Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Himerele investiționale ale administrației Mocioniu

Mai sunt 6 luni până la alegeri

Himerele investiționale ale administrației Mocioniu

Timp de 3 ani și jumătate, administrația Mocioniu a promovat public ideea transformării Sloboziei într-un oraș modern, conectat la tehnologia și civilizația europeană. În prag de Alegeri, Slobozia rămâne un oraș sărac, fără perspective de dezvoltare și cu o administrație preocupată exclusiv să ofere «pâine și circ» electoratului tradițional. Între agenda publică oficială și agenda cetățenilor prăpastia e uriașă, iar proiectele investiționale din fonduri europene promovate la acest moment sunt doar niște himere administrative în care nu mai crede nimeni.

Studii de fezabilitate pentru investiții inutile
Primarul Adrian Mocioniu a susținut la sfârșitul anului trecut că la acest moment există 11 pro­iecte de investiții cu fonduri eu­ropene care vor transforma în ur­mătoarea perioadă orașul într-unul european. Declarațiile mar­chează debutul campaniei electorale pentru Alegerile din 2020 și reiau promisiunile făcute de Adrian Mocioniu în vara anului 2016, când a câștigat Alegerile Locale din poziția de candidat al PSD. În realitate însă, singura certitudine pe care o oferă ad­ministrația este că a cheltuit peste un milion de lei pentru studii de fe­zabilitate care propun investiții pe care contribuabilii le consideră inutile pentru orașul Slobozia. Iată câteva exemple de studii de fezabilitate: sistem alternativ de mobilitate urbană (77350 de lei), sistem inteligent de trafic (114240 de lei), sistem inteligent de iluminat public (153510 de lei), terminal intermodal pentru reducerea emisiilor de carbon (141610 lei), sală de sport polivalentă (83300 de lei), cimitir uman (53550 de lei), rețea integrată de piste de biciclete (113050 de lei)... Și exemplele pot continua!

Risc de faliment administrativ
În spatele acestor studii de fezabilitate se ascund însă investiții exorbitante a căror va­loare ar putea depăși 20 mili­oane de euro. Teoretic, atragerea acestor fonduri europene repre­zintă un câștig pentru comunitate și dovada indubitabilă că avem o administrație performantă. În realitate însă, Adrian Mocioniu&comp. riscă, la fel ca și administrațiile precedente, să arunce orașul în colaps administrativ și financiar. Stau mărturie investițiile anterioare, respectiv «apa lui Ionașcu» și «groapa lui Stoica», pentru care comunitatea a plătit, sub o formă sau alta, peste 100 milioane de lei și a contractat un credit de 25,4 milioane de lei din care a cheltuit până acum 19 milioane de lei. Iar investiția la «groapa lui Stoica» nu este fina­lizată! Solicitat să ofere un punct de vedere referitor la investițiile cu fonduri europene pe care le promovează, mai ales cele care vizează «mobilitatea urbană», primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Proiectele de mobilitate urbană înseamnă să descurajezi mersul cu autovehiculul, care este poluant... Scopul acestor in­vestiții îl reprezintă reducerea emisiilor de carbon! Pentru asta au fost alocate fondurile și ăsta este trendul în toată România și toată Europa... Noi trebuie să fim fericiți, la Slobozia, pentru că orașul nostru are o logică urba­nistică și putem implementa aceste proiecte. Alte orașe nu au avut această șansă!».

«Șansele» Sloboziei depopulează orașul
Luni, 13 ianuarie 2020, Con­siliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul unei ședințe extraordinare. Pe ordinea de zi a acesteia s-au numărat proiecte de hotărâre care vizau modificări la câteva dintre «șansele» despre care vorbește primarul Adrian Mocioniu. Una dintre acestea este investiția într-un terminal intermodal de transport public proiectat pentru reducerea emisiilor de carbon, în valoare de 4,7 milioane de lei! Plus cheltuieli de funcționare (în cazul feri­cit în care va funcționa vreodată) de 400 mii de lei... Un alt proiect supus atenției îl reprezintă pista de biciclete de 1,2 kilometri. Valoarea acestei investiții este de 9,5 milioane de lei, la care se adaugă costuri de întreținere de 930 mii de lei. Și, în sfârșit, o a treia investiție care urmează a fi demarată este cea privind «creș­terea mobilității urbane», investiție a cărei valoare se ridică la 8 mi­lioane de lei. Și exemplele pot continua și în acest caz, căci primarul Sloboziei a promis un «sistem inteligent de monitori­zare a traficului», iluminat stradal «inteligent», regenerarea spațiilor urbane, parcuri industriale pentru investitori, etc. Pentru a înțelege măcar rațiunea uneia dintre aceste investiții l-am întrebat pe primarul Adrian Mocioniu care este numărul de bicicliști de la acest moment, la Slobozia, care vor beneficia de investiția promovată de municipa­litate. «Nu există în momentul de față. Dar doritori vă spun, cu si­guranță, că sunt!» a declarat optimist primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu.

Anul 2020 are un buget de dezvoltare modest Proiectele din fonduri europene nu reprezintă singura preocupare a administrației Mocioniu în 2020. Pe lista de investiții a anului în curs se numără și investițiile perene ale orașului. Concret, este vorba despre stația de tratare a apei, pentru care a fost avansat ca termen final luna martie 2020, Cartierul de tineri, Parcul Industrial IMM, modernizarea transportului public de călători, etc. Pentru toate acestea însă, banii sunt puțini. Conform estimărilor inițiale, peste 60% din veniturile proprii care urmează să fie încasate în anul 2020 vor fi alocate pentru plata salariilor și cheltuielile de funcționare... În aceste condiții, bugetul de dezvoltare va fi de maxim 15 milioane de lei, adică cu 3 milioane de lei mai mare decât cel din anul 2019. Chiar și să vrea, administrația Mononiu nu poate oferi nimic concret orașului cu acești bani! În concluzie, vom avea aceleași artere stradale peticite, aceleași cartiere insalubre, un sistem de iluminat deficitar, transport în comun nemodernizat, condiții de trai sub standardele urbane, șamd. În plus, în cazul în care nu va mai obține un nou mandat, Adrian Mocioniu ne lasă «moștenire» pe lângă proiectele finanțate din fonduri europene o serie de investiții generatoare de cheltuieli suplimentare greu de cuantificat. Vorbim de intrarea în «groapa lui Stoica», sala de sport polivalentă pentru care sunt estimate costuri de 66,5 milioane de lei sau creditul de 25,4 milioane de lei aproape epuizat. În aceste condiții, următorul mandat, ca și cel care se încheie anul acesta, este unul sterp, lipsit de perspective. Și, din păcate, nu există niciun argument care să contrazică această concluzie.

16 Ianuarie 2020, 08:10 (3799 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere
Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Gânditorul::
(22 Ianuarie 2020, 14:31)
Comentariile de aici deși bine argumentate sunt foarte înverșunate, mai ales la persoana Primarului actual al Sloboziei, care și după părerea mea, după aproape patru ani în fruntea Administrației Locale, nu a făcut dovada că a meritat votul cetățenilor din oraș dat la Alegerile Locale din 2016. În unele comentarii se dau niște sfaturi care să ajute pe alegătorii orașului, să ia decizii „salvatoare” pentru a alege un PRIMAR ideal pentru toată lumea. Din păcate majoritatea alegătorilor nu au o cultură politică și socială asemănătoare cu cea afișată de cei care scriu aceste comentarii, deci mă întreb și vă întreb: „Ce-i de făcut?” Eu răspund: „Mai nimic!” Se spune că alegătorii au întotdeauna DREPTATE! Oare așa să fie? Mergeți la vot în număr cât de mare și dacă iese PRIMAR oricine, mai puțin candidatul P.S.D.-ului, toată lumea va fi mulțumită.
Alegător:
(22 Ianuarie 2020, 09:51)
În ultimul timp, în plan local, am avut reprezentarea exactă a ceea ce înseamnă tupeu de rang maxim. Mocioniu candidează la primăria Slobozia, în condițiile în care s-a calificat ca cel mai slab primar pe care l-a avut vreodată municipiul nostru. Stoica și Băcanu au candidat la președinția PSD Slobozia, cu gânduri de a candida ulterior la Primăria Slobozia, în condițiile în care au înglodat acest oraș în datorii pe zeci de ani de acum înainte. Oamenii ăștia chiar nu sunt racordați la realitățile zilei, nu discută cu oamenii pe stradă. Cele mai banale sondaje efectuate pe stradă confirmă că slobozenii nu-i mai doresc pe acești incompetenți și atunci cum poți să persiști în minciună. Asta-i golănie electorală. Chiar cred că asta-i șansa PNL-ului de a ieși cu un lider adevărat, dar nu unul impus de Tinel.
incompetent:
(21 Ianuarie 2020, 16:02)
Nustiu de unde atita curaj la acest incompetent de a mai candida inco o data ,desi in primul mandat a fost cel mai slab primar avur de oras dupa revolutie .Mai vrea la pachet si cu Puia ,o alta nulitate.
@alt/votant:
(20 Ianuarie 2020, 08:50)
Greu de spus daca va aparea un candidat cu un profil ideal (sa fie cinstit, gospodar, corect, competent, neinregimentat politic), dar, noi alegatorii putem determina un astfel de candidat pentru alegerile din 2024! Cum? Simplu; daca si de data asta (alegeri 2020) partidele scot in fata un stoica, bacanu, mocioniu, ionascu si altii care au facut numai rau orasului, putem iesi la vot in procent covarsitor si sa-i votam pe toti, anuland astfel votul; asta va fi un mesaj de genul: oamenii au iesit la vot, insa nu au vrut sa voteze niciun candidat politic pentru ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lor. Evident ca in turul II va iesi inevitabil un candidat cu minimum de voturi, mai mult ca sigur de la partidul care are cei mai multi votanti (de ex puie msd). Dar va fi primar fara nicio legitimitate si semnalul se va fi facut simtit in perspectiva urmatoarelor alegeri (2024). Ce motiv am avut sa nu alegem baiatul ala tanar, independent in 2016? Asa ne-am procopsit cu mocioniu, care a avut cam 15% din total populatie cu drept de vot. Apropos de investitii...gata ati si stopat lucrarile la sensul giratoriu de la iesirea dinspre Constanta? Spuneti drq ca nu puteti si venim noi cu o roaba de borduri, le aliniem in cerc si circulam civilizat. Ati incurcat mai rau traficul si asa dificil prin acea intersectie. Sau asteptati pana inainte de alegeri, ca sa scoateti ochii populatiei?
Alt votant:
(17 Ianuarie 2020, 17:29)
În 2016 doar un slobozean din trei a votat . Oare citi din cei care comentează au votat ?
Votant :
(17 Ianuarie 2020, 14:35)
Da, bună întrebare! Dar totuși nimic nu ne oprește să sperăm sau să fim determinați în a ne dori altceva. Poate că niciodată funcția de primar al municipiului Slobozia nu a fost atât de implicată în scandaluri, în afaceri cu tentă ilicită, indiferent că vorbim de sponsorizări, autorizări ilegale, opacitate în relația cu alegătorii, utilizarea Poliției Locale în interes de grup și mai puțin al comunității. Nu mai punem în balanță și componenta profund imorală a actualului primar.
E cazul să ne dorim ceva mai bun, chiar dacă pare o himeră, poate că totuși o să canalizăm și eforturi pozitive. Tot cred în acea componentă frumoasă a alegătorilor/votanților slobozeni care să renască și să aleagă corect, oamenii potriviți.
Poate că este timpul ca și partidele să-și aleagă cu grijă candidații. Chiar cred că va conta mult acest lucru.
alt votant:
(17 Ianuarie 2020, 13:25)
...votam...dar candideaza cineva cu acest profil?...
Votant :
(17 Ianuarie 2020, 10:09)
Dragi alegători din Slobozia, nu credeți că ar fi timpul să votăm și noi un primar mai cinstit, mai pregătit, mai onest și mai moral? Chiar nu credeți că ne-am săturat de mincinoși, de panglicari, de oameni care nu au teamă de consecințele faptelor lor? Chiar nu vedeți că suntem conduși de un petrecăreț, de un afemeiat, de un băiețaș care nu are două vorbe la un loc?
Putem oare să votăm un om onest, un om cu teamă de consecințe, un om care să manifeste curajul de a-și asuma anumite declarații, un om care să reprezinte un exemplu prin moralitate, cinste, performanță, transparență?
Hai să avem curajul de a vota un astfel de om și să trecem peste capitolul Ionașcu, Stoica, Mocioniu, Neacșu, Gigi Petre.
Locatar:
(17 Ianuarie 2020, 09:47)
Dacă tot au apărut și ceva comentarii mai interesante, hai să mă bag și eu în seamă? De ceva timp, tot aud vecinii (Zona magazinului Profi cu probleme) că discută despre subiectul Belina de Slobozia, dar nu prea am fost curios să știu despre ce este vorba. Chiar nu i-am dat importanță. Dar ieri, după amiază, au apărut prin zonă 2 tinerei, băiat și fată, care fotografiau și filmau aleea din spatele magazinului în discuție, dar puneau diverse întrebări vecinilor despre modul de aprovizionare al magazinului, cu ce autovehicule, cine a amplasat indicatoarele de staționare interzisă, dacă sunt instalate în toată Slobozia, chestii din astea care au legătură cu scandalul dintre primărie și asociația de proprietari. Un vecin mi-a confirmat că sunt de la o revistă, ziar din București și că ar fi fost extrem de interesați de subiectul Belina de Slobozia.
Acum că sunt deja curios mă lămurește și pe mine cineva despre ce este vorba?
Cristina:
(16 Ianuarie 2020, 21:35)
Așa panarama de primar, mai rar!
yuri:
(16 Ianuarie 2020, 20:58)
Sala de sport se face cu C.N.I nu mai mintiti
Simpatizant al polițiștilor ad:
(16 Ianuarie 2020, 17:54)
Că tot veni vorba de polițiștii comunitari! Fără supărare, dar sunt și vreo câțiva băieți mai răsăriți, mai cu carte și puțin mai deschiși la minte. Poate că nu ar trebui să-i băgăm pe toți în aceeași oală. Dar așa-i, majoritatea ar cam trebui să dea ei bani din buzunar pe unifome. Poate că ideea lui Vela cu paza pe la grădinițe și școli, chiar dacă nu e nouă, ar fi cea mai aplicabilă pentru ei. Că aia cu circulația rutieră în Slobozia, le dă greutate mare. Se uită câteodată la indicatoarele rutiere de zici că acuși-acuși le mănâncă. Hai noroc
Vijelie:
(16 Ianuarie 2020, 17:38)
Băi fraților, asta e primarul nostru? Că nu-l prea știu după fizic. A fost și el vreodată pe jos prin glodul prin care ne preumblăm noi. Sau doar apare pe la TV?
Sun:
(16 Ianuarie 2020, 17:28)
Tot din ciclul cu specialiștii Primăriei Slobozia, dar din zona urbanismului. Excelența sa, urbanistul șef, a trimis la instanță o declarație prin care respinge categoric afirmațiile locatarilor din zona Stadion, cum că magazinul ar fi aprovizionat cu autovehicule de mare tonaj (peste 3,5 to). Ce să vezi, locatarii i-au trimis primărelului doar câteva din zecile de foto pe care le au cu autovehicule de peste 7 tone care de-abia intră pe aleile respective, la câțiva centimetri de autoturismele locatarilor din zonă.
Primarul să facă infarct și mai multe nu, drept urmare a trimis polițiștii locali să verifice. Acum, ce să mai vorbim, alții care sunt tot pe banii noștrii. Mulți și ei și nevinovați. S-au amplasat la pândă, doar că au ales exact intervalul în care magazinul are interdicție de aprovizionare. Era și greu să-și dea seama. Oricum, a fost deliciu pentru locatarii din zonă, care le-au admirat spiritul de orientare.
Fraților, vreau un primar tânăr și liberal, unul care știe și ceva afaceri, care are și limbaj și puțin tupeu. Oare l-om găsi sau s-o hotărî odată!
Sun:
(16 Ianuarie 2020, 17:27)
Vă aduceți aminte de scandalul dintre o asociație de proprietari și Primărie (speța cu magazinul Profi amplasat ilegal). Cică juriștii primăriei, pentru a nu face publice toate documentele de urbanism solicitate de locatari, au invocat la instanță o lege care să referă la protecția datelor cu caracter personal. Doar că reputații juriștii au uitat să verifice că respectiva lege se referă la domeniul penal, pe când procesul este de natură civilă. Cică-se la instanță, grefierele s-au prăpădit de râs. Asta-i cu juriștii primăriei, știți cum se mai zice acum, mai nou – ''proști, proști, dar pe banii noștrii''

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 28 Mai 2020
253 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(252 vizualizări - 2 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


9

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(478 vizualizări - 3 comentarii)


10
Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(342 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(259 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(240 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cici în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor gigi friptu în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor Vio în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Unul din Braila în În căutarea brand-ului pierdut Axinte în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Cetatean în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Un părinte în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Mimi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Om în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți SILLY în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Gabi în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței @Nuti spaima Constitutii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Viorel în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți ciu matu în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 ciudat în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 nedumerit în Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19 Fetestean cu traditii în S-a întâmplat în Cartierul Vlașca din Fetești: Jandarmi alungați cu pietre și răniți Cristi în Vizită de lucru a ministrului Agriculturii în Ialomița: Despăgubirile pentru secetă, după 15 iunie 2020 Mihai G în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...