Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Ultimele zvâcniri ale administrației Moraru

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Miercuri, 30 octombrie 2019, consilierii județeni s-au reunit în ca­drul unei noi ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a întâlnirii au fi­gurat 24 de proiecte de hotărâri, unele de interes major pentru cetățenii județului Ialomița. Printre acestea se numără și proiecte care vizează investiții edi­litare la nivelul județului Ialomița. Acestea vor fi finalizate, în cel mai fericit caz, la sfârșitul următorului mandat legislativ, respectiv în anii 2023-2024. Ședința a fost marcată de scandalul public declanșat între consilierul județean PNL Dragoș Soare și directorul Spitalului Județean Slobozia, Mariana Iancu...

Administrația Moraru moare, dar nu se predă După 3 ani de promisiuni electorale, administrația Moraru continuă să legife­reze proiecte de hotărâri care vizează investiții majore la nivelul județului. Cele mai importante aprobate miercuri, 30 octombrie 2019, au fost cele care au vizat construirea adăpostului pescăresc de la Giurgeni și modernizarea DJ201, împărțită pe 4 tronsoane de drum, pentru «urgentarea investiției». De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au mai figurat rectificări de buget pentru Infras­tructură Drumuri și Poduri SA (firmă subordonată instituției), Spitalul Județean Slobozia și Consiliul Județean. De asemenea, printre cele 24 de proiecte de hotărâri s-a numărat și cel privind modificarea metodologiei de atribuire a contractelor de achiziții publice. Reamintim că instituția s-a remarcat în spațiul public prin faptul că a încheiat, prin încredințare directă, majoritatea contractelor de achiziții publice din ultimii 3 ani.

Povești de adormit electoratul Cel mai important dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița rămâne cel privind aprobarea devizului general și a cofi­nanțării pentru DJ201, investiție în va­loare de 108,8 milioane de lei. Investiția presupune asfaltarea a 60 de km de drum județean și reprezintă, susțin oficialii ad­ministrației, «cea mai mare investiție în domeniul infrastructurii rutiere din ultimii 30 de ani». Din păcate, de la declarații la realitate drumul e lung, fapt confirmat și de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru: «Am luat decizia de a împărți în 4 tronsoane... Am luat această decizie pentru că e din ce în ce mai greu să găsim firme care să vină la astfel de proceduri. Încercăm, prin derularea lor de această manieră, identificarea unor posibili constructori...». Un alt proiect de hotărâre supus a vizat aproba­rea devizului general pentru un adăpost pescăresc, la Giurgeni, investiție în valoare de 2,7 milioane de lei. Lansat în 2018, adăpostul se dorește a fi «un complex de agrement destinat revitalizării turismului în zonă», precum și a «îmbunătățirii si­guranței pesca­rilor prin dezvoltarea unui mediu favorabil pentru cei care practică pescuitul comercial». De la momentul lansării oficiale a proiectului a trecut mai bine de un an, iar șansele de finalizare a investiției în acest mandat al președintelui Moraru sunt nule.

Bani mai mulți pentru ADI Ialomița Plenul Consiliului Județean a majorat cu 821 mii de lei suma alocată anual Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru susținerea proiectelor de investiții locale. Reamintim că, anual, Consiliul Județean finanțează cu 5 mi­lioane de lei ADI Ialomița pentru asigurarea unor investiții locale de mică anvergură. Anul acesta, suma alocată inițial a fost deja epu­izată pentru finanțarea a 20 de proiecte edilitare. Cei 821 mii de lei vor fi utilizați pentru finanțarea altor 6 investiții până la sfârșitul anului în curs. Reamintim că fon­durile sunt utilizate pentru reparații la clă­dirile administrative, construirea de toalete în școli, reabilitarea unor tronsoane de drum local, etc. În cei aproape 2 ani care au trecut de la înființarea ADI Ialomița, în spațiul public au apărut numeroase acuzații privind inutilitatea acestor investiții. Sunt de notorietate cazurile toaletelor construite la Mărculești, la care elevii nu au acces, deși au fost inaugurate de însuși președintele Victor Moraru. Remarcabil în context e faptul că 70% din fondurile gestionate de ADI Ialomița au fost alocate unor administrații conduse de primari PSD.

9 Noiembrie 2019, 10:10 (2685 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
La Bărbulești nu se respectă măsurile de siguranță impuse de starea de urgență!
COVID-19 costă Ialomița 1,7 milioane de lei la prima strigare
Avioane (de) pe hârtie la aeroportul de la Alexeni
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
Consiliul Județean a alocat 1,7 milioane lei pentru finanțarea AFC Unirea ’04

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(11 Noiembrie 2019, 10:36)
Bravo d-na Mariana! FELICITARI! Bagati frica in ei cu privire la spaga si la comportamentul personalului medical angajat, care se comporta precum Dumnezeu pe pamant. Ajungi in spital fiindca esti bolnav,amarat si suparat si ei asteapta sa le dai bani ptr. a se comporta OMENESTE. Nu au Pic de compasiune fata de oamenii bolnavi.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 14:46)
Da, Vali, am inteles, tu esti un fraier cu 'capul pe umeri'. Ne bucuram  ca nu-ti ploua in gat.. In rest ramane cum spuneai, cumetre, te simteai prost(ma rog, dobitoc) si ai taiat-o din tara de care, totusi, iti pare rau. Asa, ca mostra de vitejie!
Pt. @vali:
(10 Noiembrie 2019, 12:44)
@vali, faiere eu am capul pe umeri si stiu pe ce lume traiesc.Nu am cum sa votez pt.tara in care m-am nascut si am fugit, unde stau nu este permis sa ai doua cetateni, asa ca am renuntat de mult la prostie ! Eu pe prost il las sa moara, nu-l destept! Dar imi pare rau ca tatisoara asta a fost facuta praf cu sprijinul multor dobitoci. Nu am fugit ca nu aveam papa sau verzisori ca sa stii cumetre.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 11:37)
Postarea ta la singular: ce ne bucuram ca esti dobitoc, iti meriti soarta! Stai si bocesti  la parturile(?) lor, blestemand dar tu ti-ai ales singur hotii care sa te conduca. Ciocul mic, prostule, si capul in punga! Cat te bucuri pt vii!(dar pt morti?).
,, pentru soare,, :
(10 Noiembrie 2019, 07:38)
Ai perfecta dreptate, aceasi părere o au majoritate pacientilor. Despre asta este vb, ar trebuii accent pe pacienți și nu pe cadrele medicale. Fără contribuțiile noastre nu ar mai avea motiv de cearta acești,, domni,,. Medicii ar trebuii obligați sa profeseze în România minim 5 ani și abia apoi sa plece din România. Dacă nu sa plătească școală exact ca in sistemul militar. Puneți mana la munca și mai putina gălăgie.
Vali:
(10 Noiembrie 2019, 06:52)
Ce ma bucur ca suteti dobitoci ,va meritati soarta ! Stati si bociti pe la prtile lor blestemand, dar voi v-ati ales singuri hotii care sa va conduca! Ciocu mic prostilor si capul in punga! Cat ma bucur pentru vii!
@@Pentru Pavel:
(9 Noiembrie 2019, 19:43)
Și vrei sa spui, că văd că altfel nu știi să vorbești, că ea nu are niciun aport???Atunci de ce se vaită toți din spital că nu mai pot lua șpagă de frica managerei. Auziți oameni buni, nu mai vor să ia spaga de frica managerei, deci daca pleacă managera asta e liber in continuare la spaga!
Ordine sunt multe de la minister și nu cred că le-a îndeplinit nici pe jumate pe toate, dar macar la asta știu că a lucrat.Ministerul nu a ordonat micșorarea șpăgii, ci eliminarea completă a ei.
Oamenii s-au saturat sa mai dea bani pentru un act medical gratuit și depun tot soiul de plangeri, dar e foarte greu sa educi oameni care nu mai pot fi educați.
Osanale n-am cum să-i aduc, pentru că este un manager destul de slab, neprofesionist și cu un vocabular pe care nu-l aprob la niciun manager sau șef, și pe care cei care lucrează în spital îl acceptă in continuare.E problema lor că nu știu să se impună  și  sa nu se  mai plângă ca niște copii de grădiniță.
Este un manager slab pentru că 90% din angajați trebuiau înlocuiți, și angajați oameni competenți, profesioniști, oameni care au învățat carte cu adevărat, nu rebuturi cu note de 5-6 la examene, nu angajați pe spaga, ci  medici care știu să pună un diagnostic corect, asistente cu un comportament exemplar atât față de medici cat și față de pacienți, infirmiere care știu că postul lor este de infirmiera nu de șef de secție.Din păcate suntem un oraș de provincie și deocamdată nu putem schimba nimic, doar daca oamenii vor știi cum să voteze pentru a fi cu adevărat mulțumiți. Dar cum 90% din spital sunt fani PSD, sa nu se mai vaite, își merită soarta.Iar noi ceilalți cu alte apartenențe politice suferim din cauza lor!

@Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 18:36)
Esti intr-o grava eroare: nu managera a reusit micsorarea spagii ci ministerul sanatatii care a emis cateva ordine in acest sens, a ridicat nivelul amenzilor pt cadrele medicale si a inmultit controalele prin spitalele tarii pe tema asta. Asa ca, mai usor cu osanalele pe scari, managera n-are niciun aport, "calitatea" ei principala ramanand limbajul de mahala marca Vivani si relatia cu psd.   
giovani:
(9 Noiembrie 2019, 13:36)
 bai voi sunteti dobitoci ? Drum judetean in jud.Ialomita mai distrus decat 203 F nu exista .Sunteti tembeli sau rau intentionati ? Vizitati acest DJ203F Grivita -Murgeanca si apoi initiati si luati HCJ referitor la modernizarea dj ,tampitilor.
Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 13:33)
D-le Soare, înțeleg că nu sunteți de acord cu managera spitalului, dar ar fi corect  sa prezentati întregului oraș ce va nemulțumește la aceasta persoana, pentru că marea majoritate a pacienților sunt mulțumiți de faptul că nu prea mai dau șpagă. Ea nu a reușit în totalitate sa elimine spaga din spital, și asta nu e din vina ei ci din vina nesimțirii acelora care fac asta și nu au conștiință, nu a reușit să mulțumească pe toată lumea cu salariile oferite, după cum spunea un doctor că salariu de 20000 Ron nu e un salariu mare, dar asta nu e vina pacienților.Se vaită unii că managera are un comportament vulgar și nu-i respecta??? Dar, ce sunt ei,bebelusi ???De ce nu se revolta??? De ce nu-i spun:,, Ia asculta cucoană, cum îți permiți să vorbești așa cu mine??? " Știți de ce? Pentru că sunt pătați, nu sunt corecți la locul de munca, au făcut tot felul de prostii și le e frică și din cauza asta doar se vaită și se complac în această situație..Un om corect și fără greșeli majore la locul de munca se lupta pentru demnitatea  lui, pentru ai nu fi calcate în picioare principiile și pentru a fi respectat.In general angajații de la stat nu știu ce înseamnă să lucrezi la privat, unde nu ai dreptul sa te revolți doar sa taci și sa ți se spună:,, Sunt12 la poarta care așteaptă să-ți ia locul,  așa că dacă nu-ți convine, pleacă!"E patron, și are dreptul după legile din Romania, să facă ce vrea, că el îți dă salariu, dar în sistemul de stat, aveți  sindicate, are cine sa va apere,sunteți multi dar trebuie să fiți și uniți. Daca revine la conducerea spitalului un manager doctor, ne întoarcem cu câțiva ani la situațiile când ne loveam de nepăsarea cadrelor medicale, la jigniri, indiferență, țipete și faptul că nu știai cât să  dai la toți ca sa fi băgat în seamă că pacient, pentru că acum multi nu-si deschid buzunarele de frica managerei. Va garantez, eu personal, că dacă mă voi lovi in spitalul Slobozia de vreo situație care nu este conformă cu o relație angajat

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Oct 2020
250 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(338 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(107 vizualizări - 0 comentarii)


SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(152 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(140 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(188 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(687 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(415 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Avram A în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal lucian în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare cititor în S-a stins din viață Mihai Enciu... Niste intrebari în Ialomițenii au plătit 300 mii de lei pentru activitatea asociațiilor și fundațiilor din județ camelia în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Dan Cliseru în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Adela în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare nic în Pedepse cu executare în ancheta reglărilor de conturi mafiote petrecute la Slobozia gigi friptu în Elevii din Ialomița așteaptă tabletele electronice promise de Ministerul Educației Covrig 19 în Chemgas Holding Corporation poluează legal Marga în Chemgas Holding Corporation pune în funcțiune ilegal Combinatul Chimic din Slobozia gigi în Chemgas Holding Corporation pune în funcțiune ilegal Combinatul Chimic din Slobozia WALY în Elevii din Ialomița așteaptă tabletele electronice promise de Ministerul Educației Pierre în S-a stins din viață Mihai Enciu... Horațiu C în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Cristea în 157 de persoane, în izolare la Hotelul «Ialomița» din Amara un cetatean onest în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare @Jilava. în S-a stins din viață Mihai Enciu... Balan Ghe. în S-a stins din viață Mihai Enciu... Vergil de la doi în Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...