Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

bonus: Medic concediat pe nedrept

Criticat de nenumărate ori din cauza serviciilor medicale care lasă de dorit, Spitalul Județean de Urgență Slobozia excelează la un singur capitol. Acela al numărului de angajați. Statisticile oficiale arată că unitatea medicală este cel mai mare angajator din Ialomița, depășind atât firmele private, cât și celelalte instituții publice din județ. Datele arată că structura de personal a spitalului cuprinde 1012 posturi. Fără să mai surprindă pe nimeni, mai bine de jumătate dintre acestea sunt destinate altor catego­rii de angajați decât medicii specialiști. Surse din cadrul unității medicale au precizat faptul mulți dintre angajații Spitalului Slobozia au obținut locu­rile de muncă pe criterii politice, fiind apropiați sau simpatizanți ai organizației PSD Ialomița. Mariana Iancu, managerul instituției, nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la aceste aspecte.

Spitalul Slobozia are forță de muncă Prin comparație cu alte instituții publice sau firme private din Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia este entitatea cu cel mai mare număr de angajați. Infor­mațiile publice arată faptul că în structura sa instituția are incluse 1012 posturi. Doar un sfert însă dintre locurile de muncă existente în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia sunt destinate actului medical. Cele mai multe sunt în cadrul compartimentului Administrativ. Medicii specialiști, de exemplu, ocupă cel mai mic procent dintre angajații unității medicale. Modificarea în sensul majorării numărului de posturi s-a concre­tizat o dată cu numirea Marianei Iancu în funcția de manager al instituției. Între 2014 și 2016, anul în care Mariana Iancu a câștigat concursul de manager al Spitalului Slobozia, schema de personal cuprindea cel mult 800 de posturi. Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Deși a fost întrebată în numeroase rânduri cu privire la necesitatea majorării schemei de personal, aceasta a refuzat să ofere un punct de vedere clar. Surse din cadrul unității medicale au explicat faptul că mulți dintre angajații actuali ai Spitalului Slobozia au fost angajați datorită apropierii față de PSD Ialomița. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere, Mariana Iancu nu a răspuns.

Cheltuieli imense Numărul mare de personal angajat ge­ne­rează costuri imense în ceea ce privește plata salariilor. Potrivit bugetului de anul trecut, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a avut disponibilă pentru funcționare suma de 108 milioane de lei. Aproximativ 80 de mili­oane de lei din această sumă a fost cheltuită pentru plata salariilor de bază, la care s-au adăugat plățile pentru sporuri, indemnizațiile de hrană și voucherele de vacanță. Potrivit in­formațiilor oferite de Casa Județeană de Asi­gurări de Sănătate Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost, în 2019, cel mai mare furnizor de servicii medicale cu care instituția s-a aflat în contract.

Medicii din Slobozia fac gărzi la Spitalul Județean de Urgență Călărași
Puținii medici specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac, mai nou, gărzi și la Spitalul Județean de Urgență din Călărași. Unitatea medicală de la malul Dunării se află într-un impas și mai mare din punct de vedere al specialiștilor, tocmai de aceea apelează la sprijinul județelor limitrofe pentru a putea acoperi gărzile integral. Punctele nevralgice ale Spitalului Călărași sunt Pediatria, Cardiologia sau Anestezia și Terapia Intensivă. «Avem încheiat un protocol cu spitalul din Slobozia, dar este realizat în baza unui Ordin al Ministerului Sănătății... Atunci când avem nevoie solicităm sprijin și la Slobozia! Și o vom face de fiecare dată când este cazul. Ne ajutăm reciproc, mai ales că legea ne permite...» a comentat situația Daniela Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Medic concediat pe nedrept
Deși au nevoie de medici specia­liști, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac demersuri în sensul concedierii celor care își desfă­șoară activitatea în cadrul instituției. Medicul internist Garri Popov Bolgar a acționat în instanță Spitalul Județean de Urgență Slobozia, motivând faptul că a fost concediat pe nedrept. Mana­gerul Mariana Iancu a sacrificat o parte dintre medicii care se aflau în prag de pensionare, emițând dispoziții de în­cetare a contractelor de muncă ale acestora. Printre cei vizați s-a nu­mărat și medicul Garri Popov Bolgar, unul dintre cei mai vechi interniști ai uni­tății medicale. Acesta le cere jude­că­torilor de la Tribunalul Ialomița să anuleze dispoziția prin care i-a fost încetat raportul de muncă și să fie menținut în activitate până la împli­nirea vârstei de 67 de ani. Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reclamat în peste 100 de acțiuni, toate fiind intentate de angajați ai instituției care, în mare parte, au câș­tigat procesele pe care le-au deschis. În cele mai multe situații, oamenii au reclamat neplata drepturilor salariale.

15 Ianuarie 2020, 10:20 (4637 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@incompatibil:
(21 Ianuarie 2020, 19:30)
Steliane, lasa vrajeala ieftina, stie toata lumea cine scrie chestii de genul
incompatibil:
(17 Ianuarie 2020, 16:07)
Io zis si Dugala, directorul de la spitalul Fetesti imi cer scuze public ca am stat 3 ani intr-o functie de conducere incompatibil fiind. V-am ars fraierilor :))) !
pa pariu ca nu se publica?
@Alecu:
(17 Ianuarie 2020, 08:19)
Va multumesc domnule Alecu. Cred ca domnul brancardier evident deranjat de realitatea spitaliceasca uita ce scoala a facut, de fapt probabil nici liceul, probabil nici nu stie sa se semneze sau sa completeze o cerere nu mai zic sa o compună. A uitat cum s-a angajat în spital , dând spaga sau milogindu-se de vreun doctor. Ar trebui sa ii evalueze si pe ei doamna manager, în comportamentul fata de pacient,sa nu ii mai lase tot timpul la fumat si la lenevit si mâncat sa isi umfle burdihanurile grase, sa isi merite banii aia cu sporuri pe care îi iau. Nu prețuiesc locul de munca si salariile pe care nu le-ar primi nicaieri pentru scoala golaneasca pe care o au .
un OM :
(16 Ianuarie 2020, 22:48)
Incompetenta la greu frate.Sunt doua surori monstruoase de-a dreptul,verificati-le va rog diplomele,o sa aveti mari surprize,va asigur eu,un umil fost coeg de postliceala cu una dintre ele,drept dovada diploma mea in sertarul unui bufet,uitata de mult,ca post oha...au razbit neicanimeni ca ele,tupeul si banii au primat,una as med ATI E.L.,a doua bomba C.M. sectia chirurgie,asa ca sa va multumiti sa va faceti bine tratati de d-l N. farmacistul,este vis a vis de asa zisul SPITAL.
Alecu A Alecu:
(16 Ianuarie 2020, 21:11)
@Tataia Petrea ! Poate ca multi,ca si mine de altfel inca nu am vazut pizza. Totusi putem discuta mai civilizat. Poate ca domnul " pacient" are anumite motive sa se exprime mai impulsiv.Deranjat sigur a fost de vreun comportament inadecvat al vreunui malak de brancardier care sigur este de prin comunele apropiate si lejer dovedeste o pizza gigant.
Tataia Petrea :
(16 Ianuarie 2020, 19:44)
Alo, doamna sau domnu' care are nickname-ul "pacient". Dumneavoastră nu aveți ce sa scrieți si sa vorbiți. Nu va duce mintea la lucruri frumoase care se întâmplă in acest spital. Dar ce sa vorbesc cu una sau unu care are e clase ca trenul??? Cand ați văzut prima data pizza
Cetatean:
(16 Ianuarie 2020, 18:44)
Popov n- a fost concediat.A ieșit la pensie cum trebuie sa iasa toți care au împlinit vârsta de pensionare.Pentru ce sa mai prelungești, lasă și alții mai tineri sa muncească.
un om:
(16 Ianuarie 2020, 08:46)
Pai daca lucreaza sotia cu sotul sef. Oare cum se face evaluarea? Oare sotia munceste sau freaca menta? Da in branci saraca?
pacient:
(16 Ianuarie 2020, 08:43)
Poate faceti ceva si cu brancardierii puturosi, care te pun sa te tragi de pe brancard, care sunt mai desptepti decat doctorii si asistentele
M.B:
(16 Ianuarie 2020, 08:41)
Am fost si eu cu mama, o persoana mai in varsta la spital; vreau sa spun ca mancarea a fost foarte buna, nu cum scriu unele persoane , care probabil isi inchipuie ca la regim trebuie sa ai mancare ca de Craciun. Tin sa multumesc medicilor ortopezi si anestezistului, medici tineri si dedicati. Spitalul merge intr-o directie mai buna decat a fost pana acum.S-au facut scimbari pe care pana acum nu le-am vazut la Slobozia. Felicitari!
ciomu:
(16 Ianuarie 2020, 04:03)
Si eu vreau sa ajunga sa fie tratata dr L. de asistentele ei dar si invers. Sa se verifice si diplomele lor
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 20:11)
Celor care denigreaza medicii tineri: va doresc din inima sa va trateze cei in varsta!!!
Stroe:
(15 Ianuarie 2020, 18:22)
Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Intrebarea este, cati dintre cei 1012 angajati / exceptand un sfert medici si personal medical, sunt neamuri, pile si relatii sau lingai pe criterii politice? Cum au fost angajati? Au existat concursuri pe criterii de competenta? Sau sunt clanuri si bisericute angajate doar ca sa stoarca salarii cu munca in reluare? Tatica, Iancu ce poveste ne ofera? Ministerle cum stam cu ciumele? Seful mare, Gheoghe Tinel, o prajitura nu arunci pe piata sau te trateaza madam Iancu de ciupiture gandacului de plopi?
Pacient:
(15 Ianuarie 2020, 17:59)
Un spital curat, mancare buna, Modul de servire al mesei lasa de dorit in unele sectii ex: chirurgie.In rest medici competenti. Un exemplu de medic exceptional dr.Toma Florin medic chirurg.
Maria:
(15 Ianuarie 2020, 17:37)
Celor care denigrează medicii in vârsta, vă doresc din inimă să vă trateze cei tineri!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
471 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(388 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(478 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(430 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(430 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(515 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(343 vizualizări - 0 comentarii)


9

RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(325 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(535 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(533 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(829 vizualizări - 0 comentarii)


13

Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(472 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(460 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(478 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(436 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(459 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(401 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(1062 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(444 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(1449 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(408 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(708 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Din zona în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Asistenta medicala în Proiect de 2 milioane de euro la Spitalul Orășenesc din Țăndărei cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița Up în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință reciclare în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița BRISCU în Ialomița are buget pentru 2020 Mm în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință LOCUITOR STR PRINCIPALA în Avarie pe conducta de alimentare cu apă la Dridu mirare în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Alecu A Alecu în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Ce dor ce chi, ce jale. .. în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Anton, care-i prieten lui giov în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Valeriu în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Marian în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Șarpe în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 februarie 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...