Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

La Slobozia

Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public

Scandalul dintre administrația locală a Sloboziei și locatarii blocului din oraș la parterul căruia funcționează un supermarket deschis ilegal este departe de a se termina. Chemați în instanță, reprezentanții Primăriei Slobozia susțin cu documente că accesul mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul în apropierea imobilului este interzis. În realitate, situația este cu totul alta. Camioanele încărcate cu marfă pătrund pe spațiul verde din spatele blocului și blochează toate parcările din zonă. În tot acest timp, Primăria Slobozia a ignorat situația și nu a sancționat reprezen­tanții magazinului deși are toate pârghiile legale pentru a aplica amenzi.

Indiferență administrativă
Încă din 2009, Consiliul Local Slobozia a adoptat o Hotărâre prin care «se stabilesc și se sancționează contravenții la normele privind gospodărirea, administrarea și întreținerea domeniului public și privat al municipiului Slobozia». În spatele blocului din zona Stadionului «1 Mai», imobil la parterul căruia funcționează de aproximativ 6 luni un supermarket deschis ilegal, este însă un adevărat haos. Locatarii reclamă faptul că accesul pe domeniul public este blocat din cauza mașinilor de mare tonaj care aprovizionează cu marfă magazinul. Chemați în instanță de locatari pentru a explica modul în care au emis autorizația de construire pentru respectivul magazin, reprezentanții administrației locale au recunoscut cu documente faptul că «aprovizio­narea magazinului nu se poate face cu autovehicule de mare tonaj, ținând cont de tipul de activitate desfășurată și de lățimea carosabilului care este îngust». Între realitatea de la fața locului și cea din documente este însă o mare dife­rență, după cum se poate observa în fotografii. Până în prezent administrația locală nu a luat nicio măsură, chiar dacă are un cadru legal pentru a face un astfel de demers.

Juriștii s-au încurcat în legi
Situația este cu atât mai complicată cu cât repre­zen­tanții administrației locale au încercat să convingă instanța de judecată cu privire la legalitatea cu care a fost emisă auto­rizația de construire necesară deschiderii supermarketului, folosindu-se de documente inexacte sau invocând acte normative care nu aveau legătură cu procesul. În momentul în care reclamanții au cerut Primăriei Slobozia eliberarea unor documente, echipa de juriști a administrației locale, condusă la vremea respectivă de Emilian Barbu, actualul subprefect al județului, a refuzat motivându-și decizia în baza unei legi care se aplică în procesele penale. «Am argumentat prin faptul că ne aflăm în procedurile specifice de judecată ale unui dosar civil, iar legea invocată de reputații juriști Emilian Barbu și Ion Liliana se referă la protecția persoanelor fizice în dosarele penale» susțin reprezentanții Asociației de Locatari 31/U. La sfârșitul acestei luni se desfășoară un nou termen în acest proces.

Filmul unui scandal În octombrie 2019, locatarii blocului situat în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia, sus­ținuți de Asociația de Locatari 31/U care admi­nistrează imobilul, au inițiat o acțiune în instanță împotriva Primăriei Slobozia, prin care solicită administrației locale să anuleze autorizația de construire în baza căreia supermarketul aflat la parterul blocului a fost deschis. Modul în care a fost emis respectivul document ridică multe semne de întrebare în ceea ce privește legalitatea sa, având în vedere că Primăria Slobozia a fost amendată cu 25 mii de lei de către Inspectoratul de Stat în Construcții. Contactați telefonic, reprezentanții magazinului susțin faptul că maniera în care au obținut documentele pentru deschiderea supermarketului a fost legală. «Noi deținem toate documentele necesare funcționării în legalitate a magazinului! De asemenea, am luat toate măsurile necesare pentru a evita disconfortul creat locatarilor...» susțin reprezentanții supermarketului.

11 Februarie 2020, 10:50 (3290 vizualizări - 102 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia, acuzată că ascunde probe în dosarul supermarketului amplasat ilegal
Sancțiuni aplicate Primăriei Slobozia din cauza unui supermarket deschis ilegal
Profi vrea Piața «500» din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Comerciant:
(13 Februarie 2020, 16:42)
Cea mai slabă administrație de până acum, cei mai incompetenți funcționari (juriști și urbaniști), numai pile și relații, pipițe și pițipoance. Așa arată Primăria Slobozia. Nu cred că a existat vreun moment atât de degradant pentru administrația locală. Avem nevoie de alceva, avem nevoie de o reformă profundă, din temelii.
Vali:
(13 Februarie 2020, 12:37)
La urbanism e groasă fraților, mai ales că unul dintre juriștii de ''top'' a fost promovat la prefectură și cam are de gând să verse cam tot ce știa despre nasoliile cu autorizări și certificări în ale urbanismului. Mai ales că nu se avea la suflet cu urbanistul șef.
Dino:
(13 Februarie 2020, 12:20)
Primarul Mocio ar cam trebui să se încojoare de niște avocați pregătiți și harnici, pentru că sunt bârfe că deja  mai mulți colaboratori (din Primărie) sunt dispuși să vorbească cu anchetatorii specializați în administrație despre ilegalitățile gândite de Mocio și puse în aplicare prin intermediul unor oameni de paie, șefi de birouri și servicii.
AP 31:
(13 Februarie 2020, 12:02)
În documentul intitulat Comunicare privind începerea execuției lucrărilor, emis la data de 08.05.2019, emitentul acestuia specifică că data la care vor începe lucrările de construire este tot 08.05.2019, cu toate că, în conformitate cu legislația în domeniu, data începerii lucrărilor trebuie anunțată cu minim 10 zile înainte de începerea acestora (de altfel și în subsolul formularului, sunt trecute aceste precizări legale).
De asemenea, la emitentul comunicării în cauză, în loc să se respecte  prevederea legală care specifică că trebuie trecut numele persoanei fizice sau al reprezentantului persoanei juridice, cu cod numeric personal și calitatea acestuia, este trecută în realitate persoana juridică, pentru a evita, probabil, o răspunderea juridică/disciplinară personală.
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:58)
Sub aspectul incidenței Legii nr. 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și a combaterii infracțiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date, ne este destul de greu să tratăm cu seriozitate acest aspect, dar din respect față de instanța de judecată și procedurile judiciare, am argumentat prin aceea că ne aflăm în procedurile specifice de judecată ale unui dosar civil, iar legea invocată de reputații juriști B.E. și I.L. se referă la protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal în dosarele penale.
Credem că deja nu mai este cazul să argumentăm.
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:55)
În dosarul respectiv, unde Primăria a transmis documente incomplete, am solicitat și audierea juriștilor B.E. și I.L., pentru că, în opinia noastră, aceștia erau obligați conform atribuțiilor profesionale, să verifice corectitudinea și conformitatea documentelor care se înaintează instanței de judecată, fiind direct răspunzători pentru aceste operațiuni procedurale.
Avocat:
(13 Februarie 2020, 11:53)
Din câte cunosc, în dosarul respectiv Primăria Slobozia au atașat la Certificatul de urbanism doar două comunicări, privind începerea, respectiv încheierea lucrărilor de construcții și acelea întocmite cu încălcarea cadrului legal și conținând date false
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:27)
Din perspectiva afectării funcțiunii de locuit prin implementarea unor funcțiuni incompatibile: riscuri majore din punctul de vedere al securității la incendiu - obiectivul în discuție intră în categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării privind securitatea la incendiu, în conformitate cu prevederile Anexei nr. 1, punctul II, lit. a din HG nr. 571/2016, dar  nici proprietarul locației (SC ROMARTA SA București), nici utilizatorul acesteia (SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara) nu au obținut, la data deschiderii,  Autorizația de securitate la incendiu, obligatorie în situația dată, fapt ce eludează prevederile legale în domeniu din perspectiva cerințelor de securitate la incendiu.
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:26)
În adresa nr. 78235/30.08.2019, Primarul Municipiului Slobozia ne informează că SC ROMARTA SA București, titularul Autorizației de construire cu nr. 12758/21.03.2019 este obligat ''să solicite Autorizația de securitate la incendiu după efectuarea recepției la terminarea lucrărilor sau înainte de punerea în funcțiune a clădirilor pentru care s-a obținut Avizul de securitate la incendiu''.
Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat, magazinul a început să funcționeze fără autorizarea în cauză.
O să ne inspirăm din soluția instanței în cazul Colectiv și vom acționa în consecință!
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:26)
În Certificatul de urbanism, la rubrica Accesul carosabil și parcaje – este trecut că toate parcajele se vor asigura în afara spațiului aferent drumurilor publice; în realitate, autovehiculele de marfă opresc chiar pe aleea de acces, blocând atât parcarea de reședință, cât și accesul la parcările adiacente, existând deja sesizări adresate Poliției Locale Slobozia.
Din nou, fără rezultat. Din nou vorbim de subordonarea politică a polițiștilor locali. Din nou invocăm gradul de percepere a contextului legal!
Gigel:
(13 Februarie 2020, 11:19)
Până la urmă tipul de urbanism le face de capul lui sau este în cârdășie cu primarul Mocioniu? Este surprinzătoare lipsa de reacție a primăriei cu privire la acest scandal. Dacă este vorba doar de acțiunile urbanistului, mi să părea corect să fie deja sancționat, schimbat din funcție, să fie dispuse anumite măsuri. Sau cumva cunoaște prea multe?
AP 31:
(13 Februarie 2020, 11:00)
Hotărârea Guvernului României nr. 525/1996 pentru aprobarea Regulamentului General de Urbanism stipulează, în Anexa nr. 4 – Accese carosabile că ''pentru construcțiile comerciale se vor asigura accese carosabile separate pentru consumatori, personal și aprovizionare'' și ''vor fi prevăzute platforme de depozitare și accese mașini și utilaje speciale separate de aleile carosabile destinate consumatorilor''. În realitate, nu există aceste accese separate, iar circulația locatarilor printre autovehiculele de marfă și motostivuitorul care descarcă/încarcă colete este realmente periclitată.
AP 31:
(13 Februarie 2020, 10:59)
Ordinul 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației  prevede că ''unitățile comerciale care prin natura lor pot crea riscuri pentru sănătate și disconfort pentru populație prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, noxe se amplasează numai în clădiri separate, la o distanță de minimum 15 m de ferestrele locuințelor.
De asemenea, se interzice schimbarea destinației funcționale a unei zone dacă prin aceasta se creează premisa apariției de riscuri pentru sănătatea populației din zona locuită. Același ordin stipulează că este interzisă folosirea/gararea autovehiculelor de mare tonaj (peste 3,5 tone) la o distanță de 5 m de ferestrele camerelor de locuit''.
Cetatean:
(13 Februarie 2020, 10:57)
Oameni buni, hai să mergem pe o logică simplă. Dacă totul era legal și nu aveau nimic de ascuns, de ce primarul și urbanistul șef nu au pus la dispoziția respectivei asociații de proprietari documentele de autorizare a construcției. La o simplă căutare pe internet, găsim o multitudine de certificate de urbanism postate de Primăria Slobozia, deci nu este nicio problemă. Mai ales că asociația în cauză este direct interesată.
Dar totuși edilul șef și al lui urbanist au refuzat să le pună la dispoziție documentele. Mai mult le-au transmis truchiat la instanță. Chiar nu vi se pare că lucrurile nu sunt deloc în regulă și că pur și simplu se încearcă mușamalizarea acestei autorizări.
Este atât de evident, încât numai ''specialiștii din primărie'' nu realizează ridicolul situației.
Alin:
(13 Februarie 2020, 10:49)
Stimaților, chiar nu sesizați de câțiva ani încoace primăria este zguduită de scandaluri legate de autorizații/certificate de urbanism emise ilegal?
Au fost percheziții, arestări și chiar condamnări pe acest segment și tot nu s-au învățat minte!
Mai mult, în toate cazurile care au ajuns în instanță pe acest domeniu, primăria a pierdut procesele respective, ceea ce spune ceva despre pregătirea specialiștilor din primărie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
195 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(141 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(184 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(203 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(500 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(388 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(446 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(309 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...