Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Perdeaua forestieră de protecție de la Gară se taie legal

Oficial e bine la Slobozia

Perdeaua forestieră de protecție de la Gară se taie legal

În urmă cu o săptămână, grupurile locale de social media din Slobozia au atras atenția asupra defrișării unei noi suprafețe din perdeaua forestieră care separă orașul Slobozia de DN2A. Conform informațiilor oficiale, firma care execută lucrările de defrișare are autorizație de exploatare a masei lemnoase, emisă legal de Ocolul Silvic Slobozia.

Încă un semnal de alarmă
În urmă cu o săptămână, o parte din perdeaua de protecție forestieră (Pădurea Privighetoarea), care separă DN2A de cartierul din imediata vecinătate a Muzeulul Național al Agriculturii, a fost pusă la pământ. Activitatea din zonă a de­clanșat imediat reacții pe grupurile de socializare locale, generând polemici aprinse. Autoritățile locale au fost acuzate încă o dată că permit de­frișarea zonelor verzi din jurul Sloboziei. Inter­nauții și-au reamintit de o decizie controversată a Consiliului Local Slobozia care a permis tăierea în decursul acestui an a nu mai puțin de 200 de arbori la nivelul Sloboziei. «România=țara în care doar banii contează, în care instituțiile sta­tului sunt aservite politic, iar populației îi este frică să spună adevărul, să ia atitudine. Sau este nepăsătoare, indiferentă. Suntem cu botul pe labe, nu-i așa?» a fost concluzia unuia dintre in­ternauți. Paradoxal, la nivelul instituțiilor publice locale niciunul dintre oficiali nu a putut oferi relații privitoare la această defrișare. Nici repre­zentanții Primăriei, nici cei ai Gărzii de Mediu sau cei ai Agenției pentru Protecția Mediului nu au fost în măsură să ofere informații oficiale.

La fața locului
Vineri, 13 decembrie 2019, la orele prânzului, în zona vizată de sesizările cetățenilor o echipă de muncitori defrișa pădurea. Copacii, tăiați «la ras» erau îndepărtați cu utilaje specia­lizate, aparținând firmei Experience Forest SRL, o firmă înființată în 2014, dar a cărei cifră de afaceri a «explodat» în 2018, când a înregistrat o valoare de 669 mii de lei. În imediata vecinătate a zonei de lucru, în zona nedefrișată, mai mulți copaci pe jumătate rupți sau căzuți la pământ blocau drumul de acces. «Avem auto­rizație de exploatare eliberată de Ocolul Silvic Slobozia... Totul e legal, totul e transparent și poate fi verificat! Iar după ce tăiem, vom planta alți pomi în loc. Sunați la Ocolul Silvic dacă vreți confirmare. Altele sunt problemele aici și nu noi le facem...» ne-a declarat Valentin Ghinea, reprezentantul firmei Experience Forest SRL. Conform datelor oficiale, plopii din perdeaua de protecție forestieră din zonă au o vârstă mai mare de 40 de ani, fapt care impune exploatarea masei lemnoase rezultate și regene­rarea zonei prin împădurire. În pofida eforturilor noastre, reprezentanții Ocolului Silvic Slobozia nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere oficial. Reamintim că o suprafață de peste 1 hectar din aceeași perdea de protecție forestieră din zonă a fost defrișată în decursul anilor trecuți, pentru o investiție «controlată» de consilierul local PMP Nicu Pericli.

31 Decembrie 2019, 08:05 (3972 vizualizări - 25 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(12 Ianuarie 2020, 21:58)
Nu stiu de Lidl, dar Dedeman a construit pe un teren care NU avea regim silvic. Era considerat "vegetatie spontana". Deci nu, nu a plantat nimic Dedeman. Poate o fi plantat la Bacau...
oxigen:
(11 Ianuarie 2020, 13:44)
http://portal.just.ro/98/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9800000000050770&;id_inst=98

Seful de la ocolul Silvic din Slobozia are dosar penal exact pentru evaziune fiscala de pe urma taierilor de paduri particulare.Inculpati sint cu el firme care defriseaza ca si aceasta Experince srl. In cine deci sa avem incredere???E lupul paznic la stina si noi ramanem fara paduri.
@olga:
(9 Ianuarie 2020, 15:06)
Ar fi bine sa fie mai mulți, dar o notificare individuală ce putere are ? De altfel, în curând  vom intra îin Hora unirii, fără sa ne mai aducem aminte semnificația acelui '' unde-i unul nu-i putere."'
olga:
(9 Ianuarie 2020, 10:13)
Ar trebui sa scriem o notificare la Agentia pentru Protectia Mediului Slobozia , la Primarie si la Garda de mediu Slobozia sa aflam in ce conditii s-au taiat copacii din padurea Privighetoarea.
Ce parere aveti?
Daca nu ne interesam de loc, timpul trece, se uita fapta , se taie alti copaci .........
curat aer murdar:
(6 Ianuarie 2020, 21:24)
Pe noi ca locuitori ai orasului nu ne intereseaza prea mult daca a plantat lidl sau dedeman desi ma indoiesc foarte tare , noi vedem ca Slobozia nu mai are spatii verzi, toata padurea  de pe margini dispare fiind inlocuita cu hipermarketuri sau statii peco sau hotelul lui pericli.Plus ca in oras s-au taiat in draci stejari si plopi . Inclusiv pentru o parcare nefunctionala in timp ce nu se mai poate respira de gaze de esapament iar de parcat nu ai loc nici pentru bicicleta. Silvicii aia sau sefii lor raspund si ei la comenzi politice , de aia am ajuns in situatia asta. Sa deschideti bine ochii la alegerile de anul asta ca in curand o sa respirati nisip .
aer curat:
(6 Ianuarie 2020, 09:48)
Stiti voi clar faptul ca dedeman sau lidl nu au impadurit o suprafata de 4 ori mai mare decat cea defrisata de ei? parca legea asta spune: ai defrisat 1 hectar de padure si esti obligat sa impaduresti 4 ha limitrof unei paduri a statului. Greu de crezut ca o ditamai firma gen dedeman/lidl sa nu aiba bani sa cumpere 1 ha de pamant pe care sa planteze copaci. Cate mii de metri patrati ocupa lidl sau dedeman 2-3000?
Nu asta este problema, cu o floare nu se face primavara. Solutia ar fi ca primaria sa cumpere cateva hectare de teren limitrofe municipiului si sa le impadureasca, sa creeze o perdea de protectie care sa retina praful vara si viscolul iarna. In partea de nord a orasului (dupa fosta incinta a peco) sunt terenuri de calitate slaba, lunca, ce s-ar preta pentru impadurit; in zona vama deja islazul este al primariei si ar putea crea o perdea si acolo, apoi pe latura de sud intre Raul Dambovita (Ialomita) si dig. Dar primaria nu este interesata decat de investitii paguboase pentru oras.
Cornel - ex angajat OS:
(4 Ianuarie 2020, 18:10)

Dlor sefi ai Parchetului, Politiei, IPJ IL, dece nu va autosesizati in cazuriel foarte cunoscute, gen, constructia magazinelor Lidl , Dedeman si aceasta locatie ,mentionata in acest articol din ziar, sa inregistrati un dosar penal, privind activitatea infractionala a conducerii DS si OS Slobozia, pentru abuz in serviciu, neglijenta si/sau o cointeresarea materiala de grup, in speta constructiile aparute
care au afectat partial si fondul forestier national, atat privat cat si de stat.
Intreb si eu: Nu aveti curajul? Este un efort prea mare? sau ascultati de stapanii judetului?
Oricare dintre motivatii, lasa un gust amar, pentru intregul grup de angajati ai Statului, cu atributiuni in acest domeniu.
Va doresc succes in eventuala implicare a dvs in acest caz cat se poate de real.
@padurar:
(4 Ianuarie 2020, 14:17)
Zicerea cu refularile si frustrarile este o moda specifica semidocțlor, padurar inexistent la propriu si anonim la figurat ce esti !  Chiar ce ești ?
@Gigel:
(4 Ianuarie 2020, 13:15)
Ai scoala psd-ului: "Basescu a vandut flota"! Pai, prim ministru era Vacaroiu iar sef la privatizarea activelor de stat era Musetescu(fie-i tarana usoara), psd-isti cu state vechi si nimic nu misca in guvern fara ei.. Basescu a demonstrat in instanta(si a castigat) ca a vandut 2(doua) nave, iar restul pana la 180, psd-istii.
Un cetățean:
(4 Ianuarie 2020, 10:56)
Ce nevoie avem de aer cand banii sunt cei mai importanți,noi ne certam aici in timp ce aia taie pădurea,e simplu,suntem slabi si conducătorii orașului profita de slăbiciune.
olga:
(3 Ianuarie 2020, 21:00)
Legea 24/2007 privind administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor 

Art. 9

(1)Persoanele juridice care concesionează terenuri pentru construcția și amplasarea în spațiile verzi a obiectivelor pentru activități socioculturale sunt obligate să obțină avizele, acordurile și autorizațiile prevăzute de legislația în vigoare. Locul de amplasare a obiectivelor, suprafața terenurilor și condițiile de desfășurare a activității ulterioare se determină în baza unor proiecte de specialitate, de amenajare a teritoriului și urbanism, avizate și aprobate conform legii, cu obligativitatea ca suprafețele cumulate ale acestor construcții să nu ocupe mai mult de 10% din suprafața spațiului verde respectiv.

(2)Construcțiile și amenajările de orice tip, altele decât cele specificate la alin. (1), sunt interzise.
Gigel:
(3 Ianuarie 2020, 17:03)
Alo, domnu' Padurar, singurul lucru te intereseaza daca este "legal"? Si Basescu a vandut flota, tot "legal". Daca este moral, nu te intereseaza? Daca este daunator, nu te intereseaza? Daca este cu rea vointa, nu te intereseaza? Chiar era nevoie de o taiere asa drastica? Nu se putea face in etape? Chiar asa, ca padurar, cate hectare ai plantat la Slobozia in viata ta?
Răduță Aurelian-Constantin:
(3 Ianuarie 2020, 14:35)
Cei de la conducerea Ocolul-ui Silvic Slobozia, Eperience Forest SRL, Primăria Locală și Nicu Pericle ( PMP ), trebuiesc închiși pentru aceste fapte, fără discuții! Cum să tai pădure, fără aprobare? Pe bune!? Așa am ajuns? Trebuie în 2020 să se i-a măsuri urgente. Că despre primărie, trebuiesc înlocuiți deoarece aceștia nu au ce căuta la conducerea primăriei, dacă aceștia nu sunt în slujba cetățeanului. Referitor la acest aspect, mare atenție ce vă voi spune! AM FOST LA PRIMARUL NOSTRU ADRIAN MOCIONIU PENTRU A CERE APROBARE LA SPAȚIU ȘI SĂ NE FACĂ ȘI NOUĂ NIȘTE OBSTACOLE ȘI UN MINI SKATE PARK. I-AM SPUS ACEST LUCRU, DREPT RĂSPUNS AM PRIMIT CĂ NU ACCESEZ EU 200 DE MII DE EURO PENTRU TINE ȘI ÎNCĂ 2, 3 INȘI CARE VĂ DAȚI PESTE CAP. Când ai vrut să devi primar al acestui municipiu, ai spus că vei fii în slujba cetățeanului, acum ce faci DL. Adrian Mocioniu!? Nu mai ești în slujba cetățeanului? Eu am să i-au măsuri împotriva voastră. Să nu credeți că poporul al acestui oraș doarme. Vă spun din start! LA MULȚI ANI DL. Adrian Mocioniu, dar vă asigur că nu o să mai luați și cel de al doilea mandat. Veți fii detronat pentru cea ce a-ți făcut. Vă salut și cu respect! PACE!!! 
Proprietate publica:
(2 Ianuarie 2020, 21:23)
@ padurarule, padurea este proprietate publica a statului administrata de Romsilva (cu exceptiile de rigoare  - daca ai curiozitati ai si unde sa te lamuresti ) ; baga un ochi prin legislatie, ca iesi nestiutor la pensie! 

http://www.rosilva.ro/articole/paduri_private__p_213.htm

rododendron:
(2 Ianuarie 2020, 17:01)
     Suntem convinsi de această specializare si ultraspecializare girată de Spiru Haret. Acum aruncați pisica în curtea Direcției Silvice. Oare Direcția Silvică a avut un cuvânt de spus când s-au decimat arborii din centrul orașului pentru a fi înlocuiți de pavele și ...rododendroni? Vreau să văd ,,plantațiile,, de rododendroni.
      Cât despre cum se gestionează arborii din oraș - este din altă fabulă. Cei mai frumoși arbori au fost rași iute, cu aprobări, ștampile, toată birocrația.  In schimb, cioturi de corcoduți și pini uscați așteaptă cu anii marcarea și înlocuirea. Intre timp, se fură panseluțele și crizantemele plantate de DADP, iar puietul de mesteacăn se usucă, căci nu are cine-l uda. 


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 12 Aug 2020
427 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(43 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(76 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(103 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(79 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


9

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(472 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(166 vizualizări - 0 comentarii)


12

Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(549 vizualizări - 2 comentarii)


13

Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(149 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(547 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @Suporter în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Vorba lui Vadim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare tratat cu tratament în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița pe bune în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Anonim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare lantul slabiciunilor în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița scaunul electric în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei Rautate mică în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Unirea în Unirea Slobozia a promovat în «B» Popescu în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Anca în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Radu în Unirea Slobozia a promovat în «B» Daniela în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei Cetățean de la bloc în Unirea Slobozia a promovat în «B» Suporter. în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Parpala în Unirea Slobozia a promovat în «B» Altius în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Stelnica în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...