Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Primul caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Autoritățile din Ialomița au confirmat în seara zilei de duminică, 15 martie 2020, primul caz de infecție cu noul Coronavirus din județ. Este vorba despre o tânără, de 28 de ani, aflată în Centrul de carantină din stațiunea Amara. Pacienta va fi transportată cu izoleta la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.

30 persoane aflate în carantină Potrivit informațiilor, tânăra de 28 de ani a ajuns în Centrul de carantină deschis în stațiunea Amara în data de 13 martie 2020. Potrivit procedurilor, acesteia i-au fost făcute teste pentru depistarea infecției cu noul Coronavirus. Rezultatul a sosit în seara zilei de duminică, 15 martie a.c., și a fost pozitiv. Ea a fost preluată cu izoleta și transportată la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. Se pare că aceasta nu era singură în cameră, ci cu încă o femeie. Respectiva persoană a fost mutată într-o altă cameră, iar încăperea a fost dezinfectată. În momentul de față în Centrul de carantină de la Amara se află 30 de persoane. De asemenea, alți 100 de ialomițeni sunt izolați la domiciliu.

15 Martie 2020, 20:10 (5470 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița
Un nou deces înregistrat în focarul COVID-19 din Țăndărei

Comentariile cititorilor:


taxatorul:
(20 Martie 2020, 08:23)
Polemica asta poate va duce totusi la ceva...insa, diaspora este vazuta diferit de fiecare dintre noi. Cu voia dvs. stimate cetatean (care consideri ca te-am jignit, de rang 2,3...nici vorba de asa ceva) Se pare ca in diaspora exista pe de o parte oameni cinstiti care muncesc legal in tarile adoptive, au invatat sa respecte regulile, legile si in general tot ceea ce este mai bun in occident, iar pe de alta parte, oameni certati cu legea, acei "ambasadori" rromi, cocalari, prostituate, proxeneti, bombardieri, din cauza carora toti romanii sunt considerati tigani. Dupa cate vad eu pe la stiri si in mediul online, se pare ca acum se repatriaza doar "valorile" adica aia care nu mai au obiectul muncii care consta in cersit pe strazi, furat, inselat, talharit, prostitutie. Diaspora care isi vede de treaba ei a ramas pe pozitie in tarile adoptive. Isi continua viata acolo dupa noile reguli impuse, circula doar la munca si sa se aprovizioneze; nu vin in Romania. In schimb vedem cetele de rromi cum se intorc in satele lor din Romania si fac toate nenorocirile cu care sunt obisnuiti. Nu inteleg de ce te-ai ofuscat asa de tare si care e legatura cu mitingul diasporei. La acel miting au fost oameni pasnici care au venit sa spuna politicienilor corupti din Romania sa nu ne mai fure si sa nu ne mai trateze ca pe cetateni de rang 2, 3 cum zici tu. Nu-i confunda cu huliganii platiti din galeriile de fotbal ale cuiva care au avut scopul de a sparge protestul. Tu singur te cataloghezi inferior diasporei. Iar in acceptiunea ta, toti cei care muncesc legal in afara trebuiau sa nu fi plecat din Romania si sa faca mai exact ce? Gaseau de munca aici, aveau un sistem de sanatate decent, erau tratati civilizat aici. Eu cred ca nu si bine au facut ca au plecat. Observ ca tie ti se pare normal sa muncesti aici, iar din munca ta sa ne fure politicienii, primarii, sa intreti asistati social, rromi si alte putori.
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 14:43)
ERATĂ - este vorba de VALI, nu de Viorel !!!
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 14:32)
(continuare par.2)...să existe categorii de populație de RANG SUPERIOR (diaspora) iar cei care locuiesc și muncesc în țară sunt cetățeni de rang doi, trei, cu niște argumente propagandistice de ordin general încât în expunerea ta este un talmeș-balmeș evident! Chiar dacă Viorel înfierează în stilul său anuminte aspecte din comportamentul actual al celor din DIASPORA ROMÂNEASCĂ în contextul pandemiei generată de Covid-19, BRAVO lui că are curajul să spună acest lucru fiindcă a înțeles că REALITATEA atăt trecută cât și cea prezentă impune observațiile lui. EL nu vrea să fie cetățean de rang inferior și are DREPTATE. Dacă tu, „taxatorule” și cei care gândesc ca tine referitor la diaspora vreți să fiți CETĂȚENI DE RANG INFERIOR, este treaba voastră!? Dacă n-am reușit să te conving, citește articolul: „România între două calamități: epidemia COVID-19 și deficitul de a înțelege  și solidaritate”, apărut în Ev. zilei în data de 18-03-2020 semnat de Mircea Bertea. Dacă nici din lecturarea acestui articol nu înțelegi nimic, rămâi un „cetățean de rang inferior” al acestei țări! Doamne ferește ca după situația aceasta foarte complicată și grea cu virusul gripal, DIASPORENII NEMULȚUMIȚI de actualul Guvern să genereze un nou „10-august”!? Sper să nu participi la așa ceva!!
Cetățean de rangul doi, trei..:
(19 Martie 2020, 13:55)
Desigur, nu am pretenția că sunt singurul care știe foarte bine ce înseamnă DIASPORA și cum să ne raportăm față de aceasta, noi ceilalți care nu facem parte din această categorie! Pe înțelesul tuturor DIASPORA este un grup etnic aflat în afară granițelor țării de origine. Totuși, denumirea în sine vine de la totalitatea comunităților evreiști dispersate în afara Palestinei. Cei care știu ce s-a întâmplat cu populația evreiască în cursul istoriei mai îndepărtate și chiar a celei mai recente, nu pot face o asemănare între DIASPORA EVREIASCĂ și DIASPORA ACTUALĂ, deoarece există diferențe enorme între acestea. În momentul de față există DIASPORĂ pentru toate țările civilizate de pe planeta PĂMÂNT, dar nu peste tot în lume aceasta este privită la fel, existând o serie de STANDARDE politice și sociale foarte diferite. O primă observație fără iz filozofic este că toți locuitorii de pe planeta noastră (diaspora și populația stabilă) sunt PĂMÂNTENI! Referitor la DIASPORA ROMÂNEASCĂ și mă refer numai la cea formată din cei care muncesc în străinătate, cu sau fără contracte de muncă,perioade mai scurte sau lungi, după care revin în țară, au într-un procent destul de mare, niște particularități aparte: 1.nu își iubesc țara, ba chiar o urăsc atât pe ea cât și pe cetățenii care au rămas acasă! 2.afișează o atitudine superioară, lipsită de cele mai elementare reguli de bun simț, ignorând cu bună știință respectarea normelor sociale, administrative și de conduită civică, generale și specifice țării noastre. 3.beneficiază de avantaje politice care exced celor autohtone (vot prin corespondență, trei zile alocate procesului de votare, un număr de parlamentari aleși pentru Parlamentul României peste numărul prevăzut în Constituția României ș.a.m.d.). 4.fără să cunoască și să suporte situația social-economică a țării acordă votul lor în așa fel încât avantajează întotdeauna și decisiv o anume forță politică din România. Taxatorule, ne taxezi pe noi cei care încercăm să spunem că nu trebuie
taxatorul:
(17 Martie 2020, 08:24)
Scuze pentru off topic, dar asta cu diaspora ca nu platesc taxe si impozite aici...si n-au mancat salam cu soia...e cam trasa de par. Pare a fi lansata de pesedisti. Au platit taxe cat au lucrat in Romania, iar impozit pe proprietatile inca detinute aici sigur platesc. In schimb, tiganii nu platesc nimic, nici impozit pe locuinte, nici sa cotizeze la sistemul de sanatate, pensii, somaj, etc., dar primesc din banii nostri ajutor social (indiferent ca unii sunt milionari in euro). Scopul ajutorului social este sa beneficieze de asistenta medicala gratuita (pentru toata familia aia numeroasa de 10 puradei). Apoi mai sunt si multi romani asistati social - aia care sunt parodiati in celebra comedie Las Fierbinti - harnicii aia de stau la bodega cu tuica-n nas toata ziua. Mai sunt alte categorii de asistati social, din aia cu gulere albe, care ne fura asa cum respira, dar sunt iertati de datoriile catre stat. Asa ca dragilor viteji, inainte sa va revoltati impotriva amaratilor care au plecat din Romania in cautarea unui trai mai bun, ar fi corect sa va revoltati impotriva celor pe care vi i-am aratat mai sus! Romanasii astia de muncesc pe afara platesc oricum impozite in tarile unde sunt si mai trimit si bani in Romania, ajutandu-si familiile ramase aici. Dar asistatii social nu au platit si nici nu vor plati nimic, noi in platim pe ei. Ne plangem ca a venit toata diaspora peste noi (aia 4-5 milioane plecati??)  Cred ca doar ciumatii aia de nu-i sufera si s-au bucurat ca au fost gazati la protestul din 10 august au lansat tema asta, ca sa ne dezbine si mai mult. Pana acum a curs lapte si miere in tara noastra, iar in spitale eram tratati regeste, iar acum amaratii 100, 200, care poate nu mai au de munca prin strainatate s-au intors si sunt de vina pentru tot. Autoritatile noastre care a o mia oara ne mint ca avem de toate si totul e sub control, cam pe unde le incadram? Populism, diletantism, mitomani?
@Vali:
(16 Martie 2020, 22:33)
"Iresponsabilii care au venit din zonele cu virusi si nu iau masuri de protectie a celorlalti cetateni care platesc taxe si impozite in aceasta tara"..Apropo, ANAF raporteaza ca a reusit sa colecteze in 2018 doar 27,5% taxe si impozite(si 25% in 2017). Deci peste 70% din cetatenii Romaniei fenteaza statul . Si-atunci, care sunt iresponsabilii care trebuie sa faca puscarie?
anonymus:
(16 Martie 2020, 21:59)
@Vali oriunde exista ignoranti, nu avem cum sa scapam de ei, dar putem sa facem ceva in sensul asta. Daca stii concret despre cine e vorba, anunta politia, aici e vorba de o problema serioasa si daca nu actionezi, devii oarecum si tu partas. Nu vreau sa fac pe moralistul, si eu fac multe lucruri gresit, pentru ca e o situatie cu care nu m-am mai confruntat, dar incerc sa nu ma pierd cu firea, e foarte important in momentele astea.
Vali:
(16 Martie 2020, 17:58)
Nu aruncam vina. Vina este a iresponsabililor care au venit din zonele cu virus și nu au luat masurile de izolare pt protecția lor și celorlați cetățeni care plătesc impozite și taxe în aceasta tara. Sau întors majoritatea celor care lucrau la negru și acum vor sa aibă grija statul roman de ei. Un exemplu clar, azi un cetățean venit din Italia într-o comuna din Ialomița aflat în izolare de 2 zile, umbla prin sat sa mai rezolve niște treaba. Ar trebuii pușcărie pt astfel de personaje, pt ca amenda nu o sa plătească niciodată.
anonymus:
(16 Martie 2020, 12:49)
Aceeasi atitudine proasta, ca de fiecare data, stim sa aruncam vina, in loc sa gasim o solutie pentru rezolvarea situatiei sau ameliorarea ei. Credeti ca doar romanii intorsi din strainatate dau dovada de ignoranta? Priviti cum stateau oamenii la cozi ca sa intre in baruri, ieri, in New York. Faceti ce puteti ca sa limitati imprastierea acestui virus, faceti voluntariat, sprijiniti comunitatea, combateti distribuirea de informatii false, asta conteaza acum. Unii abia asteptau sa gaseasca un motiv pentru ca sa arunce cu rahat pe o intreaga categorie de oameni, fac pe moralistii fara sa se intrebe, oare ei cum ar fi reactionat in fata pericolului?
#dadreaptacupaine:
(16 Martie 2020, 10:37)
Rares ruj roz multumeste  diasporei si pentru  #mumubatrani. Noi nu!
Apropo de diaspora:
(16 Martie 2020, 10:34)
Romanii plecati la munca in UE au trimis anual in tara 5-6 miliarde de euro fapt ce a ajutat economia tarii enorm, sustinand leul in fata monedei euro. O sa vedem in curand cum lipsa acestor bani veniti din afara (la care se va adauga incetinirea economiei interne din cauza pandemiei) se va reflecta in scumpirile fara precedent  si la prabusirea leului. Asa ca mai usor cu naduful degeaba pe altii..
diaspora:
(16 Martie 2020, 10:28)
Bravo vali! Care diaspora a venit acasa? cateva amarate care ingrijeau babe prin italia, sau spania? li s-a inbolnavit sau poate le-a murit "obiectul muncii" din strainatate si nu au mai avut unde sa stea, sau din ce sa se intretina si s-au intors la saracia de acasa. Vina lor este daca nu au anuntat ca vin dintr-o zona afectata de covid19, sau au mintit pentru a nu fi bagate in carantina, astfel ca infecteaza si pe altii din pacate. Dar nu vad sa fie un fenomen de masa venirea diasporei. Dimpotriva, cei mai multi au ramas in tarile lor adoptive, in care exista un sistem medical mult mai eficient decat al nostru. Pe de alta parte, vedem la stiri ca pacientul cu nr. 17, militianul angajat la primaria bucuresti s-a intors bolnav din plimbarea cu amanta in israel si a imbolnavit cel putin 20 de persoane, ascunzand adevarul. Tot diasporeni sunt numiti si numerosii tigani plecati la praduit si cersit prin occident. Nemaiavand voie sa stea pe strazi la furat/cersit, ia ghiciti unde se intorc? Cam repede plecati dupa fenta, uitandu-va la anumite tembeliziuni; mai bine va intrebati daca avem destule spitale si daca pot face fata situatiei actuale, in conditiile in care, pana la inceputul actualei crize trebuia sa-ti aduci de acasa pana si o banala aspirina daca era internet in spitalele din tara. Tot asa de bine puteti sa intrebati ciuma rosie de ce nu a facut cele 8 spitale regionale pana in 2020, dar a pompat banii in mega catedrala neamului, iar pe ciuma galbeno-portocalie (pnl-covid) cum naiba a facut preventie de a ajuns un senator pnl sa inchida guvernul si parlamentul!
Bravo Vali:
(16 Martie 2020, 08:36)
Are dreptate Vali! Părerea mea e că nu s-au testat cât ar fi trebuit.
Vali:
(16 Martie 2020, 08:10)
Dacă ii întrebai pe,, frații noștri" din Italia acum 3 luni dacă ar revenii în România, spuneau ca niciodată. Ca aici salariile sunt de rahat, sistemul medical la fel, chiar și cei care am ales sa rămânem sa muncim în România, sa plătim taxe aici. Cu toate astea ați dat navala mai ceva ca turcii când străinii v-au gonit și ați reușit să îmbolnăviți pe cei ce va așteptau acasă. Este opțiunea și dreptul vostru sa veniți în România, dar trebuia sa fiți conștienți de pericolul la care expuneți pe toată lumea și sa fi stat dracu în casa perioada recomandata de autorități de izolare. Nu, ați ales sa veniți sa stați la grătare cu neamurile, sa stați la scara cu vecinii, ca dacă vii din diaspora ești smecher și nu ai de ce sa respecți regulile acestei tari.
Pentru Aly:
(15 Martie 2020, 21:58)
A fost preluata direct de la vama

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 08 Apr 2020
93 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(168 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(68 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(110 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(89 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1062 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(459 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(407 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(259 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(171 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(240 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
MIHAILA în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus JAIL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Gică Contra în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei EU în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Viva în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Cetățean al României în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Jandarmul în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus NOEL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...