Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clean Tech vrea aviz de mediu pentru extinderea activității

Promisiuni de 10 milioane de euro

Clean Tech vrea aviz de mediu pentru extinderea activității

Luni, 2 martie 2020, la Ciulnița, a avut loc o dezbaterea publică organizată de Agenția pentru Protecția Mediului la cererea Clean Tech. Întâlnirea a reprezentat o procedură obligatorie anterioară obținerii Autorizației de Mediu pentru extinderea capacității de producție a acestei fabrici de făinuri proteice. Conform decla­rațiilor reprezentanților firmei, investiția se ridică la peste 10 milioane de euro, iar impactul asupra comunității «urmează să fie minim». Expozeurile oficiale au fost neconvingătoare, puținii cetățeni prezenți declarându-se sceptici cu privire la măsurile promise pentru «respectarea normelor de mediu»...

SARIA cu promisiunile, Dumnezeu cu mila!
Dezbaterea publică obligatorie inițiată de Clean Tech în vederea obținerii autorizației de mediu a semănat izbitor cu cea organizată de reprezentanții Vivani Salubritate în urmă cu aproape un an pentru extinderea gropii de deșeuri periculoase de la Slobozia. În fața celor aproximativ 30 de oameni prezenți, majoritatea aflați în relații contractuale cu firma, oficialii Clean Tech au prezentat detalii privind viitoarea inves­tiție. Marius Vlădescu, noul director general al firmei, a oferit public asigurări privind implica­rea grupului de firme SARIA în respectarea măsurilor de protecție a mediului. De asemenea, el a declarat că noile tehnologii exclud în proporție de 98% riscul poluării și apariției mirosurilor neplăcute. «În februarie 2019 am obținut toate avizele, mai puțin acordul de mediu care face parte din dosarul pentru acordarea auto­rizației de construire... Fără acordul de mediu nu putem realiza investiția! Noi am demarat tot ce înseamnă procedurile de achiziție, am și achitat o parte din materiale, în valoare de peste 2 mi­lioane de euro... Se află în curtea fabricii! Dar fără avizul de mediu nu putem construi legal. Firma pe care o reprezint are 36 de angajați, dar susține indirect, la nivel național, peste 10000 de angajați!» a mai susținut Marius Vlădescu.

Primarul Gheorghe Stelică, avocatul Clean Tech
Paradoxal (n. red.: sau poate că nu, căci o parte dintre afacerile domniei sale sunt legate de existența acestei fabrici), cel mai vehement apărător al Clean Tech s-a dovedit a fi primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelică. Acesta a pledat pentru acordarea autorizației de mediu și a declarat, printre altele, că noii proprietari trebuie susținuți în demersurile lor: «Suntem toți cetă­țeni și ne dorim ce e mai bine pentru noi. (....) Dânșii au fost de acord cu toate cererile noastre! Din cauza aceasta ne dorim să facem moderni­zarea. Ca să facem ceva mai bun, trebuie să-i lăsăm... Dacă nici nu-i lăsăm, n-au cum să facă! Dacă noi considerăm că suntem o comunitate, ar trebui să procedăm în consecință. Și Ciulnița, și Slobozia fac parte din această comunitate... Și chiar localitățile limitrofe, care trebuie protejate! Această investiție ne va proteja și ne va aduce beneficii economice și sociale...» a declarat Gheorghe Stelică, printre altele. O altă posibilă explicație pentru susținerea de care se bucură investițiile Clean Tech din partea autorităților locale o reprezintă taxele și impozitele colectate la bugetul local. Conform aprecierilor formulate în sală, valoarea anuală a acestor venituri se ridică la 500 mii de euro. Suma este comparabilă cu bugetele locale anuale a două localități rurale de dimensiuni similare din Ialomița.

Ce înseamnă investițiile Clean Tech?
Fabrica Clean Tech este singura de acest gen din România. Conform informațiilor publice pe care le oferă, este «singura companie capabilă să ecologizeze și proceseze subprodusele de origine animală de categoria a III-a». În iunie 2019, a fost declarată de către Ministerul Agriculturii din România «unitate strategică de producție de interes local și național». Investițiile prognozate pentru următorul an presupun construirea unui bazin de ape pluviale, o stație de epurare, un biofiltru pentru emisiile poluante din acest moment, o parcare și un nou etaj la zona de birouri existentă, filtre de spălare pentru igieni­zarea camioanelor, spații de depozitare, etc. Ca și în cazul Vivani Salubritate (care a obținut la acest moment și autorizația de construire pentru groapa de deșeuri periculoase), concluzia dezbaterii publice de luni, 2 martie 2020 este că firma Clean Tech poate primi Autorizația de Mediu. Depinde însă de comunitățile locale afectate de poluările repetate ale mediului să oblige această firmă să își respecte obligațiile legale. Și, evident, de autoritățile locale și instituțiile statului cu atribuții directe de supraveghere și control...

Dare de seamă despre Clean Tech Fabrica Clean Tech din Ciulnița, specializată în producția de făinuri protreice, a fost preluată «la nivel de management» în vara anului trecut de către grupul de firme SARIA. Imediat după preluare, atât cetățenii din Slobozia, cât și cei din Ciulnița au reclamat în repetate rânduri apariția unor mirosuri pestilențiale rezultate din activitatea zilnică a făbricii. Controalele repetate ale autori­tăților cu atribuții în domeniu au determinat noii proprietari să suspende activitatea de producție și, implicit, autorizația integrată de mediu. Decizia de suspendare a Autorizației Integrate de Mediu a fost luată ca urmare a propunerii GNM-Comisariatul Județean Ialomița după efectuarea unui control «prin care s-a constatat că nu au fost îndeplinite toate mă­surile impuse prin Notificarea prealabilă nr. 4067 din 24.05.2019». Altfel spus, o perioadă de timp, Clean Tech a poluat grav mediul înconjurător nerespectând normele de mediu în vigoare! Ulterior, firma și-a reluat activitatea în condiții stricte, pentru evitarea poluării atmosfe­rice. În pofida măsurilor adoptate, situația persistă. Conform informațiilor oficiale, în decursul ultimelor 6 luni, unele dintre liniile de fabricație ale fabricii au fost închise în total 50 de zile pentru a evita poluări accidentale în zonă. În aceste condiții, Clean Tech și-a anunțat intenția de a investi 10 milioane de euro în tehnologii noi, nepoluante, care să reducă impactul negativ asupra mediului înconjurător. În pofida asigură­rilor oferite în cadrul dezbaterii publice de luni, 2 martie a.c., mulți dintre participanții prezenți s-au declarat circumspecți și au respins, apriori, extinderea acestei fabrici. «Autorizația de mediu reprezintă primul pas al acestui proces de retehnologizare. Clean Tech trebuie să respecte obligațiile asumate prin documentația depusă. În caz contrar, riscă să fie închiși!» a declarat în cadrul dezbaterii directorul Agenției pentru Protecția Mediului, Laurențiu Ghiauru.

10 Martie 2020, 08:10 (1734 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii

Comentariile cititorilor:


Ghiarul:
(13 Martie 2020, 21:31)
Pai cum naibii sa nu le dau autorizatie, când m-a strans ministerul de oo imediat cum le-am luat-o? Promit ca, la 1000 de reclamatii, le-o iau iar! Ca-mi crapă buza de rușine când ma duc acolo... Pardon. De miros
Intreb pt un prieten :
(12 Martie 2020, 07:18)
Citeam ca primarul municipiului evacueaza vulcanizari, spalatorii...in afara orasului.Dar cum reuseste o fabrica de genul asta sa se plaseze in zone locuite?Sa isi puna investitiile de milioane de euroi departe de asezarile locuite,stiind ce mirosuri urate elimina in fabricatie.La fel si cu noua groapa de gunoi din NV orasului.De ce nu se amplaseaza izolat,in camp?
(...) :
(12 Martie 2020, 05:53)
Gigel ai dreptate m-am" luptat cu nesimtirea lor" si le-am dat autorizatie de mediu pentru functionare .Acum ma lupt in continuare si la aprob sa incinereze si mai multe mortaciuni.Ce nu-i bine ? 
in vestitorul primaverii:
(11 Martie 2020, 13:55)
Trebuie sa fie un echilibru intre industrie si mediul inconjurator. Nu cred ca ar vrea nimeni sa inchida acea firma daca nu ar polua excesiv. Si nici combinatul chimic. Dar pentru a functiona in parametri normali ar trebui sa investeasca in tehnologii nepoluante, in filtre, cosuri de retinere a particulelor si pulberilor poluante. Cred ca solutii sunt pe piata de profil, trebuie doar ca patronul sa accepte sa investeasca pentru a nu polua mediul si implicit plamanii nostri. Da, unii dintre noi, mai pragmatici punem in balanta faptul ca pentru crearea catorva zeci de locuri de munca (unii muncitori sunt din alte comune unde nu ajunge poluarea), trebuie sa suportam poluarea vreo cateva zeci de mii de oameni. Daca patronatul firmei s-ar fi conformat de la inceput nu ar fi produs atata indignare, dar e greu sa-ti rupi din profit, sau considera ca romanii fac parte din lumea a3a si ne pot imparfuma cu mortaciuni dupa bunul lor plac. In strainatate autoritatile (incepand cu primaria locala) i-ar fi inchis instant, dar la noi in tara firmele importante au conexiuni pana la varful autoritatilor si influenta pe masura. Suntem (cu voia politicienilor nostri) groapa de gunoi a Europei.
Conducerea Clean tech ar fi mintit ca poluarea a fost din cauza neatentiei unor muncitori, nici decum sa recunoasca faptul ca lucreaza la foc continuu si nu au filtre corespunzatoare; cata ipocrizie!
Duhoare ciulniteană:
(11 Martie 2020, 07:10)
Suportam miasmele de noapte vara pentru ca 36 de angajati sa isi primeasca salariul?Reprezentantii acestei firme sunt niste mincinosi iar noi trebuie sa inchidem ferestrele in puterea noptii verile pentru ca functioneaza ei cu 40 angajati.Este deranjanta putoarea acestei fabrici si oare cum se face ca doar noaptea mirosul este foarte accentuat,cand cei de la mediu mergând la domicilii isi pierd simțurile mirosului.
Gigel:
(10 Martie 2020, 21:39)
Frecție la picior de lemn. Dezbatere publica cu angajații, de fapt, niciunul din căminul cultural nu a fost un cetățean al comunei neimplicat în fenomen sau fără interes. Cleantech încearcă mărirea capacității legal vorbind, pentru ca acum nu are voie sa proceseze decât un anumit număr de tone pe luna. Gen 4000. În realitate, procesează cam de trei ori mai mult. Încă e frig, încă nu pute, dar sa vedeți din mai, dacă vom avea temperaturi mai mari de 35 de grade cam cât put cele 12.000 tone de deșeuri. Ghiaru a fost printre singurii care s-au luptat cu nesimțirea lor, dar sunt interese prea mari la mijloc. ABATOARELE. Le convine sa ia bani de pe urma deșeurilor decât sa le incinereze, pe costuri mult mai mari.
anonymus:
(10 Martie 2020, 20:41)
Personal pot sa spun ca mi-e sila pentru ca traiesc pe lume indivizi ca acest "cineva", nu pot sa duc nivelul exprimarii asa de jos ca sa-i pot transmite acestui specimen ce merita. Daca ar fi dupa logica acestei scursuri uman, ar trebui sa fim vesnic recunoscatori celor care ne-au acoperit orasul ani de zile cu miasma de cadavru. Acest nemernic pune in balanta sanatatea unei mari parti a orasului, cu niste locuri de munca...
Gigel:
(10 Martie 2020, 18:33)
@cineva: Valoarea investitiei nu este relevanta. Poate fi si 100 de miliarde de euro, tot un dezastru pentru noi ar fi. Sa le luam pe rand. Statia de epurare este necesara pentru ca fara ea nu avem canalizare in oras. Ca a fost facuta prost (descoperita in loc de acoperita), e alta problema. Fabrica de ulei polueaza. Da, ma deranjeaza mirosul. Dar vezi - este in parametri. Adica poluarea NU depaseste limitele admise. Ceea ce nu este si nici nu a fost vreodata cazul la CleanTech. Depasirile sunt la ordinea zilei (dovada ca a fost inchisa aproape 2 luni in timele 6 luni). Se incinereaza materii pentru care NU are licenta (pene de pasare) - si asta face NOAPTEA sa nu fie amendati. Si arde din toata Europa, nu doar din Romania. Stii care e de fapt problema? Ca unii oameni se cred rasa pura, ca ceilalti sunt niste oameni sacrificabili, suboameni, "unmenchen" cum spuneau nazistii. Culmea, cei care cred asta sunt urmasi ai Holocaustului. Ca la ei in tara nu ar primi licenta in veci!
laurentiu ghiauru:
(10 Martie 2020, 17:23)
Terminati cu tacaneala ,nu vedeti ca nu are nici un rost.Cand ati castigat voi ?.Niciodata.
cineva:
(10 Martie 2020, 14:45)
domnule ,, Gigel" daca esti asa de  pornit , te intreb ( in logica mea bolnava) de ce nu faci dumneata o investitie de 10 mil euro,  sa oferi slobozenilor 300 locuri de munca, dar o afacere care sa nu aduca poluare zonei. Si pentru ca m-ati provocat va mai intreb : unde credeti ca se duc ,, deseurile " de la Avicola Slobozia? in plina campanie agricola cand se lucreaza la maxim la fabrica de ulei, nu va deranjeaza mirosul de ulei ranced care pluteste deasupra orasului?  Dar mirosul care vine de la statia de epurare a apei menajere  de langa LIDL, nu va dreanjeaza?  eu zic sa le inchidem pe toate, ca toate polueaza si toate aduc prfit patronilor.(  statia de epurare a apei menajere  nu aduce profit dar polueaza). sunteti de acord. Haideti sa facem o petitie in acest sens. Si sincer va spun astept nerabdatoare investitia dumneavoastra poate ma voi angaja si eu . 
@Jilava.:
(10 Martie 2020, 14:16)
Ce zic astia,m-ai dureaza,cu Covid u asta.Incet incet o s-a opreasca toata activitatea peste o sapt doua in judet??
gigel:
(10 Martie 2020, 13:48)
Si daca investesc 10 mil de euro care-i treaba? Trebuie sa picam pe spate? Parca nu investesc pentru profitul lor! Ofera niste salarii minuscule unor amarati si vor recunostinta vesnica. 
Gigel:
(10 Martie 2020, 12:57)
Am pus in balanta "beneficiile si incovenientele". Balanta atarna greu in "favoarea" inconvenientelor. Atarna atat de greu, incat s-ar rupe daca nu ar fi facuta din fier.
Logica ta bolnava este urmatoarea: atata timp cat se fac niste locuri de munca, nu mai conteaza ce distrugem. Urmand aceasta logica (bolnava, evident!), am putea avea la Slobozia (sau Ciulnita), in centrul orasului, chiar si poligon de testare a bombelor nucleare, ca se creeaza vreo 500 de locuri de munca. Mai bine hai sa il facem in Bucuresti. Sau la Paris. Ce zici, ar fi de acord francezii? Se creeaza 500 de locuri de munca! Suna-l pe Macron si propune-i, vei primi medalia prezidentiala si pensie pe viata.
In alta ordine de idei: interesele cui vrei sa le protejezi de incerci aici sa ne prostesti? Esti de la Clean Tech? De la Vivani? De la vreun alt poluator? Mai era cineva pe aici care incerca sa ne convinga de "realizarile" primarului Mocioniu (numai noi, slobozenii, nu reusim sa le vedem!)
cineva:
(10 Martie 2020, 12:07)
Ne place sa ne vaitam, sa spunem ca nu sunt locuri de munca, dar cand apare un investitor, nu stim cum sa facem sa isi inchida afacerea si sa aruncam cu noroi in toata lumea, de la primar pana la cei de la centru, indiferent de institutia din care face parte. Eu va intreb ,pe voi astia care nu stiti decat sa huliti ,pe vremea lui Ceausescu, v-a cerut cineva parerea cu privire la construirea combinatului chimic care polua zilnic  si nu puteai respira de miros de amoniac, dar pentru ferma de porci de la cazanesti care deversa dejectiile in raul Ialomita, v-a intrebat cineva daca sunteti deacord ? Nu. Nu v-a intrebat nimemeni. importanta era dezvoltarea zonei si crearea locurilor de munca, asa incat tot romanul sa aiba o sursa sigura de venit, nu sa stea in baza ajutoarelor sociale, cum se intampla in ziua de azi. asa ca  mai bine puneti in balanta beneficiile si incovenientele si vedeti  unde sunt mai multe .  
Angi:
(10 Martie 2020, 11:34)
Asta ne mai trebuie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
175 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(340 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(106 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(114 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(214 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(486 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Va dati cu parerea în «Autoritățile știu ce au de făcut!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...