Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Himerele investiționale ale administrației Mocioniu

Mai sunt 6 luni până la alegeri

Himerele investiționale ale administrației Mocioniu

Timp de 3 ani și jumătate, administrația Mocioniu a promovat public ideea transformării Sloboziei într-un oraș modern, conectat la tehnologia și civilizația europeană. În prag de Alegeri, Slobozia rămâne un oraș sărac, fără perspective de dezvoltare și cu o administrație preocupată exclusiv să ofere «pâine și circ» electoratului tradițional. Între agenda publică oficială și agenda cetățenilor prăpastia e uriașă, iar proiectele investiționale din fonduri europene promovate la acest moment sunt doar niște himere administrative în care nu mai crede nimeni.

Studii de fezabilitate pentru investiții inutile
Primarul Adrian Mocioniu a susținut la sfârșitul anului trecut că la acest moment există 11 pro­iecte de investiții cu fonduri eu­ropene care vor transforma în ur­mătoarea perioadă orașul într-unul european. Declarațiile mar­chează debutul campaniei electorale pentru Alegerile din 2020 și reiau promisiunile făcute de Adrian Mocioniu în vara anului 2016, când a câștigat Alegerile Locale din poziția de candidat al PSD. În realitate însă, singura certitudine pe care o oferă ad­ministrația este că a cheltuit peste un milion de lei pentru studii de fe­zabilitate care propun investiții pe care contribuabilii le consideră inutile pentru orașul Slobozia. Iată câteva exemple de studii de fezabilitate: sistem alternativ de mobilitate urbană (77350 de lei), sistem inteligent de trafic (114240 de lei), sistem inteligent de iluminat public (153510 de lei), terminal intermodal pentru reducerea emisiilor de carbon (141610 lei), sală de sport polivalentă (83300 de lei), cimitir uman (53550 de lei), rețea integrată de piste de biciclete (113050 de lei)... Și exemplele pot continua!

Risc de faliment administrativ
În spatele acestor studii de fezabilitate se ascund însă investiții exorbitante a căror va­loare ar putea depăși 20 mili­oane de euro. Teoretic, atragerea acestor fonduri europene repre­zintă un câștig pentru comunitate și dovada indubitabilă că avem o administrație performantă. În realitate însă, Adrian Mocioniu&comp. riscă, la fel ca și administrațiile precedente, să arunce orașul în colaps administrativ și financiar. Stau mărturie investițiile anterioare, respectiv «apa lui Ionașcu» și «groapa lui Stoica», pentru care comunitatea a plătit, sub o formă sau alta, peste 100 milioane de lei și a contractat un credit de 25,4 milioane de lei din care a cheltuit până acum 19 milioane de lei. Iar investiția la «groapa lui Stoica» nu este fina­lizată! Solicitat să ofere un punct de vedere referitor la investițiile cu fonduri europene pe care le promovează, mai ales cele care vizează «mobilitatea urbană», primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Proiectele de mobilitate urbană înseamnă să descurajezi mersul cu autovehiculul, care este poluant... Scopul acestor in­vestiții îl reprezintă reducerea emisiilor de carbon! Pentru asta au fost alocate fondurile și ăsta este trendul în toată România și toată Europa... Noi trebuie să fim fericiți, la Slobozia, pentru că orașul nostru are o logică urba­nistică și putem implementa aceste proiecte. Alte orașe nu au avut această șansă!».

«Șansele» Sloboziei depopulează orașul
Luni, 13 ianuarie 2020, Con­siliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul unei ședințe extraordinare. Pe ordinea de zi a acesteia s-au numărat proiecte de hotărâre care vizau modificări la câteva dintre «șansele» despre care vorbește primarul Adrian Mocioniu. Una dintre acestea este investiția într-un terminal intermodal de transport public proiectat pentru reducerea emisiilor de carbon, în valoare de 4,7 milioane de lei! Plus cheltuieli de funcționare (în cazul feri­cit în care va funcționa vreodată) de 400 mii de lei... Un alt proiect supus atenției îl reprezintă pista de biciclete de 1,2 kilometri. Valoarea acestei investiții este de 9,5 milioane de lei, la care se adaugă costuri de întreținere de 930 mii de lei. Și, în sfârșit, o a treia investiție care urmează a fi demarată este cea privind «creș­terea mobilității urbane», investiție a cărei valoare se ridică la 8 mi­lioane de lei. Și exemplele pot continua și în acest caz, căci primarul Sloboziei a promis un «sistem inteligent de monitori­zare a traficului», iluminat stradal «inteligent», regenerarea spațiilor urbane, parcuri industriale pentru investitori, etc. Pentru a înțelege măcar rațiunea uneia dintre aceste investiții l-am întrebat pe primarul Adrian Mocioniu care este numărul de bicicliști de la acest moment, la Slobozia, care vor beneficia de investiția promovată de municipa­litate. «Nu există în momentul de față. Dar doritori vă spun, cu si­guranță, că sunt!» a declarat optimist primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu.

Anul 2020 are un buget de dezvoltare modest Proiectele din fonduri europene nu reprezintă singura preocupare a administrației Mocioniu în 2020. Pe lista de investiții a anului în curs se numără și investițiile perene ale orașului. Concret, este vorba despre stația de tratare a apei, pentru care a fost avansat ca termen final luna martie 2020, Cartierul de tineri, Parcul Industrial IMM, modernizarea transportului public de călători, etc. Pentru toate acestea însă, banii sunt puțini. Conform estimărilor inițiale, peste 60% din veniturile proprii care urmează să fie încasate în anul 2020 vor fi alocate pentru plata salariilor și cheltuielile de funcționare... În aceste condiții, bugetul de dezvoltare va fi de maxim 15 milioane de lei, adică cu 3 milioane de lei mai mare decât cel din anul 2019. Chiar și să vrea, administrația Mononiu nu poate oferi nimic concret orașului cu acești bani! În concluzie, vom avea aceleași artere stradale peticite, aceleași cartiere insalubre, un sistem de iluminat deficitar, transport în comun nemodernizat, condiții de trai sub standardele urbane, șamd. În plus, în cazul în care nu va mai obține un nou mandat, Adrian Mocioniu ne lasă «moștenire» pe lângă proiectele finanțate din fonduri europene o serie de investiții generatoare de cheltuieli suplimentare greu de cuantificat. Vorbim de intrarea în «groapa lui Stoica», sala de sport polivalentă pentru care sunt estimate costuri de 66,5 milioane de lei sau creditul de 25,4 milioane de lei aproape epuizat. În aceste condiții, următorul mandat, ca și cel care se încheie anul acesta, este unul sterp, lipsit de perspective. Și, din păcate, nu există niciun argument care să contrazică această concluzie.

16 Ianuarie 2020, 08:10 (2787 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!
Reporterul Mocioniu ne dă cu GEL
Slobozia: 3 ani de așteptare pentru o rampă de acces destinată persoanelor cu handicap

Comentariile cititorilor:


incompetent:
(21 Ianuarie 2020, 16:02)
Nustiu de unde atita curaj la acest incompetent de a mai candida inco o data ,desi in primul mandat a fost cel mai slab primar avur de oras dupa revolutie .Mai vrea la pachet si cu Puia ,o alta nulitate.
@alt/votant:
(20 Ianuarie 2020, 08:50)
Greu de spus daca va aparea un candidat cu un profil ideal (sa fie cinstit, gospodar, corect, competent, neinregimentat politic), dar, noi alegatorii putem determina un astfel de candidat pentru alegerile din 2024! Cum? Simplu; daca si de data asta (alegeri 2020) partidele scot in fata un stoica, bacanu, mocioniu, ionascu si altii care au facut numai rau orasului, putem iesi la vot in procent covarsitor si sa-i votam pe toti, anuland astfel votul; asta va fi un mesaj de genul: oamenii au iesit la vot, insa nu au vrut sa voteze niciun candidat politic pentru ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lor. Evident ca in turul II va iesi inevitabil un candidat cu minimum de voturi, mai mult ca sigur de la partidul care are cei mai multi votanti (de ex puie msd). Dar va fi primar fara nicio legitimitate si semnalul se va fi facut simtit in perspectiva urmatoarelor alegeri (2024). Ce motiv am avut sa nu alegem baiatul ala tanar, independent in 2016? Asa ne-am procopsit cu mocioniu, care a avut cam 15% din total populatie cu drept de vot. Apropos de investitii...gata ati si stopat lucrarile la sensul giratoriu de la iesirea dinspre Constanta? Spuneti drq ca nu puteti si venim noi cu o roaba de borduri, le aliniem in cerc si circulam civilizat. Ati incurcat mai rau traficul si asa dificil prin acea intersectie. Sau asteptati pana inainte de alegeri, ca sa scoateti ochii populatiei?
Alt votant:
(17 Ianuarie 2020, 17:29)
În 2016 doar un slobozean din trei a votat . Oare citi din cei care comentează au votat ?
Votant :
(17 Ianuarie 2020, 14:35)
Da, bună întrebare! Dar totuși nimic nu ne oprește să sperăm sau să fim determinați în a ne dori altceva. Poate că niciodată funcția de primar al municipiului Slobozia nu a fost atât de implicată în scandaluri, în afaceri cu tentă ilicită, indiferent că vorbim de sponsorizări, autorizări ilegale, opacitate în relația cu alegătorii, utilizarea Poliției Locale în interes de grup și mai puțin al comunității. Nu mai punem în balanță și componenta profund imorală a actualului primar.
E cazul să ne dorim ceva mai bun, chiar dacă pare o himeră, poate că totuși o să canalizăm și eforturi pozitive. Tot cred în acea componentă frumoasă a alegătorilor/votanților slobozeni care să renască și să aleagă corect, oamenii potriviți.
Poate că este timpul ca și partidele să-și aleagă cu grijă candidații. Chiar cred că va conta mult acest lucru.
alt votant:
(17 Ianuarie 2020, 13:25)
...votam...dar candideaza cineva cu acest profil?...
Votant :
(17 Ianuarie 2020, 10:09)
Dragi alegători din Slobozia, nu credeți că ar fi timpul să votăm și noi un primar mai cinstit, mai pregătit, mai onest și mai moral? Chiar nu credeți că ne-am săturat de mincinoși, de panglicari, de oameni care nu au teamă de consecințele faptelor lor? Chiar nu vedeți că suntem conduși de un petrecăreț, de un afemeiat, de un băiețaș care nu are două vorbe la un loc?
Putem oare să votăm un om onest, un om cu teamă de consecințe, un om care să manifeste curajul de a-și asuma anumite declarații, un om care să reprezinte un exemplu prin moralitate, cinste, performanță, transparență?
Hai să avem curajul de a vota un astfel de om și să trecem peste capitolul Ionașcu, Stoica, Mocioniu, Neacșu, Gigi Petre.
Locatar:
(17 Ianuarie 2020, 09:47)
Dacă tot au apărut și ceva comentarii mai interesante, hai să mă bag și eu în seamă? De ceva timp, tot aud vecinii (Zona magazinului Profi cu probleme) că discută despre subiectul Belina de Slobozia, dar nu prea am fost curios să știu despre ce este vorba. Chiar nu i-am dat importanță. Dar ieri, după amiază, au apărut prin zonă 2 tinerei, băiat și fată, care fotografiau și filmau aleea din spatele magazinului în discuție, dar puneau diverse întrebări vecinilor despre modul de aprovizionare al magazinului, cu ce autovehicule, cine a amplasat indicatoarele de staționare interzisă, dacă sunt instalate în toată Slobozia, chestii din astea care au legătură cu scandalul dintre primărie și asociația de proprietari. Un vecin mi-a confirmat că sunt de la o revistă, ziar din București și că ar fi fost extrem de interesați de subiectul Belina de Slobozia.
Acum că sunt deja curios mă lămurește și pe mine cineva despre ce este vorba?
Cristina:
(16 Ianuarie 2020, 21:35)
Așa panarama de primar, mai rar!
yuri:
(16 Ianuarie 2020, 20:58)
Sala de sport se face cu C.N.I nu mai mintiti
Simpatizant al polițiștilor ad:
(16 Ianuarie 2020, 17:54)
Că tot veni vorba de polițiștii comunitari! Fără supărare, dar sunt și vreo câțiva băieți mai răsăriți, mai cu carte și puțin mai deschiși la minte. Poate că nu ar trebui să-i băgăm pe toți în aceeași oală. Dar așa-i, majoritatea ar cam trebui să dea ei bani din buzunar pe unifome. Poate că ideea lui Vela cu paza pe la grădinițe și școli, chiar dacă nu e nouă, ar fi cea mai aplicabilă pentru ei. Că aia cu circulația rutieră în Slobozia, le dă greutate mare. Se uită câteodată la indicatoarele rutiere de zici că acuși-acuși le mănâncă. Hai noroc
Vijelie:
(16 Ianuarie 2020, 17:38)
Băi fraților, asta e primarul nostru? Că nu-l prea știu după fizic. A fost și el vreodată pe jos prin glodul prin care ne preumblăm noi. Sau doar apare pe la TV?
Sun:
(16 Ianuarie 2020, 17:28)
Tot din ciclul cu specialiștii Primăriei Slobozia, dar din zona urbanismului. Excelența sa, urbanistul șef, a trimis la instanță o declarație prin care respinge categoric afirmațiile locatarilor din zona Stadion, cum că magazinul ar fi aprovizionat cu autovehicule de mare tonaj (peste 3,5 to). Ce să vezi, locatarii i-au trimis primărelului doar câteva din zecile de foto pe care le au cu autovehicule de peste 7 tone care de-abia intră pe aleile respective, la câțiva centimetri de autoturismele locatarilor din zonă.
Primarul să facă infarct și mai multe nu, drept urmare a trimis polițiștii locali să verifice. Acum, ce să mai vorbim, alții care sunt tot pe banii noștrii. Mulți și ei și nevinovați. S-au amplasat la pândă, doar că au ales exact intervalul în care magazinul are interdicție de aprovizionare. Era și greu să-și dea seama. Oricum, a fost deliciu pentru locatarii din zonă, care le-au admirat spiritul de orientare.
Fraților, vreau un primar tânăr și liberal, unul care știe și ceva afaceri, care are și limbaj și puțin tupeu. Oare l-om găsi sau s-o hotărî odată!
Sun:
(16 Ianuarie 2020, 17:27)
Vă aduceți aminte de scandalul dintre o asociație de proprietari și Primărie (speța cu magazinul Profi amplasat ilegal). Cică juriștii primăriei, pentru a nu face publice toate documentele de urbanism solicitate de locatari, au invocat la instanță o lege care să referă la protecția datelor cu caracter personal. Doar că reputații juriștii au uitat să verifice că respectiva lege se referă la domeniul penal, pe când procesul este de natură civilă. Cică-se la instanță, grefierele s-au prăpădit de râs. Asta-i cu juriștii primăriei, știți cum se mai zice acum, mai nou – ''proști, proști, dar pe banii noștrii''
@Vali:
(16 Ianuarie 2020, 17:12)
Da Vali, ai dreptate. Dar nu cumva tot noi suntem vinovați când votăm oameni promovați pe linie de partid? Oamenii care nu se pot lăuda cu nimic construit în activitatea anterioară. Îl acuzăm acum pe primar, dar săracu-i e nevinovat cu totul, e limpede precum cristalul, nu a înțeles nimic din administrația locală. Iar pe de altă parte s-a înconjurat de cei mai slabi specialiști, în special juriști, pe care îi putea produce această urbe. Colaboratorii sunt pulbere din punct de vedere al profesionalismului, sunt plini de pile și relații, nu au dat un concurs pe bune în viața lor. În concluzie, ce ne dorim oare de la viitorul primar? Eu, sincer, îmi doresc ca de acum în zece ani, PSD-ul (implicit și PRO România) să nu mai ajungă la butoanele administrației locale. Că o fi USR, PNL sau independenți, oricine dar nu cei de la PSD și acoliții.
Doar vrăjeli.....:
(16 Ianuarie 2020, 14:45)
Nimic pentru slobozeni, bani aruncați in foc! Nu trebuie neglijate nici sumele impresionante prăpădite cu sportul, o echipa de fotbal fara niciun viitor si o echipa de handbal care va mai lua puncte doar daca va trece cu autocarul pe roșu la semafor.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 22 Ian 2020
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(94 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(88 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(290 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(174 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(486 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(247 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(269 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(298 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(263 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(826 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(332 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(519 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cosmina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! votant în Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița Pont (A) în Gropile de gunoi neconforme au fost înlocuite cu «depozitări necontrolate» Cunoscător în Mișcări de trupe pentru promovare @incompatibil în Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița loc de casă Misleanu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 ianuarie 2020 M-L în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia @ suporter: în Mișcări de trupe pentru promovare de închiriat garsonieră în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 ianuarie 2020 CETATEAN în Luminița Barcari zice că depolitizează școlile ialomițene incompetent în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu Vio în Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști Un cetatean în Gropile de gunoi neconforme au fost înlocuite cu «depozitări necontrolate» PSD ist de Slobozia în Slobozia bea apă cu trihalometani Dimache în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou UE rade în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice in vestitoru primaverii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! emigrant pe marte în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Slobozia în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice Gabi în Agricultura din Ialomița, în pericol din cauza secetei pedologice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...