Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița este singurul județ din țară care a accesat cei mai puțini bani europeni! O arată o statistică oficială a Minis­terului Fondurilor Europene. În ciclul financiar 2014-2020, județul nostru a reușit să obțină doar 342 milioane de lei, sume care se regăsesc în cele 50 de contracte de finanțare încheiate în această perioadă de timp. Din numărul total de proiecte finanțate de Uniunea Europeană în Ialomița, finalizate sunt doar 8. Este vorba doar despre inițiative private și nu publice. Din 2016 și până în prezent, Consiliul Județean Ialomița a promovat intens proiectele europene pentru care a semnat contracte de finanțare. Inițiativele administrației județene se află și în prezent la stadiul de hârtii, deși ele ar fi trebuit să aibă un stadiu avansat de implementare...

Județul care refuză banii europeni
Fără să mai surprindă pe nimeni, Ialomița se află pe ultimul loc în topul județelor care au accesat fonduri europene în ciclul financiar 2014-2020. O demonstrează statisticile oficiale ale Ministerului Fondurilor Europene, instituție potrivit căreia, în Ialomița, în toată această perioadă de timp, au fost semnate proiecte cu finanțare europeană în valoare de 342 milioane de lei. Am fost depășiți chiar și de Teleorman, care a reușit să atragă cu 4 milioane de lei mai mult decât noi... Cele 342 mili­oane de lei se regăsesc în cele 50 de proiecte europene depuse de instituțiile publice și mediul privat pentru a beneficia de finanțările oferite de Uniunea Europeană. Cel mai ofertat program din cele 6 promovate de Comisia Europeană a fost Programul Operațional Regional (POR). Prin POR, Ialomița a reușit să obțină finanțare pentru un număr de 32 proiecte, a căror valoare este de 267 milioane de lei. Dincolo de faptul că proiectele sunt puține, finalizarea acestora întârzie să apară. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, în ciclul financiar 2014-2020, Ialomița a încheiat cu succes doar 8 proiecte europene din cele 50 cu care a reușit să convingă Uniunea Europeană să-i acorde bani. Toate aceste proiecte fina­lizate aparțin mediului privat. În ceea ce privește banii europeni care au ajuns efectiv în Ialomița, prin finalizarea celor 8 investiții, situația este mult mai dramatică. Ministerul Fondurilor Europene susține faptul că Ialomița a reușit să acceseze doar 11,4 milioane de lei din cele 342 milioane de lei pentru care a depus proiecte de finanțare, considerate elibigile.

Proiecte în «aer»
Situația în ceea ce privește valoarea fondurilor care ajung efectiv în județ prin finalizarea investițiilor ar fi cu totul alta dacă instituțiile publice s-ar mobiliza să-și realizeze obiectivele, așa cum o fac reprezentanții mediului privat. Cele mai mari proiecte cu finanțare europeană din Ialomița, din punct de vedere al valorilor, aparțin instituțiilor publice. Consiliul Județean Ialomița, de exemplu, și-a concentrat activitatea în sensul accesării fondurilor europene. Din 2016 și până în prezent, oficialii instituției au vorbit în spațiul public de nenumărate ori despre importanța ba­nilor puși la dispoziție de Uniunea Europeană. În prezent, administrația județeană are în implementare 11 proiecte cu finanțare europeană, a căror valoare depășește 70 milioane de lei. Niciuna din aceste ințiative, care vizează modernizarea unor drumuri județene, a Spitalului Județean de Urgență Slobozia sau a unor monumente istorice precum Conacul Bolomey de la Cosâmbești, Orașul de Floci din Giurgeni sau Biserica de lemn «Sf. Nicolae» din fața Muzeului Național al Agriculturii, nu este gata. Potrivit informațiilor publicate de Ministerul Fondurilor Europene, pentru modernizarea Drumurilor Județene 302, 301 și 402, administrația județeană a făcut demersuri pe lângă Autoritatea de Management pentru a-i fi prelungită la 84 de luni perioada de implementare.

Proiecte fără utilitate publică În ciuda faptului că pot fi numărate pe degetele unei singure mâini, proiectele cu finanțare europeană depuse de administrația publică locală și județeană din Ialomița sunt lipsite de utilitate publică. Exemple în acest sens sunt inițiativele Primăriilor Slobozia, Fetești și Urziceni, dar și cele ale Consiliului Județean. Cele 4 entități publice au accesat fonduri europene în cadrul Programului Operativ Capacitate Administrativă (POCA). POCA a fost creat de Comisia Europeană pentru ca funcționarii din instituțiile care există în cadrul statelor membre să poată oferi servicii mai bune cetățenilor care li se adresează. «Simpli­fi­carea furnizării serviciilor către cetățeni prin implementarea unei platforme integrate de servicii electronice care va furniza digital fluxurile de lucru de bază din cadrul instituției, reducând astfel întârzierile în procesul decizional cu impact asupra activită­ților operative și va asigura accesul online la serviciile publice gestionate de UAT» explică experții care l-au realizat. În realitate, situația în cadrul acestor instituții a rămas neschimbată, cetățenii continuând să reclame indife­rența funcționarilor cu care intră în contact. Prin implementarea soluțiilor administrative oferite de POCA, Consiliul Județean Ialomița, împreună cu Primăriile Slobozia, Fetești și Urziceni au reușit să convingă Uniunea Europeană să le acorde 6,5 milioane de lei.

9 Martie 2020, 12:20 (2331 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
«Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene
Administrația din Ialomița a realizat doar 90 de proiecte cu finanțare europeană
Ialomița a atras 275 milioane de lei de la UE pentru bugetari

Comentariile cititorilor:


de pe margine:
(11 Martie 2020, 12:32)
Va certati degeaba; nu cred ca acuza cineva pe angajatul unei firme care realizeaza proiecte, avand asta ca job zilnic, pentru care incaseaza un salariu amarat, plus un mic stimulent poate. Este - daca vreti o comparatie putin fortata - aceeasi situatie ca a lui dorel care a pus pavelele in Piata Revolutiei (pe fonduri europene).Nu taxam aici angajatii care nu au putere de decizie, oamenii critica deciziile luate de primari, presedinti de cj, partide si firmele abonate la bani publici care executa lucrari slabe calitativ si la costuri umflate. Criticam de asemeni si utilitatea unor astfel de proiecte, care tin tot de decidenti si nu de executanti: parcare subterana nefinalizata, cu tot disconfortul produs, partial realizata, cu costuri enorme din buget - in detrimentul unei investitii serioase pentru potabilizarea apei. Acum, "al nostru" mai incepe douaj`de proiecte inutile pentru oras (unele chiar proaste, cum ar fi reabilitarea Bld M Basarab, care inseamna interzicerea parcari autovehiculelor si mutarea lor in parcari de la periferie!!!), proiecte pentru care platim SF-uri costisitoare. Urmatorul primar, mai mult ca sigur ca nu va implementa aceste proiecte, deci bani aruncati aiurea. Asta este criticabil - decizia autoritatilor, nu munca unui angajat la patron, care este pus sa scrie niste pagini de program!
POCA:
(11 Martie 2020, 10:29)
Pentru "Poca care... ": 

Domnule drag, ti`as da dreptate doar cu partea politica, cu "ciuma rosie" , restul reprezinta o opinie a domniei tale. 
Iar cacofonia nu reprezinta o greseala , ba din contra, iti recomand sa te documentezi ! 
Cat despre podul de la Dridu, AI DREPTATE, reprezinta o rusine a judetului! 
Dar repet, nu pune pe toata lumea in aceeasi oala ! Unii mai fac si pentru populatie ! ( aia mai fraieri !) 
"Poca care... ":
(11 Martie 2020, 07:24)
Bre nea Poca!Bre Clujul este nitelus mai departe de regiunea asta chinuita de ciuma rosie! Bre, matale compari prunele cu pepenii?Ialomita este asuprit de culoarea rosie a ciumeii rosii la realizarea de proiecte finantate european!(podul Dridu - un mare esec!) Slobozia a avut nesansa de a trage in jos procentul de proiecte cu bani europeni prin aberatiile administratiei locale.Ai scris despre proiectele"Poca"de ne ai inebunit! Numeste unul! Proiect UE de reabilitare a ceva din care nu s-au ciugulit banuti in Ialomita,nu Giurgiu sau Maramures! ("proiecte Poca care" - inainte,cand erai tanar nu era catalogata cacofonie forma "ca.. ca?") Auzi:.. Clujul....
POCA:
(10 Martie 2020, 18:49)
Omul, funcționarul de rand ia la procent din salariu. Pe principiul zis de "noca" cred ca se poate ajunge și la sume mari. Acolo unde politica e mai importanta decât populația totul e posibil!
curteanu:
(10 Martie 2020, 17:36)
sa ni spuna si (...) cum e cu accesarile astea de fonduri europena pentru care  ia 20.000 lei pe luna nu 200 lei cum zice poca ? nu-i asa ca viata bate filmul ?
POCA:
(10 Martie 2020, 09:12)
"Tovarasu" Noca , cu parere de rau pentru domnia ta , te anunt ca eu nu am culoare politica ! Ba mai mult nu fac politica, nu lucrez in Slobozia ( din nefericire cunosc situatia si nu pot sa te contrazic ) !  Slobozia, poate din cauza culorii sau poate din alta cauza a ajuns sa plateasca din buget propriu proiecte care nu reprezentau o necesitate la nivelul Municipiului, e un lucru regretabil, dar sa si-l asume cei care l-au facut!  Eu sunt din cu totul alt oras decat Slobozia, am implementat proiecte POCA si implementez mai departe , fara ca localitatea sa dea NICI UN BAN INAPOI! Pana la momentul de fata, tot ce am lucrat eu personal , erau proiecte ce reprezentau necesitate , fiind fundamentate REAL! cu beneficiari REALI ! fara a fi depuse de dragul de a iesi vreun reprezentant sa zica "noi avem proiecte" !  Nu judecati pe toata lumea prin prisma problemelor locale, in Slobozia voi ati ales Primarul, nu eu!  Iar POCA ca si program e la nivel NATIONAL, nu se refera doar la incompetente sau greseli locale ! Trebuie tratat la nivelul care e! Exemplu CLUJUL care a accesat astfel de fonduri si in 3 ani de la data accesarii s-au vazut rezultatele ! Daca ai o echipa de implementare bine structurata si dorinta de a realiza ceva pentru comunitate se poate implementa cu SUCCES si REZULTATE !  Drept urmare, "TOVARASE" Noca , hai sa nu punem in aceeasi OALA toate comunitatile doar pentru motivul ca in Slobozia lucrurile n-au mers cum trebuie !  PS :  1: Definitia de tovaras o folosesc doar pentru a iti oferi un raspuns in aceeasi termeni, la vremea respectiva aveam 2 ani!  2: Culoarea orasului in care lucrez e NEUTRA, avem primar colorat dar cu interes pentru POPULATIE, drept pentru care avem proiecte contractate de 1 mil. si in precontractare de 7 mil.  3: Iar cu "ciuma rosie" , nu sunt simpatizant, si DA , am fost in situatia in care s-a incercat blocarea accesarii unui proiect pe EDUCATIE pentru ca primarul nu facea parte din ceea
Noca:
(10 Martie 2020, 07:02)
Tovarase "poca",Slobozia a avut aprobate si demarate foarte multe proiecte cu finamtare europeana. Dar ele sfarsesc prin a fi achitate de conttibuabili.Ce folos ca avem la nivelul judetului oameni ce muncesc pe 200 lei cate 40 ore iar proiectele aprobate sunt achitate din bugetul localitatilor sau judetuluiai sunt ele proiecte cu absorbtie de fonduri europene?Stati jos tovarase poca,misiunea pentru partid a fost îndeplinită,ciuma rosie va fi recunoscatoare.
plătitor de taxe:
(10 Martie 2020, 06:36)
vizibil este judetul ruinat...pe ultimul loc la tot ce vreți voi, acești bugetari ai CJI și ai primariilor, plătiți destul de bine..praf și pulbere. spor la treabă.poate copii voștri vor apuca să vadă ceva rezultate pozitive...
POCA:
(9 Martie 2020, 21:35)
Înțeleg ca a început campania și ziarul trăiește din donații politice, dar exagerați. Sunt oameni care muncesc la aceste proiecte iar pentru 200 lei pe luna muncesc și 30-40 ore peste norma de lucru! Menționați experții care v au dat informațiile! Dar nu puteți face asta pentru ca ei nu exista! Pentru a da un plus cunoștințelor dumneavoastră, va comunic următoarele : 1. Programul de care vorbiți a fost disponibil pentru accesare în anul 2019 cu termen de implementare 18 luni de la data semnarii 2. Contractele de finanțare s au semnat în perioada iulie - noiembrie 2019,adaugati d-voastră 18 luni! 3. Beneficiile finanțării vor fi vizibile în termen de 24-28 luni de la data semnarii, într-o situație ideala (urmărirea ganttului și respectarea tuturor termenelor) 4. Poca este unul din cele mai de succes programe din România, prin prezentul articol dumneavoastră discreditat munca a sute de oameni Înainte sa publicați ceva, documentați-vă!
Yog:
(9 Martie 2020, 17:59)
Ialomita este pe primul loc la minciuna, abuzuri, suteala si favorizarea faptuitorilor. Ce scrieti voi este cu galenica la piciorul de lemn
ciuma rosie:
(9 Martie 2020, 17:53)
In schimb sunt cei mai multi edili excursionisti in China, conform traditiei psd-iste..
cetatean:
(9 Martie 2020, 14:59)
Afara cu (...), primarii de la Slobozia (...) cu toate sugativele lui ,URZICENI ,FETESTI SI TANDAREI .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 25 Sep 2020
232 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(95 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(71 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(75 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(122 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(113 vizualizări - 0 comentarii)


8

Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(83 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


12

11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(321 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(629 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(403 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(305 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(662 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Benoit în Scrisoare pentru tine Slobozean în Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița Cetățean în Scrisoare pentru tine Noriega în Făcăeni: Cu sturionii în mașină Locuitor în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...