Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale

Pericolul nevăzut de la robinete

Apă infestată cu substanțe chimice și materii fecale

Apa furnizată în rețelele publice pune în pericol sănătatea ialomițenilor. Situația este confirmată de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, ai cărei specialiști au întocmit un Raport privind calitatea apei potabile la nivelul județului. Datele prezentate în documentul oficial au la bază analizele efectuate în cursul anului 2019, în urma prelevării probelor de apă de la stațiile existente în județul Ialomița. Analizele au scos la iveală prezența în apă a unor substanțe chimice periculoase, dar și materii fecale...

Dezastrul de la robinete În anul 2019, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Ialomița, au fost efectuate peste 500 de analize ale probelor de apă prelevate de la cele mai mari stații amenajate la nivelul județului Ialomița. Toate anali­zele au fost efectuate de către experții DSP Ialomița în laboratorul de specialitate pe care aceștia îl dețin la Slobozia. Fără să mai surprindă pe nimeni, datele trecute în Raportul privind calitatea apei la nivelul județului sunt îngrijorătoare. Apa care ar trebui, în realitate, să fie potabilă are mai multe probleme. Prin analizele efectuate de specialiștii DSP au fost identificate în apa furnizată populației concentrații peste limita admisă a unor parametri precum nitriți, nitrați, enterococi, sulf, mangan, fier, bacterii coliforme sau materii fecale. De fiecare dată cauza care generează aceste depășiri o reprezintă lipsa procedurilor de tratare a apei distribuită în rețelele publice. Multe dintre stațiile care există la nivelul județului Ialomița nu dispun de echipamente sau proceduri eficiente în ceea ce privește tratarea apei. «Neconfor­mitățile înregistrate sunt generate de lipsa unor proceduri de tratare a apei, ineficiența procesului de tratare sau depășiri la sursă pentru unii parametri ce necesită aplicarea unor trepte suplimentare de tratare a apei...» sunt de părere specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Ialomița, care au verificat calitatea apei potabile la nivelul județului.

Fonduri cheltuite în zadar
În aparență, administrațiile locale se arată preocupate de calitatea apei potabile pe care o distri­buie­ în rețelele publice. În ultimii 3 ani, administrațiile locale din Ialomița au solicitat Guvernului României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1 și 2, peste 170 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare amenajate la nivelul localităților. Conform datelor Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, 21 de localități din Ialomița au inițiat astfel de proiecte de utilitate publică. În ciuda banilor cheltuiți, sistemele de apă amenajate în Ialomița nu pot fi puse în funcțiune din cauza faptului că nu pot fi auto­rizate din punct de vedere sanitar. În 2019, la nivelul județului Ialomița, potrivit Direcției de Sănătate Publică, 42 de sisteme de apă și canalizare nu dețineau autorizație sanitară de funcționare din cauza problemelor de potabilizare a apei. Mai mult, din cele 21 de loca­lități care au realizat proiecte de modernizare a sistemelor de apă și canalizare, doar două localități au făcut demersuri pentru ca Guvernul României să aloce fonduri pentru amenajarea unor stații de tratare a apei. Valoarea respectivelor proiecte se ridică la peste 20 mi­lioane de lei, iar stațiile urmează să fie puse în funcțiune în primăvara acestui an.

17 Februarie 2020, 08:40 (3061 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Apa de la robinete, pericol real pentru sănătatea ialomițenilor

Comentariile cititorilor:


Trihalo Fecale cu Rugină :
(21 Februarie 2020, 07:03)
Apa este vitala.Procentele ridicate de apa din corp spun totul si administratia locala permite intoxicarea "a la cart" cu porcaria ce avem acum la robinete. (sigur cu vorbaraia ca vor fi investitii pentru corectare). De ce se permite asa ceva? Orasul este plin de PETuri de 5 si 10L si toata lumea e multumita,linistita.Fara ziaristii ce deranjeaza din cand in cand,nimeni nu sesizeaza nimic.
Vasile:
(19 Februarie 2020, 17:38)
Aha eu cred ca tu ai inteles mesajul , pana una alta vezi ca te murdaresti de gramatica la gura @#Vasile. Asa procedau securisti pe vremuri, diversiunea e cea mai buna forma de a devia de la subiect. Na ca asta e buna, hai noroc si pa , beti apa infestata ca va place, apa cu c.cat. 
@Vasile:
(19 Februarie 2020, 10:40)
Bai, nene, cum conjugi verbul a da? Eu da-u, tu da-i, el, ea d-a. Noi da-m, voi da-ti, ei da-u. Vorba ta, cap de cocean si mai vrei sa fii luat in serios..
Dă-i cu detergent ca iese:
(19 Februarie 2020, 07:00)
Fiecare capetenie de organizatie se ocupa de viata imbunatatita continuu a grupului pe care il conducea.Femeile sa dea nastere unor prunci sanatosi,barbatii sa fie puternici,buni de munca,totul pentru progres.In Ialomita,sefii politici parca vor sa vada in cosciuge/gropi comune intreaga populatie,ca la altceva nu ne gandim.Si cat de aserviti politic sa fie cei din DSP,Politie si chiar SRI ca sa asiste si participe pasiv la programul apa de canal pe conducte potabile.Cetatenii orasului trebuie sa fie reprezentati /aparati de institutii ce au atributii in acest sens pentru ca altfel vor aparea grupuri de luptatori(reziatenta),ce nu vor mai arunca bancomate in aer ci se vor razvrati sistemului.Sigur isi vor reveni si masculii cu glezne goale/epilati din lancezeala sa puna intrebari asupra dreptului constitutional de a nu fi otraviti.
Vasile:
(18 Februarie 2020, 23:08)
Bai cetateni cap de coceni, de ce nu da-ti in judecata primaria  ? V-ati uitat pe serviciile de furnizare a apei ? Ce scrie pe factura apa menajera cu pret de consum ? Nu cumva ar trebui toti cetatenii sa se grupeze si sa dea in judecata atat primaria cat si serviciul de distributie al apei pentru ca pun in pericol vietile cetatenilor ? 
Mary:
(18 Februarie 2020, 14:00)
  De acord!!! Publicați buletine de analize, atât din județ cât și din Slobozia!!! Să vadă proștii pe cine votează!!! 
 P.S. Să nu vă vină idei!!! Cine minte, măsa-i c--vă!!!
gigel:
(18 Februarie 2020, 08:28)
Avem ceea ce meritam, apa cu cac*t! Din 1795 de cititori doar 6 s-au incumetat sa lase un comentariu aici. Stam si induram ca boii. A fost intrebat vreodata vreun primar, pe strada, de treaba asta? Cand ii vedeti pe la zilele orasului, zilele recoltei, zilele bla-bla ii aplaudati ca oile in loc sa-i luati la intrebari. Capul plecat sabia nu-l taie. Neam de slugi fricoase, asta suntem. 
Potabila ionasciana:
(18 Februarie 2020, 06:57)
Sunt cele mai ieftine si de aceea se regasesc in apa potabila.S-a incercat achizitionarea de Cyclon B dar licitația este contestata.De asemenea,mercurcul sau alte metale grele sunt din ce in ce mai greu de gasit.Zicea presedintele moraru ca va avea buget mai mare in 2020, poate reuseste ceva prin Asia,gen antrax ori holera,ca se dau si astea pe liste,nu e usor.In ritm european ne vine randul abia peste 15 ani la ceva toxic,cu pret bun. - Asta este grija purtata de guvernanti,de alesii locali si clar de psd.Multumim si pentru trihalometani,ca nu e usor sa supravietuiesti cu doze "potabile" de chimicale din robinet.Suntem puternici! #vanguradenenorociti
Lor:
(18 Februarie 2020, 00:15)
Agentia pentru protectia consumatorului de ce nu se sesizeaza ?! DSP ar trebui sa transmita avertismente in continuu pentru popuatia orasului in urma analizelor rezultate!Institutiile care au investit din banii nostri,bani cu nemiluita pentru asazisa modernizare a sistemului public de alimentare cu apa " potabia" sa raspunda pentru aceste esecuri! Ce facem continuam asa fara sa ne pese, ce vina au copiii nostri? Chiar nu va ganditi nesimtitilor! Puneti osul la treaba zbateti-va pentru cetateni, pentru noi, pentru copiii nostri sunt atatea posibilitati!!
Cetatean:
(17 Februarie 2020, 23:33)
Cand te gândesti ca cu apa aia te speli pe mâini, pe fata,.... cu apa aia de la robinet se face cafeaua pe la toate aparatele si localurile din oras...cu apa asta împutita se gateste in toate restaurantele din oras , unde mănâncă toata lumea...apa asta se foloseste la fabricarea painii... ASTA ESTE GENOCID..... ESTE O CRIMA CU PREMEDITARE ASUPRA POPULATIEI ...SI A TUTUROR LOCUITORILOR DIN ORAS...CHIAR SI A CELOR CARE NU FAC NIMIC SA INDREPTE SITUATIA...Daca se va mai putea indrepta situatia.....
slobozean:
(17 Februarie 2020, 21:49)
Chiar nesimtiti! Va bateti joc de noi de atata timp si nu va pasă. Ăștia care sunteti cu PSD, va place ce apă aveti la robinet?
Apa potabilă:
(17 Februarie 2020, 20:11)
Să se restituie cetățenilor orașului Slobozia diferența de preț a apei pe care am platit o la preț de apă potabilă.
Lor:
(17 Februarie 2020, 17:31)
Suntem in anul 2020 si avem la robinet apa cu rahat. Niste nesimtiti! Isi urmaresc numai propriile interese si nu fac nimic pentru locuitorii orasului. Va rog sa ne spuneti cati bani s-au investit inutil in ultimii 20 de ani in statia de tratare si reteaua de apa. Cine raspunde pentru sanatatea noastra? De ce platim apa ca fiind apa potabila la robinet? Unde sunt cei care trebuie sa traga la raspundere pe cei vinovati?Ce masuri se vor lua cu aceasta situatie?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Apr 2020
244 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: 4,54%-rata șomajului

La sfârșitul lunii februarie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4243 șomeri (din care 1851 femei), rata șomajului fiind de 4,54%, cu 1,02% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 10:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

RISO SCOTTI DANUBIO SRL angajează
-ambalator manual-3 persoane
-electromecanic -1 persoana

Cerință specială: să locuiască în Slobozia
Persoana de contact: Mihai Nedelcu,
tel. 0729/167.293

8 Aprilie 2020, 13:50


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 79

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 79. Totodată ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:25
(217 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Percheziții la locuințele unor hoți

Polițiștii din Urziceni au efectuat marți, 7 aprilie 2020, două percheziții domiciliare pe raza orașului. Oamenii legii au descins la locuințele a doi bărbați, suspecți de spargerea sediului unei firme ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:20
(127 vizualizări - 0 comentarii)


4

Movilița: S-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier

Un bărbat de 52 de ani din București este cercetat penal pentru «conducere în stare de ebrietate» și «vătămare corporală din culpă». În seara zilei de 7 aprilie 2020, în timp ce venea de la București către ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:15
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Amenzi de 57 mii de lei aplicate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au organizat marți, 7 aprilie 2020, o acțiune de verificare a modului în care se respectă măsurile legale impuse pe perioada stării de urgență. Cu această ocazie au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Foreței de Muncă Ialomița oferă 147 de noi locuri de muncă persoanelor aflate în căutarea unui serviciu. Cele mai multe dintre oferte sunt destinate șomerilor calificați ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:05
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(257 vizualizări - 1 comentariu)


8

Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(79 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(287 vizualizări - 0 comentarii)


12

Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


13

Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(116 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1127 vizualizări - 1 comentariu)


Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(441 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(183 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
știam deja în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar @2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune pensionarul special în Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni Irigatu în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Hgf în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! @Gigi în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» taran în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Off în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! 2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune Gigi în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» @anti gargara în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» @marin în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» Gaie în Medicamentele pentru tratarea bolnavilor de diabet lipsesc din farmaciile ialomițene Good boys în Hotel «Parc» din Amara, al treilea Centru de carantină din Ialomița New în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune Pentru bărbatul Tinel în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» anti gargara în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» John în Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 79 Sarpee în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus @Hapciu în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...