Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!»

Gheorghe Tinel, deputat PNL

«Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!»

Deputatul Gheorghe Tinel susține necesitarea reconfigurării scenei politice locale. În acest sens, el a dat asigurări că PNL Ialomița va avea candidați la nivelul tuturor administrațiilor locale. De­clarațiile au fost făcute în prezența europarlamentarului liberal Cristan Bușoi, care a promis că va des­chide în această primăvară cabinetul europarlamentar din Ialomița. «Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

Ialomița deputatului Tinel Începutul de an i-a oferit deputatului ialomițean Gheorghe Tinel șansa de a relua câteva dintre temele predilecte ale discursurilor sale. Prezent vineri, 24 ia­nuarie 2020, la manifestările oficiale legate de «Mica Unire», el a organizat și o conferință de presă în care a făcut primele declarații politice ale anului. Țintele predilecte ale campaniei sale politice rămân liderii PSD, însă discursul principal a vizat Alegerile Locale din 2020. «Ne pregătim de Alegerile Locale și, sper eu, și de Anticipate... Am intrat în linie dreaptă privind desemnarea candidaților și avem un calendar foarte strâns cu privire la sondajele de opinie în următoarea lună acolo unde credem că doi sau trei candidați de-ai noștri au șanse reale... Anunț de-acum că vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de admi­nistrații locale. Și pentru Consiliul Jude­țean!» a declarat Gheorghe Tinel pe mar­ginea acestui subiect. Gheorghe Tinel a re­fuzat însă să precizeze cine este candidatul PNL Ialomița la Consiliul Județean. «Nu știu dacă voi fi eu sau va fi altcineva... Ca și în cazul candidatului pentru Slobozia, Dragoș Soare, vom alege cel mai bun om pentru această poziție! Ce pot să vă spun însă este că, dacă se va reveni la alegerea pe liste, și eu voi fi pe această listă!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

Bușoi visează și el Alături de Gheorghe Tinel, la confe­rința de presă organizată la sediul PNL Ialomița a participat și europarlamentarul liberal Cristian Bușoi. Acesta a rei­terat promisiunea deschiderii unui cabinet europarlamentar la Slobozia pentru a oferi ialomi­țenilor șansa unui «contact permanent cu Uniunea Europeană» și a făcut o serie de precizări, în calitatea sa de președinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie din Parlamentul European cu privire la po­liticile europene în domeniu: «Este, poate, cea mai importantă Comisie din Parla­mentul European... Și, dincolo de problemele europene, mă interesează ce pot face concret pentru România și, implicit, pentru județul Ialomița! Unul dintre obiectivele mele este să beneficiem într-o proporție cât mai mare de cele 7,5 miliarde de euro destinate Fondului de tranziție justă, pentru acele regiuni care trebuie să își schimbe sistemele energetice. Pentru Ialomița, prioritar pentru mine este atragerea de inves­tiții pentru interconectarea comunităților la rețelele de gaze. Și un al treilea obiectiv care, de asemenea, vizează și Ialomița, îl reprezintă investițiile în tehnologii nepoluante, în tehnologii noi. (...) Pot fi nenumărate idei care pot fi finanțate din aceste fonduri europene, fonduri care pot fi accesate direct de la Bruxelles...».

30 Ianuarie 2020, 13:20 (2698 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Autoritățile știu ce au de făcut!»
«Aș fi onorată să mi se propună să candidez pentru președinția Consiliului Județean!»
«De la 1 ianuarie 2020 va crește valoarea netă a salariului minim!»
Cabinet europarlamentar la Slobozia

Comentariile cititorilor:


De la slobozia :
(29 Februarie 2020, 19:40)
Vad ca mor unii de pe aici, pe de ce "x" , ba de ce "y".... simplu pt ca asa vrea poprul... ca majoritatea decide!!! Asa e democratia comunistilor! :)))
De ce...?:
(6 Februarie 2020, 13:43)
Nu înțeleg de ce sunteți așa de aspri cu cei doi liberali, Tinel și Bușoi pentru că ei nu au nicio vină, sunt niște oameni politici legitimați prin vot de un număr de cetățeni care i-au trimis în Parlamente diferite, pe unul în Parlamentul European, iar pe celălalt în Parlamentul Român! „Vina” o avem noi cei care cu o ștampilă în mână, în ziua votului aplicăm pe buletinul de vot acel cuvânt „VOTAT”, convinși fiind că am făcut o treabă bună! Cum toate cele 16 comentarii sunt foarte aspre cu cele două personaje, încerc, fără să-i apăr să-mi exprim o nedumerire care este foarte vizibilă; În județul Ialomița, cândva fief al P.S.D-ului, în ultima perioadă, P.N.L-ul este partidul care aproape a depășit P.S.D.-ul ca procente și încredere. Fără valori, liberalii sunt pe val datorită Președintelui țării și există o unanimitate aproape în toată țara că numai ei (liberalii) indiferent ce-ar face trebuie să conducă țara, social democrații trebuie să stea în opoziție, ba chiar să dispară ca partid politic.Acest lucru este spus cu multă înverșunare și ură, ba mai mult pare ca o poruncă către alegători să nu mai voteze candidații P.S.D.-ului! De ce s-a ajuns aici? După părerea mea datorită tot nouă alegătorilor care ne este mai comod să ascultăm de un „tătuc” și să legiferăm un sistem care ne va îndepărta de normele democratice.Atenție, să nu fie prea târziu când vom ajunge să ne punem întrebarea: DE CE? 
Mary:
(4 Februarie 2020, 12:35)
  Atât timp cât veți veni cu "iz de Câțu" și probabilitățile lui, incerte de fapt, vis-a-vis de mărirea pensiilor, nici să nu visați la guvernare!!!!
Chhh :
(2 Februarie 2020, 17:54)
Din oacate voi ia-ti ales, fericitilor, va reprezinta 90%, fara suparare, sunteti oglinda celor doi. Asta ati votat, asta aveti, nu va mai plangeti aiurea. Fetele si carecterul a doi scavi este 90% prezent. Fara ale cuvinte, traiti in spatele normalului. Bravo Tinele tine-le bocancul pe cap si indoctrineaza-i cu prostie. Tinele o mai tii minte pe aia, cu sa traiti bine. Acum ca este inca calda, baga si replica, si sa mancati ce a taiat ciomu.
Florin:
(1 Februarie 2020, 14:37)
Uitati-va atent la SOSOI parca-i speriat de maciuci mincinosul,marele ipocrit.I-a intrat in cap politica dar de unde nu e, nici D-zeu nu da. Dute SOSOI sI i-a in primire un card de oi la Sibiu ca sa fii langa el si Sambata si Duminica. Este al doilea dupa Basescu cei  pe care l-ai lasat fara pilozitati in rect.Familia ta te accepta ca Slugoi si pupincurist?
Firicel:
(31 Ianuarie 2020, 15:14)
Alo vecine, Tinel de unde dreacu ai pescuit si gaina asta naufragiata de la Brussel, pe care-o ti langa tine, cine dreacu ti-a bagat-o pe gat, mai vecinicule. Ai grija vecine ca da cu ciocul, ar fii mai bine sa-i pui lesa si sa-i legi ciocul cu banda adeziva, ca sa nu mai cotcodaceasca pe gadul Cotrocenilor. Alo vecine, mai dat pe spate cu listelele pe care te visezi, individual nu incerci, au ti-e frica ca te face muci candidatul Gigel pensionarul. Am inteles ca esti ca esti viteaz ca ai contribuit cu vorbe la pensionarea lui TutacaMuschi, da las-o mai moale ca zgarai pianul. Vecine cand te muti la Slobozia ca sa ne spui care sunt sunt nominalizatii aia extraordinari pentru, Oscarul primariilor. Aculta aici vecine ca la loto cel mult 5 din 66 si aia cu ?
Prefect pnl:
(31 Ianuarie 2020, 14:14)
Umblă vorba prin sat că, o parte din prefectura s-a mutat în sediul nou de la Urziceni, cel din rondul spre Barbulesti, cică e mai profitabil și mai discret pentru unii. Participanții sunt scutiți de unele obligații de serviciu și încărcați cu datorii personale.Multumim Tinel, așteptăm votul.
@toti comentatorii de mai jos:
(31 Ianuarie 2020, 11:52)
Avem marfa "------ maria ta" Dragos Soare si Tinel vor candida peste tot, si la primarie, la CJ, la primariile de municipii, deconcentrate, tot. Avem cate 30 de peruci de fiecare, toate culorile(pe portocaliu in special). Pana la alegeri modificam legea si o sa avem voie cate 3 primarii, ca la membri de CA. Dragos: Primar de Slobozia-Fetesti-Tandarei-facem Adi-Periurbana, scad cheltuielile(sanchi), Tinel: la CJ si primar de Urziceni si de Fierbinti/Cazanesti. Simplu nu? Merge uns, am vazut noi in Germania cand lucram la carnati-Landul Ialomita se va numi...
fan:
(31 Ianuarie 2020, 10:53)
Ma busoi pai ce cauti tu in comisia de energie ca tu parca esti medic de profesie ?
A:
(31 Ianuarie 2020, 09:31)
La Mititica cu voi,Hotiloor!sunteti in politica de 30 de ani si n ati facut nimic,nemernicilor.Si va rog nu mai iesiti voi in prim plan ,lasati tinerii din partid.Provocati reactii grave asupra privitorilor cum ar fi greata ,senzatie ee prea plin si voma!sa va ia naiba
Alt alegator:
(31 Ianuarie 2020, 09:25)
Pentru Alegător sincer! Bravo prietene, ai pus punctul pe i. Am votat schimbarea de garnitură politică în plan național, dar ceea ce văd că se întâmplă în județul unde Tinel nu are nicio realizare notabilă, în afara acelor conferințe de presă unde debitează vrute și nevrute, pur și simplu mă dezgustă. Da, extrem de bună varianta cu Dragoș S., un tip foarte bătăios și în Consiliul județean, foarte pertinent și cu vorbele la el. Dar până acum, numirile PNL-ului local au fost dezastruoase, inclusiv la Prefectură. 
Așa că dragi ialomițeni, vă invit să fiți vigilenți!
Revoltat:
(31 Ianuarie 2020, 09:18)
Nu știu de ce un bun primar trebuie sa aibă și studii superioare ? Facultatea te învață o meserie pentru cei care au făcut o facultate adevărată . Multi primari au ridicat catune la standarde europene și nu au facultăți . Ca un bun primar pe lângă cei șapte ani de acasă maI are și o facultate adevărată e un lucru bun dar nu văd obligatoriu acest lucru.
Snagoveana:
(31 Ianuarie 2020, 08:23)
Bre, nene Tinel prin 2016 in comuna Dridu racolai un primar lingau psd.ist, fost si agrarian fost prieten raposatului Surdu, pe care l-ai pus cap de lista si candidat din partea pnl.ului. Dupa cum te spovedeai singur, iti era prieten bun. Bre nene Tinel te intreb si eu asa pentru un prieten, tu lingi fleclele psd.iste, ce foloase ti-a adus, ca sunt sigura ca nu ai facut, talica acte de caritate, adunand rahatul ciumei rosii. Ia spovedeste-te talica ce avantaje ai avut cu rahatul psd.ist in geanta pnl.ista. Da mai repede sa nu puta geanta. Era sa uit, lui Busoi dentistul i-ai umplut geanta cu ce arunca psd.ul, barbut ca la Barbulesti l-ai invatat. Mare panarama, bun la prosteala mai esti bre, nene Tinele. Cum dumnezu reusesti sa gasesti numai prosti, pe care sa-i minti in fata si sa te si creada. Daca vrei mai multe suna-ma sa te inscrii in audienta.
George :
(31 Ianuarie 2020, 06:58)
Auzi bre nea Tinele?Sti ce ar fi zis tata-moșu? "Aveți pe dracu'sa va ia pe toți!".Unde va scoliti voi in economie,social-politic?In pădurea cu alune?Zici ca vă inruditi pe linie paternă cu gibonii!Pe la scoala voi nu ati trecut?Aveti diplome de GheCristea chiar toti?? Ca suntem chinuiti rău doar cu candidati ce erau repetentii claselor 5-12 si ne este greu.Probabil niste straini ar reprezenta mai corect cetatenii si interesele lor,ca voi prea vă vindeți ușor.
PSD ist de Slobozia:
(30 Ianuarie 2020, 21:17)
Nu e rau. Bravo. Dar suntem curioși daca va revin trădătorii la candidatura. Dacă vin de la alte partide.ca daca e asa...Va cam deziceti. Sunt oameni capabili sibdaca Nu Sunt primari in functii. Trebuie doar sa i descoperiți.daca va raportați la din astiavcare doar fac sensul giratoriu politic e grav. Caci astfel de oameni nubvad decât propriul lor interes. Fiti voi demni si asa cum poporul așteaptă. Puneti punct la oportunism si hahalere politice.unii fiind si primari clovni. Am vazut pe facebok ditamai primarul la costum si cravată urcat pe platforma la stâlp de iluminat.parca la Perieti sau ciochina . Bai ăștia nu mai judeca. Grandomanie combinată cu lipsa de educatie ne da nebuni politici.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
196 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(345 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(106 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(114 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(215 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Va dati cu parerea în «Autoritățile știu ce au de făcut!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...