Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!»

Gheorghe Tinel, deputat PNL

«Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!»

Deputatul Gheorghe Tinel susține necesitarea reconfigurării scenei politice locale. În acest sens, el a dat asigurări că PNL Ialomița va avea candidați la nivelul tuturor administrațiilor locale. De­clarațiile au fost făcute în prezența europarlamentarului liberal Cristan Bușoi, care a promis că va des­chide în această primăvară cabinetul europarlamentar din Ialomița. «Vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de administrații locale. Și pentru Consiliul Județean!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

Ialomița deputatului Tinel Începutul de an i-a oferit deputatului ialomițean Gheorghe Tinel șansa de a relua câteva dintre temele predilecte ale discursurilor sale. Prezent vineri, 24 ia­nuarie 2020, la manifestările oficiale legate de «Mica Unire», el a organizat și o conferință de presă în care a făcut primele declarații politice ale anului. Țintele predilecte ale campaniei sale politice rămân liderii PSD, însă discursul principal a vizat Alegerile Locale din 2020. «Ne pregătim de Alegerile Locale și, sper eu, și de Anticipate... Am intrat în linie dreaptă privind desemnarea candidaților și avem un calendar foarte strâns cu privire la sondajele de opinie în următoarea lună acolo unde credem că doi sau trei candidați de-ai noștri au șanse reale... Anunț de-acum că vom avea candidați proprii pentru toate cele 66 de admi­nistrații locale. Și pentru Consiliul Jude­țean!» a declarat Gheorghe Tinel pe mar­ginea acestui subiect. Gheorghe Tinel a re­fuzat însă să precizeze cine este candidatul PNL Ialomița la Consiliul Județean. «Nu știu dacă voi fi eu sau va fi altcineva... Ca și în cazul candidatului pentru Slobozia, Dragoș Soare, vom alege cel mai bun om pentru această poziție! Ce pot să vă spun însă este că, dacă se va reveni la alegerea pe liste, și eu voi fi pe această listă!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

Bușoi visează și el Alături de Gheorghe Tinel, la confe­rința de presă organizată la sediul PNL Ialomița a participat și europarlamentarul liberal Cristian Bușoi. Acesta a rei­terat promisiunea deschiderii unui cabinet europarlamentar la Slobozia pentru a oferi ialomi­țenilor șansa unui «contact permanent cu Uniunea Europeană» și a făcut o serie de precizări, în calitatea sa de președinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie din Parlamentul European cu privire la po­liticile europene în domeniu: «Este, poate, cea mai importantă Comisie din Parla­mentul European... Și, dincolo de problemele europene, mă interesează ce pot face concret pentru România și, implicit, pentru județul Ialomița! Unul dintre obiectivele mele este să beneficiem într-o proporție cât mai mare de cele 7,5 miliarde de euro destinate Fondului de tranziție justă, pentru acele regiuni care trebuie să își schimbe sistemele energetice. Pentru Ialomița, prioritar pentru mine este atragerea de inves­tiții pentru interconectarea comunităților la rețelele de gaze. Și un al treilea obiectiv care, de asemenea, vizează și Ialomița, îl reprezintă investițiile în tehnologii nepoluante, în tehnologii noi. (...) Pot fi nenumărate idei care pot fi finanțate din aceste fonduri europene, fonduri care pot fi accesate direct de la Bruxelles...».

30 Ianuarie 2020, 13:20 (3595 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Vor fi investiții macroeconomice pentru Ialomița!»
«Șansa acestui județ este resursa umană!»
Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni
Cabinet europarlamentar la Slobozia

Comentariile cititorilor:


De la slobozia :
(29 Februarie 2020, 19:40)
Vad ca mor unii de pe aici, pe de ce "x" , ba de ce "y".... simplu pt ca asa vrea poprul... ca majoritatea decide!!! Asa e democratia comunistilor! :)))
De ce...?:
(6 Februarie 2020, 13:43)
Nu înțeleg de ce sunteți așa de aspri cu cei doi liberali, Tinel și Bușoi pentru că ei nu au nicio vină, sunt niște oameni politici legitimați prin vot de un număr de cetățeni care i-au trimis în Parlamente diferite, pe unul în Parlamentul European, iar pe celălalt în Parlamentul Român! „Vina” o avem noi cei care cu o ștampilă în mână, în ziua votului aplicăm pe buletinul de vot acel cuvânt „VOTAT”, convinși fiind că am făcut o treabă bună! Cum toate cele 16 comentarii sunt foarte aspre cu cele două personaje, încerc, fără să-i apăr să-mi exprim o nedumerire care este foarte vizibilă; În județul Ialomița, cândva fief al P.S.D-ului, în ultima perioadă, P.N.L-ul este partidul care aproape a depășit P.S.D.-ul ca procente și încredere. Fără valori, liberalii sunt pe val datorită Președintelui țării și există o unanimitate aproape în toată țara că numai ei (liberalii) indiferent ce-ar face trebuie să conducă țara, social democrații trebuie să stea în opoziție, ba chiar să dispară ca partid politic.Acest lucru este spus cu multă înverșunare și ură, ba mai mult pare ca o poruncă către alegători să nu mai voteze candidații P.S.D.-ului! De ce s-a ajuns aici? După părerea mea datorită tot nouă alegătorilor care ne este mai comod să ascultăm de un „tătuc” și să legiferăm un sistem care ne va îndepărta de normele democratice.Atenție, să nu fie prea târziu când vom ajunge să ne punem întrebarea: DE CE? 
Mary:
(4 Februarie 2020, 12:35)
  Atât timp cât veți veni cu "iz de Câțu" și probabilitățile lui, incerte de fapt, vis-a-vis de mărirea pensiilor, nici să nu visați la guvernare!!!!
Chhh :
(2 Februarie 2020, 17:54)
Din oacate voi ia-ti ales, fericitilor, va reprezinta 90%, fara suparare, sunteti oglinda celor doi. Asta ati votat, asta aveti, nu va mai plangeti aiurea. Fetele si carecterul a doi scavi este 90% prezent. Fara ale cuvinte, traiti in spatele normalului. Bravo Tinele tine-le bocancul pe cap si indoctrineaza-i cu prostie. Tinele o mai tii minte pe aia, cu sa traiti bine. Acum ca este inca calda, baga si replica, si sa mancati ce a taiat ciomu.
Florin:
(1 Februarie 2020, 14:37)
Uitati-va atent la SOSOI parca-i speriat de maciuci mincinosul,marele ipocrit.I-a intrat in cap politica dar de unde nu e, nici D-zeu nu da. Dute SOSOI sI i-a in primire un card de oi la Sibiu ca sa fii langa el si Sambata si Duminica. Este al doilea dupa Basescu cei  pe care l-ai lasat fara pilozitati in rect.Familia ta te accepta ca Slugoi si pupincurist?
Firicel:
(31 Ianuarie 2020, 15:14)
Alo vecine, Tinel de unde dreacu ai pescuit si gaina asta naufragiata de la Brussel, pe care-o ti langa tine, cine dreacu ti-a bagat-o pe gat, mai vecinicule. Ai grija vecine ca da cu ciocul, ar fii mai bine sa-i pui lesa si sa-i legi ciocul cu banda adeziva, ca sa nu mai cotcodaceasca pe gadul Cotrocenilor. Alo vecine, mai dat pe spate cu listelele pe care te visezi, individual nu incerci, au ti-e frica ca te face muci candidatul Gigel pensionarul. Am inteles ca esti ca esti viteaz ca ai contribuit cu vorbe la pensionarea lui TutacaMuschi, da las-o mai moale ca zgarai pianul. Vecine cand te muti la Slobozia ca sa ne spui care sunt sunt nominalizatii aia extraordinari pentru, Oscarul primariilor. Aculta aici vecine ca la loto cel mult 5 din 66 si aia cu ?
Prefect pnl:
(31 Ianuarie 2020, 14:14)
Umblă vorba prin sat că, o parte din prefectura s-a mutat în sediul nou de la Urziceni, cel din rondul spre Barbulesti, cică e mai profitabil și mai discret pentru unii. Participanții sunt scutiți de unele obligații de serviciu și încărcați cu datorii personale.Multumim Tinel, așteptăm votul.
@toti comentatorii de mai jos:
(31 Ianuarie 2020, 11:52)
Avem marfa "------ maria ta" Dragos Soare si Tinel vor candida peste tot, si la primarie, la CJ, la primariile de municipii, deconcentrate, tot. Avem cate 30 de peruci de fiecare, toate culorile(pe portocaliu in special). Pana la alegeri modificam legea si o sa avem voie cate 3 primarii, ca la membri de CA. Dragos: Primar de Slobozia-Fetesti-Tandarei-facem Adi-Periurbana, scad cheltuielile(sanchi), Tinel: la CJ si primar de Urziceni si de Fierbinti/Cazanesti. Simplu nu? Merge uns, am vazut noi in Germania cand lucram la carnati-Landul Ialomita se va numi...
fan:
(31 Ianuarie 2020, 10:53)
Ma busoi pai ce cauti tu in comisia de energie ca tu parca esti medic de profesie ?
A:
(31 Ianuarie 2020, 09:31)
La Mititica cu voi,Hotiloor!sunteti in politica de 30 de ani si n ati facut nimic,nemernicilor.Si va rog nu mai iesiti voi in prim plan ,lasati tinerii din partid.Provocati reactii grave asupra privitorilor cum ar fi greata ,senzatie ee prea plin si voma!sa va ia naiba
Alt alegator:
(31 Ianuarie 2020, 09:25)
Pentru Alegător sincer! Bravo prietene, ai pus punctul pe i. Am votat schimbarea de garnitură politică în plan național, dar ceea ce văd că se întâmplă în județul unde Tinel nu are nicio realizare notabilă, în afara acelor conferințe de presă unde debitează vrute și nevrute, pur și simplu mă dezgustă. Da, extrem de bună varianta cu Dragoș S., un tip foarte bătăios și în Consiliul județean, foarte pertinent și cu vorbele la el. Dar până acum, numirile PNL-ului local au fost dezastruoase, inclusiv la Prefectură. 
Așa că dragi ialomițeni, vă invit să fiți vigilenți!
Revoltat:
(31 Ianuarie 2020, 09:18)
Nu știu de ce un bun primar trebuie sa aibă și studii superioare ? Facultatea te învață o meserie pentru cei care au făcut o facultate adevărată . Multi primari au ridicat catune la standarde europene și nu au facultăți . Ca un bun primar pe lângă cei șapte ani de acasă maI are și o facultate adevărată e un lucru bun dar nu văd obligatoriu acest lucru.
Snagoveana:
(31 Ianuarie 2020, 08:23)
Bre, nene Tinel prin 2016 in comuna Dridu racolai un primar lingau psd.ist, fost si agrarian fost prieten raposatului Surdu, pe care l-ai pus cap de lista si candidat din partea pnl.ului. Dupa cum te spovedeai singur, iti era prieten bun. Bre nene Tinel te intreb si eu asa pentru un prieten, tu lingi fleclele psd.iste, ce foloase ti-a adus, ca sunt sigura ca nu ai facut, talica acte de caritate, adunand rahatul ciumei rosii. Ia spovedeste-te talica ce avantaje ai avut cu rahatul psd.ist in geanta pnl.ista. Da mai repede sa nu puta geanta. Era sa uit, lui Busoi dentistul i-ai umplut geanta cu ce arunca psd.ul, barbut ca la Barbulesti l-ai invatat. Mare panarama, bun la prosteala mai esti bre, nene Tinele. Cum dumnezu reusesti sa gasesti numai prosti, pe care sa-i minti in fata si sa te si creada. Daca vrei mai multe suna-ma sa te inscrii in audienta.
George :
(31 Ianuarie 2020, 06:58)
Auzi bre nea Tinele?Sti ce ar fi zis tata-moșu? "Aveți pe dracu'sa va ia pe toți!".Unde va scoliti voi in economie,social-politic?In pădurea cu alune?Zici ca vă inruditi pe linie paternă cu gibonii!Pe la scoala voi nu ati trecut?Aveti diplome de GheCristea chiar toti?? Ca suntem chinuiti rău doar cu candidati ce erau repetentii claselor 5-12 si ne este greu.Probabil niste straini ar reprezenta mai corect cetatenii si interesele lor,ca voi prea vă vindeți ușor.
PSD ist de Slobozia:
(30 Ianuarie 2020, 21:17)
Nu e rau. Bravo. Dar suntem curioși daca va revin trădătorii la candidatura. Dacă vin de la alte partide.ca daca e asa...Va cam deziceti. Sunt oameni capabili sibdaca Nu Sunt primari in functii. Trebuie doar sa i descoperiți.daca va raportați la din astiavcare doar fac sensul giratoriu politic e grav. Caci astfel de oameni nubvad decât propriul lor interes. Fiti voi demni si asa cum poporul așteaptă. Puneti punct la oportunism si hahalere politice.unii fiind si primari clovni. Am vazut pe facebok ditamai primarul la costum si cravată urcat pe platforma la stâlp de iluminat.parca la Perieti sau ciochina . Bai ăștia nu mai judeca. Grandomanie combinată cu lipsa de educatie ne da nebuni politici.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Iul 2020
85 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sosele însângerate în județul Ialomița

Sosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, sâmbătă, 4 iulie 2020. 5 persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(75 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(109 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(126 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


8

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(187 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(243 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


12
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


13

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(277 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(191 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(233 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(615 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(207 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» giovani în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» MMC în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Dan în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Baloții LUI STOICA în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» analiza în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» PSD ist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Scutaru Daniel în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» cititor în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Fântânel @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» CONTRIBUABIL în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» CETATEAN în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție cetatean în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Rodica în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Frizeru pnlist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Fff în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Catalin în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Radu V în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Livia în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...