Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Bullying-ul face victime în școlile din Ialomița

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Fetești: Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie

Un tânăr de 18 ani, elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență «Floreasca», după ce s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește împreună cu părinții. Deși tot mai multe indicii arată faptul că tânărul ar fi fost victimă a «fenomenului Bullying», reprezentanții unității de învățământ refuză să ia în calcul această ipoteză. De asemenea, procurorii și polițiștii care anchetează cazul încă mai caută probe pentru a stabili ce anume l-a determinat pe tânăr să se arunce în gol... Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița vor demara la rândul lor o anchetă în acest caz. Îngrijorător este faptul că la nivelul județului nu există o statistică oficială cu privire la numărul cazurilor de elevi afectați de «fenomenul Bullying», iar multe cadre didactice refuză categoric să-i recunoască prezența în unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea.

O întâmplare nefericită Bullying-ul este definit ca fiind un comportament de umilire și de luare în derâdere a cuiva. Acest comportament este întâlnit cu precădere în rândul elevilor... Tocmai de aceea autoritățile române au decis adoptarea unei Legi anti-bullying în școli. După îndelungi dezbateri, actul normativ a fost promulgat de Președinte anul acesta, pe 22 noiembrie. Cu o zi înainte, însă, la orele 3,00 dimineața, un tânăr de 18 ani din Urziceni s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește cu părinții, ca urmare a problemelor pe care le-ar fi avut la școală cu câțiva dintre colegii săi. Acesta ar fi fost una dintre zecile de victime ale «fenomenului Bullying», tot mai prezent și în școlile din județul Ialomița. Informațiile din spațiul public referitoare la faptul că tânărul a încercat să-și ia viața ca urmare a stresului pe care l-ar fi suferit la școală din cauza colegilor sunt însă negate cu vehemență de către reprezentanții instituției de învățământ. Aceștia au refuzat categoric să susțină această ipoteză. «Nu putem fi de acord cu așa ceva, pentru că nu este adevărat! Știu că s-a vehiculat foarte mult în spațiul public acest lucru, dar nu este adevărat! Colegii de clasă ai elevului nostru nu au nicio responsabilitate în acest caz... Tot ce cunoaștem cu privire la motiv este faptul că se plângea că are multe de făcut. Învăța pentru Bacalaureat, urma să susțină și examenul de conducere...» a explicat Mariana Brăileanu, directorul Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni.

Procurorii caută răspunsuri În acest caz a fost deschisă și o anchetă penală, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. La aproximativ 3 săptămâni de la momentul tragediei, anchetatorii nu au un tablou complet cu privire la motivele care l-au împins să recurgă la gestul necugetat. Totuși, aceștia nu exclud varianta ca elevul să fi fost victimă a «fenomenului Bullying». Surse judiciare susțin faptul că, înainte de a recurge la gestul necugetat, tânărul a lăsat pe masă un bilet de adio în care ar fi scris faptul că se simte singur și deprimat, iar o parte dintre problemele pe care le-ar fi avut ar fi fost generate de relația pe care o avea cu școala. «Cercetările în această cauză se află într-o fază incipientă și încă se caută un indiciu clar pentru a construi probatoriul în acest dosar. Deocamdată nu se pot furniza mai multe detalii, la acest moment!» au explicat repre­zen­tanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. La rândul lor, oficialii Inspec­toratului Școlar Județean Ialomița au dispus verificări amănunțite la Cole­giul Național «Grigore Moisil» din Ur­ziceni. Aceștia vor să afle dacă într-adevăr elevul care s-a aruncat în gol de la balcon a fost sau nu victimă a bullying-ului. «Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații dramatice. Vom face la rândul nostru verificări pentru a afla ce s-a întâmplat la Urziceni și dacă într-adevăr este vorba despre un derapaj al comportamentului elevilor...» a declarat Luminița Barcari, inspectorul școlar ge­neral al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. La momentul documentării articolului, elevul de 18 ani din Urziceni se afla într-o stare gravă la Spitalul de Urgență «Flo­reasca» din București, aflându-se în stare de comă indusă. În urma căderii, acesta a suferit numeroase leziuni și fracturi.

Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie
În urmă cu o săptămână, o elevă a Liceului Tehnologic «Anghel Saligny» din Fetești și-a pus capăt zilelor. Adoles­centa s-a spânzurat într-o magazie din curtea în care locuia. Primele detalii ale anchetei au scos la iveală faptul că ea ar fi recurs la acest gest după ce mai mulți colegi i-ar fi reproșat că nu poartă «haine de firmă». Cadavrul adolescentei a fost descoperit de bunicul fetei, bătrânul fiind și cel care a anunțat autoritățile. În acest caz a fost deschis un dosar penal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești. De ase­menea, verificări fac și oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. De la începutul anului și până în prezent, DGASPC Ialomița are în monitorizare 5 cazuri de elevi care au dezvoltat forme de de­presie ca urmare a comportamentului ne­potrivit al colegilor de școală față de ei.

12 Decembrie 2019, 10:05 (6973 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională
Lucrări întârziate pe șantierele deschise în cadrul școlilor din Ialomița
20 de școli și grădinițe nu asigură paza copiilor
Amenințate de gripă, școlile din Ialomița rămân deschise
Școlile din Ialomița, în pragul dezastrului

Comentariile cititorilor:


Mircea:
(25 Iunie 2020, 16:48)
Din păcate copilul acesta a murit. Nu înțeleg cum un părinte nu a reușit să observe problemele copilului lor. Eu unul sigur aș fi notat dacă ceva nu era în regulă cu copilul meu. Dumnezeu să-l ierte !
@Parinte:
(14 Decembrie 2019, 21:35)
Dar cu limba romana ce-ai avut, parinte?..
mar:
(14 Decembrie 2019, 21:30)
pe langa ce a scris @colaps, marea problema a scolii e ca la intrare nu ti se impune sa lasi toate figurile la usa, adica sa ai uniforma obligatorie, fara telefoane la scoala, asa cum este in Franta (poti in schimb sa ii pui un ceas gps si SIM), gustarea sa fie data de scoala (nu , laptele si cornul e o  fabrica de spalat bani) . In plus de asta, pe profesori, foarte multi,  in intereseaza meditatiile, cadourile, spaga, nu ca se bat copiii, fiind pe deasupra depasiti, nepregatiti sa gestioneze astfel de cazuri, pe scoala nu o intereseaza sa asigure securitatea, fiindca merge asa, nu are posibilitatea de a sanctiona elevul, plus ca nu vrea , pana la urma nu i se intampla nimic. Ministerul nu asigura educarea civica a elevilor, bine nu prea asigura educatie in general, nu conlucreaza cu ministerul de interne sa intruiasca profesorii, dar si sa le vorbeasca elevilor despre drepturi si  obligatii, plus sa isi mai faca prezenta in zonele cu probleme. 
Parinte:
(14 Decembrie 2019, 05:19)
Copii de bani gata îi umilesc pe cei modești , ei cRed ca totul li se cuvine ! Iar cei de la școală îl ceartă tot pe cel nevinovat pentru că lucrurile celălalt este aluminiu cutărică cu bani . Cam așa stau lucrurile domniilor este lipsă de educație. La școală cam așa se gestionează treburile , totân sunt corupți !
MM:
(13 Decembrie 2019, 21:55)
Copilul acesta a fost in depresie severa, se pare ca a cerut psiholog la părinți dar aceștia au refuzat pe motiv că doar nebunii merg acolo.....de ce acești părinți nu au semnalat bullyngul din timp dacă acum susțin că asta e cauza acestei tragedii?? Sunt multe întrebări fără răspuns, singurul care va desluși totul este el cand isi revine și sper să ii ajute Dzeu sa fie cat mai repede!
Miroiu:
(13 Decembrie 2019, 19:33)
Daca pentru unii adulti profesorii sunt ,,specimene"ce pretentie sa avem la copii sa-i respecte pe dascali si cu atat mai putin pe colegi. O facem pe lupul moralist, vedem paiul din ochiul altora dar barna din ochiul nostru...
dottore:
(13 Decembrie 2019, 18:14)
Cred că cel mai bine ar fi ca părinții să înțeleagă că nu trimit la școală niște sfinți, iar faptul că elevii se comportă inadecvat  rezultă și din ceea ce văd acasă. Cometarii de genul „#Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii„ scot în evidență ipocrizia unora care nu vor să accepte situația că ai lor copii au probleme de comportament iar părinții sunt depășiți de această situație. În ceea ce privește școala, la ce specimene de oameni se fac acum profesori...nici nu mă mir că vrea niciun dascăl să accepte că în școală există probleme...
un parinte:
(13 Decembrie 2019, 09:27)
Este nedrept sa invinuiesti colegii si scoala doar pentru ca parintii nu au stiut sa si-l apropie si sa-l inteleaga. Este greu totusi sa pui stampila ,,bullyng". Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii, mai ales la varsta asta. Depinde de fiecare copil cum le primeste si cum trece pest ele.Copilul acesta era in depresie. Si cum sa nu observi, ca parinte, ca baiatul tau e in depresie?! Cum sa refuzi sa-l duci la psiholog pe motiv ca ,,nu e nebun''?! Acum au gasit vinovatii si nu au nimic sa-si reproseze? Pe bune?!
JM:
(13 Decembrie 2019, 08:18)
Va place doar scandalul, De ce nu ati publicat ce am spus mai devreme ăemtru ca era adevarul?
Numai minciuni publicati.
O F :
(13 Decembrie 2019, 07:27)
Va spun ca nu sunt chiar așa lucrurile cum spune doamna director Braileanu. Am avut copilul pana acum doua săptămâni in aceast colegiu. A fost victima a bulliyng- ului . A înghițit timp de 2 ani și aproape un semestru . Din victima a ajuns agresor pentru ca nu s-a făcut nimic in sensul asta. " Gel antibacterian in suc, înjurat ca la usa cortului, făcut sarantoc de colegi chiarde un profesor și multe altele ,rechizitele aruncate prin clasa.." Este vorba de elevi de cls. a vll-a. Erau lăsați nesupravegheati in clădirea internatului unde se desfășoare orele acestor clase gimnaziale ale colegiului .L-am mutat pentru ca nu mai putea copilul sa meargă acolo. La un moment dat a zis :" mai bine muream atunci când mi-au pus alea gelul antibacterian in suc".
tinel bulibasa de ialomita:
(12 Decembrie 2019, 21:32)
Solicit la toți televiziunile la care am apucat sa apar si la cele viitor, demisia șefului de politie municipala urziceni și a sotiei lui.  Ai văzut ce ai ținut în brațe, mafioți polițiști, jeguri de la rutiera si țigani coclit care fac legea pentru tine. OK,  văzând situația ăsta dezastruoase, o pun pe bancari șef IPJ, pe soție șeful jandarmeriei si pe varianta șeful SRIului local. Daca am mușchi mișc ceva la parchet, dar este in AER decolarea contractului de casa cu trei brazi. Team prins padurare.
eu:
(12 Decembrie 2019, 14:46)
este tragic ce se intampla dar totusi nu exista doar un vinovat, in cazul de fata scoala sau colegii, vina este a tuturor celor care au fost in preajma lui si nu au inteles ca el are o problema!
@Antonio:
(12 Decembrie 2019, 14:04)
Nu banul, prostia este realitatea inconjuratoare! Vorba lui Einstein:"doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia umana; desi despre Univers mai indoieli."
@colaps:
(12 Decembrie 2019, 13:56)
Cu totul de acord, subscriu comentariului tau!
Antonio :
(12 Decembrie 2019, 12:49)
Banul este realitatea inconjuratoare,punct!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 10 Iul 2020
345 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(32 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(235 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(300 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


13
Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(248 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(143 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(114 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(211 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(738 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(207 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...