pe spaga, ci  medici care știu să pună un diagnostic corect, asistente cu un comportament exemplar atât față de medici cat și față de pacienți, infirmiere care știu că postul lor este de infirmiera nu de șef de secție.Din păcate suntem un oraș de provincie și deocamdată nu putem schimba nimic, doar daca oamenii vor știi cum să voteze pentru a fi cu adevărat mulțumiți. Dar cum 90% din spital sunt fani PSD, sa nu se mai vaite, își merită soarta.Iar noi ceilalți cu alte apartenențe politice suferim din cauza lor!

@Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 18:36)
Esti intr-o grava eroare: nu managera a reusit micsorarea spagii ci ministerul sanatatii care a emis cateva ordine in acest sens, a ridicat nivelul amenzilor pt cadrele medicale si a inmultit controalele prin spitalele tarii pe tema asta. Asa ca, mai usor cu osanalele pe scari, managera n-are niciun aport, "calitatea" ei principala ramanand limbajul de mahala marca Vivani si relatia cu psd.   
giovani:
(9 Noiembrie 2019, 13:36)
 bai voi sunteti dobitoci ? Drum judetean in jud.Ialomita mai distrus decat 203 F nu exista .Sunteti tembeli sau rau intentionati ? Vizitati acest DJ203F Grivita -Murgeanca si apoi initiati si luati HCJ referitor la modernizarea dj ,tampitilor.
Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 13:33)
D-le Soare, înțeleg că nu sunteți de acord cu managera spitalului, dar ar fi corect  sa prezentati întregului oraș ce va nemulțumește la aceasta persoana, pentru că marea majoritate a pacienților sunt mulțumiți de faptul că nu prea mai dau șpagă. Ea nu a reușit în totalitate sa elimine spaga din spital, și asta nu e din vina ei ci din vina nesimțirii acelora care fac asta și nu au conștiință, nu a reușit să mulțumească pe toată lumea cu salariile oferite, după cum spunea un doctor că salariu de 20000 Ron nu e un salariu mare, dar asta nu e vina pacienților.Se vaită unii că managera are un comportament vulgar și nu-i respecta??? Dar, ce sunt ei,bebelusi ???De ce nu se revolta??? De ce nu-i spun:,, Ia asculta cucoană, cum îți permiți să vorbești așa cu mine??? " Știți de ce? Pentru că sunt pătați, nu sunt corecți la locul de munca, au făcut tot felul de prostii și le e frică și din cauza asta doar se vaită și se complac în această situație..Un om corect și fără greșeli majore la locul de munca se lupta pentru demnitatea  lui, pentru ai nu fi calcate în picioare principiile și pentru a fi respectat.In general angajații de la stat nu știu ce înseamnă să lucrezi la privat, unde nu ai dreptul sa te revolți doar sa taci și sa ți se spună:,, Sunt12 la poarta care așteaptă să-ți ia locul,  așa că dacă nu-ți convine, pleacă!"E patron, și are dreptul după legile din Romania, să facă ce vrea, că el îți dă salariu, dar în sistemul de stat, aveți  sindicate, are cine sa va apere,sunteți multi dar trebuie să fiți și uniți. Daca revine la conducerea spitalului un manager doctor, ne întoarcem cu câțiva ani la situațiile când ne loveam de nepăsarea cadrelor medicale, la jigniri, indiferență, țipete și faptul că nu știai cât să  dai la toți ca sa fi băgat în seamă că pacient, pentru că acum multi nu-si deschid buzunarele de frica managerei. Va garantez, eu personal, că dacă mă voi lovi in spitalul Slobozia de vreo situație care nu este conformă cu o relație angajat

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
195 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(132 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(179 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(493 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(241 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(382 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(433 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(302 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozean în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» Jhon în Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Bogdan în Nicolae Sitaru, cronica unei demisii anunțate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...