Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Ultimele zvâcniri ale administrației Moraru

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Miercuri, 30 octombrie 2019, consilierii județeni s-au reunit în ca­drul unei noi ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a întâlnirii au fi­gurat 24 de proiecte de hotărâri, unele de interes major pentru cetățenii județului Ialomița. Printre acestea se numără și proiecte care vizează investiții edi­litare la nivelul județului Ialomița. Acestea vor fi finalizate, în cel mai fericit caz, la sfârșitul următorului mandat legislativ, respectiv în anii 2023-2024. Ședința a fost marcată de scandalul public declanșat între consilierul județean PNL Dragoș Soare și directorul Spitalului Județean Slobozia, Mariana Iancu...

Administrația Moraru moare, dar nu se predă După 3 ani de promisiuni electorale, administrația Moraru continuă să legife­reze proiecte de hotărâri care vizează investiții majore la nivelul județului. Cele mai importante aprobate miercuri, 30 octombrie 2019, au fost cele care au vizat construirea adăpostului pescăresc de la Giurgeni și modernizarea DJ201, împărțită pe 4 tronsoane de drum, pentru «urgentarea investiției». De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au mai figurat rectificări de buget pentru Infras­tructură Drumuri și Poduri SA (firmă subordonată instituției), Spitalul Județean Slobozia și Consiliul Județean. De asemenea, printre cele 24 de proiecte de hotărâri s-a numărat și cel privind modificarea metodologiei de atribuire a contractelor de achiziții publice. Reamintim că instituția s-a remarcat în spațiul public prin faptul că a încheiat, prin încredințare directă, majoritatea contractelor de achiziții publice din ultimii 3 ani.

Povești de adormit electoratul Cel mai important dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița rămâne cel privind aprobarea devizului general și a cofi­nanțării pentru DJ201, investiție în va­loare de 108,8 milioane de lei. Investiția presupune asfaltarea a 60 de km de drum județean și reprezintă, susțin oficialii ad­ministrației, «cea mai mare investiție în domeniul infrastructurii rutiere din ultimii 30 de ani». Din păcate, de la declarații la realitate drumul e lung, fapt confirmat și de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru: «Am luat decizia de a împărți în 4 tronsoane... Am luat această decizie pentru că e din ce în ce mai greu să găsim firme care să vină la astfel de proceduri. Încercăm, prin derularea lor de această manieră, identificarea unor posibili constructori...». Un alt proiect de hotărâre supus a vizat aproba­rea devizului general pentru un adăpost pescăresc, la Giurgeni, investiție în valoare de 2,7 milioane de lei. Lansat în 2018, adăpostul se dorește a fi «un complex de agrement destinat revitalizării turismului în zonă», precum și a «îmbunătățirii si­guranței pesca­rilor prin dezvoltarea unui mediu favorabil pentru cei care practică pescuitul comercial». De la momentul lansării oficiale a proiectului a trecut mai bine de un an, iar șansele de finalizare a investiției în acest mandat al președintelui Moraru sunt nule.

Bani mai mulți pentru ADI Ialomița Plenul Consiliului Județean a majorat cu 821 mii de lei suma alocată anual Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru susținerea proiectelor de investiții locale. Reamintim că, anual, Consiliul Județean finanțează cu 5 mi­lioane de lei ADI Ialomița pentru asigurarea unor investiții locale de mică anvergură. Anul acesta, suma alocată inițial a fost deja epu­izată pentru finanțarea a 20 de proiecte edilitare. Cei 821 mii de lei vor fi utilizați pentru finanțarea altor 6 investiții până la sfârșitul anului în curs. Reamintim că fon­durile sunt utilizate pentru reparații la clă­dirile administrative, construirea de toalete în școli, reabilitarea unor tronsoane de drum local, etc. În cei aproape 2 ani care au trecut de la înființarea ADI Ialomița, în spațiul public au apărut numeroase acuzații privind inutilitatea acestor investiții. Sunt de notorietate cazurile toaletelor construite la Mărculești, la care elevii nu au acces, deși au fost inaugurate de însuși președintele Victor Moraru. Remarcabil în context e faptul că 70% din fondurile gestionate de ADI Ialomița au fost alocate unor administrații conduse de primari PSD.

9 Noiembrie 2019, 10:10 (1784 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Scandal public în Consiliul Județean Ialomița: Mariana Iancu, trimisă din nou la școală!
Consilieri personali pentru vicepreședinții Consiliului Județean Ialomița
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
Consiliul Județean a alocat 1,7 milioane lei pentru finanțarea AFC Unirea ’04

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(11 Noiembrie 2019, 10:36)
Bravo d-na Mariana! FELICITARI! Bagati frica in ei cu privire la spaga si la comportamentul personalului medical angajat, care se comporta precum Dumnezeu pe pamant. Ajungi in spital fiindca esti bolnav,amarat si suparat si ei asteapta sa le dai bani ptr. a se comporta OMENESTE. Nu au Pic de compasiune fata de oamenii bolnavi.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 14:46)
Da, Vali, am inteles, tu esti un fraier cu 'capul pe umeri'. Ne bucuram  ca nu-ti ploua in gat.. In rest ramane cum spuneai, cumetre, te simteai prost(ma rog, dobitoc) si ai taiat-o din tara de care, totusi, iti pare rau. Asa, ca mostra de vitejie!
Pt. @vali:
(10 Noiembrie 2019, 12:44)
@vali, faiere eu am capul pe umeri si stiu pe ce lume traiesc.Nu am cum sa votez pt.tara in care m-am nascut si am fugit, unde stau nu este permis sa ai doua cetateni, asa ca am renuntat de mult la prostie ! Eu pe prost il las sa moara, nu-l destept! Dar imi pare rau ca tatisoara asta a fost facuta praf cu sprijinul multor dobitoci. Nu am fugit ca nu aveam papa sau verzisori ca sa stii cumetre.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 11:37)
Postarea ta la singular: ce ne bucuram ca esti dobitoc, iti meriti soarta! Stai si bocesti  la parturile(?) lor, blestemand dar tu ti-ai ales singur hotii care sa te conduca. Ciocul mic, prostule, si capul in punga! Cat te bucuri pt vii!(dar pt morti?).
,, pentru soare,, :
(10 Noiembrie 2019, 07:38)
Ai perfecta dreptate, aceasi părere o au majoritate pacientilor. Despre asta este vb, ar trebuii accent pe pacienți și nu pe cadrele medicale. Fără contribuțiile noastre nu ar mai avea motiv de cearta acești,, domni,,. Medicii ar trebuii obligați sa profeseze în România minim 5 ani și abia apoi sa plece din România. Dacă nu sa plătească școală exact ca in sistemul militar. Puneți mana la munca și mai putina gălăgie.
Vali:
(10 Noiembrie 2019, 06:52)
Ce ma bucur ca suteti dobitoci ,va meritati soarta ! Stati si bociti pe la prtile lor blestemand, dar voi v-ati ales singuri hotii care sa va conduca! Ciocu mic prostilor si capul in punga! Cat ma bucur pentru vii!
@@Pentru Pavel:
(9 Noiembrie 2019, 19:43)
Și vrei sa spui, că văd că altfel nu știi să vorbești, că ea nu are niciun aport???Atunci de ce se vaită toți din spital că nu mai pot lua șpagă de frica managerei. Auziți oameni buni, nu mai vor să ia spaga de frica managerei, deci daca pleacă managera asta e liber in continuare la spaga!
Ordine sunt multe de la minister și nu cred că le-a îndeplinit nici pe jumate pe toate, dar macar la asta știu că a lucrat.Ministerul nu a ordonat micșorarea șpăgii, ci eliminarea completă a ei.
Oamenii s-au saturat sa mai dea bani pentru un act medical gratuit și depun tot soiul de plangeri, dar e foarte greu sa educi oameni care nu mai pot fi educați.
Osanale n-am cum să-i aduc, pentru că este un manager destul de slab, neprofesionist și cu un vocabular pe care nu-l aprob la niciun manager sau șef, și pe care cei care lucrează în spital îl acceptă in continuare.E problema lor că nu știu să se impună  și  sa nu se  mai plângă ca niște copii de grădiniță.
Este un manager slab pentru că 90% din angajați trebuiau înlocuiți, și angajați oameni competenți, profesioniști, oameni care au învățat carte cu adevărat, nu rebuturi cu note de 5-6 la examene, nu angajați pe spaga, ci  medici care știu să pună un diagnostic corect, asistente cu un comportament exemplar atât față de medici cat și față de pacienți, infirmiere care știu că postul lor este de infirmiera nu de șef de secție.Din păcate suntem un oraș de provincie și deocamdată nu putem schimba nimic, doar daca oamenii vor știi cum să voteze pentru a fi cu adevărat mulțumiți. Dar cum 90% din spital sunt fani PSD, sa nu se mai vaite, își merită soarta.Iar noi ceilalți cu alte apartenențe politice suferim din cauza lor!

@Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 18:36)
Esti intr-o grava eroare: nu managera a reusit micsorarea spagii ci ministerul sanatatii care a emis cateva ordine in acest sens, a ridicat nivelul amenzilor pt cadrele medicale si a inmultit controalele prin spitalele tarii pe tema asta. Asa ca, mai usor cu osanalele pe scari, managera n-are niciun aport, "calitatea" ei principala ramanand limbajul de mahala marca Vivani si relatia cu psd.   
giovani:
(9 Noiembrie 2019, 13:36)
 bai voi sunteti dobitoci ? Drum judetean in jud.Ialomita mai distrus decat 203 F nu exista .Sunteti tembeli sau rau intentionati ? Vizitati acest DJ203F Grivita -Murgeanca si apoi initiati si luati HCJ referitor la modernizarea dj ,tampitilor.
Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 13:33)
D-le Soare, înțeleg că nu sunteți de acord cu managera spitalului, dar ar fi corect  sa prezentati întregului oraș ce va nemulțumește la aceasta persoana, pentru că marea majoritate a pacienților sunt mulțumiți de faptul că nu prea mai dau șpagă. Ea nu a reușit în totalitate sa elimine spaga din spital, și asta nu e din vina ei ci din vina nesimțirii acelora care fac asta și nu au conștiință, nu a reușit să mulțumească pe toată lumea cu salariile oferite, după cum spunea un doctor că salariu de 20000 Ron nu e un salariu mare, dar asta nu e vina pacienților.Se vaită unii că managera are un comportament vulgar și nu-i respecta??? Dar, ce sunt ei,bebelusi ???De ce nu se revolta??? De ce nu-i spun:,, Ia asculta cucoană, cum îți permiți să vorbești așa cu mine??? " Știți de ce? Pentru că sunt pătați, nu sunt corecți la locul de munca, au făcut tot felul de prostii și le e frică și din cauza asta doar se vaită și se complac în această situație..Un om corect și fără greșeli majore la locul de munca se lupta pentru demnitatea  lui, pentru ai nu fi calcate în picioare principiile și pentru a fi respectat.In general angajații de la stat nu știu ce înseamnă să lucrezi la privat, unde nu ai dreptul sa te revolți doar sa taci și sa ți se spună:,, Sunt12 la poarta care așteaptă să-ți ia locul,  așa că dacă nu-ți convine, pleacă!"E patron, și are dreptul după legile din Romania, să facă ce vrea, că el îți dă salariu, dar în sistemul de stat, aveți  sindicate, are cine sa va apere,sunteți multi dar trebuie să fiți și uniți. Daca revine la conducerea spitalului un manager doctor, ne întoarcem cu câțiva ani la situațiile când ne loveam de nepăsarea cadrelor medicale, la jigniri, indiferență, țipete și faptul că nu știai cât să  dai la toți ca sa fi băgat în seamă că pacient, pentru că acum multi nu-si deschid buzunarele de frica managerei. Va garantez, eu personal, că dacă mă voi lovi in spitalul Slobozia de vreo situație care nu este conformă cu o relație angajat

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 19 Nov 2019
245 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(131 vizualizări - 0 comentarii)


4
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(60 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(78 vizualizări - 0 comentarii)


8

Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(80 vizualizări - 0 comentarii)


9
DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(204 vizualizări - 4 comentarii)


10
Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(125 vizualizări - 1 comentariu)


12

Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(263 vizualizări - 2 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(115 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(106 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(260 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(313 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(304 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...