Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Primul caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Autoritățile din Ialomița au confirmat în seara zilei de duminică, 15 martie 2020, primul caz de infecție cu noul Coronavirus din județ. Este vorba despre o tânără, de 28 de ani, aflată în Centrul de carantină din stațiunea Amara. Pacienta va fi transportată cu izoleta la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.

30 persoane aflate în carantină Potrivit informațiilor, tânăra de 28 de ani a ajuns în Centrul de carantină deschis în stațiunea Amara în data de 13 martie 2020. Potrivit procedurilor, acesteia i-au fost făcute teste pentru depistarea infecției cu noul Coronavirus. Rezultatul a sosit în seara zilei de duminică, 15 martie a.c., și a fost pozitiv. Ea a fost preluată cu izoleta și transportată la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. Se pare că aceasta nu era singură în cameră, ci cu încă o femeie. Respectiva persoană a fost mutată într-o altă cameră, iar încăperea a fost dezinfectată. În momentul de față în Centrul de carantină de la Amara se află 30 de persoane. De asemenea, alți 100 de ialomițeni sunt izolați la domiciliu.

15 Martie 2020, 20:10 (6031 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița
Ialomița: Spitalele suport COVID-19 au nevoie de medici

Comentariile cititorilor:


taxatorul:
(20 Martie 2020, 08:23)
Polemica asta poate va duce totusi la ceva...insa, diaspora este vazuta diferit de fiecare dintre noi. Cu voia dvs. stimate cetatean (care consideri ca te-am jignit, de rang 2,3...nici vorba de asa ceva) Se pare ca in diaspora exista pe de o parte oameni cinstiti care muncesc legal in tarile adoptive, au invatat sa respecte regulile, legile si in general tot ceea ce este mai bun in occident, iar pe de alta parte, oameni certati cu legea, acei "ambasadori" rromi, cocalari, prostituate, proxeneti, bombardieri, din cauza carora toti romanii sunt considerati tigani. Dupa cate vad eu pe la stiri si in mediul online, se pare ca acum se repatriaza doar "valorile" adica aia care nu mai au obiectul muncii care consta in cersit pe strazi, furat, inselat, talharit, prostitutie. Diaspora care isi vede de treaba ei a ramas pe pozitie in tarile adoptive. Isi continua viata acolo dupa noile reguli impuse, circula doar la munca si sa se aprovizioneze; nu vin in Romania. In schimb vedem cetele de rromi cum se intorc in satele lor din Romania si fac toate nenorocirile cu care sunt obisnuiti. Nu inteleg de ce te-ai ofuscat asa de tare si care e legatura cu mitingul diasporei. La acel miting au fost oameni pasnici care au venit sa spuna politicienilor corupti din Romania sa nu ne mai fure si sa nu ne mai trateze ca pe cetateni de rang 2, 3 cum zici tu. Nu-i confunda cu huliganii platiti din galeriile de fotbal ale cuiva care au avut scopul de a sparge protestul. Tu singur te cataloghezi inferior diasporei. Iar in acceptiunea ta, toti cei care muncesc legal in afara trebuiau sa nu fi plecat din Romania si sa faca mai exact ce? Gaseau de munca aici, aveau un sistem de sanatate decent, erau tratati civilizat aici. Eu cred ca nu si bine au facut ca au plecat. Observ ca tie ti se pare normal sa muncesti aici, iar din munca ta sa ne fure politicienii, primarii, sa intreti asistati social, rromi si alte putori.
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 14:43)
ERATĂ - este vorba de VALI, nu de Viorel !!!
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 14:32)
(continuare par.2)...să existe categorii de populație de RANG SUPERIOR (diaspora) iar cei care locuiesc și muncesc în țară sunt cetățeni de rang doi, trei, cu niște argumente propagandistice de ordin general încât în expunerea ta este un talmeș-balmeș evident! Chiar dacă Viorel înfierează în stilul său anuminte aspecte din comportamentul actual al celor din DIASPORA ROMÂNEASCĂ în contextul pandemiei generată de Covid-19, BRAVO lui că are curajul să spună acest lucru fiindcă a înțeles că REALITATEA atăt trecută cât și cea prezentă impune observațiile lui. EL nu vrea să fie cetățean de rang inferior și are DREPTATE. Dacă tu, „taxatorule” și cei care gândesc ca tine referitor la diaspora vreți să fiți CETĂȚENI DE RANG INFERIOR, este treaba voastră!? Dacă n-am reușit să te conving, citește articolul: „România între două calamități: epidemia COVID-19 și deficitul de a înțelege  și solidaritate”, apărut în Ev. zilei în data de 18-03-2020 semnat de Mircea Bertea. Dacă nici din lecturarea acestui articol nu înțelegi nimic, rămâi un „cetățean de rang inferior” al acestei țări! Doamne ferește ca după situația aceasta foarte complicată și grea cu virusul gripal, DIASPORENII NEMULȚUMIȚI de actualul Guvern să genereze un nou „10-august”!? Sper să nu participi la așa ceva!!
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 13:55)
Desigur, nu am pretenția că sunt singurul care știe foarte bine ce înseamnă DIASPORA și cum să ne raportăm față de aceasta, noi ceilalți care nu facem parte din această categorie! Pe înțelesul tuturor DIASPORA este un grup etnic aflat în afară granițelor țării de origine. Totuși, denumirea în sine vine de la totalitatea comunităților evreiști dispersate în afara Palestinei. Cei care știu ce s-a întâmplat cu populația evreiască în cursul istoriei mai îndepărtate și chiar a celei mai recente, nu pot face o asemănare între DIASPORA EVREIASCĂ și DIASPORA ACTUALĂ, deoarece există diferențe enorme între acestea. În momentul de față există DIASPORĂ pentru toate țările civilizate de pe planeta PĂMÂNT, dar nu peste tot în lume aceasta este privită la fel, existând o serie de STANDARDE politice și sociale foarte diferite. O primă observație fără iz filozofic este că toți locuitorii de pe planeta noastră (diaspora și populația stabilă) sunt PĂMÂNTENI! Referitor la DIASPORA ROMÂNEASCĂ și mă refer numai la cea formată din cei care muncesc în străinătate, cu sau fără contracte de muncă,perioade mai scurte sau lungi, după care revin în țară, au într-un procent destul de mare, niște particularități aparte: 1.nu își iubesc țara, ba chiar o urăsc atât pe ea cât și pe cetățenii care au rămas acasă! 2.afișează o atitudine superioară, lipsită de cele mai elementare reguli de bun simț, ignorând cu bună știință respectarea normelor sociale, administrative și de conduită civică, generale și specifice țării noastre. 3.beneficiază de avantaje politice care exced celor autohtone (vot prin corespondență, trei zile alocate procesului de votare, un număr de parlamentari aleși pentru Parlamentul României peste numărul prevăzut în Constituția României ș.a.m.d.). 4.fără să cunoască și să suporte situația social-economică a țării acordă votul lor în așa fel încât avantajează întotdeauna și decisiv o anume forță politică din România. Taxatorule, ne taxezi pe noi cei care încercăm să spunem că nu trebuie
taxatorul:
(17 Martie 2020, 08:24)
Scuze pentru off topic, dar asta cu diaspora ca nu platesc taxe si impozite aici...si n-au mancat salam cu soia...e cam trasa de par. Pare a fi lansata de pesedisti. Au platit taxe cat au lucrat in Romania, iar impozit pe proprietatile inca detinute aici sigur platesc. In schimb, tiganii nu platesc nimic, nici impozit pe locuinte, nici sa cotizeze la sistemul de sanatate, pensii, somaj, etc., dar primesc din banii nostri ajutor social (indiferent ca unii sunt milionari in euro). Scopul ajutorului social este sa beneficieze de asistenta medicala gratuita (pentru toata familia aia numeroasa de 10 puradei). Apoi mai sunt si multi romani asistati social - aia care sunt parodiati in celebra comedie Las Fierbinti - harnicii aia de stau la bodega cu tuica-n nas toata ziua. Mai sunt alte categorii de asistati social, din aia cu gulere albe, care ne fura asa cum respira, dar sunt iertati de datoriile catre stat. Asa ca dragilor viteji, inainte sa va revoltati impotriva amaratilor care au plecat din Romania in cautarea unui trai mai bun, ar fi corect sa va revoltati impotriva celor pe care vi i-am aratat mai sus! Romanasii astia de muncesc pe afara platesc oricum impozite in tarile unde sunt si mai trimit si bani in Romania, ajutandu-si familiile ramase aici. Dar asistatii social nu au platit si nici nu vor plati nimic, noi in platim pe ei. Ne plangem ca a venit toata diaspora peste noi (aia 4-5 milioane plecati??)  Cred ca doar ciumatii aia de nu-i sufera si s-au bucurat ca au fost gazati la protestul din 10 august au lansat tema asta, ca sa ne dezbine si mai mult. Pana acum a curs lapte si miere in tara noastra, iar in spitale eram tratati regeste, iar acum amaratii 100, 200, care poate nu mai au de munca prin strainatate s-au intors si sunt de vina pentru tot. Autoritatile noastre care a o mia oara ne mint ca avem de toate si totul e sub control, cam pe unde le incadram? Populism, diletantism, mitomani?
@Vali:
(16 Martie 2020, 22:33)
"Iresponsabilii care au venit din zonele cu virusi si nu iau masuri de protectie a celorlalti cetateni care platesc taxe si impozite in aceasta tara"..Apropo, ANAF raporteaza ca a reusit sa colecteze in 2018 doar 27,5% taxe si impozite(si 25% in 2017). Deci peste 70% din cetatenii Romaniei fenteaza statul . Si-atunci, care sunt iresponsabilii care trebuie sa faca puscarie?
anonymus:
(16 Martie 2020, 21:59)
@Vali oriunde exista ignoranti, nu avem cum sa scapam de ei, dar putem sa facem ceva in sensul asta. Daca stii concret despre cine e vorba, anunta politia, aici e vorba de o problema serioasa si daca nu actionezi, devii oarecum si tu partas. Nu vreau sa fac pe moralistul, si eu fac multe lucruri gresit, pentru ca e o situatie cu care nu m-am mai confruntat, dar incerc sa nu ma pierd cu firea, e foarte important in momentele astea.
Vali:
(16 Martie 2020, 17:58)
Nu aruncam vina. Vina este a iresponsabililor care au venit din zonele cu virus și nu au luat masurile de izolare pt protecția lor și celorlați cetățeni care plătesc impozite și taxe în aceasta tara. Sau întors majoritatea celor care lucrau la negru și acum vor sa aibă grija statul roman de ei. Un exemplu clar, azi un cetățean venit din Italia într-o comuna din Ialomița aflat în izolare de 2 zile, umbla prin sat sa mai rezolve niște treaba. Ar trebuii pușcărie pt astfel de personaje, pt ca amenda nu o sa plătească niciodată.
anonymus:
(16 Martie 2020, 12:49)
Aceeasi atitudine proasta, ca de fiecare data, stim sa aruncam vina, in loc sa gasim o solutie pentru rezolvarea situatiei sau ameliorarea ei. Credeti ca doar romanii intorsi din strainatate dau dovada de ignoranta? Priviti cum stateau oamenii la cozi ca sa intre in baruri, ieri, in New York. Faceti ce puteti ca sa limitati imprastierea acestui virus, faceti voluntariat, sprijiniti comunitatea, combateti distribuirea de informatii false, asta conteaza acum. Unii abia asteptau sa gaseasca un motiv pentru ca sa arunce cu rahat pe o intreaga categorie de oameni, fac pe moralistii fara sa se intrebe, oare ei cum ar fi reactionat in fata pericolului?
#dadreaptacupaine:
(16 Martie 2020, 10:37)
Rares ruj roz multumeste  diasporei si pentru  #mumubatrani. Noi nu!
Apropo de diaspora:
(16 Martie 2020, 10:34)
Romanii plecati la munca in UE au trimis anual in tara 5-6 miliarde de euro fapt ce a ajutat economia tarii enorm, sustinand leul in fata monedei euro. O sa vedem in curand cum lipsa acestor bani veniti din afara (la care se va adauga incetinirea economiei interne din cauza pandemiei) se va reflecta in scumpirile fara precedent  si la prabusirea leului. Asa ca mai usor cu naduful degeaba pe altii..
diaspora:
(16 Martie 2020, 10:28)
Bravo vali! Care diaspora a venit acasa? cateva amarate care ingrijeau babe prin italia, sau spania? li s-a inbolnavit sau poate le-a murit "obiectul muncii" din strainatate si nu au mai avut unde sa stea, sau din ce sa se intretina si s-au intors la saracia de acasa. Vina lor este daca nu au anuntat ca vin dintr-o zona afectata de covid19, sau au mintit pentru a nu fi bagate in carantina, astfel ca infecteaza si pe altii din pacate. Dar nu vad sa fie un fenomen de masa venirea diasporei. Dimpotriva, cei mai multi au ramas in tarile lor adoptive, in care exista un sistem medical mult mai eficient decat al nostru. Pe de alta parte, vedem la stiri ca pacientul cu nr. 17, militianul angajat la primaria bucuresti s-a intors bolnav din plimbarea cu amanta in israel si a imbolnavit cel putin 20 de persoane, ascunzand adevarul. Tot diasporeni sunt numiti si numerosii tigani plecati la praduit si cersit prin occident. Nemaiavand voie sa stea pe strazi la furat/cersit, ia ghiciti unde se intorc? Cam repede plecati dupa fenta, uitandu-va la anumite tembeliziuni; mai bine va intrebati daca avem destule spitale si daca pot face fata situatiei actuale, in conditiile in care, pana la inceputul actualei crize trebuia sa-ti aduci de acasa pana si o banala aspirina daca era internet in spitalele din tara. Tot asa de bine puteti sa intrebati ciuma rosie de ce nu a facut cele 8 spitale regionale pana in 2020, dar a pompat banii in mega catedrala neamului, iar pe ciuma galbeno-portocalie (pnl-covid) cum naiba a facut preventie de a ajuns un senator pnl sa inchida guvernul si parlamentul!
Bravo Vali:
(16 Martie 2020, 08:36)
Are dreptate Vali! Părerea mea e că nu s-au testat cât ar fi trebuit.
Vali:
(16 Martie 2020, 08:10)
Dacă ii întrebai pe,, frații noștri" din Italia acum 3 luni dacă ar revenii în România, spuneau ca niciodată. Ca aici salariile sunt de rahat, sistemul medical la fel, chiar și cei care am ales sa rămânem sa muncim în România, sa plătim taxe aici. Cu toate astea ați dat navala mai ceva ca turcii când străinii v-au gonit și ați reușit să îmbolnăviți pe cei ce va așteptau acasă. Este opțiunea și dreptul vostru sa veniți în România, dar trebuia sa fiți conștienți de pericolul la care expuneți pe toată lumea și sa fi stat dracu în casa perioada recomandata de autorități de izolare. Nu, ați ales sa veniți sa stați la grătare cu neamurile, sa stați la scara cu vecinii, ca dacă vii din diaspora ești smecher și nu ai de ce sa respecți regulile acestei tari.
Pentru Aly:
(15 Martie 2020, 21:58)
A fost preluata direct de la vama

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 13 Iul 2020
345 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(165 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(320 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(232 vizualizări - 0 comentarii)


9

Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


10

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


12
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(307 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(176 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(796 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...