Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Hologramele administrative ale futurologului Mocioniu

Hologramele administrative ale futurologului Mocioniu

Vi-l mai aduceți aminte pe Hâncu?! Ăla care promitea câte un cutremur pe an până s-o alege praful din România... Ei, bine, așa face și primarul Sloboziei, dar cu metode diferite. În campania electorală din 2016, ca urmare a decodării unui mesaj european venit din viitor, Adrian Mocioniu promitea Sloboziei 22 de proiecte edilitare. După aproape 4 ani de mandat, reia 10 dintre promisiuni pentru mandatul 2020-2024 și cosmetizează restul eșecurilor în realizări parțiale. Captura de ecran care însoțește textul este de pe pagina sa de Facebook, de unde a lansat în spațiul public scrisoarea anuală către slobozeni. Ca în fiecare an, fanteziile sale administrative acoperă tot spectrul socio-economic al ora­șului, de la parcuri europene, la mega-investiții și colectare selectivă a gunoiului. Numai că previziunile administrative nu sunt la modă anul ăsta. Iar comentariile slobozenilor vă scutesc de cele pe care le-am putea produce noi. Iată ce spune, de exemplu, Ion Istrate: «Cu transportul sunt de acord, restul sunt promisiuni electorale. Să vedem și pe urmă apreciem!». Cum până la alegeri mai sunt 5 luni, e puțin probabil că vom mai vedea ceva. Soluția, credem noi, o repre­zintă achizițio­na­rea unui proiector 3D. Caz în care, primarul Sloboziei va putea oferi, la cerere, holograme administrative personalizate tuturor slobozenilor.

23 Ianuarie 2020, 17:05 (4659 vizualizări - 24 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu și-a luat adio de la Primăria Slobozia
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Comentariile cititorilor:


vaidenoi:
(2 Februarie 2020, 19:58)
Da, e adevărat, pe vremea lui Pinter Slobozia arăta mult mai bine. Paradoxal, am involuat. Totul e murdar: infecte trotuarele pline de denivelări, cu dalele aiurea montate, spații ”verzi” amărâte, pline de gunoaie, fără îngrijire și uscate vara(gândiți-vă cum alții, în piatră sau deșert, au adevărate gradini, PE CARE LE UDĂ ZILNIC!), spațiile comerciale alandala, care cum a vrut, totul arată ca un târg de vechituri, Casa de Cultură  - masivă, inutilă, un colos lasat ăn paragină, , groapa de la Prefectură scumpa și inundată, mai inutilă decât orice. GROAPĂ ÎN FAȚA PRIMĂRIEI!!! CU BURUIENI ȘI BROAȘTE!!! Nu sunt coșuri de gunoi suficiente, totul e murdar, murdar, murdar. Jegos. Nu mai e de mult timp o plăcere să faci o plimbare, niciunde în acest oraș. Mizerie multă, mirosuri pestilențiale, apă otrăvită. Țânțari Etc........
Domnule primar, pune mâna și fă curățenie! Spală străzile cu detergent și apă cu presiune, pune poliția locală la treabă, asociațiile de locatari și patronii spațiilor comerciale să curețe totul în jurul blocurilor și al spațiilor lor și ”Înverzește” și ”Înflorește” orășelul ăsta” Lasă ”planurile mărețe” și vorbele fără rost! Fă ăn așa fel să rămână și ceva bun după dumneata! Să nu-ți fie rușine să ieși pe stradă, printre oameni.
platitor:
(27 Ianuarie 2020, 16:46)
'' Dragi slobozeni " in citeva zile pregatitiva sa primiti realizarile lui Mocioniu concomitent cu decizia de impunere pe 2020 primiti si scrisoarea cu asa zisele realizari ale primarului .O perioada comunitatea o sa-i umple frigiderul cu tot ce are nevoie .
cetatean:
(27 Ianuarie 2020, 14:34)
Am iubit Slobozia lui Pinter......ai dreptate suta la suta !  felicitari ! 
Am iubit Slobozia lui Pinter :
(27 Ianuarie 2020, 12:39)
Buna ziua,

Am trait in Slobozia lui Glodeanu, a lui Pinter  si imi placea cum arata - cel putin pe timpul lui Ioan Pinter  - un oras curat, verde, cu mult spatiu verde .
Apoi, nu stiu ce s-a intamplat  - ca din an in an Slobozia a decazut din punct de vedere economic , dar si al arhitecturii urbane.
Fiecare neavenit  ( primar ) a avut grija sa isi impuna " creatia " , au ciopartit strazile, au inventat monumente si spatii care nu au nicio legatura cu nimic...  
 Intrarea in Slobozia ( dinspre deja celebrul pod peste Ialomita) arata ca la  19.. , acum ce au inceput sa refaca sensul giratoriu si sa mai puna niste asfalt . ( poate schimba si  ce a mai ramas bordurile ala  vopsite cu galben )
Fiecare  om de afaceri si-a aranjat magazinul dupa chipul si asemanarea lui ... tot bulevardul Matei Basarab este o sorcova; fiecare a mai ocupat putin din trotuar, cu o vitrina, cu o usa, o scara ... ( daca ii cauti, toti au autorizatii )  
Trotuarele  dupa stradutele secundare sunt un pericol pentru oricine  - te impiedici in  gropi si in  gropite, spatiile verzi sunt o rusine, sosele toate  sunt peticite !
Toata lumea cara apa la bidoane !!  -  din punctul meu de vedere este cel mai mare atentat la sanatatea populatiei  !  
Si poate lista ar putea continua  ... 
....  nu inteleg,  unde sunt Oamenii Frumosi din Slobozia?   
Ghinion rosu :
(26 Ianuarie 2020, 12:13)
Multumim guvernarii locale psd!Avem asa multe amintiri cu noroiul din Cart.Garii Noi,ca le am uitat pe alea din copilarie!Multumiri pentru amenajarea parcarii din zona Primarie-parc E14.Bine ca v ati rezervat locuri ptr masinile MAi.Pentru 20 locuri de parcare in plus ati distrus intreaga zona,plus locurile pierdute intre primarie si prefectura. E un mare sant acolo.Multumim.Pentru lipsa arborilor din intreg orasul=mtumim.Pentru maturoaiele ce ridica nori de praf=multumim.Pentru slaba iluminare a multor zone din oras=tot in gura va multumim!Mă mocioniule!Ai vazut cum arata acum Parcul Mare pe Chimiei?Cum arata acum 10 ani?Verdeata,arbori,nu atatia rahati de câini ...Care este zona de promenada a orasului?Vai de"realozarile "voastre!
Alo, Alo!:
(25 Ianuarie 2020, 11:20)
Stati linistiti la locurili dvs. tovarasi! Asa ne linistea cel mai iubit fiu al poporului. Ce, ne-a apucat revolutia acum? Pastrati-va energia pentru alegeri! Atunci, calm, cu mintea lucida puneti stampila pe un primar care nu este tributar unor partide mafiote, cum sunt cele care s-au rotit la putere de 30 de ani. Chiar nu intelegem ca actualul "gluga de ciocani" este rodul psd? si ca urmatorul propus de psd va fi cel putin la fel? Candidatul pnl, de fapt fostul pdl al lui basescu, credeti ca nu va face cei va dicta tinel? Nu exista oameni providentiali in partidele astea corupte, ci doar slugi, care executa orbeste comenzile venite de la partid si de la firmele lor de casa. Doar de aia ii arunca in lupta, pentru resurse, bani si influenta pentru partid. Asa ca, haideti sa ne gandim de 100 de ori inainte de a pune stampila pe buletinul de vot!
P.S. Stiti ca intrebarile voastre pentru primar sunt retorice, el nu va raspunde niciodata pentru nerealizarile sale, va continua sa se laude pe retelele de socializare...
Horațiu:
(24 Ianuarie 2020, 23:47)
Interesante observațiile ante-comentatorilor cu privire la prezentarea eficienței angajaților primăriei în raport cu salariile/beneficiile acestora. Dar cu siguranță nu o să vedem așa ceva, drept urmare să ne prezentăm la vot și să ștergem pe jos cu această clică de incompetenți.
MINCINOSI:
(24 Ianuarie 2020, 22:34)
DOI MINCINOSI ADRIAN SI MORARU sau certat pe minciuni .tu ai mintit ,ba tu mai pus sa zic nu uitam IN ULTIMILE SAPTAMINI DE CAMPANIE ATI SCORNITO PE AIA CU GROAPA  cind ati vazut ca slobozeni au pus botul VOI ATI RIS DE BUCURIE CA IATI PACALIT .......
Mihale:
(24 Ianuarie 2020, 15:59)
Dragul nostru Primar, auzi cumva ce-și doresc cetățenii acestei localități? Ai curaj să treci de la limbajul de lemn la o discuție sinceră despre obligațiile funcționarilor publici față de cetățeni, despre corectitudine și cinste, despre transparență și onestitate? Sau ești bun doar de dat din gură cu ziceri politice și propragandistice.
Da, vrem transparență în ce privește cheltuirea banului public!
Da, vrem onestitate în ce privește eficiența angajaților primăriei!
Da, vrem să știm pe ce sunt cheltuiți banii noștrii!
Cerem prea mult? Dacă da, ne vom vedea la vot și pe urmă nu cred că ne vom mai vedea!!!
ion:
(24 Ianuarie 2020, 14:49)
Ilie ai omis sa ceri salariul si realizariile lui A. angajat cu juma de norma de Oyl si firma care a cumparat sediul facultati Biotera care dupa ora 13 intra in circiuma si este imbalsamat zilnic din ofertelor firmelor mentionate.
ilie:
(24 Ianuarie 2020, 14:10)
Radu te sustin si doresc ca primaru sa prezinte activitatea si salariile inregistrate de directorii A., T., D. si A. sef serviciu fonduri si C. sef birou .{inclusiv consiiliile de administratie ,cenzoratele)Sa mai adauge si salariul menegerului P. si realizari . 
@Radu:
(24 Ianuarie 2020, 12:05)
Da, de acord, vreau să știu și eu performanțele acestei administrații în raport cu salariile încasate de angajații primăriei. Pentru că în comunitate nu s-a schimbat nimic în bine, totul merge mai rău, iar primăria ne îndatorează pe zi ce trece.
Alin:
(24 Ianuarie 2020, 11:57)
De curiozitate, avem oare vreo șansă să apară și un tip cu adevărat serios, cu ceva carte/studii făcute pe bune, cu vocabular și exprimare corectă? Dacă se poate să fie și tânăr, dacă se poate să aibă și ceva experiență de viață și poate și în politică! Cer oare prea mult???
Locatar:
(24 Ianuarie 2020, 11:53)
Că tot discutam de subalternii lui Mocio cel neastâmpărat. Cică urbanistul șef a trimis la instanță o notificare, în procesul pe care îl are administrația cu o asociație de locatari, că autovehiculele de tonaj greu nu pot aproviziona magazinul PROFI în cauză, ținând cont de tipul de activitate desfășurată și de lățimea carosabilului care este destul de îngust (spune reputatul funcționar public). Surpriză, locatarii au atașat la dosarul instanței zeci de fotografii în care respectivul magazin este aprovizionat cu auto de peste 7 to, în unele situații chiar și de 12 to. Noi ce să mai credem! Domnule Primar, aveți vreo reacție?
Radu:
(24 Ianuarie 2020, 11:39)
Bravo Alina. Subscriu la solicitarea ta și îl provoc pe primar să ne prezinte și nouă eficiența funcționarilor din Primărie, comparativ cu realizările acestora pentru comunitate. Să ne prezinte salariile consilierilor personali, ale șefilor de direcții, ale unor protejate de tipul G.P. La fel salariul reputatului administrator al orașului, domnul P. Pur și simplu s-au creat niște funcții pentru protejații de partid, dar oamenii aceștia nu au făcut nimic pentru comunitate! Aștept reacția oficialului!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 26 Sep 2020
282 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(52 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


8
Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(182 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(114 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(102 vizualizări - 0 comentarii)


12

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(102 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(219 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(337 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(253 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(659 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gogu de la borduri în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Pavel în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități #pasajladrajna în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Balea în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Nona în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Costel în 4 kilograme de droguri, descoperite într-un colet ce urma să ajungă la un bărbat din Perieți Gigel în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Ion în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița colocatar katanga în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Nu mi veti da mesajul în Scrisoare pentru tine :)))) în Ieri am primit vizita lui Dan Barna, președintele USR. cetatean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Gigel în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Vali în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Nesimtire nocturna în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Om cu om... în Ieri am primit vizita lui Dan Barna, președintele USR. Succes! în Scrisoare pentru tine Benoit în Scrisoare pentru tine Slobozean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Cetățean în Scrisoare pentru tine
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...