Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Valeriu Roșca l-a dat în judecată pe primarul Adrian Mocioniu

Lăsat fără funcție

Valeriu Roșca l-a dat în judecată pe primarul Adrian Mocioniu

Valeriu Roșca, șeful demis al Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia, dorește să-și recapete locul de muncă. Acesta a dechis un proces la Tribunalul Ialomița, soli­citând anularea deciziei prin care a fost lăsat fără funcție, considerând-o abuzivă. Vizat de acuzații este primarul orașului, Adrian Mocioniu. Valeriu Roșca a obținut funcția de director al Direcției de Administrare a Domeniului Public, susținut de edilul Adrian Mocioniu, în toamna anului 2017. Numirea s-a făcut în baza unui Proiect de Ma­nagement, despre care s-a vehiculat în spațiul public faptul că ar fi fost copiat din alte 4 proiecte similare...

Demisie cu cântec Singurul viscol înregistrat iarna trecută l-a lăsat fără funcție pe Valeriu Roșca, fostul șef al Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia. Acestuia i s-a reproșat public faptul că nu ar fi acționat corespunzător cu privire la deszăpezirea orașului. Edilul Adrian Mocioniu și-a motivat public decizia, declarând: «Datele furnizate de șeful DADP nu au fost conforme cu realitatea din teren... Principala problemă a fost că nu s-a acționat atunci când a trebuit cu material antiderapant, deși în Comandament s-a raportat acest lucru... (...) La verificarea pe care am făcut-o personal în teren nu se vedea niciun fel de implicare! Nu am văzut nici măcar personalul care era raportat... În aceste condiții, astăzi am emis o dispoziție prin care am încetat contractul de management al domnului director Roșca!». La aproximativ o lună distanță de la demiterea sa, Valeriu Roșca a contestat măsura în instanță. Acesta a dechis un proces la Tribunalul Ialomița, prin care solicită anularea actului administrativ prin care a fost lăsat fără funcție. Totodată, acesta speră ca în cazul în care instanța de judecată îi va da dreptate să se întoarcă la serviciu. «Da, am deschis un proces la Tribunalul Ia­lomița, pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat! Con­sider că decizia a fost abuzivă... M-am adresat instanței de judecată și sper să mi se facă dreptate!» a declarat Valeriu Roșca.

Șef interimar la DADP În momentul de față, Direcția de Administrare a Domeniului Public a Primăriei Slobozia este condusă inte­rimar de către directorul adjunct al serviciului, Valentin Dumitru. De asemenea, activitatea DADP se află sub coordonarea lui Gheorghe Puia, administratorul public al orașului. Direct vizat de acuzațiile aduse de Valeriu Roșca în cererea de chemare în judecată, edilul Adrian Mocioniu a avut o reacție laconică. «Este dreptul fiecărui om de a alege să se adreseze instanței de judecată... Este foarte bine că a mers la Tribunalul Ialomița, măcar așa vom vedea cu toții cum a stat, de fapt, situația și cine are dreptate...» a declarat Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia.

Și-ar fi copiat proiectul de management
Valeriu Roșca a fost numit la conducerea Direcției de Admi­nistrare a Domeniului Public prin susținerea primarului Adrian Mocioniu. Numirea s-a făcut în urma demisiei fostului director Ion Ștefan, implicat fiind într-un scandal public, dezvăluit de Camera de Conturi Ialomița. Pentru a se da o oarecare transparență numirii lui Valeriu Roșca, acesta a fost obligat să prezinte unei Comisii din cadrul Primăriei Slobozia un proiect de management. Surse administrative au dezvăluit public faptul că respectivul proiect ar fi fost copiat din alte 4 documente similare... Deși evident, plagiatul a fost trecut cu vederea, iar Valeriu Roșca a obținut funcția până în iarna acestui an. Surse din anturajul edilului Sloboziei susțin faptul că adevăratul motiv pentru care l-a lăsat fără funcție pe Roșca ar avea substrat politic...

13 Martie 2020, 14:15 (2120 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
«MMA politic» între primarul Mocioniu și fostul șef DADP, Valeriu Roșca
Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca a fost DEMIS!
«Nu sunt mulțumit de modul în care s-a gestionat situația!»

Comentariile cititorilor:


Stelu:
(17 Martie 2020, 11:57)
Numai postaci de autist!
Răduță Aurelian-Constantin:
(17 Martie 2020, 09:03)
Primarul nostru a băgat la conducerea Județului nostru pe toți prietenii lui, de la Valeriu Roșca, la Țintă etc... Sunt oameni care nu au ce căuta în conducerea instituțiilor. Unele voci nu se fac auzite și cei care permit acest lucru. Pur și simplu, nu au ce căuta nici aceștia. Orașul nostru nu poate fii salvat, indiferent de cine ar putea veni la conducere, dacă nu scăpăm de boșorogi și de tineri precum primarul nostru cel drag, nu vom putea evolua niciodata ca sportivi și ca Județ.
Răduță Aurelian-Constantin:
(16 Martie 2020, 20:51)
De când a ajuns Director la DADP, Valeriu Roșca, nu a făcut nimic bun pentru această comunitate.
În legătură cu spălătoria lui AUTO, Dă țepe și țipă la angajații lui. Am lucrat o singură zi la el la spălătorie și mi-am luat țeapă. Am venit cu încă trei persoane, de la ora 08:00 - 20:00. Eu mi-am luat doar 7 lei amărâți pentru 12 ore lucrate, pe când celelalte două persoane, 15 lei. Toți am lucrat la fel. Cumnata mea a lucrat și ea acolo. Nu a primit decât 15 lei din 30 de lei de fiecare persoană în parte. Plus multe alte persoane.
Nu vă spun că la ora actuală, noi ca și sportivi, nu avem acces la demonstrații, fie ele Guvernamentale sau Non-Guvernamentale.
Exemplu de refuz: Magia Culorilor. L-am întrebat dacă putem să facem și noi o demonstrație de Parkour și a spus că nu suntem bineveniți. Am înțeles acest lucru. Dl. Director Constantin de la Cinema Galax, la fel. Comunițti ce pot să spun. Eram odată în parc la catedrală și ne dădeam peste cap, bineînțeles în mijloc de siguranță, adică saltea... erau niște prieteni de ai lui care ne-au apreciat și le-au plăcut cea ce facem noi și vine Roșca la noi și ne spune ca să nu mai sărim pe iarbă, băi ești nebun!? Păi vii și îmi spui tu să nu mai fac o astfel de mișcare când eu fac de 19 ani și sunt în conformitate cu legea și protejat de legea constituției în România. Am acte băieții mei, fie cine o fii la conducere, sunt singurul înregistrat de către Federația Internațională de Parkour ( WFPF ). Dacă mai veniți cu texte de genul acesta la mine, vă târăsc pe absolut toți pe ușile tribunalelor și cer și despăgubiri. Eu care sunt singurul din România care a promovat orașul la absolut toate posturile și ziarele din România, voi nesimțiților, nu ați făcut absolut nimic pentru comunitatea noastră sportivă, să vă fie rușine de la primar, la absolut toți directori.
J:
(16 Martie 2020, 14:30)
Ce vorbiți mă! Ce coincidență, miile de flori au apărut exact când era ,,profesionistul'' mare director. Au săpat și cei din fam. lui (m, t & f)?
Asociatia 35 MB6:
(16 Martie 2020, 13:33)
Florile, trandafirii, pomii din fata blocului MB6 sunt plantate de catre locatarii( pensionarii) care locuiesc in Bl.MB6, sc. B.
Da, avem locatari carora le place frumosul, isi ocupa timpul infrumusetand spatiul verde.... Consideram ca este un gest normal.
Nu mai aruncati cu noroi, nu mai faceti acuzatii fara sa stiti adevarul!  
cetatean:
(16 Martie 2020, 10:03)
pt. Julieta......in fata blocului mb6, au sapat pensionarii din scara B / domnul Rosca locuieste la sc. D/ verificati, doamna!? era o pensionara sapa cu tesla vara trecuta avand probleme de sanatate/nu mai bateti campii / 

Bureti chinezesti:
(16 Martie 2020, 07:30)
Cum sa nu se agite pentru postul si banutii oferiti pe tava de primar?Ce cirma il va mai plati cu asa salarii si beneficii,angajandu-l pe bune?A fost sansa vietii lui si va reveni doar cu psdul la putere,adica politic adica nu pe capacitate.
eu:
(15 Martie 2020, 18:31)
baaaa.....ai fost numit si destituit! vrei sa revii in functie? ce sa faci tu ma, acolo? vezi-ti de treaba ta! sau ...habar nu ai care este aia?
angajat DADP:
(15 Martie 2020, 10:27)
Normal era ca aceeasi"comisie" ce a inchis ochii la plagiat sa il inlature. Oare cati tineri sunt angajati directori"la stat"daca nu sunt favorizati de psd?Desigur,tineri pregatiti,cu proiecte printate ordonat,indosariate,nu oricum.Cam toti clientii cu patron cu tot din fostul"white spot"sunt azi angajati model,cu neveste pe state de plata tot"la stat". E bine in orasul nostru!!Lasa V. ca revine Damcila la putere si le aratati voi astora ce au fugit de partidul care i-a promovat!Vei fi numit la DADP cu decret,pe viata!
@Haiduc :
(14 Martie 2020, 15:51)
PS : Acum nu mai este ca pe vremuri, sa iei 200 de ha in jurul orasului si sa nu faci plata catre cel care ti-a facut pomana. ;)
@haiduc:
(14 Martie 2020, 15:47)
Asta e Vali, baiatul lui tata, te-ai suparat, dar cine te-a cocotat in functia asta, te-a si dat jos. De ce te superi, asta e jocul in care te-ai bagat : jmecheri, comisioane platite, baute, mese cu cine trebuie, combinatii, oameni de ultima speță. Îți urez viata lungă dar începi si fa ce trebuie pentru orasul asta.
Julieta:
(14 Martie 2020, 13:37)
R a ajuns director pe ce competentă ? Ce a făcut cât a ,,lucrat''' ? A plantat multe flori in fata blocului unde locuiește cu părinții, din mila lor și lângă spălătoria auto a fam. In restul timpului s-a plimbat cu mașina instituției la diverse baruri. Orașul arată ca după bombardament. I-a făcut cineva acestui individ vreo evaluare a competentelor și a managementului instituției ? Dacă lucra la privat era dat afara și de sr.
Ggg:
(13 Martie 2020, 19:09)
Ce proiecte știe sa facă maimuțoiul de (...)? Chiar a fost o gluma numirea acestui individ ca director. Poate ne spune, el sau (...) pe unde a lucrat și ce expertiza are pt funcția de director. Așa oraș, așa primar, așa director (Directore). Este director pus pe relațiile jigodiei de (...), alt analfabet cu aere de vedeta. Sictir nemernicilor!
cetatean:
(13 Martie 2020, 19:09)
Terminati cu prostii de (...) si (...). Ambii ar trebui sa plateasca pentru prostiile facute, noroc ca reprezentantii Camerei de Conturi Ialomita sunt niste habarnisti si nu vad prostiile acestor incompetenti .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Mar 2020
173 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(357 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(172 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(115 vizualizări - 0 comentarii)


4

Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)


9

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(199 vizualizări - 0 comentarii)


10
Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(466 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


13

ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(197 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(487 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Coș de fum, cuprins de flăcări

Locatarii unui imobil din localitatea Maia au trecut duminică, 22 martie 2020, prin clipe de panică. Totul din cauza unui incendiu care a cuprins coșul de fum al centralei termice, pe care oamenii o foloseau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


ONRC: Se suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului, în sensul depunerii declarației privind beneficiarul real, se suspendă din cauza epidemiei provocată de noul Coronavirus. Suspendarea vizează întreaga ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:30
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Conducea în stare de ebrietate

Polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența buturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager, acesta a indicat o ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Șofer de ocazie la 16 ani

Un minor de 16 ani din comuna Bărbulești i-a pus pe jar pe polițiștii din zonă. Acesta a furat un automobil și a făcut câteva ture prin localitate. Pentru a fi oprit, polițiștii au instituit filtre și l ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prinși la volanul mașinilor pe care le-au furat

Doi tineri de 19 și 28 de ani, din localitățile Adâncata și Manasia, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic, pe data de 19 martie 2020, la volanul unor automobile pe care le-au ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Circula pe drumurile publice cu viteză ilegală

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal unui cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat conducând pe drumurile publice cu viteză prea mare. El a fost tras pe dreapa în ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 14:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru protejarea angajaților din fermele zootehnice

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează administratorii fermelor de animale din județ cu privire la implementarea unor măsuri de autoprotecție a angajaților. Astfel ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2020, 12:55
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Filosoful în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei noi în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Un cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Un om de bine în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! PSD ist în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Minciuni în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Minciuna totala în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei Minciuni... în Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei @... în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița ilie în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Ion în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Parpanghel Antonescu în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Slobozia în Consiliul Județean Ialomița alocă noi fonduri pentru combaterea COVID-19 Darius G în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Etnia!!!! în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare Cetatean în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare disoluție în Marian Neacșu decide viitorul politic al județului GUVID 19 în Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice! Irina în Comunitatea romă din Căzănești se pregătește să iasă din izolare STIMATE D LE PRIMAR... în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...