Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean

Faceți pariurile!

Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean

Menajeria politică din Ialomița se pregătește de alegeri. Deocam­dată, ies la rampă candidații la președinția Consiliului Județean. Ca de fiecare dată sunt clienți politici vechi și oportuniști noi, politicieni fără șanse și politicieni pe care nu-i mai vrea nimeni. Până când vom alege unul, să-i trecem în revistă pe cei care ni se oferă pe tavă.

«Toate-s vechi și nouă toate»
Alegerile Locale din vară obligă fili­alele locale ale partidelor să-și lanseze candidații. După nominalizările pentru Slobozia, a venit rândul candidaților pentru Consiliul Județean. La linia de start s-au înșirat până acum, după pedegree și procentele electorale, doar PSD, PNL și PRO România. În culise se încălzesc ALDE, Partidul Ialomițenilor, PMP și Alianța 2020 USR-PLUS. De asemenea, există zvonuri privind apariția unor candidați independenți pentru Alegerile din 2020... Dar deocamdată este prea devreme, fie și pentru speculații. În așteptarea unei liste finale, concluzia rămâne aceeași: avem o inflație de candidați. Este, evident, o dovadă că pentru partidele politice care îi propun miza este mare. Pentru electoratul ialomițean însă, această funcție nu este percepută similar. Mulți dinte alegători încă se întreabă «ce este Consiliul Județean Ialomița?» și care este utilitatea instituției. În aceste condiții, singurii câștigători ai alegerilor pentru președinția Consiliului Județean Ialomița rămân partidele politice. Punct!

Soarele și luna la PSD și PNL
Ca la fiecare rundă de alegeri, președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel, evită confruntarea directă cu electoratul. El o va sacrifica, în numele libe­ralismului ialomițean, pe Luminița Barcari, ex-inspector general școlar, acum secretar de stat în Ministerul Educației. Decizia nu e bătută în cuie, dar Luminița Barcari a declarat deja că este «onorată». Surprinzătoare și de-acum imprevizibilă se dovedește evoluția PSD Ialomița. Filiala îl aruncă în arenă pe vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore. Despărțiți de opțiunile politice, cei doi sunt un cuplu instituțional vechi, încă de pe vremea când erau colegi de Inspectorat, iar politica învățământului ialomițean se negocia în același birou. Sigur, toate sunt vorbe rămase în urmă, iar gura lumii numai pământul o astupă... Dar este evident că aceste două nominalizări cu iz de alcov politic nu prezintă o garanție electorală. Iar campania, oricum a fost ea negociată, poate dezvălui ce cu gândul nu gândim toți laolaltă.

O șansă pentru ex-prefectul Gigi Petre
Paradoxal, nominalizarea Luminiței Barcari și a lui Cătălin Grigore oferă ex-prefectului Gigi Petre șansa unei candidaturi onorabile la președinția Consiliului Județean Ialomița. Ajuns la PRO România, Gigi Petre este exploatat în prezent de Marian Neacșu pe post de mocăniță electorală pentru primarii rătăciți de turmele politice de origine, pentru dinozaurii politici locali ori pentru oportuniștii de ocazie dispuși să parieze pe această nișă a social-democrației. Surse din teritoriu confirmă faptul că Gigi Petre deja s-a lansat într-un turneu local prin primăriile Ialomiței, primarii fiind obligați, de dragul trecutului comun, să asculte tot felul de bazaconii. Nu comentăm, că deocamdată nu avem înregistrări, iar cota de piață a lui Gigi Petre în politică rămâne mică. Dar îl urmărim cu interes pe rețelele de socializare unde regurgitează opinii susținute de alții, într-o încercare lamentabilă de a părea și inteligent și popular. Să mai spună cineva că nu poți să înveți calul batrân la ham!

Mulții și mărunții
Nu putem încheia această trecere în revistă a candidaților fără a pomeni câteva nume lansate de la partidele de buzunar de pe scena politică locală. Așa cum deja am precizat în urmă cu două luni, PMP l-ar propune pe senatorul Gabi Ionașcu drept candidat la Consiliul Județean. ALDE s-ar putea face din nou de râs cu procentul minuscul deținut de Ionel Gae, celălalt vicepreședinte al Consiliului, iar Alianța 2020 USR-PLUS are de ales între președinții Alexei Dărăbanu și Octavian Săvoiu. Cât despre Partidul Ialomițenilor, tare ne e teamă că acesta nu mai are vlagă nici cât să pro­pună un candidat, d-apăi să îl și susțină în lupta electorală. Sigur, președintele-primar, Ion Drăgușin, rămâne o variantă. Dar cum dinții Primăriei Bucu sunt mai aproape decât nevoile părinților spirituali ai partidului, suntem deja convinși că primarul Ion Drăgușin, ca și la mandatul trecut, își va anunța telefonic electoratul că îl susține pe cel care oferă mai mult... Mai mult bine județului, evident! Și nu vă mai gândiți la prostii, că Bucu e singura comună asfaltată din Ialomița!

6 Martie 2020, 08:20 (4482 vizualizări - 17 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@Cetatean-cu drept de vot:
(9 Martie 2020, 08:47)
E u iti doresc doar tie succes la alegeri, dar sa citesti mai mult inainte de vot, sa te informezi corect, ca sa poti vota in cunostinta de cauza, nu precum in duminica orbului! Sa fii foarte atent ca nu cumva sa mai votezi vreo marioneta manevrata din culisele de partid. Nu exista oameni providentiali in partide, ci doar clanuri, gashti, "sindicate" (cam ca cele din sudul Italiei).
Atat timp cat nu vom avea un candidat rupt de politica, vom fi condamnati sa dansam dupa aceeasi placa: politicienii se imbogatesc din banii nostri (publici), iar noi ne vom adanci in mizerie, bagand in continuare capul in nisip precum strutzul.
amalia:
(9 Martie 2020, 08:32)
Vai pai victoras ramane pe dinafara ?
Nu se poate un om asa de capabil, alerga tot judetul, calare pe toate drumurile. ba chiar le face pe toate pe hirtie, fotografii reale postate cu tot ce face nu se poate ?????
 Cum sa-l lasi pe domnul gigolo sa nu fie aruncat in lupta, el care se vede invingantor.........
Da acum il arunca in lupta si pe fecior la primaria Amara. Oare sa fie ultima strigare Victoras......
Ai pupat tu doamnele si domnisoarele dar domnii te executa .................
@Alegator:
(8 Martie 2020, 16:57)
Stai linistit si voteaza in continuare cu psd. Apropo de "banditi si chermeze cu fetite": du-i niste chiftele lui Dragnea la Jilava  sau, daca n-ai bani de drum, lui Mazare, ca l-au transferat aici la penitenciarul Slobozia, incepand de azi..
Alegator:
(8 Martie 2020, 05:57)
De bandit și laș ce este la fiecare rundă de alegeri, președintele (...) evită confruntarea directă cu electoratul. Nu are curaj sa-l înfrunte pe amaratul ăla de (...) care este pensionar, pus pe lista (...). Pai ce viteaz ești moldovene, dai cu parul pe la spate și după, fugi banditeste. Nici cu martalogul ăla de mai ieri îi cereai  a demisia, nui ai curaj bai tăietor de plopi.
El o va sacrifica, în numele libe­ralismului ialomițean, pe (...). Decizia nu e bătută în cuie, dar (...) a declarat deja că este «onorată». 
(...) ce-ți mai placesi tie sa ieși în frunte că păduchele dupa funcții și putere și când ajungi la brățări, te dai cu capul de pereți.
Era frumos sa vedem o confruntare între doi inși, parșivi tari in clanță care 90% din viața lor au supraviețuit din banul public, cu chermeze și fetițele măritate. (...)
Pavel:
(7 Martie 2020, 19:51)
Candidatule Pro Romania, locul tau este la puscarie, sau la loc cu verdeata, nu la C.j. Ialomita.
Cetatean-cu drept de vot:
(6 Martie 2020, 22:01)
Mult succes tuturor candidatilor la alegerile locale,pentru primarie si consiliul local ! Din punctul meu de vedere,oricum electoratul  va hotari cine si cum va reprezenta comunitatea.Cel mai usor lucru din cate am observat este sa criticam.Ne-am pus vreodata intrebarea daca acel__i om din functia pe care o are poate face chiar ce vrea,are consilieri-in consiliul judetean ,inconsiliul local-care nu sunt intotdeauna de acord cu el.Acesti oameni pot face ce pot in functie de banii pe care-i au si de ajutorul primit.EXEMPLU, TE DUCI LA PIATA ,TE UITI IN BUZUNAR SI CUMPERI DOAR CARTOFI , CEAPA  SI VERDEATA,CAPSUNI SI ALTE TRUFANDALE ..,DOAR TE UITI..Asa si cu alesii locali ,daca cumpara ce au nevoie in functie de banii pe care-i au nu cred ca este o problema,dar daca ar cumpara CAPSUNI LA SUPRA PRET CAND NOI NU AVEM CARTOFI ,AR TREBUI SA RASPUNDA FARA NICI UN FEL DE PROBLEMA.
Amarean:
(6 Martie 2020, 21:36)
Si cu (...) cum ramane? Ramane liber profesionist sau inca isi mai cauta partid? Sa scapam oare de el de la judet sau i s-a facut dor de Amara, unde-i cald si bine.......
Un cetatean:
(6 Martie 2020, 20:10)
Interesanta confruntarea: Barcari- Grigore! Amandoi din invatamant! Amandoi inspectori, chiar in echipa! As merge mai mult pe Grigore. Este mai uman, ...nu unsa cu toate alifiile ca Barcari.
Tic-tac:
(6 Martie 2020, 19:37)
Stie dl Tunel ce se intampla acum cu primarul pnl la kogălniceanu??Ia sa se intereseze,ca stiu ca a primit pe whattsap informațiile pe cu pas.Si alooo!!!Diicot?DNA?POLIȚIA?Dormiti?Ia intindeti antenele cu e la kogălniceanu acum
@Bugetar:
(6 Martie 2020, 19:19)
se cunoaste ca esti bugetar si ai terminat studii superioare cu bani si spaga la o facultate neacreditata. asta e sistemul bugetar di RO, cu oameni jalnici deloc educati si foarte prost scoliti. FIMEAR SCARBA !
Bugetar:
(6 Martie 2020, 17:52)
Mai mocirlosule cu freza alba ai inceput sa cutreieri judetul noaptea ca traseistele, ca spargatorii de butiquri. Nu te mai satura dumnezeu, ma personaj de bascalie sibtrista amintire din Las Fierbinti. Acum vrei sa fi tu miez si la Consiliul judetean, stai dreacu acasa ba si trateaza-ti bolile, de cand vorbesti zici ca dai ortul popii, de dai cu piciorul in pietre ca sa nu se auda parturile, cand mergi pe strada, schimba papersurile la nepoti, lasa mai spalatule pe altii mai tineri. Ce sa cauti tu la cj, sa dai teroare la angajati cum dateai la prefectura. Ce manevre mai ai in cap sa faci. Ce iti mai trebuie ma batranule odios, nu-ti mai ajung banii pentru fetite, de tuica, sau tie frica sa iesi singur la plimbare sa nu-ti iei ceva in cap. Cat tupeu ai ba mosule. Nu publica ziarul asta tot, ca te spurcam din cap pana in picioare.
John:
(6 Martie 2020, 12:59)
Nu dezinformati Bucu nu este singara comana asfaltata din Ialomita.Alte  exemple sunt Cosambesti impreuna cu satul apartinator Gimbasani si Marculesti.De fapt aceste doua comune nu sunt pe gustul dumneavoastra pentru ca au primari PSD care au facut multe lucruri bune pentru comunitatile lor ,iar voi il sustineti pe ciuma galbena fost ciuma porotocalie penibilul deTinel Gheorghe .
PSD ist de Slobozia:
(6 Martie 2020, 12:37)
O confruntare interesanta: Barcari- Cătălin Grigore. De departe, șanse reale subt de partea lui Cătălin. dnei ii stătea mai bine in invatamant. dar...te pui cu aspiratie? oricum prin cătălin grigore, PSD se poate regenera. Atentie! fara măscărici precum: pavel si musoiu
Ieri:
(6 Martie 2020, 10:19)
Surse din teritoriu confirmă faptul că (...) deja s-a lansat într-un turneu local prin primăriile Ialomiței, primarii fiind obligați, de dragul trecutului comun, să asculte tot felul de bazaconii. Gresit, (...) merge in teritoriu, probabil sa le puna in vedere, ca daca nu iese el presedinte, va fi jale mare, plansete si zornait de catuse prin prefectura si anumite primarii. Acopera (...) tot cat poti ca meteorologii anunta tornade care ridica mizeria. Pe el il doare capul de ale lui, nu de cetatean. Nb. Redactie lasa comentariile la liber, toti avem dreptul la libera expimare.
Cititor:
(6 Martie 2020, 10:08)
Cum doamne iarta-ma evita Tinel de la PNL confruntarea cu electoratul cand el a candidat in 2016, ia acum e parlamentar... Ca tot votat e si tot a fost in campanie... Va citeam cu drag ziarul si chiar credeam ca sunteti echidistanti.... De fiecare data spuneati lucrurilor pe nume indiferent de culoarea politica a indivizilor... Sincer, nu vreau sa cred ca si Ziarul Independent nu mai este chiar independent, sau ca intrati si voi in campania electorala!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 30 Mar 2020
235 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(711 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(295 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(194 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(265 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(203 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(136 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(525 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(161 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(382 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
test în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Gogu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare @@PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Tandarean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Stie Tot în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Georgica în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit LA SA - NE în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare gigel în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare @PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare patriot în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Ferguson în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @Georgica în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Emilia în Ialomița și-a uitat istoria El Dictator în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare vrem ancheta jurnalistică în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Georgica în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului #pasajladrajna în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...