Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Valeriu Roșca l-a dat în judecată pe primarul Adrian Mocioniu

Lăsat fără funcție

Valeriu Roșca l-a dat în judecată pe primarul Adrian Mocioniu

Valeriu Roșca, șeful demis al Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia, dorește să-și recapete locul de muncă. Acesta a dechis un proces la Tribunalul Ialomița, soli­citând anularea deciziei prin care a fost lăsat fără funcție, considerând-o abuzivă. Vizat de acuzații este primarul orașului, Adrian Mocioniu. Valeriu Roșca a obținut funcția de director al Direcției de Administrare a Domeniului Public, susținut de edilul Adrian Mocioniu, în toamna anului 2017. Numirea s-a făcut în baza unui Proiect de Ma­nagement, despre care s-a vehiculat în spațiul public faptul că ar fi fost copiat din alte 4 proiecte similare...

Demisie cu cântec Singurul viscol înregistrat iarna trecută l-a lăsat fără funcție pe Valeriu Roșca, fostul șef al Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia. Acestuia i s-a reproșat public faptul că nu ar fi acționat corespunzător cu privire la deszăpezirea orașului. Edilul Adrian Mocioniu și-a motivat public decizia, declarând: «Datele furnizate de șeful DADP nu au fost conforme cu realitatea din teren... Principala problemă a fost că nu s-a acționat atunci când a trebuit cu material antiderapant, deși în Comandament s-a raportat acest lucru... (...) La verificarea pe care am făcut-o personal în teren nu se vedea niciun fel de implicare! Nu am văzut nici măcar personalul care era raportat... În aceste condiții, astăzi am emis o dispoziție prin care am încetat contractul de management al domnului director Roșca!». La aproximativ o lună distanță de la demiterea sa, Valeriu Roșca a contestat măsura în instanță. Acesta a dechis un proces la Tribunalul Ialomița, prin care solicită anularea actului administrativ prin care a fost lăsat fără funcție. Totodată, acesta speră ca în cazul în care instanța de judecată îi va da dreptate să se întoarcă la serviciu. «Da, am deschis un proces la Tribunalul Ia­lomița, pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat! Con­sider că decizia a fost abuzivă... M-am adresat instanței de judecată și sper să mi se facă dreptate!» a declarat Valeriu Roșca.

Șef interimar la DADP În momentul de față, Direcția de Administrare a Domeniului Public a Primăriei Slobozia este condusă inte­rimar de către directorul adjunct al serviciului, Valentin Dumitru. De asemenea, activitatea DADP se află sub coordonarea lui Gheorghe Puia, administratorul public al orașului. Direct vizat de acuzațiile aduse de Valeriu Roșca în cererea de chemare în judecată, edilul Adrian Mocioniu a avut o reacție laconică. «Este dreptul fiecărui om de a alege să se adreseze instanței de judecată... Este foarte bine că a mers la Tribunalul Ialomița, măcar așa vom vedea cu toții cum a stat, de fapt, situația și cine are dreptate...» a declarat Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia.

Și-ar fi copiat proiectul de management
Valeriu Roșca a fost numit la conducerea Direcției de Admi­nistrare a Domeniului Public prin susținerea primarului Adrian Mocioniu. Numirea s-a făcut în urma demisiei fostului director Ion Ștefan, implicat fiind într-un scandal public, dezvăluit de Camera de Conturi Ialomița. Pentru a se da o oarecare transparență numirii lui Valeriu Roșca, acesta a fost obligat să prezinte unei Comisii din cadrul Primăriei Slobozia un proiect de management. Surse administrative au dezvăluit public faptul că respectivul proiect ar fi fost copiat din alte 4 documente similare... Deși evident, plagiatul a fost trecut cu vederea, iar Valeriu Roșca a obținut funcția până în iarna acestui an. Surse din anturajul edilului Sloboziei susțin faptul că adevăratul motiv pentru care l-a lăsat fără funcție pe Roșca ar avea substrat politic...

13 Martie 2020, 14:15 (2781 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca
Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca a fost DEMIS!

Comentariile cititorilor:


Stelu:
(17 Martie 2020, 11:57)
Numai postaci de autist!
Răduță Aurelian-Constantin:
(17 Martie 2020, 09:03)
Primarul nostru a băgat la conducerea Județului nostru pe toți prietenii lui, de la Valeriu Roșca, la Țintă etc... Sunt oameni care nu au ce căuta în conducerea instituțiilor. Unele voci nu se fac auzite și cei care permit acest lucru. Pur și simplu, nu au ce căuta nici aceștia. Orașul nostru nu poate fii salvat, indiferent de cine ar putea veni la conducere, dacă nu scăpăm de boșorogi și de tineri precum primarul nostru cel drag, nu vom putea evolua niciodata ca sportivi și ca Județ.
Răduță Aurelian-Constantin:
(16 Martie 2020, 20:51)
De când a ajuns Director la DADP, Valeriu Roșca, nu a făcut nimic bun pentru această comunitate.
În legătură cu spălătoria lui AUTO, Dă țepe și țipă la angajații lui. Am lucrat o singură zi la el la spălătorie și mi-am luat țeapă. Am venit cu încă trei persoane, de la ora 08:00 - 20:00. Eu mi-am luat doar 7 lei amărâți pentru 12 ore lucrate, pe când celelalte două persoane, 15 lei. Toți am lucrat la fel. Cumnata mea a lucrat și ea acolo. Nu a primit decât 15 lei din 30 de lei de fiecare persoană în parte. Plus multe alte persoane.
Nu vă spun că la ora actuală, noi ca și sportivi, nu avem acces la demonstrații, fie ele Guvernamentale sau Non-Guvernamentale.
Exemplu de refuz: Magia Culorilor. L-am întrebat dacă putem să facem și noi o demonstrație de Parkour și a spus că nu suntem bineveniți. Am înțeles acest lucru. Dl. Director Constantin de la Cinema Galax, la fel. Comunițti ce pot să spun. Eram odată în parc la catedrală și ne dădeam peste cap, bineînțeles în mijloc de siguranță, adică saltea... erau niște prieteni de ai lui care ne-au apreciat și le-au plăcut cea ce facem noi și vine Roșca la noi și ne spune ca să nu mai sărim pe iarbă, băi ești nebun!? Păi vii și îmi spui tu să nu mai fac o astfel de mișcare când eu fac de 19 ani și sunt în conformitate cu legea și protejat de legea constituției în România. Am acte băieții mei, fie cine o fii la conducere, sunt singurul înregistrat de către Federația Internațională de Parkour ( WFPF ). Dacă mai veniți cu texte de genul acesta la mine, vă târăsc pe absolut toți pe ușile tribunalelor și cer și despăgubiri. Eu care sunt singurul din România care a promovat orașul la absolut toate posturile și ziarele din România, voi nesimțiților, nu ați făcut absolut nimic pentru comunitatea noastră sportivă, să vă fie rușine de la primar, la absolut toți directori.
J:
(16 Martie 2020, 14:30)
Ce vorbiți mă! Ce coincidență, miile de flori au apărut exact când era ,,profesionistul'' mare director. Au săpat și cei din fam. lui (m, t & f)?
Asociatia 35 MB6:
(16 Martie 2020, 13:33)
Florile, trandafirii, pomii din fata blocului MB6 sunt plantate de catre locatarii( pensionarii) care locuiesc in Bl.MB6, sc. B.
Da, avem locatari carora le place frumosul, isi ocupa timpul infrumusetand spatiul verde.... Consideram ca este un gest normal.
Nu mai aruncati cu noroi, nu mai faceti acuzatii fara sa stiti adevarul!  
cetatean:
(16 Martie 2020, 10:03)
pt. Julieta......in fata blocului mb6, au sapat pensionarii din scara B / domnul Rosca locuieste la sc. D/ verificati, doamna!? era o pensionara sapa cu tesla vara trecuta avand probleme de sanatate/nu mai bateti campii / 

Bureti chinezesti:
(16 Martie 2020, 07:30)
Cum sa nu se agite pentru postul si banutii oferiti pe tava de primar?Ce cirma il va mai plati cu asa salarii si beneficii,angajandu-l pe bune?A fost sansa vietii lui si va reveni doar cu psdul la putere,adica politic adica nu pe capacitate.
eu:
(15 Martie 2020, 18:31)
baaaa.....ai fost numit si destituit! vrei sa revii in functie? ce sa faci tu ma, acolo? vezi-ti de treaba ta! sau ...habar nu ai care este aia?
angajat DADP:
(15 Martie 2020, 10:27)
Normal era ca aceeasi"comisie" ce a inchis ochii la plagiat sa il inlature. Oare cati tineri sunt angajati directori"la stat"daca nu sunt favorizati de psd?Desigur,tineri pregatiti,cu proiecte printate ordonat,indosariate,nu oricum.Cam toti clientii cu patron cu tot din fostul"white spot"sunt azi angajati model,cu neveste pe state de plata tot"la stat". E bine in orasul nostru!!Lasa V. ca revine Damcila la putere si le aratati voi astora ce au fugit de partidul care i-a promovat!Vei fi numit la DADP cu decret,pe viata!
@Haiduc :
(14 Martie 2020, 15:51)
PS : Acum nu mai este ca pe vremuri, sa iei 200 de ha in jurul orasului si sa nu faci plata catre cel care ti-a facut pomana. ;)
@haiduc:
(14 Martie 2020, 15:47)
Asta e Vali, baiatul lui tata, te-ai suparat, dar cine te-a cocotat in functia asta, te-a si dat jos. De ce te superi, asta e jocul in care te-ai bagat : jmecheri, comisioane platite, baute, mese cu cine trebuie, combinatii, oameni de ultima speță. Îți urez viata lungă dar începi si fa ce trebuie pentru orasul asta.
Julieta:
(14 Martie 2020, 13:37)
R a ajuns director pe ce competentă ? Ce a făcut cât a ,,lucrat''' ? A plantat multe flori in fata blocului unde locuiește cu părinții, din mila lor și lângă spălătoria auto a fam. In restul timpului s-a plimbat cu mașina instituției la diverse baruri. Orașul arată ca după bombardament. I-a făcut cineva acestui individ vreo evaluare a competentelor și a managementului instituției ? Dacă lucra la privat era dat afara și de sr.
Ggg:
(13 Martie 2020, 19:09)
Ce proiecte știe sa facă maimuțoiul de (...)? Chiar a fost o gluma numirea acestui individ ca director. Poate ne spune, el sau (...) pe unde a lucrat și ce expertiza are pt funcția de director. Așa oraș, așa primar, așa director (Directore). Este director pus pe relațiile jigodiei de (...), alt analfabet cu aere de vedeta. Sictir nemernicilor!
cetatean:
(13 Martie 2020, 19:09)
Terminati cu prostii de (...) si (...). Ambii ar trebui sa plateasca pentru prostiile facute, noroc ca reprezentantii Camerei de Conturi Ialomita sunt niste habarnisti si nu vad prostiile acestor incompetenti .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 28 Oct 2020
333 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Octombrie 2020, 19:10


Bărbat din Amara, arestat pentru «ultraj»

Un bărbat de 35 de ani, din Amara, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «refuz de recoltare a probelor biologice». Pentru că a devenit violent și a amenințat polițiștii a fost ulterior arestat ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

O femeie de 49 de ani a fost rănită în ziua de marți, 27 octombrie 2020, într-un accident rutier produs în localitatea Fierbinții de Sus. Femeia era pasageră într-un automobil condus de un tânăr de 29 de ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:30
(103 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Eveniment privat întrerupt la Țăndărei!

În cursul zilei de luni, 26 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:40
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1969 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 27 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1969, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:05
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Trei persoane «izolate», amendate pentru că nu au fost găsite la domiciliu

Pe parcursul zilei de duminică, 25 octombrie 2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:40
(390 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1919 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 26 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1919, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:05
(318 vizualizări - 2 comentarii)


SJA Ialomița: A luat «mită» pentru a nu constata defecțiunile unui autoturism la ITP

Polițiștii Anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 10:10
(460 vizualizări - 3 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1907 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 25 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1907, cu 29 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 13:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: S-au luat la bătaie după producerea unui accident. Cinci bărbați din Bărbulești, reținuți de polițiști!

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Bărbulești, au fost reținuți de către polițiști urmare a unei altercații produse sâmbătă, 24 octombrie a.c., în afara localității ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:15
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Botez întrerupt de polițiști

În cursul zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1878 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1878, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2020, 13:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(483 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(500 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(231 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(230 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...