Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Hologramele administrative ale futurologului Mocioniu

Hologramele administrative ale futurologului Mocioniu

Vi-l mai aduceți aminte pe Hâncu?! Ăla care promitea câte un cutremur pe an până s-o alege praful din România... Ei, bine, așa face și primarul Sloboziei, dar cu metode diferite. În campania electorală din 2016, ca urmare a decodării unui mesaj european venit din viitor, Adrian Mocioniu promitea Sloboziei 22 de proiecte edilitare. După aproape 4 ani de mandat, reia 10 dintre promisiuni pentru mandatul 2020-2024 și cosmetizează restul eșecurilor în realizări parțiale. Captura de ecran care însoțește textul este de pe pagina sa de Facebook, de unde a lansat în spațiul public scrisoarea anuală către slobozeni. Ca în fiecare an, fanteziile sale administrative acoperă tot spectrul socio-economic al ora­șului, de la parcuri europene, la mega-investiții și colectare selectivă a gunoiului. Numai că previziunile administrative nu sunt la modă anul ăsta. Iar comentariile slobozenilor vă scutesc de cele pe care le-am putea produce noi. Iată ce spune, de exemplu, Ion Istrate: «Cu transportul sunt de acord, restul sunt promisiuni electorale. Să vedem și pe urmă apreciem!». Cum până la alegeri mai sunt 5 luni, e puțin probabil că vom mai vedea ceva. Soluția, credem noi, o repre­zintă achizițio­na­rea unui proiector 3D. Caz în care, primarul Sloboziei va putea oferi, la cerere, holograme administrative personalizate tuturor slobozenilor.

23 Ianuarie 2020, 17:05 (2595 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca
Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca a fost DEMIS!

Comentariile cititorilor:


vaidenoi:
(2 Februarie 2020, 19:58)
Da, e adevărat, pe vremea lui Pinter Slobozia arăta mult mai bine. Paradoxal, am involuat. Totul e murdar: infecte trotuarele pline de denivelări, cu dalele aiurea montate, spații ”verzi” amărâte, pline de gunoaie, fără îngrijire și uscate vara(gândiți-vă cum alții, în piatră sau deșert, au adevărate gradini, PE CARE LE UDĂ ZILNIC!), spațiile comerciale alandala, care cum a vrut, totul arată ca un târg de vechituri, Casa de Cultură  - masivă, inutilă, un colos lasat ăn paragină, , groapa de la Prefectură scumpa și inundată, mai inutilă decât orice. GROAPĂ ÎN FAȚA PRIMĂRIEI!!! CU BURUIENI ȘI BROAȘTE!!! Nu sunt coșuri de gunoi suficiente, totul e murdar, murdar, murdar. Jegos. Nu mai e de mult timp o plăcere să faci o plimbare, niciunde în acest oraș. Mizerie multă, mirosuri pestilențiale, apă otrăvită. Țânțari Etc........
Domnule primar, pune mâna și fă curățenie! Spală străzile cu detergent și apă cu presiune, pune poliția locală la treabă, asociațiile de locatari și patronii spațiilor comerciale să curețe totul în jurul blocurilor și al spațiilor lor și ”Înverzește” și ”Înflorește” orășelul ăsta” Lasă ”planurile mărețe” și vorbele fără rost! Fă ăn așa fel să rămână și ceva bun după dumneata! Să nu-ți fie rușine să ieși pe stradă, printre oameni.
platitor:
(27 Ianuarie 2020, 16:46)
'' Dragi slobozeni " in citeva zile pregatitiva sa primiti realizarile lui Mocioniu concomitent cu decizia de impunere pe 2020 primiti si scrisoarea cu asa zisele realizari ale primarului .O perioada comunitatea o sa-i umple frigiderul cu tot ce are nevoie .
cetatean:
(27 Ianuarie 2020, 14:34)
Am iubit Slobozia lui Pinter......ai dreptate suta la suta !  felicitari ! 
Am iubit Slobozia lui Pinter :
(27 Ianuarie 2020, 12:39)
Buna ziua,

Am trait in Slobozia lui Glodeanu, a lui Pinter  si imi placea cum arata - cel putin pe timpul lui Ioan Pinter  - un oras curat, verde, cu mult spatiu verde .
Apoi, nu stiu ce s-a intamplat  - ca din an in an Slobozia a decazut din punct de vedere economic , dar si al arhitecturii urbane.
Fiecare neavenit  ( primar ) a avut grija sa isi impuna " creatia " , au ciopartit strazile, au inventat monumente si spatii care nu au nicio legatura cu nimic...  
 Intrarea in Slobozia ( dinspre deja celebrul pod peste Ialomita) arata ca la  19.. , acum ce au inceput sa refaca sensul giratoriu si sa mai puna niste asfalt . ( poate schimba si  ce a mai ramas bordurile ala  vopsite cu galben )
Fiecare  om de afaceri si-a aranjat magazinul dupa chipul si asemanarea lui ... tot bulevardul Matei Basarab este o sorcova; fiecare a mai ocupat putin din trotuar, cu o vitrina, cu o usa, o scara ... ( daca ii cauti, toti au autorizatii )  
Trotuarele  dupa stradutele secundare sunt un pericol pentru oricine  - te impiedici in  gropi si in  gropite, spatiile verzi sunt o rusine, sosele toate  sunt peticite !
Toata lumea cara apa la bidoane !!  -  din punctul meu de vedere este cel mai mare atentat la sanatatea populatiei  !  
Si poate lista ar putea continua  ... 
....  nu inteleg,  unde sunt Oamenii Frumosi din Slobozia?   
Ghinion rosu :
(26 Ianuarie 2020, 12:13)
Multumim guvernarii locale psd!Avem asa multe amintiri cu noroiul din Cart.Garii Noi,ca le am uitat pe alea din copilarie!Multumiri pentru amenajarea parcarii din zona Primarie-parc E14.Bine ca v ati rezervat locuri ptr masinile MAi.Pentru 20 locuri de parcare in plus ati distrus intreaga zona,plus locurile pierdute intre primarie si prefectura. E un mare sant acolo.Multumim.Pentru lipsa arborilor din intreg orasul=mtumim.Pentru maturoaiele ce ridica nori de praf=multumim.Pentru slaba iluminare a multor zone din oras=tot in gura va multumim!Mă mocioniule!Ai vazut cum arata acum Parcul Mare pe Chimiei?Cum arata acum 10 ani?Verdeata,arbori,nu atatia rahati de câini ...Care este zona de promenada a orasului?Vai de"realozarile "voastre!
Alo, Alo!:
(25 Ianuarie 2020, 11:20)
Stati linistiti la locurili dvs. tovarasi! Asa ne linistea cel mai iubit fiu al poporului. Ce, ne-a apucat revolutia acum? Pastrati-va energia pentru alegeri! Atunci, calm, cu mintea lucida puneti stampila pe un primar care nu este tributar unor partide mafiote, cum sunt cele care s-au rotit la putere de 30 de ani. Chiar nu intelegem ca actualul "gluga de ciocani" este rodul psd? si ca urmatorul propus de psd va fi cel putin la fel? Candidatul pnl, de fapt fostul pdl al lui basescu, credeti ca nu va face cei va dicta tinel? Nu exista oameni providentiali in partidele astea corupte, ci doar slugi, care executa orbeste comenzile venite de la partid si de la firmele lor de casa. Doar de aia ii arunca in lupta, pentru resurse, bani si influenta pentru partid. Asa ca, haideti sa ne gandim de 100 de ori inainte de a pune stampila pe buletinul de vot!
P.S. Stiti ca intrebarile voastre pentru primar sunt retorice, el nu va raspunde niciodata pentru nerealizarile sale, va continua sa se laude pe retelele de socializare...
Horațiu:
(24 Ianuarie 2020, 23:47)
Interesante observațiile ante-comentatorilor cu privire la prezentarea eficienței angajaților primăriei în raport cu salariile/beneficiile acestora. Dar cu siguranță nu o să vedem așa ceva, drept urmare să ne prezentăm la vot și să ștergem pe jos cu această clică de incompetenți.
MINCINOSI:
(24 Ianuarie 2020, 22:34)
DOI MINCINOSI ADRIAN SI MORARU sau certat pe minciuni .tu ai mintit ,ba tu mai pus sa zic nu uitam IN ULTIMILE SAPTAMINI DE CAMPANIE ATI SCORNITO PE AIA CU GROAPA  cind ati vazut ca slobozeni au pus botul VOI ATI RIS DE BUCURIE CA IATI PACALIT .......
Mihale:
(24 Ianuarie 2020, 15:59)
Dragul nostru Primar, auzi cumva ce-și doresc cetățenii acestei localități? Ai curaj să treci de la limbajul de lemn la o discuție sinceră despre obligațiile funcționarilor publici față de cetățeni, despre corectitudine și cinste, despre transparență și onestitate? Sau ești bun doar de dat din gură cu ziceri politice și propragandistice.
Da, vrem transparență în ce privește cheltuirea banului public!
Da, vrem onestitate în ce privește eficiența angajaților primăriei!
Da, vrem să știm pe ce sunt cheltuiți banii noștrii!
Cerem prea mult? Dacă da, ne vom vedea la vot și pe urmă nu cred că ne vom mai vedea!!!
ion:
(24 Ianuarie 2020, 14:49)
Ilie ai omis sa ceri salariul si realizariile lui A. angajat cu juma de norma de Oyl si firma care a cumparat sediul facultati Biotera care dupa ora 13 intra in circiuma si este imbalsamat zilnic din ofertelor firmelor mentionate.
ilie:
(24 Ianuarie 2020, 14:10)
Radu te sustin si doresc ca primaru sa prezinte activitatea si salariile inregistrate de directorii A., T., D. si A. sef serviciu fonduri si C. sef birou .{inclusiv consiiliile de administratie ,cenzoratele)Sa mai adauge si salariul menegerului P. si realizari . 
@Radu:
(24 Ianuarie 2020, 12:05)
Da, de acord, vreau să știu și eu performanțele acestei administrații în raport cu salariile încasate de angajații primăriei. Pentru că în comunitate nu s-a schimbat nimic în bine, totul merge mai rău, iar primăria ne îndatorează pe zi ce trece.
Alin:
(24 Ianuarie 2020, 11:57)
De curiozitate, avem oare vreo șansă să apară și un tip cu adevărat serios, cu ceva carte/studii făcute pe bune, cu vocabular și exprimare corectă? Dacă se poate să fie și tânăr, dacă se poate să aibă și ceva experiență de viață și poate și în politică! Cer oare prea mult???
Locatar:
(24 Ianuarie 2020, 11:53)
Că tot discutam de subalternii lui Mocio cel neastâmpărat. Cică urbanistul șef a trimis la instanță o notificare, în procesul pe care îl are administrația cu o asociație de locatari, că autovehiculele de tonaj greu nu pot aproviziona magazinul PROFI în cauză, ținând cont de tipul de activitate desfășurată și de lățimea carosabilului care este destul de îngust (spune reputatul funcționar public). Surpriză, locatarii au atașat la dosarul instanței zeci de fotografii în care respectivul magazin este aprovizionat cu auto de peste 7 to, în unele situații chiar și de 12 to. Noi ce să mai credem! Domnule Primar, aveți vreo reacție?
Radu:
(24 Ianuarie 2020, 11:39)
Bravo Alina. Subscriu la solicitarea ta și îl provoc pe primar să ne prezinte și nouă eficiența funcționarilor din Primărie, comparativ cu realizările acestora pentru comunitate. Să ne prezinte salariile consilierilor personali, ale șefilor de direcții, ale unor protejate de tipul G.P. La fel salariul reputatului administrator al orașului, domnul P. Pur și simplu s-au creat niște funcții pentru protejații de partid, dar oamenii aceștia nu au făcut nimic pentru comunitate! Aștept reacția oficialului!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Feb 2020
220 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Februarie 2020, 09:10


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(234 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(330 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


4
O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Februarie 2020, 17:20


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(182 vizualizări - 1 comentariu)


9

DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(213 vizualizări - 0 comentarii)


10

Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița/Prahova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au indisponibilizat peste 4300 de țigarete, 25 litri de băuturi ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:40
(281 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă și duminică, 8/9 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza județului patru șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:25
(224 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Polițiștii au amendat cerșetorii

Duminică, 9 februarie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pe linia prevenirii și combaterii parazitismului stradal, depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2020, 16:20
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infractori arestați

Miercuri, 5 februarie a.c., polițiștii din Jilavele, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2020, 13:40
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Cod Roșu de viscol și ninsori în Ialomița

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi vizate de Cod Roșu de viscol și ninsori. Astfel, Ialomița va intra sub incidența Codului Roșu de viscol și ninsori de miercuri, 5 februarie 2020, orele 22,00, până joi, 6 februarie 2020, orele 8,00. Să precizăm că fenomenele vizate de Codul Roșu de viscol și ninsori fac referire la intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85-90 km/h, viscol, ninsori relativ abundente, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:50
(1073 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Marți, 4 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DJ213, în afara ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 11:45
(391 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

Miloșești: Bărbat de 60 de ani, mort în casa incendiată

În noaptea de marți spre miercuri, 4/5 februarie 2020, în jurul orelor 23,45, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2020, 09:10
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la Căzănești: Pieton lovit de o mașină!

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:40
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, drogat la volan

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 16:35
(449 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Arestat pentru «vătămare corporală»

Luni, 3 februarie a.c., polițiștii din Coșereni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:25
(321 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: Modificări privind cuantumul alocației de stat pentru copii

În conformitate cu prevederile Legii nr. 214/2019, pentru completarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, începând cu data de 1 ianuarie 2020, cuantumul alocației de stat ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:20
(470 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului (cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h) și ninsori viscolite, la nivelul RAJA SA Constanța s-a decis activarea Comandamentului pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:15
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în localitatea Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:10
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Gârbovi

Incendiu la o casă din Gârbovi

În noaptea de luni spre marți, 3/4 februarie 2020, în jurul orei 00,25, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 15:05
(379 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


Vlădeni: S-au înecat în apele Borcei

Doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din comuna Vlădeni, s-au înecat în cursul zilei de luni, 3 februarie 2020, în apele Brațului Borcea. Aceștia se aflau într-o barcă alături de alți doi bărbați, de 36 și ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 14:35
(525 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Coșereni: Accident rutier cu 3 autoturisme

Trei autoturisme au fost avariate și o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier petrecut în zona localității Coșereni. Evenimentul rutier s-a produs marți, 4 februarie 2020, ...[citește_toată_știrea]

4 Februarie 2020, 11:09
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Buzău, descoperit la Gârbovi

În data de 31 ianuarie 2019, în jurul orelor 19,30, polițiștii ialomițeni au identificat în localitatea Gârbovi un autoturism declarat furat de către polițiștii din Buzău. Un tânăr de 18 ani, din Pogoanele ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:50
(486 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei agresate de soți

Sâmbătă, 1 februarie a.c., o femeie din comuna Dridu a sunat la 112 solicitând ajutor împotriva soțului de 45 de ani care ar fi agresat-o. La fața locului s-au deplasat polițiștii din orașul Fierbinți- ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:40
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un bărbat ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu alcooltestul ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2020, 16:15
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...