Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Noul Regulament de Urbanism închide vulcanizările, spălătoriile și service-urile auto din oraș

Oamenii de afaceri din Slobozia reclamă

Noul Regulament de Urbanism închide vulcanizările, spălătoriile și service-urile auto din oraș

Un nou Regulament de Urbanism promovat de primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu, pune în pericol siguranța a zeci de afaceri din oraș. Potrivit acestui demers administrativ, patronii spălătoriilor auto, service-urilor auto și vulcanizărilor vor fi obligați să-și relocheze investițiile în afara orașului. Situația a fost reclamată public de Dragoș Soare, candidatul PNL pentru Primăria Slobozia, în cadrul unei conferințe de presă: «Este o reacție fermă, serioasă pentru a bloca un posibil abuz la care acești oameni sunt supuși!». Noul Regulament de Urbanism al Sloboziei urmează a fi propus spre aprobare în ședința ordinară Consiliului Local, desfășurată luna aceasta.

O reacție firească Potrivit noului Regulament de Urbanism, avizat de primarul Adrian Mocioniu, patronii care dețin spălătorii auto, service-uri auto și vulcanizări vor avea la dispo­ziție între 3 și 5 ani pentru a-și muta afacerile în zonele din afara Sloboziei. În caz contrar, ar putea să suporte rigorile legii. Prevederile cuprinse în actul administrativ promovat de actualul edil al orașului sunt greu de în­țeles având în vedere faptul că micii afa­ceriști locali care adminis­trează aceste spații dețin toate autorizațiile și avizele necesare desfășurării activităților în deplină legalitate. Situația cu privire la actul administrativ pe care l-a avizat Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei, a fost reclamată public de către Dragoș Soare, candidatul PNL pentru Primăria Slobozia. Acesta a expus situația în cadrul unei conferințe de presă declarând: «Este o reacție fermă, serioasă, pentru a stopa un posibil abuz la care acești oameni sunt supuși! Discutăm de relocarea unor afaceri fără niciun fel de justificare logică și fără niciun pic de respon­sabilitate față de investițiile acestor oameni... Serviciul de Urbanism nu are la bază niciun studiu de impact vizavi de ce generează blocarea acestor afaceri mai mici sau mai mari!». Mai mult, noul Regulament de Urbanism, în forma în care a fost reali­zat, are prevederi și pentru viitor. Astfel, toți investitorii care vor dori să realizeze acest tip de afaceri sunt obligați să identifice zone amplasate în afara Sloboziei...

Memoriu adresat autorităților Noul Regulament de Urbanism urmează a fi supus pentru aprobare în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Slobozia organizată luna aceasta. Riscul ca documentul să fie aprobat de consilieri este mare. Tocmai de aceea Dragoș Soare a inițiat un Memoriu pe care îl va înainta municipalității cu scopul de a scoate de pe ordinea de zi documentul controversat. «Eu am inițiat un Memoriu prin care voi solicita ca acest Regulament să nu intre în dezbatere la ședința Consi­liului Local... La momentul de față nu există niciun plan în baza căruia s-a luat deci­zia realizării acestui Regu­lament de Urbanism. A fost făcut fără a fi analizați mulți indicatori...» a mai spus Dragoș Soare. Prezenți la conferința de presă au fost și câțiva proprietari de service-uri auto, spălători și vulca­nizări care ar putea fi afectați de decizia municipalității, în cazul în care Regulamentul de Urbanism ar putea fi aprobat de consilierii locali ai orașului. Aceștia au precizat faptul că vor face la rândul lor demersuri pentru ca actul administrativ să nu fie aprobat. «Noi avem auto­rizații și toate documentele legale! Normal ar fi fost să-i depisteze pe cei care fac astfel de activități fără astfel de documente legale, să fi desfășurat o acțiune de depistare a acestora... La rândul nostru intenționăm să facem demersuri către administrația locală pe cont propriu!» a declarat unul dintre afaceriștii prezenți.

3 Martie 2020, 14:35 (5731 vizualizări - 29 comentarii)

Comentariile cititorilor:


CETATEAN:
(11 Martie 2020, 19:37)
Acest regulament este o facatura in disperarea de a se agata de un nou mandat Mocioniu ,nu are nici o valoare si binenteles vreund fundament legal in afara de cel al sefei de serviciu de la juridic .
Alexandra :
(5 Martie 2020, 10:25)
Dna Liliana, ne plângem de mizeria făcută de șoferii care frecventeaza spălătoria de la Clubul Tineretului, dar de adăposturile de pisici improvizate la scara blocului nu spuneți nimic? Sunt ok? Am numărat într o ora peste 10 pisici. Este o mizerie infernala la scara blocului. Pisicile alea umbla prin gunoiul de lângă bloc și împrăștie mâncarea. Nu mai zic de doamnele binevoitoare care le lasă mâncare și apa în tot felul de castroane infecte așezate peste tot. Și probabil tot aceleași doamne sparg semințe pe jos.
Adi:
(5 Martie 2020, 10:21)
Multe ateliere nu au autorizatii,faci sesizare si nu se intampla nimic,o mana spala pe alta,se lucreaza pana la orele 23,nu poti sta vara cu un geam deschis,sun la politia locala degeaba,isi repara masinile personale prin astfel de dughene agentii,domnu Soare e deconectat de aceasta realitate sau poate doar face campanie ca doar si el intentioneaza sa mute ferma de langa biserica in afara satului.
Liliana:
(5 Martie 2020, 10:04)
Singura solutie este apelarea in acelasi timp la institutiile statului. Astazi ,cei de la Clubul Tinertului ,am depus o sesizare la Primarie. Urmeaza Garda de Mediu, Directia pentru Sanatate Publica etc! -Am aflat azi-EA -MARTI,10 MARTIE 2020, orele 17- SEDINTA LA PRIMARIA SLOBOZIA - CU PATRONII DE SERVICE, SPALATORII, VULCANIZATI! ESTE SEDINTA PUBLICA! Noi, cei de la Clubul Tineretului , vom merge cat mai multi acolo. Daca am fi uniti si am veni cat mai multi care ne afecteaza prezenta acestor servicii, am avea castig de cauza, potrivit legii si bunului simt!
Nicu:
(5 Martie 2020, 09:25)
Eu stau lângă o spălătorie auto care funcționează ilegal nu are autorizație de construcție a fost anulată de curtea de apel bucurești definitivă iar aceasta spălătorie funcționează în continuare încălcând pana si o hotărâre definitivă din 2009 funcționează ilegal autoritățile sloboziei stiu aceasta problema din 2009 dar nimenea nu face nimic spălătorie aceasta se afla lângă casa mea la 1 metru de gard produce disconfort total ,multe alte neplăceri precum foarte multe accidente din cauza acestea traficul este foarte îngreunat in zona ,zgomot nu mai spun iar cei care cred ca o astfel de activitate este corecta de ase desfășura lângă case in orasi la 1metru de gard habar nu au doar sa vina sa vada si sa locuiască ei lângă spălătorie auto si după aceia vedem daca le convine aceasta spălătorie se afla pe str viilor nr 56 lângă sediu alde si autoritățile spală mașinile acolo chiar si cel ce spune că patroni spalatoriilor au investi bani in ele dar cu parere de rau cand le-au construit nu sa gandit ca afecteaza viața oamenilor de lângă acestea eu consider că aceste spălătorie lângă casele noastre sunt bombe ce atentează la viata oamenilor.Afara din orasi.
Liliana:
(5 Martie 2020, 09:25)
Mocionitza cu 5 foi- Blocurile de la Clubul Tineretului sunt din 1975. Nu a fost intai spalatoria si apoi locuintele.Majoritatea eram copii cand ne-am mutat aici! Era asa frumos si liniste! Nu erau garduri si alergam pe iarba si pe teren! Acum curtea e plina de jeg, tribuna stadionului e distrusa, mormane de muzerie troneaza! Nu ne-a intrebat nimeni, respectiv Cornel Vasile-PSD- daca suntem de acord cu infiintarea spalatoriei. Acum vreo 8 ani am facut sesizare la Garda de Mediu. Nu s-a rezolvat nimic! De ce? Directorul Garzii de Mediu era chiar Cornel Vasile! Doar nu era sa isi dea amenda singur si sa isi ia taraba sa plece! Vrajeala! Ne spunea ca el a creat cateva locuri de munca pentru oras! Intelegem! Dar la mintea si zapaceala din capul nostru nu s-a gandit? Sa vina el sa stea o zi , sa vada ce zgomot si mizerie e! Acum a adus un nou proprietar care reconstruieste. Se aude ca va fi o spalatorie cu jetoane, non stop! Pe noi nu ne intereseaza PSD,PNL etc! Vrem sa avem liniste! Pe spalatorie nu este sigla niciunui partid!
Gabi:
(5 Martie 2020, 09:07)
Nu am nimica cu nimenea dar nu este normal sa ai o spălătorie lângă blocuri,lângă case,s-au in orasi toate trebuiesc in afara orasului pentru a nu afecta viața oamenilor si disconfortul produs de aceste spălătorie iar patroni a acestor spălătorie trebuia sa se gândească foarte bine cand construiesc spălătorie in orasi ei se gândesc doar la ei la bani care scot după aceste spălătorie alt ceva nu-i intereseaza nu se gândesc la viata celor ce locuiesc în împrejurul acestor spălătorie. AFARA Din Orasi Cu eleeeeeeee
Dă-i cu șampon :
(5 Martie 2020, 06:50)
Dar oare cine a autorizat toate afacerile pe care le vrea mocio relocate?Ce considerent a stat la baza aprobarii,de ce le muta?Cand esti in psd aprobi orice,apoi la masa altui partid devi european,cu drepturi pentru cetateni...Toate aceste afaceri au autorizatii de functionare,totul legal.Cum si cine le-a autorizat/avizat? Bine sau rau amplasate tot ce este in categoriile vizate sunt functionale dupa obtinerea tuturor aprobarilor.
Georgel:
(4 Martie 2020, 21:13)
Nu cunosc o situatie in care un service auto este langa o scara de bloc sau chiar la parterul acestuia asa cum intalnim in marile orase europene. La Slobozia sunt service-uri auto doar pe langa case a caror proprietari si-au dat acordul de functionare la autorizatia de constructie a acestora . Totodata avem institutii abilitate care pot interveni in cazul in care se intampla ca una din aceste activitati sa nu respecte regulile de functionare. Este corect ca spalatoriile de langa blocuri sa-si adapteze respectiv sa-si inchida locatiile astfel incat sa nu deranjeze locatarii din inprejurimi. Decizia primarului de a trata toate aceste afaceri la fel chiar daca au deranjat sau nu locatarii este una radicala si in afara legii.
Valentin:
(4 Martie 2020, 20:47)
Ăsta e praf in ochi ca sa distraga atenția opiniei publice de la alte "combinatii" facute pe ultima sută de metrii a mandatului. 1.Crearea pistei de biciclete si a benzii de autobuze. Aici se vor câștiga bani frumosi de catre firma care va executa lucrarile si va asfalta... care o fi aia oare? Sa fie tot Oyl? 2.Defrisarea unei bucăți din parcul Ialomița pt interesele noului mall de pe Variantă apartinand intamplator firmei Oyl si crearea unei șosele prin parc. Lucrare făcută din banii slobozenilor care va fi executată de firma Oyl ;) Că de... se apropie alegerile si e bugetul mic la partid coane, "după posibilități". Si sa nu credeti că il duce pe Mocio capul la atatea dracii. Se aude prin targ că V.T. se laudă că el este eminenta cenusie si papusarul din spatele primarului.
Pasarica:
(4 Martie 2020, 20:36)
"IMM" nu ai mai trecut demult spre Slobozia Nouă... s-a ocupat parcul industrial. Mai e însă un alt parc industrial neocupat in totalitate, cel de la Combinat care nu e al primariei ci e privat. Nu dăm nume că le facem reclamă. Crezi ca il interesa pe Mocio la final de mandat sa bage niste bani in bugetul primăriei ani buni de acum încolo?
Mocionitza cu 5 foi:
(4 Martie 2020, 20:28)
Să rămână în oraș pt ca nu le poți duce in zona industrială sau in afara orașului, dar să existe o distanță minimă de 200m de locuinte, scoli, spitale, instituții publice. De exemplu vulcanizarile si service-ul din Bazar, pe cine încurcă? Sunt la distanță de locuințe sau instituții. Pana la urma sa o luam logic, sa construiesc in câmp? Iar dacă e sa construiesc la margine dar e in intravilan, si ulterior se construieste o casă langa mine, ce fac? Iar mut taraba?
Andrei:
(4 Martie 2020, 18:22)
Tinand cont de faptul ca animalele pot provoca accidente grave oamenilor, propun mutatrea tuturor cabinetelor veterinare pe Marte.
VASILE:
(4 Martie 2020, 16:30)
As vrea sa stiu cine a autoruzat functionarea servisului de pe strada indeoendentei intr-o locatie de cativa metri patrati si unde circulatia rutiera este de multe ori blocata din cauza autovehiculelor venute la reparat.cred ca este nevoie de relocarea acestuia in alta parte pentru a elibera strada.
Liliana:
(4 Martie 2020, 13:43)
Gigel-Cred ca implica cheltuieli mutarea unui service auto. Inteleg ca le da un timp in care sa o faca. Ar trebui ca Primaria etc sa le acorde niste facilitati si asa sa nu suporte prea multe cheltuieli cu aceasta schimbare! Solutii exista, daca se vrea! Cu ce suntem noi vinovati sa suportam ambitiile afaceristilor si incapatanarea alesilor locali?! Ii intreb doar atat , si pe afaceristi , si pe cei alesi, daca ar rezista o zi ,atat, in casa mea , in zgomotul in care traim de vreo 8 ani de zile si mizeria pe care o produce aceasta spalatorie in jur? Cum ar fi sa fac si eu o spalatorie langa blocul sau casa unui ales local sau langa casa sau blocul unui afacerist? Este o intrebare retorica!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
270 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(140 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(106 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(114 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(73 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(819 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(341 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(221 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(763 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(549 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...