Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Vivani are autorizație de construire pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase

Se întâmplă la Slobozia

Vivani are autorizație de construire pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase

După 2 ani de așteptare, Vivani Salubritate primește aprobarea Primăriei Slobozia pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase. Capacitatea noii celule ar urma să fie de 241500 tone și se va întinde pe o suprafața de 1 hectar. Reamintim că primarul Sloboziei s-a opus vehement acestei extinderi în urmă cu un an. «Ne exprimăm poziția fermă împotriva acestui demers și nu putem susține o eventuală decizie a APM pentru emiterea acordului de mediu în vederea realizării obiectivului!» declara în urmă cu un an Adrian Mocioniu.

Ce vrea Vivani? Vivani Salubritate deține de mai bine de 10 ani o groapă de deșeuri periculoase în incinta Depozitului Zonal pe care îl gestionează. Groapa existentă are o capacitate de 10500 mp și o capacitate disponibilă de depozitare deșeuri periculoase «de 20000 mc, 40000 tone, la o densitate medie=2 t/mc». În urmă cu 2 ani, firma a cerut extinderea acestei facilitați. Conform documentației depuse în anul 2018, noul depozit de deșeuri periculoase al Vivani Salubritate SA presupune o investiție estimată la 5 milioane de euro. «Celula 2» va avea o suprafață de peste 1 hectar (10500 mp), respectiv 170 m lungime și 150 lățime, o adâncime de 3 metri și o înălțime a digului de 2,5 m. Aceasta va însemna un volum de deșeuri periculoase de 115000 mc și o capacitate de 241500 tone, la o densitate de 2,15 mc.

Slobozia s-a opus În mai 2019, în cadrul unei dezbateri publice obligatorii cu privire la această investiție, atât oficialii Primăriei Slobozia, cât și cetățenii orașului, s-au opus public realizării acestei investiții. «Ne exprimăm poziția fermă împotriva acestui demers și nu putem susține o eventuală decizie a APM pentru emiterea acordului de mediu în vederea realizării obiectivului!» declara la momentul respectiv Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei. Mai mult decât atât, el a susținut un proiect de hotărâre, de altfel ilegal, prin care plenul Consiliului Local s-a opus public extinderii gropii de deșeuri periculoase. Proiectul viza «interzicerea sau extinderea construirii unei noi celule de deșeuri periculoase pe teritoriul Sloboziei». În pofida opoziției publice, Vivani Salubritate a demarat procedurile legale pentru obținerea autorizației de construire.

Inevitabilul s-a produs Autorizația de construire a fost eliberată în 8 ianuarie 2020. Inexplicabil, în cele 20 de zile care au trecut de la eliberarea acestei autorizații, primarul Adrian Mocioniu nu a făcut niciun demers public de informare a populației. Marius Buzea, reprezentatul Vivani Salubritate, susține că că procedura este perfect legală și tote condițiile impuse de lege sunt îndeplinite: «Am făcut toate demersurile legale pentru obținerea acestei autorizații de construire... Așa cum spune legea! Asigurăm populația că nu există niciun pericol real, așa cum nici până acum nu a existat vreunul!». Dincolo de legalitate si declarații, decizia Primăriei Slobozia de a elibera această autorizație de construire poate genera și costuri... electorale. Rămâne de văzut cine le va plăti și, mai ales, cum va gestiona administrația locală această problemă în spațiul public.

30 Ianuarie 2020, 17:10 (2332 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Bomba cu ceas de la Vivani ticăie: Groapa de gunoi a Sloboziei a luat foc!
Vivani, acuzată public de încălcarea legislației privind mediul
«Groapa de deșeuri periculoase reprezintă un pericol pentru mediu și cetățeni!»
Consiliul Local Slobozia a votat pentru blocarea investiției Vivani Salubritate

Comentariile cititorilor:


Simulare :
(5 Februarie 2020, 06:49)
Duhoarea,miasmele raspandite de cei ce fabrica mancare de caini este insuportabila in noptile de vara si acelasi ton mieros l au avut si acei investitori pana au obtinut avize si autorizatii.Daca directia vantului vara ar fi din Vest sau NVest,ar fi nenorocire,stiut fiind ca vara vine din S,SVest.Ce zici domnu buzea?
cetatean:
(4 Februarie 2020, 15:07)
Slobozeni....daca este de vina Mediu sa mergem la ei.........daca este de vina Primaria sa mergem la ei.........Adunare Populara pentru sanatatea nostra si a copiilor nostri !  cine se alatura  adunarii ? 
Tom :
(2 Februarie 2020, 10:27)
Ce ton linistitor are acest buzea marius,ca nu este pericol pentru extindere,chiar daca avem denumirea deseuri periculoase.Noi locuim in Slobozia si vara suportam greu miasmele unei fabrici de mancare caini,investitie ce nu trebuia sa deranjeze.Locuiesti in alta zona decat Slobozia marius?Nu a scris nimeni ce deseuri periculoase vor fi anihilate acolo si ce potentiale pericole presupune o avarie a instalatiilor de la groapa gunoi.Ca se mai strica utilajele.Nu uitam "coada de vulpe" a combinatului de acum o luna,denumita scapare"accidentala".Avem destule experiente neplacute si nu vrem adaugata alta.
gigi:
(2 Februarie 2020, 09:20)
unde e furnalul de 60 de metri inaltime care trebuia sa existe de la inceputl activitatii Vivani acest lucru fiind stiut si de garda de  mediu de ani de zile ca trebuia construit
competenti:
(2 Februarie 2020, 08:24)
Apropo de aceste plicuri cu asa zise realizari ale primarului sunt tranzmise an de an datorita aceloras colaboratori ai primarului ,directori care sunt aceeasi de pe vremea lui Ionascu si il magulesc pe primar iar acesta in prostia lui crede ca este cel mai bun si ca il iubesc cu adevarat oamenii .Primarul nu s-a informat ca mai mult de jumatate din aceste plicuri se intorc inapoi  intacte .Poate anul acesta curtea de conturi va face ce trebuia sa faco de ani de zile va imputa contracaloarea scrisorii cu realizarile primarului .
curios:
(1 Februarie 2020, 18:57)
e o regula care, din pacate, s-a impamantenit.
este drept, nu degeaba.
pentru ca oricum rezulattele administratiei publice este nemultumitor cam pe toata linia ( este valabil in oprice localitate sau aproape ),  nu mai conteaza ca ii pui si alte lucruri in carca. in felul asta iti mai mesteci frustrarile si iti justifici tie insusi, nervii varsati prin critici, jigniri si sudalmi. ca trebuie sa te descarci si tu intr-un fel.
dar daca chiar vreti sa va descarcati pe cineva priviti totusi spre agentia de mediu si spre garda de mediu.
acum, cinstit, primarul abia de mai face ceva din fisa postului sau, de ce am fi indreptatiti sa-l criticam ca nu face treaba acestor doua institutii ?
iar o eventuala vinovatie a vreo cuiva din administratie, in legatura cu vivani, cautati-o undeva pe la inceputuri.
PSD ist de Slobozia:
(1 Februarie 2020, 13:04)
banu sa iasa. ce contează starea de sănătate a locuitorilor . cu apa la fel. acum ne aduceți deșeuri periculoase. Baaaaa nebunilor. de fapt băieților deștepți. in orasul asta nu avem pe nimeni sa se ridice ptr.cetateni. Doar golanii ne conduc.
Destinatar fara voie:
(1 Februarie 2020, 11:36)
Gata Adriane,ne au venit plicurile cu situatia impozitului local dar am primit si paginile in care te lauzi cu "reusitele"administtatiei tale cu debut psdist si finalizare...pseudo-psdista.Avizarea gropii nu ai mai notat-o ca dadea rau si prostimea intelege ce ai scris tu in fituica din plic.Dar cum ai reusit sa convingi postasul sa urce pana la etajele superioare??Sa semnam de primirea corespondentei-adica munca de week end,nu gluma.Sunt platiti dublu agentii postali?Plus prosteala ca in plic avem situatia financiara a impozitului local dar nimic despre fituica ce umple plicul sa se rupa.Sa iti fie rusine,o sa iti returnez tot prin posta mizeria de fituica plina de "realizari".Esti la fel de mizerabil ca si hahaila-stoica si ionascu-minciunila-mustatila-setilă. #vanguraciumatilor
gigi:
(1 Februarie 2020, 09:20)
cerealele din jurul gropii nu ajung si pe masa noastra , cei de la mediu nu stiu ca sunt infestate ?
gunoier:
(1 Februarie 2020, 08:29)
Atunci cind e vorba de spaga (...) baga legile sub pres si lucteaza dupa propiile interesa pentru ca nu au fost trasi la raspundere niciodata de catre curte sau alte organe.Alegatorii vor fi cei care ii vor sanctiona .
Cosmin :
(1 Februarie 2020, 07:18)
Vivani este în colaps de câțiva ani buni. Nu au fost în stare sa repare sau sa reconstruiască cupola care a fost distrusa de vânt acum 3-4 ani și care proteja celula de deșeuri periculoase, și acum zic ca o sa investească 5mil de euro într-o celula noua. Poate trebuiau depuși într-un cont banii ăștia ca și garanție sa fim siguri ca se va face treaba asa cum scrie în autorizație.
@ Antonio:
(31 Ianuarie 2020, 19:45)
Daca Mocioniu nu mai era la PSD isi pierdea mandatul de primar si nu mai semna autorizatia de construire ! L-ati exclus ? Nu!  Si-a dat demisia ? Nu ! A semnat o adeziune la alt partid ? Nu !  Deci MINTI ! Incă un PSD-ist care MINTE ! PUNCT !
Carmen:
(31 Ianuarie 2020, 17:31)
Reprezentantul vivani, domnul buzea, locuiește în Slobozia, are copii, are conștiință? Știu răspunsurile.
Un cetatean:
(31 Ianuarie 2020, 15:16)
Aici nu este vorba de alegeri ci de interese,stie ca nu mai ia un mandat si își pregătește terenul.Credeti ca pana acum am avut aer curat in oras sau curatenie sau ce mai vrem noi?Tot cu acordu primăriei langa ad garage e o groapa de gunoi la propiu intr-un cartier,mediul se face ca ploua,Gherman arunca tot ce prinde acolo sa ia un ban pe terenul concesionat de la primarie,lumea e multumita mai putin locuitorii care suporta toată treaba asta ca niste romani adormiți.Deci niste tone de Deșeuri periculoase in plus nu deranjează pe nimeni,le primim ca niste europeni ce suntem,ce vreau sa spun e ca toată lumea ce ar trebui sa vegheze la bunul mers al lucrurilor e agățată,orice partid ar veni mentalitatea e aceeași,uitati-va la omul lui TINEL de la prefectura,niste comuniști puși pe căpătuială.Nici cu cei tineri nu ne e rusine,luam exemplul domnului Rosca Valeriu,orașul e sufocat de gunoi,bălării,maidanezi dar se ocupa momentan de amenajarea parcurilor,treaba profitabila,Curățenia poate sa mai aștepte.Prin unele sectoare ale Capitalei se spală strada cu detergent,la noi se matura cu circurile alea de maturi de Răchită,dar vrem sa progresam,sa fim europeni.Daca a-ti învățat ceva din plimbarea in SUA pe banii noștri de ce nu aplicați Domnu Valeriu?
Gigel:
(31 Ianuarie 2020, 14:08)
In cardasie cu Agentia de Mediu se intampla totul. NU se masoara in oras exact materiile astea poluante, denumite pulbere in suspensie PM10. www.calitateaer.ro si vedeti pe Slobozia ca acestea nu se masoara. De ce? Poate ar trebui cineva sa se autosesizeze!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 02 Apr 2020
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(43 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(44 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(30 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(35 vizualizări - 0 comentarii)


4

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(273 vizualizări - 0 comentarii)


9

Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(198 vizualizări - 0 comentarii)


10
Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(135 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(136 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(824 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(364 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(243 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(557 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(227 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(161 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus ION în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! VASILE în Totul va fi bine! @Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus obiectiv în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Proasta'n târg în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus cetastean în Spitalul Fetești are nevoie de medici și echipamente pentru a trata bolnavii COVID-19 S-a deranjat MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Pacient... în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...