Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Proiectul de reabiliare a Pieței Revoluției din Slobozia s-a mutat în instanță. Constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) cere judecătorilor Tribunalului Ialomița să oblige Primăria Slobozia la plata facturilor neachitate pentru lucrările efectuate la obiectivul de investiții. Dacă va câștiga acest proces intentat admi­nistrației locale, constructorul din Capitală va obține peste 200 mii de lei, plus plata unor penalități de întârziere. În urma unei acțiuni si­milare întemeiată anul trecut și încheiată printr-o sentință definitivă în primăvara acestui an, firma din București, aflată în procedură de insolvență, a reușit să obțină plata unei facturi de 1,1 milioane de lei.

«Groapa lui Stoica» a ajuns în instanță
Cel mai mare proiect edilitar al Sloboziei din ultimii 30 de ani, «Reabilitarea funcțio­nală a Pieței Revoluției», a scos în evidență incapacitatea administrației locale a orașului de a gestiona astfel de inițiative. Ceea ce s-a dorit a fi o schimbare a imaginii centrului administrativ al municipiului Slobozia s-a transformat într-un adevărat eșec. Dincolo de problemele generate de modul deficitar în care a fost gestionat acest obiectiv de investiții, Primăria Slobozia este obligată de constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) să-i plătească facturile neonorate. Toate acestea în condițiile în care, potrivit declarațiilor reprezentanților municipalității, între firma din Capitală și Primăria Slobozia nu mai există nicio relație. În primăvara acestui an, Primăria Slobozia a reușit să rezilieze contractul cu societatea controlată de controversatul om de afaceri Florian Walter și aflată în prezent în stare de insolvență. Cu toate acestea, reprezentanții ACM 4 București au solicitat, prin intermediul unei acțiuni în instanță, plata unei facturi neachitate, în valoare de 1,1 mili­oane de lei. Procesul s-a încheiat în mai 2019, la scurt timp de la rezilierea contractului, sentința emisă de Curtea de Apel București fiind favo­rabilă firmei ACM 4 București. Acțiunea a început în 2018 la Tribunalul Ialomița, societatea reușind să obțină câștig de cauză încă din timpul judecății pe fond. Recent, reprezentanții aceleiași firme au acționat Primăria Slobozia într-un alt proces ce are același obiect: plata unei facturi restante pentru lucrările efectuate la obiectivul «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției». De această dată, suma pe care constructorul o solicită Primăriei Slobozia este de aproximativ 200 mii de lei, la care se adaugă penalități de întârziere.

Uniunea Europeană vrea banii înapoi
Iar sumele pe care constructorul ACM 4 București le-a primit până acum de la Primăria Slobozia nu sunt singurele pe care administrația locală trebuie să le returneze. Uniunea Europeană și-a exprimat dorința de a cere înapoi cele 2 milioane de euro pe care le-a investit în proiectul edilitar eșuat de la Slobozia. În august 2019, o delegație oficială din partea municipa­lității a avut o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, devenit în prezent Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în urma cărora s-a dezbătut pe larg modalitatea prin care Primăria Slobozia va returna fondurile. Până în prezent, oficialii administrației locale nu au comunicat public modul în care vor returna fondurile europene pe care le-au primit, însă la momentul întâlnirii, primarul Adrian Mocioniu a precizat: «Sunt mai multe scenarii pe care trebuie să le luăm în calcul... Este evident faptul că în momentul de față nu avem acești bani... În aceste condiții, vom merge la Ministerul Finanțelor imediat ce vom primi notificarea de plată și vom solicita încheierea unui acord de eșalonare a plății!». Dincolo de faptul că returnarea ba­nilor va fi suportată din buzunarele slobozenilor, cel mai mare risc pentru Primăria Slobozia îl reprezintă blocarea oricărei încercări de a mai obține fonduri europene. La momentul notificării primite din partea Ministerului Dezvoltării, administrația locală avea depuse proiecte pentru finanțare în valoare de peste 21 milioane de euro. La acea dată, Liviu Mușat, președintele Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia atrăgea atenția cu privire la acest risc: «Cel mai mare risc îl reprezintă blocarea oricărei inițiative privind atragerea fondurilor europene. Dacă nu vor achita acești bani, există riscul ca proiectele pentru care au fost făcute solicitări în ve­derea finanțării să fie respinse. Noi sperăm ca reprezentanții Primăriei Slobozia să găsească cea mai oportună soluție pentru a putea depăși acest impas!».

Plângere penală împotriva constructorului ACM 4 București
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia au confirmat faptul că administrația locală a sesizat organele de urmărire penlă după în­cetarea contractului de lucrări încheiat cu firma Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4). Obiectul plângerii penale, aflată în prezent la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, îl reprezintă refuzul constructorului de a preda o serie de bunuri de inventar, pe care ar fi trebuit să le înapoieze municipalității în momentul în care a părăsit șan­tierul. Aceleași surse administrative care au confirmat această informație au explicat faptul că reprezentanții ACM 4 au plecat de la Slobozia luând cu ei pompele utilizate pentru a scoate apa din incinta parcării subterane. Pe lângă plângerea penală depusă la Poliție, administrația locală din Slobozia a deschis și o acțiune civilă prin care solicită firmei din Capitală returnarea acelorași bunuri sau să achite contravaloarea lor. Procesul se judecă la Tribunalul Ialomița, după ce, inițial, cauza s-a aflat pe rolul Tribunalului București. Instanța din Capitală a decis strămutarea dosarului la Slobozia, invocând motive de competență teritorială.

Un proiect fără soluții
Revenind în prezent, Primăria Slobozia a rămas fără soluții în privința finalizării acestui proiect. În momentul de față, prioritatea în ceea ce privește continuarea obiectivului o reprezintă amenajarea intrării în parcarea subterană. Administrația locală are nevoie însă de un proiect tehnic pentru realizarea intrării, întrucât vechea metodă de lucru a fost contestată de către Inspectoratul de Stat în Construcții, deoarece punea în pericol siguranța clădirilor din jurul șantierului. Deși a fost organizată o licitație pentru realizarea unui nou proiect tehnic, niciunul dintre specialiști nu a fost interesat să participe. După ce Primăria Slobozia va avea un plan de acțiune referitoare la modul în care trebuie executată intrarea în parcarea subtera­nă, lucrarea va fi scoasă la licitație pentru a fi rea­lizată. În cel mai optimist caz, lucrările ar putea începe abia în anul 2022. De menționat este faptul că pentru realizarea acestei investiții Primăria Slobozia a împrumutat de la Trezoreria Statului 25,4 milioane de lei. Banii au fost solicitați în vara anului 2018, dată la care administrația locală a orașului a prevăzut faptul că orice încercare de continuare a proiectului cu banii Uniunii Europene este imposibilă. Din 2012, când au început lucrările și până în prezent, termenul de finalizare a obiectivului «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției» s-a modificat de 4 ori. Mai mult, pe lângă intrarea în parcare, Primăria Slobozia trebuie să găsească soluții și pentru amenajarea agorei, amplasată vizavi de parcarea subterană.

26 Noiembrie 2019, 07:55 (2150 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Ce, Ce n-ai inteles?:
(3 Decembrie 2019, 15:40)
Ma amuza impresia generala ca ar trebui sa raspunda un functionar pentru golania "elitelor". Un frumos ziar local avea un dicton: "Coruptia tine de elite, restul sunt gainarii". Credeti voi ca un neica nimeni din primarie (indiferent de la ce birou) a dictat: Sa facem pe foarte multi bani o parcare subterana, sa ne prefacem ca luam bani europeni ca sa nu ne atragem opozanti, iar apoi le pierdem cumva si luam bani fara numar (ca la manelisti) de la banca! Banca nu mai verifica ce faci cu ei si daca-i cheltuiesti corect. Nici vorba! Astfel de decizii se iau in sedii de partid. Se vorbeste underground (doap e groapa) ca firma constructoare ar fi fost impusa de la Bucuresti de partidul lui stoica, pesedeu, cu vorba lasata chiar de celebrul puie monta, trecut acum la deruta la PRO, deci stoica, soldatel de partid, rosu din comunism pana in prezent a executat orbeste ordinele venite de sus. Iar asta micu` mucio, ce era sa faca daca e ordin venit de sus (psd + pro = love le). Deci, va rog, nu mai fiti asa creduli incat sa va imaginati ca vreun functionaras insignifiant din primarie ar putea sa fie autorul gropii, sau, s-ar fi putut opune. Vinovatii sunt mai sus, primarii care au acceptat proiectul, care l-au inceput si continuat si sefii lor pe plan politic, tatucii care dicteaza tot ce se intampla cu sumele imense provenite din bani publici! Parca cumnatul lui puiemonta a mai executat ceva asemanator prin tara, tot cu scandal, parandarat si manevre. Apropo de stoica, lucrarile pe la statia de tratare a apei nu le-a facut tot o firma pesedista a unui primar pesedist de la Buzau? Cred ca portarul primariei l-a selectat la licitatie, el e acarul paun! Votati bre, ca sunteti multi...
Ce:
(1 Decembrie 2019, 09:45)
In primarie zici ca e reuniune de familie.Cuscri,cumetrii,soacre,cum sa fie cineva declarat vinovat pentru cheltuieli nejustificate sau lucrari fara utilitate?In institutiile de stat daca nu ai ceva relatii,poti lua 3 nite de zece la concurs ca tot cine trebuie va ocupa postul respectiv.O parte vine pe zona de politic(tot niste nulitati)asa ca vai de noi.
Viorel P.ricop:
(30 Noiembrie 2019, 06:56)
Doar un psdist putea gandi sa distrugi 65 locuri de parcare ce erau in zona actualei "parcari subterane" pentru ca ai mai obtine inca 30 locuri.Nu raspunde penal nimeni?Nu poate dovedi cineva hotia prin care s au furat bani si s_a creat disconfort(8 ani am avut praf de la nisipul din zona ca in Sahara)?Cum pentru 30 locuri de parcare in plus nenorociti din primărie au inchis o sosea,au blocat traficul pietonal de langa primarie,au batjocorit cetateni ce asteptau ca lucrarile sa dureze 2-3ani pentru reabilitarea trotuarelor...Cine a avizat proiectul?De ce nu avem decat pagube si disconfort pentru o lucrare prost proiectata,cu bani din bugetul local la cheremul unor smecheri..? Cetatenii nu vor sa achite greselile primarilor /consilierilor locali/biroului urbanism.. etc.. Sa plateasca cei vinovati!
Răduță Aurelian-Constantin:
(28 Noiembrie 2019, 23:27)
Îmi pare rău să vă spun. Nu plătim noi cetățenii al acestui oraș, să plătească hoții!!! Nouă nu ne trebuia parcare subterană și amfi-teatru. Nouă ne trebuia spații verzi și dezvoltarea tuturor sporturilor din acest oraș, unde bineînteles se doarme din acest punct de vedere .
Sloboz cu tembeli:
(28 Noiembrie 2019, 06:58)
Primăria = banii contribuabililor"Multumim "celor ce s au ocupat de acest proiect tembel!Nitica aroma de piscarie nu impartim?Ca suna a penal deturnarea de bani sa construiesti nimic!De ce nu raspund golanii astia penal pentru porcariile in care banii orasului se cheltuiesc aiurea?
cetatean:
(27 Noiembrie 2019, 17:34)
Toti da vina pe primar, dar pe consiliul local nimeni. Se vede ca lumea se ghideaza gen turma! Nu gandesc.
curiosul:
(26 Noiembrie 2019, 21:18)
NU!!!!! celor trei sa li se retina pensiile speciale plus bunurile dobandite dupa fiecare mandat,plus proprire pe viitoarele salarii pana ce se achita datoria  plus arhitectul sef  al orasului pus la plata,in concluzie factorii care au semnaturile pe contracte 
iliuta:
(26 Noiembrie 2019, 20:45)
Nu stiu daca in casele lui D.N.si N.C.,curge apa dar stiu ca in buzunarele lui S. si T. a curs parandaratul.
platitor:
(26 Noiembrie 2019, 20:09)
Dar in casa lui N. C. carea a semnat actul aditional de prelungire a termenului de valabilitate a contractului initial alaturi de STOICA si T.curge apa .
Independent :
(26 Noiembrie 2019, 16:33)
Oare și in casa lui D.N. Făcută cu materiale furate de acolo curge apa?? ;)
cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 11:55)
eu as astupa groapa......si asa nu este buna de nimic?! am inteles ca prin pereti curge apa.....intr-o zi ca cadea toata suprafata ?! Iar cine a gresit sa plateasca.
Slobozia :
(26 Noiembrie 2019, 11:08)
E bine....măcar trântorii care au stat pe lângă stoica, pe postul de consilieri locali, s-au ales și ei cu o casa de pe urma acestei gropi
Cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 09:31)
Tara neguvernata ! In orice stat civilizat erau trasi la raspundere cei responsabili ! Sa produci o paguba bugetului de stat de zeci de milioane de lei si nimeni sa nu raspunda, asta da tara ! 
Adrian:
(26 Noiembrie 2019, 08:11)
Toti cei 3 primari Ionascu, Stoica si Mocioniu, bagati cate 10 ani la puscarie si sa vezi daca urmatorul care vine, mai face aceleasi lucruri.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 12 Dec 2019
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Hoții îți invadează intimitatea»

În perioada decembrie 2019-februarie 2020, Poliția Română derulează, la nivel național, Campania de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». În județul Ialomița, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:45
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Legume și fructe, confiscate de polițiști

Peste o tonă de legume și fructe au confiscat polițiștii ialomițeni de la un tânăr, de 22 de ani, din județul Prahova, care transporta bunurile în vederea comercializării, fără a îndeplini condițiile legale ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire în școlile din Fetești

Polițiștii feteșteni au desfășurat marți, 10 decembrie 2019, activități de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor la 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:35
(50 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere București și ai Ocolului Silvic Fetești au organizat marți, 10 decembrie 2019, o acțiune pentru ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2019, 17:30
(96 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Decembrie 2019, 17:40


Manasia: Tânăr de 17 ani, reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus beat la volan

Un tânăr de 17 ani, din județul Buzău, a fost reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat un autoturism staționat în localitatea Manasia, pe care ulterior l-a condus sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:50
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Evenimente dedicate memoriei muzicianului Ionel Perlea

Anul acesta, pe data de 13 decembrie, se împlinesc 119 ani de la naștererea dirijorului ialomițean Ionel Perlea. Pentru a marca acest eveniment, reprezentanții Centrului Cultural din Slobozia, al cărui ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:35
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Și-au pierdut viața sub roțile mașinilor

Luni, 9 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu decesul a două persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 12, ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:20
(196 vizualizări - 0 comentarii)


8

ANOFM a împlinit 21 de ani de activitate

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a împlinit marți, 10 decembrie 2019, 21 de ani de activitate. ANOFM funcționează sub autoritatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale și are rolul ...[citește_toată_știrea]

10 Decembrie 2019, 16:05
(80 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiști noi la IPJ Ialomița

Polițiști noi la IPJ Ialomița

44 de absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne își încep cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Cei 44 de absolvenți ai unităților de învățământ ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:55
(236 vizualizări - 1 comentariu)


10
Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Ialomița: Pește confiscat de polițiști

Peste 500 de kilograme de pește din speciile crap și fitofag precum și setci și unelte de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni. Sâmbătă, 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:35
(193 vizualizări - 1 comentariu)


Șofer din Amara, urmărit din polițiști

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la efectuarea semnalelor de oprire unui conducător auto ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:20
(133 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 16:15
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Păltinișu

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, în jurul orei 2,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Perieți-sat Păltinișu. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 11:35
(104 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,30%

La sfârșitul lunii octombrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4023 șomeri (din care 1840 femei), rata șomajului fiind de 4,30%, cu 0,97% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 09:40
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Moș Nicolae a sosit la Centrul de Copii din Urziceni

Vineri, 6 decembrie 2019, copiii aflați în Complexul de Servicii Sociale Urziceni au avut o frumoasă surpriză. Momentul a fost plănuit de parintele Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2019, 08:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(257 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(214 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(320 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(252 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(441 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(332 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...