Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Administrația din Slobozia promite finalizarea investiției pentru stația de tratare a apei la 1 martie 2020. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni...» a declarat primarul Adrian Mocioniu. Valoarea investiției pentru noua stație de tratare din Slobozia este de 7,84 milioane de lei.

Optimism administrativ În decursul anului 2019, primarul Adrian Mocioniu a anunțat că administrația locală urmărește realizarea unor investiții de anvergură la Slobozia cu termen scadent în anul 2020. Prima dintre ele, potrivit ultimelor sale declarații, va fi stația de tratare a apei. Contractul de achiziție a echipamentului a fost semnat la sfârșitul anului trecut, în Italia, iar termenul scadent pentru punerea în funcțiune a stației este primăvara acestui an. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni... Există proiectul tehnic, echipamentele au fost achiziționate, așteptăm filtrele de cărbune activ care urmează să fie instalate. Este rezultatul unui efort administrativ și financiar considerabil, pe care slobozenii îl așteaptă de foarte mult timp!» ne-a declarat primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu. Reamintim că valoarea investiției pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei» este de 7,84 milioane de lei, iar scopul urmărit este reducerea concentrației de trihalometani în limitele legale admise, precum și reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l».

A doua oară-i cu noroc?
În anul  2011, primarul de atunci al Sloboziei, Gabi Ionașcu, încheia un contract similar cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că, după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea investiției realizate cu Grup Romet Buzău a fost de 1,9 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Lucrările executate atunci s-au dovedit inutile, apa furnizată populației neînregistrând o îmbunatățire semnificativă a parametrilor de potabilitate.

9 Ianuarie 2020, 15:55 (2255 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Hologramele administrative ale futurologului Mocioniu
Himerele investiționale ale administrației Mocioniu
Reporterul Mocioniu ne dă cu GEL
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


George.s:
(15 Ianuarie 2020, 17:02)
Nu știu câți realizează că în fiecare zi avem parte de contaminare cu compușii ăia chimici din apa oferită locuitorilor Sloboziei. Mă refer la apa din conținutul alimentelor și preparatelor cumpărate. Includ aici în primul rând pâinea, dar ar trebui să adaug și toate mâncărurile de la restaurante, produsele de patiserie și unele semipreparate fabricate local. Credeți că producătorii folosesc altă apă decât „apa lui Ionașcu”?
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 08:58)
Pacat ca numai dvs ati inteles acest aspect. Pentru cititorii fideli ai acestui ziar amintesc faptul ca intr-un articol anterior au fost publicate niste informatii, potrivit carora rolul noii investitii in statia de tratare a apei ar fi...doar sa reduca nivelul de sodiu, de la 116 la 1.8 parca. Celelalte mizerii din apa? Raman se pare! Trihalometani si altele de gen. Am vazut recent "coada de vulpe" (nor de uree) emanata de combinat, o minunatie, ce mai. Intreb: de la infiintarea combinatului (1968) si pana in prezent, (50 de ani - cu mici intreruperi ale activitatii) cam cate tone de pulberi poluante a emanat in aer combinatul, ca mai apoi sa se infiltreze in sol, odata cu precipitatiile? Tocmai de acolo si-a gasit tovarasu` ionascu front de captare? Este prea grava problema apei de nu se apleaca asupra ei institutii care ar fi trebuit sa faca dreptate?
Iar dupa ionascu, atat stoica cat si mocioniu cheltuie fonduri insemnate in mod ineficient, motivat mai de graba de foamea unor firme de casa de a incasa bani publici; ma refer la firma pesedistului din buzau caruia stoica i-a dat bani ca sa potabilizeze apa si nu a facut nimic. Zeghe si zabrele!
Maria:
(14 Ianuarie 2020, 16:30)
Daca statia este doar pentru nitriti este posibil sa nu fie ceea ce trebuie! Apa din forajele de la Drajna are mult amoniu de origine anorganica! Sper sa nu fie bani cheltuiti aiurea..........
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 12:59)
Tot din ciclul ''discuții pe holurile primăriei''. Urbanistul șef i-a jurat primariului Mocio că locatarii din zonă nu sunt deranjați de autovehicule cu tonaj greu, că acestea pur și simplu nu au cum să intre pe aleile dintre blocuri.
Cu totul surprinzător, dar respectivii locatari au putut proba în instanță prin zeci de fotografii și filmări că, aproape zilnic, pe aleile înguste dintre blocuri, intră autovehicule de tonaj greu, mai precis de peste 3,5 to. Unele chiar și de 12 tone.
Cică urbanistul va rămâne interzis cânde le va vedea! Gura lumii, prostul satului!!!
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:07)
Interesant este că unul dintre semnatarii adresei către instanță este chiar actualul subprefect, pupila lui Ionașcu. Cu asemenea pregătire, sigur ajunge departe, poate chiar premier.
Glumă-glumă, dar dacă PNL nu iese cu ceva oameni pregătiți, suntem mâncați cu fulgi cu tot. Și când vorbesc de oameni pregătiți, mă refer implicit la oameni tineri, cu mentalități moderne și nu la cei de tipul Tinel de la Urziceni.
Poate o răsări și vreun Soare pe la noi prin ogradă.
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:03)
Pentru @Consilier local. Dosarul pe care curajoasa asociație de proprietari l-a intentat primărelului Mocio merge mai departe, cu toate zvârcolirile unor funcționari din primărie. Interesant este că juriștii din respectiva primărie se dau de ceasul morții să-și justifice salariile și vor ei și pregătirea juridică.
Doar că au reușit performanța de invidiat ca, într-o adresă transmisă instanței, să invoce o lege penală în dosarul respectiv, care este de natură civilă. Sincer, cred că acest lucru spune mult despre nivelul de pregătire juridică al respectivilor. Fără supărare!!!
@ Consilier Local :
(13 Ianuarie 2020, 16:37)
Ce se mai aude si cu dosarul incendiat de Mocio la indemnul partenerului de la CJ si ajutat de fratele veterinarului sef  , prin care a retrocedat ilegal proprietati in Slobozia dupa alegeri in 2016 la doi inversunati sustinatori ( cica au finantat cu cite 500 voturi fiecare ) din Bora si Caramidari , unul revolutionar sifon la Secu si celălat rom cu mustata oala ? Daca nu acum , sigur va iesi dupa alegeri ! Mocio , ți-ai facut valiza ? 
Consilier local:
(13 Ianuarie 2020, 01:51)
Ce se mai aude de procesul pe care onorabilul Mocio îl are cu o asociație de proprietari? Am auzit că respectiva asociație a apelat la o celebră casă de avocatură și sunt toate șansele ca Mocio și omul său de încredere, urbanistul șef, săo  cam bage pe mânecuță.
Mai zic greierașii de prin alte instituții că lui Mocio îi cam tremură nădragii, întrucât a semnat fără să evalueze cu atenție legalitatea actului.
Dar nu vi se pare extrem de ciudat că celalat jurist care este utilizat de primarii în funcție, și mai precis secretarul Primărie, nu își dă cu părere în situația respectivă. Gurile rele zic că și-a dat seama de riscurile speței și nu se amestecă.
Apa Kunzai :
(12 Ianuarie 2020, 10:58)
Daca il aduceti pe ionascu ăla si dupa ce s a dovedit expertizat ca apa NU este potabila,el consuma dintr un pahar,strigand ca apa e strasnica!Culmea??Vom gasi nebuni ce sustin ca au consumat apa de la robinet si ei nu au nimic.Deocamdata.
Marin:
(10 Ianuarie 2020, 13:12)
@Emilian, ai perfecta dreptate, am gresit eu. Probabil m-a luat un val de euforie la gandul ca batranii orasului nu vor mai fi nevoiti sa care bidoane pe scari. :))) Am ajuns sa ne multumim cu lucruri absolut normale pentru ca de obicei se distruge, nu se construieste. Orasul asta a devenit mizerabil, plin de gropi, gunoaie peste tot ( si din lipsa de educatie a cetatenilor, si din lipsa cosurilor de gunoi, si datorita faptului ca si cele care sunt dau pe dinafara). Din pacate aceasta lipsa de educatie va face sa avem un viitor primar tot din fostii, sau mai rau, unul la fel de incompetent. Pariu?! :/
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 09:53)
@@Emilian, ești foarte bine informat ca să fii un simplu cetățean. Dacă lucrezi în administrația publică și ai mai multe date despre măgăriile făcute de stimabilii noștri demnitari, poate că acum este momentul să le devoalăm și să le prezentăm publicului ialomițean. Poate că totuși se vor găsi și investigatori competenți care să ia la puricat toate aceste afaceri, dar de ceva timp parcă nu mai există în Ialomița structuri de tipul DGA, SIF și nu mai vorbesc de parchete. Aici este jale de când s-a pensionat singurul procuror care mai investiga acțiuni de și despre corupție!
Curaj @@Emilian și mai așteptăm și alte vești.
@Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 08:20)
Ai perfecta dreptate, de mana cu moraru ne-au mintit fara sa clipeasca ca vor rezolva cele doua proiecte (parcarea subterana si parcul industrial, finantandu-le cu bani europeni. Stiau de la inceput ca nu se poate si asta pentru faptul ca cele doua proiecte au fost contractate la pachet pe o singura finantare; daca unul dintre cele doua proiecte devenea neeligibil, finantarea era pierduta pentru ambele. Iar proiectul neeligibil a fost cel al parcului ind, care trebuia sa aiba toate loturile concesionate...si a avut doar 2,3 din totalul de 56 parca. Deci finantarea era pa inca de la preluarea mandatului celor doi smecheri. Au mintit lumea fara nicio remuscare. Cred totusi ca neatragerea de fonduri a fost intentionata. Fondurile europene sunt acordate f strict si trebuie sa nu depasesti suma contractata, oricum esti verificat "la sange". Pe cand, banii luati din imprumuturi bancare nu mai sunt urmariti de banca, de aceea au luat mult mai multi decat proiectul initial, ca sa fie loc si de comision. Asa ca, d-nule Marin, da-te de langa primar, ca ne rezervam dreptul de "a arunca cu pietre" (la figurat bineinteles). Nu a avut nicio realizare notabila, cu exceptia firava a rezolvarii cat de cat a transportului in comun. Adica, NIMIC in 4 ani de mandat!
Zabrele pentru apa :
(10 Ianuarie 2020, 08:01)
Este incredibil! Ionaacu declara cu putere ca apa e potabila,acum recunoastem ca trihalometanii,sodiul si nitritii ar trebui sa nu fie prezente in acele procente.Minciunile declarate in presa de stoica,ionascu si alti bautori ai apei,nu ar trebui taxate drept inselaciune si periculoase pentru populatie? Putina ancheta nu ar strica,pentru incercarea de a pacali locuitorii ca apa era potabila?Fara riscuri medicale pe termen lung?Sunt dovezi in presa locala cu duiumul!
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 00:21)
Cetățeni ai Sloboziei, cum puteți să uitați atât de repede. Acest individ, împreună cu președintele Cosiliului Județean, ne-au mințit în cel mai josnic mod că au rezolvat problema celor două proiecte cu fonduri europene: Parcarea din Piața Revoluției și Platforma IMM. Că nu va trebui să mai rambursăm fondurile europene, pentru că au negociat și au rezolvat-o. Care este însă realitatea? Va trebui să rambursăm fondurile europene până la ultimul euro, în condițiile în care Slobozia este deja supraîndatorată. Stiți ce înseamnă acest lucru? Falimentul localității domnilor slobozeni!
Ce alte proiecte a dezvoltat în tot acest timp? Niciunul de anvergură.
Cred că este cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată acest oraș, iar din punct de vedere al moralității nu mai vorbim. Asta ne dorim pentru încă 4 ani??? Ferească Dumnezeu!!!
CETACEAN:
(9 Ianuarie 2020, 18:53)
Statia este foarte mica referitor la debitul de apa necesar orasului iar randamentul maxim este de 90% si cu restul nitratilor ce facem ?Prea putine realizari intr-un mandat si ce cheltuieli a efectuat in timpul acestui mandat.Apropo cu deturnarea de fonduri de la groapa de 2 mil de euro cum ramine.Cu debitul de un milion de euro de la fotbal cum ramine ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 28 Ian 2020
219 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

În curzul zilei de vineri, 24 ianuarie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Dridu. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 14:20
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Greci: Accident produs de un șofer băut cu permisul suspendat

Duminică, 26 ianuarie a.c., polițiștii din Fierbinți Târg au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din verificări a reieșit că un bărbat, de 44 de ani, din județul Ilfov, în timp ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:20
(48 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Greci accident


IPJ Ialomița: 37 permise reținute, amenzi de peste 244 mii de lei

În perioada 24-26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere. Pe parcursul celor 3 zile, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:15
(56 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Condamnat de Tribunalul Militar pentru «ucidere din culpă», arestat

Joi, 23 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


4

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(806 vizualizări - 3 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(241 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(262 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(186 vizualizări - 0 comentarii)


9

Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(307 vizualizări - 2 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(242 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(260 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(292 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(268 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(238 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(444 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(687 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(356 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(378 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...