Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Bullying-ul face victime în școlile din Ialomița

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Fetești: Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie

Un tânăr de 18 ani, elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență «Floreasca», după ce s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește împreună cu părinții. Deși tot mai multe indicii arată faptul că tânărul ar fi fost victimă a «fenomenului Bullying», reprezentanții unității de învățământ refuză să ia în calcul această ipoteză. De asemenea, procurorii și polițiștii care anchetează cazul încă mai caută probe pentru a stabili ce anume l-a determinat pe tânăr să se arunce în gol... Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița vor demara la rândul lor o anchetă în acest caz. Îngrijorător este faptul că la nivelul județului nu există o statistică oficială cu privire la numărul cazurilor de elevi afectați de «fenomenul Bullying», iar multe cadre didactice refuză categoric să-i recunoască prezența în unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea.

O întâmplare nefericită Bullying-ul este definit ca fiind un comportament de umilire și de luare în derâdere a cuiva. Acest comportament este întâlnit cu precădere în rândul elevilor... Tocmai de aceea autoritățile române au decis adoptarea unei Legi anti-bullying în școli. După îndelungi dezbateri, actul normativ a fost promulgat de Președinte anul acesta, pe 22 noiembrie. Cu o zi înainte, însă, la orele 3,00 dimineața, un tânăr de 18 ani din Urziceni s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește cu părinții, ca urmare a problemelor pe care le-ar fi avut la școală cu câțiva dintre colegii săi. Acesta ar fi fost una dintre zecile de victime ale «fenomenului Bullying», tot mai prezent și în școlile din județul Ialomița. Informațiile din spațiul public referitoare la faptul că tânărul a încercat să-și ia viața ca urmare a stresului pe care l-ar fi suferit la școală din cauza colegilor sunt însă negate cu vehemență de către reprezentanții instituției de învățământ. Aceștia au refuzat categoric să susțină această ipoteză. «Nu putem fi de acord cu așa ceva, pentru că nu este adevărat! Știu că s-a vehiculat foarte mult în spațiul public acest lucru, dar nu este adevărat! Colegii de clasă ai elevului nostru nu au nicio responsabilitate în acest caz... Tot ce cunoaștem cu privire la motiv este faptul că se plângea că are multe de făcut. Învăța pentru Bacalaureat, urma să susțină și examenul de conducere...» a explicat Mariana Brăileanu, directorul Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni.

Procurorii caută răspunsuri În acest caz a fost deschisă și o anchetă penală, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. La aproximativ 3 săptămâni de la momentul tragediei, anchetatorii nu au un tablou complet cu privire la motivele care l-au împins să recurgă la gestul necugetat. Totuși, aceștia nu exclud varianta ca elevul să fi fost victimă a «fenomenului Bullying». Surse judiciare susțin faptul că, înainte de a recurge la gestul necugetat, tânărul a lăsat pe masă un bilet de adio în care ar fi scris faptul că se simte singur și deprimat, iar o parte dintre problemele pe care le-ar fi avut ar fi fost generate de relația pe care o avea cu școala. «Cercetările în această cauză se află într-o fază incipientă și încă se caută un indiciu clar pentru a construi probatoriul în acest dosar. Deocamdată nu se pot furniza mai multe detalii, la acest moment!» au explicat repre­zen­tanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. La rândul lor, oficialii Inspec­toratului Școlar Județean Ialomița au dispus verificări amănunțite la Cole­giul Național «Grigore Moisil» din Ur­ziceni. Aceștia vor să afle dacă într-adevăr elevul care s-a aruncat în gol de la balcon a fost sau nu victimă a bullying-ului. «Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații dramatice. Vom face la rândul nostru verificări pentru a afla ce s-a întâmplat la Urziceni și dacă într-adevăr este vorba despre un derapaj al comportamentului elevilor...» a declarat Luminița Barcari, inspectorul școlar ge­neral al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. La momentul documentării articolului, elevul de 18 ani din Urziceni se afla într-o stare gravă la Spitalul de Urgență «Flo­reasca» din București, aflându-se în stare de comă indusă. În urma căderii, acesta a suferit numeroase leziuni și fracturi.

Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie
În urmă cu o săptămână, o elevă a Liceului Tehnologic «Anghel Saligny» din Fetești și-a pus capăt zilelor. Adoles­centa s-a spânzurat într-o magazie din curtea în care locuia. Primele detalii ale anchetei au scos la iveală faptul că ea ar fi recurs la acest gest după ce mai mulți colegi i-ar fi reproșat că nu poartă «haine de firmă». Cadavrul adolescentei a fost descoperit de bunicul fetei, bătrânul fiind și cel care a anunțat autoritățile. În acest caz a fost deschis un dosar penal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești. De ase­menea, verificări fac și oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. De la începutul anului și până în prezent, DGASPC Ialomița are în monitorizare 5 cazuri de elevi care au dezvoltat forme de de­presie ca urmare a comportamentului ne­potrivit al colegilor de școală față de ei.

12 Decembrie 2019, 10:05 (5449 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
20 de școli și grădinițe nu asigură paza copiilor
Apa de la robinetele școlilor, un pericol pentru sănătatea elevilor
Elevii vin la școală cu păduchi
Școlile din Ialomița, în pragul dezastrului
Școlile ialomițene, focare de boală pentru elevi

Comentariile cititorilor:


@Parinte:
(14 Decembrie 2019, 21:35)
Dar cu limba romana ce-ai avut, parinte?..
mar:
(14 Decembrie 2019, 21:30)
pe langa ce a scris @colaps, marea problema a scolii e ca la intrare nu ti se impune sa lasi toate figurile la usa, adica sa ai uniforma obligatorie, fara telefoane la scoala, asa cum este in Franta (poti in schimb sa ii pui un ceas gps si SIM), gustarea sa fie data de scoala (nu , laptele si cornul e o  fabrica de spalat bani) . In plus de asta, pe profesori, foarte multi,  in intereseaza meditatiile, cadourile, spaga, nu ca se bat copiii, fiind pe deasupra depasiti, nepregatiti sa gestioneze astfel de cazuri, pe scoala nu o intereseaza sa asigure securitatea, fiindca merge asa, nu are posibilitatea de a sanctiona elevul, plus ca nu vrea , pana la urma nu i se intampla nimic. Ministerul nu asigura educarea civica a elevilor, bine nu prea asigura educatie in general, nu conlucreaza cu ministerul de interne sa intruiasca profesorii, dar si sa le vorbeasca elevilor despre drepturi si  obligatii, plus sa isi mai faca prezenta in zonele cu probleme. 
Parinte:
(14 Decembrie 2019, 05:19)
Copii de bani gata îi umilesc pe cei modești , ei cRed ca totul li se cuvine ! Iar cei de la școală îl ceartă tot pe cel nevinovat pentru că lucrurile celălalt este aluminiu cutărică cu bani . Cam așa stau lucrurile domniilor este lipsă de educație. La școală cam așa se gestionează treburile , totân sunt corupți !
MM:
(13 Decembrie 2019, 21:55)
Copilul acesta a fost in depresie severa, se pare ca a cerut psiholog la părinți dar aceștia au refuzat pe motiv că doar nebunii merg acolo.....de ce acești părinți nu au semnalat bullyngul din timp dacă acum susțin că asta e cauza acestei tragedii?? Sunt multe întrebări fără răspuns, singurul care va desluși totul este el cand isi revine și sper să ii ajute Dzeu sa fie cat mai repede!
Miroiu:
(13 Decembrie 2019, 19:33)
Daca pentru unii adulti profesorii sunt ,,specimene"ce pretentie sa avem la copii sa-i respecte pe dascali si cu atat mai putin pe colegi. O facem pe lupul moralist, vedem paiul din ochiul altora dar barna din ochiul nostru...
dottore:
(13 Decembrie 2019, 18:14)
Cred că cel mai bine ar fi ca părinții să înțeleagă că nu trimit la școală niște sfinți, iar faptul că elevii se comportă inadecvat  rezultă și din ceea ce văd acasă. Cometarii de genul „#Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii„ scot în evidență ipocrizia unora care nu vor să accepte situația că ai lor copii au probleme de comportament iar părinții sunt depășiți de această situație. În ceea ce privește școala, la ce specimene de oameni se fac acum profesori...nici nu mă mir că vrea niciun dascăl să accepte că în școală există probleme...
un parinte:
(13 Decembrie 2019, 09:27)
Este nedrept sa invinuiesti colegii si scoala doar pentru ca parintii nu au stiut sa si-l apropie si sa-l inteleaga. Este greu totusi sa pui stampila ,,bullyng". Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii, mai ales la varsta asta. Depinde de fiecare copil cum le primeste si cum trece pest ele.Copilul acesta era in depresie. Si cum sa nu observi, ca parinte, ca baiatul tau e in depresie?! Cum sa refuzi sa-l duci la psiholog pe motiv ca ,,nu e nebun''?! Acum au gasit vinovatii si nu au nimic sa-si reproseze? Pe bune?!
JM:
(13 Decembrie 2019, 08:18)
Va place doar scandalul, De ce nu ati publicat ce am spus mai devreme ăemtru ca era adevarul?
Numai minciuni publicati.
O F :
(13 Decembrie 2019, 07:27)
Va spun ca nu sunt chiar așa lucrurile cum spune doamna director Braileanu. Am avut copilul pana acum doua săptămâni in aceast colegiu. A fost victima a bulliyng- ului . A înghițit timp de 2 ani și aproape un semestru . Din victima a ajuns agresor pentru ca nu s-a făcut nimic in sensul asta. " Gel antibacterian in suc, înjurat ca la usa cortului, făcut sarantoc de colegi chiarde un profesor și multe altele ,rechizitele aruncate prin clasa.." Este vorba de elevi de cls. a vll-a. Erau lăsați nesupravegheati in clădirea internatului unde se desfășoare orele acestor clase gimnaziale ale colegiului .L-am mutat pentru ca nu mai putea copilul sa meargă acolo. La un moment dat a zis :" mai bine muream atunci când mi-au pus alea gelul antibacterian in suc".
tinel bulibasa de ialomita:
(12 Decembrie 2019, 21:32)
Solicit la toți televiziunile la care am apucat sa apar si la cele viitor, demisia șefului de politie municipala urziceni și a sotiei lui.  Ai văzut ce ai ținut în brațe, mafioți polițiști, jeguri de la rutiera si țigani coclit care fac legea pentru tine. OK,  văzând situația ăsta dezastruoase, o pun pe bancari șef IPJ, pe soție șeful jandarmeriei si pe varianta șeful SRIului local. Daca am mușchi mișc ceva la parchet, dar este in AER decolarea contractului de casa cu trei brazi. Team prins padurare.
eu:
(12 Decembrie 2019, 14:46)
este tragic ce se intampla dar totusi nu exista doar un vinovat, in cazul de fata scoala sau colegii, vina este a tuturor celor care au fost in preajma lui si nu au inteles ca el are o problema!
@Antonio:
(12 Decembrie 2019, 14:04)
Nu banul, prostia este realitatea inconjuratoare! Vorba lui Einstein:"doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia umana; desi despre Univers mai indoieli."
@colaps:
(12 Decembrie 2019, 13:56)
Cu totul de acord, subscriu comentariului tau!
Antonio :
(12 Decembrie 2019, 12:49)
Banul este realitatea inconjuratoare,punct!
colaps:
(12 Decembrie 2019, 12:08)
Adolescentii trec printr-o perioada critica in timpul liceului. Factorii agravanti sunt multipli: societatea noastra care ne baga pe gat asa-zisele modele, respectiv, manelisti, pitzipoance, cocalari, "baieti destepti" care fac bani negri, etc. "Cu televizorul ati prostit poporul". De acolo apetenta pentru haine de firma, telefoane scumpe si masini "bengoase". Insa, daca scuturi un cocalar d`asta cu haine de firma, lantz de haur, aifoane si bemveuri in mod clar nu ramane nimic de el: educatie zero, cultura zero, caracter zero. Tinerii nostri copiaza astfel de "modele" promovate intens in media (tv, publicatii tip can-can si internet). Degeaba incerci sa le explici acasa ca nu asta este drumul de parcurs pentru a deveni un om echilibrat in viata, pentru ca ei fac asa cum vad in exterior si cum le inoculeaza si anturajul. Nu ai haine de firma, telefon de ultima generatie, masina de fitze, esti prost, tzaran, n-ai "valoare" si esti ridiculizat si exclus din toate astfel de cercuri scolare "selecte" Nu fumezi, nu bei, nu faci si altele mai rele, pai atunci nu poti sa stai alaturi de smecherii scolilor si vei fi umilit de acestia. Pentru unii profesori, cumparati eventual de parintii lichelelor, fenomenul bullyng normal ca nu exista. Intr-o altercatie vinovat il va scoate pe copilul sarac, amarat, tinta umilirii clasei, ca doar n-o sa-l pedepseasca pe copilul VIP provenit din "familie buna". O astfel de "reteta" duce clar inspre tragedii, iar atunci cand au loc, fenomenul este negat de catre cei responsabili.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
26 Ian 2020
94 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(197 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(259 vizualizări - 2 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(206 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


10
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(278 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(187 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(241 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(226 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(641 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(320 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(353 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(340 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...