Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

«Alexandra, cetățean român și american. Sunt interesată să lucrez în Slobozia!»

«Alexandra, cetățean român și american. Sunt interesată să lucrez în Slobozia!»

În luna ianuarie 2020, Alexandra Cernat s-a prezentat la AJOFM Ialomița. Alexandra are dublă cetățenie, română și americană, și se întoarce acasă după 12 ani de muncă în Statele Unite ale Americii. Pare neverosimil, dar e adevărat! Și, tocmai de aceea, este o istorioară numai bună de povestit în ziar...

Un CV american la AJOFM Alexandra Cernat are 34 de ani și este expert în contabilitate și audit. A plecat din Slobozia în urmă cu 12 ani, iar la 1 ianuarie 2020 s-a întors acasă. Primul ei contact oficial cu România a fost Agenția Județeană pentru Ocupa­rea Forței de Muncă Ialomița. Expe­riența ei americană a determinat-o să considere normală această abordare instituțională. Și uite-așa, normalul a devenit extraordinar: «Înțeleg felul în care gândiți... Și de ce vi se pare extraordinar. Dar nu e! Mi se pare firesc să mă adresez unei instituții specializate pentru a găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii mele profesionale...». Alexandra a lucrat 7 ani în America ca expert în audit financiar. După ce, proaspăt ieșită de pe băncile facultății de Litere București, a ales visul american. «Pentru fiecare dintre noi visul american e diferit, înseamnă altceva... Pentru mine a fost întâi experiența de a munci programul „Work and travel“. Mi-a plăcut și, după absolvirea Facultății de Litere, am luat decizia de a rămâne acolo. Pasiunea pentru cifre și informații contabile a venit ulterior, după ce am lucrat câțiva ani în retail...». Ca să ajungă la acest nivel de pregătire, Alexandra a traversat America și a urmat cursurile Universității Portland, Oregon: «Pare o schimbare radicală, dar nu e... În fond, au trecut 12 ani peste mine și mi se pare normal să mă schimb! Și nu regret nicio clipă aceste schimbări. Dimpotrivă, cred că ele m-au completat fericit...».

Softul social din «țara tuturor posibilităților» Alexandra spune toate astea zâmbind larg și privindu-te în ochi. Gândește întâi în engleză și uneori vocea ei ezită... Și, deși respiră aerul Sloboziei, pare la ani lumină distanță. E educată, e politicoasă până în vârful unghiilor, capabilă să se adapteze instantaneu, atentă la nuanțe și întotdeauna pozitivă: «Toată lumea îmi spune că nimic nu s-a schimbat în Slobozia. Sau în România. Poate, când stai aici, aștepți schimbări radicale... Dar eu aleg să văd schimbările mici. Ca, de exemplu, spațiile de parcare de pe autostradă, care acum 12 ani nu erau...». O întrebăm de ce s-a întors acasă din «țara tuturor posibili­tăților». Într-o perioadă în care toată lumea pleacă. După un an 2019 în care au plecat din România alte 300 mii de persoane: «A fost o alegere, nu un impuls! Evident, mi-a fost dor de casă, am vrut să fiu aproape de părinți, mi-am dorit să mă întorc la Slobozia... Dar decizia e una rațională și vine ca rezultat al maturizării mele profesio­nale. Am făcut audit și consultanță financiară pentru firme importante, am căpătat o experiență pe care mă pot baza și îmi doresc să folosesc această experiență pentru a munci aici, acasă. A devenit o pasiune... Știți, în America învățământul orientează elevul către domeniile care îi plac! Ei presupun că astfel munca nu va mai fi o povară și, practic, orice ai face simți doar plăcerea de a munci. Iar dacă înveți și ai voință, poți face absolut orice îți dorești!».

Visele din vise
Pare deplin conștientă de alegerea ei și lumea la care se întoarce. Știe că Slobozia e un oraș prăpădit de provincie, că slujbele potrivite pregătirii sale sunt la București, că un salariu decent e greu de obținut... «Cred că totul ține de disciplina interioară. Dacă ești pasionat de un lucru și ți-l dorești cu adevărat, atunci îl poți obține! Acest principiu și altele asemănătoare m-au ghidat acolo. Și sunt convinsă că ele sunt valabile oriunde!». Când nu-și caută job prin AJOFM, Alexandra Cernat e o slobozeancă get-beget. Duce dorul pisicii pe care a lăsat-o în grija prietenilor din America, caută o cafenea bună în oraș și după ce Hambarul și-a tras obloanele, așteaptă primăvara pentru că este pasionată de drumeții. «Încerc să fiu mereu implicată în ceva... Am învățat foarte multe lucruri acolo și vreau să le implementez aici! Întâi în viața mea de aici, apoi în jurul meu dacă e posibil și sunt acceptată... Numai așa poți schimba lucrurile, pas cu pas. De aceea mă bucură micile schimbări pe care le-am descoperit!». Printre schimbările mărunte descoperite de Alexandra se numără laptele din orez care nu era pe rafturi când a plecat ea din țară, bazinul de înot unde vrea să ajungă pentru că face sport de plăcere și... cele două firme de audit din Slobozia: «Nu știu dacă pot rămâne aici... Este evident că slujba pe care o caut este, mai degrabă, la București! Dar inima mea va rămâne mereu aici, la Slobozia...».

13 Februarie 2020, 13:50 (3491 vizualizări - 16 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Nedumerit:
(16 Februarie 2020, 19:23)
A fost la “ work and travel” I-a placut si a luat decizia decizia sa ramana acolo. Adica a ramas ilegal acolo sau cum? Cu “work and travel” e sa muncesti in locuri pe care americanii nu prea se inghesesuie adica spalator de vase sau robotel la banda intr-o fabrica, etc Si cum a luat cetatenia ca doar nu pica din cer? Sint multi romani care nu au fost la “work and travel”, de fapt nu au fost niciodata in America si le-ar place sigur sa ramina acolo, astia de ce nu pot. Asa eu doar pot sa speculez ca fata cind s-a dus la wok and travel a cunoscut pe cineva si in alea 5 luni l-a facut pe ala sa fie in al 9-lea cer si sa o ia de nevasta ( cetatenie americana in 3 ani), Americanii we satura repede de o femeie , vor mai mult, plus ca le place sa bea si probabil a divortat. O fi stat fata saraca ceva timp singura, dupa care ce sa faca a venit acasa. Astea sint doar presupunerile mele , daca reporterul nu da amanunte . Cine nu ar vrea sa viziteze macar America si nici macar nu primesc viza, iar duduia pentru ca I-a placut a ramas acolo si primit si cetatenia ( probabil au asteptat-o pe aeroport si cu celebrul platou cu piine si sare)
Brrrrr:
(15 Februarie 2020, 15:13)
Sa dea buluc la Bucuresti ca are cetatenia Americana. Ma bufneste rasul. Are tacsu pile, are masa relatii, ori da cascavanul sa prinda un post bine platit. Vezi ca la Bucuresti umbla caini cu covrigii in coada. Sa umplut capitala de spumanti pilosi cu posturi si locuri de munca cumparate. Aileooo chiar este de stan si bran.
Ani:
(15 Februarie 2020, 15:05)
Bai Gigele ai fost in SUA, ia zine si noua cum este aerul, bai stii cât costa studiile si cazarea, asistenta medicala. Copiilul asta si-a permis financiar si stai cuminte ca se mai si infloreste cu mari realizari pe taram american. Ce dracu chiar crezi ca toti suntem sireturi de bocanc. Vii tu din america mare cetatean ca sa te angajezi la Slobozia pe salariu de bugetar. Ba terminati cu prosteala ca este cu mustati lungi minciuna. Ba nici america nu mai este ce a fost odata. Ca sa stii ca asa pentru tine, in america aia smechera de ceva ani buni a inceput sa se practice, nepotismele si angajarile pe pile. Stai cuminte ca nui chiar asa cum auzi la tv sau la unele sau altii. Stai cuminte ca stratul de ca.. cat este gros si acolo. Si aia fac trafic de influenta si dau mita. Chia m-am enervat si nu mai vad tastele de nervi cand vad, ce vad si aud. Ce mare branza sa obtii si sa ai cetatenie americana. Nuti baga un cent in buzunar. Exagerat
Aurel :
(15 Februarie 2020, 08:54)
Bre Gigele!Mergi la primarie sa platesti ca ai masina.Trei birouri,patru semnaturu,doa avizari dar sa mergi mai intai la serviciul inmatriculari ca nu au stiut ce sa ceara,dupa ce revi,slabanoaga aia e la tigara afara,intri in birou-n-ai platit la intrare?Totul pentru a intra masina in circuitul impozitului.Inmatricularile nu ar putea face asta? Doi=mergi la Urban.Este ca un film a lui N Caranfil.Prostie,figuri de"slujba la stat"-toti angajati sunt ca intr un film vechi rusesc.Hartogaraie,avizari.. Trei=trezoreria/finantele...Deci: draga Alexandra,daca ai putea asista la cate o zi plina"de munca"in institutiile statului te vei cruci si catolic si ortodox.Sa adaugam mirosurile urate de aer cald,statut? #goalexandrago
O pensionara :
(15 Februarie 2020, 07:43)
O cunosc de cand era copil si stiu cand a plecat in America .A plecat dupa visul american,insa acolo i-a lipsit mult familia ramasa acasa .Nu -mi dau cu parerea daca e bine sau rau ce a facut pentru ca e alegerea ei si ea stie mai bine ce-si doreste pe viitor de la viata .Nu-i doresc decat sa-si calculeze bine decizia si mult succes in vitor oriunde va dori sa fie !
Slobozia:
(15 Februarie 2020, 02:52)
Felicitari Alexandra,bun venit acasa în orașul tău Slobozia unde ai fost nascută și ai copilarit cu adevărații români.
A:
(14 Februarie 2020, 17:30)
Daca toti tineri plecati afara s ar intoarce acasa,Romania s ar schimba intr un ritm mai alert ,pozitiv ,din toate punctele de vedere.Felicitari Alexandra si nu dezarma...
Gigel:
(14 Februarie 2020, 15:59)
Ar fi fost interesant un interviu mai lung. Desigur, nu prea există termen de comparație între America și România. Însă un lucru îmi este clar: România este plină de oameni care se vaită într-una, dar care nu fac nimic în privința lor. Prin comparație, în America multă lume își caută permanent un job mai bun (chiar dacă acest lucru  înseamnă relocare în alt oraș), și multă lume studiază chiar și la 40 de ani pentru a-și îndeplini visul (să devină avocat, sau inginer, sau doctor). Probabil că Alexandra a observat deja aceste lucruri. Oameni sunt peste tot, și deși pare incredibil, în America veți găsi și foarte mulți oameni săraci, mai săraci decât cei care se văicăresc pe aici. Dar ei privesc înainte, se zbat să facă ceva în viață, pe când unii compatrioți ai noștri privesc spre... nimic. S-au resemnat, ceea ce e o mare problemă.
@un om :
(14 Februarie 2020, 14:54)
Care dracu e compania aia care si plateste,din judetul nostru,"un om"??O multinationala in mod cert poate folosi un om pregatit,cu experienta Statelor Unite.Gărgăunii bolnaviciosi angajati pe bani multi la bugetari nu au nici pe jumatate cunostinte acumulate de Alexandra in 10-12ani si se numesc"sef serviciu","director",consilier personal, etc.Fata e tanara-in Romania trebuie sa treaca prin măgărismele unui sef,sa o reguleze ăla,să suporte limbajul plin de apropouri vulgare,asta e inca Romania, bă "un om"!TOATE institutiile judetului au nemernici ce ar trebui castrați,libidinoși ce inca propun salarii pe baza actului sexual!Intrati in istoricul site urilor accesate de sefii de servicii sa vedeti cate pornhuburi sunt accesate si de cate ori pe zi!! Alexandra,daca esti pregatita pentru Romania-mergi in Ardeal!
un om:
(14 Februarie 2020, 09:46)
Bine ai revenit acasa,
 Nu lua in seama commenturile gen partidul gen saracie ....mergi inainte Romania s-a schimbat, oamenii cu acest gen de comentarii sunt doar limitati, da exista in romania companii care platesc performanta profesionala, exista excelenta exista afirmare exista tot ceea ce ai avut si in state, tu doar mergi inainte si ignora mentalitatea omului mediocru. 
Succes
#nuidetine mizeria pilelor:
(14 Februarie 2020, 06:59)
Clar a intervenit dorul de casa.Cum regasesti insa orasul dupa 12 ani?Partidul ciumatic si-a vopsit o parte din slujbasi,ne sufocam de birocratie si avem birourile inghesuite de angajati pe relatii,nu pe competenta profesionala.Asa este si in America?Avize,reavizari,bani publici cheltuiti,ca altfel se taie bugetul(!?),angajati ce stiu ca este o prostie munca de plimbat hartii ce au nevoie de stampila,semmatura,apoi iarasi semnatura pe colt,cu stampila de la etajul unu!?!? Cum scapam de obraznicaturile angajate pe bani multi"la stat"??Ai o reteta sa ii trimitem la"donuts"cu barcile de hartie,ceva?Sa ii imbarcam spre China,Whuhan?Babaciuni,tineret,toti sunt angrenati in munca fara sens in institutiile statului.
Sarata:
(14 Februarie 2020, 06:12)
Sinceră să fiu, eu te sfătuiesc să nu intri in cocina, că te mănâncă porcii. Mai ales cu aia de tip ONG.ul meu.  De cine sunt finanțate  ong.meu? Ce câștigă, cât câștigă? Copiil bun încearcă dar ai sa regreți. România a fost odată acum este muci, distrusă în totalitate. Numai un Gheorghiu Dej, o Ana Pauker, un Vișinescu, un Ficior născuți poate ar mai repara cate ceva. Altfel mori fara demnitate
Cauta-ne!:
(13 Februarie 2020, 21:03)
Draga Alexandra, rezonez! Sunt cadru universitar in Anglia de 15 ani (precedati de 3 ani in State) dar vin din ce in ce mai des in Ialomita pe perioade de timp din ce in ce mai lungi. Te invit prin Murgeanca la un ceai pe islaz cand imi reiau activitatile cu ONG-ul meu la final de aprilie. Sunt sigura ca avem ce sa ne povestim, dar mai ales ce sa planuim! :) Cauta-ne: Atelierul de Vara EDUPLAi
Ana:
(13 Februarie 2020, 18:54)
La degradarea care este in Ialomița, iși ia viteza înapoi in America în maxim 6 luni. Sau poate este rudă cu cineva din politică si o pune bine, ori se mânjește cu vreun boșorog bogat. Dacă rămâne în Ialomița sigur in cel mult 2 ani, uită de america si o spurcă la coruptie lupii bătrâni la furat. Dacă nu pune botul, este dată afara imediat. Ialomița ziceți băieti. Cetațeana, Alexandra ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta, aterizând la Slobozia iti paradești singură tinerețea si viitorul, ai sa regreți amarnic. Sfatul meu, fugi cat poti de repede, daca nu în SUA cât mai departe de Slobozia si Ialomița, ba si Tanzania, Coasta de Fildeș sau Burkina Faso sunt mai deasupra a ce gasești in Ialomița. Sa nu uiți ce ti-am spus si să-ti aduci aminte.
gigel:
(13 Februarie 2020, 15:26)
In Slobozia ai 2 posibilitati: te bagi in partidul de la putere (stiti voi care...) si te angajezi la stat pe un salariu decent sau te angajezi in mediul privat pe salariul minim. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
179 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(185 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(392 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(447 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(311 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...