Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință

S-a întâmplat la Fierbinți-Târg

Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință

bonus: Jocuri de culise «Iusein Iuksel»

O  fostă angajată a Primăriei Fierbinți-Târg își caută dreptatea de 3 ani. Marieta Țurpac susține că, în toamna anului 2017, a fost agresată în sediul instituției de către Marius Alin Câmpeanu, actualul viceprimar al localității. Cazul a intrat în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. Deși inițial i-au dat dreptate victimei, anchetatorii au revenit asupra deciziei și au clasat dosarul, invocând faptul că totul s-ar fi petrecut din cauza reclamantei. Potrivit actelor de urmărire penală, ancheta a fost coordonată de procurorul Ion Aurelian, fostul adjunct al Parchetului Județean Ialomița, sancționat în 2014 de Consiliul Superior al Magistraturii pentru comiterea unor fapte de natură disciplinară.

Agresată pentru o adeverință Dintr-o sacoșă de plastic pe care o poartă permanent după ea, Marieta Țurpac scoate toată corespondența pe care a purtat-o din 2017 și până în prezent cu instituțiile statului cărora le-a cerut ajutorul, după ce a fost agresată în sediul Primăriei Fierbinți-Târg de Marius Alin Câmpeanu, viceprimarul locali­tății. Femeia povestește că venise la Primărie pentru a-i fi eliberată o adeverință. În mo­mentul în care a intrat în insti­tuție, a observat că viceprimarul și câțiva funcționari stăteau în jurul unei mese, pregătiți să organizeze o petrecere. «Când am intrat erau toți la masă, iar vicele mi-a zis să mă duc la vechea Primărie ca să-mi iau de acolo adeverința... M-am dus și de acolo m-au trimis înapoi la sediul actualei primării. Când am revenit, ei erau tot la masă și se distrau... În momentul în care i-am văzut le-am spus, pentru că eram supărată: „lasă că scot telefonul și vă filmez, să vadă toată lumea cum munciți!“» poves­tește femeia. Supărat din cauza cuvintelor adresate de femeie, viceprimarul Marius Alin Câmpeanu s-a ridicat de la masă, a împins-o afară din birou, a lovit-o cu pumnii și i-a prins mâna la ușă. «Am sunat la 112, a venit șeful de post care m-a certat că „de ce am sunat la 112?“. Mi-a zis că trebuia să vin întâi la Poliția Fierbinți-Tâng să fac o plângere, nu să sun la 112!» po­vestește femeia cele întâmplate.

O anchetă clasată De la Primăria Fierbinți-Târg, Marieta Țurpac a ajuns apoi la Spitalul de Urgență din București, unde a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale. Starea de sănătate a femeii a fost consemnată și în raportul medico-legal al specialiștilor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ialomița: «Apreciem că prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce, prin lovire cu corp dur. Necesită 3 zile de îngrijiri me­dicale». Documentul, împreună cu plângerea făcută la Poliția Fierbinți-Târg, a fost anexat dosarului penal deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. Din 2017 și până în primăvara anului 2019, ancheta a intrat într-un con umbră. În 15 martie 2019, procurorul de caz semnează două Ordonanțe. Una prin care schimbă încadrarea juridică a faptelor, reținând forma mai gravă a infracțiunilor de «lovire și alte violențe» pe care le-a cercetat, și alta prin care clasează cauza. În Ordonanța de clasare a anchetei, procurorul a explicat faptul că: «leziunile petentei au fost create de contactul pe care l-a avut cu ușa, în timpul opoziției sale la acțiunea lui Câmpeanu Marius de a-i închide ușa, cu toate că nimic nu o împiedica pe petentă să renunțe la această opoziție». Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. Magistratul este unul controversat în mediul juridic ialomițean. Fost adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Ion Aurelian a fost mutat disciplinar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni după ce, în 2014, o anchetă internă a Consiliului Superior al Magistraturii a scos la iveală faptul că acesta se face vinovat de abateri disciplinare. Concret, CSM a stabilit faptul că Ion Aurelian avea obiceiul de a interveni în anchetele celorlalți procurori...

Concediată ilegal
Vreme de 21 de ani, Marieta Țurpac a fost referent în cadrul Registrului Agricol al Primăriei Fierbinți-Târg. Femeia susține că în 2009 a fost concediată ilegal de fostul edil al localității, Iusein Iuksel. Femeia a reușit să-și facă dreptate în acest caz după 10 ani de procese. «Am reușit să obțin o anulare a dispo­ziției prin care fostul primar, Iuksel, m-a concediat! Mi-a zis că mă dă afară pentru că nu știu să lucrez la calculator, deși calculatoarele nu aveau programe ca să lucrezi la ele... Tot ce puteai să faci era să scoți o adeverință!» susține Marieta Țurpac. Procesul în acest caz nu s-a finalizat, pentru că administrația locală din Fierbinți-Târg a deschis o procedură extraordinară de atac, prin care solicită desființarea hotărârii definitive pe care Marieta Țurpac a obținut-o în favoarea sa.

Jocuri de culise «Iusein Iuksel»
Condamnat definitiv într-un dosar penal și suspect în alte 3 anchete, fostul primar al orașului Fierbinți-Târg, Iusein Iuksel, este acuzat de «jocuri de culise». Susținut de vice­pri­marul Marius Alin Câmpeanu, acesta a încercat să-i forțeze pe consilierii locali din Fierbinți-Târg să adopte un proiect de hotărâre controversat. Respectiva inițiativă făcea referire la anularea asocierii dintre Consiliul Local Fierbinți-Târg și Asociația Crescătorilor de Animale «Pajiștea» din oraș. Astfel, toate cele 140 de hectare pe care membrii Asociației le ex­ploatau erau date în folosință unui număr de patru crescători, printre care se numără și un apropiat din anturajul fostului edil Iusein Iuksel. Proiectul ar fi trebuit aprobat în șe­dința de joi, 13 februarie a.c., a Consiliului Local Fierbinți-Târg, însă aleșii locali au refuzat să participe la ședință.

25 Februarie 2020, 08:05 (1420 vizualizări - 6 comentarii)

Comentariile cititorilor:


bum:
(25 Februarie 2020, 22:51)
Doamna Marieta Țurpac, Vineri 06 martie 2020 de Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea; Aflarea Sfintei Cruci intre orele 10 si 12 am, va asteapta o persoana de sex feminin in fata Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. SIIJ. Va rugam sa aveti un ziar facut sul pe care sa-l tineti in mana stanga. Vorbim despre subiectul interesant povestit presei.
Adevaratul:
(25 Februarie 2020, 21:48)
Hai sictir ca mâncați rahat, eu îl cunosc bine pe mariusica viceprimarul frizer, e el fraier și un pic analfabet da nici cu nebuna asta nu îmi este rușine. Adevarul e ca a bătut-o dar a și meritat ca e nebuna cu capu, ce dracu cauta ea sa se ducă peste petrecerea lui? Bine ia facut
Din zona:
(25 Februarie 2020, 18:57)
În Ordonanța de clasare a anchetei, procurorul a explicat faptul că: «leziunile petentei au fost create de contactul pe care l-a avut cu ușa, în timpul opoziției sale la acțiunea lui Câmpeanu Marius de a-i închide ușa, cu toate că nimic nu o împiedica pe petentă să renunțe la această opoziție». Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. 
Ce scrieți dumneavoastră presa locală despre performanța din ordonanța de clasare semănată de acest domn procuror, este ceva infim față alte nupuri, date si tâmpeni scrise în ordonanțe semnate de același individ.
Că a fost sancționat disciplinar​ in 2014, am înțeles că atunci era pe val individul, fost și pe la DNA perioada mica de timp. În mediul juridic exista voci care spun despre legăturile de prietenie pe care le-ar fi avut cu zeița anticorupție, care a făcut să primească  o sancțiune așa blândă dată de CSM.
Ce ar întâmplă cu un procuror când în ordonanța de clasare cu nup, acesta face mențiuni neadevărate, ca  fiind adevărate? Ce se întâmplă când se ascund, probe?
Mă mir si nu-mi vine sa cred că aveți curajul să dați în presă despre individul respectiv.
Mai sunt altele și mai și  mai.
Up:
(25 Februarie 2020, 14:36)
Up..up..minune  au început ziarele din Ialomița să scrie despre mașina de spălat a primarilor pușcariabili aferente parchetului Urziceni !
Mașină de spalat in care bagi 250 și scoate, hocus pocus, 5000 numai așa că sa favorizeze urmăritul penal. Eu aș avea o întrebare pentru mașină de spălat. Mașină de spălat  puscariabili, cum de face că, in momentul când cercetezi un hoț pentru un furtul unui obiect, hotul sa plece de la tine și să vanda obiectul furat, iar tu mașină de spălat sa te faci că nu ști?
După care să scoți hotul și complicii, săi albi imaculați, scriind că obiectul furat aparținea hoțului.
Masina de spălat un lucru sa ști  că nimeni nu pleaca fără să-și plătească datoriile.
Mm:
(25 Februarie 2020, 12:39)
Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. Magistratul este unul controversat în mediul juridic ialomițean. Fost adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Ion Aurelian a fost mutat disciplinar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. Vitejilor eu va propup sa vedeti, dosarele din ultimi 18 ani si clasarile cu, ORDONANTE NUP date de acest domn procuror. O sa vedeti minunatii inca de la inceputul activitatii, dar mai ales decand s-a intors fortat de imprejurari la Urziceni. Fara suparare nene I. chiar va doresc ca SIIJ sa intervina urgent. Ati paradit cetateni, familii de buna credinta care au fost furati si care au cerut aplicarea legii, ai dat matale stii ce. Doamna, Marieta Țurpac el are scheleti multi ascunsi in fisete si arhivă. Pacat ca presa din ialomita nu scoate la suprafata si altele de care nu este straina. Nene I. exista un proverb, orice om trecut prin viata lasa urme, ai lasat urme care pot fii verificate, nu pot fii sterse.
mirare:
(25 Februarie 2020, 10:55)
cand un procuror apare ca sanctionat disciplinar, deja am semne de intrebare. mari semne de intrebare.
iar unul din aceste semne se poate pune dupa intrebarea : mai are ce cauta in procuratura ? sau trebuie sa fie retras ?
cu atat mai mult acum, de cand au fost aduse in atentie tot felul de dosare fabricate, dosare masluite, ( si nu ma refer la cele care au beneficiat de sprijinul sri, ci la cele de genul lui berbeceanu de exemplu ), care s-au finalizat prin respingerea de catre instante.
dar care au lasat urme adanci si grele in viata si familia celor ...."indosariati"

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Apr 2020
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cocora: Conducea în stare de ebrietate și fără permis

Polițiștii Secției Rurale Grivița au depistat în data de 8 aprilie a.c. un bărbat de 56 de ani care conducea pe raza localității Cocora, în stare de ebrietate. Acesta avea o concentrație de 0,90 mg/l alcool ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 14:00
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 81

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 81. Totodată ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 13:50
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,54%-rata șomajului

La sfârșitul lunii februarie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4243 șomeri (din care 1851 femei), rata șomajului fiind de 4,54%, cu 1,02% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 10:05
(82 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

RISO SCOTTI DANUBIO SRL angajează
-ambalator manual-3 persoane
-electromecanic -1 persoana

Cerință specială: să locuiască în Slobozia
Persoana de contact: Mihai Nedelcu,
tel. 0729/167.293

8 Aprilie 2020, 13:50


4

Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 79

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 79. Totodată ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:25
(239 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Percheziții la locuințele unor hoți

Polițiștii din Urziceni au efectuat marți, 7 aprilie 2020, două percheziții domiciliare pe raza orașului. Oamenii legii au descins la locuințele a doi bărbați, suspecți de spargerea sediului unei firme ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier

Un bărbat de 52 de ani din București este cercetat penal pentru «conducere în stare de ebrietate» și «vătămare corporală din culpă». În seara zilei de 7 aprilie 2020, în timp ce venea de la București către ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:15
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Amenzi de 57 mii de lei aplicate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au organizat marți, 7 aprilie 2020, o acțiune de verificare a modului în care se respectă măsurile legale impuse pe perioada stării de urgență. Cu această ocazie au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Foreței de Muncă Ialomița oferă 147 de noi locuri de muncă persoanelor aflate în căutarea unui serviciu. Cele mai multe dintre oferte sunt destinate șomerilor calificați ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:05
(121 vizualizări - 0 comentarii)


9

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(263 vizualizări - 1 comentariu)


10

Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(83 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(114 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(119 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1140 vizualizări - 1 comentariu)


Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(447 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(411 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@Jilava. în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Oliviu în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar giovani în Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni Ionela în Medicamentele pentru tratarea bolnavilor de diabet lipsesc din farmaciile ialomițene Agricultor în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Jiuri în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Oaie în Cartierul «Pepinieră» este construit ilegal Gogu în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! dottore în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar cetatean în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! @ei tu în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» @Cetatean în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Gogu în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Carmen în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» Cetatean în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! organ flask în Amendă cu Ordonanța Militară la Supermarket @@2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune Tandarean în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar 666 în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» doctor în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...