Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca

Conflict deschis în administrația locală

«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca

bonus: Radu Paros taie bilete la greva «spontană» a DADP

Puseul de viscol din 6 februarie 2020 a făcut prima victimă politică. Primarul Slo­boziei, Adrian Mocioniu, l-a demis în fața camerelor de filmat pe Va­leriu Roșca, directorul DADP Slobozia. În replică, acesta l-a acuzat de lașitate, în cadrul unei conferințe de presă. Surse administrative confirmă că funcția de director al DADP va fi ocupată de către consilierul primarului Adrian Mocioniu, Radu Paros. Acesta a negat oficial ca va accepta nominalizarea pe post.

O demisie cusută cu ață de împrumut Primarul Adrian Mocioniu l-a demis în fața camerelor de filmat pe directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca. Vineri, 7 februarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Datele furnizate de șeful DADP nu au fost conforme cu realitatea din teren... Principala problemă a fost că nu s-a acționat atunci când a trebuit cu material antiderapant, deși în Comandament s-a raportat acest lucru... (...) La verificarea pe care am făcut-o personal în teren nu se vedea niciun fel de implicare! Nu am văzut nici măcar personalul care era raportat... În aceste condiții, astăzi am emis o dispoziție prin care am încetat contractul de management al domnului director Roșca!». Primarul Adrian Mocioniu a susținut că demiterea lui Roșca nu are substrat politic: «Nu vreau să cred că am fost sabotat sau că este vorba despre incompetență... Nu mă pronunț!». De asemenea, primarul Adrian Mocioniu a susținut că funcția de director al DADP va fi preluată temporar de către Gheorghe Puia, administratorul public al orașului. Surse administrative confirmă însă faptul că postul de director al DADP este rezervat pentru consilierul personal al primarului Sloboziei, Radu Paros, în prezența căruia au fost făcute declarațiile.

PSD își pune poalele-n cap Luni, 10 februarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, ex-directorul Valeriu Roșca a ținut să dea o replică publică primarul Adrian Mocioniu. El a susținut că acesta nu s-a implicat deloc în activitatea de deszăpezire și că demiterea lui este o decizie abuzivă și ilegală: «Am muncit, alături de colegii mei, 48 de ore neîntrerupt! Ne-am făcut datoria... Ceea ce s-a întâmplat dovedește lașitate. Voi ataca decizia în instanță! Vreau să mă întorc la DADP... Am investit timp, și muncă, și sănătate... Nu e normal să fiu demis pentru că am refuzat să trec alături de domnul primar la PRO România!». Valeriu Roșca a fost susținut pu­blic de către viceprimarii Sloboziei, Rudolf Gradea și Gabriel Mușat. Primul a declarat că, în pofida presiunilor politice exercitate de către primarul Adrian Mocioniu, va continua să își desfășoare activitatea în folosul comunității: «Nu ne încurcăm de niște hârtii prin care ni se dau sau ni se retrag atribuții... Noi facem ce trebuie făcut!». Celălalt viceprimar, Gabriel Mușat, apreciază decizia primarului ca fiind ilegală: «Nu am văzut decizia, dar pot să vă spun fără să greșesc că lui Vali nu i s-a dat dreptul la apărare... E un principiu de drept fundamental peste care nicio instanță nu poate trece!».

Radu Paros taie bilete la greva «spontană» a DADP
În dimineața zilei de 10 februarie 2020, aproximativ 50 de angajați a DADP au organizat o grevă în curtea instituției. Primarul Adrian Mocioniu, alături de consilierul său personal, Radu Paros, s-au deplasat la sediul DADP pentru a detensiona situația. Consilierul Radu Paros a cerut reprezentanților presei să părăsească curtea instituției pe perioada «negocierilor» dintre primar și angajați. «Este o problemă internă. Veți primi un comunicat de presă!» și-a justificat acesta solicitarea. Maniera rudimentară în care este gestionat conflictul dintre DADP și Primăria Slobozia confirmă o realitate tristă și revoltătoare. Indiferent de tabără, actorii politici dovedesc lipsă de discernământ la nivel admi­nistrativ, dispreț total față de cetățenii orașului și dorința de a controla politic situația, indiferent de consecințe. Nici Adrian Mocioniu, nici Valeriu Roșca nu au avut minima decență de a gestiona acest diferend într-un cadru institu­țio­nal, legal și responsabil. Lipsiți de discernământ și incapabili să-și înțeleagă rolul și rostul în cadrul administrației, cei doi oficiali susținuți la momente diferite de PSD, oferă concetățenilor un spectacol jenant și lipsit de sens. Iar în umbra primarului Adrian Mocioniu își face din nou loc în spațiul public Radu Paros, dispus la orice fel de compromis pentru a obține un scaun în primul rând al acestui «freak-show» politic.

10 Februarie 2020, 17:40 (3106 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca a fost DEMIS!
Rampele de acces din Slobozia, în atenția Avocatului Poporului
«Prefectul Gigi Petre se implică în această răzbunare politică comandată de Marian Pavel!»
«Bă, ești prost? Bă, ești nebun?»

Comentariile cititorilor:


CETACEAN:
(18 Februarie 2020, 18:00)
Astazi la taerile de copaci de peste drum de casa de cultura o armata de oameni condusa de dr. economoc ,de la DADP dar interimaru si ciuoclu ne era ,.Jumatate din efectivul de la politia locala dar de dirijatul circulatiei din intersectie nu se ocupa nimeni ,cioclu nu se pricepe decit la gropi si pomeni .
elena:
(15 Februarie 2020, 15:10)
Ca sa se impace cu dm Stoica trebuie sa ii plimbe cateii din nou prin oras .
contribuabil:
(14 Februarie 2020, 10:34)
Ce face Rosca se roaga la dm Stoica sa ii puna o vorba la Mocioniu ca in vremurile lor bune .
eu:
(13 Februarie 2020, 20:05)
niste .......vai de capul lor de rapandule!
Scarba:
(12 Februarie 2020, 19:28)
Se developează – iată – filmul unei lumi grotești: lumea lor. O lume de borfași & multă curvăsărie (...). Caracterele jegoase nu au avut niciodată nevoie de un îndemn universal ca să se unească. Se unesc firesc, așteptând, totodată, momentul cel mai prielnic pentru trădare. Acești oameni trebuie ocoliți, așa cum ocolești că_ații de pe trotuarele noastre estice, în care spațiul public e cel în care te poți că_a fără consecințe. Cine vrea să meargă cu că_at de borfaș pe tălpi? Destul de mulți – oameni care nu înțeleg că drumurile cele mai scurte sunt, până la urmă, cele care nu duc nicăieri.
Păros la glezne Roșcat in nas:
(12 Februarie 2020, 07:03)
Invata astia tineri niste golanisme in scoala de vara a psd ului...Ar fi treaba lor daca nu ar si a noastra,ar zice Hagi.Tupeul,obraznicia,privirea aia rosie cu capul pe spate si barbia ridicata...Niste abordari de 2 lei.De fapt se vede si in foto.La rosca,ceasul e valoarea,la paros probabil suv ul dar nu e in cadru,ramane fesul iar la mocio valoarea este data de stilul de mers pe jos,ca nu a avut timp dR puia sa il invete chiar tot.3 rozatori de bani,ce au apetit deschis la functii publice, un fel de masterChefi(bucatari) ai politicii locale, niste prefacuti ascunsi in spatele papusarilor sefi,indivizi ce au impresia ca dau bine pe scena politica facand bors!
Jeg:
(11 Februarie 2020, 18:10)
Un ins care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, un posesor de orificii și atât, dar care nu are respect pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( consilier personal al primarului) – dar și din alte afaceri, nu poate fi “om”. Poate fi cel puțin un oportunist. În ultimii ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele financiare, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen R.P. nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esențiale ale vieții: acela de “a fi cinstit și corect”. Omul e construit să fie o hazna.
cetatean:
(11 Februarie 2020, 14:53)
Nu ii e rusine lui kko asta de paros. Cu p mic ca asa merita. O "curva " politica cum rar ai intalnit.  De nu ar mai exista in lumea politica. Sincer suntem satui de el ca dracu' de tamaie. Cum dracu' s-a aciuat la Pro Romania? Domnule Marian Neagu sunteti cu capul pe umeri. Scapati de nemernicul asta. Nu veti castiga nimic alaturi de pleava asta. Un Ratat, cu R mare.
Cetotean:
(11 Februarie 2020, 14:08)
Pe Tr când îl dai afara Moccio
Alt cititor:
(11 Februarie 2020, 09:43)
,,.. psihopații nu se pot opri la nimic și la nimeni, pentru că au nevoie constantă să-și schimbe interesul. Mai devreme sau mai târziu oricum vor simți insatisfacție, se vor plictisi de tot ce au în viață și își vor dori ceva în plus sau ceva diferit. Psihopații sunt impredictibili chiar și în impredictibilitatea lor. Nimeni nu poate spune dinainte când vor începe să saboteze viața altora, ba chiar și pe a lor, pentru aceste scopuri. Minciunile psihopatului sunt dăunătoare, el minte cu maliție, ca și cum ar face o formă de sport. Pentru el, minciuna funcționează ca un mijloc de a-i controla pe alții, manipulându-le percepția asupra realității.."  Ce-ti mai place sportul, Pasule!
ancuta:
(11 Februarie 2020, 08:36)
hai ca mocio face si desface cum vrea muschiu lui asta e replica eu sunt primar si fac ce vreau eu nu ma comanda nimeni mai nou a montat gipiesuri pe trei masini fara nici o forma legala bineinteles ca pe a lui nu si nici pe a mai marelui T. arunca bani cum vor muschi lor ce mai e de zis asta e mocio
Primiti cu ursu'? :
(11 Februarie 2020, 07:02)
Pe asta cu zapada si cei trei pitici de la Slobozia am punctat-o,gata!Parca vorbim de soarta zeilor.Cine l-a numit pe Rosca acolo?Ce il recomandase?Invatati sa pierdeti stimabililor,ca asta e procedura osului de rontait.Nu a fost sa fie anul tau,Rosca.Ai luat-o-n barba cu veorica,i-ai plimbat pă-aia cu autobuzul,toata campania,asta e!Azi,ai mai luat o bubuitura de la fostul tau tovaras.Voi cand planuiati viitorul,nu era la fel?Vezi fotografiile cu toata sleahta facute in urma cu 4 ani.Acum iti rupi barba de zici ca te-ai ratacit in padure.Esti baiat tanar,cauta in librarii volumul"Suge-o Ramona"sa intelegi ceva.Lasa ca va impacati voi,ca ati invartit politica si locurile de munca politizate ca la Ploiesti.La noi politica este ca in basme:va ingrasa sa fiti buni de mancat!
Maria Irina:
(11 Februarie 2020, 06:59)
Este de noastea minții, ce se întâmplă în orașul nostru.
DADP:
(11 Februarie 2020, 06:30)
Primarul & paros ... ,,Mare noroc că există oameni care sunt idioți! Funcția idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înțelege nici geniul, nici normalitatea. Păi cum am cunoaște noi un om pe care-l numim desăvârșit dacă n-ar fi prezenți ăștia, idioții? " scuze, ei sunt sefii la idei, nu idioti.
Paros Radu:
(11 Februarie 2020, 04:40)
Nici nu ma asteptam sa fi corect Adi nici cu mine nici cu cititorii tai. Nu a fost nici un miting spontan ci noi am convocat intalnirea cu salariatii Dadp,din aceasta cauza am zis ca discutam dupa intalnire dar vad va nu te-a mai interesat. Pacat....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
224 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(185 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(392 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(449 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(542 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(313 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
giovani în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii slobozean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...