Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița

Un PLUS de Educație pentru România, un PLUS de Educație pentru Ialomița

Salutăm vizita doamnei mi­nistru al Educației de marți la școlile și grădinița din Ialomița. Fără să minimizăm efortul doamnei ministru și fără să luăm în discuție bunele intenții ale domniei sale, pot spune că știam cu toții că, în 2020, avem unități de învățământ cu toalete în fundul curții și profesori care aleg violența verbală ca metodă didactică. Problemele învățământului românesc nu se opresc aici, ele sunt mult mai profunde și țin și de o programă școlară învechită.
Putem lăsa la latitudinea primăriilor să rezolve situația toaletelor școlare sau doamna ministru ar putea să ne prezinte o situație reală a numărului de astfel de unități de învățământ existente la nivel național și o propunere de program național coordonat de reabilitare a acestora. Lipsa de fonduri afectează profund învățământul românesc dar puțini dintre noi știu că Legea Educației Naționale sti­pulează clar că 6% din Bugetul Național trebuie să meargă la Educație. Guvernanții noștri ignoră cu bună știință această lege, în 2019 mai puțin de jumătate, adică sub 3% din Buget, a mers la Educație. Suntem realiști ca nu putem spera în 2020 la atingerea celor 6% dar așteptăm de la doamna ministru să le aducă aminte colegilor din guvern de această lege și în bugetul din 2020 să vedem un prim pas prin creșterea fondurilor alocate Educației, măcar la 4%.
Cum atacăm violența verbală din școli doamnă ministru? Probabil că introducerea testărilor psihologice obligatorii pentru dascăli ar fi primul pas. Ar trebui urmate de cursuri obligatorii de dezvoltare personală pe partea de inteligență emoțio­nală pentru dascăli dar și introduse în programă pentru copii. Inteligența emoțională înseamnă cât de bine ne cunoaștem pe noi înșine și cât de bine reușim să le înțelegem sentimentele celor din jur. Un copil se va dezvolta echilibrat dacă îi stimulăm dezvoltarea inteligenței emoționale. Va fi mult mai încrezător și stăpân pe calitățile lui, conștient de defecte, lucru care însă nu îl va frustra sau rușina ci, dimpotrivă, îl va stimula să și le depășească și înțelegându-și prietenii și colegii va fi mult mai atent pentru a nu le răni sentimentele.
Cât despre programa școlară, aștept primul ministru al învățământului care să atace problema în mod direct și real. Într-o lume a digitalizării în care informația este la un click distanță de noi, școala românească pune în continuare accent pe asimilarea brută de informații, cunoscuta «toceală», în loc să pună accent pe capacitatea elevilor de a jongla cu informația, de a raționa, într-un cuvânt, de a gândi. Asimilăm o sumedenie de informații dar pe care nu le putem corela și transforma în cunoștințe despre lumea în care trăim și ieșim în viața adultă și pe piața muncii fără deprinderile de bază care să ne ajute să reușim. Am văzut scandalul de acum câteva săptămâni generat de rezultatele foarte slabe obținute de elevii noștri la testele PISA, dar nu am văzut nicio propunere de măsuri.
Doamna ministru a promis că va continua vizitele în școli și grădinițe și ne dorim să facă acest lucru dar așteptăm cu real interes și soluțiile pe care dânsa și ministerul pe care îl conduce ni le va propune.
Chiar dacă reforma profundă și investițiile majore țin de strategia națională centrală, cred că și noi local putem mișca lucrurile în bine. Stă în grija primarilor, deci celor care ne vor cere votul la viitoarele alegeri locale, să fie gospodarii satelor ialomițene și să se îngrijească mai atent de școlile și grădinițele de la sate. Stă deci în grija noastră ca în județul nostru să nu mai vedem imagini cu copii de grădiniță care merg prin noroi, în fundul curții, în toalete improvizate. O să spuneți că nu sunt bani, eu o să vă spun că este o chestiune ce ține de prio­ritizare a banului public, de implicare și foarte mult de voință politică. Mergeți în Sălcioara și Axintele, acolo unde a fost doamna ministru în vizită, și vedeți dacă primăriile au toaletele improvizate. Lipsa ba­nilor nu afectează condițiile de muncă din primărie dar afectează condițiile de educație a copiilor.
Mulți dintre acești copii au aceleași condiții grele și acasă, au părinți pentru care tonul ridicat și corecțiile fizice fac încă parte din metodele predilecte de educație. Dacă le vom crea la școală condiții mai bune decât acasă, dacă vor avea o atmosferă caldă în care copilul să se simtă înțeles și apreciat, nu forțat și certat pentru greșeli, vom reuși să prevenim astfel abandonul școlar și vom sădi în ei dragostea de carte care este cheia eradicării sărăciei și a dezvoltării noastre viitoare.
Ce ar fi dacă toate partidele politice care vor propune candidați la primării pentru următoa­rele alegeri locale își vor asuma public prioritatea ca în loca­lită­țile câștigate să nu mai vedem astfel de imagini peste 4 ani? Eu, în numele colegilor mei de la PLUS și a colegilor de la USR, sunt gata să îmi asum acest obiectiv! Știu, poate sună popu­list, dar în satele în care încre­derea oamenilor va trimite în fotoliul de primar un candidat al Alianței USR-PLUS vom face o prioritate din a îmbunătăți con­dițiile de învățat pentru cei mici.
(Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița)

21 Ianuarie 2020, 17:05 (2471 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
«Oamenii sunt cea mai prețioasă resursă a bugetului Sloboziei în 2020!»
Apel către cetățenii județului Ialomița
«PLUS vrea, știe și poate!»

Comentariile cititorilor:


DI(N)COT:
(26 Ianuarie 2020, 12:58)
propun ca testul cu urina sa fie obligatoriu pt candidatii la Primarie, CJ, Consilieri
Pt altii(sanchi se stiu ei) testul two times : Don Marian, Don Marian....
P.S. iese si la 6 luni, deci numa bun pt alegeri 
Alegator nedecis:
(23 Ianuarie 2020, 15:23)
Dragi alegători, haideți să le propunem candidaților la fotoliul de Primar al municipiului Slobozia, dar și președinților de structuri politice locale să-și prezinte CV și să detalieze partea ce ține de educație și pregătire profesională. Să vedem și noi, ca alegători, ce facultăți au terminat. dacă au studii post universitare sau înscrieri la doctorate, ce alte performanțe intelectuale îi recomandă. Sincer, ași fi curios dacă măcar unul dintre acești tineri care să înghesuie în ultimul timp în prim-planul politic are curajul să-și prezinte evoluția educațională. Altfel, sunt sătul de discursuri scrise de alții și citite de agramați/agramate.
Provocarea este lansată, să vedem cine are curaj să facă primul pas!!!
Maria:
(22 Ianuarie 2020, 19:11)
Un discurs pertinent, fără devieri anacronice și partinice. Civilizat , sobru, de luat  în considerație.
Alegator:
(22 Ianuarie 2020, 12:33)
Io cu cine votez?Cu Savoiu n as prea vrea ,ca asta otraveste pamanturile patriei cu pesticidele lui si se da mare aparator al dreptului la o viata mai buna copiilor nostri! hai sictir
Cetatean:
(22 Ianuarie 2020, 10:01)
Cu tot respectul, dar doar cu aceste intervenții sumare nu veți convinge electoratul ialomițean să vă voteze, mai ales că, în plan local, PLUS nu are aderență la alegători. Dacă chiar doriți o schimbare în bine, va trebui să vă aliați cu celelalte formațiuni - PNL și USR și să vă asumați o luptă acerbă cu PSD-ul local. Va trebui să renunțați la mirajul acesta impus de anturajul dumneavoastră, în realitate sunteți un ilustru necunoscut pentru slobozeni și implicit ialomițeni. Poate că sunteți un tip pregătit, animat de gânduri frumoase, dar trebuie să prezentați și lucrurile concrete care vă recomandă. Altfel, vă consumați resursele degeaba.
Gigel:
(22 Ianuarie 2020, 09:43)
ministra aceasta (cu m mic) este cel putin picata de pe Luna. Ea a stirbit autoritatea invatatoarei in fata copiilor. A distrus niste valori, care cu greu se pot reface. A venit cu proprii ziaristi, a intrat peste ora - lucru profund ilegal. Daca o interesa cu adevarat sa ii transmita ceva doamnei invatatoare, o facea in cancelarie, eventual intr-un cadru restrans. Nu de fata cu copiii. Mai ales ca nici nu stia unde este Axintele pe harta. Si probabil nici acum nu stie.
vorbe'n vant:
(22 Ianuarie 2020, 09:17)
Daca va faceti campanie pe o mizerie, in care ministresa a jignit o invatatoare in fata elevilor, sunteti dusi...
ideal:
(22 Ianuarie 2020, 09:09)
domnule, problemele educatiei sunt izvorate mai intai din cele ale societatii, familia e greu incercata, sunt copii fara parinti, cu parinti divortati, plecati la munca in strainatate, toate astea reies din nivelul de trai.autoritatile nu au nicio solutie-doar incaseaza, jupoaie-impozite, amenzi, taxe , cheltuiesc banii publici dupa bunul plac, fara sa dea vreo explicatie.singurii vinovati care ispasesc vrei dumneata sa fie tot profesorii-dar nu se impune un regulament clar, nu se face nimic pentru a promova competenta la niciun nivel.de ce sa mai invete copiii, sa ajunga in anglia?de ce sa nu si faca imagine pana si ministra pe spinarea profesorilor?toti alearga anul acesta doar pt alegeri, se vede cu ochiul liber, nimeni nu are interes sa instaureze normalitatea.pun pariu ca la scolile acelea ministra a venit la pont si, habar nu am, dar sunt sigur ca directorii si primarii aveau alta culoare politica, deci vizita de lucru fu o simpla reglare de conturi.ca sa adoarma banuielile fraierilor, a creat o diversiune, balacarind amarata aceea care trebuia sa o dea afara din clasa, pentru ca, culmea, desi pe camp, in conditii infecte, femeia aia voia sa i invete ceva pe copii!sa va voteze moartea de nesimtiti, pe toti!
votant:
(22 Ianuarie 2020, 09:05)
...Octavian este un om educat, cu bun simt și responsabil...îl cunosc...nicidecum incult...nici nu se compara cu reprezentanții locali și naționali ai PSD...Pavel, Mușoiu...Manda??? "bolnavi după avere"...și putere...Octavian, dă-le clasa!
Florin:
(22 Ianuarie 2020, 08:39)
O lauzi pe ministra? Crezi ca vei face o campanie benefica pentru tine si plus? Plus inseamna 1. N ai cu cine te compara? Leapada-te de satana ce se vrea model de educatie. Uita -te spre profesori,care inca mai indura nesimtirea voastra! #In strada cu ei! La educatie personala pe tema inteligentei emotionale. Ca sa reziste valului de inculti ca tine! PS Relevanta testelor Pisa?Vax!
Victoria:
(22 Ianuarie 2020, 08:29)
Aveti dreptate, ziaristilor, a fost descoperita cea mai agresiva invatatoare din sistemul de invatamint romanesc. Si asta a facut-o chiar minizdra. Terminati, ma cu ticalosiile. Fatuca  aia speriata de navalirea ministrei cu o liota de ziaristi in ora ei, numiti voi normalitate? Ati ales varianta ideala care ne va scoate din belea. Prezentati cite un papitoi pe zi care ne scoate din c.....
@haiduc:
(22 Ianuarie 2020, 06:50)
Nu avem noi norocul sa avem un primar ca Octavian. Eu chiar astept sa vad cat rezista in mediul asta politic local, populat in cea mai mare parte de oameni de proasta factura. Ce polemica poti avea cu Marin din Lazar, cu Tinel de la Dridu ?
Cetatean:
(21 Ianuarie 2020, 22:53)
Un  președinte al consiliului judetean perfect pentru Ialomița.Sa ne spună cei care au citit acest articol de ce nu ar fi de acord cu tot ce spune, ce nu e in regulă ca acest tânăr să ne conducă?De asta avem nevoie pentru a ne dezvolta, de oameni care știu ce trebuie sa faca și care vor sa facă ceva cu adevărat pentru acest județ.Alaturi de candidatul de la USR, Darabanu, este exact ce ne lipsește pentru a progresa, pentru a dezvolta acest județ, pentru a crea locuri de munca, pentru a dezvolta agricultura, etc....Succes! 
Chiar și cu 3% din buget:
(21 Ianuarie 2020, 22:09)
Sa zicem ca nu sunt resurse de la buget, ca ramânem cu 3% din buget alocat educatiei încă vreo 2 ani. Nu cumva sunt soluții locale, care nu sunt cuantificabile în bugete, ce pot ușura viața copiilor, dascălilor și părinților chiar dacă de la buget nu vine nimic? Eu în comuna mea ialomiteana norocoasa, cu școală care are wc în curte, dar cu lipsuri în altă parte, vad o mulțime de resurse ce ar putea fi puse la bataie fără sa mai așteptam după guverne și promisiuni.
votant:
(21 Ianuarie 2020, 20:24)
...cred că avem un profil de candidat potrivit pentru Primăria Slobozia! poate fi o schimbare pozitivă, îndrăznesc să sper!Felicitări, Octavian!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(359 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(172 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(115 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(466 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(196 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...