Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița este singurul județ din țară care a accesat cei mai puțini bani europeni! O arată o statistică oficială a Minis­terului Fondurilor Europene. În ciclul financiar 2014-2020, județul nostru a reușit să obțină doar 342 milioane de lei, sume care se regăsesc în cele 50 de contracte de finanțare încheiate în această perioadă de timp. Din numărul total de proiecte finanțate de Uniunea Europeană în Ialomița, finalizate sunt doar 8. Este vorba doar despre inițiative private și nu publice. Din 2016 și până în prezent, Consiliul Județean Ialomița a promovat intens proiectele europene pentru care a semnat contracte de finanțare. Inițiativele administrației județene se află și în prezent la stadiul de hârtii, deși ele ar fi trebuit să aibă un stadiu avansat de implementare...

Județul care refuză banii europeni
Fără să mai surprindă pe nimeni, Ialomița se află pe ultimul loc în topul județelor care au accesat fonduri europene în ciclul financiar 2014-2020. O demonstrează statisticile oficiale ale Ministerului Fondurilor Europene, instituție potrivit căreia, în Ialomița, în toată această perioadă de timp, au fost semnate proiecte cu finanțare europeană în valoare de 342 milioane de lei. Am fost depășiți chiar și de Teleorman, care a reușit să atragă cu 4 milioane de lei mai mult decât noi... Cele 342 mili­oane de lei se regăsesc în cele 50 de proiecte europene depuse de instituțiile publice și mediul privat pentru a beneficia de finanțările oferite de Uniunea Europeană. Cel mai ofertat program din cele 6 promovate de Comisia Europeană a fost Programul Operațional Regional (POR). Prin POR, Ialomița a reușit să obțină finanțare pentru un număr de 32 proiecte, a căror valoare este de 267 milioane de lei. Dincolo de faptul că proiectele sunt puține, finalizarea acestora întârzie să apară. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, în ciclul financiar 2014-2020, Ialomița a încheiat cu succes doar 8 proiecte europene din cele 50 cu care a reușit să convingă Uniunea Europeană să-i acorde bani. Toate aceste proiecte fina­lizate aparțin mediului privat. În ceea ce privește banii europeni care au ajuns efectiv în Ialomița, prin finalizarea celor 8 investiții, situația este mult mai dramatică. Ministerul Fondurilor Europene susține faptul că Ialomița a reușit să acceseze doar 11,4 milioane de lei din cele 342 milioane de lei pentru care a depus proiecte de finanțare, considerate elibigile.

Proiecte în «aer»
Situația în ceea ce privește valoarea fondurilor care ajung efectiv în județ prin finalizarea investițiilor ar fi cu totul alta dacă instituțiile publice s-ar mobiliza să-și realizeze obiectivele, așa cum o fac reprezentanții mediului privat. Cele mai mari proiecte cu finanțare europeană din Ialomița, din punct de vedere al valorilor, aparțin instituțiilor publice. Consiliul Județean Ialomița, de exemplu, și-a concentrat activitatea în sensul accesării fondurilor europene. Din 2016 și până în prezent, oficialii instituției au vorbit în spațiul public de nenumărate ori despre importanța ba­nilor puși la dispoziție de Uniunea Europeană. În prezent, administrația județeană are în implementare 11 proiecte cu finanțare europeană, a căror valoare depășește 70 milioane de lei. Niciuna din aceste ințiative, care vizează modernizarea unor drumuri județene, a Spitalului Județean de Urgență Slobozia sau a unor monumente istorice precum Conacul Bolomey de la Cosâmbești, Orașul de Floci din Giurgeni sau Biserica de lemn «Sf. Nicolae» din fața Muzeului Național al Agriculturii, nu este gata. Potrivit informațiilor publicate de Ministerul Fondurilor Europene, pentru modernizarea Drumurilor Județene 302, 301 și 402, administrația județeană a făcut demersuri pe lângă Autoritatea de Management pentru a-i fi prelungită la 84 de luni perioada de implementare.

Proiecte fără utilitate publică În ciuda faptului că pot fi numărate pe degetele unei singure mâini, proiectele cu finanțare europeană depuse de administrația publică locală și județeană din Ialomița sunt lipsite de utilitate publică. Exemple în acest sens sunt inițiativele Primăriilor Slobozia, Fetești și Urziceni, dar și cele ale Consiliului Județean. Cele 4 entități publice au accesat fonduri europene în cadrul Programului Operativ Capacitate Administrativă (POCA). POCA a fost creat de Comisia Europeană pentru ca funcționarii din instituțiile care există în cadrul statelor membre să poată oferi servicii mai bune cetățenilor care li se adresează. «Simpli­fi­carea furnizării serviciilor către cetățeni prin implementarea unei platforme integrate de servicii electronice care va furniza digital fluxurile de lucru de bază din cadrul instituției, reducând astfel întârzierile în procesul decizional cu impact asupra activită­ților operative și va asigura accesul online la serviciile publice gestionate de UAT» explică experții care l-au realizat. În realitate, situația în cadrul acestor instituții a rămas neschimbată, cetățenii continuând să reclame indife­rența funcționarilor cu care intră în contact. Prin implementarea soluțiilor administrative oferite de POCA, Consiliul Județean Ialomița, împreună cu Primăriile Slobozia, Fetești și Urziceni au reușit să convingă Uniunea Europeană să le acorde 6,5 milioane de lei.

9 Martie 2020, 12:20 (1771 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
«Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
Administrația din Ialomița a realizat doar 90 de proiecte cu finanțare europeană
Ialomița a atras 275 milioane de lei de la UE pentru bugetari

Comentariile cititorilor:


de pe margine:
(11 Martie 2020, 12:32)
Va certati degeaba; nu cred ca acuza cineva pe angajatul unei firme care realizeaza proiecte, avand asta ca job zilnic, pentru care incaseaza un salariu amarat, plus un mic stimulent poate. Este - daca vreti o comparatie putin fortata - aceeasi situatie ca a lui dorel care a pus pavelele in Piata Revolutiei (pe fonduri europene).Nu taxam aici angajatii care nu au putere de decizie, oamenii critica deciziile luate de primari, presedinti de cj, partide si firmele abonate la bani publici care executa lucrari slabe calitativ si la costuri umflate. Criticam de asemeni si utilitatea unor astfel de proiecte, care tin tot de decidenti si nu de executanti: parcare subterana nefinalizata, cu tot disconfortul produs, partial realizata, cu costuri enorme din buget - in detrimentul unei investitii serioase pentru potabilizarea apei. Acum, "al nostru" mai incepe douaj`de proiecte inutile pentru oras (unele chiar proaste, cum ar fi reabilitarea Bld M Basarab, care inseamna interzicerea parcari autovehiculelor si mutarea lor in parcari de la periferie!!!), proiecte pentru care platim SF-uri costisitoare. Urmatorul primar, mai mult ca sigur ca nu va implementa aceste proiecte, deci bani aruncati aiurea. Asta este criticabil - decizia autoritatilor, nu munca unui angajat la patron, care este pus sa scrie niste pagini de program!
POCA:
(11 Martie 2020, 10:29)
Pentru "Poca care... ": 

Domnule drag, ti`as da dreptate doar cu partea politica, cu "ciuma rosie" , restul reprezinta o opinie a domniei tale. 
Iar cacofonia nu reprezinta o greseala , ba din contra, iti recomand sa te documentezi ! 
Cat despre podul de la Dridu, AI DREPTATE, reprezinta o rusine a judetului! 
Dar repet, nu pune pe toata lumea in aceeasi oala ! Unii mai fac si pentru populatie ! ( aia mai fraieri !) 
"Poca care... ":
(11 Martie 2020, 07:24)
Bre nea Poca!Bre Clujul este nitelus mai departe de regiunea asta chinuita de ciuma rosie! Bre, matale compari prunele cu pepenii?Ialomita este asuprit de culoarea rosie a ciumeii rosii la realizarea de proiecte finantate european!(podul Dridu - un mare esec!) Slobozia a avut nesansa de a trage in jos procentul de proiecte cu bani europeni prin aberatiile administratiei locale.Ai scris despre proiectele"Poca"de ne ai inebunit! Numeste unul! Proiect UE de reabilitare a ceva din care nu s-au ciugulit banuti in Ialomita,nu Giurgiu sau Maramures! ("proiecte Poca care" - inainte,cand erai tanar nu era catalogata cacofonie forma "ca.. ca?") Auzi:.. Clujul....
POCA:
(10 Martie 2020, 18:49)
Omul, funcționarul de rand ia la procent din salariu. Pe principiul zis de "noca" cred ca se poate ajunge și la sume mari. Acolo unde politica e mai importanta decât populația totul e posibil!
curteanu:
(10 Martie 2020, 17:36)
sa ni spuna si (...) cum e cu accesarile astea de fonduri europena pentru care  ia 20.000 lei pe luna nu 200 lei cum zice poca ? nu-i asa ca viata bate filmul ?
POCA:
(10 Martie 2020, 09:12)
"Tovarasu" Noca , cu parere de rau pentru domnia ta , te anunt ca eu nu am culoare politica ! Ba mai mult nu fac politica, nu lucrez in Slobozia ( din nefericire cunosc situatia si nu pot sa te contrazic ) !  Slobozia, poate din cauza culorii sau poate din alta cauza a ajuns sa plateasca din buget propriu proiecte care nu reprezentau o necesitate la nivelul Municipiului, e un lucru regretabil, dar sa si-l asume cei care l-au facut!  Eu sunt din cu totul alt oras decat Slobozia, am implementat proiecte POCA si implementez mai departe , fara ca localitatea sa dea NICI UN BAN INAPOI! Pana la momentul de fata, tot ce am lucrat eu personal , erau proiecte ce reprezentau necesitate , fiind fundamentate REAL! cu beneficiari REALI ! fara a fi depuse de dragul de a iesi vreun reprezentant sa zica "noi avem proiecte" !  Nu judecati pe toata lumea prin prisma problemelor locale, in Slobozia voi ati ales Primarul, nu eu!  Iar POCA ca si program e la nivel NATIONAL, nu se refera doar la incompetente sau greseli locale ! Trebuie tratat la nivelul care e! Exemplu CLUJUL care a accesat astfel de fonduri si in 3 ani de la data accesarii s-au vazut rezultatele ! Daca ai o echipa de implementare bine structurata si dorinta de a realiza ceva pentru comunitate se poate implementa cu SUCCES si REZULTATE !  Drept urmare, "TOVARASE" Noca , hai sa nu punem in aceeasi OALA toate comunitatile doar pentru motivul ca in Slobozia lucrurile n-au mers cum trebuie !  PS :  1: Definitia de tovaras o folosesc doar pentru a iti oferi un raspuns in aceeasi termeni, la vremea respectiva aveam 2 ani!  2: Culoarea orasului in care lucrez e NEUTRA, avem primar colorat dar cu interes pentru POPULATIE, drept pentru care avem proiecte contractate de 1 mil. si in precontractare de 7 mil.  3: Iar cu "ciuma rosie" , nu sunt simpatizant, si DA , am fost in situatia in care s-a incercat blocarea accesarii unui proiect pe EDUCATIE pentru ca primarul nu facea parte din ceea
Noca:
(10 Martie 2020, 07:02)
Tovarase "poca",Slobozia a avut aprobate si demarate foarte multe proiecte cu finamtare europeana. Dar ele sfarsesc prin a fi achitate de conttibuabili.Ce folos ca avem la nivelul judetului oameni ce muncesc pe 200 lei cate 40 ore iar proiectele aprobate sunt achitate din bugetul localitatilor sau judetuluiai sunt ele proiecte cu absorbtie de fonduri europene?Stati jos tovarase poca,misiunea pentru partid a fost îndeplinită,ciuma rosie va fi recunoscatoare.
plătitor de taxe:
(10 Martie 2020, 06:36)
vizibil este judetul ruinat...pe ultimul loc la tot ce vreți voi, acești bugetari ai CJI și ai primariilor, plătiți destul de bine..praf și pulbere. spor la treabă.poate copii voștri vor apuca să vadă ceva rezultate pozitive...
POCA:
(9 Martie 2020, 21:35)
Înțeleg ca a început campania și ziarul trăiește din donații politice, dar exagerați. Sunt oameni care muncesc la aceste proiecte iar pentru 200 lei pe luna muncesc și 30-40 ore peste norma de lucru! Menționați experții care v au dat informațiile! Dar nu puteți face asta pentru ca ei nu exista! Pentru a da un plus cunoștințelor dumneavoastră, va comunic următoarele : 1. Programul de care vorbiți a fost disponibil pentru accesare în anul 2019 cu termen de implementare 18 luni de la data semnarii 2. Contractele de finanțare s au semnat în perioada iulie - noiembrie 2019,adaugati d-voastră 18 luni! 3. Beneficiile finanțării vor fi vizibile în termen de 24-28 luni de la data semnarii, într-o situație ideala (urmărirea ganttului și respectarea tuturor termenelor) 4. Poca este unul din cele mai de succes programe din România, prin prezentul articol dumneavoastră discreditat munca a sute de oameni Înainte sa publicați ceva, documentați-vă!
Yog:
(9 Martie 2020, 17:59)
Ialomita este pe primul loc la minciuna, abuzuri, suteala si favorizarea faptuitorilor. Ce scrieti voi este cu galenica la piciorul de lemn
ciuma rosie:
(9 Martie 2020, 17:53)
In schimb sunt cei mai multi edili excursionisti in China, conform traditiei psd-iste..
cetatean:
(9 Martie 2020, 14:59)
Afara cu (...), primarii de la Slobozia (...) cu toate sugativele lui ,URZICENI ,FETESTI SI TANDAREI .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
165 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(353 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(115 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(465 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(128 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...