Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean

Faceți pariurile!

Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean

Menajeria politică din Ialomița se pregătește de alegeri. Deocam­dată, ies la rampă candidații la președinția Consiliului Județean. Ca de fiecare dată sunt clienți politici vechi și oportuniști noi, politicieni fără șanse și politicieni pe care nu-i mai vrea nimeni. Până când vom alege unul, să-i trecem în revistă pe cei care ni se oferă pe tavă.

«Toate-s vechi și nouă toate»
Alegerile Locale din vară obligă fili­alele locale ale partidelor să-și lanseze candidații. După nominalizările pentru Slobozia, a venit rândul candidaților pentru Consiliul Județean. La linia de start s-au înșirat până acum, după pedegree și procentele electorale, doar PSD, PNL și PRO România. În culise se încălzesc ALDE, Partidul Ialomițenilor, PMP și Alianța 2020 USR-PLUS. De asemenea, există zvonuri privind apariția unor candidați independenți pentru Alegerile din 2020... Dar deocamdată este prea devreme, fie și pentru speculații. În așteptarea unei liste finale, concluzia rămâne aceeași: avem o inflație de candidați. Este, evident, o dovadă că pentru partidele politice care îi propun miza este mare. Pentru electoratul ialomițean însă, această funcție nu este percepută similar. Mulți dinte alegători încă se întreabă «ce este Consiliul Județean Ialomița?» și care este utilitatea instituției. În aceste condiții, singurii câștigători ai alegerilor pentru președinția Consiliului Județean Ialomița rămân partidele politice. Punct!

Soarele și luna la PSD și PNL
Ca la fiecare rundă de alegeri, președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel, evită confruntarea directă cu electoratul. El o va sacrifica, în numele libe­ralismului ialomițean, pe Luminița Barcari, ex-inspector general școlar, acum secretar de stat în Ministerul Educației. Decizia nu e bătută în cuie, dar Luminița Barcari a declarat deja că este «onorată». Surprinzătoare și de-acum imprevizibilă se dovedește evoluția PSD Ialomița. Filiala îl aruncă în arenă pe vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore. Despărțiți de opțiunile politice, cei doi sunt un cuplu instituțional vechi, încă de pe vremea când erau colegi de Inspectorat, iar politica învățământului ialomițean se negocia în același birou. Sigur, toate sunt vorbe rămase în urmă, iar gura lumii numai pământul o astupă... Dar este evident că aceste două nominalizări cu iz de alcov politic nu prezintă o garanție electorală. Iar campania, oricum a fost ea negociată, poate dezvălui ce cu gândul nu gândim toți laolaltă.

O șansă pentru ex-prefectul Gigi Petre
Paradoxal, nominalizarea Luminiței Barcari și a lui Cătălin Grigore oferă ex-prefectului Gigi Petre șansa unei candidaturi onorabile la președinția Consiliului Județean Ialomița. Ajuns la PRO România, Gigi Petre este exploatat în prezent de Marian Neacșu pe post de mocăniță electorală pentru primarii rătăciți de turmele politice de origine, pentru dinozaurii politici locali ori pentru oportuniștii de ocazie dispuși să parieze pe această nișă a social-democrației. Surse din teritoriu confirmă faptul că Gigi Petre deja s-a lansat într-un turneu local prin primăriile Ialomiței, primarii fiind obligați, de dragul trecutului comun, să asculte tot felul de bazaconii. Nu comentăm, că deocamdată nu avem înregistrări, iar cota de piață a lui Gigi Petre în politică rămâne mică. Dar îl urmărim cu interes pe rețelele de socializare unde regurgitează opinii susținute de alții, într-o încercare lamentabilă de a părea și inteligent și popular. Să mai spună cineva că nu poți să înveți calul batrân la ham!

Mulții și mărunții
Nu putem încheia această trecere în revistă a candidaților fără a pomeni câteva nume lansate de la partidele de buzunar de pe scena politică locală. Așa cum deja am precizat în urmă cu două luni, PMP l-ar propune pe senatorul Gabi Ionașcu drept candidat la Consiliul Județean. ALDE s-ar putea face din nou de râs cu procentul minuscul deținut de Ionel Gae, celălalt vicepreședinte al Consiliului, iar Alianța 2020 USR-PLUS are de ales între președinții Alexei Dărăbanu și Octavian Săvoiu. Cât despre Partidul Ialomițenilor, tare ne e teamă că acesta nu mai are vlagă nici cât să pro­pună un candidat, d-apăi să îl și susțină în lupta electorală. Sigur, președintele-primar, Ion Drăgușin, rămâne o variantă. Dar cum dinții Primăriei Bucu sunt mai aproape decât nevoile părinților spirituali ai partidului, suntem deja convinși că primarul Ion Drăgușin, ca și la mandatul trecut, își va anunța telefonic electoratul că îl susține pe cel care oferă mai mult... Mai mult bine județului, evident! Și nu vă mai gândiți la prostii, că Bucu e singura comună asfaltată din Ialomița!

6 Martie 2020, 08:20 (6520 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Gica:
(15 August 2020, 14:24)
Sper sa scapam de schimbat borduri si pavele sau asfalt si sa avem un primar fara dosare penale si pomanaelectorala la modern si balta nemti cu mici si ciorbe de peste 
@Cetatean-cu drept de vot:
(9 Martie 2020, 08:47)
E u iti doresc doar tie succes la alegeri, dar sa citesti mai mult inainte de vot, sa te informezi corect, ca sa poti vota in cunostinta de cauza, nu precum in duminica orbului! Sa fii foarte atent ca nu cumva sa mai votezi vreo marioneta manevrata din culisele de partid. Nu exista oameni providentiali in partide, ci doar clanuri, gashti, "sindicate" (cam ca cele din sudul Italiei).
Atat timp cat nu vom avea un candidat rupt de politica, vom fi condamnati sa dansam dupa aceeasi placa: politicienii se imbogatesc din banii nostri (publici), iar noi ne vom adanci in mizerie, bagand in continuare capul in nisip precum strutzul.
amalia:
(9 Martie 2020, 08:32)
Vai pai victoras ramane pe dinafara ?
Nu se poate un om asa de capabil, alerga tot judetul, calare pe toate drumurile. ba chiar le face pe toate pe hirtie, fotografii reale postate cu tot ce face nu se poate ?????
 Cum sa-l lasi pe domnul gigolo sa nu fie aruncat in lupta, el care se vede invingantor.........
Da acum il arunca in lupta si pe fecior la primaria Amara. Oare sa fie ultima strigare Victoras......
Ai pupat tu doamnele si domnisoarele dar domnii te executa .................
@Alegator:
(8 Martie 2020, 16:57)
Stai linistit si voteaza in continuare cu psd. Apropo de "banditi si chermeze cu fetite": du-i niste chiftele lui Dragnea la Jilava  sau, daca n-ai bani de drum, lui Mazare, ca l-au transferat aici la penitenciarul Slobozia, incepand de azi..
Alegator:
(8 Martie 2020, 05:57)
De bandit și laș ce este la fiecare rundă de alegeri, președintele (...) evită confruntarea directă cu electoratul. Nu are curaj sa-l înfrunte pe amaratul ăla de (...) care este pensionar, pus pe lista (...). Pai ce viteaz ești moldovene, dai cu parul pe la spate și după, fugi banditeste. Nici cu martalogul ăla de mai ieri îi cereai  a demisia, nui ai curaj bai tăietor de plopi.
El o va sacrifica, în numele libe­ralismului ialomițean, pe (...). Decizia nu e bătută în cuie, dar (...) a declarat deja că este «onorată». 
(...) ce-ți mai placesi tie sa ieși în frunte că păduchele dupa funcții și putere și când ajungi la brățări, te dai cu capul de pereți.
Era frumos sa vedem o confruntare între doi inși, parșivi tari in clanță care 90% din viața lor au supraviețuit din banul public, cu chermeze și fetițele măritate. (...)
Pavel:
(7 Martie 2020, 19:51)
Candidatule Pro Romania, locul tau este la puscarie, sau la loc cu verdeata, nu la C.j. Ialomita.
Cetatean-cu drept de vot:
(6 Martie 2020, 22:01)
Mult succes tuturor candidatilor la alegerile locale,pentru primarie si consiliul local ! Din punctul meu de vedere,oricum electoratul  va hotari cine si cum va reprezenta comunitatea.Cel mai usor lucru din cate am observat este sa criticam.Ne-am pus vreodata intrebarea daca acel__i om din functia pe care o are poate face chiar ce vrea,are consilieri-in consiliul judetean ,inconsiliul local-care nu sunt intotdeauna de acord cu el.Acesti oameni pot face ce pot in functie de banii pe care-i au si de ajutorul primit.EXEMPLU, TE DUCI LA PIATA ,TE UITI IN BUZUNAR SI CUMPERI DOAR CARTOFI , CEAPA  SI VERDEATA,CAPSUNI SI ALTE TRUFANDALE ..,DOAR TE UITI..Asa si cu alesii locali ,daca cumpara ce au nevoie in functie de banii pe care-i au nu cred ca este o problema,dar daca ar cumpara CAPSUNI LA SUPRA PRET CAND NOI NU AVEM CARTOFI ,AR TREBUI SA RASPUNDA FARA NICI UN FEL DE PROBLEMA.
Amarean:
(6 Martie 2020, 21:36)
Si cu (...) cum ramane? Ramane liber profesionist sau inca isi mai cauta partid? Sa scapam oare de el de la judet sau i s-a facut dor de Amara, unde-i cald si bine.......
Un cetatean:
(6 Martie 2020, 20:10)
Interesanta confruntarea: Barcari- Grigore! Amandoi din invatamant! Amandoi inspectori, chiar in echipa! As merge mai mult pe Grigore. Este mai uman, ...nu unsa cu toate alifiile ca Barcari.
Tic-tac:
(6 Martie 2020, 19:37)
Stie dl Tunel ce se intampla acum cu primarul pnl la kogălniceanu??Ia sa se intereseze,ca stiu ca a primit pe whattsap informațiile pe cu pas.Si alooo!!!Diicot?DNA?POLIȚIA?Dormiti?Ia intindeti antenele cu e la kogălniceanu acum
@Bugetar:
(6 Martie 2020, 19:19)
se cunoaste ca esti bugetar si ai terminat studii superioare cu bani si spaga la o facultate neacreditata. asta e sistemul bugetar di RO, cu oameni jalnici deloc educati si foarte prost scoliti. FIMEAR SCARBA !
Bugetar:
(6 Martie 2020, 17:52)
Mai mocirlosule cu freza alba ai inceput sa cutreieri judetul noaptea ca traseistele, ca spargatorii de butiquri. Nu te mai satura dumnezeu, ma personaj de bascalie sibtrista amintire din Las Fierbinti. Acum vrei sa fi tu miez si la Consiliul judetean, stai dreacu acasa ba si trateaza-ti bolile, de cand vorbesti zici ca dai ortul popii, de dai cu piciorul in pietre ca sa nu se auda parturile, cand mergi pe strada, schimba papersurile la nepoti, lasa mai spalatule pe altii mai tineri. Ce sa cauti tu la cj, sa dai teroare la angajati cum dateai la prefectura. Ce manevre mai ai in cap sa faci. Ce iti mai trebuie ma batranule odios, nu-ti mai ajung banii pentru fetite, de tuica, sau tie frica sa iesi singur la plimbare sa nu-ti iei ceva in cap. Cat tupeu ai ba mosule. Nu publica ziarul asta tot, ca te spurcam din cap pana in picioare.
John:
(6 Martie 2020, 12:59)
Nu dezinformati Bucu nu este singara comana asfaltata din Ialomita.Alte  exemple sunt Cosambesti impreuna cu satul apartinator Gimbasani si Marculesti.De fapt aceste doua comune nu sunt pe gustul dumneavoastra pentru ca au primari PSD care au facut multe lucruri bune pentru comunitatile lor ,iar voi il sustineti pe ciuma galbena fost ciuma porotocalie penibilul deTinel Gheorghe .
PSD ist de Slobozia:
(6 Martie 2020, 12:37)
O confruntare interesanta: Barcari- Cătălin Grigore. De departe, șanse reale subt de partea lui Cătălin. dnei ii stătea mai bine in invatamant. dar...te pui cu aspiratie? oricum prin cătălin grigore, PSD se poate regenera. Atentie! fara măscărici precum: pavel si musoiu
Ieri:
(6 Martie 2020, 10:19)
Surse din teritoriu confirmă faptul că (...) deja s-a lansat într-un turneu local prin primăriile Ialomiței, primarii fiind obligați, de dragul trecutului comun, să asculte tot felul de bazaconii. Gresit, (...) merge in teritoriu, probabil sa le puna in vedere, ca daca nu iese el presedinte, va fi jale mare, plansete si zornait de catuse prin prefectura si anumite primarii. Acopera (...) tot cat poti ca meteorologii anunta tornade care ridica mizeria. Pe el il doare capul de ale lui, nu de cetatean. Nb. Redactie lasa comentariile la liber, toti avem dreptul la libera expimare.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 25 Sep 2020
225 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(91 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(74 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(122 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


8

Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(83 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


12

11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(321 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(629 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(305 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(660 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Benoit în Scrisoare pentru tine Slobozean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Cetățean în Scrisoare pentru tine Noriega în Făcăeni: Cu sturionii în mașină Locuitor în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...