Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Proiect unic în mediul rural

«Împreună pentru Educație» la Perieți

Autoritățile locale din Perieți au realizat un proiect inedit prin care susțin Educația la nivelul comunității. «Împreună pentru Educație» este numele inițiativei prin care ad­ministrația locală încearcă să-i aducă pe elevi mult mai aproape de școală și profesori. Activi­tățile au început încă din toamna trecută și se vor derula pe întreg parcursul anului școlar, până la vacanța mare. «Ne dorim ca elevii noștri să fie mult mai implicați în ceea ce privește activitățile care se desfășoară la școală. Tocmai de aceea am decis să le fim alături!» susține Adrian Merlea, primarul lo­calității Perieți. Proiectul derulat la Perieți este unic la nivelul localităților rurale din județul Ialomița.

Investiție pentru Educație
În vreme ce tot mai mulți copii, mai ales din mediul rural, decid să renunțe la școală, autoritățile locale din Perieți au decis să facă școala mult mai atractivă pentru elevi. Astfel, aleșii localității au realizat un proiect prin care doresc să-i facă pe elevi să devină mult mai res­ponsabili în ceea ce privește Educația. Așa a luat naștere inițiativa locală «Îm­preună pentru Educație», prin care au­toritățile locale din Perieți se implică în susținerea actului educațional. «Ne dorim ca elevii noștri să obțină premii la olim­piadele școlare și locuri bune la liceele din Slobozia, în urma susținerii Evaluării Naționale... De asemenea, ne dorim ca aceștia să aibă o altă viziune în ceea ce privește școala! Tocmai de aceea ne dorim să ne implicăm mult mai mult pentru a-i susține și a fi alături de ei...» a explicat Adrian Merlea, primarul co­mu­nei Perieți. Proiectul «Împreună pentru Educație» al Primăriei Perieți a debutat la începutul anului școlar și se va în­cheia la începutul vacanței mari. În toată această perioadă de timp, elevii vor be­neficia de cărți școlare, concursuri de cultură generală cu premii, dar și excursii tematice, pentru ca aceștia să cunoască cele mai importante zone turistice din Bărăgan și din țară. «Avem în plan să le oferim elevilor noștri și o masă caldă, tot prin acest proiect... Trebuie să primim o serie de avize de la instituțiile abilitate și să găsim o formă de colaborare cu o unitate care prepară hrană caldă, apoi vom oferi mâncarea caldă elevilor din localitatea Perieți!» a mai spus Adrian Merlea, primarul din Perieți.

Culegeri pentru toți elevii
Recent, în cadrul Școlii Gimnaziale Perieți, precum și al unităților de învă­țământ arondate s-a încheiat cu succes prima activitate desfășurată de autoritățile locale în cadrul proiectului «Împreună pentru Educație». Astfel, toți cei 350 de elevi din localitate au primit culegeri de Matematică și Limba Română. «Ne ajută foarte mult să lucrăm la clasă cu elevii, mai ales cu cei de clasa a VIII-a... Sunt culegeri foarte bune, concepute conform programei!» susține Veronica Dima, profesor de Matematică la Școala Gimnazială Perieți. Și elevii sunt încântați de culegerile pe care le-au primit gratuit la școală. Cătălina Catoi are 14 ani și este în clasa a VIII-a. Se pregătește intens pentru Evaluarea Națională, întrucât vrea să devină elevă a Liceului Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia. «Sunt bune culegerile, mă ajută să studiez mai mult și să-mi verific cunoștințele obținute la școală. Vreau să devin educator pentru că îmi plac foarte mult copiii!» spune adolescenta încântată. Lăcrămioara Mâinea este elevă în clasa a VI-a a Școlii Gimnaziale Perieți. Recent a câștigat un concurs de Cultură Generală organizat la școală și a obținut marele premiu. «A fost un concurs organizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie... Am luat marele premiu pentru că am scris un eseu foarte bun. Îmi place la școală și mă bucur că domnii de la Primărie ne susțin!» spune încântată Lăcrămioara.

15 Februarie 2020, 09:40 (1487 vizualizări - 36 comentarii)

Citiți și:
Internet în două instituții școlare
Viitorul copiilor sună bine!
Primarul Adrian Merlea asfaltează comuna Perieți
«Zâmbește și Dăruiește» la Perieți

Comentariile cititorilor:


anca nicoleta:
(19 Februarie 2020, 22:44)
Primarul face tot ce face din banii publici, adică ai noștri ai celor care plătim taxe și impozite. Felicitări. Dar să nu i se urce succesul la cap, să se mai aplece și asupra problemelor noastre: noroiul de pe străzi, manelele care urlă toată ziua, tirurile parcate pe șoseaua din sat și veceul din curtea scolii la care se duc copiii, că cel din interior e doar pentru spălat pe mâini. Și graficul, graficul, actualizat :)
Pentru Cetatean:
(19 Februarie 2020, 22:36)
Cand faci prea multe nu este bine.Ce s,a facut la Perieti in acest mandat este ceva impresionant, este ceva de vis.Omul asta ne-a scos din beznă,ne-a scos din scandalurile din ziare și a facut să se vorbească frumoas despre comuna noastră. Au uitat cand le lua Nuta bani pe excursii și bilete la tombola unde castgau forase de plastic.Acum cu Irina Loghin nu este bine.Un cetățean prost
Cetatean PERIETI:
(19 Februarie 2020, 19:11)
Domnule ca bine ai mai zis - Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany.
Uite ce pomelnic scrie cineo mai fi...pus sau cpooate chiar el. normal ca face ca da unde face dacolo mananca peste salariu. E vreun primar corect? sa manace sa faca ceo vrea da sa fie dle si corect fata de oamenii care au fost langa el ca naajuns primar de unul singur.a fost ajutat de multi oameni buni.consilieri. acum nu mai are nevoie de ajutor si doar eu am facut doar eu am dres. pai e corect asa? nu e deloc nu e cinstit asta e adevarul.
Nu sa stie daca iase primar ca so ridica oameni cinstiti cu adevarat si cu teama de cele sfinte. de laudarosi dastia care sunt stricati la minte de bautura sau de putere poate o da domnu sa scapam.
Perietean,partea a3a:
(18 Februarie 2020, 21:39)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor,continuare; 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuia sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaltareae a asfaltat prima stradă in Păltinișu! Alții nici macar una nu au făcut. 11) Fiecare gospodărie beneficiază de container pt.deseurile menajere. Ridicare "gunoiului",din fata porții odata la săptămâna, contra unei sume foarte mici...7 Roni,persoană. La un carutaș dai mai mult 20-59 Roni ca să ridice gunoiul. 12)O parte,repet,DOAR O PARTE ,dintre Biserici au fost ajutate si amenajate ,cu parcări,băncuțe ,cișmele de apă ,alei prin cimitire ca sa nu se mai intre prin noroaie cu dricul. 13) Pot spune ca s-au mai dat Cărți pt copii,acum este in derulare proiectul pentru O Masă Caldă...rețea de apă potabilă,asfaltare,etc. Poate se gândește primarul si la cateva sancțiuni împotriva poluărilor,gunoielor pe străzi,iarbă din dreptul casei sa fie tăiată, sa se aplice amenzi usturătoare celor care practică acte xe vandalism, celor care servesc baturile alcolice pe domeniile comune,celor care poluează fonic,celor care nu respecta inducatoarele de viteză si a celor care intră cu tirurile pe stradă. Ei bine ,tiate aceste au fost făcute într-un singur mandat,un om singur care s a luptat si cu adversari si cu o parte dintre Consilierii Locali,cu concurența politică. Câte vreți voi sa se facă într-un singur mandat!? Hmm. Alți nu au facut de 20-30 de Ani ,nimic...nici măcar o reabilitare a instituției. Toate aceste lucruri au fost facute cu sprijinul Consilului Judetean,UE,si a Consilierilor Locali. Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce lucruri frumiase se va intampla anul acesta 2020
Periețean.:
(18 Februarie 2020, 21:28)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport.În curte creștea bălăria cât casa,se cultiva porumbul.Câte unii iși lăsau caii si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn.Acum,școlile sunt luminate și încălzite. Au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe învață și la țară. 3)Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienții si nu se puteau dezbraca pt.consult,era frig,acum e cald,au Centrala Termică. 4)Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina stradală este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fost reabiltate. 7) Comuna nu a fost respectată niciodata de catre foștii edili,,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați,diplome de merit datorită unor servicii din trecut care le-au prestat in comună (fioști primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fost premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un profesor sa fie aplaudat de catre generațiile care au învățat din ce le-a predat el.Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum seamană ainstituție, ți-e mai mare dragul sa intri(exclud poliția
Periețean,partea a IIa:
(18 Februarie 2020, 21:11)
Acum,școlile sunt luminate și încălzite,s-au montat Centrale Termice. Clasele,holurile sunt zugrăvite in culori vii,au internet si laboratoare,predau profesori f.b.pregătiți.Nu am experiență dar cred ca sunt unii dintre cei mai buni din județ,copilul meu de acolo a plecat la facultate,cine vrea sa învețe deoarte ajunge.Este opinia mea. 3) Dispensarul medical,reabiltat,de la A la Z,înainte veneau pacienți si nu se puteau dezbraca pt.consult deoarece era fric,acum e cald,au Centrala Termică. 4) Stații de autobuz,se apără omul de ploaie si de vânt...făcute fara cap,nu sunt de acord cu ele...sunt urâte. 5)Lumina este foarte bine pusă la punct,e pe Led,lumină puternică,noaptea se vede mai ceva ca in oraș. 5) Ajutoare sociale pt bătrânii neputincioși,pentru oamenii bolnavi,văduve,sau alte cazuri. 6) Stadionul și depedințele au fist reabiltate. 7) Comuna nu a avut respectată niciodata de catre niciun edil cum a facut-o dl Primar Merlea Sile Adrian,reamintim; A) Zilele Comunei B) Pelerinaje la Manastirile din Județ. C) Cetățenii au fost felicitați si diplome de merit datorită unor servicii ,din trecut,care le-au prestat in comună (fisti primari,consilieri) 8) Cadrele didactice pensionate,la fel ,au fist premiate cu diplome de onare si medalii...e ceva ,nu-i așa? Dupa 40 de Ani in slujba societății se merită ca un prifesor sa fie aplaudat de catre genaratiile care au învățat din ce le-a predat el. Respectele mele tuturor profesorilor din Romania! 9)Reabiltarea Primariei...era o catacomba,cernobâl,semăna cu blocurile bombardate din siria...la fel si sediul Poliției. Acum,e o mandrețe de instituție, ți-e mai mare dragul sa intri în ea(exclud poliția,acolo ferească Dumnezeu să nu intri decât dupa actele de buletin))) 10) Strazi asfaltate...ia ganditi-vă, pe care sat să-l asfalteze mai repede din cele cinci sate ,existente? Poate ca trebuua sa faca unul cap coadă, nu știu, Dar sunt sigur că multi vor sa vadă măcar una facuta...și s a făcut. El a pornit asfaktare,el asfaltat
Perietean:
(18 Februarie 2020, 10:54)
Naivitate . succes la beut si la micii cu marca oylcompany
Ionela:
(18 Februarie 2020, 08:11)
Daca nu erau alegerile locale nu mai apăreau comentariu răutăcioase.
Pentru Perietean:
(18 Februarie 2020, 07:58)
Esti un om foarte slab informat sau deloc cu ce se întâmplă în localitate. Ziua de 8 Martie la Perieti a fost sărbătorită și anul trecut și a fost o reușită. Multumim domnul primar pentru Ziua Comunei care a fost extraordinara.Multumim pentru tot!
Perietean:
(18 Februarie 2020, 00:00)
Oare asa de unul singur a facut tot? Halooo breeeee da sa face ceva bra fara conseliu locală? bre nauzi. uraaaa vine petrecerea de famai de optu martie.ca premaru ne aduce cântărește bre ca asa na place. asa i.si sa mancam mici de la oilu company. ca doar a ăștia sunt buni si bine cu plata bra... ca facem pantru comona noooo? halooo breee da daca stam sa nubfacem nemexa mai iese bre ciolanu? ....si da dama bre ca doar a nu doar de papă.... Bai fiti oameni seriosi. ajinge cu mărirea asta. VINE CAMPABIA, VINE SI STIREA...VINE CAMPANIA...VINE SI INFORMATIA....CA de tot ne place maneaua.....asa i bre primare bre?
Florentina :
(17 Februarie 2020, 22:14)
Da. Aveți dreptate, domnul Merlea a facut lucruri extraordinare. Poate rezolvă și cu străzile.
Periețean:
(17 Februarie 2020, 20:41)
Faceti un bilanț un inventar al lucrarilor 1)Alei pietonale.(Înainte se circula pe lângă gard prin noaroaie) 2)Scolile,aveau wc-ul in curte,clasele aveau încălzire de la sobă pe lemne si aia peticită. Fără parchet,nevăruite,fără internet,fără laboratoare,fără teren de sport,în curte creștea bălăria cat casa se mai cultiva porumbul. Câte unii iși lăsau cai si vacile sa pască în curte,un cal a rupt un leagăn
Pentru Florentina :
(17 Februarie 2020, 20:21)
Dar lumină ai doamna Florentina? Ai uitat vremurile când aveam un bec pe toată strada și mergea o oră pe noapte?
Cristina:
(17 Februarie 2020, 20:17)
Doamna Florentina dar înainte de 2016 nu ati avut primar? Nici Amara nu are toate străzile asfaltate,oraș fiind .Lucrururile s-au mișcat cu repeziciune din 2016 până astăzi.Soarta s-a schimbat in anul 2016 ca a venit cine trebuia la primarie
Florentina:
(17 Februarie 2020, 18:31)
Ne-am obișnuit cu puțin sau cu deloc și ne bucurăm de lucruri normale. Eu fac naveta zilnic la Slobozia și până la ieșirea din sat merg pe aceleași străzi pline de noroi și gropi, dar suntem în grafic. Poate în mandatul viitor primarele o să.. o să... și o să..... Pentru gospodinele casnice care fac drumul doar până la magazinul din colț, că ajutorul social și șomajul vin cu poșta, totul e foarte bine. Ne merităm soarta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(185 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(392 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(447 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(311 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești Trihalo Fecale cu Rugină în Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale Cristi în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...