Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Proiect unic în mediul rural

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Autoritățile locale din Perieți au realizat un proiect inedit prin care susțin Educația la nivelul comunității. «Împreună pentru Educație» este numele inițiativei prin care ad­ministrația locală încearcă să-i aducă pe elevi mult mai aproape de școală și profesori. Activi­tățile au început încă din toamna trecută și se vor derula pe întreg parcursul anului școlar, până la vacanța mare. «Ne dorim ca elevii noștri să fie mult mai implicați în ceea ce privește activitățile care se desfășoară la școală. Tocmai de aceea am decis să le fim alături!» susține Adrian Merlea, primarul lo­calității Perieți. Proiectul derulat la Perieți este unic la nivelul localităților rurale din județul Ialomița.

Investiție pentru Educație
În vreme ce tot mai mulți copii, mai ales din mediul rural, decid să renunțe la școală, autoritățile locale din Perieți au decis să facă școala mult mai atractivă pentru elevi. Astfel, aleșii localității au realizat un proiect prin care doresc să-i facă pe elevi să devină mult mai res­ponsabili în ceea ce privește Educația. Așa a luat naștere inițiativa locală «Îm­preună pentru Educație», prin care au­toritățile locale din Perieți se implică în susținerea actului educațional. «Ne dorim ca elevii noștri să obțină premii la olim­piadele școlare și locuri bune la liceele din Slobozia, în urma susținerii Evaluării Naționale... De asemenea, ne dorim ca aceștia să aibă o altă viziune în ceea ce privește școala! Tocmai de aceea ne dorim să ne implicăm mult mai mult pentru a-i susține și a fi alături de ei...» a explicat Adrian Merlea, primarul co­mu­nei Perieți. Proiectul «Împreună pentru Educație» al Primăriei Perieți a debutat la începutul anului școlar și se va în­cheia la începutul vacanței mari. În toată această perioadă de timp, elevii vor be­neficia de cărți școlare, concursuri de cultură generală cu premii, dar și excursii tematice, pentru ca aceștia să cunoască cele mai importante zone turistice din Bărăgan și din țară. «Avem în plan să le oferim elevilor noștri și o masă caldă, tot prin acest proiect... Trebuie să primim o serie de avize de la instituțiile abilitate și să găsim o formă de colaborare cu o unitate care prepară hrană caldă, apoi vom oferi mâncarea caldă elevilor din localitatea Perieți!» a mai spus Adrian Merlea, primarul din Perieți.

Culegeri pentru toți elevii
Recent, în cadrul Școlii Gimnaziale Perieți, precum și al unităților de învă­țământ arondate s-a încheiat cu succes prima activitate desfășurată de autoritățile locale în cadrul proiectului «Împreună pentru Educație». Astfel, toți cei 350 de elevi din localitate au primit culegeri de Matematică și Limba Română. «Ne ajută foarte mult să lucrăm la clasă cu elevii, mai ales cu cei de clasa a VIII-a... Sunt culegeri foarte bune, concepute conform programei!» susține Veronica Dima, profesor de Matematică la Școala Gimnazială Perieți. Și elevii sunt încântați de culegerile pe care le-au primit gratuit la școală. Cătălina Catoi are 14 ani și este în clasa a VIII-a. Se pregătește intens pentru Evaluarea Națională, întrucât vrea să devină elevă a Liceului Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia. «Sunt bune culegerile, mă ajută să studiez mai mult și să-mi verific cunoștințele obținute la școală. Vreau să devin educator pentru că îmi plac foarte mult copiii!» spune adolescenta încântată. Lăcrămioara Mâinea este elevă în clasa a VI-a a Școlii Gimnaziale Perieți. Recent a câștigat un concurs de Cultură Generală organizat la școală și a obținut marele premiu. «A fost un concurs organizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie... Am luat marele premiu pentru că am scris un eseu foarte bun. Îmi place la școală și mă bucur că domnii de la Primărie ne susțin!» spune încântată Lăcrămioara.

15 Februarie 2020, 09:40 (2078 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Internet în două instituții școlare
Viitorul copiilor sună bine!
Primarul Adrian Merlea asfaltează comuna Perieți
«Zâmbește și Dăruiește» la Perieți

Comentariile cititorilor:


CETATEAN:
(29 Februarie 2020, 17:31)
Apropo,da ba frate cum intra astia cu camionul (cu TIR-ul) pe strazile din comuna? La Perieti , la Stejaru ...pentru ce s.a cheltuit bani cu asfaltul? La Stejaru s.a mai si pus bariere...degeaba. Au scos intentionat semnul de circulatie care limiteaza tonajul. Aici ori este vreun interes... ori primaria sau politia se face ca nu vede.La intrare in sat exista semn interzis mai mult de 5to si la Stejaru si la Perieti. Barem cei cu magazinul de constructii sunt pe fata adica nu au nici o jena.
Eu:
(23 Februarie 2020, 23:48)
Haide Adrian Merlea!
anca nicoleta:
(19 Februarie 2020, 22:44)
Primarul face tot ce face din banii publici, adică ai noștri ai celor care plătim taxe și impozite. Felicitări. Dar să nu i se urce succesul la cap, să se mai aplece și asupra problemelor noastre: noroiul de pe străzi, manelele care urlă toată ziua, tirurile parcate pe șoseaua din sat și veceul din curtea scolii la care se duc copiii, că cel din interior e doar pentru spălat pe mâini. Și graficul, graficul, actualizat :)
Pentru Cetatean:
(19 Februarie 2020, 22:36)
Cand faci prea multe nu este bine.Ce s,a facut la Perieti in acest mandat este ceva impresionant, este ceva de vis.Omul asta ne-a scos din beznă,ne-a scos din scandalurile din ziare și a facut să se vorbească frumoas despre comuna noastră. Au uitat cand le lua Nuta bani pe excursii și bilete la tombola unde castgau forase de plastic.Acum cu Irina Loghin nu este bine.Un cetățean prost
Cetatean PERIETI:
(19 Februarie 2020, 19:11)
Domnule ca bine ai mai zis - Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany.
Uite ce pomelnic scrie cineo mai fi...pus sau cpooate chiar el. normal ca face ca da unde face dacolo mananca peste salariu. E vreun primar corect? sa manace sa faca ceo vrea da sa fie dle si corect fata de oamenii care au fost langa el ca naajuns primar de unul singur.a fost ajutat de multi oameni buni.consilieri. acum nu mai are nevoie de ajutor si doar eu am facut doar eu am dres. pai e corect asa? nu e deloc nu e cinstit asta e adevarul.
Nu sa stie daca iase primar ca so ridica oameni cinstiti cu adevarat si cu teama de cele sfinte. de laudarosi dastia care sunt stricati la minte de bautura sau de putere poate o da domnu sa scapam.
Perietean,partea a3a:
(18 Februarie 2020, 21:39)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor,continuare; 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuia sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaltareae a asfaltat prima stradă in Păltinișu! Alții nici macar una nu au făcut. 11) Fiecare gospodărie beneficiază de container pt.deseurile menajere. Ridicare "gunoiului",din fata porții odata la săptămâna, contra unei sume foarte mici...7 Roni,persoană. La un carutaș dai mai mult 20-59 Roni ca să ridice gunoiul. 12)O parte,repet,DOAR O PARTE ,dintre Biserici au fost ajutate si amenajate ,cu parcări,băncuțe ,cișmele de apă ,alei prin cimitire ca sa nu se mai intre prin noroaie cu dricul. 13) Pot spune ca s-au mai dat Cărți pt copii,acum este in derulare proiectul pentru O Masă Caldă...rețea de apă potabilă,asfaltare,etc. Poate se gândește primarul si la cateva sancțiuni împotriva poluărilor,gunoielor pe străzi,iarbă din dreptul casei sa fie tăiată, sa se aplice amenzi usturătoare celor care practică acte xe vandalism, celor care servesc baturile alcolice pe domeniile comune,celor care poluează fonic,celor care nu respecta inducatoarele de viteză si a celor care intră cu tirurile pe stradă. Ei bine ,tiate aceste au fost făcute într-un singur mandat,un om singur care s a luptat si cu adversari si cu o parte dintre Consilierii Locali,cu concurența politică. Câte vreți voi sa se facă într-un singur mandat!? Hmm. Alți nu au facut de 20-30 de Ani ,nimic...nici măcar o reabilitare a instituției. Toate aceste lucruri au fost facute cu sprijinul Consilului Judetean,UE,si a Consilierilor Locali. Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce lucruri frumiase se va intampla anul acesta 2020
Periețean.:
(18 Februarie 2020, 21:28)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport.În curte creștea bălăria cât casa,se cultiva porumbul.Câte unii iși lăsau caii si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn.Acum,școlile sunt luminate și încălzite. Au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe învață și la țară. 3)Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienții si nu se puteau dezbraca pt.consult,era frig,acum e cald,au Centrala Termică. 4)Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina stradală este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fost reabiltate. 7) Comuna nu a fost respectată niciodata de catre foștii edili,,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați,diplome de merit datorită unor servicii din trecut care le-au prestat in comună (fioști primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fost premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un profesor sa fie aplaudat de catre generațiile care au învățat din ce le-a predat el.Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum seamană ainstituție, ți-e mai mare dragul sa intri(exclud poliția
Periețean,partea a IIa:
(18 Februarie 2020, 21:11)
Acum,școlile sunt luminate și încălzite,s-au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe deoarte ajunge.Este opinia mea. 3) Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienți si nu se puteau dezbraca pt.consult deoarece era fric,acum e cald,au Centrala Termică. 4) Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fist reabiltate. 7) Comuna nu a avut respectată niciodata de catre niciun edil cum a facut-o dl Primar Merlea Sile Adrian,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați si diplome de merit datorită unor servicii ,din trecut,care le-au prestat in comună (fisti primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fist premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un prifesor sa fie aplaudat de catre genaratiile care au învățat din ce le-a predat el. Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum,e o mandrețe de instituție, ți-e mai mare dragul sa intri în ea(exclud poliția,acolo ferească Dumnezeu să nu intri decât dupa actele de buletin))) 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuua sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaktare,el asfaltat
Perietean:
(18 Februarie 2020, 10:54)
Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany
Ionela:
(18 Februarie 2020, 08:11)
Daca nu erau alegerile locale nu mai apăreau comentariu răutăcioase.
Pentru Perietean:
(18 Februarie 2020, 07:58)
Esti un om foarte slab informat sau deloc cu ce se întâmplă în localitate. Ziua de 8 Martie la Perieti a fost sărbătorită și anul trecut și a fost o reușită. Multumim domnul primar pentru Ziua Comunei care a fost extraordinara.Multumim pentru tot!
Perietean:
(18 Februarie 2020, 00:00)
Oare asa de unul singur a facut tot? Halooo breeeee da sa face ceva bra fara conseliu locală? bre nauzi. uraaaa vine petrecerea de famai de optu martie.ca premaru ne aduce cântărește bre ca asa na place. asa i.si sa mancam mici de la oilu company. ca doar a ăștia sunt buni si bine cu plata bra... ca facem pantru comona noooo? halooo breee da daca stam sa nubfacem nemexa mai iese bre ciolanu? ....si da dama bre ca doar a nu doar de papă.... Bai fiti oameni seriosi. ajinge cu mărirea asta. VINE CAMPABIA, VINE SI STIREA...VINE CAMPANIA...VINE SI INFORMATIA....CA de tot ne place maneaua.....asa i bre primare bre?
Florentina :
(17 Februarie 2020, 22:14)
Da. Aveți dreptate, domnul Merlea a facut lucruri extraordinare. Poate rezolvă și cu străzile.
Periețean:
(17 Februarie 2020, 20:41)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport,în curte creștea bălăria cat casa se mai cultiva porumbul. Câte unii iși lăsau cai si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn
Pentru Florentina :
(17 Februarie 2020, 20:21)
Dar lumină ai doamna Florentina? Ai uitat vremurile când aveam un bec pe toată strada și mergea o oră pe noapte?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
29 Mar 2020
234 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(443 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(117 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(220 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(131 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(653 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(488 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(367 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ana în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Gică puscariasu în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Oana în Ialomița: Arestat pentru tentativă de omor Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...