Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

Acțiune de mare amploare a autorităților judiciare din Spania și Portugalia, cu sprijinul celor din România, pentru destructurarea unei rețele infracționale specializată în furturi de obiecte de lux. Membrii grupării, 42 la număr, erau originari din Țăndărei, județul Ialomița. Potrivit informațiilor oferite publicității de Eurojust, într-un an și jumătate, aceștia au reușit să obțină din vânzarea bunurilor furate peste 1 milion de euro. În urma perchezițiilor desfășurate, în Spania, Portugalia, dar și la Țăndărei, au fost ridicate peste 355 de mașini de lux și puse sechestre pe 10 vile.

Turiștii bogați, ținte pentru hoți Potrivit unui comunicat de presă remis publicității de Eurojust, organism creat la nivelul Uniunii Europene pentru a combate criminalitatea organizată, gruparea din Țăndărei a operat inițial în Franța, apoi s-a mutat în Germania și Italia, iar în ultimul an și jumătate a des­fășurat activitatea infracțională pe teritoriul Spaniei și Portugaliei. Vizate au fost zonele cu potențial turistic, în plasa celor 42 de suspecți din Țăndărei căzând turiștii bogați. Metoda de acțiune era destul de simplă și a fost denumită de organele judiciare «furturile cu îmbră­țișare». Aceștia se apropiau de victime cerându-le ajutorul, iar la final, drept mulțumire, se îmbrățișau cu oamenii pe care îi opreau pe stradă. În timp ce-și îmbrățișau victimele reușeau să le sustragă obiectele de valoare pe care le aveau la îndemână, de obicei ceasuri de lux și bijuterii, a căror valoare putea ajunge și până la 45 mii de euro. Victi­mele erau foarte bine alese, din rândurile turiștilor bogați. Potrivit datelor furnizate de autoritățile judiciare ale celor două țări europene, Spania și Portugalia, peste 6000 de persoane păgubite au depus plân­geri în care au reclamat faptul că le-au fost sustrase bunurile de către persoane necunoscute. În unele cazuri, se arată în documentele autorităților judiciare din cele două state, hoții apelau și la violență. Astfel, într-unul dintre cazuri, pentru a-i fura inelul unei bătrâne, suspecții i-au rupt de­getul, iar unui bărbat i-a fost scos ochiul în timp ce a încercat să se apere. Inves­tigațiile i-au purtat pe polițiștii și pro­curorii din Occident, în județul Ialomița, la Țăndărei...

Percheziții la Țăndărei Activitatea clanului era coordonată de bărbați în vârstă, care îi învățau pe copii și pe femei cum să fure. Astfel, 17 dintre cele 42 de persoane arestate în Spania și Portugalia sunt femei. La jumătatea lunii februarie a acestui an, organele judiciare din Spania au descins în Țăndărei, la vilele pe care hoții și le-au ridicat în urma vân­zării bunurilor de lux pe care le-au furat de la turiștii bogați. Cu banii obți­nuți, au fost identificate 10 vile și 355 de mașini de lux. Ultimii 2 membri ai gru­pării au fost ridicați chiar din Țăndărei și extrădați în Spania. Organele judiciare din Occident au beneficiat de sprijinul pro­curorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)-Biroul Teritorial din Slobozia. Aceasta este cea de-a doua mare anchetă a unor organe judiciare din afara României care îi vizează pe cetă­țenii romi din Țăndărei. Prima a fost demarată de procurorii englezi în anul 2010 și a vizat destructurarea unei grupări infracți­onale, specializată în traficul de minori. După 9 ani de anchete, toți inculpații cauzei au fost achitați definitiv, judecătorii invocând faptul că infracțiu­nile au fost comise de alte persoane decât cele tri­mise în judecată.

12 Martie 2020, 11:40 (2742 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi
12 persoane au fost audiate de procurorii ialomițeni
Fraudă în sistemul de Sănătate: Percheziții la Țăndărei și Mihail Kogălniceanu. Șase persoane reținute!

Comentariile cititorilor:


Flory:
(23 Martie 2020, 21:38)
Imi place, (i)legal!!!!!!! Total de acord!!!!!! Si ca sa fiu in ton... Sa avem grija de noi si de cei apropiati!! Doar asta conteaza ACUM!
@(i)legal:
(18 Martie 2020, 22:25)
Inteleg frustrarea ta dar ai gresit adresa, nu eu sunt vinovatul. Nu sunt judecator, nici avocat, nici macar profesor, nu sunt neam cu Basescu, nu sunt rrom, nu sunt politician. Dar mai intervin atunci cand vad cum e stalcit numele tarii si limba pe care o vorbim, doar pt ca cineva, desi a fentat scoala, tine lectii altora despre corectitudine, datorie si simt civic. Cata credibilitate poti avea daca tu dai semne de analfabet functional? Apropo,"sintagma" nu se refera la un cuvant ci la un grup de cel putin doua cuvinte. Repet, daca nu intelegi ce inseamna un cuvant, cauta in DEX-online. Bafta!
Gore:
(18 Martie 2020, 20:55)
Iti dai seama 42 de oameni, hoți, într-o familie, clan ce o fi, și cate clanuri sunt in Țăndărei, ăhă ăă .. eu stiu vreo 20 ori câte 50 de nepoți de-ăstia, realizați amploarea fenomenului?
Tic tac:
(17 Martie 2020, 22:54)
Să avem răbdare, Țăndăreiul nu mai e un loc sigur pentru infractori. Răbdare și tutun.
Cetatean ialomițean:
(17 Martie 2020, 10:53)
Asa e, dati numele celor inculpați si nu-i mai tineti atata in brațe! Si orbu vede cum fac bani țiganii din Țăndărei si in ce lux traiesc facut pe jafuri, talharii, trafic de persoane, minori etc. Politia si autoritatile, cei responsabili de linistea societatii nu se ocupa, sunt corupti, mână in mână cu ei, fac afaceri cu infractorii....pentru ce?!! Pentru bani! Trist! Dar de...o mână spală pe alta si amandoua obrazu... Ce e cel mai frustrant e ca noi oamenii cinstiti care muncim pe minim pe economie, o ducem rau!! iar statul traieste pe spinarea noastra, a taxelor, a impozitelor etc pe care le platim!!! Insa altii numai platesc!
@ @(i)legal:
(17 Martie 2020, 09:03)
Iti multumesc amice pentru ca m-ai luminat; trebuia sa folosesc doar sintagma justitiar (cu sens peiorativ) si nu justitiabil!  "Justitiarii" nostri ne-au tot dovedit cat de corecti sunt: scapa VIP-uri ca Huidu care au omorat 3 oameni in accident, scapa marii corupti, sau le aplica pedepse simbolice, etc., dar il ard maxim pe ala care a furat un salam din magazin ca sa-si hraneasca copilul. Daca esti profesor de Limba si literatura Ro, ok, dar ai gresit site-ul online cu lectiile pentru copii, ce se desfasoara in aceaasta perioada. Daca in schimb esti "justitiar" ai evitat sa-ti exprimi o parere mai nuantata, referitor la deznodamantul procesului infractorilor. "Defect profesional" - nu vrei sa te antepronunti - ceea ce este corect. Faptul ca ne spui ca au fost extradati si vor fi judecati in tarile in care au comis infractiunile... esti foarte sigur ca asa se vor intampla lucrurile? Nu cumva a fost cam aceeasi situatia si in procesul de acum 10 ani, tot cu ingerasii astia din Tandarei instrumentat de Politia Londoneza, cu probe la dosar si tot tacamul, iar "justitiarii" nostri i-au scapat basma curata? Aia i-au prins in flagrant delict, iar ai nostri au folosit probele la...toaleta, concluzionand ca altii sunt faptasii; bineinteles ca nici pe acei "alti faptasi" nu i-a deranjat nimeni nici pana in zilele noastre. Chiar te faci ca nu pricepi ca tara asta este sufocata de clanurile interlope? Iar autoritatile noastre? Cum sa scriu, ca sa nu se simta jignite, parteneri, locotenenti ai clanurilor, slugi? Auzi, patrule civile la Tandarei, adica interlopi care blocheaza masini in trafic. Cei care ciordesc in zona Sinesti-Movilita cum se numesc, intreprinzatori privati? Bercea-Mondial a ajuns sa se incuscreasca cu Base - presedintele tarii; trebuia modificata Constitutia tarii, ca sa-l inlocuiasca la conducere Bercea pe Base, zic. Cred ca oamenii de buna credinta se revolta mai mult de faptul ca suntem condusi de infractori, decat de o greseala de exprimare...
@(i)legal:
(16 Martie 2020, 10:13)
Amice esti pe aratura: 1. numele tarii noastre este Romania, doar cei care isi injura parintii si neamul pocesc numele tarii. 2. "Justitiabil" inseamna ins care este parte intr-un proces, nu judecator. Cand nu pricepi ce inseamna un cuvant intra pe Dex-online si verifica-i sensul. 3. Faptasii vor fi judecati si condamnati in tarile unde au comis faradelegile, de aceea au fost extradati si cei din retea aflati in Tandarei.
(i)legal:
(16 Martie 2020, 08:46)
Normal ca institutiile noastre "de forta", in frunte cu justitia ai carui ochi ii acopera magraonii cu salba de aur ii vor scoate nevinovati pe faptasi, asta dupa ce vor face demersuri ca sa-i "judece" in rromanica; adica sa-i scape de acuzatii. O exista si vreo pedeapsa divina poate, care va face ca vreunul (sau mai multi) dintre rromii albiti de instanta, sa comita vreo infractiune la adresa unui justitiabil (din astia care deu solutii de achitare): poate sa-l talhareasca, sa-i violeze pe cineva apropiat, sa-l accidenteze cu "vemveu" cu volam pa dreapta, sa-i sparga casa, etc. Atunci sa vedem daca respectivul justitiar va mai da solutii de achitare, sau va devenit legist si-i va inchide pe respectivii infractori.
Iar autoritatile locale...D-zeu cu mila! Cate palate tiganesti au autorizatie de construire? Cate sunt facute pe terenul altor proprietari (a se vedea cele din Barbulesti). Cati platesc impozit pe vila si teren? Raspuns: niciunul! Toate palatele cu turnulete sunt declarate case de cult, de aceea s-au facut adventisti, sau ce drq mai sunt, ca sa nu plateasca nimic pentru ele. Solutia: sa cerem schimbarea legislatiei, astfel ca niciun cult religios sa nu mai fie scutit de impozite! Observ ca in isteria generala numita Coronavirus tot mai multi binevoitori acuza diaspora ca se intoarce in tara si ne infecteaza, vine si se trateaza aici fara sa fi contribuit la sistemul de sanatate. Corect, dar mare parte din "diaspora" o reprezinta si rromii plecati la ciordit prin lume. Si n-au cotizat nicio zi la sistemul de sanatate, nici la bugetele locale, CAS, CASS; dimpotriva, ne iau si banii lunar, fiind asistati social. Iar ei sunt primii la medicul de familie, spital si UPU, si nici nu stau la rand. Halal autoritati!
Ion:
(15 Martie 2020, 17:12)
#uncetatean ce pretentii sa ai de la fostul exil? De la cel care a primit sentinta in instanta, sa fie cinstit? Adora compania romilor, sunt buni pt intimidare și alte chestii. Se aude ca va candida la primărie și daca iese primar acest oras e terminat definitiv.
#uncetatean:
(15 Martie 2020, 08:16)
Un mic orasel in care fostul edil iese la masa cu asa numitii infractori , este prieten cu ei, fac afaceri impreuna! Ce pretentii sa avem noi, ca cetateni, la dezvoltarea orasului? Ilegalitatea si coruptia este la ea acasa....
Jhon:
(14 Martie 2020, 06:46)
Un oraș construit din fapte ilegale, ce fabrici, ce muncă cinstită, iar autoritățile dorm sau sunt complice cu infractorii pe care îi fac scăpați.
Byll:
(14 Martie 2020, 06:39)
Bine ca i-a prins spaniolii că la Tandarei cine să îi prindă, băieți pensați sau fetele cu ghiozdănele? Infractorii cară bani furați cu sacii la Tandarei și toată lumea e mulțumită.
Irina:
(13 Martie 2020, 07:48)
Îi trimite în România, Ialomița și îi spala cei mai buni procurorii și judecătorii deștepți. Îi face curați lacrimă cum nu i-ați văzut vreodată. 
Spania nu-i neam de daci :
(13 Martie 2020, 07:47)
Cam nesimtiti politistii si judecatorii din alte tari.Cum sa dispuna sechestru pe masini,bunuri,cand ei"munceste"dân greu?In Romania noastra simpatica erau toti liberi,liniștiți si neatinsi.Englezii dovedesc intregul grup infractional,e clar ca doar la loterie pui mana pe asa sume in timp scurt,judecatorii nostri..se si incuscresc cu infractorii,lasandu-i in libertate,cu toate bunurile in posesie.Perfect domnilor judecatori,perfect!Sa adaugam somnoroasa judecatoare adormita in bratele viagrosului Borcea?? Adaugam!
Laurentiu:
(13 Martie 2020, 06:52)
Toate ceasurile si aurul , care s-au furat , au ajuns la F.R. Are cumparate 7 spatii, 3 apartamente in oras. Nu se duce nimeni sa il intrebe de sanatate. Halal ancheta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Apr 2020
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(216 vizualizări - 1 comentariu)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(69 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(327 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(195 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(124 vizualizări - 1 comentariu)


9

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(74 vizualizări - 0 comentarii)


10

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(236 vizualizări - 0 comentarii)


12

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(295 vizualizări - 0 comentarii)


13
Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(207 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(189 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(183 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(860 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(397 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(279 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Grigore în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Jilaveanu în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Pacient în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Virusul in lume în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus izoleta în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Eroare, @ Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! @Jilava. în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! A în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Locuitor Slobozia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus sa nu devenim rasisti în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare gigi în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail @(C)oita în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști @Bol în Focar COVID-19: Prefectul Județului Ialomița a propus intrarea în carantină a orașului Țăndărei! Tandarean în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Fugiti fratilor in padure în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...