Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

Acțiune de mare amploare a autorităților judiciare din Spania și Portugalia, cu sprijinul celor din România, pentru destructurarea unei rețele infracționale specializată în furturi de obiecte de lux. Membrii grupării, 42 la număr, erau originari din Țăndărei, județul Ialomița. Potrivit informațiilor oferite publicității de Eurojust, într-un an și jumătate, aceștia au reușit să obțină din vânzarea bunurilor furate peste 1 milion de euro. În urma perchezițiilor desfășurate, în Spania, Portugalia, dar și la Țăndărei, au fost ridicate peste 355 de mașini de lux și puse sechestre pe 10 vile.

Turiștii bogați, ținte pentru hoți Potrivit unui comunicat de presă remis publicității de Eurojust, organism creat la nivelul Uniunii Europene pentru a combate criminalitatea organizată, gruparea din Țăndărei a operat inițial în Franța, apoi s-a mutat în Germania și Italia, iar în ultimul an și jumătate a des­fășurat activitatea infracțională pe teritoriul Spaniei și Portugaliei. Vizate au fost zonele cu potențial turistic, în plasa celor 42 de suspecți din Țăndărei căzând turiștii bogați. Metoda de acțiune era destul de simplă și a fost denumită de organele judiciare «furturile cu îmbră­țișare». Aceștia se apropiau de victime cerându-le ajutorul, iar la final, drept mulțumire, se îmbrățișau cu oamenii pe care îi opreau pe stradă. În timp ce-și îmbrățișau victimele reușeau să le sustragă obiectele de valoare pe care le aveau la îndemână, de obicei ceasuri de lux și bijuterii, a căror valoare putea ajunge și până la 45 mii de euro. Victi­mele erau foarte bine alese, din rândurile turiștilor bogați. Potrivit datelor furnizate de autoritățile judiciare ale celor două țări europene, Spania și Portugalia, peste 6000 de persoane păgubite au depus plân­geri în care au reclamat faptul că le-au fost sustrase bunurile de către persoane necunoscute. În unele cazuri, se arată în documentele autorităților judiciare din cele două state, hoții apelau și la violență. Astfel, într-unul dintre cazuri, pentru a-i fura inelul unei bătrâne, suspecții i-au rupt de­getul, iar unui bărbat i-a fost scos ochiul în timp ce a încercat să se apere. Inves­tigațiile i-au purtat pe polițiștii și pro­curorii din Occident, în județul Ialomița, la Țăndărei...

Percheziții la Țăndărei Activitatea clanului era coordonată de bărbați în vârstă, care îi învățau pe copii și pe femei cum să fure. Astfel, 17 dintre cele 42 de persoane arestate în Spania și Portugalia sunt femei. La jumătatea lunii februarie a acestui an, organele judiciare din Spania au descins în Țăndărei, la vilele pe care hoții și le-au ridicat în urma vân­zării bunurilor de lux pe care le-au furat de la turiștii bogați. Cu banii obți­nuți, au fost identificate 10 vile și 355 de mașini de lux. Ultimii 2 membri ai gru­pării au fost ridicați chiar din Țăndărei și extrădați în Spania. Organele judiciare din Occident au beneficiat de sprijinul pro­curorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)-Biroul Teritorial din Slobozia. Aceasta este cea de-a doua mare anchetă a unor organe judiciare din afara României care îi vizează pe cetă­țenii romi din Țăndărei. Prima a fost demarată de procurorii englezi în anul 2010 și a vizat destructurarea unei grupări infracți­onale, specializată în traficul de minori. După 9 ani de anchete, toți inculpații cauzei au fost achitați definitiv, judecătorii invocând faptul că infracțiu­nile au fost comise de alte persoane decât cele tri­mise în judecată.

12 Martie 2020, 11:40 (3382 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi
12 persoane au fost audiate de procurorii ialomițeni
Fraudă în sistemul de Sănătate: Percheziții la Țăndărei și Mihail Kogălniceanu. Șase persoane reținute!

Comentariile cititorilor:


Flory:
(23 Martie 2020, 21:38)
Imi place, (i)legal!!!!!!! Total de acord!!!!!! Si ca sa fiu in ton... Sa avem grija de noi si de cei apropiati!! Doar asta conteaza ACUM!
@(i)legal:
(18 Martie 2020, 22:25)
Inteleg frustrarea ta dar ai gresit adresa, nu eu sunt vinovatul. Nu sunt judecator, nici avocat, nici macar profesor, nu sunt neam cu Basescu, nu sunt rrom, nu sunt politician. Dar mai intervin atunci cand vad cum e stalcit numele tarii si limba pe care o vorbim, doar pt ca cineva, desi a fentat scoala, tine lectii altora despre corectitudine, datorie si simt civic. Cata credibilitate poti avea daca tu dai semne de analfabet functional? Apropo,"sintagma" nu se refera la un cuvant ci la un grup de cel putin doua cuvinte. Repet, daca nu intelegi ce inseamna un cuvant, cauta in DEX-online. Bafta!
Gore:
(18 Martie 2020, 20:55)
Iti dai seama 42 de oameni, hoți, într-o familie, clan ce o fi, și cate clanuri sunt in Țăndărei, ăhă ăă .. eu stiu vreo 20 ori câte 50 de nepoți de-ăstia, realizați amploarea fenomenului?
Tic tac:
(17 Martie 2020, 22:54)
Să avem răbdare, Țăndăreiul nu mai e un loc sigur pentru infractori. Răbdare și tutun.
Cetatean ialomițean:
(17 Martie 2020, 10:53)
Asa e, dati numele celor inculpați si nu-i mai tineti atata in brațe! Si orbu vede cum fac bani țiganii din Țăndărei si in ce lux traiesc facut pe jafuri, talharii, trafic de persoane, minori etc. Politia si autoritatile, cei responsabili de linistea societatii nu se ocupa, sunt corupti, mână in mână cu ei, fac afaceri cu infractorii....pentru ce?!! Pentru bani! Trist! Dar de...o mână spală pe alta si amandoua obrazu... Ce e cel mai frustrant e ca noi oamenii cinstiti care muncim pe minim pe economie, o ducem rau!! iar statul traieste pe spinarea noastra, a taxelor, a impozitelor etc pe care le platim!!! Insa altii numai platesc!
@ @(i)legal:
(17 Martie 2020, 09:03)
Iti multumesc amice pentru ca m-ai luminat; trebuia sa folosesc doar sintagma justitiar (cu sens peiorativ) si nu justitiabil!  "Justitiarii" nostri ne-au tot dovedit cat de corecti sunt: scapa VIP-uri ca Huidu care au omorat 3 oameni in accident, scapa marii corupti, sau le aplica pedepse simbolice, etc., dar il ard maxim pe ala care a furat un salam din magazin ca sa-si hraneasca copilul. Daca esti profesor de Limba si literatura Ro, ok, dar ai gresit site-ul online cu lectiile pentru copii, ce se desfasoara in aceaasta perioada. Daca in schimb esti "justitiar" ai evitat sa-ti exprimi o parere mai nuantata, referitor la deznodamantul procesului infractorilor. "Defect profesional" - nu vrei sa te antepronunti - ceea ce este corect. Faptul ca ne spui ca au fost extradati si vor fi judecati in tarile in care au comis infractiunile... esti foarte sigur ca asa se vor intampla lucrurile? Nu cumva a fost cam aceeasi situatia si in procesul de acum 10 ani, tot cu ingerasii astia din Tandarei instrumentat de Politia Londoneza, cu probe la dosar si tot tacamul, iar "justitiarii" nostri i-au scapat basma curata? Aia i-au prins in flagrant delict, iar ai nostri au folosit probele la...toaleta, concluzionand ca altii sunt faptasii; bineinteles ca nici pe acei "alti faptasi" nu i-a deranjat nimeni nici pana in zilele noastre. Chiar te faci ca nu pricepi ca tara asta este sufocata de clanurile interlope? Iar autoritatile noastre? Cum sa scriu, ca sa nu se simta jignite, parteneri, locotenenti ai clanurilor, slugi? Auzi, patrule civile la Tandarei, adica interlopi care blocheaza masini in trafic. Cei care ciordesc in zona Sinesti-Movilita cum se numesc, intreprinzatori privati? Bercea-Mondial a ajuns sa se incuscreasca cu Base - presedintele tarii; trebuia modificata Constitutia tarii, ca sa-l inlocuiasca la conducere Bercea pe Base, zic. Cred ca oamenii de buna credinta se revolta mai mult de faptul ca suntem condusi de infractori, decat de o greseala de exprimare...
@(i)legal:
(16 Martie 2020, 10:13)
Amice esti pe aratura: 1. numele tarii noastre este Romania, doar cei care isi injura parintii si neamul pocesc numele tarii. 2. "Justitiabil" inseamna ins care este parte intr-un proces, nu judecator. Cand nu pricepi ce inseamna un cuvant intra pe Dex-online si verifica-i sensul. 3. Faptasii vor fi judecati si condamnati in tarile unde au comis faradelegile, de aceea au fost extradati si cei din retea aflati in Tandarei.
(i)legal:
(16 Martie 2020, 08:46)
Normal ca institutiile noastre "de forta", in frunte cu justitia ai carui ochi ii acopera magraonii cu salba de aur ii vor scoate nevinovati pe faptasi, asta dupa ce vor face demersuri ca sa-i "judece" in rromanica; adica sa-i scape de acuzatii. O exista si vreo pedeapsa divina poate, care va face ca vreunul (sau mai multi) dintre rromii albiti de instanta, sa comita vreo infractiune la adresa unui justitiabil (din astia care deu solutii de achitare): poate sa-l talhareasca, sa-i violeze pe cineva apropiat, sa-l accidenteze cu "vemveu" cu volam pa dreapta, sa-i sparga casa, etc. Atunci sa vedem daca respectivul justitiar va mai da solutii de achitare, sau va devenit legist si-i va inchide pe respectivii infractori.
Iar autoritatile locale...D-zeu cu mila! Cate palate tiganesti au autorizatie de construire? Cate sunt facute pe terenul altor proprietari (a se vedea cele din Barbulesti). Cati platesc impozit pe vila si teren? Raspuns: niciunul! Toate palatele cu turnulete sunt declarate case de cult, de aceea s-au facut adventisti, sau ce drq mai sunt, ca sa nu plateasca nimic pentru ele. Solutia: sa cerem schimbarea legislatiei, astfel ca niciun cult religios sa nu mai fie scutit de impozite! Observ ca in isteria generala numita Coronavirus tot mai multi binevoitori acuza diaspora ca se intoarce in tara si ne infecteaza, vine si se trateaza aici fara sa fi contribuit la sistemul de sanatate. Corect, dar mare parte din "diaspora" o reprezinta si rromii plecati la ciordit prin lume. Si n-au cotizat nicio zi la sistemul de sanatate, nici la bugetele locale, CAS, CASS; dimpotriva, ne iau si banii lunar, fiind asistati social. Iar ei sunt primii la medicul de familie, spital si UPU, si nici nu stau la rand. Halal autoritati!
Ion:
(15 Martie 2020, 17:12)
#uncetatean ce pretentii sa ai de la fostul exil? De la cel care a primit sentinta in instanta, sa fie cinstit? Adora compania romilor, sunt buni pt intimidare și alte chestii. Se aude ca va candida la primărie și daca iese primar acest oras e terminat definitiv.
#uncetatean:
(15 Martie 2020, 08:16)
Un mic orasel in care fostul edil iese la masa cu asa numitii infractori , este prieten cu ei, fac afaceri impreuna! Ce pretentii sa avem noi, ca cetateni, la dezvoltarea orasului? Ilegalitatea si coruptia este la ea acasa....
Jhon:
(14 Martie 2020, 06:46)
Un oraș construit din fapte ilegale, ce fabrici, ce muncă cinstită, iar autoritățile dorm sau sunt complice cu infractorii pe care îi fac scăpați.
Byll:
(14 Martie 2020, 06:39)
Bine ca i-a prins spaniolii că la Tandarei cine să îi prindă, băieți pensați sau fetele cu ghiozdănele? Infractorii cară bani furați cu sacii la Tandarei și toată lumea e mulțumită.
Irina:
(13 Martie 2020, 07:48)
Îi trimite în România, Ialomița și îi spala cei mai buni procurorii și judecătorii deștepți. Îi face curați lacrimă cum nu i-ați văzut vreodată. 
Spania nu-i neam de daci :
(13 Martie 2020, 07:47)
Cam nesimtiti politistii si judecatorii din alte tari.Cum sa dispuna sechestru pe masini,bunuri,cand ei"munceste"dân greu?In Romania noastra simpatica erau toti liberi,liniștiți si neatinsi.Englezii dovedesc intregul grup infractional,e clar ca doar la loterie pui mana pe asa sume in timp scurt,judecatorii nostri..se si incuscresc cu infractorii,lasandu-i in libertate,cu toate bunurile in posesie.Perfect domnilor judecatori,perfect!Sa adaugam somnoroasa judecatoare adormita in bratele viagrosului Borcea?? Adaugam!
Laurentiu:
(13 Martie 2020, 06:52)
Toate ceasurile si aurul , care s-au furat , au ajuns la F.R. Are cumparate 7 spatii, 3 apartamente in oras. Nu se duce nimeni sa il intrebe de sanatate. Halal ancheta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 07 Aug 2020
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(54 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(46 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(55 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(38 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(135 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(226 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(214 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(138 vizualizări - 0 comentarii)


10
Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


12

Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


13

Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(206 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(660 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(406 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(534 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(493 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv întrucât conducea o mașină fără a avea permis

Miercuri, 29 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au observat în trafic un autoturism condus de un șofer despre care se cunoștea că nu deține permis auto. În momentul în care a sesizat echipajul Poliției ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 11:20
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ialomitean în Moștenirea administrației Moraru Amarean în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara George în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a Darius G în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a Camatarel în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 VASILE în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara VASILE în Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto Amara nouă în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Radu în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Eminescu în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Fost brutar pt. ionel în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Amara în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Leana în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Aurel în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei #pasajladrajna în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Ionel pentru No Name în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Flori în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei pe bune în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...