Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal

Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal

Scandalul supermarketului amplasat fără acordul locata­rilor la parterul unui bloc, aflat în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia revine în actualitate. Reprezentanții Asociației de Pro­pri­etari 31/U, entitate care administrează imobilul, susțin faptul că oficialii ad­ministrației locale au trimis către in­stanța de judecată documente inexacte cu scopul de a acoperi ilegalitatea pe care au comis-o. Asociația de Proprietari 31/U a inițiat o acțiune în instanță prin care solicită anularea auto­rizației de construire emisă de Primăria Slobozia. De asemenea, administrația locală a fost amendată cu 25 mii de lei de Inspectoratul de Stat în Construcții pentru încălcări ale Legii privind calitatea în construcții. Situația creată nu a fost comentată de către reprezentanții Primăriei Slobozia.

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia
Problemele privind legalitatea am­plasării supermarketului la parterul blo­cului din zona Stadionului «1 Mai» au început o dată ce magazinul a fost deschis. Locatarii au reclamat Asociației de Proprietari 31/U, entitate în administrarea căreia se află blocul, faptul că au rămas fără locuri de parcare și sunt treziți de la pr­imele ore ale dimineții din cauza zgomotului pe care îl produc mașinile care aduc marfă pentru aprovizionarea magazinului. Mai mult, oamenii susțin faptul că deschiderea supermarketului este ilegală, întrucât nicio autoritate nu le-a so­licitat puncte de vedere în legătură cu acest aspect. «Pe noi nu ne-a întrebat ni­meni nimic! Nu ne-a cerut nimeni semnături cu privire la amenajarea acestui magazin... Ne-am trezit că s-a deschis peste noapte! Este adevărat că în trecut aici a funcționat o alimentară, dar nu era nebu­nia care este acum... Marea proble­mă pe care o avem este legată de faptul că nu mai putem să parcăm mașinile pe locurile noastre, pentru care am plătit la Primărie... Acum trebuie să ne parcăm mașinile pe unde apucăm. Ei trebuiau să aibă acordul nostru, așa mi se pare normal!» a declarat unul dintre locatarii imobilului. Chiar dacă aleșii locali s-au ferit să ofere public puncte de vedere cu privire la această situație, ilegalitatea a fost confirmată de către Inspectoratul de Stat în Construcții Ialomița. Sesizați de către locatari, angajații instituției au făcut verificări în urma cărora au stabilit că reprezentanții Primăriei Slobozia au încălcat Legea privind calitatea în construcții în momentul în care au emis autorizația de contruire a supermarketului. Astfel, oficialii administrației locale au fost amendați cu 25 mii de lei.

Proces cu scântei
Cazul a ajuns în instanță și se judecă la Tribunalul Ialomița. În momentul de față acțiunea se află într-o fază incipientă judecății, însă oficialii Asociației de Pro­prietari 31/U atrag atenția cu privire la faptul că documentele transmise de Pri­măria Slobozia judecătorilor sunt inexacte și nu oferă o imagine clară a problemelor care apar în urma emiterii autorizației de construire a supermarketului. «Într-un gest iresponsabil și de totală sfidare a instanței de judecată, Primăria Slobozia a transmis către Tribunalul Ialomița un set de documente trunchiate, în speranța că astfel magistrații vor da o decizie favorabilă pentru administrație!» reclamă repre­zentanții Asociației de Proprietari 31/U. Aceștia explică faptul că instanței i-au fost prezentate documente incomplete, făcând referire la o serie de file lipsă din Certificatul de Urbanism emis de Pri­măria Slobozia și în baza căruia firma care ad­ministrează supermarketul a obținut autorizația de construire. Una din pagi­nile care lipsește vizează restricțiile și interdicțiile impuse societății comerciale. Copia Certificatului de Urbanism înaintată judecătorilor ar fi trebuit să cuprindă și rubrica «Utilizări interzise», prin care se exclud activitățile poluante sau fluxurile de transporturi grele. Realitatea a demonstrat că, în zona blocului, mașinile care transportă marfă pentru aprovi­zio­narea supermarketului depășesc 3,5 tone, produc zgomot și perturbă confortul lo­catarilor. Totodată, din documentul anexat dosarului aflat pe rolul instanței, lipsesc și detaliile cu privire la interdicția vehi­culelor de marfă de a opri pe aleea de acces. În realitate, transportatorii blo­chează practic accesul cetățenilor către zona de parcare.

Primarul Adrian Mocioniu și-a uitat promisiunile La câteva luni de la preluarea mandatului, în anul 2016, primarul Adrian Mocioniu a declarat public faptul că va pune punct haosului creat prin atribuirea ilegală a autorizațiilor de construire. Se pare că edilul a uitat de promisiunea făcută slobozenilor, în prezent, la Slobozia, în baza de date a Inspectoratului de Stat în Construcții Ialomița figurând peste 30 de imobile cu probleme din punct de vedere al modului în care au beneficiat de autorizație de construire. Totodată, acesta este vizat de acuzațiile aduse de reprezentanții Asociației de Proprietari 31/U, fiind considerat direct responsabil de modul în care firma care administrează supermarketul a reușit să obțină respectiva autorizație. Potrivit actelor depuse la instanță, edilului Sloboziei i se solicită plata unor despăgubiri morale.

16 Decembrie 2019, 07:55 (5014 vizualizări - 42 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


@ @Vio:
(23 Decembrie 2019, 11:58)
Ai dreptate partial, insa de ce sa nu avem o vedere de ansamblu? Ai dat un exemplu de mare coruptie, ok, mai dau si eu altul: alimentele exportate de ei pentru tarile amarate (ca romanica), se pare ca nu sunt tocmai curate, ci dimpotriva, unele contin tot felul de mizerii. Dar, ca sa intelegi cum se traieste in Germania, du-te in vizita si mai vorbim. Primul pas, autostrazile, adica ceea ce noi nu avem mai deloc, apoi cand incerci sa platesti taxa de drum, ti se spune...ca este numai pentru camioane, nu si pt turisme; o sa vezi paduri peste tot (pomii aia verticali, infipti in pamant; noi avem pomi orizontali, in tir-uri si vagoane), vei vedea o tara f frumoasa si curata, cu un nivel de trai ridicat. Dupa razboi au fost la pamant, la fel ca si japonezii, acum sunt cu 100 de ani inaintea noastra. In niciun caz nu exista coruptia generalizata ca in romania, bulgaria, venezuela, etc. Din cauza coruptiei noastre nu avem nimic: nu autostrazi, nu sistem sanitar functional, nu educatie, nu utilitati si servicii de calitate, NIMIC, cu exceptia mafiotilor corupti imbogatiti din bani publici. Iar tu compari nivelul de coruptie al Romaniei cu cel din Germania! glumesti.
P.S. referitor la scandalul noxelor, mai toate marcile auto triseaza, un brand american cu motor de 6000 cmc, crezi ca iti va da informatiile legate de consum si noxe corect?
@Vio:
(21 Decembrie 2019, 09:27)
Nu ii mai pupa in c.r pe nemti . Uitate la  scandalul disel-gate ,marile companii nemtesti au fraudat sistemul de emisie al noxelor in cardasie cu statul lor  de au dus la incalzirea globala. Asa ca nu mai vorbii tu ca traiesti in Germania si domnle acolo toata lumea e cinstita si fericita si curge lapte in loc de miere . Cand e vorbaa de interesul lor economic ii doare fix in dos de drepturile tale. Dar tu stii mai bine ca na ,traiesti in Germania dar vii la parinti. 
Vio:
(18 Decembrie 2019, 20:16)
Bună seara! Locuiesc de câțiva ani în Germania, iar acum am venit pentru 2 săptămâni acasă, să petrec sărbătorile cu părinții. Am urmărit cu atenție comentariile în urma articolului și cu greu m-am hotărât să intervin și să vă spun cum este în Germania.
În primul rând, autoritățile germane sunt extrem de transparente atunci când este vorba de solicitările cetățenilor, de drepturile care le-ar putea fi vizate și mai ales atunci când există suspiciuni de eventuale nereguli. Procedurile de acces sunt foarte simple și în mare parte se pot face on-line, cu simpla identificare a solicitantului.
Există extrem de bine implementat conceptul că funcționarii publici lucrează pentru locuitorii orașului/landului respectiv și nu există această aroganță a funcționarilor români.
Demersul pe care l-a făcut respectiva asociație de proprietari este văzut în Germania ca ceva absolut normal, firesc, poate chiar obligatoriu. Acolo este de condamnat dacă nu reacționezi în momentul în care vreo autoritate îți face o mică nedreptate, ceea ce se întâmplă foarte rar.
A deschide un spațiu comercial fără să-și dea acordul toate persoanele sau instituțiile care ar putea fi lezate/deranjate este ceva imposibil, iar funcționarii publici reprezintă garanția că lucrurile sunt respectate întocmai din punct de vedere legal. Sunt blamați, cel puțin moral, cei care sesizează anumite aspecte neconforme și nu le sesizează instituțiilor abilitate.
Felicitări celor care au reacționat și poate că acest lucru reprezintă semnele firave ale democrației participative. Succes!
Gigel:
(18 Decembrie 2019, 18:18)
Până la urmă tipul de urbanism le face de capul lui sau este în cârdășie cu primarul Mocioniu? Este surprinzătoare lipsa de reacție a primăriei cu privire la acest scandal. Dacă este vorba doar de acțiunile urbanistului, mi să părea corect să fie deja sancționat, schimbat din funcție, să fie dispuse anumite măsuri. Sau cumva cunoaște prea multe?
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 17:08)
Legat de aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză, la semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Ileana:
(18 Decembrie 2019, 16:27)
De apreciat curajul locatarilor. Probabil că asta este soluția, dar nu oricine își permite să angajeze un avocat pentru a contesta abuzurile primarului și colaboratorilor săi. Nu există încă acei avocați care să presteze în folosul comunității, gratuit. Păcat!
Dar reacția locatarilor merită felicitată.
Locatar din zona:
(18 Decembrie 2019, 16:25)
Ca tot vorbeați că Profi Stadion are notificare de la DSP Ialomița să respecte programul de descărcat marfă - mai precis în intervalul orar 13.-17.00 nu au voie să descarce marfa. Este 16.30 și se descarcă la greu! Despre ce discutăm??? Respectă cineva normele legale sau notificările autorităților???
Alex fara teama:
(18 Decembrie 2019, 16:06)
Stimată redacție ''independentă'', dar un punct de vedere al Primăriei Slobozia ați încercat să obțineți? În special de la AA, să ne explice cum este cu paginile lipsă din certificatul de urbanism. Sau o să dea vina pe colega lui, OC, care a uitat să numere paginile!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:25)
În Certificatul de urbanism, la rubrica Accesul carosabil și parcaje – este trecut că toate parcajele se vor asigura în afara spațiului aferent drumurilor publice; în realitate, autovehiculele de marfă opresc chiar pe aleea de acces, blocând atât parcarea de reședință, cât și accesul la parcările adiacente, existând deja sesizări adresate Poliției Locale Slobozia.
Din nou, fără rezultat. Din nou vorbim de subordonarea politică a polițiștilor locali. Din nou invocăm gradul de percepere a contextului legal!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:23)
În Certificatul de urbanism, la rubrica Utilizări interzise – este trecut că se exclud activitățile care atrag fluxuri mari de transporturi grele; în realitate, frecvent tonajul autovehiculelor de marfă depășeste 3,5 tone, ceea ce perturbă în mod grav confortul locatarilor din zonă și încalcă legislația aferentă, existând deja nenumărate sesizări la Poliția Locală Slobozia.
Bineînțeles, fără rezultat ținând cont de subordonarea politică a polițiștilor locali. Nici măcar nu înțeleg contextul legal!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:20)
Hotărârea Guvernului României nr. 525/1996 pentru aprobarea Regulamentului General de Urbanism stipulează, în Anexa nr. 4 – Accese carosabile că ''pentru construcțiile comerciale se vor asigura accese carosabile separate pentru consumatori, personal și aprovizionare'' și ''vor fi prevăzute platforme de depozitare și accese mașini și utilaje speciale separate de aleile carosabile destinate consumatorilor''. În realitate, nu există aceste accese separate, iar circulația locatarilor printre autovehiculele de marfă și motostivuitorul care descarcă/încarcă colete este realmente periclitată.
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:18)
În adresa nr. 78235/30.08.2019, Primarul Municipiului Slobozia ne informează că SC ROMARTA SA București, titularul Autorizației de construire cu nr. 12758/21.03.2019 este obligat ''să solicite Autorizația de securitate la incendiu după efectuarea recepției la terminarea lucrărilor sau înainte de punerea în funcțiune a clădirilor pentru care s-a obținut Avizul de securitate la incendiu''.
Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat, magazinul a început să funcționeze fără autorzarea în cauză.
O să ne inspirăm din soluția instanței în cazul Colectiv și vom acționa în consecință!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:14)
Ordinul 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației  prevede că ''unitățile comerciale care prin natura lor pot crea riscuri pentru sănătate și disconfort pentru populație prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, noxe se amplasează numai în clădiri separate, la o distanță de minimum 15 m de ferestrele locuințelor.
De asemenea, se interzice schimbarea destinației funcționale a unei zone dacă prin aceasta se creează premisa apariției de riscuri pentru sănătatea populației din zona locuită. Același ordin stipulează că este interzisă folosirea/gararea autovehiculelor de mare tonaj (peste 3,5 tone) la o distanță de 5 m de ferestrele camerelor de locuit''.
Urbanist:
(18 Decembrie 2019, 13:06)
Am un prieten care lucrează la urbanism și care confirmă că de când a fost numit AA în funcția de Șef al Serviciului Urbanism a început caruselul autorizațiilor de construire care eludează normele legale. Dacă un subaltern îi atrage atenția că nu este legal, urbanistul șef îl amenință că-l dă afară sau îl transferă la DADP. Recent, una dintre colegele prietenului meu a fost supusă unor presiuni imense pentru simplul fapt că locuiește deasupra magazinului Profi și a îndrăznit să sesizeze Poliția Locală pentru nerespectarea unor norme sanitare.
Mi-a confirmat faptul că decizia de a sustrage o pagină din Certificatul de urbanism i-a aparținut urbanistului șef care a reușit să-și pună în cap și juriștii instituției. Dacă cineva ar avea curaj să verifice ce autorizații de construire s-au dat în ultimul timp, ar constata că acestea erau anterior respinse de fostul responsabil cu urbanismul, actualmente consilier al primarului, tot pe probleme de urbanism. Dar respectivul avea coloană vertebrală și era foarte profesionist.
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 12:53)
Din perspectiva afectării funcțiunii de locuit prin implementarea unor funcțiuni incompatibile: riscuri majore din punctul de vedere al securității la incendiu - obiectivul în discuție intră în categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării privind securitatea la incendiu, în conformitate cu prevederile Anexei nr. 1, punctul II, lit. a din HG nr. 571/2016, dar  nici proprietarul locației (SC ROMARTA SA București), nici utilizatorul acesteia (SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara) nu au obținut, la data deschiderii,  Autorizația de securitate la incendiu, obligatorie în situația dată, fapt ce eludează prevederile legale în domeniu din perspectiva cerințelor de securitate la incendiu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
27 Sep 2020
326 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(72 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(154 vizualizări - 0 comentarii)


8
Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(198 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


12

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(223 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(343 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(663 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(442 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
excludeti "traseistii" politic în Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria Slobozia: «Vom câștiga pentru că Dreapta este unită la Slobozia!» Sandu în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița @Claudia în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Analiza în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Claudia în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 interviul lui Bulă în Ialomița, peste media națională a prezenței la vot la ultimele două rânduri de Alegeri Locale BALAN în Apă potabilă în 2021 la Slobozia DOBRE în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi CETATEAN în Meciul Unirii cu Farul a fost amânat. Jucători constănțeni, depistați pozitiv COVID-19! cetatean în Slobozia: Cadru didactic de la Liceul de Arte, confirmat cu COVID-19 Gogu de la borduri în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Pavel în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități #pasajladrajna în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Balea în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Nona în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Costel în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Gigel în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Ion în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița colocatar katanga în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Nu mi veti da mesajul în Scrisoare pentru tine
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...