Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Perdeaua forestieră de protecție de la Gară se taie legal

Oficial e bine la Slobozia

Perdeaua forestieră de protecție de la Gară se taie legal

În urmă cu o săptămână, grupurile locale de social media din Slobozia au atras atenția asupra defrișării unei noi suprafețe din perdeaua forestieră care separă orașul Slobozia de DN2A. Conform informațiilor oficiale, firma care execută lucrările de defrișare are autorizație de exploatare a masei lemnoase, emisă legal de Ocolul Silvic Slobozia.

Încă un semnal de alarmă
În urmă cu o săptămână, o parte din perdeaua de protecție forestieră (Pădurea Privighetoarea), care separă DN2A de cartierul din imediata vecinătate a Muzeulul Național al Agriculturii, a fost pusă la pământ. Activitatea din zonă a de­clanșat imediat reacții pe grupurile de socializare locale, generând polemici aprinse. Autoritățile locale au fost acuzate încă o dată că permit de­frișarea zonelor verzi din jurul Sloboziei. Inter­nauții și-au reamintit de o decizie controversată a Consiliului Local Slobozia care a permis tăierea în decursul acestui an a nu mai puțin de 200 de arbori la nivelul Sloboziei. «România=țara în care doar banii contează, în care instituțiile sta­tului sunt aservite politic, iar populației îi este frică să spună adevărul, să ia atitudine. Sau este nepăsătoare, indiferentă. Suntem cu botul pe labe, nu-i așa?» a fost concluzia unuia dintre in­ternauți. Paradoxal, la nivelul instituțiilor publice locale niciunul dintre oficiali nu a putut oferi relații privitoare la această defrișare. Nici repre­zentanții Primăriei, nici cei ai Gărzii de Mediu sau cei ai Agenției pentru Protecția Mediului nu au fost în măsură să ofere informații oficiale.

La fața locului
Vineri, 13 decembrie 2019, la orele prânzului, în zona vizată de sesizările cetățenilor o echipă de muncitori defrișa pădurea. Copacii, tăiați «la ras» erau îndepărtați cu utilaje specia­lizate, aparținând firmei Experience Forest SRL, o firmă înființată în 2014, dar a cărei cifră de afaceri a «explodat» în 2018, când a înregistrat o valoare de 669 mii de lei. În imediata vecinătate a zonei de lucru, în zona nedefrișată, mai mulți copaci pe jumătate rupți sau căzuți la pământ blocau drumul de acces. «Avem auto­rizație de exploatare eliberată de Ocolul Silvic Slobozia... Totul e legal, totul e transparent și poate fi verificat! Iar după ce tăiem, vom planta alți pomi în loc. Sunați la Ocolul Silvic dacă vreți confirmare. Altele sunt problemele aici și nu noi le facem...» ne-a declarat Valentin Ghinea, reprezentantul firmei Experience Forest SRL. Conform datelor oficiale, plopii din perdeaua de protecție forestieră din zonă au o vârstă mai mare de 40 de ani, fapt care impune exploatarea masei lemnoase rezultate și regene­rarea zonei prin împădurire. În pofida eforturilor noastre, reprezentanții Ocolului Silvic Slobozia nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere oficial. Reamintim că o suprafață de peste 1 hectar din aceeași perdea de protecție forestieră din zonă a fost defrișată în decursul anilor trecuți, pentru o investiție «controlată» de consilierul local PMP Nicu Pericli.

31 Decembrie 2019, 08:05 (3055 vizualizări - 25 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(12 Ianuarie 2020, 21:58)
Nu stiu de Lidl, dar Dedeman a construit pe un teren care NU avea regim silvic. Era considerat "vegetatie spontana". Deci nu, nu a plantat nimic Dedeman. Poate o fi plantat la Bacau...
oxigen:
(11 Ianuarie 2020, 13:44)
http://portal.just.ro/98/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9800000000050770&;id_inst=98

Seful de la ocolul Silvic din Slobozia are dosar penal exact pentru evaziune fiscala de pe urma taierilor de paduri particulare.Inculpati sint cu el firme care defriseaza ca si aceasta Experince srl. In cine deci sa avem incredere???E lupul paznic la stina si noi ramanem fara paduri.
@olga:
(9 Ianuarie 2020, 15:06)
Ar fi bine sa fie mai mulți, dar o notificare individuală ce putere are ? De altfel, în curând  vom intra îin Hora unirii, fără sa ne mai aducem aminte semnificația acelui '' unde-i unul nu-i putere."'
olga:
(9 Ianuarie 2020, 10:13)
Ar trebui sa scriem o notificare la Agentia pentru Protectia Mediului Slobozia , la Primarie si la Garda de mediu Slobozia sa aflam in ce conditii s-au taiat copacii din padurea Privighetoarea.
Ce parere aveti?
Daca nu ne interesam de loc, timpul trece, se uita fapta , se taie alti copaci .........
curat aer murdar:
(6 Ianuarie 2020, 21:24)
Pe noi ca locuitori ai orasului nu ne intereseaza prea mult daca a plantat lidl sau dedeman desi ma indoiesc foarte tare , noi vedem ca Slobozia nu mai are spatii verzi, toata padurea  de pe margini dispare fiind inlocuita cu hipermarketuri sau statii peco sau hotelul lui pericli.Plus ca in oras s-au taiat in draci stejari si plopi . Inclusiv pentru o parcare nefunctionala in timp ce nu se mai poate respira de gaze de esapament iar de parcat nu ai loc nici pentru bicicleta. Silvicii aia sau sefii lor raspund si ei la comenzi politice , de aia am ajuns in situatia asta. Sa deschideti bine ochii la alegerile de anul asta ca in curand o sa respirati nisip .
aer curat:
(6 Ianuarie 2020, 09:48)
Stiti voi clar faptul ca dedeman sau lidl nu au impadurit o suprafata de 4 ori mai mare decat cea defrisata de ei? parca legea asta spune: ai defrisat 1 hectar de padure si esti obligat sa impaduresti 4 ha limitrof unei paduri a statului. Greu de crezut ca o ditamai firma gen dedeman/lidl sa nu aiba bani sa cumpere 1 ha de pamant pe care sa planteze copaci. Cate mii de metri patrati ocupa lidl sau dedeman 2-3000?
Nu asta este problema, cu o floare nu se face primavara. Solutia ar fi ca primaria sa cumpere cateva hectare de teren limitrofe municipiului si sa le impadureasca, sa creeze o perdea de protectie care sa retina praful vara si viscolul iarna. In partea de nord a orasului (dupa fosta incinta a peco) sunt terenuri de calitate slaba, lunca, ce s-ar preta pentru impadurit; in zona vama deja islazul este al primariei si ar putea crea o perdea si acolo, apoi pe latura de sud intre Raul Dambovita (Ialomita) si dig. Dar primaria nu este interesata decat de investitii paguboase pentru oras.
Cornel - ex angajat OS:
(4 Ianuarie 2020, 18:10)

Dlor sefi ai Parchetului, Politiei, IPJ IL, dece nu va autosesizati in cazuriel foarte cunoscute, gen, constructia magazinelor Lidl , Dedeman si aceasta locatie ,mentionata in acest articol din ziar, sa inregistrati un dosar penal, privind activitatea infractionala a conducerii DS si OS Slobozia, pentru abuz in serviciu, neglijenta si/sau o cointeresarea materiala de grup, in speta constructiile aparute
care au afectat partial si fondul forestier national, atat privat cat si de stat.
Intreb si eu: Nu aveti curajul? Este un efort prea mare? sau ascultati de stapanii judetului?
Oricare dintre motivatii, lasa un gust amar, pentru intregul grup de angajati ai Statului, cu atributiuni in acest domeniu.
Va doresc succes in eventuala implicare a dvs in acest caz cat se poate de real.
@padurar:
(4 Ianuarie 2020, 14:17)
Zicerea cu refularile si frustrarile este o moda specifica semidocțlor, padurar inexistent la propriu si anonim la figurat ce esti !  Chiar ce ești ?
@Gigel:
(4 Ianuarie 2020, 13:15)
Ai scoala psd-ului: "Basescu a vandut flota"! Pai, prim ministru era Vacaroiu iar sef la privatizarea activelor de stat era Musetescu(fie-i tarana usoara), psd-isti cu state vechi si nimic nu misca in guvern fara ei.. Basescu a demonstrat in instanta(si a castigat) ca a vandut 2(doua) nave, iar restul pana la 180, psd-istii.
Un cetățean:
(4 Ianuarie 2020, 10:56)
Ce nevoie avem de aer cand banii sunt cei mai importanți,noi ne certam aici in timp ce aia taie pădurea,e simplu,suntem slabi si conducătorii orașului profita de slăbiciune.
olga:
(3 Ianuarie 2020, 21:00)
Legea 24/2007 privind administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor 

Art. 9

(1)Persoanele juridice care concesionează terenuri pentru construcția și amplasarea în spațiile verzi a obiectivelor pentru activități socioculturale sunt obligate să obțină avizele, acordurile și autorizațiile prevăzute de legislația în vigoare. Locul de amplasare a obiectivelor, suprafața terenurilor și condițiile de desfășurare a activității ulterioare se determină în baza unor proiecte de specialitate, de amenajare a teritoriului și urbanism, avizate și aprobate conform legii, cu obligativitatea ca suprafețele cumulate ale acestor construcții să nu ocupe mai mult de 10% din suprafața spațiului verde respectiv.

(2)Construcțiile și amenajările de orice tip, altele decât cele specificate la alin. (1), sunt interzise.
Gigel:
(3 Ianuarie 2020, 17:03)
Alo, domnu' Padurar, singurul lucru te intereseaza daca este "legal"? Si Basescu a vandut flota, tot "legal". Daca este moral, nu te intereseaza? Daca este daunator, nu te intereseaza? Daca este cu rea vointa, nu te intereseaza? Chiar era nevoie de o taiere asa drastica? Nu se putea face in etape? Chiar asa, ca padurar, cate hectare ai plantat la Slobozia in viata ta?
Răduță Aurelian-Constantin:
(3 Ianuarie 2020, 14:35)
Cei de la conducerea Ocolul-ui Silvic Slobozia, Eperience Forest SRL, Primăria Locală și Nicu Pericle ( PMP ), trebuiesc închiși pentru aceste fapte, fără discuții! Cum să tai pădure, fără aprobare? Pe bune!? Așa am ajuns? Trebuie în 2020 să se i-a măsuri urgente. Că despre primărie, trebuiesc înlocuiți deoarece aceștia nu au ce căuta la conducerea primăriei, dacă aceștia nu sunt în slujba cetățeanului. Referitor la acest aspect, mare atenție ce vă voi spune! AM FOST LA PRIMARUL NOSTRU ADRIAN MOCIONIU PENTRU A CERE APROBARE LA SPAȚIU ȘI SĂ NE FACĂ ȘI NOUĂ NIȘTE OBSTACOLE ȘI UN MINI SKATE PARK. I-AM SPUS ACEST LUCRU, DREPT RĂSPUNS AM PRIMIT CĂ NU ACCESEZ EU 200 DE MII DE EURO PENTRU TINE ȘI ÎNCĂ 2, 3 INȘI CARE VĂ DAȚI PESTE CAP. Când ai vrut să devi primar al acestui municipiu, ai spus că vei fii în slujba cetățeanului, acum ce faci DL. Adrian Mocioniu!? Nu mai ești în slujba cetățeanului? Eu am să i-au măsuri împotriva voastră. Să nu credeți că poporul al acestui oraș doarme. Vă spun din start! LA MULȚI ANI DL. Adrian Mocioniu, dar vă asigur că nu o să mai luați și cel de al doilea mandat. Veți fii detronat pentru cea ce a-ți făcut. Vă salut și cu respect! PACE!!! 
Proprietate publica:
(2 Ianuarie 2020, 21:23)
@ padurarule, padurea este proprietate publica a statului administrata de Romsilva (cu exceptiile de rigoare  - daca ai curiozitati ai si unde sa te lamuresti ) ; baga un ochi prin legislatie, ca iesi nestiutor la pensie! 

http://www.rosilva.ro/articole/paduri_private__p_213.htm

rododendron:
(2 Ianuarie 2020, 17:01)
     Suntem convinsi de această specializare si ultraspecializare girată de Spiru Haret. Acum aruncați pisica în curtea Direcției Silvice. Oare Direcția Silvică a avut un cuvânt de spus când s-au decimat arborii din centrul orașului pentru a fi înlocuiți de pavele și ...rododendroni? Vreau să văd ,,plantațiile,, de rododendroni.
      Cât despre cum se gestionează arborii din oraș - este din altă fabulă. Cei mai frumoși arbori au fost rași iute, cu aprobări, ștampile, toată birocrația.  In schimb, cioturi de corcoduți și pini uscați așteaptă cu anii marcarea și înlocuirea. Intre timp, se fură panseluțele și crizantemele plantate de DADP, iar puietul de mesteacăn se usucă, căci nu are cine-l uda. 


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 22 Ian 2020
84 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(96 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(88 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(291 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(174 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(497 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(247 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(269 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(300 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(266 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(827 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(333 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cosmina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! votant în Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița Pont (A) în Gropile de gunoi neconforme au fost înlocuite cu «depozitări necontrolate» Cunoscător în Mișcări de trupe pentru promovare @incompatibil în Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița loc de casă Misleanu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 ianuarie 2020 M-L în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia @ suporter: în Mișcări de trupe pentru promovare de închiriat garsonieră în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 ianuarie 2020 CETATEAN în Luminița Barcari zice că depolitizează școlile ialomițene incompetent în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu Vio în Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști Un cetatean în Gropile de gunoi neconforme au fost înlocuite cu «depozitări necontrolate» PSD ist de Slobozia în Slobozia bea apă cu trihalometani Dimache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou UE rade în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice in vestitoru primaverii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! emigrant pe marte în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Slobozia în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Gabi în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...