Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Proiect unic în mediul rural

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Autoritățile locale din Perieți au realizat un proiect inedit prin care susțin Educația la nivelul comunității. «Împreună pentru Educație» este numele inițiativei prin care ad­ministrația locală încearcă să-i aducă pe elevi mult mai aproape de școală și profesori. Activi­tățile au început încă din toamna trecută și se vor derula pe întreg parcursul anului școlar, până la vacanța mare. «Ne dorim ca elevii noștri să fie mult mai implicați în ceea ce privește activitățile care se desfășoară la școală. Tocmai de aceea am decis să le fim alături!» susține Adrian Merlea, primarul lo­calității Perieți. Proiectul derulat la Perieți este unic la nivelul localităților rurale din județul Ialomița.

Investiție pentru Educație
În vreme ce tot mai mulți copii, mai ales din mediul rural, decid să renunțe la școală, autoritățile locale din Perieți au decis să facă școala mult mai atractivă pentru elevi. Astfel, aleșii localității au realizat un proiect prin care doresc să-i facă pe elevi să devină mult mai res­ponsabili în ceea ce privește Educația. Așa a luat naștere inițiativa locală «Îm­preună pentru Educație», prin care au­toritățile locale din Perieți se implică în susținerea actului educațional. «Ne dorim ca elevii noștri să obțină premii la olim­piadele școlare și locuri bune la liceele din Slobozia, în urma susținerii Evaluării Naționale... De asemenea, ne dorim ca aceștia să aibă o altă viziune în ceea ce privește școala! Tocmai de aceea ne dorim să ne implicăm mult mai mult pentru a-i susține și a fi alături de ei...» a explicat Adrian Merlea, primarul co­mu­nei Perieți. Proiectul «Împreună pentru Educație» al Primăriei Perieți a debutat la începutul anului școlar și se va în­cheia la începutul vacanței mari. În toată această perioadă de timp, elevii vor be­neficia de cărți școlare, concursuri de cultură generală cu premii, dar și excursii tematice, pentru ca aceștia să cunoască cele mai importante zone turistice din Bărăgan și din țară. «Avem în plan să le oferim elevilor noștri și o masă caldă, tot prin acest proiect... Trebuie să primim o serie de avize de la instituțiile abilitate și să găsim o formă de colaborare cu o unitate care prepară hrană caldă, apoi vom oferi mâncarea caldă elevilor din localitatea Perieți!» a mai spus Adrian Merlea, primarul din Perieți.

Culegeri pentru toți elevii
Recent, în cadrul Școlii Gimnaziale Perieți, precum și al unităților de învă­țământ arondate s-a încheiat cu succes prima activitate desfășurată de autoritățile locale în cadrul proiectului «Împreună pentru Educație». Astfel, toți cei 350 de elevi din localitate au primit culegeri de Matematică și Limba Română. «Ne ajută foarte mult să lucrăm la clasă cu elevii, mai ales cu cei de clasa a VIII-a... Sunt culegeri foarte bune, concepute conform programei!» susține Veronica Dima, profesor de Matematică la Școala Gimnazială Perieți. Și elevii sunt încântați de culegerile pe care le-au primit gratuit la școală. Cătălina Catoi are 14 ani și este în clasa a VIII-a. Se pregătește intens pentru Evaluarea Națională, întrucât vrea să devină elevă a Liceului Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia. «Sunt bune culegerile, mă ajută să studiez mai mult și să-mi verific cunoștințele obținute la școală. Vreau să devin educator pentru că îmi plac foarte mult copiii!» spune adolescenta încântată. Lăcrămioara Mâinea este elevă în clasa a VI-a a Școlii Gimnaziale Perieți. Recent a câștigat un concurs de Cultură Generală organizat la școală și a obținut marele premiu. «A fost un concurs organizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie... Am luat marele premiu pentru că am scris un eseu foarte bun. Îmi place la școală și mă bucur că domnii de la Primărie ne susțin!» spune încântată Lăcrămioara.

15 Februarie 2020, 09:40 (3307 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Apă mai bună la robinetele locuitorilor din Perieți
«Pască și lumină» de Paște cu ajutorul voluntarilor
Internet în două instituții școlare
«Zâmbește și Dăruiește» la Perieți

Comentariile cititorilor:


CETATEAN:
(29 Februarie 2020, 17:31)
Apropo,da ba frate cum intra astia cu camionul (cu TIR-ul) pe strazile din comuna? La Perieti , la Stejaru ...pentru ce s.a cheltuit bani cu asfaltul? La Stejaru s.a mai si pus bariere...degeaba. Au scos intentionat semnul de circulatie care limiteaza tonajul. Aici ori este vreun interes... ori primaria sau politia se face ca nu vede.La intrare in sat exista semn interzis mai mult de 5to si la Stejaru si la Perieti. Barem cei cu magazinul de constructii sunt pe fata adica nu au nici o jena.
Eu:
(23 Februarie 2020, 23:48)
Haide Adrian Merlea!
anca nicoleta:
(19 Februarie 2020, 22:44)
Primarul face tot ce face din banii publici, adică ai noștri ai celor care plătim taxe și impozite. Felicitări. Dar să nu i se urce succesul la cap, să se mai aplece și asupra problemelor noastre: noroiul de pe străzi, manelele care urlă toată ziua, tirurile parcate pe șoseaua din sat și veceul din curtea scolii la care se duc copiii, că cel din interior e doar pentru spălat pe mâini. Și graficul, graficul, actualizat :)
Pentru Cetatean:
(19 Februarie 2020, 22:36)
Cand faci prea multe nu este bine.Ce s,a facut la Perieti in acest mandat este ceva impresionant, este ceva de vis.Omul asta ne-a scos din beznă,ne-a scos din scandalurile din ziare și a facut să se vorbească frumoas despre comuna noastră. Au uitat cand le lua Nuta bani pe excursii și bilete la tombola unde castgau forase de plastic.Acum cu Irina Loghin nu este bine.Un cetățean prost
Cetatean PERIETI:
(19 Februarie 2020, 19:11)
Domnule ca bine ai mai zis - Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany.
Uite ce pomelnic scrie cineo mai fi...pus sau cpooate chiar el. normal ca face ca da unde face dacolo mananca peste salariu. E vreun primar corect? sa manace sa faca ceo vrea da sa fie dle si corect fata de oamenii care au fost langa el ca naajuns primar de unul singur.a fost ajutat de multi oameni buni.consilieri. acum nu mai are nevoie de ajutor si doar eu am facut doar eu am dres. pai e corect asa? nu e deloc nu e cinstit asta e adevarul.
Nu sa stie daca iase primar ca so ridica oameni cinstiti cu adevarat si cu teama de cele sfinte. de laudarosi dastia care sunt stricati la minte de bautura sau de putere poate o da domnu sa scapam.
Perietean,partea a3a:
(18 Februarie 2020, 21:39)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor,continuare; 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuia sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaltareae a asfaltat prima stradă in Păltinișu! Alții nici macar una nu au făcut. 11) Fiecare gospodărie beneficiază de container pt.deseurile menajere. Ridicare "gunoiului",din fata porții odata la săptămâna, contra unei sume foarte mici...7 Roni,persoană. La un carutaș dai mai mult 20-59 Roni ca să ridice gunoiul. 12)O parte,repet,DOAR O PARTE ,dintre Biserici au fost ajutate si amenajate ,cu parcări,băncuțe ,cișmele de apă ,alei prin cimitire ca sa nu se mai intre prin noroaie cu dricul. 13) Pot spune ca s-au mai dat Cărți pt copii,acum este in derulare proiectul pentru O Masă Caldă...rețea de apă potabilă,asfaltare,etc. Poate se gândește primarul si la cateva sancțiuni împotriva poluărilor,gunoielor pe străzi,iarbă din dreptul casei sa fie tăiată, sa se aplice amenzi usturătoare celor care practică acte xe vandalism, celor care servesc baturile alcolice pe domeniile comune,celor care poluează fonic,celor care nu respecta inducatoarele de viteză si a celor care intră cu tirurile pe stradă. Ei bine ,tiate aceste au fost făcute într-un singur mandat,un om singur care s a luptat si cu adversari si cu o parte dintre Consilierii Locali,cu concurența politică. Câte vreți voi sa se facă într-un singur mandat!? Hmm. Alți nu au facut de 20-30 de Ani ,nimic...nici măcar o reabilitare a instituției. Toate aceste lucruri au fost facute cu sprijinul Consilului Judetean,UE,si a Consilierilor Locali. Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce lucruri frumiase se va intampla anul acesta 2020
Periețean.:
(18 Februarie 2020, 21:28)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport.În curte creștea bălăria cât casa,se cultiva porumbul.Câte unii iși lăsau caii si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn.Acum,școlile sunt luminate și încălzite. Au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe învață și la țară. 3)Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienții si nu se puteau dezbraca pt.consult,era frig,acum e cald,au Centrala Termică. 4)Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina stradală este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fost reabiltate. 7) Comuna nu a fost respectată niciodata de catre foștii edili,,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați,diplome de merit datorită unor servicii din trecut care le-au prestat in comună (fioști primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fost premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un profesor sa fie aplaudat de catre generațiile care au învățat din ce le-a predat el.Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum seamană ainstituție, ți-e mai mare dragul sa intri(exclud poliția
Periețean,partea a IIa:
(18 Februarie 2020, 21:11)
Acum,școlile sunt luminate și încălzite,s-au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe deoarte ajunge.Este opinia mea. 3) Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienți si nu se puteau dezbraca pt.consult deoarece era fric,acum e cald,au Centrala Termică. 4) Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fist reabiltate. 7) Comuna nu a avut respectată niciodata de catre niciun edil cum a facut-o dl Primar Merlea Sile Adrian,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați si diplome de merit datorită unor servicii ,din trecut,care le-au prestat in comună (fisti primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fist premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un prifesor sa fie aplaudat de catre genaratiile care au învățat din ce le-a predat el. Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum,e o mandrețe de instituție, ți-e mai mare dragul sa intri în ea(exclud poliția,acolo ferească Dumnezeu să nu intri decât dupa actele de buletin))) 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuua sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaktare,el asfaltat
Perietean:
(18 Februarie 2020, 10:54)
Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany
Ionela:
(18 Februarie 2020, 08:11)
Daca nu erau alegerile locale nu mai apăreau comentariu răutăcioase.
Pentru Perietean:
(18 Februarie 2020, 07:58)
Esti un om foarte slab informat sau deloc cu ce se întâmplă în localitate. Ziua de 8 Martie la Perieti a fost sărbătorită și anul trecut și a fost o reușită. Multumim domnul primar pentru Ziua Comunei care a fost extraordinara.Multumim pentru tot!
Perietean:
(18 Februarie 2020, 00:00)
Oare asa de unul singur a facut tot? Halooo breeeee da sa face ceva bra fara conseliu locală? bre nauzi. uraaaa vine petrecerea de famai de optu martie.ca premaru ne aduce cântărește bre ca asa na place. asa i.si sa mancam mici de la oilu company. ca doar a ăștia sunt buni si bine cu plata bra... ca facem pantru comona noooo? halooo breee da daca stam sa nubfacem nemexa mai iese bre ciolanu? ....si da dama bre ca doar a nu doar de papă.... Bai fiti oameni seriosi. ajinge cu mărirea asta. VINE CAMPABIA, VINE SI STIREA...VINE CAMPANIA...VINE SI INFORMATIA....CA de tot ne place maneaua.....asa i bre primare bre?
Florentina :
(17 Februarie 2020, 22:14)
Da. Aveți dreptate, domnul Merlea a facut lucruri extraordinare. Poate rezolvă și cu străzile.
Periețean:
(17 Februarie 2020, 20:41)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport,în curte creștea bălăria cat casa se mai cultiva porumbul. Câte unii iși lăsau cai si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn
Pentru Florentina :
(17 Februarie 2020, 20:21)
Dar lumină ai doamna Florentina? Ai uitat vremurile când aveam un bec pe toată strada și mergea o oră pe noapte?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 25 Sep 2020
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(90 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(72 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(122 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


8

Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(83 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


12

11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(321 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(243 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(629 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(305 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(659 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Benoit în Scrisoare pentru tine Slobozean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Cetățean în Scrisoare pentru tine Noriega în Făcăeni: Cu sturionii în mașină Locuitor în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...