Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

bonus: Medic concediat pe nedrept

Criticat de nenumărate ori din cauza serviciilor medicale care lasă de dorit, Spitalul Județean de Urgență Slobozia excelează la un singur capitol. Acela al numărului de angajați. Statisticile oficiale arată că unitatea medicală este cel mai mare angajator din Ialomița, depășind atât firmele private, cât și celelalte instituții publice din județ. Datele arată că structura de personal a spitalului cuprinde 1012 posturi. Fără să mai surprindă pe nimeni, mai bine de jumătate dintre acestea sunt destinate altor catego­rii de angajați decât medicii specialiști. Surse din cadrul unității medicale au precizat faptul mulți dintre angajații Spitalului Slobozia au obținut locu­rile de muncă pe criterii politice, fiind apropiați sau simpatizanți ai organizației PSD Ialomița. Mariana Iancu, managerul instituției, nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la aceste aspecte.

Spitalul Slobozia are forță de muncă Prin comparație cu alte instituții publice sau firme private din Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia este entitatea cu cel mai mare număr de angajați. Infor­mațiile publice arată faptul că în structura sa instituția are incluse 1012 posturi. Doar un sfert însă dintre locurile de muncă existente în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia sunt destinate actului medical. Cele mai multe sunt în cadrul compartimentului Administrativ. Medicii specialiști, de exemplu, ocupă cel mai mic procent dintre angajații unității medicale. Modificarea în sensul majorării numărului de posturi s-a concre­tizat o dată cu numirea Marianei Iancu în funcția de manager al instituției. Între 2014 și 2016, anul în care Mariana Iancu a câștigat concursul de manager al Spitalului Slobozia, schema de personal cuprindea cel mult 800 de posturi. Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Deși a fost întrebată în numeroase rânduri cu privire la necesitatea majorării schemei de personal, aceasta a refuzat să ofere un punct de vedere clar. Surse din cadrul unității medicale au explicat faptul că mulți dintre angajații actuali ai Spitalului Slobozia au fost angajați datorită apropierii față de PSD Ialomița. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere, Mariana Iancu nu a răspuns.

Cheltuieli imense Numărul mare de personal angajat ge­ne­rează costuri imense în ceea ce privește plata salariilor. Potrivit bugetului de anul trecut, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a avut disponibilă pentru funcționare suma de 108 milioane de lei. Aproximativ 80 de mili­oane de lei din această sumă a fost cheltuită pentru plata salariilor de bază, la care s-au adăugat plățile pentru sporuri, indemnizațiile de hrană și voucherele de vacanță. Potrivit in­formațiilor oferite de Casa Județeană de Asi­gurări de Sănătate Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost, în 2019, cel mai mare furnizor de servicii medicale cu care instituția s-a aflat în contract.

Medicii din Slobozia fac gărzi la Spitalul Județean de Urgență Călărași
Puținii medici specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac, mai nou, gărzi și la Spitalul Județean de Urgență din Călărași. Unitatea medicală de la malul Dunării se află într-un impas și mai mare din punct de vedere al specialiștilor, tocmai de aceea apelează la sprijinul județelor limitrofe pentru a putea acoperi gărzile integral. Punctele nevralgice ale Spitalului Călărași sunt Pediatria, Cardiologia sau Anestezia și Terapia Intensivă. «Avem încheiat un protocol cu spitalul din Slobozia, dar este realizat în baza unui Ordin al Ministerului Sănătății... Atunci când avem nevoie solicităm sprijin și la Slobozia! Și o vom face de fiecare dată când este cazul. Ne ajutăm reciproc, mai ales că legea ne permite...» a comentat situația Daniela Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Medic concediat pe nedrept
Deși au nevoie de medici specia­liști, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac demersuri în sensul concedierii celor care își desfă­șoară activitatea în cadrul instituției. Medicul internist Garri Popov Bolgar a acționat în instanță Spitalul Județean de Urgență Slobozia, motivând faptul că a fost concediat pe nedrept. Mana­gerul Mariana Iancu a sacrificat o parte dintre medicii care se aflau în prag de pensionare, emițând dispoziții de în­cetare a contractelor de muncă ale acestora. Printre cei vizați s-a nu­mărat și medicul Garri Popov Bolgar, unul dintre cei mai vechi interniști ai uni­tății medicale. Acesta le cere jude­că­torilor de la Tribunalul Ialomița să anuleze dispoziția prin care i-a fost încetat raportul de muncă și să fie menținut în activitate până la împli­nirea vârstei de 67 de ani. Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reclamat în peste 100 de acțiuni, toate fiind intentate de angajați ai instituției care, în mare parte, au câș­tigat procesele pe care le-au deschis. În cele mai multe situații, oamenii au reclamat neplata drepturilor salariale.

15 Ianuarie 2020, 10:20 (4898 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@incompatibil:
(21 Ianuarie 2020, 19:30)
Steliane, lasa vrajeala ieftina, stie toata lumea cine scrie chestii de genul
incompatibil:
(17 Ianuarie 2020, 16:07)
Io zis si Dugala, directorul de la spitalul Fetesti imi cer scuze public ca am stat 3 ani intr-o functie de conducere incompatibil fiind. V-am ars fraierilor :))) !
pa pariu ca nu se publica?
@Alecu:
(17 Ianuarie 2020, 08:19)
Va multumesc domnule Alecu. Cred ca domnul brancardier evident deranjat de realitatea spitaliceasca uita ce scoala a facut, de fapt probabil nici liceul, probabil nici nu stie sa se semneze sau sa completeze o cerere nu mai zic sa o compună. A uitat cum s-a angajat în spital , dând spaga sau milogindu-se de vreun doctor. Ar trebui sa ii evalueze si pe ei doamna manager, în comportamentul fata de pacient,sa nu ii mai lase tot timpul la fumat si la lenevit si mâncat sa isi umfle burdihanurile grase, sa isi merite banii aia cu sporuri pe care îi iau. Nu prețuiesc locul de munca si salariile pe care nu le-ar primi nicaieri pentru scoala golaneasca pe care o au .
un OM :
(16 Ianuarie 2020, 22:48)
Incompetenta la greu frate.Sunt doua surori monstruoase de-a dreptul,verificati-le va rog diplomele,o sa aveti mari surprize,va asigur eu,un umil fost coeg de postliceala cu una dintre ele,drept dovada diploma mea in sertarul unui bufet,uitata de mult,ca post oha...au razbit neicanimeni ca ele,tupeul si banii au primat,una as med ATI E.L.,a doua bomba C.M. sectia chirurgie,asa ca sa va multumiti sa va faceti bine tratati de d-l N. farmacistul,este vis a vis de asa zisul SPITAL.
Alecu A Alecu:
(16 Ianuarie 2020, 21:11)
@Tataia Petrea ! Poate ca multi,ca si mine de altfel inca nu am vazut pizza. Totusi putem discuta mai civilizat. Poate ca domnul " pacient" are anumite motive sa se exprime mai impulsiv.Deranjat sigur a fost de vreun comportament inadecvat al vreunui malak de brancardier care sigur este de prin comunele apropiate si lejer dovedeste o pizza gigant.
Tataia Petrea :
(16 Ianuarie 2020, 19:44)
Alo, doamna sau domnu' care are nickname-ul "pacient". Dumneavoastră nu aveți ce sa scrieți si sa vorbiți. Nu va duce mintea la lucruri frumoase care se întâmplă in acest spital. Dar ce sa vorbesc cu una sau unu care are e clase ca trenul??? Cand ați văzut prima data pizza
Cetatean:
(16 Ianuarie 2020, 18:44)
Popov n- a fost concediat.A ieșit la pensie cum trebuie sa iasa toți care au împlinit vârsta de pensionare.Pentru ce sa mai prelungești, lasă și alții mai tineri sa muncească.
un om:
(16 Ianuarie 2020, 08:46)
Pai daca lucreaza sotia cu sotul sef. Oare cum se face evaluarea? Oare sotia munceste sau freaca menta? Da in branci saraca?
pacient:
(16 Ianuarie 2020, 08:43)
Poate faceti ceva si cu brancardierii puturosi, care te pun sa te tragi de pe brancard, care sunt mai desptepti decat doctorii si asistentele
M.B:
(16 Ianuarie 2020, 08:41)
Am fost si eu cu mama, o persoana mai in varsta la spital; vreau sa spun ca mancarea a fost foarte buna, nu cum scriu unele persoane , care probabil isi inchipuie ca la regim trebuie sa ai mancare ca de Craciun. Tin sa multumesc medicilor ortopezi si anestezistului, medici tineri si dedicati. Spitalul merge intr-o directie mai buna decat a fost pana acum.S-au facut scimbari pe care pana acum nu le-am vazut la Slobozia. Felicitari!
ciomu:
(16 Ianuarie 2020, 04:03)
Si eu vreau sa ajunga sa fie tratata dr L. de asistentele ei dar si invers. Sa se verifice si diplomele lor
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 20:11)
Celor care denigreaza medicii tineri: va doresc din inima sa va trateze cei in varsta!!!
Stroe:
(15 Ianuarie 2020, 18:22)
Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Intrebarea este, cati dintre cei 1012 angajati / exceptand un sfert medici si personal medical, sunt neamuri, pile si relatii sau lingai pe criterii politice? Cum au fost angajati? Au existat concursuri pe criterii de competenta? Sau sunt clanuri si bisericute angajate doar ca sa stoarca salarii cu munca in reluare? Tatica, Iancu ce poveste ne ofera? Ministerle cum stam cu ciumele? Seful mare, Gheoghe Tinel, o prajitura nu arunci pe piata sau te trateaza madam Iancu de ciupiture gandacului de plopi?
Pacient:
(15 Ianuarie 2020, 17:59)
Un spital curat, mancare buna, Modul de servire al mesei lasa de dorit in unele sectii ex: chirurgie.In rest medici competenti. Un exemplu de medic exceptional dr.Toma Florin medic chirurg.
Maria:
(15 Ianuarie 2020, 17:37)
Celor care denigrează medicii in vârsta, vă doresc din inimă să vă trateze cei tineri!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
29 Mar 2020
236 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(504 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(195 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(148 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(223 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(203 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(131 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(488 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(367 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Tandarean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Stefy în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Angel în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit platitor în Primăria Slobozia, reclamată în instanță de constructorul ACM 4 obiectiv în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Ana în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Gică puscariasu în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Oana în Ialomița: Arestat pentru tentativă de omor Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...