Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Bullying-ul face victime în școlile din Ialomița

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Fetești: Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie

Un tânăr de 18 ani, elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență «Floreasca», după ce s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește împreună cu părinții. Deși tot mai multe indicii arată faptul că tânărul ar fi fost victimă a «fenomenului Bullying», reprezentanții unității de învățământ refuză să ia în calcul această ipoteză. De asemenea, procurorii și polițiștii care anchetează cazul încă mai caută probe pentru a stabili ce anume l-a determinat pe tânăr să se arunce în gol... Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița vor demara la rândul lor o anchetă în acest caz. Îngrijorător este faptul că la nivelul județului nu există o statistică oficială cu privire la numărul cazurilor de elevi afectați de «fenomenul Bullying», iar multe cadre didactice refuză categoric să-i recunoască prezența în unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea.

O întâmplare nefericită Bullying-ul este definit ca fiind un comportament de umilire și de luare în derâdere a cuiva. Acest comportament este întâlnit cu precădere în rândul elevilor... Tocmai de aceea autoritățile române au decis adoptarea unei Legi anti-bullying în școli. După îndelungi dezbateri, actul normativ a fost promulgat de Președinte anul acesta, pe 22 noiembrie. Cu o zi înainte, însă, la orele 3,00 dimineața, un tânăr de 18 ani din Urziceni s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește cu părinții, ca urmare a problemelor pe care le-ar fi avut la școală cu câțiva dintre colegii săi. Acesta ar fi fost una dintre zecile de victime ale «fenomenului Bullying», tot mai prezent și în școlile din județul Ialomița. Informațiile din spațiul public referitoare la faptul că tânărul a încercat să-și ia viața ca urmare a stresului pe care l-ar fi suferit la școală din cauza colegilor sunt însă negate cu vehemență de către reprezentanții instituției de învățământ. Aceștia au refuzat categoric să susțină această ipoteză. «Nu putem fi de acord cu așa ceva, pentru că nu este adevărat! Știu că s-a vehiculat foarte mult în spațiul public acest lucru, dar nu este adevărat! Colegii de clasă ai elevului nostru nu au nicio responsabilitate în acest caz... Tot ce cunoaștem cu privire la motiv este faptul că se plângea că are multe de făcut. Învăța pentru Bacalaureat, urma să susțină și examenul de conducere...» a explicat Mariana Brăileanu, directorul Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni.

Procurorii caută răspunsuri În acest caz a fost deschisă și o anchetă penală, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. La aproximativ 3 săptămâni de la momentul tragediei, anchetatorii nu au un tablou complet cu privire la motivele care l-au împins să recurgă la gestul necugetat. Totuși, aceștia nu exclud varianta ca elevul să fi fost victimă a «fenomenului Bullying». Surse judiciare susțin faptul că, înainte de a recurge la gestul necugetat, tânărul a lăsat pe masă un bilet de adio în care ar fi scris faptul că se simte singur și deprimat, iar o parte dintre problemele pe care le-ar fi avut ar fi fost generate de relația pe care o avea cu școala. «Cercetările în această cauză se află într-o fază incipientă și încă se caută un indiciu clar pentru a construi probatoriul în acest dosar. Deocamdată nu se pot furniza mai multe detalii, la acest moment!» au explicat repre­zen­tanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. La rândul lor, oficialii Inspec­toratului Școlar Județean Ialomița au dispus verificări amănunțite la Cole­giul Național «Grigore Moisil» din Ur­ziceni. Aceștia vor să afle dacă într-adevăr elevul care s-a aruncat în gol de la balcon a fost sau nu victimă a bullying-ului. «Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații dramatice. Vom face la rândul nostru verificări pentru a afla ce s-a întâmplat la Urziceni și dacă într-adevăr este vorba despre un derapaj al comportamentului elevilor...» a declarat Luminița Barcari, inspectorul școlar ge­neral al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. La momentul documentării articolului, elevul de 18 ani din Urziceni se afla într-o stare gravă la Spitalul de Urgență «Flo­reasca» din București, aflându-se în stare de comă indusă. În urma căderii, acesta a suferit numeroase leziuni și fracturi.

Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie
În urmă cu o săptămână, o elevă a Liceului Tehnologic «Anghel Saligny» din Fetești și-a pus capăt zilelor. Adoles­centa s-a spânzurat într-o magazie din curtea în care locuia. Primele detalii ale anchetei au scos la iveală faptul că ea ar fi recurs la acest gest după ce mai mulți colegi i-ar fi reproșat că nu poartă «haine de firmă». Cadavrul adolescentei a fost descoperit de bunicul fetei, bătrânul fiind și cel care a anunțat autoritățile. În acest caz a fost deschis un dosar penal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești. De ase­menea, verificări fac și oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. De la începutul anului și până în prezent, DGASPC Ialomița are în monitorizare 5 cazuri de elevi care au dezvoltat forme de de­presie ca urmare a comportamentului ne­potrivit al colegilor de școală față de ei.

12 Decembrie 2019, 10:05 (7465 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională
Lucrări întârziate pe șantierele deschise în cadrul școlilor din Ialomița
20 de școli și grădinițe nu asigură paza copiilor
Amenințate de gripă, școlile din Ialomița rămân deschise
Școlile din Ialomița, în pragul dezastrului

Comentariile cititorilor:


Mircea:
(25 Iunie 2020, 16:48)
Din păcate copilul acesta a murit. Nu înțeleg cum un părinte nu a reușit să observe problemele copilului lor. Eu unul sigur aș fi notat dacă ceva nu era în regulă cu copilul meu. Dumnezeu să-l ierte !
@Parinte:
(14 Decembrie 2019, 21:35)
Dar cu limba romana ce-ai avut, parinte?..
mar:
(14 Decembrie 2019, 21:30)
pe langa ce a scris @colaps, marea problema a scolii e ca la intrare nu ti se impune sa lasi toate figurile la usa, adica sa ai uniforma obligatorie, fara telefoane la scoala, asa cum este in Franta (poti in schimb sa ii pui un ceas gps si SIM), gustarea sa fie data de scoala (nu , laptele si cornul e o  fabrica de spalat bani) . In plus de asta, pe profesori, foarte multi,  in intereseaza meditatiile, cadourile, spaga, nu ca se bat copiii, fiind pe deasupra depasiti, nepregatiti sa gestioneze astfel de cazuri, pe scoala nu o intereseaza sa asigure securitatea, fiindca merge asa, nu are posibilitatea de a sanctiona elevul, plus ca nu vrea , pana la urma nu i se intampla nimic. Ministerul nu asigura educarea civica a elevilor, bine nu prea asigura educatie in general, nu conlucreaza cu ministerul de interne sa intruiasca profesorii, dar si sa le vorbeasca elevilor despre drepturi si  obligatii, plus sa isi mai faca prezenta in zonele cu probleme. 
Parinte:
(14 Decembrie 2019, 05:19)
Copii de bani gata îi umilesc pe cei modești , ei cRed ca totul li se cuvine ! Iar cei de la școală îl ceartă tot pe cel nevinovat pentru că lucrurile celălalt este aluminiu cutărică cu bani . Cam așa stau lucrurile domniilor este lipsă de educație. La școală cam așa se gestionează treburile , totân sunt corupți !
MM:
(13 Decembrie 2019, 21:55)
Copilul acesta a fost in depresie severa, se pare ca a cerut psiholog la părinți dar aceștia au refuzat pe motiv că doar nebunii merg acolo.....de ce acești părinți nu au semnalat bullyngul din timp dacă acum susțin că asta e cauza acestei tragedii?? Sunt multe întrebări fără răspuns, singurul care va desluși totul este el cand isi revine și sper să ii ajute Dzeu sa fie cat mai repede!
Miroiu:
(13 Decembrie 2019, 19:33)
Daca pentru unii adulti profesorii sunt ,,specimene"ce pretentie sa avem la copii sa-i respecte pe dascali si cu atat mai putin pe colegi. O facem pe lupul moralist, vedem paiul din ochiul altora dar barna din ochiul nostru...
dottore:
(13 Decembrie 2019, 18:14)
Cred că cel mai bine ar fi ca părinții să înțeleagă că nu trimit la școală niște sfinți, iar faptul că elevii se comportă inadecvat  rezultă și din ceea ce văd acasă. Cometarii de genul „#Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii„ scot în evidență ipocrizia unora care nu vor să accepte situația că ai lor copii au probleme de comportament iar părinții sunt depășiți de această situație. În ceea ce privește școala, la ce specimene de oameni se fac acum profesori...nici nu mă mir că vrea niciun dascăl să accepte că în școală există probleme...
un parinte:
(13 Decembrie 2019, 09:27)
Este nedrept sa invinuiesti colegii si scoala doar pentru ca parintii nu au stiut sa si-l apropie si sa-l inteleaga. Este greu totusi sa pui stampila ,,bullyng". Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii, mai ales la varsta asta. Depinde de fiecare copil cum le primeste si cum trece pest ele.Copilul acesta era in depresie. Si cum sa nu observi, ca parinte, ca baiatul tau e in depresie?! Cum sa refuzi sa-l duci la psiholog pe motiv ca ,,nu e nebun''?! Acum au gasit vinovatii si nu au nimic sa-si reproseze? Pe bune?!
JM:
(13 Decembrie 2019, 08:18)
Va place doar scandalul, De ce nu ati publicat ce am spus mai devreme ăemtru ca era adevarul?
Numai minciuni publicati.
O F :
(13 Decembrie 2019, 07:27)
Va spun ca nu sunt chiar așa lucrurile cum spune doamna director Braileanu. Am avut copilul pana acum doua săptămâni in aceast colegiu. A fost victima a bulliyng- ului . A înghițit timp de 2 ani și aproape un semestru . Din victima a ajuns agresor pentru ca nu s-a făcut nimic in sensul asta. " Gel antibacterian in suc, înjurat ca la usa cortului, făcut sarantoc de colegi chiarde un profesor și multe altele ,rechizitele aruncate prin clasa.." Este vorba de elevi de cls. a vll-a. Erau lăsați nesupravegheati in clădirea internatului unde se desfășoare orele acestor clase gimnaziale ale colegiului .L-am mutat pentru ca nu mai putea copilul sa meargă acolo. La un moment dat a zis :" mai bine muream atunci când mi-au pus alea gelul antibacterian in suc".
tinel bulibasa de ialomita:
(12 Decembrie 2019, 21:32)
Solicit la toți televiziunile la care am apucat sa apar si la cele viitor, demisia șefului de politie municipala urziceni și a sotiei lui.  Ai văzut ce ai ținut în brațe, mafioți polițiști, jeguri de la rutiera si țigani coclit care fac legea pentru tine. OK,  văzând situația ăsta dezastruoase, o pun pe bancari șef IPJ, pe soție șeful jandarmeriei si pe varianta șeful SRIului local. Daca am mușchi mișc ceva la parchet, dar este in AER decolarea contractului de casa cu trei brazi. Team prins padurare.
eu:
(12 Decembrie 2019, 14:46)
este tragic ce se intampla dar totusi nu exista doar un vinovat, in cazul de fata scoala sau colegii, vina este a tuturor celor care au fost in preajma lui si nu au inteles ca el are o problema!
@Antonio:
(12 Decembrie 2019, 14:04)
Nu banul, prostia este realitatea inconjuratoare! Vorba lui Einstein:"doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia umana; desi despre Univers mai indoieli."
@colaps:
(12 Decembrie 2019, 13:56)
Cu totul de acord, subscriu comentariului tau!
Antonio :
(12 Decembrie 2019, 12:49)
Banul este realitatea inconjuratoare,punct!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 22 Oct 2020
282 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(131 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


8

Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


10

Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(145 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Octombrie 2020, 12:50


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN2 (E85), în afara  localității ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:30
(346 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane, depistate că nu respectă măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au depistat 5 persoane care nu respectă măsura izolării la domiciliu și peste 50 de persoane care nu purtau mască de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:25
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1587 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1587, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 13:05
(248 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Lipsă apă în orașul Căzănești

Joi, 15 octombrie 2020, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Prunului din orașul Căzănești/Ialomița. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 12:40
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Concurs de film de scurt metraj cu tematică «Anticorupție»

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie-decembrie 2020 proiectul «#Integritate 2020», în cadrul căruia ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:35
(617 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: 124 de controale, amenzi de 255000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat în luna septembrie 2020 un număr de 124 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:20
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Depistat în flagrant conducând sub influența aloolului

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, conducând un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual. 60 de persoane au fost sancționate contravențional ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1573 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 14 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1573, cu 30 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 13:05
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1543 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 13 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1543, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Marian V în Miroase a play-off Bogdana în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Mirel în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal in te guru în Candidați cu probleme de integritate la Alegerile Locale din Ialomița prost de-impung în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni alta intrebare! în Marinică Cazacu a pierdut Primăria Ion Roată Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Slobozeanul mondial în Chemgas Holding Corporation poluează legal Papurică în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni @Creola în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal ca pe vlasca în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Creola în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal FanTrifan în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal ca pe vlasca în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni intrebare în Marinică Cazacu a pierdut Primăria Ion Roată Ce chin,ce dor,ce jale în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Cossa Nostra în Chemgas Holding Corporation poluează legal Florin în Marinică Cazacu a pierdut Primăria Ion Roată Cetatean în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...