Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Primăria Urziceni crede că virusul COVID-19 se transmite on-line

Primăria Urziceni crede că virusul COVID-19 se transmite on-line

Un candidat din Urziceni a deter­minat administrația locală să avertizeze populația că riscă să se contamineze on-line cu virusul COVID-19. Canidatul a propus pe pagina sa de Facebook organizarea unor cursuri on-line pentru elevii care susțin anul acesta Evaluarea Națională...

Xenofobie cu portaltoi
Gabriel Cateliu (n.red.: cu accent pe a doua silabă, nu cu «ț», domnule primar!) conduce în Urziceni o afacere de 5 mi­lioane de euro, respectiv o fa­brică de prelucrare a laptelui. Și anul acesta s-a hotărât să candi­deze la funcția de primar al orașului. Întâmplător sau nu (probabil nu, dar nu acesta e subiectul articolului...), Gabriel Cateliu a promovat pe pagina sa de Facebook o inițiativă lăudabilă. Prin intermediul Asociației AID România din care face parte (și beneficiind de sprijinul voluntar al unei profesoare de Limba și Literatura Română din oraș, voluntar al programului «Teach for Romania»), el propune elevilor care susțin anul acesta Examenul Național cursuri de pregătire on-line. Reacția Primăriei Urziceni ar fi ilară, dacă nu ar fi atât de violentă. Iată o mostră din Apelul public făcut de o instituție (n.red.: repetăm, instituție!) către locuitorii din Urziceni: «Vă sfătuim să nu luați în seamă invita­țiile la cursuri postate de Gabriel Cățeliu pe rețelele de socializare. Persoana în cauză nu are absolut nicio pregătire în acest sens și caută în mod constant să exploateze orice eveniment în vederea viitoarei campanii electorale. Nu ni se pare normal ca o problemă extrem de gravă cum este cea a coro­navirusul să fie folosită ca unealtă electorală, mai ales atunci când sunt implicați cei mici. Vă sfătuim să vă informați și să vă educați din surse sigure, nu din gurile unor persoane care numai interesul dumneavoastră sau cel al copiilor dumneavoastră nu îl au. Îl sfătuim pe domnul Cățeliu și pe toți membrii USR proaspăt ajunși în localitatea noastră din județele mai mult sau mai puțin învecinate să vină cu astfel de idei crețe din vară dacă mai sunt pe-aici».

Pace ție, Turcule! Nu este prima dată când Constantin Sava proferează amenințări la adresa opo­zanților domniei sale. Reamintim că în repetate rânduri a catalogat consilierii locali drept «proști», concetățenii «oameni jegoși», iar oficialii sistemului județean «cretini». Dar de aici și până la a susține că virusul COVID-19 se transmite on-line ni se pare cale lungă. Cât de la grobianism și indo­lență până la ignoranță crasă și prostie în formă agravantă... Pentru că încercările noastre de a-l contacta pentru un punct de vedere s-au soldat cu un eșec, i-am cerut lui Gabriel Cateliu o explicație pentru acest conflict: «Noi am dorit să transmitem un mesaj pozitiv. Înțeleg că domnul primar se teme de orice candidat, dar... Nu știu ce să vă spun! Noi ne-am dorit doar să sprijinim elevii care participă anul acesta la Exame­nele Naționale. Asociația face tipul ăsta de acțiuni de 10 ani, de când a fost înființată. Nu aș vrea să fie boicotată doar pentru că eu am decis să candidez! Sunt convins că locuitorii din Urziceni nu au nevoie de sfaturi de felul acesta de la autorități...».

10 Martie 2020, 18:10 (1880 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Primarul Constantin Sava vrea investiții de 350 mii de euro în serviciul de salubritate
Strategie de Iluminat Public de 25000 de lei, via Ioan Martin
«Ăștia sunt oamenii... jegoși!»

Comentariile cititorilor:


SEI abandonat :
(11 Martie 2020, 18:00)
Din pacate SEI AEL a fost abandonat de MEN. 
Unde s bani e și cerneala:
(11 Martie 2020, 08:36)
Pentru susținătoare domnului Cateliu Dacă recitiți o sa obs ca nu am zis absolut nimic de rău! Ba chiar am elogiat capacitatea lui, având doar funcții de conducere! El ca om e fain, treaba e cu modul în care e propulsat și cu executarea ordinelor. Lui ca om, tot binele, un băiat bun ( v am dat un hint, avem aceeași vârstă). Pe principiul PSD, USR a început sa se ascundă după tineri ca să propulseze interese personale. Auzi tu, sa aduci de la Medgidia o persoana ca aceasta sa candideze în localitatea unde ca partid ai falsificat semnături!! Fantastic! App, nu mănânc chipsuri, dar îți urez pofta buna!
Continuare :
(11 Martie 2020, 08:28)
Sistemul prezentat de dumneavoastră aparține de MEN, ceea ce s a prezentat, din punct de vedere legislativ, intra la meditații! Poate, sub o forma foarte extinsa, sa fie interpretata ca și un mod de ajutorare, fiind practicata îndeosebi în comunități defavorizate. Dar în cazul de fata, un profesor care face acest tip de predare propriului elev, în alt mod decât cel prevazut de metodologie, este meditație! Și INTERZISA!
Unde s bani e și cerneala:
(11 Martie 2020, 08:21)
Pentru domnul care considera ca am spus ceva eronat despre domnul Cateliu : Haideți sa nu exageram, dacă aveți dubii vis a vis de cât de mult îl cunosc, v am dat un hint, suntem de aceeași vârstă! El ca băiat e fain! Problema este ca nu el este cel cu sforile in mana, ci le are de mana! Fără a reproduce ce am zis anterior, nu cred sa îl fi atacat pe domnul cu nimic, eventual, sub forma ca adevărul doare, asta e, riscul politicii! As putea spune ca sunt puțin invidios pe el, rar o persoana sa afla în situația sa fie propulsat la sute de km de casa pentru a candida la un municipiu, dar na, politica e aceeași și la USR. Un lucru e cel puțin clar, USR a început sa adopte aceeași strategie ca PSD, acum votul va decide! Revenind la domnul Cateliu, ii doresc tot binele și sa se formeze el ca om, fără păpușari..app : nu mănânc chipsuri, în schimb "pofta mare"
@Continuare :
(11 Martie 2020, 01:15)
Si totuși... 
http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=51584

http://forum.portal.edu.ro/index.php?c=11

Sistem Educațional Informatizat
Suport tehnic hardware si sisteme de operare acordat chiar de cineva de la noi.


Planificat, platit, implementat și cu planuri de viitor!
Pastor:
(10 Martie 2020, 22:25)
Daca vine coronavirus la Urziceni, nu-l prinde bine pe Sava. S-a rezolvat problema, rămâne Cateliu :))) j
Băiat bun:
(10 Martie 2020, 22:23)
Fain baiatul asta, a cumpărat de la mine materiale de constructii. Este tânăr si bine intenționat.
Pentru Unde s bani:
(10 Martie 2020, 22:04)
Interesant cum vorbiti despre Domnul Cateliu ca si cum l-ati cunoaste. In realitate doar propagati informatii false in mediul online. Habar nu aveti nici cea mai mica idee despre viata dansului, dar stand in pat cu chipsuri in brate, va confera automat si dreptul de a avea o opinie. O opinie de toata mila, dar tot opinie este!
ISJ INDECIS, IZ PENAL:
(10 Martie 2020, 21:03)
conform convorbirilor dupa whatsapp      (nu vrem sa ne asumam responsabilitatea ISJ IALOMITA ???????????????????)        tot personalul din invatamant este obligat sa vina la scoala pentru a raspandii COVID19 cat mai bine. TRAIASCA ISJ IALOMITA!!!!!!!!!!!
cetatean CORECT:
(10 Martie 2020, 20:54)
Romani galbeni care ati votat ciuma galbena si pe ciumat, fiti fericiti!
Otis:
(10 Martie 2020, 20:02)
Stie cineva care sunt candidatii PNL la primariile din comunele ialomitene? Tot chilotarii batrani neatinsi inca de convid 19? Este bine venita o schimbare odata la patru ani, bine de incercat un candidat mai tanar in locul primatului rablagit. Batrane, Ctin ascundete dute ba si pune samanta de leduri ca sa culegi becuri la alegerile locale.
Continuare :
(10 Martie 2020, 19:07)
Și ca dezinformarea populației sa nu existe, solicitați un punct de vedere de la ISJ Ialomita prin care sa ne lămurească dacă un profesor poate realiza predare online în modalitatea spusa de domnul Cateliu! Eu va spun sigur ca NU! Ca urmare a video conferinței de astăzi dintre MEN și ISJ uri s au stabilit condiții speciale pentru recuperare și derulare activitate, astfel toți profesorii vor fi în scoli! De asemenea, legislația privind legea învățământului nu recunoaște genul acesta de predare (cu toate ca e o metoda bună de a strânge copii la meditații!). Am rugămintea ca înainte de publicare sa va documentați sau măcar cereți o opinie de la autorități!!
Unde s bani e și cerneala:
(10 Martie 2020, 19:00)
Culmea, alt reportaj pentru plătitori! Acum ceva tip ziarul dumneavoastră susținea un anume subprefect, care sa nu comentam.... Acum susțineți un pseudocandidat la funcția de primar într-un oraș pe care îl știa doar din auzite! Domnul Cateliu a avut o viata interesanta, cu o susținere financiara cel puțin uimitoare pentru un tânăr de aceeași vârstă ca și mine! Ca se ne rezumam, este candidatul adus de usr pentru Urziceni, mutându-se în executarea ordinelor de partid la Urziceni ( influenta și nu competenta asigurându-i o funcție de conducere la Simeria). Interesat cum un tânăr poate sa desfășoare exclusiv activități de umanitate și sa dețină doar funcții de conducere, fără a știi ce e aia execuția.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(354 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(171 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(115 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(465 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...