Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca

Conflict deschis în administrația locală

«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca

bonus: Radu Paros taie bilete la greva «spontană» a DADP

Puseul de viscol din 6 februarie 2020 a făcut prima victimă politică. Primarul Slo­boziei, Adrian Mocioniu, l-a demis în fața camerelor de filmat pe Va­leriu Roșca, directorul DADP Slobozia. În replică, acesta l-a acuzat de lașitate, în cadrul unei conferințe de presă. Surse administrative confirmă că funcția de director al DADP va fi ocupată de către consilierul primarului Adrian Mocioniu, Radu Paros. Acesta a negat oficial ca va accepta nominalizarea pe post.

O demisie cusută cu ață de împrumut Primarul Adrian Mocioniu l-a demis în fața camerelor de filmat pe directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca. Vineri, 7 februarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Datele furnizate de șeful DADP nu au fost conforme cu realitatea din teren... Principala problemă a fost că nu s-a acționat atunci când a trebuit cu material antiderapant, deși în Comandament s-a raportat acest lucru... (...) La verificarea pe care am făcut-o personal în teren nu se vedea niciun fel de implicare! Nu am văzut nici măcar personalul care era raportat... În aceste condiții, astăzi am emis o dispoziție prin care am încetat contractul de management al domnului director Roșca!». Primarul Adrian Mocioniu a susținut că demiterea lui Roșca nu are substrat politic: «Nu vreau să cred că am fost sabotat sau că este vorba despre incompetență... Nu mă pronunț!». De asemenea, primarul Adrian Mocioniu a susținut că funcția de director al DADP va fi preluată temporar de către Gheorghe Puia, administratorul public al orașului. Surse administrative confirmă însă faptul că postul de director al DADP este rezervat pentru consilierul personal al primarului Sloboziei, Radu Paros, în prezența căruia au fost făcute declarațiile.

PSD își pune poalele-n cap Luni, 10 februarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, ex-directorul Valeriu Roșca a ținut să dea o replică publică primarul Adrian Mocioniu. El a susținut că acesta nu s-a implicat deloc în activitatea de deszăpezire și că demiterea lui este o decizie abuzivă și ilegală: «Am muncit, alături de colegii mei, 48 de ore neîntrerupt! Ne-am făcut datoria... Ceea ce s-a întâmplat dovedește lașitate. Voi ataca decizia în instanță! Vreau să mă întorc la DADP... Am investit timp, și muncă, și sănătate... Nu e normal să fiu demis pentru că am refuzat să trec alături de domnul primar la PRO România!». Valeriu Roșca a fost susținut pu­blic de către viceprimarii Sloboziei, Rudolf Gradea și Gabriel Mușat. Primul a declarat că, în pofida presiunilor politice exercitate de către primarul Adrian Mocioniu, va continua să își desfășoare activitatea în folosul comunității: «Nu ne încurcăm de niște hârtii prin care ni se dau sau ni se retrag atribuții... Noi facem ce trebuie făcut!». Celălalt viceprimar, Gabriel Mușat, apreciază decizia primarului ca fiind ilegală: «Nu am văzut decizia, dar pot să vă spun fără să greșesc că lui Vali nu i s-a dat dreptul la apărare... E un principiu de drept fundamental peste care nicio instanță nu poate trece!».

Radu Paros taie bilete la greva «spontană» a DADP
În dimineața zilei de 10 februarie 2020, aproximativ 50 de angajați a DADP au organizat o grevă în curtea instituției. Primarul Adrian Mocioniu, alături de consilierul său personal, Radu Paros, s-au deplasat la sediul DADP pentru a detensiona situația. Consilierul Radu Paros a cerut reprezentanților presei să părăsească curtea instituției pe perioada «negocierilor» dintre primar și angajați. «Este o problemă internă. Veți primi un comunicat de presă!» și-a justificat acesta solicitarea. Maniera rudimentară în care este gestionat conflictul dintre DADP și Primăria Slobozia confirmă o realitate tristă și revoltătoare. Indiferent de tabără, actorii politici dovedesc lipsă de discernământ la nivel admi­nistrativ, dispreț total față de cetățenii orașului și dorința de a controla politic situația, indiferent de consecințe. Nici Adrian Mocioniu, nici Valeriu Roșca nu au avut minima decență de a gestiona acest diferend într-un cadru institu­țio­nal, legal și responsabil. Lipsiți de discernământ și incapabili să-și înțeleagă rolul și rostul în cadrul administrației, cei doi oficiali susținuți la momente diferite de PSD, oferă concetățenilor un spectacol jenant și lipsit de sens. Iar în umbra primarului Adrian Mocioniu își face din nou loc în spațiul public Radu Paros, dispus la orice fel de compromis pentru a obține un scaun în primul rând al acestui «freak-show» politic.

10 Februarie 2020, 17:40 (3924 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
«Prefectul Gigi Petre se implică în această răzbunare politică comandată de Marian Pavel!»
«Bă, ești prost? Bă, ești nebun?»

Comentariile cititorilor:


CETACEAN:
(18 Februarie 2020, 18:00)
Astazi la taerile de copaci de peste drum de casa de cultura o armata de oameni condusa de dr. economoc ,de la DADP dar interimaru si ciuoclu ne era ,.Jumatate din efectivul de la politia locala dar de dirijatul circulatiei din intersectie nu se ocupa nimeni ,cioclu nu se pricepe decit la gropi si pomeni .
elena:
(15 Februarie 2020, 15:10)
Ca sa se impace cu dm Stoica trebuie sa ii plimbe cateii din nou prin oras .
contribuabil:
(14 Februarie 2020, 10:34)
Ce face Rosca se roaga la dm Stoica sa ii puna o vorba la Mocioniu ca in vremurile lor bune .
eu:
(13 Februarie 2020, 20:05)
niste .......vai de capul lor de rapandule!
Scarba:
(12 Februarie 2020, 19:28)
Se developează – iată – filmul unei lumi grotești: lumea lor. O lume de borfași & multă curvăsărie (...). Caracterele jegoase nu au avut niciodată nevoie de un îndemn universal ca să se unească. Se unesc firesc, așteptând, totodată, momentul cel mai prielnic pentru trădare. Acești oameni trebuie ocoliți, așa cum ocolești că_ații de pe trotuarele noastre estice, în care spațiul public e cel în care te poți că_a fără consecințe. Cine vrea să meargă cu că_at de borfaș pe tălpi? Destul de mulți – oameni care nu înțeleg că drumurile cele mai scurte sunt, până la urmă, cele care nu duc nicăieri.
Păros la glezne Roșcat in nas:
(12 Februarie 2020, 07:03)
Invata astia tineri niste golanisme in scoala de vara a psd ului...Ar fi treaba lor daca nu ar si a noastra,ar zice Hagi.Tupeul,obraznicia,privirea aia rosie cu capul pe spate si barbia ridicata...Niste abordari de 2 lei.De fapt se vede si in foto.La rosca,ceasul e valoarea,la paros probabil suv ul dar nu e in cadru,ramane fesul iar la mocio valoarea este data de stilul de mers pe jos,ca nu a avut timp dR puia sa il invete chiar tot.3 rozatori de bani,ce au apetit deschis la functii publice, un fel de masterChefi(bucatari) ai politicii locale, niste prefacuti ascunsi in spatele papusarilor sefi,indivizi ce au impresia ca dau bine pe scena politica facand bors!
Jeg:
(11 Februarie 2020, 18:10)
Un ins care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, un posesor de orificii și atât, dar care nu are respect pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( consilier personal al primarului) – dar și din alte afaceri, nu poate fi “om”. Poate fi cel puțin un oportunist. În ultimii ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele financiare, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen R.P. nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esențiale ale vieții: acela de “a fi cinstit și corect”. Omul e construit să fie o hazna.
cetatean:
(11 Februarie 2020, 14:53)
Nu ii e rusine lui kko asta de paros. Cu p mic ca asa merita. O "curva " politica cum rar ai intalnit.  De nu ar mai exista in lumea politica. Sincer suntem satui de el ca dracu' de tamaie. Cum dracu' s-a aciuat la Pro Romania? Domnule Marian Neagu sunteti cu capul pe umeri. Scapati de nemernicul asta. Nu veti castiga nimic alaturi de pleava asta. Un Ratat, cu R mare.
Cetotean:
(11 Februarie 2020, 14:08)
Pe Tr când îl dai afara Moccio
Alt cititor:
(11 Februarie 2020, 09:43)
,,.. psihopații nu se pot opri la nimic și la nimeni, pentru că au nevoie constantă să-și schimbe interesul. Mai devreme sau mai târziu oricum vor simți insatisfacție, se vor plictisi de tot ce au în viață și își vor dori ceva în plus sau ceva diferit. Psihopații sunt impredictibili chiar și în impredictibilitatea lor. Nimeni nu poate spune dinainte când vor începe să saboteze viața altora, ba chiar și pe a lor, pentru aceste scopuri. Minciunile psihopatului sunt dăunătoare, el minte cu maliție, ca și cum ar face o formă de sport. Pentru el, minciuna funcționează ca un mijloc de a-i controla pe alții, manipulându-le percepția asupra realității.."  Ce-ti mai place sportul, Pasule!
ancuta:
(11 Februarie 2020, 08:36)
hai ca mocio face si desface cum vrea muschiu lui asta e replica eu sunt primar si fac ce vreau eu nu ma comanda nimeni mai nou a montat gipiesuri pe trei masini fara nici o forma legala bineinteles ca pe a lui nu si nici pe a mai marelui T. arunca bani cum vor muschi lor ce mai e de zis asta e mocio
Primiti cu ursu'? :
(11 Februarie 2020, 07:02)
Pe asta cu zapada si cei trei pitici de la Slobozia am punctat-o,gata!Parca vorbim de soarta zeilor.Cine l-a numit pe Rosca acolo?Ce il recomandase?Invatati sa pierdeti stimabililor,ca asta e procedura osului de rontait.Nu a fost sa fie anul tau,Rosca.Ai luat-o-n barba cu veorica,i-ai plimbat pă-aia cu autobuzul,toata campania,asta e!Azi,ai mai luat o bubuitura de la fostul tau tovaras.Voi cand planuiati viitorul,nu era la fel?Vezi fotografiile cu toata sleahta facute in urma cu 4 ani.Acum iti rupi barba de zici ca te-ai ratacit in padure.Esti baiat tanar,cauta in librarii volumul"Suge-o Ramona"sa intelegi ceva.Lasa ca va impacati voi,ca ati invartit politica si locurile de munca politizate ca la Ploiesti.La noi politica este ca in basme:va ingrasa sa fiti buni de mancat!
Maria Irina:
(11 Februarie 2020, 06:59)
Este de noastea minții, ce se întâmplă în orașul nostru.
DADP:
(11 Februarie 2020, 06:30)
Primarul & paros ... ,,Mare noroc că există oameni care sunt idioți! Funcția idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înțelege nici geniul, nici normalitatea. Păi cum am cunoaște noi un om pe care-l numim desăvârșit dacă n-ar fi prezenți ăștia, idioții? " scuze, ei sunt sefii la idei, nu idioti.
Paros Radu:
(11 Februarie 2020, 04:40)
Nici nu ma asteptam sa fi corect Adi nici cu mine nici cu cititorii tai. Nu a fost nici un miting spontan ci noi am convocat intalnirea cu salariatii Dadp,din aceasta cauza am zis ca discutam dupa intalnire dar vad va nu te-a mai interesat. Pacat....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 07 Aug 2020
386 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(79 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


8

IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(253 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(231 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(416 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


13

Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(221 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(441 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(694 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(426 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(565 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(526 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...