Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

bonus: Medic concediat pe nedrept

Criticat de nenumărate ori din cauza serviciilor medicale care lasă de dorit, Spitalul Județean de Urgență Slobozia excelează la un singur capitol. Acela al numărului de angajați. Statisticile oficiale arată că unitatea medicală este cel mai mare angajator din Ialomița, depășind atât firmele private, cât și celelalte instituții publice din județ. Datele arată că structura de personal a spitalului cuprinde 1012 posturi. Fără să mai surprindă pe nimeni, mai bine de jumătate dintre acestea sunt destinate altor catego­rii de angajați decât medicii specialiști. Surse din cadrul unității medicale au precizat faptul mulți dintre angajații Spitalului Slobozia au obținut locu­rile de muncă pe criterii politice, fiind apropiați sau simpatizanți ai organizației PSD Ialomița. Mariana Iancu, managerul instituției, nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la aceste aspecte.

Spitalul Slobozia are forță de muncă Prin comparație cu alte instituții publice sau firme private din Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia este entitatea cu cel mai mare număr de angajați. Infor­mațiile publice arată faptul că în structura sa instituția are incluse 1012 posturi. Doar un sfert însă dintre locurile de muncă existente în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia sunt destinate actului medical. Cele mai multe sunt în cadrul compartimentului Administrativ. Medicii specialiști, de exemplu, ocupă cel mai mic procent dintre angajații unității medicale. Modificarea în sensul majorării numărului de posturi s-a concre­tizat o dată cu numirea Marianei Iancu în funcția de manager al instituției. Între 2014 și 2016, anul în care Mariana Iancu a câștigat concursul de manager al Spitalului Slobozia, schema de personal cuprindea cel mult 800 de posturi. Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Deși a fost întrebată în numeroase rânduri cu privire la necesitatea majorării schemei de personal, aceasta a refuzat să ofere un punct de vedere clar. Surse din cadrul unității medicale au explicat faptul că mulți dintre angajații actuali ai Spitalului Slobozia au fost angajați datorită apropierii față de PSD Ialomița. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere, Mariana Iancu nu a răspuns.

Cheltuieli imense Numărul mare de personal angajat ge­ne­rează costuri imense în ceea ce privește plata salariilor. Potrivit bugetului de anul trecut, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a avut disponibilă pentru funcționare suma de 108 milioane de lei. Aproximativ 80 de mili­oane de lei din această sumă a fost cheltuită pentru plata salariilor de bază, la care s-au adăugat plățile pentru sporuri, indemnizațiile de hrană și voucherele de vacanță. Potrivit in­formațiilor oferite de Casa Județeană de Asi­gurări de Sănătate Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost, în 2019, cel mai mare furnizor de servicii medicale cu care instituția s-a aflat în contract.

Medicii din Slobozia fac gărzi la Spitalul Județean de Urgență Călărași
Puținii medici specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac, mai nou, gărzi și la Spitalul Județean de Urgență din Călărași. Unitatea medicală de la malul Dunării se află într-un impas și mai mare din punct de vedere al specialiștilor, tocmai de aceea apelează la sprijinul județelor limitrofe pentru a putea acoperi gărzile integral. Punctele nevralgice ale Spitalului Călărași sunt Pediatria, Cardiologia sau Anestezia și Terapia Intensivă. «Avem încheiat un protocol cu spitalul din Slobozia, dar este realizat în baza unui Ordin al Ministerului Sănătății... Atunci când avem nevoie solicităm sprijin și la Slobozia! Și o vom face de fiecare dată când este cazul. Ne ajutăm reciproc, mai ales că legea ne permite...» a comentat situația Daniela Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Medic concediat pe nedrept
Deși au nevoie de medici specia­liști, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac demersuri în sensul concedierii celor care își desfă­șoară activitatea în cadrul instituției. Medicul internist Garri Popov Bolgar a acționat în instanță Spitalul Județean de Urgență Slobozia, motivând faptul că a fost concediat pe nedrept. Mana­gerul Mariana Iancu a sacrificat o parte dintre medicii care se aflau în prag de pensionare, emițând dispoziții de în­cetare a contractelor de muncă ale acestora. Printre cei vizați s-a nu­mărat și medicul Garri Popov Bolgar, unul dintre cei mai vechi interniști ai uni­tății medicale. Acesta le cere jude­că­torilor de la Tribunalul Ialomița să anuleze dispoziția prin care i-a fost încetat raportul de muncă și să fie menținut în activitate până la împli­nirea vârstei de 67 de ani. Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reclamat în peste 100 de acțiuni, toate fiind intentate de angajați ai instituției care, în mare parte, au câș­tigat procesele pe care le-au deschis. În cele mai multe situații, oamenii au reclamat neplata drepturilor salariale.

15 Ianuarie 2020, 10:20 (4636 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@incompatibil:
(21 Ianuarie 2020, 19:30)
Steliane, lasa vrajeala ieftina, stie toata lumea cine scrie chestii de genul
incompatibil:
(17 Ianuarie 2020, 16:07)
Io zis si Dugala, directorul de la spitalul Fetesti imi cer scuze public ca am stat 3 ani intr-o functie de conducere incompatibil fiind. V-am ars fraierilor :))) !
pa pariu ca nu se publica?
@Alecu:
(17 Ianuarie 2020, 08:19)
Va multumesc domnule Alecu. Cred ca domnul brancardier evident deranjat de realitatea spitaliceasca uita ce scoala a facut, de fapt probabil nici liceul, probabil nici nu stie sa se semneze sau sa completeze o cerere nu mai zic sa o compună. A uitat cum s-a angajat în spital , dând spaga sau milogindu-se de vreun doctor. Ar trebui sa ii evalueze si pe ei doamna manager, în comportamentul fata de pacient,sa nu ii mai lase tot timpul la fumat si la lenevit si mâncat sa isi umfle burdihanurile grase, sa isi merite banii aia cu sporuri pe care îi iau. Nu prețuiesc locul de munca si salariile pe care nu le-ar primi nicaieri pentru scoala golaneasca pe care o au .
un OM :
(16 Ianuarie 2020, 22:48)
Incompetenta la greu frate.Sunt doua surori monstruoase de-a dreptul,verificati-le va rog diplomele,o sa aveti mari surprize,va asigur eu,un umil fost coeg de postliceala cu una dintre ele,drept dovada diploma mea in sertarul unui bufet,uitata de mult,ca post oha...au razbit neicanimeni ca ele,tupeul si banii au primat,una as med ATI E.L.,a doua bomba C.M. sectia chirurgie,asa ca sa va multumiti sa va faceti bine tratati de d-l N. farmacistul,este vis a vis de asa zisul SPITAL.
Alecu A Alecu:
(16 Ianuarie 2020, 21:11)
@Tataia Petrea ! Poate ca multi,ca si mine de altfel inca nu am vazut pizza. Totusi putem discuta mai civilizat. Poate ca domnul " pacient" are anumite motive sa se exprime mai impulsiv.Deranjat sigur a fost de vreun comportament inadecvat al vreunui malak de brancardier care sigur este de prin comunele apropiate si lejer dovedeste o pizza gigant.
Tataia Petrea :
(16 Ianuarie 2020, 19:44)
Alo, doamna sau domnu' care are nickname-ul "pacient". Dumneavoastră nu aveți ce sa scrieți si sa vorbiți. Nu va duce mintea la lucruri frumoase care se întâmplă in acest spital. Dar ce sa vorbesc cu una sau unu care are e clase ca trenul??? Cand ați văzut prima data pizza
Cetatean:
(16 Ianuarie 2020, 18:44)
Popov n- a fost concediat.A ieșit la pensie cum trebuie sa iasa toți care au împlinit vârsta de pensionare.Pentru ce sa mai prelungești, lasă și alții mai tineri sa muncească.
un om:
(16 Ianuarie 2020, 08:46)
Pai daca lucreaza sotia cu sotul sef. Oare cum se face evaluarea? Oare sotia munceste sau freaca menta? Da in branci saraca?
pacient:
(16 Ianuarie 2020, 08:43)
Poate faceti ceva si cu brancardierii puturosi, care te pun sa te tragi de pe brancard, care sunt mai desptepti decat doctorii si asistentele
M.B:
(16 Ianuarie 2020, 08:41)
Am fost si eu cu mama, o persoana mai in varsta la spital; vreau sa spun ca mancarea a fost foarte buna, nu cum scriu unele persoane , care probabil isi inchipuie ca la regim trebuie sa ai mancare ca de Craciun. Tin sa multumesc medicilor ortopezi si anestezistului, medici tineri si dedicati. Spitalul merge intr-o directie mai buna decat a fost pana acum.S-au facut scimbari pe care pana acum nu le-am vazut la Slobozia. Felicitari!
ciomu:
(16 Ianuarie 2020, 04:03)
Si eu vreau sa ajunga sa fie tratata dr L. de asistentele ei dar si invers. Sa se verifice si diplomele lor
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 20:11)
Celor care denigreaza medicii tineri: va doresc din inima sa va trateze cei in varsta!!!
Stroe:
(15 Ianuarie 2020, 18:22)
Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Intrebarea este, cati dintre cei 1012 angajati / exceptand un sfert medici si personal medical, sunt neamuri, pile si relatii sau lingai pe criterii politice? Cum au fost angajati? Au existat concursuri pe criterii de competenta? Sau sunt clanuri si bisericute angajate doar ca sa stoarca salarii cu munca in reluare? Tatica, Iancu ce poveste ne ofera? Ministerle cum stam cu ciumele? Seful mare, Gheoghe Tinel, o prajitura nu arunci pe piata sau te trateaza madam Iancu de ciupiture gandacului de plopi?
Pacient:
(15 Ianuarie 2020, 17:59)
Un spital curat, mancare buna, Modul de servire al mesei lasa de dorit in unele sectii ex: chirurgie.In rest medici competenti. Un exemplu de medic exceptional dr.Toma Florin medic chirurg.
Maria:
(15 Ianuarie 2020, 17:37)
Celor care denigrează medicii in vârsta, vă doresc din inimă să vă trateze cei tineri!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
243 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(685 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(763 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(607 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(441 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(605 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(493 vizualizări - 0 comentarii)


8

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(646 vizualizări - 0 comentarii)


9

Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(590 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(917 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(582 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(536 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


13

Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(925 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(1075 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(724 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(550 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(648 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(542 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(570 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(812 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(685 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(795 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(949 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(1069 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Din zona în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Asistenta medicala în Proiect de 2 milioane de euro la Spitalul Orășenesc din Țăndărei cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița Up în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință reciclare în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița BRISCU în Ialomița are buget pentru 2020 Mm în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință LOCUITOR STR PRINCIPALA în Avarie pe conducta de alimentare cu apă la Dridu mirare în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Alecu A Alecu în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Ce dor ce chi, ce jale. .. în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Anton, care-i prieten lui giov în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Valeriu în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Marian în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Șarpe în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 februarie 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...