Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Candidații la Primăria Sloboziei din ultimii 12 ani

2012-2016-2020

Candidații la Primăria Sloboziei din ultimii 12 ani

Alegerile Locale pentru Primăria Slobozia din vara anului 2020 se anunță incendiare. Aparent, scena politică e po­pulată de figuri politice noi, de partide tinere, dornice să se afirme, de candidați cu «atitudine»...În realitate, slobozenii au tot mai puține alternative! Iar pentru a legitima această afirmație vom face o trecere în revistă a candidaților care le-au cerut slobozenilor votul în ultimii 12 ani. Vă asigurăm că este o lectură instructivă chiar și pentru noi, cei care am redactat acest articol.

Cei mai frumoși ani În urmă cu 8 ani, Slobozia încă mai spera la un reviriment economic real, meritocrație politică și condiții de viață europene. A fost ultimul an, îndrăznim să apreciem, în care slobozenii au sperat, sincer, că pot schimba orașul prin votul lor. Reamintim că la momentul respectiv PSD Ialomița era zguduit de scandalul public generat de mazilirea ex-primarului Gabi Ionașcu, iar slobozenii se transformaseră, de nevoie, în sacagii. A fost anul în care a candidat din partea PER (Partidului Ecologist Român) Radu Paros, ajuns acum consilier personal al primarului Adrian Mocioniu. Și, de asemenea, a fost anul în care a candidat din partea PNL ex-prefectul de Ialomița, Mădălin Teculescu. «Groapa lui Stoica» era la 2 ani distanță de primele excavări, iar electoratul era cu 8 ani mai tânăr, chiar și cel al PSD... N-a fost să fie! Alexandru Stoica a câștigat atunci detașat, cu 10083 voturi, spulberând orice pretenții ale Opoziției. Următorul clasat a fost Mădălin Teculescu, cu 4790 voturi, cel mai bun scor electoral al PNL la Slobozia de-atunci și până la Europar­lamentarele de anul trecut. Un rezultat inexplicabil până în ziua de azi a fost cel obținut de ex-primarul Gabi Ionașcu, ajuns între timp senator: 3834 voturi. Restul candidaților merită consemnați doar de dragul palmaresului: Radu Paros (PER)-2100 voturi, Ion Istrate (PP-LC)-730 voturi, Constantin Sandu (PRM)-316 voturi, Mihaela Mihăilă (PSR)-232 voturi, Ion Stroe (PAS)-151 voturi.

Alegeri experimentale în 2016 În 2016, Alegerile Locale din Slobozia au stat sub semnul unei declarații a lui Alexandru Stoica cu care acesta a intrat în folclorul urban local: «La Slobozia, dacă pui un balot de paie să candideze pentru PSD, iese primar!». Deși erodat de mandatul falimentar al lui Stoica, PSD a câștigat în pas de defilare alegerile locale. Adică, fără emoții, în timp ce se mințea cu nonșalanță (chiar de către actualul primar Adrian Mocioniu, ajuns acum candidat pentru PRO România!) că «groapa lui Stoica» va fi finalizată din fonduri europene. Între timp groapa nu a fost finalizată, iar Slobozia a rambursat 2 milioane de euro din această investiție. Dar toate acestea le știți deja, să ne reamintim care au fost rezultatele: Adrian Mocioniu (PSD)-6602 voturi, Martin Ioan (PNL)-4210 voturi, Gabi Ionașcu (UNPR)-2612 voturi, Radu Paros (PMP)-1403 voturi, Vlad Costea (independent)-1189 voturi, Ionel Gae (ALDE)-904 voturi, Vasile Olaru (PI)-630 voturi, Constantin Gheorghe (PSRO)-146 voturi, Enuța-Gina Filip (PSR)-127 voturi. Despre Alegerile Locale din 2016 s-ar putea scrie romane... Dar amintirile sunt încă proaspete și dureroase, așa că nu vom insista. Remarcăm însă, în context, faptul că un candidat independent a reușit să atragă, practic fără niciun fel de campanie electorală, peste 1000 de voturi. Și că Ioan Martin, ajuns candidat din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița și considerat stindardul PNL Ialomița, a eșuat lamentabil în fața «balotului de paie». Au fost niște alegeri triste, fără istoric... Iar singurul lor rezultat e nota de plată pe care slobozenii o vor plăti 20 de ani de-acum înainte!

Candidații Sloboziei în 2020 Alegerile din 2020 repoziționează întreg spectrul politic local, semn că partidele sunt dispuse la orice fel de compromis pentru voturile electoratului. Iar candidații sunt la fel, aproape fără excepție. Și sunt mulți! Primul amintit este, firesc, Adrian Mocioniu. Deși el însuși nu crede că va câștiga, spune că va candida pentru că «a fost educat să nu lase treaba la jumătate...». Un candidat pertinent propune anul acesta PNL Ialomița. Dragoș Soare este consilier județean și susține că vine la primărie pentru... ați ghicit, două mandate! După rezultatele Europarlamentarelor, este cotat cu prima șansă. Dar bursa politică locală e volatilă! Surpriza o reprezintă Alexandru Stoica. El este, începând cu această săptămână, candidat al Partidului Ialomițenilor și o reală problemă pentru PSD. Pentru a salva barca în care se scufundă, PSD vine pe piață cu un candidat care promite «atitudini noi». Adică Alexandru Potor... Îl considerăm un pariu perdant, dar cine suntem noi să judecăm politica?! Urmează ALDE cu... n-o să ghiciți niciodată, Ioan Martin. Da, da! Chiar el! Apoi senatorul Gabi Ionașcu, candidat al PMP. Și ultimul, dar nu cel din urmă, candida­tul comun al Alianței USR-PLUS, Ciprian Bocioagă. Acesta este un no name emanat din PLUS, care s-a declarat la prima sa conferință de presă «neșantajabil politic» și, timorat, «membru PSD»...

11 Martie 2020, 10:20 (2168 vizualizări - 7 comentarii)

Comentariile cititorilor:


partizan:
(17 Martie 2020, 09:57)
Romanii nu sunt prea independenti, ba dimpotriva, sunt dependenti de agresorii lor. Nu imi explic altfel de ce sustin unele partide care au devastat pur si simplu tara. Asa au fost si pe timpul comunismului, capul plecat sabia nu-l taie, asa sunt si acum. Articolul in cauza analizeaza lucrurile proaste din ultimii ani, dupa ce ele au avut loc. Fosti primari pesedei, care au nenorocit orasul prin deciziile luate la sediul de partid; consilierii sunt si ei doar niste soldatei de partid, partidul i-a facut (consilieri) partidul ii "omoara" politic, desigur. Partidul se comporta ca un veritabil dictator, n-are rost s-o ardem cu cuvinte marete, gen "germenii democratiei, Grecia Antica, Imperiul Roman", no offence. Chiar nu am inteles nimic din istoria noastra de minimum 75 de ani? Cati oameni s-au ridicat impotriva dictaturii? dar impotriva capitalismului de cumetrie instalat de ilici? Aplicam principiul prostiei ca in armata: aia de la putere ne fura si ne umilesc, iar noi, in loc sa protestam, ne faultam intre noi, sau pe cei mai mici decat noi. Nu suntem uniti, incercam sa ne "descurcam" unii in detrimentul celorlalti (uzam de pile, chiar si la o banala coada la permise sa spunem); majoritatea suntem slugarnici si obedienti fata de sefii pusi politic. La vot, ne incoloneaza partidul si votam precum oile. Refuzam sa gandim liber, sa ne exercitam macar dreptul la o opinie, ca sa 'nu deranjam" zeii care ne conduc, fie ei politicieni, popi, primari si tot felul de sefuleti. De aceea si eu cred ca nu vom reusi sa alegem un primar care sa indrepte lucrurile in Slobozia. Ii vom lasa tot pe membri de partid sa ne hotarasca soarta. Nu am inteles nimic nici din episodul Ginuta P. Ilustra membra de partid, care i-a facut campania rosie lui mocio, apoi el a propulsat-o in functie de mare sefa in primarie, desi pozitia obtinuta a fost "castigata" prin frauda. Este un exemplu mic de ceea ce ne paoate face partidul care isi pune un primar politic. Exemplele mai cu greutate sunt cele gen
INDEPENDENT...să fie!:
(13 Martie 2020, 12:06)
Din capul locului am aflat că articolul de față este o creație colectivă, autorii scuzându-se că ne-a „livrat” o „lectură instructivă” din care să înțelegem fiecare ceea ce dorim. Fie vorba între noi, nu prea înțeleg (înțelegem) cum procedează practic acest colectiv redacțional atunci când plămădesc articolul, dar asta este treaba lor, însă le-aș face o recomandare; să fie „independenți” în ceea ce scriu fiindcă denumirea ziarului le-o cere fără doar și poate. Articolul are trei capitole și oferă informații foarte utile pentru cititori și bine ar fi ca acestea să ajungă și la alegători, fiindcă este vorba de candidații la funcția de Primar în orașul nostru în ultimii 12 ani. După părerea autorilor articolului, electoratul slobozean a ales greșit Primarii în perioada invocată, concluzia acestora fiind că „au fost niște alegeri triste” și în mod cert rezultatul alegerilor „e nota de plată pe care slobozenii o vor plăti 20 de ani de-acum înainte!” Cum verdictul de mai sus este valabil și pentru Alegerile Locale din anul acesta, pare că nu există nicio șansă ca la Slobozia să avem un Primar în adevăratul sens al cuvântului, care să răspundă exigențelor profesionale și generale dorite de locuitorii municipiului. Ba, există o mică șansă sugerată în articol dar și în comentariul unui cititor - CANDIDATUL INDEPENDENT. Acesta este văzut ca un SALVATOR care nu poate fi atins de mafia partidelor și poate conduce un oraș în mod ireproșabil. Probabil așa va fi, dar în spatele lui să aibă o MAJORITATE în Consiliul Local de INDEPENDENȚI, dar cu o condiție obligatorie; în luarea deciziilor pentru sprijinirea Primarului să nu fie PREA, PREA, INDEPENDENȚI! Această formulă ar fi o inovație politică nemaiântâlnită de la apariția germenilor DEMOCRAȚIEI în Grecia Antică, Imperiul Roman, până în prezent!
cititor:
(12 Martie 2020, 14:11)
Interesant articol! Poate vom mai avea parte de surprize pana la final... inca mai este timp! asteptam si cantarim pana la vot!
cineva:
(12 Martie 2020, 10:52)
Unde-i Paros? o sa murim fara el.. vai si amar de noi.
P.s. am mai scăpat de un idiot.
Vasile:
(12 Martie 2020, 07:07)
Ce vorbesti tu straine, mafia e mare. Tu crezi ca acel candidat independent risca sa se distruga de dragul sacrificiului suprem ? Sa fim seriosi , ca sa te lupti cu astia , trebuie sa ai tupeu si nesimtire. Logica si rationamentul nu sunt punctele forte ale fostilor primari. Cu toate astea fiind spuse, vor ajunge la groapa de gunoi a trecutului ca niste rebuturi ratate ,prin prisma nereusitei. Sa ii voteze porci pe fosti primari.
anonim:
(11 Martie 2020, 12:09)
Vai de noi !!!!! Numai unu si unu !
pesimist:
(11 Martie 2020, 11:44)
La vremuri noi...tot ei!
I-as vota pe toti primarii anteriori (simultan), cu conditia sa se retraga din cursa electorala, dar n-avem noi norocul asta! Adica au nenorocit orasul nostru, nu au realizat nimic bun, dimpotriva, l-au indatorat pe zeci de ani si continua cheltuirea masiva a banilor publici pe prostii, insa mai vor un mandat, atat mocioniu, cat si stoica si chiar ionascu. Noaptea mintii! Daca ii voteaza alegatorii din nou (in afara de familiile candidatilor), inseamna ca ne meritam soarta si nu ar trebui nici macar sa ne mai salutam intre noi pe strada. Sa identifici raul comun si sa-l readuci la putere ca sa ne nenoroceasca la infinit, pare inexplicabil si cu siguranta inacceptabil. Dar prostia este nemarginita. Interesanta retrospectiva din articol. Candidatul independent a avut un raport de 1 la 6 voturi fata de primul clasat, psdistul mocio, care oricum avea in spate o intreaga armata de membri de partid obedienti, care n-au vrut sa vada cat rau au facut pesedistii anteriori si ni l-au pus pe mocio sa ne falimenteze.
Poate, daca ar mai candida inca o data independentul ala, ar putea fi o solutie; un candidat nou care sa nu faca tot ce-i dicteaza partidul (oricare), un om cinstit, corect si cu ceva pregatire, un om care sa redreseze orasul, sau macar sa stopeze proiectele megalomanice si paguboase ale actualului traseist politic. Cineva care sa rezolve in primul rand problema apei, sa termine cumva groapa aia, indeferent ce destinatie o avea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
191 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(345 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(114 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(215 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Va dati cu parerea în «Autoritățile știu ce au de făcut!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...