Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Primăria Slobozia, obligată de instanță să plătească «Groapa lui Stoica»

Proiectul de reabiliare a Pieței Revoluției din Slobozia s-a mutat în instanță. Constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) cere judecătorilor Tribunalului Ialomița să oblige Primăria Slobozia la plata facturilor neachitate pentru lucrările efectuate la obiectivul de investiții. Dacă va câștiga acest proces intentat admi­nistrației locale, constructorul din Capitală va obține peste 200 mii de lei, plus plata unor penalități de întârziere. În urma unei acțiuni si­milare întemeiată anul trecut și încheiată printr-o sentință definitivă în primăvara acestui an, firma din București, aflată în procedură de insolvență, a reușit să obțină plata unei facturi de 1,1 milioane de lei.

«Groapa lui Stoica» a ajuns în instanță
Cel mai mare proiect edilitar al Sloboziei din ultimii 30 de ani, «Reabilitarea funcțio­nală a Pieței Revoluției», a scos în evidență incapacitatea administrației locale a orașului de a gestiona astfel de inițiative. Ceea ce s-a dorit a fi o schimbare a imaginii centrului administrativ al municipiului Slobozia s-a transformat într-un adevărat eșec. Dincolo de problemele generate de modul deficitar în care a fost gestionat acest obiectiv de investiții, Primăria Slobozia este obligată de constructorul Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4) să-i plătească facturile neonorate. Toate acestea în condițiile în care, potrivit declarațiilor reprezentanților municipalității, între firma din Capitală și Primăria Slobozia nu mai există nicio relație. În primăvara acestui an, Primăria Slobozia a reușit să rezilieze contractul cu societatea controlată de controversatul om de afaceri Florian Walter și aflată în prezent în stare de insolvență. Cu toate acestea, reprezentanții ACM 4 București au solicitat, prin intermediul unei acțiuni în instanță, plata unei facturi neachitate, în valoare de 1,1 mili­oane de lei. Procesul s-a încheiat în mai 2019, la scurt timp de la rezilierea contractului, sentința emisă de Curtea de Apel București fiind favo­rabilă firmei ACM 4 București. Acțiunea a început în 2018 la Tribunalul Ialomița, societatea reușind să obțină câștig de cauză încă din timpul judecății pe fond. Recent, reprezentanții aceleiași firme au acționat Primăria Slobozia într-un alt proces ce are același obiect: plata unei facturi restante pentru lucrările efectuate la obiectivul «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției». De această dată, suma pe care constructorul o solicită Primăriei Slobozia este de aproximativ 200 mii de lei, la care se adaugă penalități de întârziere.

Uniunea Europeană vrea banii înapoi
Iar sumele pe care constructorul ACM 4 București le-a primit până acum de la Primăria Slobozia nu sunt singurele pe care administrația locală trebuie să le returneze. Uniunea Europeană și-a exprimat dorința de a cere înapoi cele 2 milioane de euro pe care le-a investit în proiectul edilitar eșuat de la Slobozia. În august 2019, o delegație oficială din partea municipa­lității a avut o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, devenit în prezent Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în urma cărora s-a dezbătut pe larg modalitatea prin care Primăria Slobozia va returna fondurile. Până în prezent, oficialii administrației locale nu au comunicat public modul în care vor returna fondurile europene pe care le-au primit, însă la momentul întâlnirii, primarul Adrian Mocioniu a precizat: «Sunt mai multe scenarii pe care trebuie să le luăm în calcul... Este evident faptul că în momentul de față nu avem acești bani... În aceste condiții, vom merge la Ministerul Finanțelor imediat ce vom primi notificarea de plată și vom solicita încheierea unui acord de eșalonare a plății!». Dincolo de faptul că returnarea ba­nilor va fi suportată din buzunarele slobozenilor, cel mai mare risc pentru Primăria Slobozia îl reprezintă blocarea oricărei încercări de a mai obține fonduri europene. La momentul notificării primite din partea Ministerului Dezvoltării, administrația locală avea depuse proiecte pentru finanțare în valoare de peste 21 milioane de euro. La acea dată, Liviu Mușat, președintele Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia atrăgea atenția cu privire la acest risc: «Cel mai mare risc îl reprezintă blocarea oricărei inițiative privind atragerea fondurilor europene. Dacă nu vor achita acești bani, există riscul ca proiectele pentru care au fost făcute solicitări în ve­derea finanțării să fie respinse. Noi sperăm ca reprezentanții Primăriei Slobozia să găsească cea mai oportună soluție pentru a putea depăși acest impas!».

Plângere penală împotriva constructorului ACM 4 București
Surse administrative din cadrul Primăriei Slobozia au confirmat faptul că administrația locală a sesizat organele de urmărire penlă după în­cetarea contractului de lucrări încheiat cu firma Antrepriză Construcții și Montaj Nr. 4 București (ACM 4). Obiectul plângerii penale, aflată în prezent la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, îl reprezintă refuzul constructorului de a preda o serie de bunuri de inventar, pe care ar fi trebuit să le înapoieze municipalității în momentul în care a părăsit șan­tierul. Aceleași surse administrative care au confirmat această informație au explicat faptul că reprezentanții ACM 4 au plecat de la Slobozia luând cu ei pompele utilizate pentru a scoate apa din incinta parcării subterane. Pe lângă plângerea penală depusă la Poliție, administrația locală din Slobozia a deschis și o acțiune civilă prin care solicită firmei din Capitală returnarea acelorași bunuri sau să achite contravaloarea lor. Procesul se judecă la Tribunalul Ialomița, după ce, inițial, cauza s-a aflat pe rolul Tribunalului București. Instanța din Capitală a decis strămutarea dosarului la Slobozia, invocând motive de competență teritorială.

Un proiect fără soluții
Revenind în prezent, Primăria Slobozia a rămas fără soluții în privința finalizării acestui proiect. În momentul de față, prioritatea în ceea ce privește continuarea obiectivului o reprezintă amenajarea intrării în parcarea subterană. Administrația locală are nevoie însă de un proiect tehnic pentru realizarea intrării, întrucât vechea metodă de lucru a fost contestată de către Inspectoratul de Stat în Construcții, deoarece punea în pericol siguranța clădirilor din jurul șantierului. Deși a fost organizată o licitație pentru realizarea unui nou proiect tehnic, niciunul dintre specialiști nu a fost interesat să participe. După ce Primăria Slobozia va avea un plan de acțiune referitoare la modul în care trebuie executată intrarea în parcarea subtera­nă, lucrarea va fi scoasă la licitație pentru a fi rea­lizată. În cel mai optimist caz, lucrările ar putea începe abia în anul 2022. De menționat este faptul că pentru realizarea acestei investiții Primăria Slobozia a împrumutat de la Trezoreria Statului 25,4 milioane de lei. Banii au fost solicitați în vara anului 2018, dată la care administrația locală a orașului a prevăzut faptul că orice încercare de continuare a proiectului cu banii Uniunii Europene este imposibilă. Din 2012, când au început lucrările și până în prezent, termenul de finalizare a obiectivului «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției» s-a modificat de 4 ori. Mai mult, pe lângă intrarea în parcare, Primăria Slobozia trebuie să găsească soluții și pentru amenajarea agorei, amplasată vizavi de parcarea subterană.

26 Noiembrie 2019, 07:55 (2529 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


recuperatorul:
(12 Decembrie 2019, 15:58)
Iese SOAREle si pe strada noastra? Si-a anuntat candidatura la functia de primar. Sa vedem ce #gluga de ciocani propune psd-ul. Intrebare: Are potentialul viitor primar Soare suficient sange in instalatie incat sa-i impute lui Sloica toate cheltuielile legale si mai putin legale (garantia returnata constructorului) facute cu mizeria asta de parcare subterana care nu se mai finalizeaza? Eu sper sa aiba acest curaj, daca este un om corect si nesantajabil. Stoica si psd-ul au ingropat orasul din toate punctele de vedere si nu trebuie lasati in pace; apa nepotabila - cheltuieli uriase si rezultate proaste, groapa nefinalizata, cu infiltratii de apa, au stricat 50 de locuri de parcare existente, ca sa faca 98, dar inexistente, au inchis o bucata de strada (Episcopiei care iesea in M Basarab) si au chinuit traficul pe Bd Chimiei- oras indatorat maxim, cartierul de tineri fara utilitati, fara infrastructura, vegetatie taiata, piata Revolutiei un chici.
Deci, stoica si toti psdistii implicati, dati ma banii din buzunarul vostru si ocupati-va celulele pe care le meritati, ca se simte singur, abandonat si neglijat tatucul vostru livache. Ia zi viitorule primar Soare (sper), ai curaj sa recuperezi paguba facuta de hotii astia, sau pui si tu batista pe tzambal? Se lauda stoica prin 2012 ca face un audit pentru cheltuielile facute de ionascu cu apa nepotabila, normal ca nu a facut nimic, dimpotriva! corb la corb nu-si scoate ochii
Ce, Ce n-ai inteles?:
(3 Decembrie 2019, 15:40)
Ma amuza impresia generala ca ar trebui sa raspunda un functionar pentru golania "elitelor". Un frumos ziar local avea un dicton: "Coruptia tine de elite, restul sunt gainarii". Credeti voi ca un neica nimeni din primarie (indiferent de la ce birou) a dictat: Sa facem pe foarte multi bani o parcare subterana, sa ne prefacem ca luam bani europeni ca sa nu ne atragem opozanti, iar apoi le pierdem cumva si luam bani fara numar (ca la manelisti) de la banca! Banca nu mai verifica ce faci cu ei si daca-i cheltuiesti corect. Nici vorba! Astfel de decizii se iau in sedii de partid. Se vorbeste underground (doap e groapa) ca firma constructoare ar fi fost impusa de la Bucuresti de partidul lui stoica, pesedeu, cu vorba lasata chiar de celebrul puie monta, trecut acum la deruta la PRO, deci stoica, soldatel de partid, rosu din comunism pana in prezent a executat orbeste ordinele venite de sus. Iar asta micu` mucio, ce era sa faca daca e ordin venit de sus (psd + pro = love le). Deci, va rog, nu mai fiti asa creduli incat sa va imaginati ca vreun functionaras insignifiant din primarie ar putea sa fie autorul gropii, sau, s-ar fi putut opune. Vinovatii sunt mai sus, primarii care au acceptat proiectul, care l-au inceput si continuat si sefii lor pe plan politic, tatucii care dicteaza tot ce se intampla cu sumele imense provenite din bani publici! Parca cumnatul lui puiemonta a mai executat ceva asemanator prin tara, tot cu scandal, parandarat si manevre. Apropo de stoica, lucrarile pe la statia de tratare a apei nu le-a facut tot o firma pesedista a unui primar pesedist de la Buzau? Cred ca portarul primariei l-a selectat la licitatie, el e acarul paun! Votati bre, ca sunteti multi...
Ce:
(1 Decembrie 2019, 09:45)
In primarie zici ca e reuniune de familie.Cuscri,cumetrii,soacre,cum sa fie cineva declarat vinovat pentru cheltuieli nejustificate sau lucrari fara utilitate?In institutiile de stat daca nu ai ceva relatii,poti lua 3 nite de zece la concurs ca tot cine trebuie va ocupa postul respectiv.O parte vine pe zona de politic(tot niste nulitati)asa ca vai de noi.
Viorel P.ricop:
(30 Noiembrie 2019, 06:56)
Doar un psdist putea gandi sa distrugi 65 locuri de parcare ce erau in zona actualei "parcari subterane" pentru ca ai mai obtine inca 30 locuri.Nu raspunde penal nimeni?Nu poate dovedi cineva hotia prin care s au furat bani si s_a creat disconfort(8 ani am avut praf de la nisipul din zona ca in Sahara)?Cum pentru 30 locuri de parcare in plus nenorociti din primărie au inchis o sosea,au blocat traficul pietonal de langa primarie,au batjocorit cetateni ce asteptau ca lucrarile sa dureze 2-3ani pentru reabilitarea trotuarelor...Cine a avizat proiectul?De ce nu avem decat pagube si disconfort pentru o lucrare prost proiectata,cu bani din bugetul local la cheremul unor smecheri..? Cetatenii nu vor sa achite greselile primarilor /consilierilor locali/biroului urbanism.. etc.. Sa plateasca cei vinovati!
Răduță Aurelian-Constantin:
(28 Noiembrie 2019, 23:27)
Îmi pare rău să vă spun. Nu plătim noi cetățenii al acestui oraș, să plătească hoții!!! Nouă nu ne trebuia parcare subterană și amfi-teatru. Nouă ne trebuia spații verzi și dezvoltarea tuturor sporturilor din acest oraș, unde bineînteles se doarme din acest punct de vedere .
Sloboz cu tembeli:
(28 Noiembrie 2019, 06:58)
Primăria = banii contribuabililor"Multumim "celor ce s au ocupat de acest proiect tembel!Nitica aroma de piscarie nu impartim?Ca suna a penal deturnarea de bani sa construiesti nimic!De ce nu raspund golanii astia penal pentru porcariile in care banii orasului se cheltuiesc aiurea?
cetatean:
(27 Noiembrie 2019, 17:34)
Toti da vina pe primar, dar pe consiliul local nimeni. Se vede ca lumea se ghideaza gen turma! Nu gandesc.
curiosul:
(26 Noiembrie 2019, 21:18)
NU!!!!! celor trei sa li se retina pensiile speciale plus bunurile dobandite dupa fiecare mandat,plus proprire pe viitoarele salarii pana ce se achita datoria  plus arhitectul sef  al orasului pus la plata,in concluzie factorii care au semnaturile pe contracte 
iliuta:
(26 Noiembrie 2019, 20:45)
Nu stiu daca in casele lui D.N.si N.C.,curge apa dar stiu ca in buzunarele lui S. si T. a curs parandaratul.
platitor:
(26 Noiembrie 2019, 20:09)
Dar in casa lui N. C. carea a semnat actul aditional de prelungire a termenului de valabilitate a contractului initial alaturi de STOICA si T.curge apa .
Independent :
(26 Noiembrie 2019, 16:33)
Oare și in casa lui D.N. Făcută cu materiale furate de acolo curge apa?? ;)
cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 11:55)
eu as astupa groapa......si asa nu este buna de nimic?! am inteles ca prin pereti curge apa.....intr-o zi ca cadea toata suprafata ?! Iar cine a gresit sa plateasca.
Slobozia :
(26 Noiembrie 2019, 11:08)
E bine....măcar trântorii care au stat pe lângă stoica, pe postul de consilieri locali, s-au ales și ei cu o casa de pe urma acestei gropi
Cetatean:
(26 Noiembrie 2019, 09:31)
Tara neguvernata ! In orice stat civilizat erau trasi la raspundere cei responsabili ! Sa produci o paguba bugetului de stat de zeci de milioane de lei si nimeni sa nu raspunda, asta da tara ! 
Adrian:
(26 Noiembrie 2019, 08:11)
Toti cei 3 primari Ionascu, Stoica si Mocioniu, bagati cate 10 ani la puscarie si sa vezi daca urmatorul care vine, mai face aceleasi lucruri.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 28 Ian 2020
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

28 Ianuarie 2020, 18:10


Fetești: Un bătrân de 70 de ani a ars în propria casă

Fetești: Un bătrân de 70 de ani a ars în propria casă

Luni, 27 ianuarie 2020, în jurul orelor 11,45, a fost anunțată izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Fetești. 10 subofițeri, două autospeciale de stingere cu apă și spumă dar și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:40
(51 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Andrășești: A intrat cu mașina în pom

Luni, 27 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,35, un autoturism a derapat de pe partea carosabilă și s-a izbit de un copac, pe raza localității Andrășești. La fața locului au sosit salvatorii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:35
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Un mort și o persoană rănită în urma unui accident rutier

În noaptea de luni spre marți, 27/28 ianuarie a.c., în jurul orei 2,30, cinci persoane aflate într-un autoturism au fost implicate într-un accident pe raza localității Vlădeni. La fața locului au sosit ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:25
(34 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Vlădeni accident


4

Valea Ciorii: Un incendiu a lăsat o casă fără acoperiș

Luni, 27 ianuarie a.c., în jurul orelor 11,00, la sediul Dispeceratului Inspectoratului a fost semnalat un incendiu la o locuință din localitatea Valea Ciorii. O ambulanță SMURD și două autospeciale cu ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Pieton accidentat mortal

Marți, 28 ianuarie 2020, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Slobozia s-au deplasat pe DJ102H, în localitatea Cocora, unde un bărbat în vârstă de 27 de ani a accidentat mortal un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:15
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Incendiu de vegetație

Luni, 27 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,50, a fost semnalată izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în zona localității Movilița. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:10
(27 vizualizări - 0 comentarii)


Avarie pe conducta de alimentare cu apă la Dridu

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Principală cu Busuiocului din localitatea Dridu-Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2020, 15:05
(55 vizualizări - 0 comentarii)


8
Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

În curzul zilei de vineri, 24 ianuarie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Dridu. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 14:20
(108 vizualizări - 0 comentarii)


9

Greci: Accident produs de un șofer băut cu permisul suspendat

Duminică, 26 ianuarie a.c., polițiștii din Fierbinți Târg au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din verificări a reieșit că un bărbat, de 44 de ani, din județul Ilfov, în timp ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:20
(104 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Greci accident


10

IPJ Ialomița: 37 permise reținute, amenzi de peste 244 mii de lei

În perioada 24-26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere. Pe parcursul celor 3 zile, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:15
(92 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Condamnat de Tribunalul Militar pentru «ucidere din culpă», arestat

Joi, 23 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


12

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(877 vizualizări - 3 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(258 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(320 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(254 vizualizări - 1 comentariu)


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(272 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(323 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(303 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...