Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Orașul fără locuri de veci

Orașul fără locuri de veci

E  oficial! Slobozia nu mai are locuri de veci. Are în schimb soluții pe termen lung. Prima ar fi un nou cimitir în valoare de 10,5 mili­oane de lei. A doua constă în extinderea cimitirului de la Bora pe tere­nurile achiziționate de Primărie cu o sută de mii de euro în 2018 și 2019. Iar a treia va fi propusă în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul lunii ianuarie, când consilierul local Luminița Croitoru va cere rezilierea contractului de concesiune cu firma Petracom, care are în cimitir o concesiune de 1500 mp. Adică vreo 400 de locuri de veci. Până atunci, în cimitir e liniște și pace...

La poarta cimitirului E zi de vineri, ziua Sfântului cuvios Antonie cel Mare, cu dezlegare la ulei și vin. Dar în cimitirul de la Bora nu-i nici țipenie... Doar paznicul și programul de vizitare. De când a venit Dorina s-au mai schimbat lucrurile. Tot se mai fură, dar nu ca pe vremuri. Iar gardurile de fier apucă și ele să ruginească în pământ... Numai locuri de veci nu-s! Că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, d-apăi administratorul! Printre cruci e liniște și pace. Locul ăla din dreapta, amenajat anul trecut, e plin ochi, că slobozenii n-așteaptă. Din stânga se-aud manele. Or fi de la Paros, că numai el a mai rămas... Paros e consilierul primarului Mocioniu și proprietarul singurei firme de pompe funerare care funcționează cu aviz de la Primărie. Așa zice el! Consilierul local Luminița Croitoru zice că nu și cere denunțarea unilaterală a contractului pentru că «interesul local o impune» în baza Legii 102 din 2014, privind cimitirele, a hotărârii Consiliului Local 741 din 2016 și a Regulamentului privind cimitirele. Numai că în Regulament nu scrie nimic despre denunțarea unilate­rală și nici despre aviz. Pentru că de-abia acum se face un Regulament care să le conțină...

Morții cu morții, viii cu viii După o jumătate de oră de plimbat prin cimitir, găsim un aparținător. Georgeta Grigore are aproape 70 de ani și copiii în Spania. Așa au făcut bani și i-au cumpărat o casă la Săveni, mare, cu pridvor, că le sunt dragi tradițiile. Și-acum ar vrea să aibă ea grijă de casă până or veni ei și cât o mai putea... Dar nu vrea să-și lase bărbatul aici, în cimitir. «A fost bărbat bun, maică. Nu m-a bătut, a adus banii acasă, a avut grijă de copii! Și nici nu bea săracul, că suferea de stomac. De-aia a și murit. Iar acum vreau să-l mut și pe el la Săveni, să ne îngroape copiii acolo pe amândoi. Și caut o firmă să îmi ia mortul cu tot cu cruce și să le las groapa la schimb. Că am auzit că e scump, maică, locul în cimitir. Și uite, eu le dau două, numai să mi-l ducă pe Ionel la Săveni. Nu știți unde să întreb?!». De știut, știm. Dar nu e legal. Ridicăm prudent din umeri și o lăsăm cu grijile ei. În drum spre ieșire dăm peste angajații cimitirului. Ne privesc ca pe niște intruși și au dreptate. Toată lumea vrea să le ia pâinea de la gură. Ultimul a fost primarul!

200 mii de lei pentru 400 de morminte Primarul Adrian Mocioniu are soluții pentru criza locurilor de veci la Slobozia. Le știu până și groparii. Prima a fost să ducă cimitirul la granița dinspre Cosâmbești. O bagatelă de 10,5 milioane de lei pentru 7 hectare de loc cu verdeață și 2376 de locuri de veci. Iar dacă îi ajută Dumnezeu și slobozenii cu încă un mandat, îl face și pe-ăla! Dar prin 2023-2024... Dar până atunci oamenii se duc, că n-au încotro și nu pot să aștepte după promisiunile lui. O altă soluție ar fi extinderea aia păcătoasă pentru care a plătit din buget o sută de mii de euro. Dar de un an proiectul zace prin sertare, deși nu e nevoie de PUZ, că legea nu mai cere. Și, spun gurile rele, în ritmul în care se mișcă Urbanismul, și ăsta mai durează un an... Așa că, vrei, nu vrei, soluția e să denunțe consilierii locali contractul de concesiune cu Petracom. Adică cu consilierul său personal, Radu Paros. Numai că Paros cere douăzeci miliarde de-ăia vechi pentru ăia 1500 de mp, că are firmă premiată de 5 ori la târgurile funerare naționale. Da, da! Sunt și de-astea! Prin urmare, soluții există. Numai să vină o dată alegerile și să fie reales. Iar până atunci, să se înghesuie și ei pe unde mai e loc, că n-a rămas nimeni neîngropat pe lumea asta...

26 Ianuarie 2020, 09:15 (4213 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Slobozia percepe taxă pentru identificarea locurilor de veci
Slobozia nu mai are locuri de veci

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(28 Ianuarie 2020, 09:02)
Pentru ce platim 72 lei taxa cimitir ?! pentru nimic......are dreptate in tot ce spune domnul mai sus.......o batjocura ?!  
Dă bine cu șampon că iese:
(28 Ianuarie 2020, 07:44)
Legatura intre ONG animale si oameni?Disproportia! Unul a spanzurat un caine(un dezaxat,oricum) si au strigat cu totii pana l au identificat. (foarte bune). La Dinca in Caracal,daca urla un animal-vuia presa,politaii sapau sa ajunga acolo...Dar pentru o fetita ce a sunat de 3 ori...Nu s a facut nimic.Se cerceteaza!Pentru animale gasim loc de cimitir,sunt importante-dreptul animalelor(??!?) vs oameni..Parca se exagereaza cu iubirea de animale. Parca.Incompetenta locala,de a nu avea idei,teren si oameni potriviti se datoreaza sistemului de angajare,neprofesionalismului si coruptiei.Asa cum avem cimitir in SlNoua,cu ce ar deranja spre Vestul orasului?
si aici e o alta batjocura:
(27 Ianuarie 2020, 22:15)
Cimitirul Bora e o alta batjocura la adresa cetatenilor din Slobozia, dar si o vaca de muls pentru smecherii din psd.
Maresc anual tarifele pentru servicii care nu exista.
Nu exista retea de apa curenta, e doar un robinet in fata biroului unde incaseaza banii.
Nu exista nicio toaleta ! Batranii au nevoie destul de des la toaleta, sunt umiliti sa faca pe ei sau sa faca pe langa garduri.
O mare rusine !!!
Nu te lasa sa faci lucrari cu meseriasi din afara, te obliga sa faci lucrari cu atelierul lui Paros din incinta cimitirului, in vale. 
Paros acum e sfatuitorul personal al primarului Mocioniu si din pozitia ce o are face trafic de influenta. Ar trebui dat afara din cimitir !!
Puradeii misuna si cersesc sau te forteaza sa facceva curatenie cu e ca daca nu iti fac stricaciuni cand pleci.
Nu pazeste si nu protejeaza nimeni.
Am reclamat si au zis ca sunt putini, cimitirul e mare si nu pot sa faca fata la toti.
De ce sa la tot dam bani daca isi bat joc de noi pe toate pozitiile ?
Poate vor acum iar voturile noastre ? Mocioniu, Paros, Ionascu, Stoica numai oameni deosebiti, care de fapt au distrus si furat orasul asta Slobozia !
Flori:
(27 Ianuarie 2020, 19:55)
Bravo,Luminița Croitoru! Hai cu curaj!
#pasajladrajna:
(27 Ianuarie 2020, 18:07)
Nu s-a gandit nimeni la parcarea subterană?Ar fi loc destul, se poate folosi si pe verticală....
@Mai scump sa mori:
(27 Ianuarie 2020, 14:17)
Minte...probabil ca ai, suflet ce-ti mai trebuie! Care este legatura intre ONG pentru animale (care oricum sunt f putine) cu faptul ca primaria nu s-a ingrijit de 10 ani sa extinda cimitirul uman? Vrei sa rezolvi tu problema? esti bine-venit, implica-te, infiinteaza un ONG, du-te in audienta, protesteaza, zbate-te, fa ceva ca sa se vada. Nu, tu scrii doar, blamand iubitorii de animale, care nu au nicio legatura cu lipsa locurilor de veci. Se vede ca nu iubesti nici animalele si nici oamenii. Daca gandeai totusi ceva mai profund ai fi facut alta legatura: din cauza investitiilor paguboase facute de primarii orasului (ionascu - apa nepotabila si stoica cu groapa), care au indatorat foarte mult bugetul local pe zeci de ani, adaugand aici incompetenta actualului, nu sunt bani pentru amenajarea unui nou cimitir, sau extinderea celui existent. Stoica a facut un infochiosc din carton, care a costat cat un apartament cu 2 camere, in loc sa se ocupe de cimitir, iar mocioniu viseaza sali polivalente...
Mai scump sa mori:
(27 Ianuarie 2020, 07:46)
Pentru ca avem organizatii si iubitori de animale nefiresc de mulți,stim unde vom ingropa animalutzele,pentru oameni asteptam infiintarea unor ONGuri ce iubesc semenii si vom rezolva situatia.Radem,dar sa vedeti ce agatam mortii in pomi,la uscat.Sau se vor inventa coparseie cu 2 locuri si se rezolva,era s'un cantec"io pă jos si tu deasupra".
ionascu salvatorul:
(26 Ianuarie 2020, 12:04)
Gaseste ionascu o rezolvare,ca el este inginerul orasului,altul ca el nu se gaseste.Probabil parcarea subterana va fi locul in care acopeiri in ipsos vor putea fi bagati oamenii,ca in China-armata din teracota,la Slobozia armata de trihalometani!Dupa atata apa"potabila"consumata dupa ce moare unul il mai ti in picioare la geam 6 luni si ii incasezi pensia.
Ana:
(26 Ianuarie 2020, 11:31)
Este crunt să-ti decedeze un membru al familiei si să nu ți se poată da loc de veci...Am fost in situația asta!in final s-a rezolvat,dar a fost un stres in plus pe lângă celelalte pregatiri...că de,totul te ia prin surprindere,nu cu "pregătire"!Am vrut să iau 2 locuri de veci c-așa ar fi normal pentru o familie,insă nu s-a putut!Pentru taxa ce se percepe ar fi normal ca cimitirul să aibă patrulă de la poliția comunitară,motivul fiind agasarea din partea copiilor de etnie romă care nu se mulțumesc cu un pachet ce-l primesc,cer si bani,plus că te poți aștepta ca data care vine să-ți găsesti monumentul funerar deteriorat că nu le-ai dat bani!Acum mai nou e oprită si apa in cimitir....in rest toate bune!!!Cât despre dl Paros,e normal să incomodeze,cunoaște multe ,ca fost administrator de cimitir!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Apr 2020
193 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(222 vizualizări - 1 comentariu)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(72 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(197 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(125 vizualizări - 1 comentariu)


9

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(85 vizualizări - 0 comentarii)


10

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(237 vizualizări - 0 comentarii)


12

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(296 vizualizări - 0 comentarii)


13
Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(208 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(861 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(398 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(280 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Grigore în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Jilaveanu în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Pacient în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Virusul in lume în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus izoleta în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Eroare, @ Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! @Jilava. în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! A în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Locuitor Slobozia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus sa nu devenim rasisti în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare gigi în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail @(C)oita în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști @Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Fugiti fratilor in padure în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...