Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință

S-a întâmplat la Fierbinți-Târg

Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință

bonus: Jocuri de culise «Iusein Iuksel»

O  fostă angajată a Primăriei Fierbinți-Târg își caută dreptatea de 3 ani. Marieta Țurpac susține că, în toamna anului 2017, a fost agresată în sediul instituției de către Marius Alin Câmpeanu, actualul viceprimar al localității. Cazul a intrat în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. Deși inițial i-au dat dreptate victimei, anchetatorii au revenit asupra deciziei și au clasat dosarul, invocând faptul că totul s-ar fi petrecut din cauza reclamantei. Potrivit actelor de urmărire penală, ancheta a fost coordonată de procurorul Ion Aurelian, fostul adjunct al Parchetului Județean Ialomița, sancționat în 2014 de Consiliul Superior al Magistraturii pentru comiterea unor fapte de natură disciplinară.

Agresată pentru o adeverință Dintr-o sacoșă de plastic pe care o poartă permanent după ea, Marieta Țurpac scoate toată corespondența pe care a purtat-o din 2017 și până în prezent cu instituțiile statului cărora le-a cerut ajutorul, după ce a fost agresată în sediul Primăriei Fierbinți-Târg de Marius Alin Câmpeanu, viceprimarul locali­tății. Femeia povestește că venise la Primărie pentru a-i fi eliberată o adeverință. În mo­mentul în care a intrat în insti­tuție, a observat că viceprimarul și câțiva funcționari stăteau în jurul unei mese, pregătiți să organizeze o petrecere. «Când am intrat erau toți la masă, iar vicele mi-a zis să mă duc la vechea Primărie ca să-mi iau de acolo adeverința... M-am dus și de acolo m-au trimis înapoi la sediul actualei primării. Când am revenit, ei erau tot la masă și se distrau... În momentul în care i-am văzut le-am spus, pentru că eram supărată: „lasă că scot telefonul și vă filmez, să vadă toată lumea cum munciți!“» poves­tește femeia. Supărat din cauza cuvintelor adresate de femeie, viceprimarul Marius Alin Câmpeanu s-a ridicat de la masă, a împins-o afară din birou, a lovit-o cu pumnii și i-a prins mâna la ușă. «Am sunat la 112, a venit șeful de post care m-a certat că „de ce am sunat la 112?“. Mi-a zis că trebuia să vin întâi la Poliția Fierbinți-Tâng să fac o plângere, nu să sun la 112!» po­vestește femeia cele întâmplate.

O anchetă clasată De la Primăria Fierbinți-Târg, Marieta Țurpac a ajuns apoi la Spitalul de Urgență din București, unde a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale. Starea de sănătate a femeii a fost consemnată și în raportul medico-legal al specialiștilor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ialomița: «Apreciem că prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce, prin lovire cu corp dur. Necesită 3 zile de îngrijiri me­dicale». Documentul, împreună cu plângerea făcută la Poliția Fierbinți-Târg, a fost anexat dosarului penal deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. Din 2017 și până în primăvara anului 2019, ancheta a intrat într-un con umbră. În 15 martie 2019, procurorul de caz semnează două Ordonanțe. Una prin care schimbă încadrarea juridică a faptelor, reținând forma mai gravă a infracțiunilor de «lovire și alte violențe» pe care le-a cercetat, și alta prin care clasează cauza. În Ordonanța de clasare a anchetei, procurorul a explicat faptul că: «leziunile petentei au fost create de contactul pe care l-a avut cu ușa, în timpul opoziției sale la acțiunea lui Câmpeanu Marius de a-i închide ușa, cu toate că nimic nu o împiedica pe petentă să renunțe la această opoziție». Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. Magistratul este unul controversat în mediul juridic ialomițean. Fost adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Ion Aurelian a fost mutat disciplinar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni după ce, în 2014, o anchetă internă a Consiliului Superior al Magistraturii a scos la iveală faptul că acesta se face vinovat de abateri disciplinare. Concret, CSM a stabilit faptul că Ion Aurelian avea obiceiul de a interveni în anchetele celorlalți procurori...

Concediată ilegal
Vreme de 21 de ani, Marieta Țurpac a fost referent în cadrul Registrului Agricol al Primăriei Fierbinți-Târg. Femeia susține că în 2009 a fost concediată ilegal de fostul edil al localității, Iusein Iuksel. Femeia a reușit să-și facă dreptate în acest caz după 10 ani de procese. «Am reușit să obțin o anulare a dispo­ziției prin care fostul primar, Iuksel, m-a concediat! Mi-a zis că mă dă afară pentru că nu știu să lucrez la calculator, deși calculatoarele nu aveau programe ca să lucrezi la ele... Tot ce puteai să faci era să scoți o adeverință!» susține Marieta Țurpac. Procesul în acest caz nu s-a finalizat, pentru că administrația locală din Fierbinți-Târg a deschis o procedură extraordinară de atac, prin care solicită desființarea hotărârii definitive pe care Marieta Țurpac a obținut-o în favoarea sa.

Jocuri de culise «Iusein Iuksel»
Condamnat definitiv într-un dosar penal și suspect în alte 3 anchete, fostul primar al orașului Fierbinți-Târg, Iusein Iuksel, este acuzat de «jocuri de culise». Susținut de vice­pri­marul Marius Alin Câmpeanu, acesta a încercat să-i forțeze pe consilierii locali din Fierbinți-Târg să adopte un proiect de hotărâre controversat. Respectiva inițiativă făcea referire la anularea asocierii dintre Consiliul Local Fierbinți-Târg și Asociația Crescătorilor de Animale «Pajiștea» din oraș. Astfel, toate cele 140 de hectare pe care membrii Asociației le ex­ploatau erau date în folosință unui număr de patru crescători, printre care se numără și un apropiat din anturajul fostului edil Iusein Iuksel. Proiectul ar fi trebuit aprobat în șe­dința de joi, 13 februarie a.c., a Consiliului Local Fierbinți-Târg, însă aleșii locali au refuzat să participe la ședință.

25 Februarie 2020, 08:05 (1587 vizualizări - 6 comentarii)

Comentariile cititorilor:


bum:
(25 Februarie 2020, 22:51)
Doamna Marieta Țurpac, Vineri 06 martie 2020 de Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea; Aflarea Sfintei Cruci intre orele 10 si 12 am, va asteapta o persoana de sex feminin in fata Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. SIIJ. Va rugam sa aveti un ziar facut sul pe care sa-l tineti in mana stanga. Vorbim despre subiectul interesant povestit presei.
Adevaratul:
(25 Februarie 2020, 21:48)
Hai sictir ca mâncați rahat, eu îl cunosc bine pe mariusica viceprimarul frizer, e el fraier și un pic analfabet da nici cu nebuna asta nu îmi este rușine. Adevarul e ca a bătut-o dar a și meritat ca e nebuna cu capu, ce dracu cauta ea sa se ducă peste petrecerea lui? Bine ia facut
Din zona:
(25 Februarie 2020, 18:57)
În Ordonanța de clasare a anchetei, procurorul a explicat faptul că: «leziunile petentei au fost create de contactul pe care l-a avut cu ușa, în timpul opoziției sale la acțiunea lui Câmpeanu Marius de a-i închide ușa, cu toate că nimic nu o împiedica pe petentă să renunțe la această opoziție». Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. 
Ce scrieți dumneavoastră presa locală despre performanța din ordonanța de clasare semănată de acest domn procuror, este ceva infim față alte nupuri, date si tâmpeni scrise în ordonanțe semnate de același individ.
Că a fost sancționat disciplinar​ in 2014, am înțeles că atunci era pe val individul, fost și pe la DNA perioada mica de timp. În mediul juridic exista voci care spun despre legăturile de prietenie pe care le-ar fi avut cu zeița anticorupție, care a făcut să primească  o sancțiune așa blândă dată de CSM.
Ce ar întâmplă cu un procuror când în ordonanța de clasare cu nup, acesta face mențiuni neadevărate, ca  fiind adevărate? Ce se întâmplă când se ascund, probe?
Mă mir si nu-mi vine sa cred că aveți curajul să dați în presă despre individul respectiv.
Mai sunt altele și mai și  mai.
Up:
(25 Februarie 2020, 14:36)
Up..up..minune  au început ziarele din Ialomița să scrie despre mașina de spălat a primarilor pușcariabili aferente parchetului Urziceni !
Mașină de spalat in care bagi 250 și scoate, hocus pocus, 5000 numai așa că sa favorizeze urmăritul penal. Eu aș avea o întrebare pentru mașină de spălat. Mașină de spălat  puscariabili, cum de face că, in momentul când cercetezi un hoț pentru un furtul unui obiect, hotul sa plece de la tine și să vanda obiectul furat, iar tu mașină de spălat sa te faci că nu ști?
După care să scoți hotul și complicii, săi albi imaculați, scriind că obiectul furat aparținea hoțului.
Masina de spălat un lucru sa ști  că nimeni nu pleaca fără să-și plătească datoriile.
Mm:
(25 Februarie 2020, 12:39)
Ambele documente sunt semnate de Ion Aurelian, procu­rorul de caz. Magistratul este unul controversat în mediul juridic ialomițean. Fost adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Ion Aurelian a fost mutat disciplinar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. Vitejilor eu va propup sa vedeti, dosarele din ultimi 18 ani si clasarile cu, ORDONANTE NUP date de acest domn procuror. O sa vedeti minunatii inca de la inceputul activitatii, dar mai ales decand s-a intors fortat de imprejurari la Urziceni. Fara suparare nene I. chiar va doresc ca SIIJ sa intervina urgent. Ati paradit cetateni, familii de buna credinta care au fost furati si care au cerut aplicarea legii, ai dat matale stii ce. Doamna, Marieta Țurpac el are scheleti multi ascunsi in fisete si arhivă. Pacat ca presa din ialomita nu scoate la suprafata si altele de care nu este straina. Nene I. exista un proverb, orice om trecut prin viata lasa urme, ai lasat urme care pot fii verificate, nu pot fii sterse.
mirare:
(25 Februarie 2020, 10:55)
cand un procuror apare ca sanctionat disciplinar, deja am semne de intrebare. mari semne de intrebare.
iar unul din aceste semne se poate pune dupa intrebarea : mai are ce cauta in procuratura ? sau trebuie sa fie retras ?
cu atat mai mult acum, de cand au fost aduse in atentie tot felul de dosare fabricate, dosare masluite, ( si nu ma refer la cele care au beneficiat de sprijinul sri, ci la cele de genul lui berbeceanu de exemplu ), care s-au finalizat prin respingerea de catre instante.
dar care au lasat urme adanci si grele in viata si familia celor ...."indosariati"

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
246 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(56 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(104 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(195 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(379 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(167 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(341 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(185 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...