Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Proiectul de reabiliare a Pieței Revoluției din Slobozia s-a mutat în instanță. Constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) cere judecătorilor Tribunalului Ialomița să oblige Primăria Slobozia la plata facturilor neachitate pentru lucrările efectuate la obiectivul de investiții. Dacă va câștiga acest proces intentat admi­nistrației locale, constructorul din Capitală va obține peste 200 mii de lei, plus plata unor penalități de întârziere. În urma unei acțiuni si­milare întemeiată anul trecut și încheiată printr-o sentință definitivă în primăvara acestui an, firma din București, aflată în procedură de insolvență, a reușit să obțină plata unei facturi de 1,1 milioane de lei.

«Groapa lui Stoica» a ajuns în instanță
Cel mai mare proiect edilitar al Sloboziei din ultimii 30 de ani, «Reabilitarea funcțio­nală a Pieței Revoluției», a scos în evidență incapacitatea administrației locale a orașului de a gestiona astfel de inițiative. Ceea ce s-a dorit a fi o schimbare a imaginii centrului administrativ al municipiului Slobozia s-a transformat într-un adevărat eșec. Dincolo de problemele generate de modul deficitar în care a fost gestionat acest obiectiv de investiții, Primăria Slobozia este obligată de constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) să-i plătească facturile neonorate. Toate acestea în condițiile în care, potrivit declarațiilor reprezentanților municipalității, între firma din Capitală și Primăria Slobozia nu mai există nicio relație. În primăvara acestui an, Primăria Slobozia a reușit să rezilieze contractul cu societatea controlată de controversatul om de afaceri Florian Walter și aflată în prezent în stare de insolvență. Cu toate acestea, reprezentanții ACM 4 București au solicitat, prin intermediul unei acțiuni în instanță, plata unei facturi neachitate, în valoare de 1,1 mili­oane de lei. Procesul s-a încheiat în mai 2019, la scurt timp de la rezilierea contractului, sentința emisă de Curtea de Apel București fiind favo­rabilă firmei ACM 4 București. Acțiunea a început în 2018 la Tribunalul Ialomița, societatea reușind să obțină câștig de cauză încă din timpul judecății pe fond. Recent, reprezentanții aceleiași firme au acționat Primăria Slobozia într-un alt proces ce are același obiect: plata unei facturi restante pentru lucrările efectuate la obiectivul «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției». De această dată, suma pe care constructorul o solicită Primăriei Slobozia este de aproximativ 200 mii de lei, la care se adaugă penalități de întârziere.

Uniunea Europeană vrea banii înapoi
Iar sumele pe care constructorul ACM 4 București le-a primit până acum de la Primăria Slobozia nu sunt singurele pe care administrația locală trebuie să le returneze. Uniunea Europeană și-a exprimat dorința de a cere înapoi cele 2 milioane de euro pe care le-a investit în proiectul edilitar eșuat de la Slobozia. În august 2019, o delegație oficială din partea municipa­lității a avut o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, devenit în prezent Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în urma cărora s-a dezbătut pe larg modalitatea prin care Primăria Slobozia va returna fondurile. Până în prezent, oficialii administrației locale nu au comunicat public modul în care vor returna fondurile europene pe care le-au primit, însă la momentul întâlnirii, primarul Adrian Mocioniu a precizat: «Sunt mai multe scenarii pe care trebuie să le luăm în calcul... Este evident faptul că în momentul de față nu avem acești bani... În aceste condiții, vom merge la Ministerul Finanțelor imediat ce vom primi notificarea de plată și vom solicita încheierea unui acord de eșalonare a plății!». Dincolo de faptul că returnarea ba­nilor va fi suportată din buzunarele slobozenilor, cel mai mare risc pentru Primăria Slobozia îl reprezintă blocarea oricărei încercări de a mai obține fonduri europene. La momentul notificării primite din partea Ministerului Dezvoltării, administrația locală avea depuse proiecte pentru finanțare în valoare de peste 21 milioane de euro. La acea dată, Liviu Mușat, președintele Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia atrăgea atenția cu privire la acest risc: «Cel mai mare risc îl reprezintă blocarea oricărei inițiative privind atragerea fondurilor europene. Dacă nu vor achita acești bani, există riscul ca proiectele pentru care au fost făcute solicitări în ve­derea finanțării să fie respinse. Noi sperăm ca reprezentanții Primăriei Slobozia să găsească cea mai oportună soluție pentru a putea depăși acest impas!».

Plângere penală împotriva constructorului ACM 4 București
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia au confirmat faptul că administrația locală a sesizat organele de urmărire penlă după în­cetarea contractului de lucrări încheiat cu firma Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4). Obiectul plângerii penale, aflată în prezent la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, îl reprezintă refuzul constructorului de a preda o serie de bunuri de inventar, pe care ar fi trebuit să le înapoieze municipalității în momentul în care a părăsit șan­tierul. Aceleași surse administrative care au confirmat această informație au explicat faptul că reprezentanții ACM 4 au plecat de la Slobozia luând cu ei pompele utilizate pentru a scoate apa din incinta parcării subterane. Pe lângă plângerea penală depusă la Poliție, administrația locală din Slobozia a deschis și o acțiune civilă prin care solicită firmei din Capitală returnarea acelorași bunuri sau să achite contravaloarea lor. Procesul se judecă la Tribunalul Ialomița, după ce, inițial, cauza s-a aflat pe rolul Tribunalului București. Instanța din Capitală a decis strămutarea dosarului la Slobozia, invocând motive de competență teritorială.

Un proiect fără soluții
Revenind în prezent, Primăria Slobozia a rămas fără soluții în privința finalizării acestui proiect. În momentul de față, prioritatea în ceea ce privește continuarea obiectivului o reprezintă amenajarea intrării în parcarea subterană. Administrația locală are nevoie însă de un proiect tehnic pentru realizarea intrării, întrucât vechea metodă de lucru a fost contestată de către Inspectoratul de Stat în Construcții, deoarece punea în pericol siguranța clădirilor din jurul șantierului. Deși a fost organizată o licitație pentru realizarea unui nou proiect tehnic, niciunul dintre specialiști nu a fost interesat să participe. După ce Primăria Slobozia va avea un plan de acțiune referitoare la modul în care trebuie executată intrarea în parcarea subtera­nă, lucrarea va fi scoasă la licitație pentru a fi rea­lizată. În cel mai optimist caz, lucrările ar putea începe abia în anul 2022. De menționat este faptul că pentru realizarea acestei investiții Primăria Slobozia a împrumutat de la Trezoreria Statului 25,4 milioane de lei. Banii au fost solicitați în vara anului 2018, dată la care administrația locală a orașului a prevăzut faptul că orice încercare de continuare a proiectului cu banii Uniunii Europene este imposibilă. Din 2012, când au început lucrările și până în prezent, termenul de finalizare a obiectivului «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției» s-a modificat de 4 ori. Mai mult, pe lângă intrarea în parcare, Primăria Slobozia trebuie să găsească soluții și pentru amenajarea agorei, amplasată vizavi de parcarea subterană.

26 Noiembrie 2019, 07:55 (3172 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia, reclamată în instanță de constructorul ACM 4

Comentariile cititorilor:


recuperatorul:
(12 Decembrie 2019, 15:58)
Iese SOAREle si pe strada noastra? Si-a anuntat candidatura la functia de primar. Sa vedem ce #gluga de ciocani propune psd-ul. Intrebare: Are potentialul viitor primar Soare suficient sange in instalatie incat sa-i impute lui Sloica toate cheltuielile legale si mai putin legale (garantia returnata constructorului) facute cu mizeria asta de parcare subterana care nu se mai finalizeaza? Eu sper sa aiba acest curaj, daca este un om corect si nesantajabil. Stoica si psd-ul au ingropat orasul din toate punctele de vedere si nu trebuie lasati in pace; apa nepotabila - cheltuieli uriase si rezultate proaste, groapa nefinalizata, cu infiltratii de apa, au stricat 50 de locuri de parcare existente, ca sa faca 98, dar inexistente, au inchis o bucata de strada (Episcopiei care iesea in M Basarab) si au chinuit traficul pe Bd Chimiei- oras indatorat maxim, cartierul de tineri fara utilitati, fara infrastructura, vegetatie taiata, piata Revolutiei un chici.
Deci, stoica si toti psdistii implicati, dati ma banii din buzunarul vostru si ocupati-va celulele pe care le meritati, ca se simte singur, abandonat si neglijat tatucul vostru livache. Ia zi viitorule primar Soare (sper), ai curaj sa recuperezi paguba facuta de hotii astia, sau pui si tu batista pe tzambal? Se lauda stoica prin 2012 ca face un audit pentru cheltuielile facute de ionascu cu apa nepotabila, normal ca nu a facut nimic, dimpotriva! corb la corb nu-si scoate ochii
Ce, Ce n-ai inteles?:
(3 Decembrie 2019, 15:40)
Ma amuza impresia generala ca ar trebui sa raspunda un functionar pentru golania "elitelor". Un frumos ziar local avea un dicton: "Coruptia tine de elite, restul sunt gainarii". Credeti voi ca un neica nimeni din primarie (indiferent de la ce birou) a dictat: Sa facem pe foarte multi bani o parcare subterana, sa ne prefacem ca luam bani europeni ca sa nu ne atragem opozanti, iar apoi le pierdem cumva si luam bani fara numar (ca la manelisti) de la banca! Banca nu mai verifica ce faci cu ei si daca-i cheltuiesti corect. Nici vorba! Astfel de decizii se iau in sedii de partid. Se vorbeste underground (doap e groapa) ca firma constructoare ar fi fost impusa de la Bucuresti de partidul lui stoica, pesedeu, cu vorba lasata chiar de celebrul puie monta, trecut acum la deruta la PRO, deci stoica, soldatel de partid, rosu din comunism pana in prezent a executat orbeste ordinele venite de sus. Iar asta micu` mucio, ce era sa faca daca e ordin venit de sus (psd + pro = love le). Deci, va rog, nu mai fiti asa creduli incat sa va imaginati ca vreun functionaras insignifiant din primarie ar putea sa fie autorul gropii, sau, s-ar fi putut opune. Vinovatii sunt mai sus, primarii care au acceptat proiectul, care l-au inceput si continuat si sefii lor pe plan politic, tatucii care dicteaza tot ce se intampla cu sumele imense provenite din bani publici! Parca cumnatul lui puiemonta a mai executat ceva asemanator prin tara, tot cu scandal, parandarat si manevre. Apropo de stoica, lucrarile pe la statia de tratare a apei nu le-a facut tot o firma pesedista a unui primar pesedist de la Buzau? Cred ca portarul primariei l-a selectat la licitatie, el e acarul paun! Votati bre, ca sunteti multi...
Ce:
(1 Decembrie 2019, 09:45)
In primarie zici ca e reuniune de familie.Cuscri,cumetrii,soacre,cum sa fie cineva declarat vinovat pentru cheltuieli nejustificate sau lucrari fara utilitate?In institutiile de stat daca nu ai ceva relatii,poti lua 3 nite de zece la concurs ca tot cine trebuie va ocupa postul respectiv.O parte vine pe zona de politic(tot niste nulitati)asa ca vai de noi.
Viorel P.ricop:
(30 Noiembrie 2019, 06:56)
Doar un psdist putea gandi sa distrugi 65 locuri de parcare ce erau in zona actualei "parcari subterane" pentru ca ai mai obtine inca 30 locuri.Nu raspunde penal nimeni?Nu poate dovedi cineva hotia prin care s au furat bani si s_a creat disconfort(8 ani am avut praf de la nisipul din zona ca in Sahara)?Cum pentru 30 locuri de parcare in plus nenorociti din primărie au inchis o sosea,au blocat traficul pietonal de langa primarie,au batjocorit cetateni ce asteptau ca lucrarile sa dureze 2-3ani pentru reabilitarea trotuarelor...Cine a avizat proiectul?De ce nu avem decat pagube si disconfort pentru o lucrare prost proiectata,cu bani din bugetul local la cheremul unor smecheri..? Cetatenii nu vor sa achite greselile primarilor /consilierilor locali/biroului urbanism.. etc.. Sa plateasca cei vinovati!
Răduță Aurelian-Constantin:
(28 Noiembrie 2019, 23:27)
Îmi pare rău să vă spun. Nu plătim noi cetățenii al acestui oraș, să plătească hoții!!! Nouă nu ne trebuia parcare subterană și amfi-teatru. Nouă ne trebuia spații verzi și dezvoltarea tuturor sporturilor din acest oraș, unde bineînteles se doarme din acest punct de vedere .
Sloboz cu tembeli:
(28 Noiembrie 2019, 06:58)
Primăria = banii contribuabililor"Multumim "celor ce s au ocupat de acest proiect tembel!Nitica aroma de piscarie nu impartim?Ca suna a penal deturnarea de bani sa construiesti nimic!De ce nu raspund golanii astia penal pentru porcariile in care banii orasului se cheltuiesc aiurea?
cetatean:
(27 Noiembrie 2019, 17:34)
Toti da vina pe primar, dar pe consiliul local nimeni. Se vede ca lumea se ghideaza gen turma! Nu gandesc.
curiosul:
(26 Noiembrie 2019, 21:18)
NU!!!!! celor trei sa li se retina pensiile speciale plus bunurile dobandite dupa fiecare mandat,plus proprire pe viitoarele salarii pana ce se achita datoria  plus arhitectul sef  al orasului pus la plata,in concluzie factorii care au semnaturile pe contracte 
iliuta:
(26 Noiembrie 2019, 20:45)
Nu stiu daca in casele lui D.N.si N.C.,curge apa dar stiu ca in buzunarele lui S. si T. a curs parandaratul.
platitor:
(26 Noiembrie 2019, 20:09)
Dar in casa lui N. C. carea a semnat actul aditional de prelungire a termenului de valabilitate a contractului initial alaturi de STOICA si T.curge apa .
Independent :
(26 Noiembrie 2019, 16:33)
Oare și in casa lui D.N. Făcută cu materiale furate de acolo curge apa?? ;)
cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 11:55)
eu as astupa groapa......si asa nu este buna de nimic?! am inteles ca prin pereti curge apa.....intr-o zi ca cadea toata suprafata ?! Iar cine a gresit sa plateasca.
Slobozia :
(26 Noiembrie 2019, 11:08)
E bine....măcar trântorii care au stat pe lângă stoica, pe postul de consilieri locali, s-au ales și ei cu o casa de pe urma acestei gropi
Cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 09:31)
Tara neguvernata ! In orice stat civilizat erau trasi la raspundere cei responsabili ! Sa produci o paguba bugetului de stat de zeci de milioane de lei si nimeni sa nu raspunda, asta da tara ! 
Adrian:
(26 Noiembrie 2019, 08:11)
Toti cei 3 primari Ionascu, Stoica si Mocioniu, bagati cate 10 ani la puscarie si sa vezi daca urmatorul care vine, mai face aceleasi lucruri.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 25 Sep 2020
295 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(15 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(13 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(35 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(142 vizualizări - 1 comentariu)


6

Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(91 vizualizări - 0 comentarii)


8

ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(83 vizualizări - 0 comentarii)


9

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(87 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(86 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(214 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(333 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(644 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...