Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Potor, candidat la Primăria Sloboziei

PSD pariază pe «Tata la GAL-uri»

Potor, candidat la Primăria Sloboziei

După ce și-a canibalizat președintele și a fost adusă în pragul dispariției, Organizația PSD Slobozia se vede obligată să accepte un lider de mic litraj pe post de candidat la Slobozia. Oficial, decizia a fost adoptată în urma rezultatelor sondajelor comandate de către liderii județeni. În realitate, știu până și pesedeii din burta mamelor că ordinul nu se discută. Că doar așa era și pe vremea lui Ionașcu, și pe vremea lui Stoica, și așa o să fie la PSD în veci vecilor. Amin!

Democrație social-democrată La începutul acestei săptămâni, Organizația PSD Slobozia a fost convocată prin reprezentanții ei legali pentru a lua act de rezultatele sondajelor pentru Slobozia. Nu insistăm asupra lor, pentru că nu mai sunt relevante în condițiile în care decizia a fost deja adoptată. Ea va fi comunicată slobozenilor până la sfârșitul aceste săptămâni în cadrul unei conferințe de presă. Până atunci, activiștii politici care n-au plecat în bejanie după Alexandru Stoica trebuie să convingă membrii de partid că viitorul Sloboziei e încă în mâinile PSD. Cu condiția ca ei și familiile lor extinse să voteze disciplinat, ca și până acum, cu cine spune partidul... Iar partidul spune Alexandru Potor, singurul ialomițean trimis secretar de stat la mi­nisterul Agriculturii ca să-i țină țucalul lui Daea când acesta muncea peste program și dormea la Minister.

Alexandru a murit, trăiască Alexandru! Alexandru Potor este un candidat mai vechi al PSD Ialomița. În urmă cu două tururi de alegeri el n-a avut loc de notorietatea lui Stoica, iar la alegerile trecute i-a tras preșul de sub picioare Mocioniu. Dar el a răbdat, a făcut figurație prin Ministerul Agriculturii, a tocat căruțe de bani europeni în calitate de președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România și... a așteptat ca cineva să-l remarce din nou, așa cum l-a remarcat în urmă cu 20 de ani baroneasa Elena Sporea, nașa lui politică. Sigur, Alexandru Potor nu se ridică în sondaje nici până la genunchiul broaștei. Și n-a mai trecut prin oraș de când a împărțit Daea botoșei de lână la căminul de bătrâni din Slobozia. Dar astea sunt amănunte, iar amănuntele nu cântăresc nici cât o ceapă degerată în deciziile electorale ale liderilor PSD...

Sinucidere politică în masă Aparent, Alexandru Potor va beneficia de tot eșafodul logistic aflat la dispoziția PSD Slobozia. Cu ajutorul lui au fost făcuți primari Ionașcu, Stoica și Mocioniu... În fapt însă, decizia nominali­zării lui Potor echivalează cu o sinucidere politică în masă. Filfizon de București, cu pretenții de starletă politică europeană, Alexandru Potor este din start sortit unui eșec electoral. Veți spune că greșim și că, atâta timp cât Mocioniu a fost ales, orice minune este posibilă! Ne permitem să vă contrazicem pentru că între timp au trecut peste Slobozia Europarlamentarele de anul trecut... Iar Stoica a desă­vârșit dezastrul. Așa că vă rugăm să vă ocupați locurile în scaune și vă invităm să urmărim împreună Alegerile Locale. Chiar dacă vom plăti 4 ani pentru un bilet, merită banii. Că dacă eram așa deștepți cum ne pretindem, votam corect acum 30 de ani! Acum e tardiv...

4 Martie 2020, 11:20 (5831 vizualizări - 26 comentarii)

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(11 Martie 2020, 19:31)
Cu acet potential viitor primar primaria va fi condusa in continuare ca si pe vremea lui (...) de (...), iar activitatea din primarie va merge la fel de ineficient .Mare blestem pe capul slobozeniilor acest (...).
Gelu:
(10 Martie 2020, 07:11)
Pare timid,sfios,are calapodul fraierului de Mocio in acelasi moment zero, pus pe lista candidatului.Zambaret,cu mers vioi saltat si sfarseste guraliv,in alt partid obligatoriu... Ce facem cu molâi ca ei?Pe astia ii ronțăie lupii batrâni dupa 6 luni... Potore,ia-ti un pitbull(mai avem un miliția"Batman" care plimba catelul) ca prieteni =zero!
sandu potop:
(9 Martie 2020, 09:17)
"sa vina potopul.." daca asta va doriti. "Potopul" sugerat de dvs, ar fi un "te zero", un moment de cotitura de la care s-ar schimba ceva in bine. Eu nu mai cred in pacaleli si in oameni politici, indiferent ca sunt de la pnl-pdl, psd. Toti au fost impreuna in toate combinatiile posibile si imposibile. De dragul banilor si al puterii s-au aliat, ca apoi sa le desfaca si sa se asocieze cu "dusmanii" lor politici. Dau  exemple locale: ionascu-stoica, ionascu-paros. In politica si in general la romani se aplica proverbul: "fa-te prieten cu dracul pana treci puntea". Deci pentru ciolan (putere si bani) vechii dusmani devin prieteni, doar pana cand ajung la putere, dupa care isi dau la gioale, astfel incat doar unul sa acapareze tot; iar juriul suntem noi si, dupa cum s-a dovedit, nu avem deloc "mana buna" sa alegem cea mai buna solutie. Nu am nimic cu respectivul - D-l Potor, nici nu-l cunosc, dar nu sunt deloc curios; insa indiferent care membru de partid va castiga functia de primar va avea o mare datorie la partidul care l-a bagat in fata si va face jocurile politice si de interese asa cum vrea partidul si grupul de interese din zona acestuia. Noi, cetatenii vom fi tot pe ultimul loc. Vom fi "beneficiarii" mega-proiectelor inutile si costisitoare la fel ca si pana acum, fabricate in laboratoarele de partid.
P.S. sunt anti psd, pnl, pdl si in general anti-politicieni, de aceea lansez o intrebare: Chiar daca psd-ul a condus cel mai mult in ultimii 30 ani si tara este adusa in colaps, acum cu luminatii astia de la pdl(nl), NU MAI CERE NIMENI SA SE FACA AUTOSTRAZI?? Asa ar fi o Romanie normala, cu infrastructura! Vreun miting ceva pentru autostrazi? #Sieu, #rezist, sau numai la ciuma rosie trebe sa protestam? vai de capul nostru.
Lady Gaga :
(9 Martie 2020, 06:55)
In general oamenii ca el au de dus cruce grea fiind crescuti"pe strazi",intr-un ritm de viata chinuit.Cum ar fi putut trai un om ca el pana la 90 ani?"Gagarita" si oameni ca el se hranesc cum pot,(nu la ore fixe), muncesc peste rezistenta lor fizica si psihica si in general nu ii prea asculta nimeni despre suparari sau impliniri.Se pare ca in cazul lui,consumul exagerat de alcool a dus la deces.Dar cine stie ce povara ducea in suflet?Revenind la psd,a pierdut un posibil candidat cunoscut prin moartea micutului orasean.Cine il cunoastea pe mocioniu pana sa fie pus pe lista?Psdul are nevoie de papusi că papusarii nu pleaca de la comenzile cu franghii,devin consilieri,mentori,maestri,dracu sa ii pieptene!
Gigel:
(8 Martie 2020, 19:20)
@Marian - de ce a murit Gagarita? Intreb serios.
Marian :
(8 Martie 2020, 11:14)
Din pacate "Gagaritză" a decedat ieri ,Dumnezeu sa il ierte,asa incat psdul clar va merge pe mana junelui Potor,mult mai putin cunoscut orasului.Sa nadajduim ca va avea alta abordare in proiectele de modernizare ale orasului,chiar daca face parte din generatia neconectata la viata cotidiana a urbei.
să vină potopul...!:
(6 Martie 2020, 12:24)
Nu cred că există articol în acest ziar, indiferent de subiectul abordat, să nu aibă o puternică tentă partizană dată de un conținut extrem de critic care diferă cum este și firesc numai de cunoștințele generale și profesionale ale ziaristului, în funcție și de interesele celor de la ziar. În cazul de față nu am înțeles de unde știe așa de bine autorul articolului că „până și pesedeii din burta mamelor”știu că ordinele de la partid nu se discută ci se execută! Sondajele comandate pentru desemnarea unui candidat pentru funcția de Primar al orașului nu sunt reale, ba din contră defavorabile, dar conducerea respectivului partid dând dovadă de o superficialitate crasă și dorindu-și cu tot dinadinsul eșecul dă ORDINE ca cineva să candideze chiar dacă și „pesedeii nenăscuți” știu că Alexandru Potor „nu se ridică în sondaje nici până la genunghiul broaștei”! Ziaristul „nostru” face alegații după alegații dând asigurări că de data această în mod cert nu va mai exista minuni și Alexandru Potor „Filfizon de București”se va sinucide politic și nu va ajunge Primar. De asemenea, autorul articolului are puteri paranormale aflându-se în mintea și voința alegătorilor din Slobozia, argumentând că peste Slobozia au trecut Europarlamentarele de anul trecut, care probabil a dat și va da un altfel de Ordin, pentru ca Potor să nu ajungă Primar. Gând la gând cu bucurie, fiindcă nici Organizația municipală a P.S.D.-ului din capul locului nu și-a dorit funcția de Primar pentru Slobozia în persoana lui Alexandru Potor! La articolul cu pricina a venit cu un comentariu un cetățean cu numele de Sandu Potop. Un rege al Franței a spus niște cuvinte memorabile în vâltoarea unor evenimente istorice din vremea sa: „după mine Potopul”. Pentru ca ceva bun să se întâmple în țara asta, deci și în Slobozia, eu zic: „să vină potopul!”
sandu potop:
(6 Martie 2020, 08:30)
Aceeasi Marie, cu alta palarie! Si mocio tot 'telectual era, tot tanara speranta pesedista, asa ca, tineretul pesedist este la fel indiferent cum ii cheama. De ce credeti ca acesta va fi altfel? Nu este manevrat tot de sforarii din partid, cei care l-au propulsat in postura de candidat? Ce mocio a facut de capul lui? A fost manevrat tot din umbra, la fel cum e manevrat si acum de noul partid in care a...calcat (il rugam sa se stearga pe talpi ca miroase). Credeti ca firmulitzele alea de casa care sponsorizeaza campania electorala, nu vin dupa aia la partid si cer sa li se dea contracte cu dedicatie si cu preturi umflate? Mai o etapa la statia de tratare a apei (firma psd), mai o lucrare la groapa, asfaltari si peticiri, sali polivalente, mega proiecte cu preturi exorbitante, etc. Primarul pus politic va fi doar o marioneta in mainile papusarilor, deci nu conteaza numele, sau pregatirea. Da partidul ordin si echipa executa (primar si consiglieri).
De aceea cred ca solutia ar fi un primar independent, care sa nu fie un "yes men" politic (de la orice partid). A se vedea celebrul exemplu care circula pe net: Comuna Cumpana/Constanta, unde primarul este independent. A atras fara nicio problema fonduri UE si a dezvoltat localitatea asigurand un nivel de trai si un conform superior locuitorilor. Si este doar o comuna, nu un oras resedinta de judet ca noi. Si exemplele pot continua, mai avem o comuna pe langa Calarasi, tot primar independent care a asigurat utilitati si buna-stare cetatenilor. Politica este o mizerie corupta pe care cetatenii normali la cap ar trebui sa o taxeze nu numai la alegeri, ci mereu cand isi face de cap!
Gae primar:
(5 Martie 2020, 19:05)
In conditiile in care dl. Vicepreședinte al Consiliului Județean Gae Ionel ar candida, indiferent de culoarea politică dansul va avea un prim avantaj fata de tot ceilalți candidați si presupuși candidați!
Vasilica:
(5 Martie 2020, 18:38)
De acord cu tineretul candidati, doar daca elimina de langa ei parazitii, relicvele, muraturile batrane scofalcite care sunt pe functii de peste 15 ani. Ca sunt consilieri, primari, etc. Afara cu ei ! Obligatoriu daca vor cu adevarat sa schimbe ceva. Altfel tineti burtosii cu cearcane sub ochi pe bani vostrii, degeaba, ei traisc ca nababi in lux si voi plangeti, ei isi trimit odraslele sa se distreze lunar prin strainataturi, voi ciuciu. Îi alegeti si dupa îi blestemati pe la colturile ulitelor, iar ei, exscroci va rad si va prostesc in fata. Treziti-va si votati tinerii indiferent ca sunt rosii sau galbeni, scapati de bosorogii afemeiati, mortaciuni, barbugi, tractoristi, frizeri care sau capatuit pe seama voastra.
Gigi:
(5 Martie 2020, 16:16)
Om nou, de acord! Dar cu echipa de consilieri cum ramane? In urma cu 4, 8, 12 ani, aceiasi consilieri faceau aceeasi propaganda electorala elogioasa pentru fostii primari, pe care i-au abandonat cu nerusinare. Oare nu au contribuit si ei la distrugerea acestui oras?
PSD ist de Slobozia:
(5 Martie 2020, 11:47)
E baiat destept. cu o campanie sănătoasă, cu oameni așezați în jur va reusi. Atentie ca balanța victoriei, ca întotdeauna, va fi asigurată de voturile tiganilor din Bora. Asa ca Sa, atentie! cine pierde aici pierde primăria
Neacșu florin :
(5 Martie 2020, 10:20)
Nu voi vota nici-un candidat care candidează pentru că toți spun povești de aburit adulți insa faptele îi încurcă pe orice politician sa faca ce visează noaptea.
latrau:
(5 Martie 2020, 08:36)
aut
Angelo:
(5 Martie 2020, 08:09)
Vrem un primar GOSPODAR, oameni buni!
asta trebuie sa alegem...sa faca ceva pentru Orasul asta mizerabil care niciodata nu a aratat asa....de cand ma stiu.....de altfel cu culorile de munca??? primeaza Second-hand-durile, Jocurile de ,,noroc,,, Norocosi cu Dedemanul pentru oamenii din orasul acesta, ca au si ei obtiuni pentru alte locuri de munca....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
254 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(140 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(104 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(104 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(73 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(817 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(340 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(218 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(221 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(549 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...