Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean

Circ ieftin pe bani publici

Mariana Iancu a pus poalele Spitalului în capul Consiliului Județean

Consiliul Județean Ialomița s-a reunit vineri, 21 februarie 2020, în cadrul unei ședințe ordinare. Principalul proiect pe ordinea de zi a ședinței a fost bugetul județului Ialomița pentru anul în curs. Ședința a fost deturnată de către managerul Spitalului Județean, Mariana Iancu. Susținută la scenă des­chisă de către o duzină dintre medicii instituției, managerul a afirmat că este supusă unei campanii concentrate de presă care are drept scop discreditarea unității medicale pe care o conduce. În opinia domniei sale, «autorul moral al acestei campanii» este consilierul județean PNL Dragoș Soare. Acesta a fost acuzat pu­blic că își face campanie electorală prin atacuri denigratoare îndreptate împotriva Spitalului Județean și a medicilor.

Tentativă de linșaj public Ședința precedentă a Con­siliului Județean Ialomița a generat dezbateri hilare. Ele au fost generate de un amendament formulat de consilierul ju­dețean Dragoș Soare în cadrul proiectului privind aprobarea bugetului Spitalului Județean Ialomița. Amendamentul solicita orientarea unor fonduri salariale pentru plata gărzilor medicale în detrimentul stimulentelor financiare pentru toți medicii Spitalului. Amendamentul a fost respins prin vot, însă el a reprezentat pentru Mariana Iancu un prilej oportun de lansare a unui atac public împotriva consilierului județean PNL. «Aceste stimulente se dau în toate spitalele din țară. Toți le dau, nu numai noi! (...) Ați început campania electorală cu mine... N-am știut că o să ajungeți să candidați și n-am știut motivul... Acum l-am învățat și l-am văzut!» a de­clarat ea, printre altele. Poziția publică a Marianei Iancu a fost susținută de către o duzină de medici din cadrul spitalului, invitați special în acest scop. Ei au declarat că activitatea spitalului s-a îmbunătățit radical în cei 3 ani de management asi­gurat de Mariana Iancu. De asemenea, ei au cerut explicit consilierului județean Dragoș Soare să renunțe la atacurile deni­gratoare îndreptate împotriva Spitalului Județean și a medicilor. Pe tot parcursul ședinței, Mariana Iancu a ținut să afișeze faptul că are o problemă medicală, res­pectiv că are o mână fracturată, ca rezultat al puseului de viscol de la începutul lunii februarie...

Dragoș Soare a pierdut o bătălie Solicitat să își explice poziția, consili­erul județean PNL Dragoș Soare a de­clarat printre altele: «Solicitarea mea a apărut ca urmare a cererilor venite din partea medicilor Spitalului. Alții decât cei pre­zenți azi aici, probabil... Eu n-am spus să luăm banii de la medici! Am spus să-i repartizăm pe o altă formulă, care să țină cont de gărzile pe care le fac. Asta în condițiile în care, în plin Cod Roșu, nu ați putut asigura toate liniile de gardă! Și am gândit acest lucru pentru că noi trebuie să avem în centrul preocupărilor noastre pacientul. Dacă noi nu asigurăm servicii medicale pentru pacient, atunci pentru cine le asigurăm?! Nu vreau să apară noi situații de malpraxis în care să fie implicat Spitalul, implicit Consiliul Județean, și, până la urmă, județul nostru ca ima­gine... E vorba de credibilitate! În situația în care noi nu avem garanția că există un medic de gardă care să asigure suportul medical pentru Unitatea de Primiri Urgențe ce facem? Ce am făcut și până acum! Îl trimitem pe pacient la București! Nu am nevoie să vin să folo­sesc această tribună pentru a-mi face campanie electorală, așa cum sunt acuzat... Susțin schimbarea managementului la Spitalul Județean de 3 ani, la câteva luni după ce ați fost numită... Conform logicii dumneavoastră înseamnă că sunt în campanie electorală de-atunci, nu-i așa?!». Apelul la logică lansat de Dragoș Soare nu a avut efectul scontat. Discursurile medicilor prezenți și cel al Marianei Iancu au fost aplaudate la scenă deschisă, consilierii județeni PSD susținând public poziția instituției. Bugetul aprobat în plenul ședinței pentru Spitalul Județean Slobozia se ridică la 32 milioane de lei. Din această sumă, Spi­talul Județean asigură salarii în valoare de 22 milioane de lei.

Mariana Iancu, managerul Spitalului Slobozia
«Domnule Soare, eu sunt unul dintre votanții dumneavoastră, vă jur!»
Mariana Iancu a răspuns și acuzațiilor lansate în cadrul unei conferințe de presă de către deputatul PNL Gheorghe Tinel. Acesta a susținut public că mirosurile de pe ho­lurile Spitalului Județean sunt insupor­ta­bile. Profitând de expunerea sa publică, managerul Mariana Iancu a declarat adre­sându-se consilierului liberal Dragoș Soare: «Am o rugăminte la dumneavoastră, că am văzut că o să candidați pentru funcția de primar la Slobozia... Domnule Soare, eu sunt unul dintre votanții dumneavoastră, vă jur! Dar nu pentru că am vreo afi­ni­tate, ci pentru că ar trebui să cunoașteți sistemul din inte­rior! Dacă ajungeți primar, vreau să refaceți sistemul de canali­zare de pe strada Decebal. În fiecare zi Spitalul Județean are un om și o pompă și trage apa din subsol pentru că totul se scurge la noi...». Reamintim că problemele generate de rețeaua de canalizare a ora­șu­lui, cu care se confruntă și acum Spitalul Județean sunt vechi de peste 10 ani. Fie­care edil local, începând cu Gabi Ionașcu, a investit fonduri publice pentru «rezolvarea si­tua­ției», însă eforturile au fost inutile. Sin­gurul care a reușit să salubrizeze subsolul Spi­talului Județean a fost directorul Vasile Olaru, susținut la preluarea funcției de același partid care o susține acum și pe Mariana Iancu, respectiv PSD.

Bugetul județului, bugetul nimănui Scandalul public generat de Mariana Iancu a pus în umbră proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului pentru anul în curs. Votat exclusiv de către consilierii PSD-ALDE, bugetul anului 2020 reflectă indi­ferența și ignoranța tuturor consilierilor județeni. Reamintim că, potrivit bugetului aprobat, Consiliul Județean Ialomița estimează venituri în valoare de 335 mi­lioane de lei și cheltuieli de 428 mili­oane de lei, în condițiile unui deficit bu­getar de 93 milioane de lei. Conform intențiilor deja enunțate, Consiliul Județean va investi în «infrastructura de sănătate, infrastructura de transport, programul de stimulare a creșterii natalității, finanțarea PJDL, finanțarea sportului de performanță și a sportului de masă, premierea olimpicilor ialomițeni și premierea veteranilor ialomițeni». Sub această umbrelă generală, insti­tu­ția ascunde însă cheltuieli absurde, inutile sau scandaloase, precum sistemul de «multicam live streaming» destinat video-conferințelor cu administrațiile publice locale. În perioada imediat următoare vom detalia aceste cheltuieli bugetare precum și resorturile decizionale care le-au dictat.

25 Februarie 2020, 17:05 (3772 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Scandal public în Consiliul Județean Ialomița: Mariana Iancu, trimisă din nou la școală!
Mariana Iancu, acuzată public de «management defectuos»
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


Salariat:
(3 Martie 2020, 15:19)
Sunt absolvent al Academiei Navale din Constanta si am un salariu net de 1400 lei pe luna.
Muncesc  la privat, de dimineata pana seara, fara plata orelor suplimentare si trebuie sa-mi platesc din acest salariu si chiria si celelalte cheltuieli.Este evident ca fara ajutorul parintilor nu m-as descurca, imi este chiar rusine ca dupa atatia ani de scoala facuta la stat, si cu examene deosebit de grele, sa nu ma pot descurca din salariu si sa depind in continuare de parinti.
Si vreau sa va intreb d-na managera de spital, dvs acordati 1400 lei pe o noapte de garda medicilor care dorm???
Si care le spun asistentelor sa nu-i deranjeze, sa nu le strice somnul ca-i vai de ele???
Cred ca raspunsul dvs. ca si al lor, ar fi ca n-am avut noroc in viata, sau ca nu sunt doctor.
Inchipuiti-va ca un om care lucreaza in trei schimburi intr-o fabrica cu foc continuu,  in schimbul de noapte, ar dormi, ca nu-i asa, e noapte si de ce trebuie sa munceaca???Asa si doctorii dvs...de ce sa stea treji cand e mai bine sa doarma si sa fie platiti din banii nostrii??!!!
Bolnav:
(3 Martie 2020, 14:38)
Eu sa fiu in locul oricarui manager de spital as stabili norme stricte pentru fiecare angajat, in care le-as specifica, ca nu accept nici macar un leu shpaga in spital si niciun urlet si tipat la adresa bolnavilor, iar cei ce nu pot accepta aceste norme sa-si dea singuri demisia.
@Afish:
(3 Martie 2020, 13:12)
100% de acord cu tine.O alta masura buna ar fi depolitizarea tuturor institutiilor si angajarea numai pe criterii competente precum si legi mult mai dure care sa apere cetatenii cinstiti iar pe cei vinovati sa-i pedepseasca drastic.
Afish:
(3 Martie 2020, 08:43)
Eradicarea coruptiei este franata de catre politicieni si chiar de catre noi prin pasivitatea noastra! Ne tot plangem ca unul si altul iau shpaga, medic, judecator, militian, ministru. Dar nu am protestat (pasnic, fara violenta) mai deloc (cu doua exceptii #Colectiv si ordonanta 13). Pe cand un protest in toata tara impotriva coruptiei, urmat de un vot impotriva partidelor si a politicienilor corupti? Doar asa schimbam ceva! Politicienii pe care noi in alegem sa ne conduca numesc politic tot felul de sefi in institutiile de stat (psd, pnl, pdl, alde, udmr), sefi incompetenti care iti flutura sub nas carnetul de partid ca pe vremea PCRului. Ei, astia vor angaja in institutiile pe care le stapanesc precum mosia lor- tot incompetenti: shpagari cu carnet de partid (sau traseisti), care vor face tot posibilul sa ne stoarca de bani prin mita perceputa, investitii supraevaluate, contracte cu dedicatie, etc.
Solutia: cei care sunteti membri de partid (oricare) lasati-o mai usor cu devotamentul si sustinerea politicienilor corupti, pentru ca prin actiunile voastre si ale lor tot pacaliti majoritatea alegatorilor sa va propulseze la putere. Apoi suferim toti, implicit si voi! Institutiile de forta din domeniul justitiei sa fie total independente de politic si sa aplice legea egal si sever pentru toti cei care incalca legea. CCRul sa nu mai aiba membri pusi de partide! Politicienii corup tot, dupa chipul si asemanarea lor, corup justitie, politie, primari, medici, etc. Ce pretentii sa ai la spitalul slobozia cand fostul ministru al sanatatii a luat mita?
@Afish:
(2 Martie 2020, 15:46)
Eeeee, cine ar vrea sa se pensioneze la salariile astea?/?Nimeni!..stau la mila managerei in continuare, ca n-or fi fraieri sa renunte la atata banet.
Referitor la ce ai spus vis a vis de ,,jigniri'', ca si ,,Suferind'', trebuie facut un regulament de ordine interioara in care sa se specifice ca cine ia spaga sa-si dea singur demisia si sa dea si banii inapoi.Daca e prins, fireste!Dar gasesc ei tot felul de metode pentru a nu prinsi si ne rad in fata...
Sau sa fie dati afara toti si angajati oameni corecti si competenti, in frunte cu managera..
Noroc ca putem sa comentam in acest ziar, ca altfel nu prea stie lumea ce fac ei...
@Afish:
(2 Martie 2020, 14:11)
Bine punctat!
Afish:
(2 Martie 2020, 11:39)
Pe toate holurile spitalului sunt afishe care previn shpaga;
"Nu ne jigniti, avem salarii"! Culmea, cadrele medicale se lasa "jignite". Nu sunt abordabili, sau se lasa foarte greu cand vrei sa afli despre starea bolnavului internat. Solutia: tre' sa-i jignesti corespunzator. La orice operatie: medic = jignire, anestezist = jignire, pana la infirmiera se tot lasa "jigniti" saracii. Bine ca le-au marit salariile la cifre astronomice (pentru nivelul salariilor din Romania) ca e greu sa suporte atatea "jigniri", nici nu mai incap in buzunar. Ar trebui sa fie dotati cu POS (pioes) la purtator, doar sa scrii suma, adica jignirea si sa pui cardul pe aparat. Cum se face ca aceleasi cadre medicale, odata ajunse sa lucreze in spitale din occident, devin corecti, nu mai primesc "jigniri", isi fac treaba corect si manifesta si respect si empatie fata de bolnavi si de apartinatorii acestora? Sa-i schimbe oare mentalitatea, politica, legislatia din tarile respective?
Se aude bre junk-menegero? Dar, cum ii turcu' si pistolu'! Manager incompetent, tupeist, pus in functie pe criterii politice, fara pic de bun simt, normal ca va aduna in jurul sau oameni de aceeasi calitate. Restul cadrelor care nu se incadreaza in acest profil pleaca sau se pensioneaza.
P.S. de ce o zi de spitalizare la abator costa cat la un hotel de 5*? Salon cu 3 paturi, mancare de 2 lei/zi si medicamente aduse de acasa! Cotizezi toata viata milioane de lei pe luna la sistemul de sanatate, iar cand ai nevoie de tratament ti se ofera servicii mai mult decat mediocre.
Martor:
(29 Februarie 2020, 22:45)
D-na manager,ar trebui sa va bucure faptul că un om și o pompă sunt zilnic ocupați.Decat să doarmă sus la centrala termică și să vină când îi chemăm la intervenții cu ochii umflați de somn, măcar să-și justifice banii.
Suferind:
(29 Februarie 2020, 20:43)
Făcând referire la noul caz de corupție al fostei ministre, toți medicii ar trebui verificați privind adevăratele averi,  nu cele scrise in declarații, făcând o comparație între veniturile din ultimii 30 de ani declarate și cele nedeclarate, înscrise pe numele membrilor de familie, alte rude, etc. 
Acest personal sanitar sta in continuare cu mana întinsă la pacienți, cu salariile uriașe plătite de noi toti, fara ca unii dintre ei sa facă vreun mare efort in in indeplinirea sarcinilor de serviciu și a calității de om. Mi s-a făcut sila când a trebuit să dau cate 20 lei infirmierei, 50 celei asistentelor și câteva mii de lei doctorului, dintr-un  salariu minim pe economie.    Sunteti niste scursuri ale societății și așa veți rămâne!
Iar voi de la , Independent", fiți independenți și nu-mi ștergeți comentariul, după lunga și greaua suferinta din acest spital, fiți alături de oamenii simpli care va considera singurul ziar unde ne mai putem plânge.Sper că noile alegeri sa schimbe viața noastră în mai bine!
Vasile:
(29 Februarie 2020, 13:41)
Eu cred că nenea Liviu Pop i-a înscenat o șpagă lui Pintea Sorina, că prea era moralistă!
Vasile:
(29 Februarie 2020, 13:18)
@un cetatean Ii cunoasteti pe acei doctori? Daca nu, mai informati-va!
Român:
(29 Februarie 2020, 13:03)
Daca și d-na fosta ministru al sănătății s-a pretat sa ia șpagă, ce sa mai zicem de ăștia ,,micii'' din spitale!!Ea care milita pentru desființarea șpăgii!
Sfântul Petru:
(29 Februarie 2020, 08:57)
Si șpagă si salarii uriase si gărzi plătite pe somn + aroganță si prostie... Unii chiar merita, în jur de 10%, dar restul??! D-na manager, cu șpaga cum ramane???
Ion:
(28 Februarie 2020, 18:52)
Deci susțineți doctorii  și managera și nu publicați toate comentariile.Sa va rușine, sunteți mai rău că PSD-istii..
@@sora:
(27 Februarie 2020, 22:33)
Bre,@sora, nu contabilizam nicio lingura de mancare, dar, daca tot adusesi vorba, numai gestul asta(de a manca din ratia amaratilor de bolnavi) te face sa-ti dai seama de "valoarea" si caracterul unui sustinator al gunoierei.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Apr 2020
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cocora: Conducea în stare de ebrietate și fără permis

Polițiștii Secției Rurale Grivița au depistat în data de 8 aprilie a.c. un bărbat de 56 de ani care conducea pe raza localității Cocora, în stare de ebrietate. Acesta avea o concentrație de 0,90 mg/l alcool ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 14:00
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 81

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 81. Totodată ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 13:50
(32 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,54%-rata șomajului

La sfârșitul lunii februarie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4243 șomeri (din care 1851 femei), rata șomajului fiind de 4,54%, cu 1,02% sub ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2020, 10:05
(68 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

RISO SCOTTI DANUBIO SRL angajează
-ambalator manual-3 persoane
-electromecanic -1 persoana

Cerință specială: să locuiască în Slobozia
Persoana de contact: Mihai Nedelcu,
tel. 0729/167.293

8 Aprilie 2020, 13:50


4

Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 79

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 79. Totodată ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:25
(223 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Percheziții la locuințele unor hoți

Polițiștii din Urziceni au efectuat marți, 7 aprilie 2020, două percheziții domiciliare pe raza orașului. Oamenii legii au descins la locuințele a doi bărbați, suspecți de spargerea sediului unei firme ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:20
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier

Un bărbat de 52 de ani din București este cercetat penal pentru «conducere în stare de ebrietate» și «vătămare corporală din culpă». În seara zilei de 7 aprilie 2020, în timp ce venea de la București către ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:15
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Amenzi de 57 mii de lei aplicate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au organizat marți, 7 aprilie 2020, o acțiune de verificare a modului în care se respectă măsurile legale impuse pe perioada stării de urgență. Cu această ocazie au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Foreței de Muncă Ialomița oferă 147 de noi locuri de muncă persoanelor aflate în căutarea unui serviciu. Cele mai multe dintre oferte sunt destinate șomerilor calificați ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:05
(100 vizualizări - 0 comentarii)


9

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(258 vizualizări - 1 comentariu)


10

Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(98 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(116 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1129 vizualizări - 1 comentariu)


Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(442 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
organ flask în Amendă cu Ordonanța Militară la Supermarket @@2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune Tandarean în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar 666 în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» doctor în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar veterinaru` în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar @ @anti gargara în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» ei tu în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» cetatean în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! COLAPS în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! știam deja în Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar @2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune pensionarul special în Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni Irigatu în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Hgf în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! @Gigi în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!» taran în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! Off în Culturile de păioase din Ialomița sunt compromise! 2014 în Singurul aparat pentru testarea pacienților COVID-19 așteaptă kit-uri din America pentru a fi pus în funcțiune Gigi în «PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...