Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal

Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal

Scandalul supermarketului amplasat fără acordul locata­rilor la parterul unui bloc, aflat în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia revine în actualitate. Reprezentanții Asociației de Pro­pri­etari 31/U, entitate care administrează imobilul, susțin faptul că oficialii ad­ministrației locale au trimis către in­stanța de judecată documente inexacte cu scopul de a acoperi ilegalitatea pe care au comis-o. Asociația de Proprietari 31/U a inițiat o acțiune în instanță prin care solicită anularea auto­rizației de construire emisă de Primăria Slobozia. De asemenea, administrația locală a fost amendată cu 25 mii de lei de Inspectoratul de Stat în Construcții pentru încălcări ale Legii privind calitatea în construcții. Situația creată nu a fost comentată de către reprezentanții Primăriei Slobozia.

Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia
Problemele privind legalitatea am­plasării supermarketului la parterul blo­cului din zona Stadionului «1 Mai» au început o dată ce magazinul a fost deschis. Locatarii au reclamat Asociației de Proprietari 31/U, entitate în administrarea căreia se află blocul, faptul că au rămas fără locuri de parcare și sunt treziți de la pr­imele ore ale dimineții din cauza zgomotului pe care îl produc mașinile care aduc marfă pentru aprovizionarea magazinului. Mai mult, oamenii susțin faptul că deschiderea supermarketului este ilegală, întrucât nicio autoritate nu le-a so­licitat puncte de vedere în legătură cu acest aspect. «Pe noi nu ne-a întrebat ni­meni nimic! Nu ne-a cerut nimeni semnături cu privire la amenajarea acestui magazin... Ne-am trezit că s-a deschis peste noapte! Este adevărat că în trecut aici a funcționat o alimentară, dar nu era nebu­nia care este acum... Marea proble­mă pe care o avem este legată de faptul că nu mai putem să parcăm mașinile pe locurile noastre, pentru care am plătit la Primărie... Acum trebuie să ne parcăm mașinile pe unde apucăm. Ei trebuiau să aibă acordul nostru, așa mi se pare normal!» a declarat unul dintre locatarii imobilului. Chiar dacă aleșii locali s-au ferit să ofere public puncte de vedere cu privire la această situație, ilegalitatea a fost confirmată de către Inspectoratul de Stat în Construcții Ialomița. Sesizați de către locatari, angajații instituției au făcut verificări în urma cărora au stabilit că reprezentanții Primăriei Slobozia au încălcat Legea privind calitatea în construcții în momentul în care au emis autorizația de contruire a supermarketului. Astfel, oficialii administrației locale au fost amendați cu 25 mii de lei.

Proces cu scântei
Cazul a ajuns în instanță și se judecă la Tribunalul Ialomița. În momentul de față acțiunea se află într-o fază incipientă judecății, însă oficialii Asociației de Pro­prietari 31/U atrag atenția cu privire la faptul că documentele transmise de Pri­măria Slobozia judecătorilor sunt inexacte și nu oferă o imagine clară a problemelor care apar în urma emiterii autorizației de construire a supermarketului. «Într-un gest iresponsabil și de totală sfidare a instanței de judecată, Primăria Slobozia a transmis către Tribunalul Ialomița un set de documente trunchiate, în speranța că astfel magistrații vor da o decizie favorabilă pentru administrație!» reclamă repre­zentanții Asociației de Proprietari 31/U. Aceștia explică faptul că instanței i-au fost prezentate documente incomplete, făcând referire la o serie de file lipsă din Certificatul de Urbanism emis de Pri­măria Slobozia și în baza căruia firma care ad­ministrează supermarketul a obținut autorizația de construire. Una din pagi­nile care lipsește vizează restricțiile și interdicțiile impuse societății comerciale. Copia Certificatului de Urbanism înaintată judecătorilor ar fi trebuit să cuprindă și rubrica «Utilizări interzise», prin care se exclud activitățile poluante sau fluxurile de transporturi grele. Realitatea a demonstrat că, în zona blocului, mașinile care transportă marfă pentru aprovi­zio­narea supermarketului depășesc 3,5 tone, produc zgomot și perturbă confortul lo­catarilor. Totodată, din documentul anexat dosarului aflat pe rolul instanței, lipsesc și detaliile cu privire la interdicția vehi­culelor de marfă de a opri pe aleea de acces. În realitate, transportatorii blo­chează practic accesul cetățenilor către zona de parcare.

Primarul Adrian Mocioniu și-a uitat promisiunile La câteva luni de la preluarea mandatului, în anul 2016, primarul Adrian Mocioniu a declarat public faptul că va pune punct haosului creat prin atribuirea ilegală a autorizațiilor de construire. Se pare că edilul a uitat de promisiunea făcută slobozenilor, în prezent, la Slobozia, în baza de date a Inspectoratului de Stat în Construcții Ialomița figurând peste 30 de imobile cu probleme din punct de vedere al modului în care au beneficiat de autorizație de construire. Totodată, acesta este vizat de acuzațiile aduse de reprezentanții Asociației de Proprietari 31/U, fiind considerat direct responsabil de modul în care firma care administrează supermarketul a reușit să obțină respectiva autorizație. Potrivit actelor depuse la instanță, edilului Sloboziei i se solicită plata unor despăgubiri morale.

16 Decembrie 2019, 07:55 (4398 vizualizări - 42 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


@ @Vio:
(23 Decembrie 2019, 11:58)
Ai dreptate partial, insa de ce sa nu avem o vedere de ansamblu? Ai dat un exemplu de mare coruptie, ok, mai dau si eu altul: alimentele exportate de ei pentru tarile amarate (ca romanica), se pare ca nu sunt tocmai curate, ci dimpotriva, unele contin tot felul de mizerii. Dar, ca sa intelegi cum se traieste in Germania, du-te in vizita si mai vorbim. Primul pas, autostrazile, adica ceea ce noi nu avem mai deloc, apoi cand incerci sa platesti taxa de drum, ti se spune...ca este numai pentru camioane, nu si pt turisme; o sa vezi paduri peste tot (pomii aia verticali, infipti in pamant; noi avem pomi orizontali, in tir-uri si vagoane), vei vedea o tara f frumoasa si curata, cu un nivel de trai ridicat. Dupa razboi au fost la pamant, la fel ca si japonezii, acum sunt cu 100 de ani inaintea noastra. In niciun caz nu exista coruptia generalizata ca in romania, bulgaria, venezuela, etc. Din cauza coruptiei noastre nu avem nimic: nu autostrazi, nu sistem sanitar functional, nu educatie, nu utilitati si servicii de calitate, NIMIC, cu exceptia mafiotilor corupti imbogatiti din bani publici. Iar tu compari nivelul de coruptie al Romaniei cu cel din Germania! glumesti.
P.S. referitor la scandalul noxelor, mai toate marcile auto triseaza, un brand american cu motor de 6000 cmc, crezi ca iti va da informatiile legate de consum si noxe corect?
@Vio:
(21 Decembrie 2019, 09:27)
Nu ii mai pupa in c.r pe nemti . Uitate la  scandalul disel-gate ,marile companii nemtesti au fraudat sistemul de emisie al noxelor in cardasie cu statul lor  de au dus la incalzirea globala. Asa ca nu mai vorbii tu ca traiesti in Germania si domnle acolo toata lumea e cinstita si fericita si curge lapte in loc de miere . Cand e vorbaa de interesul lor economic ii doare fix in dos de drepturile tale. Dar tu stii mai bine ca na ,traiesti in Germania dar vii la parinti. 
Vio:
(18 Decembrie 2019, 20:16)
Bună seara! Locuiesc de câțiva ani în Germania, iar acum am venit pentru 2 săptămâni acasă, să petrec sărbătorile cu părinții. Am urmărit cu atenție comentariile în urma articolului și cu greu m-am hotărât să intervin și să vă spun cum este în Germania.
În primul rând, autoritățile germane sunt extrem de transparente atunci când este vorba de solicitările cetățenilor, de drepturile care le-ar putea fi vizate și mai ales atunci când există suspiciuni de eventuale nereguli. Procedurile de acces sunt foarte simple și în mare parte se pot face on-line, cu simpla identificare a solicitantului.
Există extrem de bine implementat conceptul că funcționarii publici lucrează pentru locuitorii orașului/landului respectiv și nu există această aroganță a funcționarilor români.
Demersul pe care l-a făcut respectiva asociație de proprietari este văzut în Germania ca ceva absolut normal, firesc, poate chiar obligatoriu. Acolo este de condamnat dacă nu reacționezi în momentul în care vreo autoritate îți face o mică nedreptate, ceea ce se întâmplă foarte rar.
A deschide un spațiu comercial fără să-și dea acordul toate persoanele sau instituțiile care ar putea fi lezate/deranjate este ceva imposibil, iar funcționarii publici reprezintă garanția că lucrurile sunt respectate întocmai din punct de vedere legal. Sunt blamați, cel puțin moral, cei care sesizează anumite aspecte neconforme și nu le sesizează instituțiilor abilitate.
Felicitări celor care au reacționat și poate că acest lucru reprezintă semnele firave ale democrației participative. Succes!
Gigel:
(18 Decembrie 2019, 18:18)
Până la urmă tipul de urbanism le face de capul lui sau este în cârdășie cu primarul Mocioniu? Este surprinzătoare lipsa de reacție a primăriei cu privire la acest scandal. Dacă este vorba doar de acțiunile urbanistului, mi să părea corect să fie deja sancționat, schimbat din funcție, să fie dispuse anumite măsuri. Sau cumva cunoaște prea multe?
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 17:08)
Legat de aprovizionarea cu marfă a magazinului în cauză, la semnalarea locatarilor, DSP -ul a efectuat verificări și a notificat magazinului Profi (stadion) că trebuie să respecte cadrul legal, în sensul că aprovizionarea se va efectua doar în intervalul 08.00 – 13.00 și 17.00 – 22.00. Dar bineînțeles că s-a respectat acest program doar 2-3 zile după controlul DSP. În rest, festival al aprovizionării cu marfă, fără niciun fel de reguli. Nesimțire la cote înalte!
Ileana:
(18 Decembrie 2019, 16:27)
De apreciat curajul locatarilor. Probabil că asta este soluția, dar nu oricine își permite să angajeze un avocat pentru a contesta abuzurile primarului și colaboratorilor săi. Nu există încă acei avocați care să presteze în folosul comunității, gratuit. Păcat!
Dar reacția locatarilor merită felicitată.
Locatar din zona:
(18 Decembrie 2019, 16:25)
Ca tot vorbeați că Profi Stadion are notificare de la DSP Ialomița să respecte programul de descărcat marfă - mai precis în intervalul orar 13.-17.00 nu au voie să descarce marfa. Este 16.30 și se descarcă la greu! Despre ce discutăm??? Respectă cineva normele legale sau notificările autorităților???
Alex fara teama:
(18 Decembrie 2019, 16:06)
Stimată redacție ''independentă'', dar un punct de vedere al Primăriei Slobozia ați încercat să obțineți? În special de la AA, să ne explice cum este cu paginile lipsă din certificatul de urbanism. Sau o să dea vina pe colega lui, OC, care a uitat să numere paginile!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:25)
În Certificatul de urbanism, la rubrica Accesul carosabil și parcaje – este trecut că toate parcajele se vor asigura în afara spațiului aferent drumurilor publice; în realitate, autovehiculele de marfă opresc chiar pe aleea de acces, blocând atât parcarea de reședință, cât și accesul la parcările adiacente, existând deja sesizări adresate Poliției Locale Slobozia.
Din nou, fără rezultat. Din nou vorbim de subordonarea politică a polițiștilor locali. Din nou invocăm gradul de percepere a contextului legal!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:23)
În Certificatul de urbanism, la rubrica Utilizări interzise – este trecut că se exclud activitățile care atrag fluxuri mari de transporturi grele; în realitate, frecvent tonajul autovehiculelor de marfă depășeste 3,5 tone, ceea ce perturbă în mod grav confortul locatarilor din zonă și încalcă legislația aferentă, existând deja nenumărate sesizări la Poliția Locală Slobozia.
Bineînțeles, fără rezultat ținând cont de subordonarea politică a polițiștilor locali. Nici măcar nu înțeleg contextul legal!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:20)
Hotărârea Guvernului României nr. 525/1996 pentru aprobarea Regulamentului General de Urbanism stipulează, în Anexa nr. 4 – Accese carosabile că ''pentru construcțiile comerciale se vor asigura accese carosabile separate pentru consumatori, personal și aprovizionare'' și ''vor fi prevăzute platforme de depozitare și accese mașini și utilaje speciale separate de aleile carosabile destinate consumatorilor''. În realitate, nu există aceste accese separate, iar circulația locatarilor printre autovehiculele de marfă și motostivuitorul care descarcă/încarcă colete este realmente periclitată.
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:18)
În adresa nr. 78235/30.08.2019, Primarul Municipiului Slobozia ne informează că SC ROMARTA SA București, titularul Autorizației de construire cu nr. 12758/21.03.2019 este obligat ''să solicite Autorizația de securitate la incendiu după efectuarea recepției la terminarea lucrărilor sau înainte de punerea în funcțiune a clădirilor pentru care s-a obținut Avizul de securitate la incendiu''.
Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat, magazinul a început să funcționeze fără autorzarea în cauză.
O să ne inspirăm din soluția instanței în cazul Colectiv și vom acționa în consecință!
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 14:14)
Ordinul 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației  prevede că ''unitățile comerciale care prin natura lor pot crea riscuri pentru sănătate și disconfort pentru populație prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, noxe se amplasează numai în clădiri separate, la o distanță de minimum 15 m de ferestrele locuințelor.
De asemenea, se interzice schimbarea destinației funcționale a unei zone dacă prin aceasta se creează premisa apariției de riscuri pentru sănătatea populației din zona locuită. Același ordin stipulează că este interzisă folosirea/gararea autovehiculelor de mare tonaj (peste 3,5 tone) la o distanță de 5 m de ferestrele camerelor de locuit''.
Urbanist:
(18 Decembrie 2019, 13:06)
Am un prieten care lucrează la urbanism și care confirmă că de când a fost numit AA în funcția de Șef al Serviciului Urbanism a început caruselul autorizațiilor de construire care eludează normele legale. Dacă un subaltern îi atrage atenția că nu este legal, urbanistul șef îl amenință că-l dă afară sau îl transferă la DADP. Recent, una dintre colegele prietenului meu a fost supusă unor presiuni imense pentru simplul fapt că locuiește deasupra magazinului Profi și a îndrăznit să sesizeze Poliția Locală pentru nerespectarea unor norme sanitare.
Mi-a confirmat faptul că decizia de a sustrage o pagină din Certificatul de urbanism i-a aparținut urbanistului șef care a reușit să-și pună în cap și juriștii instituției. Dacă cineva ar avea curaj să verifice ce autorizații de construire s-au dat în ultimul timp, ar constata că acestea erau anterior respinse de fostul responsabil cu urbanismul, actualmente consilier al primarului, tot pe probleme de urbanism. Dar respectivul avea coloană vertebrală și era foarte profesionist.
AP 31:
(18 Decembrie 2019, 12:53)
Din perspectiva afectării funcțiunii de locuit prin implementarea unor funcțiuni incompatibile: riscuri majore din punctul de vedere al securității la incendiu - obiectivul în discuție intră în categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării privind securitatea la incendiu, în conformitate cu prevederile Anexei nr. 1, punctul II, lit. a din HG nr. 571/2016, dar  nici proprietarul locației (SC ROMARTA SA București), nici utilizatorul acesteia (SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara) nu au obținut, la data deschiderii,  Autorizația de securitate la incendiu, obligatorie în situația dată, fapt ce eludează prevederile legale în domeniu din perspectiva cerințelor de securitate la incendiu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(184 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(501 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(391 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(447 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(310 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...