Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Administrația din Slobozia promite finalizarea investiției pentru stația de tratare a apei la 1 martie 2020. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni...» a declarat primarul Adrian Mocioniu. Valoarea investiției pentru noua stație de tratare din Slobozia este de 7,84 milioane de lei.

Optimism administrativ În decursul anului 2019, primarul Adrian Mocioniu a anunțat că administrația locală urmărește realizarea unor investiții de anvergură la Slobozia cu termen scadent în anul 2020. Prima dintre ele, potrivit ultimelor sale declarații, va fi stația de tratare a apei. Contractul de achiziție a echipamentului a fost semnat la sfârșitul anului trecut, în Italia, iar termenul scadent pentru punerea în funcțiune a stației este primăvara acestui an. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni... Există proiectul tehnic, echipamentele au fost achiziționate, așteptăm filtrele de cărbune activ care urmează să fie instalate. Este rezultatul unui efort administrativ și financiar considerabil, pe care slobozenii îl așteaptă de foarte mult timp!» ne-a declarat primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu. Reamintim că valoarea investiției pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei» este de 7,84 milioane de lei, iar scopul urmărit este reducerea concentrației de trihalometani în limitele legale admise, precum și reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l».

A doua oară-i cu noroc?
În anul  2011, primarul de atunci al Sloboziei, Gabi Ionașcu, încheia un contract similar cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că, după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea investiției realizate cu Grup Romet Buzău a fost de 1,9 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Lucrările executate atunci s-au dovedit inutile, apa furnizată populației neînregistrând o îmbunatățire semnificativă a parametrilor de potabilitate.

9 Ianuarie 2020, 15:55 (3082 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


George.s:
(15 Ianuarie 2020, 17:02)
Nu știu câți realizează că în fiecare zi avem parte de contaminare cu compușii ăia chimici din apa oferită locuitorilor Sloboziei. Mă refer la apa din conținutul alimentelor și preparatelor cumpărate. Includ aici în primul rând pâinea, dar ar trebui să adaug și toate mâncărurile de la restaurante, produsele de patiserie și unele semipreparate fabricate local. Credeți că producătorii folosesc altă apă decât „apa lui Ionașcu”?
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 08:58)
Pacat ca numai dvs ati inteles acest aspect. Pentru cititorii fideli ai acestui ziar amintesc faptul ca intr-un articol anterior au fost publicate niste informatii, potrivit carora rolul noii investitii in statia de tratare a apei ar fi...doar sa reduca nivelul de sodiu, de la 116 la 1.8 parca. Celelalte mizerii din apa? Raman se pare! Trihalometani si altele de gen. Am vazut recent "coada de vulpe" (nor de uree) emanata de combinat, o minunatie, ce mai. Intreb: de la infiintarea combinatului (1968) si pana in prezent, (50 de ani - cu mici intreruperi ale activitatii) cam cate tone de pulberi poluante a emanat in aer combinatul, ca mai apoi sa se infiltreze in sol, odata cu precipitatiile? Tocmai de acolo si-a gasit tovarasu` ionascu front de captare? Este prea grava problema apei de nu se apleaca asupra ei institutii care ar fi trebuit sa faca dreptate?
Iar dupa ionascu, atat stoica cat si mocioniu cheltuie fonduri insemnate in mod ineficient, motivat mai de graba de foamea unor firme de casa de a incasa bani publici; ma refer la firma pesedistului din buzau caruia stoica i-a dat bani ca sa potabilizeze apa si nu a facut nimic. Zeghe si zabrele!
Maria:
(14 Ianuarie 2020, 16:30)
Daca statia este doar pentru nitriti este posibil sa nu fie ceea ce trebuie! Apa din forajele de la Drajna are mult amoniu de origine anorganica! Sper sa nu fie bani cheltuiti aiurea..........
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 12:59)
Tot din ciclul ''discuții pe holurile primăriei''. Urbanistul șef i-a jurat primariului Mocio că locatarii din zonă nu sunt deranjați de autovehicule cu tonaj greu, că acestea pur și simplu nu au cum să intre pe aleile dintre blocuri.
Cu totul surprinzător, dar respectivii locatari au putut proba în instanță prin zeci de fotografii și filmări că, aproape zilnic, pe aleile înguste dintre blocuri, intră autovehicule de tonaj greu, mai precis de peste 3,5 to. Unele chiar și de 12 tone.
Cică urbanistul va rămâne interzis cânde le va vedea! Gura lumii, prostul satului!!!
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:07)
Interesant este că unul dintre semnatarii adresei către instanță este chiar actualul subprefect, pupila lui Ionașcu. Cu asemenea pregătire, sigur ajunge departe, poate chiar premier.
Glumă-glumă, dar dacă PNL nu iese cu ceva oameni pregătiți, suntem mâncați cu fulgi cu tot. Și când vorbesc de oameni pregătiți, mă refer implicit la oameni tineri, cu mentalități moderne și nu la cei de tipul Tinel de la Urziceni.
Poate o răsări și vreun Soare pe la noi prin ogradă.
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:03)
Pentru @Consilier local. Dosarul pe care curajoasa asociație de proprietari l-a intentat primărelului Mocio merge mai departe, cu toate zvârcolirile unor funcționari din primărie. Interesant este că juriștii din respectiva primărie se dau de ceasul morții să-și justifice salariile și vor ei și pregătirea juridică.
Doar că au reușit performanța de invidiat ca, într-o adresă transmisă instanței, să invoce o lege penală în dosarul respectiv, care este de natură civilă. Sincer, cred că acest lucru spune mult despre nivelul de pregătire juridică al respectivilor. Fără supărare!!!
@ Consilier Local :
(13 Ianuarie 2020, 16:37)
Ce se mai aude si cu dosarul incendiat de Mocio la indemnul partenerului de la CJ si ajutat de fratele veterinarului sef  , prin care a retrocedat ilegal proprietati in Slobozia dupa alegeri in 2016 la doi inversunati sustinatori ( cica au finantat cu cite 500 voturi fiecare ) din Bora si Caramidari , unul revolutionar sifon la Secu si celălat rom cu mustata oala ? Daca nu acum , sigur va iesi dupa alegeri ! Mocio , ți-ai facut valiza ? 
Consilier local:
(13 Ianuarie 2020, 01:51)
Ce se mai aude de procesul pe care onorabilul Mocio îl are cu o asociație de proprietari? Am auzit că respectiva asociație a apelat la o celebră casă de avocatură și sunt toate șansele ca Mocio și omul său de încredere, urbanistul șef, săo  cam bage pe mânecuță.
Mai zic greierașii de prin alte instituții că lui Mocio îi cam tremură nădragii, întrucât a semnat fără să evalueze cu atenție legalitatea actului.
Dar nu vi se pare extrem de ciudat că celalat jurist care este utilizat de primarii în funcție, și mai precis secretarul Primărie, nu își dă cu părere în situația respectivă. Gurile rele zic că și-a dat seama de riscurile speței și nu se amestecă.
Apa Kunzai :
(12 Ianuarie 2020, 10:58)
Daca il aduceti pe ionascu ăla si dupa ce s a dovedit expertizat ca apa NU este potabila,el consuma dintr un pahar,strigand ca apa e strasnica!Culmea??Vom gasi nebuni ce sustin ca au consumat apa de la robinet si ei nu au nimic.Deocamdata.
Marin:
(10 Ianuarie 2020, 13:12)
@Emilian, ai perfecta dreptate, am gresit eu. Probabil m-a luat un val de euforie la gandul ca batranii orasului nu vor mai fi nevoiti sa care bidoane pe scari. :))) Am ajuns sa ne multumim cu lucruri absolut normale pentru ca de obicei se distruge, nu se construieste. Orasul asta a devenit mizerabil, plin de gropi, gunoaie peste tot ( si din lipsa de educatie a cetatenilor, si din lipsa cosurilor de gunoi, si datorita faptului ca si cele care sunt dau pe dinafara). Din pacate aceasta lipsa de educatie va face sa avem un viitor primar tot din fostii, sau mai rau, unul la fel de incompetent. Pariu?! :/
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 09:53)
@@Emilian, ești foarte bine informat ca să fii un simplu cetățean. Dacă lucrezi în administrația publică și ai mai multe date despre măgăriile făcute de stimabilii noștri demnitari, poate că acum este momentul să le devoalăm și să le prezentăm publicului ialomițean. Poate că totuși se vor găsi și investigatori competenți care să ia la puricat toate aceste afaceri, dar de ceva timp parcă nu mai există în Ialomița structuri de tipul DGA, SIF și nu mai vorbesc de parchete. Aici este jale de când s-a pensionat singurul procuror care mai investiga acțiuni de și despre corupție!
Curaj @@Emilian și mai așteptăm și alte vești.
@Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 08:20)
Ai perfecta dreptate, de mana cu moraru ne-au mintit fara sa clipeasca ca vor rezolva cele doua proiecte (parcarea subterana si parcul industrial, finantandu-le cu bani europeni. Stiau de la inceput ca nu se poate si asta pentru faptul ca cele doua proiecte au fost contractate la pachet pe o singura finantare; daca unul dintre cele doua proiecte devenea neeligibil, finantarea era pierduta pentru ambele. Iar proiectul neeligibil a fost cel al parcului ind, care trebuia sa aiba toate loturile concesionate...si a avut doar 2,3 din totalul de 56 parca. Deci finantarea era pa inca de la preluarea mandatului celor doi smecheri. Au mintit lumea fara nicio remuscare. Cred totusi ca neatragerea de fonduri a fost intentionata. Fondurile europene sunt acordate f strict si trebuie sa nu depasesti suma contractata, oricum esti verificat "la sange". Pe cand, banii luati din imprumuturi bancare nu mai sunt urmariti de banca, de aceea au luat mult mai multi decat proiectul initial, ca sa fie loc si de comision. Asa ca, d-nule Marin, da-te de langa primar, ca ne rezervam dreptul de "a arunca cu pietre" (la figurat bineinteles). Nu a avut nicio realizare notabila, cu exceptia firava a rezolvarii cat de cat a transportului in comun. Adica, NIMIC in 4 ani de mandat!
Zabrele pentru apa :
(10 Ianuarie 2020, 08:01)
Este incredibil! Ionaacu declara cu putere ca apa e potabila,acum recunoastem ca trihalometanii,sodiul si nitritii ar trebui sa nu fie prezente in acele procente.Minciunile declarate in presa de stoica,ionascu si alti bautori ai apei,nu ar trebui taxate drept inselaciune si periculoase pentru populatie? Putina ancheta nu ar strica,pentru incercarea de a pacali locuitorii ca apa era potabila?Fara riscuri medicale pe termen lung?Sunt dovezi in presa locala cu duiumul!
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 00:21)
Cetățeni ai Sloboziei, cum puteți să uitați atât de repede. Acest individ, împreună cu președintele Cosiliului Județean, ne-au mințit în cel mai josnic mod că au rezolvat problema celor două proiecte cu fonduri europene: Parcarea din Piața Revoluției și Platforma IMM. Că nu va trebui să mai rambursăm fondurile europene, pentru că au negociat și au rezolvat-o. Care este însă realitatea? Va trebui să rambursăm fondurile europene până la ultimul euro, în condițiile în care Slobozia este deja supraîndatorată. Stiți ce înseamnă acest lucru? Falimentul localității domnilor slobozeni!
Ce alte proiecte a dezvoltat în tot acest timp? Niciunul de anvergură.
Cred că este cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată acest oraș, iar din punct de vedere al moralității nu mai vorbim. Asta ne dorim pentru încă 4 ani??? Ferească Dumnezeu!!!
CETACEAN:
(9 Ianuarie 2020, 18:53)
Statia este foarte mica referitor la debitul de apa necesar orasului iar randamentul maxim este de 90% si cu restul nitratilor ce facem ?Prea putine realizari intr-un mandat si ce cheltuieli a efectuat in timpul acestui mandat.Apropo cu deturnarea de fonduri de la groapa de 2 mil de euro cum ramine.Cu debitul de un milion de euro de la fotbal cum ramine ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 04 Aug 2020
357 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(89 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(499 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


10

Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(260 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(190 vizualizări - 0 comentarii)


12

Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(395 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv întrucât conducea o mașină fără a avea permis

Miercuri, 29 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au observat în trafic un autoturism condus de un șofer despre care se cunoștea că nu deține permis auto. În momentul în care a sesizat echipajul Poliției ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 11:20
(248 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Proba scrisă la Titularizare 2020

Miercuri, 29 iulie 2020, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2020. În județul Ialomița ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 21:35
(393 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Zilierii, introduși în REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița anunță beneficiarii care utilizează zilieri că, în condițiile Legii nr.52/2011, modificată, prin Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr.1140/23.0 ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:20
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 715 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 715, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 13:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Acțiune a polițiștilor la Urziceni

Pe raza municipiului Urziceni, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare. La activitățile desfășurate ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 11:20
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi aplicate de inspectorii ITM Ialomița pentru «muncă la negru»

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 20-22.07.2020 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2020, 09:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

28 Iulie 2020, 18:10


ITM Ialomița: Angajați chemați la muncă deși se aflau în șomaj tehnic

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a realizat în această lună o serie de acțiuni de control pentru a verifica modul în care angajatorii respectă legislația în domeniu. Controlul a vizat acele situații ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:55
(424 vizualizări - 0 comentarii)


Vitezoman în localitatea Ciochina

Un bărbat, de 42 de ani, s-a aleds cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând în interiorul localității Ciochina cu o viteză de 106 kilometri la oră. În aceeași mașină se aflau alți patru tineri ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:45
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer de autobuz cu alcoolemie de 1,13 mg/l

Un accident rutier a fost semnalat polițiștilor marți, 28 iulie 2020, în zona localității Coșereni. Cel care l-a provocat este un bărbat de 44 de ani, șofer al unui autobuz. În timp ce se deplasa pe DN ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:35
(308 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița, Titlularizare 2020: Emoții pentru 271 de profesori

Miercuri, 29 iulie 2020, la Liceul de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia se desfășoară proba scrisă a examenului de Titularizare 2020. Pentru susținerea probei scrise, candidații trebuie să fie prezenți în ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 16:30
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 710 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 710, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2020, 13:05
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 695 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 27 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 695, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 13:05
(574 vizualizări - 3 comentarii)


Fetești: Fiul și-a bătut tatăl. Dosar penal pentru «violență în familie»!

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Fetești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 70 de ani, este lovit de fiul său. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:55
(433 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Borănești, arestat pentru «trafic de minori»

Vineri, 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:50
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 26 iulie a.c., în jurul orei 3,00, polițiștii din Stelnica, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2020, 11:45
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...