Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere

Un proiect care paralizează orașul

Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere

bonus: Urban Scope SRL nu are scrupule

Marți, 18 februarie 2020, primarul Adrian Mocioniu a semnat contractul de finanțare pentru «reabilitarea căilor de rulare ale transportului public» din Slobozia. Joi, 20 februarie a.c., edilul Sloboziei a organizat o conferință de presă în care a explicat rațiunile acestei investiții care va afecta întreg orașul. Pro­iectul are o valoare de 28 milioane de lei și ar urma sa fie finalizat până în anul 2023. Acesta se va desfășura în paralel cu cel care vizează modernizarea transportului public, în valoare de 36 milioane de lei, care urmează să fie semnat în perioada următoare.

Trei ani pentru două contracte
În luna decembrie 2019, Adrian Mocioniu anunța public că Slobozia are 11 proiecte de investiții care vor fi finanțate din fonduri europene. Joi, 20 februarie a.c., același edil declara în cadrul unei conferințe de presă că doar pentru două dintre aceste pro­iecte au fost semnate contractele de finanțare... Primul dintre acestea vizează reabilitarea unei grădinițe în Cartierul Bora și are o valoare de 2,5 milioane de lei, iar cel de-al doilea, semnat pe 18 februarie 2020, vizează «reabili­tarea căilor de rulare ale transportului public» pe bulevardele Matei Basarab și Chimiei. Pentru restul proiectelor (pentru care autoritățile au primit asigurări că vor fi semnate «fără probleme») avem deocamdată doar studii de fezabilitate la prețuri pipe­rate, din fonduri publice. Iată câteva exemple: sistem alternativ de mobilitate urbană (77350 de lei), sistem inteligent de trafic (114240 de lei), sistem inteligent de iluminat public (153510 de lei), terminal intermodal pentru reducerea emisiilor de carbon (141610 lei), sală de sport polivalentă (83300 de lei), cimitir uman (53550 de lei), rețea integrată de piste de biciclete (113050 de lei)... Și exemplele pot continua! Revenind la conferința de presă în cadrul căreia a fost anunțată semnarea contractului, ea a fost susținută în prezența celor care au lucrat la accesarea acestor fonduri, respectiv șeful Biroului de Finanțări Externe, Alina Ciobanu și Radu Dragomir, directorul general al firmei de consultanță Urban Scope SRL, firmă care a asigurat consultanță pentru 6 din cele 11 proiecte de investiții comandate de Primăria Slobozia.

Mocioniu «demolează» bulevardele orașului
Lăudabilă în fond, investiția în va­loare de 28 milioane de lei pe care o susține primarul Adrian Mocioniu nu rezistă în fața unei analize sumare. Potrivit datelor prezentate, banii vor fi utilizați pentru resistematizarea bulevardelor Matei Basarab și Chimiei. Concret, pe cele două artere de circulație vor fi construite piste pentru biciclete, benzi delimitate fizic pentru transportul public, spații verzi, trotuare noi, infrastructură de comunicații, etc. Întrebat, printre altele, ce soluții alternative au fost identificate pentru relocarea autoturismelor parcate pe cele două bulevarde și arterele adiacente în perioada implementării investiției, acesta a răspuns iritat și evaziv: «Întotdeauna există soluții... Luăm în calcul construirea unor parcări în oraș și la intrările în munici­piu!». Adrian Mocioniu a detaliat aceste afirmații absurde susținând că în oraș vor fi amplasate două parcări pentru autoturismele parcate de-a lungul bulevardelor, iar la intrările în oraș alte două de tip «park&ride». Edilul Sloboziei nu a putut însă preciza care vor fi sursele de finanțare pentru construirea acestor parcări și nici data la care urmează să fie fina­lizate. «Pentru una dintre acestea am prevăzut în bugetul anului 2020 bani pentru studiul de fezabilitate...» a mai precizat primarul Mocioniu.

Alegerile nu sunt o soluție
Dincolo de absurdul hilar al declarațiilor primarului Adrian Mocioniu, investiția parafată prin semnarea contractului de finanțare pare una ireversibilă. La fel ca în cazul «apei lui Ionașcu» și a «gropii lui Stoica», slobozenii sunt condam­nați să suporte o investiție căreia nu-i înțeleg implicațiile, nu și-o doresc și, mai grav, pentru care vor suferi indi­ferent dacă primarul Adrian Mocioniu mai obține sau nu un mandat. Spunem acest lucru pentru că primarul Sloboziei a făcut deja precizarea că în decursul acestui an vor fi rambursate primele plăți eligibile făcute de ad­mi­nistrație pentru accesarea investițiilor din fonduri europene. Valoarea estimată a acestor proiecte este de 21 milioane de euro. Asediat de întrebările lansate în cadrul conferinței de presă, primarul Adrian Mocioniu a sfârșit prin a declara, printre altele: «Acesta este trendul în toată Europa! Toate orașele Europei au aceste faci­lități, toate orașele din România accesează fonduri pentru asta... Această inițiativă ar trebui lăudată, nu criticată! Oricum scrieți ce vreți, indife­rent de explicațiile care vi se oferă. E problema dumneavoastră, nu a mea!».

Urban Scope SRL nu are scrupule Concludentă în contextul creionat mai sus este și poziția directorului general al firmei Urban Scope SRL, firmă implicată în finalizarea a 6 din cele 11 proiecte inițiate de Adrian Mocioniu. «Trebuie să înțelegem că nu primim bani euro­peni pentru as­faltare, ci pentru reducerea emisiilor de carbon!» a declarat Radu Dragomir în cadrul conferinței. El a dat asigurări că toate cele 6 pro­iecte pentru care firma lui a oferit consultanță vor fi semnate, însă nu a putut justifica în niciun fel utilitatea acestor investiții. «Eu vă spun franc că am scris aceste proiecte pentru bani!» a mai precizat el. Potrivit declarațiilor lui Radu Dragomir, firma Urban Scope SRL asigură consultanță în accesarea acestui tip de investiții din fonduri europene pentru 20 de municipii din Romania. Reamintim că ziarul nostru a atras deja atenția asupra acestei stări de fapt încă de anul trecut. Relatam atunci că Urban Scope SRL a fost înființată în luna martie 2016 de Dorel Vasile Dăneci și Cătălina Florina Gondrea, doi pensionari cu domiciliu declarat în comuna Bogdănești, județul Vâlcea. În cei 4 ani de activitate firma a fost implicată în numeroase scandaluri pu­blice la Constanța, Galați și Focșani. Cel mai răsunător scandal este însă cel de la Iași, unde soluția de mobilitate urbană implementată pe bani europeni de către Urban Scope SRL a ajuns să facă obiectul unui dosar penal instrumentat de DNA.

3 Martie 2020, 07:50 (3367 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia
Camioanele care aprovizionează supermarketul «ilegal» blochează domeniul public
«Anticorupția» costă 287 mii de lei

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(10 Martie 2020, 12:13)
Apropo de inspectorii Cameri de Conturi care se afla in control la Primaria Slobozia sper sa nu uite sa verifice si creditul de aproximativ 2 milioane de euro pe care l-a contractat pentru terminarea gropii in 2018 si pe care l-a restituit (deturnat) drept restituire avans la suma de la ministerul fondurilor pentru suma cheltuita si nu a mai terminat lucrarea in termenul legal,in anul 2019.
EXULESCU:
(9 Martie 2020, 15:24)
Se pare ca in scurt timp (...) impreuna cu cei mai devotati colegi experti in fonduri alesi si alese dupa sprinceana vor petrece citeva zile de perfectionare pe fonduri la un hotel cu piscina de patru stele .Sa nu te faci de ris (...). Recunostinta de la (...) ca Ialomita se afla pe ultimul loc in absortia de fonduri europene .
coleg:
(6 Martie 2020, 14:54)
Biata (...) trebuie sa o ia de la capat cu pregatirile unui nou primar, referitor la limbile folosite.
cetatean:
(5 Martie 2020, 23:44)
Acest primar disperat impreuna cu directorii sai a promis ca va rezolva si ceva din nitratii si nitritii din apa s-a plimbat prin Italia impreuna cu nea Vasile de la Braila dar pina la urma nu a mai rezolvat nimic se pare doar a cheltuit 7 mil lei ,cred mai mult pentru parandarat.Un nou subiect pentru Camera de Conturi care tocmai se afla in control la Primaria Slobozia.
ionel:
(5 Martie 2020, 15:15)
Apropo de mall-ul de pe varianta Oylul de ce nu plateste impozit pe teren pentru suprafata de 41000 mp ,Poate reglementeaza acum Camera de Conturi ca tot se afla in control ,sau compenseaza prin messele platite lui Ambrus .
Cioropinas dy Amaras:
(4 Martie 2020, 21:03)
Miza nu sunt banii de consultanta pt firma de apartament. Miza e mult mai mare. Banii pt lucrarile ce urmeaza a fi executate. Aceste lucrari vor fi atribuite către Oyl. Oyl care ajunsă cu lucrările in centru la intersecția M.Basarab cu St.cel Mare va executa si lucrarile noii șosele prin parcul Ialomița catre mall-ul lor de pe Variantă. Își fac si soseaua necesara afacerii lor si iau si banii ;)
Mark:
(4 Martie 2020, 19:55)
Poate ar trebui sa ne adunam și sa protestam împotriva deciziilor luate de acest cretin. Cum rămâne cu "groapa"? Pe asta a rezolvat-o și acum se apuca de altele?
xx:
(4 Martie 2020, 11:27)
Nu inteleg de ce deschideti atatea proiecte , fara sa le finalizati pe cele  incepute . Primarul care v-a rezolva problema apei potabile va ramane in amintirea urbei (il punem in locul lui Mihai Viteazul ).Dorim primari care in mandatul lor sa rezolve macar o problema stringenta .  
marius:
(4 Martie 2020, 09:43)
dupa apa lui ionascu si groapa lui stoica (idiotenii dupa care slobozia inca trage), urmeaza strazile lui mocio. mai avea cateva luni de mandat si nu avea nicio prostie notabila....Vai de orasul asta...Mai, daca nu-i duce capul, macar sa arunce ochii la alte administratii locale si sa fure niste idei, gen reabilitare termica a blocurilor.Dar daca ei fac prostii si plateste orasul niste zeci de ani, ce le pasa?
Răduță Aurelian-Constantin:
(4 Martie 2020, 09:14)
Nu anonymus, nu primarul este devină aici, ci Roșca care știe numai să defrișeze... A fost și el odată sau de mai multe ori în viața lui în America și face cum este acolo. Acum eu prost ce sunt și vin, este normal să defrișăm pomii care ne oferă oxigen? Vă mai mirați și de unde s-au format tornadele... Pai aerul cal, cu cel rece, normal că se formează tornadele., pomii sunt o perdea, sunt pentru a impiedica aerul cald cu cel rece să se întâlnească... Că despre ce ai pățit tu, nu ești singurul care pățește... Au vile și au nevoie de lemne pentru foc. Acest oraș oricum se duce de râpă cu asfel de conducători.
Răduță Aurelian-Constantin:
(4 Martie 2020, 09:05)
Păi și cu groapa? Sau rămânem în groapă, fiindcă de asta suntem buni. Oricum nu se face nimic bun în Slobozia, nu sunt în stare să facă pentru tineret, dar pentru oraș... Că despre laude, toți suntem buni vorbitori, dar până la fapte, este cale lungă.
nimic face mult zgomot:
(4 Martie 2020, 08:15)
Multumim pentru ideile tale nimic&mult zgomot. Este deasemeni si dreptul tau de a te exprima, la fel cum o facem si noi. Niste oameni adevarati, curajosi au murit la razmerita din 89 pentru ca noi sa ne putem exprima liber! Eu nu sunt de acord cu faptul ca un primar ales, chiar si cu 99,99% din cetatenii cu drept de vot, ar avea "legitimitatea" sa nenoroceasca, sa falimenteze localitatea in slujba careia se afla. Exista si institutia demisiei! Asta presupune sa aiba onoare, bun simt, sa constientizeze faptul ca este limitat, incompetent pentru demnitatea de primar. Nu o va face, majoritatea politicienilor nu au coloana vertebrala. Ei se conduc doar dupa principiul: "dupa noi potopul"! Calca peste cadavre, la propriu pentru a se imbogati din banii nostri.
De asemeni, mai exista o institutie democratica: a protestului: pica guverne si prim-ministri, un primar de ce nu ar pica in acest fel? Pare ilogic faptul ca acum pe ultima suta din primul si ultimul sau mandat sa angajeze astfel de cheltuieli pentru niste proiecte incerte, care nu vor fi incepute macar si cu atat mai putin finalizate de catre el (sau de catre urmatorul primar). Miza in schimb o constituie banutii de acum, adica plata acelor studii de fezabilitate exorbitante. Arunca pe piata o duzina de proiecte noi, mai putin utile, in detrimentul repararii unor greseli perpetuate din trecut (apa nepotabila, groapa si infrastructura care chiar lipseste din anumite cartiere). De aceea cred ca miza o reprezinta comisioanele provenite din plata SF-urilor catre mirobolanta firma de apartament (proiectantul). Doar se apropie campania electorala, iar investitorii primaverii din partidul primatului au arici la buzunar.
Ana :
(4 Martie 2020, 07:02)
Dar pentru urbanizarea cartierului Garii Noi ca ne-ati pacalit sa ridicam case acolo ca va fu un caetier modern de ce nu se aloca bani?Prin primarii sai psdisti si mai nou migrati prin alte partide,mincinosii au turnat niste balastru pe sosele,trotuare in mijlocul carora sunt plantati stalpi de iluminat si gata! Cartier pentru tineret!Nenorociti care de trei mandate-ionascu-stoica-mocioniu zambesc tembel,politicieneste-golaneste,aproband diverse lucrari de modernizare ce nu ar trebuit făcute urgent.Si care in final sunt de neutilizat dar cu banii cheltuiti.Avem rate nenorocitilor si am crezut in voi,mergand cu familiile acolo,nenorocitilor!
Gigel:
(3 Martie 2020, 19:58)
In continuare: Noi, locuitorii nemultumiti ai orasului, suntem dispusi sa riscam sa apara o "alta ciuma", pentru ca de asta pe care o avem acum suntem satui. Adica nu prea avem ce sa pierdem, in cel mai rau caz va fi ca acum. Tu, daca esti din anturajul primarului, poate iti poti pierde functia si beneficiile. Sincer, ne pasa mai mult sa avem o sansa, cat de mica, decat sa ramanem asa.
Gigel:
(3 Martie 2020, 19:52)
Draga "mult zgomot pentru nimic!", ai exprimat exact o gandire primitiva demna de Antarctica. Adica alegem un primar pe 4 ani, si apoi tot ce face el este legitim si noi trebuie sa acceptam. Si urmand logica ta, priceperea primarului (daca a fost bun sau nu) se vede la alegerile locale? Frate, ai tras pe nas? Se vede in jur, in ceea ce a facut sau nu, in mostenirea pe care o lasa. Dar poti trai in continuare cu imaginatia ta - dar nu va schimba realitatea!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Apr 2020
193 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(222 vizualizări - 1 comentariu)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(71 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(196 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(125 vizualizări - 1 comentariu)


9

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(75 vizualizări - 0 comentarii)


10

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(237 vizualizări - 0 comentarii)


12

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(296 vizualizări - 0 comentarii)


13
Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(208 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(190 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(861 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(398 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(280 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Grigore în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Jilaveanu în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Pacient în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Virusul in lume în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus izoleta în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Eroare, @ Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! @Jilava. în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! A în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Locuitor Slobozia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus sa nu devenim rasisti în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare gigi în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail @(C)oita în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști @Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Fugiti fratilor in padure în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...