Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

La Slobozia

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

Scandalul dintre administrația locală a Sloboziei și locatarii blocului din oraș la parterul căruia funcționează un supermarket deschis ilegal este departe de a se termina. Chemați în instanță, reprezentanții Primăriei Slobozia susțin cu documente că accesul mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul în apropierea imobilului este interzis. În realitate, situația este cu totul alta. Camioanele încărcate cu marfă pătrund pe spațiul verde din spatele blocului și blochează toate parcările din zonă. În tot acest timp, Primăria Slobozia a ignorat situația și nu a sancționat reprezen­tanții magazinului deși are toate pârghiile legale pentru a aplica amenzi.

Indiferență administrativă
Încă din 2009, Consiliul Local Slobozia a adoptat o Hotărâre prin care «se stabilesc și se sancționează contravenții la normele privind gospodărirea, administrarea și întreținerea domeniului public și privat al municipiului Slobozia». În spatele blocului din zona Stadionului «1 Mai», imobil la parterul căruia funcționează de aproximativ 6 luni un supermarket deschis ilegal, este însă un adevărat haos. Locatarii reclamă faptul că accesul pe domeniul public este blocat din cauza mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul. Chemați în instanță de locatari pentru a explica modul în care au emis autorizația de construire pentru respectivul magazin, reprezentanții administrației locale au recunoscut cu documente faptul că «aprovizio­narea magazinului nu se poate face cu autovehicule de mare tonaj, ținând cont de tipul de activitate desfășurată și de lățimea carosabilului care este îngust». Între realitatea de la fața locului și cea din documente este însă o mare dife­rență, după cum se poate observa în fotografii. Până în prezent administrația locală nu a luat nicio măsură, chiar dacă are un cadru legal pentru a face un astfel de demers.

Juriștii s-au încurcat în legi
Situația este cu atât mai complicată cu cât repre­zen­tanții administrației locale au încercat să convingă instanța de judecată cu privire la legalitatea cu care a fost emisă auto­rizația de construire necesară deschiderii supermarketului, folosindu-se de documente inexacte sau invocând acte normative care nu aveau legătură cu procesul. În momentul în care reclamanții au cerut Primăriei Slobozia eliberarea unor documente, echipa de juriști a administrației locale, condusă la vremea respectivă de Emilian Barbu, actualul subprefect al județului, a refuzat motivându-și decizia în baza unei legi care se aplică în procesele penale. «Am argumentat prin faptul că ne aflăm în procedurile specifice de judecată ale unui dosar civil, iar legea invocată de reputații juriști Emilian Barbu și Ion Liliana se referă la protecția persoanelor fizice în dosarele penale» susțin reprezentanții Asociației de Locatari 31/U. La sfârșitul acestei luni se desfășoară un nou termen în acest proces.

Filmul unui scandal În octombrie 2019, locatarii blocului situat în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia, sus­ținuți de Asociația de Locatari 31/U care admi­nistrează imobilul, au inițiat o acțiune în instanță împotriva Primăriei Slobozia, prin care solicită administrației locale să anuleze autorizația de construire în baza căreia supermarketul aflat la parterul blocului a fost deschis. Modul în care a fost emis respectivul document ridică multe semne de întrebare în ceea ce privește legalitatea sa, având în vedere că Primăria Slobozia a fost amendată cu 25 mii de lei de către Inspectoratul de Stat în Construcții. Contactați telefonic, reprezentanții magazinului susțin faptul că maniera în care au obținut documentele pentru deschiderea supermarketului a fost legală. «Noi deținem toate documentele necesare funcționării în legalitate a magazinului! De asemenea, am luat toate măsurile necesare pentru a evita disconfortul creat locatarilor...» susțin reprezentanții supermarketului.

11 Februarie 2020, 10:50 (7320 vizualizări - 102 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Liviu:
(17 Februarie 2020, 10:01)
Dragă Cici, sper să nu transformăm acest spațiu în schimbul nostru de idei, în detrimentul altor cititori, dar, fără supărare, reiterăm faptul că asociația, sub nicio formă, nu poate acționa altfel decât în limitele competențelor atribuite de legislația specifică. Deci recomandarea dumneavoastră de a le atrage atenția locatarilor în cauză nu poate fi pusă în aplicare pentru că nu avem acoperire legală pentru așa ceva.
Subliniem faptul că nu cunoaștem nicio situație în care vreunul dintre proprietarii de magazine să fi reclamat aspecte de genul celor semnalate de dumneavoastră.
Reprezentăm interesele membrilor asociației noastre, dar doar în limita cadrului legal specific și nimic mai mult.
Cici:
(17 Februarie 2020, 09:22)
Draga Liviu;eu nu amafirmat niciodata ca actionati pe langa lege.Chiar n am timp si motivatie sa ti fac o intampinare complexa si argumentata .Iti spun sincer doar ca atat de urat se vad izmenele puse la uscat pe acoperisurile magazinelor....nu mai vorbesc ca atunci cand trece cate o nunta sau coloana mortuara locatarii sunt gramada pe aticurile spatiilor comerciale.Chiar crezi ca vreun proprietar de spatiu si arda acordul pt a i fi distrus acoperisul??!Eu cred ca cei din conducerea as ar putea sa le atraga atentia...Va doresc toate cele bune!
Liviu:
(16 Februarie 2020, 23:35)
Dragă Cici, să luăm faptele și să le prezentăm:
1. Asociația de proprietari a acționat doar în limita competențelor legale și cu aprobarea majorității membrilor
2. Asociația de proprietari nu are competență de niciun fel asupra aspectelor pe care le-ai prezentat, pentru că sunt chestiuni ce țin efectiv de locatarii în cauză și proprietarii de magazine care se consideră prejudiciați
3. La fel ca asociația, cei în cauză, dacă se consideră lezați în vreun fel, pot apela la modalitățile legale, pentru rezolvarea respectivelor neînțelegeri
4. Cu toate acestea, la sediul asociației nu au fost reclamate niciun fel de astfel de situații, deoarece cunoaștem că respectivele amenajări au beneficiat de înțelegeri între părțile implicate și au autorizările legale
Totuși dacă considerați că ați indentificat astfel de situații ce se sustrag cadrului legal, vă provocăm să le prezentați, dar cu argumentele probatorii în cauză, altfel vom rămâne în zona speculativă.
În sperața că nu sunteți vreun angajat Profi, vreun funcționar din cadrul Serviciului Urbanism Slobozia (poate chiar urbanistul șef) sau vreun fost proprietar de magazin (și posesor de falnică mustață), vă așteptăm să prezentați lucrurile concrete care pot proba afirmațiile dumneavoastră.
Cici:
(16 Februarie 2020, 13:17)
S a facut liniste n sat......nu mi raspunde nimeni....pai e frumos justitiabililor care sunteti voi justitiabili...!!!
legist:
(16 Februarie 2020, 05:28)
Sa fie sanctionati soferii ! ce va e greu sa intelegeti ?
Cici:
(15 Februarie 2020, 04:14)
Si totusi,daca aveti aveti asa mult simt civic in aceasta asociatie ,nu vreti sa sa luati in discutie la adunarile voastre si faptul ca s au construit balcoane,uscatoare de rufe etc pe acoperisurile care apartin proprietarilor de magazine??!!
Locatar din zona:
(14 Februarie 2020, 13:45)
Pentru Locatar. Sincer, cred că ești angajat Profi și în niciun caz membru al acelei asociații, pentru că în mod clar habar nu ai despre ce decizii au luat majoritatea locatarilor. Doar că am observat că locatarii nu au nimic cu angajații Profi, pentru că nu ei sunt de vină pentru ceea ce se întâmplă, deci hai să încetăm să mai aruncăm cu invective și jigniri pentru că te decredibilizezi singur. Păcat, subiectul în discuție chiar reprezintă o realitate și ar trebui să-l tratăm ca atare.
Relu:
(14 Februarie 2020, 11:10)
Dragi locatari, întreb și eu ca cetățeanul onest și cu frică de autorități. Dar Poliția Locală nu ați sesizat-o, pentru că tot ce am văzut intră clar în competența lor.
Indiferent câte interese ar fi în joc, sunt funcționari plătiți pentru a sancționa astfel de fapte și nu au nicio scuză să nu intervină.
Locatar decent:
(14 Februarie 2020, 09:58)
Pentru Locatar. Oamenii aceia, locatarii din zonă nu fac decât să ceară documentele prin care să verifice că totul a fost legal, nu cer decât respectarea unor prevederi legale. Nu au cerut închiderea magazinului, nu au cerut decât lucruri absolut firești într-o societate civilizată.
Dumneavoastră vi se pare normal ca niște funcționari locali, care sunt plătiți din banii noștrii să manifeste atâta aroganță și indiferență față de contribuabil?
Mie nu mi se pare normal, drept urmare mă declar soliidar cu respectivii locatari, chiar dacă nu locuiesc în zona respectivă. Dar pentru curajul lor, pentru decența manifestată de a prezenta faptele așa cum sunt, da merită aprecierea mea și a celor care chiar cred în dreptate.
AP 31:
(14 Februarie 2020, 09:15)
Confirmăm faptul că asistența juridică în cazul respectiv nu se realizează pe banii locatarilor, este o acțiune pro bono. 
De asemenea, aceste acțiuni au fost stabilite în ședința asociației de proprietari, cu acordul majorității.
Angajator privat:
(14 Februarie 2020, 09:12)
Am parcurs întreg serialul acestei dispute dintre cetățeni ai orașului și administrația locală. Sunt slobozean, locuiesc în continuare, încă, în Slobozia, dar gestionez o mică/medie afacere privată în București. Implicit am și 2 juriști care lucrează pentru mine, dar vreau să spun un lucru. Dacă în zona privată juriștii ar încurca legislația penală cu cea civilă, cum au făcut cei din primărie, dacă ar invoca decizii ale Curții Constituționale care nu există în realitate, cum au făcut cei din primărie, sau ar încurca noțiunile de persoană fizică cu cea de persoană juridică, cum au făcut cei din primărie, atunci acei juriști ar fi de mult dați afară pe ușă, fără niciun fel de discuții. 
În zona privată te joci pe banii acționarilor și nu poți comite asemenea erori, pe când în zona publică - Primăria Slobozia - te joci pe banii contribuabililor și se pare că poți face acest lucru fără consecințe.
@Locatar:
(14 Februarie 2020, 09:05)
Și ca să continuăm discuția. În acest moment, cheltuielile cu judecata sunt 0, pentru că în Slobozia mai există și avocați care acceptă cazuri pro bono, atunci când sesizează abuzuri ale autorităților locale. Cum este cazul de față, unde ilegalitățile comise de primărie sunt evidente. 
Și revin, ce-au făcut locatarii? Au blocat drumul sau au protestat în fața primăriei, cum s-a întâmplat la Buzău, tot cu un magazin Profi? Au aruncat cu pietre în angajați sau au spart vitrinele magazinului?
Au reacționat cu calm, au sesizat autoritățile competente, iar când au văzut că autoritățile nu le răspund sau îi ignoră au ales cea mai curată formă de reacție - instanța de judecată.
Pur și simplu judecătorii vor decide cine are dreptate! 
Iar dacă doriți să continuăm discuția despre acei locatari pe care nu îi interesează, vă stau la dispoziție și mergem împreună la fiecare locatar care a participat la ședința asociației și o să-l rog să-și spună părerea în fața dumneavoastră.
Credeți că există o soluție mai cinstită decât aceasta? Și probabil observați, eu nu v-am jignit cu nimic, chiar dacă exprimarea dumneavoastră anterioară merita poate acest lucru.
@Locatar:
(14 Februarie 2020, 08:56)
Cu tot respectul stimabile locatar, dar nu este acțiunea unei singure persoane. S-a făcut o ședință în care toti membrii asociației au decis, cu majoritate covârșitoare, care vor fi măsurile ulterioare. Este decizia majorității și cred că așa este corect între-o democrație și într-o țară civilizată.
În mod clar nu sunteți membru al acelei asociații pentru că altfel ați fi cunoscut aceste lucruri. Mai mult, administratora în cauză nici măcar nu are drept de vot într-o astfel de ședință. Idem, dacă ați fi fost locatar în zonă sau ați fi participat la acea întrunire ați fi știut aceste lucruri. 
Si la fel de frumos ar trebui să ne exprimăm cu eleganță cu privire la vecini. Dacă aveți ceva de împărțit cu nu știu ce vecini de la etajul 1, cred că alta ar trebui să fie calea de comunicare. La fel și cu administratora asociației care, atenție, nu face decât să pună în practica decizia majorității. Atât și nimic mai mult.
Locatar:
(14 Februarie 2020, 00:21)
De cind s-au mutat niste ciobani in bloc care cred ca totul este al lor si ameninta toata lumea cu bataia si au gasit si o proasta de administratora sa le cinte in struna . Doar acea familie de la etajul 1 face gura cu Profi, pe ceilalti locatari nu prea ii intereseaza asta . Sint probleme mai mari cum ar fi blocul care arata jalnic, tencuiala de la uscatoare poate in orice moment sa cada peste tine cind urci scarile , scuze am zis “scarile”, ca alea nu mai sint scari , sint niste pietroaie sparte. Locatarii platesc in fiecare luna 25 lei fond de rulment dar administratora in loc sa repare scarile sau sa faca fatada blocului , ea plateste avocati ca sa aibe ciobanul de la 1 liniste . Locatarii habar n-au cit costa procesul sau sa fie de acord cu procesul. Sper ca Romarta sa-i sea in judecata pe toti de la etajul 1 si sa le darime cotinetele si cosmeliile ce si le-au construit pe acoperisul magazinului, binenteles fara nici o autorizatie. Mai tin pe scara linga usa si o masina de spalat, cred ca e mai mult de 10 ani, ca nici nu poti sa cari si tu o mobila sau un frigider ceva ca nu ai loc . Pe scurt: scara arata jalnic , administratora nu face nimic pentru scara , in schimb se judeca pentru ca nu are unu lineste. Da pozele din imagine sint facute de la geamul lui.Nu zic ca este bine cu magazinul dar cind sint atitea probleme pe scara? Vorba aia : Tara arde si baba se piaptana.
Avocat:
(13 Februarie 2020, 22:04)
Din tot ce am citit până acum, administrația locală, direct sau prin Poliția locală, trebuia să acționeze pentru sancționarea abaterilor de la cadrul legal. Dacă nu o fac este clar că există anumite piedici de alt gen (șpăgi, intervenții, interese meschine ale edililor locali).
Iar referitor la Poliția locală, asta este, cred că avem cei mai slab pregătiți polițiști. Sunt o pată urâtă pe obrazul slobozenilor și poate, odată, se va găsi cineva cu curaj să facă curățenie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 24 Sep 2020
276 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(56 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


6

Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(190 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(231 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(310 vizualizări - 1 comentariu)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(226 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(241 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(612 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(293 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(630 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(379 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(345 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Locuitor în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Mihai în Apă potabilă în 2021 la Slobozia ION în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare diciu în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigi în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...