Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

La Slobozia

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

Scandalul dintre administrația locală a Sloboziei și locatarii blocului din oraș la parterul căruia funcționează un supermarket deschis ilegal este departe de a se termina. Chemați în instanță, reprezentanții Primăriei Slobozia susțin cu documente că accesul mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul în apropierea imobilului este interzis. În realitate, situația este cu totul alta. Camioanele încărcate cu marfă pătrund pe spațiul verde din spatele blocului și blochează toate parcările din zonă. În tot acest timp, Primăria Slobozia a ignorat situația și nu a sancționat reprezen­tanții magazinului deși are toate pârghiile legale pentru a aplica amenzi.

Indiferență administrativă
Încă din 2009, Consiliul Local Slobozia a adoptat o Hotărâre prin care «se stabilesc și se sancționează contravenții la normele privind gospodărirea, administrarea și întreținerea domeniului public și privat al municipiului Slobozia». În spatele blocului din zona Stadionului «1 Mai», imobil la parterul căruia funcționează de aproximativ 6 luni un supermarket deschis ilegal, este însă un adevărat haos. Locatarii reclamă faptul că accesul pe domeniul public este blocat din cauza mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul. Chemați în instanță de locatari pentru a explica modul în care au emis autorizația de construire pentru respectivul magazin, reprezentanții administrației locale au recunoscut cu documente faptul că «aprovizio­narea magazinului nu se poate face cu autovehicule de mare tonaj, ținând cont de tipul de activitate desfășurată și de lățimea carosabilului care este îngust». Între realitatea de la fața locului și cea din documente este însă o mare dife­rență, după cum se poate observa în fotografii. Până în prezent administrația locală nu a luat nicio măsură, chiar dacă are un cadru legal pentru a face un astfel de demers.

Juriștii s-au încurcat în legi
Situația este cu atât mai complicată cu cât repre­zen­tanții administrației locale au încercat să convingă instanța de judecată cu privire la legalitatea cu care a fost emisă auto­rizația de construire necesară deschiderii supermarketului, folosindu-se de documente inexacte sau invocând acte normative care nu aveau legătură cu procesul. În momentul în care reclamanții au cerut Primăriei Slobozia eliberarea unor documente, echipa de juriști a administrației locale, condusă la vremea respectivă de Emilian Barbu, actualul subprefect al județului, a refuzat motivându-și decizia în baza unei legi care se aplică în procesele penale. «Am argumentat prin faptul că ne aflăm în procedurile specifice de judecată ale unui dosar civil, iar legea invocată de reputații juriști Emilian Barbu și Ion Liliana se referă la protecția persoanelor fizice în dosarele penale» susțin reprezentanții Asociației de Locatari 31/U. La sfârșitul acestei luni se desfășoară un nou termen în acest proces.

Filmul unui scandal În octombrie 2019, locatarii blocului situat în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia, sus­ținuți de Asociația de Locatari 31/U care admi­nistrează imobilul, au inițiat o acțiune în instanță împotriva Primăriei Slobozia, prin care solicită administrației locale să anuleze autorizația de construire în baza căreia supermarketul aflat la parterul blocului a fost deschis. Modul în care a fost emis respectivul document ridică multe semne de întrebare în ceea ce privește legalitatea sa, având în vedere că Primăria Slobozia a fost amendată cu 25 mii de lei de către Inspectoratul de Stat în Construcții. Contactați telefonic, reprezentanții magazinului susțin faptul că maniera în care au obținut documentele pentru deschiderea supermarketului a fost legală. «Noi deținem toate documentele necesare funcționării în legalitate a magazinului! De asemenea, am luat toate măsurile necesare pentru a evita disconfortul creat locatarilor...» susțin reprezentanții supermarketului.

11 Februarie 2020, 10:50 (3289 vizualizări - 102 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Liviu:
(17 Februarie 2020, 10:01)
Dragă Cici, sper să nu transformăm acest spațiu în schimbul nostru de idei, în detrimentul altor cititori, dar, fără supărare, reiterăm faptul că asociația, sub nicio formă, nu poate acționa altfel decât în limitele competențelor atribuite de legislația specifică. Deci recomandarea dumneavoastră de a le atrage atenția locatarilor în cauză nu poate fi pusă în aplicare pentru că nu avem acoperire legală pentru așa ceva.
Subliniem faptul că nu cunoaștem nicio situație în care vreunul dintre proprietarii de magazine să fi reclamat aspecte de genul celor semnalate de dumneavoastră.
Reprezentăm interesele membrilor asociației noastre, dar doar în limita cadrului legal specific și nimic mai mult.
Cici:
(17 Februarie 2020, 09:22)
Draga Liviu;eu nu amafirmat niciodata ca actionati pe langa lege.Chiar n am timp si motivatie sa ti fac o intampinare complexa si argumentata .Iti spun sincer doar ca atat de urat se vad izmenele puse la uscat pe acoperisurile magazinelor....nu mai vorbesc ca atunci cand trece cate o nunta sau coloana mortuara locatarii sunt gramada pe aticurile spatiilor comerciale.Chiar crezi ca vreun proprietar de spatiu si arda acordul pt a i fi distrus acoperisul??!Eu cred ca cei din conducerea as ar putea sa le atraga atentia...Va doresc toate cele bune!
Liviu:
(16 Februarie 2020, 23:35)
Dragă Cici, să luăm faptele și să le prezentăm:
1. Asociația de proprietari a acționat doar în limita competențelor legale și cu aprobarea majorității membrilor
2. Asociația de proprietari nu are competență de niciun fel asupra aspectelor pe care le-ai prezentat, pentru că sunt chestiuni ce țin efectiv de locatarii în cauză și proprietarii de magazine care se consideră prejudiciați
3. La fel ca asociația, cei în cauză, dacă se consideră lezați în vreun fel, pot apela la modalitățile legale, pentru rezolvarea respectivelor neînțelegeri
4. Cu toate acestea, la sediul asociației nu au fost reclamate niciun fel de astfel de situații, deoarece cunoaștem că respectivele amenajări au beneficiat de înțelegeri între părțile implicate și au autorizările legale
Totuși dacă considerați că ați indentificat astfel de situații ce se sustrag cadrului legal, vă provocăm să le prezentați, dar cu argumentele probatorii în cauză, altfel vom rămâne în zona speculativă.
În sperața că nu sunteți vreun angajat Profi, vreun funcționar din cadrul Serviciului Urbanism Slobozia (poate chiar urbanistul șef) sau vreun fost proprietar de magazin (și posesor de falnică mustață), vă așteptăm să prezentați lucrurile concrete care pot proba afirmațiile dumneavoastră.
Cici:
(16 Februarie 2020, 13:17)
S a facut liniste n sat......nu mi raspunde nimeni....pai e frumos justitiabililor care sunteti voi justitiabili...!!!
legist:
(16 Februarie 2020, 05:28)
Sa fie sanctionati soferii ! ce va e greu sa intelegeti ?
Cici:
(15 Februarie 2020, 04:14)
Si totusi,daca aveti aveti asa mult simt civic in aceasta asociatie ,nu vreti sa sa luati in discutie la adunarile voastre si faptul ca s au construit balcoane,uscatoare de rufe etc pe acoperisurile care apartin proprietarilor de magazine??!!
Locatar din zona:
(14 Februarie 2020, 13:45)
Pentru Locatar. Sincer, cred că ești angajat Profi și în niciun caz membru al acelei asociații, pentru că în mod clar habar nu ai despre ce decizii au luat majoritatea locatarilor. Doar că am observat că locatarii nu au nimic cu angajații Profi, pentru că nu ei sunt de vină pentru ceea ce se întâmplă, deci hai să încetăm să mai aruncăm cu invective și jigniri pentru că te decredibilizezi singur. Păcat, subiectul în discuție chiar reprezintă o realitate și ar trebui să-l tratăm ca atare.
Relu:
(14 Februarie 2020, 11:10)
Dragi locatari, întreb și eu ca cetățeanul onest și cu frică de autorități. Dar Poliția Locală nu ați sesizat-o, pentru că tot ce am văzut intră clar în competența lor.
Indiferent câte interese ar fi în joc, sunt funcționari plătiți pentru a sancționa astfel de fapte și nu au nicio scuză să nu intervină.
Locatar decent:
(14 Februarie 2020, 09:58)
Pentru Locatar. Oamenii aceia, locatarii din zonă nu fac decât să ceară documentele prin care să verifice că totul a fost legal, nu cer decât respectarea unor prevederi legale. Nu au cerut închiderea magazinului, nu au cerut decât lucruri absolut firești într-o societate civilizată.
Dumneavoastră vi se pare normal ca niște funcționari locali, care sunt plătiți din banii noștrii să manifeste atâta aroganță și indiferență față de contribuabil?
Mie nu mi se pare normal, drept urmare mă declar soliidar cu respectivii locatari, chiar dacă nu locuiesc în zona respectivă. Dar pentru curajul lor, pentru decența manifestată de a prezenta faptele așa cum sunt, da merită aprecierea mea și a celor care chiar cred în dreptate.
AP 31:
(14 Februarie 2020, 09:15)
Confirmăm faptul că asistența juridică în cazul respectiv nu se realizează pe banii locatarilor, este o acțiune pro bono. 
De asemenea, aceste acțiuni au fost stabilite în ședința asociației de proprietari, cu acordul majorității.
Angajator privat:
(14 Februarie 2020, 09:12)
Am parcurs întreg serialul acestei dispute dintre cetățeni ai orașului și administrația locală. Sunt slobozean, locuiesc în continuare, încă, în Slobozia, dar gestionez o mică/medie afacere privată în București. Implicit am și 2 juriști care lucrează pentru mine, dar vreau să spun un lucru. Dacă în zona privată juriștii ar încurca legislația penală cu cea civilă, cum au făcut cei din primărie, dacă ar invoca decizii ale Curții Constituționale care nu există în realitate, cum au făcut cei din primărie, sau ar încurca noțiunile de persoană fizică cu cea de persoană juridică, cum au făcut cei din primărie, atunci acei juriști ar fi de mult dați afară pe ușă, fără niciun fel de discuții. 
În zona privată te joci pe banii acționarilor și nu poți comite asemenea erori, pe când în zona publică - Primăria Slobozia - te joci pe banii contribuabililor și se pare că poți face acest lucru fără consecințe.
@Locatar:
(14 Februarie 2020, 09:05)
Și ca să continuăm discuția. În acest moment, cheltuielile cu judecata sunt 0, pentru că în Slobozia mai există și avocați care acceptă cazuri pro bono, atunci când sesizează abuzuri ale autorităților locale. Cum este cazul de față, unde ilegalitățile comise de primărie sunt evidente. 
Și revin, ce-au făcut locatarii? Au blocat drumul sau au protestat în fața primăriei, cum s-a întâmplat la Buzău, tot cu un magazin Profi? Au aruncat cu pietre în angajați sau au spart vitrinele magazinului?
Au reacționat cu calm, au sesizat autoritățile competente, iar când au văzut că autoritățile nu le răspund sau îi ignoră au ales cea mai curată formă de reacție - instanța de judecată.
Pur și simplu judecătorii vor decide cine are dreptate! 
Iar dacă doriți să continuăm discuția despre acei locatari pe care nu îi interesează, vă stau la dispoziție și mergem împreună la fiecare locatar care a participat la ședința asociației și o să-l rog să-și spună părerea în fața dumneavoastră.
Credeți că există o soluție mai cinstită decât aceasta? Și probabil observați, eu nu v-am jignit cu nimic, chiar dacă exprimarea dumneavoastră anterioară merita poate acest lucru.
@Locatar:
(14 Februarie 2020, 08:56)
Cu tot respectul stimabile locatar, dar nu este acțiunea unei singure persoane. S-a făcut o ședință în care toti membrii asociației au decis, cu majoritate covârșitoare, care vor fi măsurile ulterioare. Este decizia majorității și cred că așa este corect între-o democrație și într-o țară civilizată.
În mod clar nu sunteți membru al acelei asociații pentru că altfel ați fi cunoscut aceste lucruri. Mai mult, administratora în cauză nici măcar nu are drept de vot într-o astfel de ședință. Idem, dacă ați fi fost locatar în zonă sau ați fi participat la acea întrunire ați fi știut aceste lucruri. 
Si la fel de frumos ar trebui să ne exprimăm cu eleganță cu privire la vecini. Dacă aveți ceva de împărțit cu nu știu ce vecini de la etajul 1, cred că alta ar trebui să fie calea de comunicare. La fel și cu administratora asociației care, atenție, nu face decât să pună în practica decizia majorității. Atât și nimic mai mult.
Locatar:
(14 Februarie 2020, 00:21)
De cind s-au mutat niste ciobani in bloc care cred ca totul este al lor si ameninta toata lumea cu bataia si au gasit si o proasta de administratora sa le cinte in struna . Doar acea familie de la etajul 1 face gura cu Profi, pe ceilalti locatari nu prea ii intereseaza asta . Sint probleme mai mari cum ar fi blocul care arata jalnic, tencuiala de la uscatoare poate in orice moment sa cada peste tine cind urci scarile , scuze am zis “scarile”, ca alea nu mai sint scari , sint niste pietroaie sparte. Locatarii platesc in fiecare luna 25 lei fond de rulment dar administratora in loc sa repare scarile sau sa faca fatada blocului , ea plateste avocati ca sa aibe ciobanul de la 1 liniste . Locatarii habar n-au cit costa procesul sau sa fie de acord cu procesul. Sper ca Romarta sa-i sea in judecata pe toti de la etajul 1 si sa le darime cotinetele si cosmeliile ce si le-au construit pe acoperisul magazinului, binenteles fara nici o autorizatie. Mai tin pe scara linga usa si o masina de spalat, cred ca e mai mult de 10 ani, ca nici nu poti sa cari si tu o mobila sau un frigider ceva ca nu ai loc . Pe scurt: scara arata jalnic , administratora nu face nimic pentru scara , in schimb se judeca pentru ca nu are unu lineste. Da pozele din imagine sint facute de la geamul lui.Nu zic ca este bine cu magazinul dar cind sint atitea probleme pe scara? Vorba aia : Tara arde si baba se piaptana.
Avocat:
(13 Februarie 2020, 22:04)
Din tot ce am citit până acum, administrația locală, direct sau prin Poliția locală, trebuia să acționeze pentru sancționarea abaterilor de la cadrul legal. Dacă nu o fac este clar că există anumite piedici de alt gen (șpăgi, intervenții, interese meschine ale edililor locali).
Iar referitor la Poliția locală, asta este, cred că avem cei mai slab pregătiți polițiști. Sunt o pată urâtă pe obrazul slobozenilor și poate, odată, se va găsi cineva cu curaj să facă curățenie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
229 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(141 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(184 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(500 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(388 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(446 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(309 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...