Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Centrul de carantină de la Amara a devenit un focar de infecție!»

Primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu

«Centrul de carantină de la Amara a devenit un focar de infecție!»

DSP Ialomița: «Afirmațiile din spațiul public potrivit cărora imobilul utilizat pentru carantinare este un focar de infecție sunt false și tendențioase!»

Marți, 17 martie 2020, la orele 15,00, primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a făcut declarații șocante. În opinia sa, Centrul de carantină de la Amara este compromis, dat fiind faptul că persoanele aflate în carantină nu au respectat măsurile impuse de către autorități. Primarul Sloboziei a subliniat că singura soluție pentru protejarea populației o reprezintă autoizolarea și a susținut că este pregătit să ia măsuri drastice împotriva celor care încalcă deciziile Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Declarații șocante Adrian Mocioniu susține că are informații privind încălcarea condițiilor de carantină din Centrul de la Amara, singurul deschis până acum la nivelul județului Ialomița. Potrivit declarațiilor sale, persoanele cazate în Centru au avut contact unele cu altele, încălcând astfel obligațiile impuse de către autorități. «Din informațiile pe care le dețin, acești oameni nu au respectat măsurile de carantină care li s-au impus! În opinia mea, Centrul de carantină de la Amara a devenit un focar de infecție! Vă spun asta în condițiile în care am fost prezent în 15 focare de epizootie, dintre care jumătate sunt comune oamenilor și animalelor...» a declarat, printre altele, Adrian Mocioniu. El a sugerat că responsabilitatea pentru situația din acest moment aparține Direcției de Sănătate Publică: «Cu un astfel de director este foarte greu să ții situația sub control!».

Măsuri de securitate extinse la Slobozia În cadrul conferinței de presă au fost prezentate și măsurile adoptate de autorități pentru prevenirea riscurilor generate de apariția COVID-19. Astfel, la nivelul Primăriei Slobozia există 3 comisii care se ocupă de monitorizarea persoanelor izolate la domiciliu, achiziționarea de echipament necesar dezinfecției spațiilor publice din oraș și preluarea sesizărilor cetățenilor. În activitatea instituției sunt implicate Direcțiile din subordine, dar și Poliția Locală Slobozia. Primarul Sloboziei a subliniat că singura soluție eficientă pentru protejarea populației o reprezintă autoizolarea. El a făcut un apel public către populație solicitând respectarea măsurilor de prevenție impuse și a avertizat că este pregătit să sancționeze drastic cetățenii care nu respectă sau ignoră aceste măsuri.

DSP Ialomița: «Afirmațiile din spațiul public potrivit cărora imobilul utilizat pentru carantinare este un focar de infecție sunt false și tendențioase!»
În data de 17.03.2020, inspectorii sanitari din cadrul Serviciului de Control în Sănătate Publică al Direcției de Sănătate Publică Ialomița au efectuat o acțiune de verificare a condițiilor igienico-sanitare din locația în care sunt carantinate persoanele venite din zonele de transmitere extinsă a COVID-19, constatându-se următoarele:
-La etajul 1 al pavilionului A sunt cazate 21 de persoane carantinate, fiecare cameră are baie proprie, frigider, televizor, asigurându-se materiale de igienă personală și de curățenie în cantități suficiente;
-La etajul 1 al pavilionului B sunt cazate 5 persoane carantinate, fiind aceleași condiții ca în pavilionul A;
-La parterul pavilionului A sunt cazate 7 persoane sosite din aceeași localitate din Italia, în trei camere diferite, cu grupuri sanitare și baie separate pe sexe;
-Alimentația zilnică constituită din 3 mese pe zi se asigură în sistem catering, aceeași firmă asigurând și aprovizionarea cu apă plată îmbuteliată în cantitate suficientă;
-Asistența medicală continuă este asigurată prin personalul medical din cabinetele medicale școlare;
-La data controlului era în curs de efectuare dezinfecția holurilor din pavilioanele A și B, precum și a spațiului de cazare pentru cea de-a doua persoană depistată ca purtătoare de COVID-19;
-Pubelele cu deșeuri menajere provenite din alimentația zilnică și din îngrijirile personale, erau depozitate într-un loc special amenajat, închise, urmând a fi preluate zilnic de o firmă specializată pentru neutralizarea lor.
În urma verificărilor igienico-sanitare ale inspectorilor sanitari de stat din cadrul Serviciului de Control în Sănătate Publică al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, s-a constatat că locația în care se află centrul de carantină îndeplinește condițiile igienico-sanitare de funcționare, starea generală de carantină este corespunzătoare iar persoanele aflate în carantină s-au declarat mulțumite de condițiile de carantinare.
În concluzie, afirmațiile din spațiul public potrivit cărora imobilul utilizat pentru carantinare este un focar de infecție, sunt false și tendențioase, făcute în scopul alarmării nejustificate a populației. Invităm cetățenii județului Ialomița să se informeze numai din surse autorizate.

17 Martie 2020, 16:35 (6843 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei
Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail
Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Flory :
(23 Martie 2020, 21:16)
Dragilor, aveti impresia ca ne aude cineva? Doar stampila conteza! Ne mai miram de ce ne imbolnavim, de ce platim atatea taxe? De unde atatia bani pentru tratamentul romanilor veniti acasa acum, in plina pandemie? Sanatate!!!!!
Gaby:
(21 Martie 2020, 20:03)
Nu ie bine ca nu-i spital
Bogați pe spatele nostru:
(19 Martie 2020, 08:04)
Cei ce dețin hotele de ce nu ajuta cum o fac cei din spania ,italia pentru a pune la dispozitie camerele pentru izolare,carantină etc .Slobozia Amara sunt multe locați
Cetatean:
(18 Martie 2020, 18:16)
Dl.primar, ne poate spune, daca asistentele de la centru de carantina de la Amara sunt echipate corespunzător.Ca presupunem ca nu sunt cantonate acolo in permanenta.Ele isi fac tura si apoi pleaca acasa.In drum spre casa intra la magazine, intra in contact cu vanzatorii, cu vecinii. Prezintă pericol ptr.ele si ptr.noi, comunitatea! Ca am vazut pe fbk ca nu li se dau echipamente!Ca cereau DSP-ului echipamente, dezinfectanti!
Un analist:
(18 Martie 2020, 14:18)
Sa incercam sa analizam putin: Pe cei de la Paza ,de la scoli, care sunt in subordinea Primariei, de ce nu -i luati sa va ajute la controlul de la izolarea de la domiciliu? ( ca presupun ca au fost instruiti periodic, ca metode de paza si control).Ca in perioada asta scolile sunt inchise, cursurile suspendate! Asa cum inteleg, ca au fost detasati asistentii medicali de pe scoli in Centrul de Carantina-Amara! Politia Locala sa umble prin oras,sa faca controale, sa spuna la megafonul masinii: sa se stea in casa, sa nu mai umble pe strazi, ca niste inconstienti! DSP-ul sa bage in izolare, carantina obligatorie pe toti cei care vin din afara, indiferent, daca vin zona rosie, galbena, verde!
@Răduță Aurelian-Constantin:
(18 Martie 2020, 12:15)
Auzi cumetre, ai facut tu analiza solutiei sa stii cat de eficienta este, sau daca cumva e apa chioara si au bagat ca de obicei banii in buzunar ? Solutia cu care au dat e super buna, la fel de buna cum e si apa potabila in Slobozia, adica o mare BATJOCURA !
romi:
(18 Martie 2020, 10:31)
Abia a venit de la perfectionare,impreuna cu (...) si o grupa de colege, este de inteles ca a devenit cocos, a inceput sa il puna pe (...) sef de comisii sa cheltuiasca banii contribuuabilor, mai ales ca Iohanis le-a aruncat manusa sa cheltuiasca fara a tine cont de nici o lege.Trbuiesc refacute rezervele pentru urmatoarea perfectionare.
Răduță Aurelian-Constantin:
(18 Martie 2020, 10:08)
Foarte bine a făcut că a dat cu dezinfectant prin absolut tot orașul, aici măcar este de apreciat că mai distrug și ei din microbi. Am văzut cu ochii mei mașina de la DADP cu dezinfectant pe ea. Oricum CORONAVIRUS, nu este mai puternic decât gripa pe care noi o avem în România. Pandemia îi afectează doar pe cei cu probleme de sănătate. Oricum, mai dați cu soluții!!! Dar ce se întâmplă cu Armata Americană? Ce se întamplă cu tancurile prin orașe și țări!? Semne de întrebare, tratațiile ca atare.
@Marilena Mijea:
(18 Martie 2020, 09:59)
Un singur raspuns: important e faptul ca-mi platesc impozitele si taxele, achitandu-ma de obligatiile de cetatean al orasului,si  mai putin numele meu. Primarul si-a indeplinit oare promisiunile, si-a facut datoria de edil?
total incompetent:
(18 Martie 2020, 08:30)
Mai fecior, tu esti platit din banii nostrii sa te ocupi de administrarea eficienta si legala a Sloboziei. Habar nu ai de nimic, ai demonstrat asta in toti acesti ani. Macar acum ai mintea lucida si trimite toti politistii locali sa aplice intocmai prevederile legale privitoare la starea de necesitate impotriva noului virus. Sa mearga din spatiu comercial in spatiu comercial sa ii determine sa facea ceea ce trebuie pentru protejatea sanatatii populatiei si daca e cazul sa fie inchise : salile de jocuri de noroc, cofetarii, patiserii, covriigarii, frizerii-coafor dar si marile magazine mai ales cele alimentare unde se dau cosurile de plasitic si carucioarele din mana in mana fara sa fie dezinfectate !
Taxiurile sunt focare de infectie se plimba cu ele diversi dubiosi proaspat veniti in tara din zone infestate cu noul virus, din zona Tandarei vin multe masini cu numere straine (nu am nimic cu ei dar acestia nu respecta nimic din ceea ce se impune in aceasta perioada). Cine are obligatia sa ii verifice de unde au venit si ce risc potential pot avea asupra sanatatii populatiei ? Evident numai politia poate sa ii opreasca si sa verificea acest aspect.

Ai asa multe de facut pentru noi cei care iti platim salariul, iar dumneata administrezi treburile primeriei Slobozia ca un incompetent.
TRECI LA TREABA !
Of....:
(18 Martie 2020, 08:20)
Ex: barbat , aprox.50 ani  a venit duminica din Franta. A fost  pe la toate instituttiile sa anunte ca a fost in strainatate :DSP, medic de familie, a sunat la un nr de tel dat de la DSP.....toti i au zis sa se duca la munca ca nu are nimic. A fost intrebat daca are febra . Atat ! A umblat toata ziua inre institutii  ,. nici macar nu i au zis sa stea izolat la domiciliu.  Aseara era in parc se juca cu copii. Si cati nu or mai fi ca el....Institutiile statului sunt depasite, acum cand inca nu a inceput nebunia ! 
#orasulealnostru:
(18 Martie 2020, 07:23)
Bre dar sa vezi la matale in primarie ce focar de mizerie! Cumetrii,afilieri,e o colcaiala acolo,te ia greata!Daca nu te votau aia 5-6.000 de aiuriti ce pun stampila din "90 doar pe ghimpii trandafirilor,banuiam ca si tu erai numit pe pile de pesedisti!Dar cum poti vedea focarele sau mizeria acum?Ca esti in al 4lea an de mandat si pana ai trecut la aia" pro"draci laci vedeai doar pulpe epilate si chiloti tanga!Ai schimbat regimul alimentar, nebunaticule?Cum reusesti?
Ptr Marilena Mijea:
(18 Martie 2020, 00:05)
Pai si daca isi dau , ii cunosti stimata doamna Mijea?! Ce e la matrimoniale?!
Marilena Mijea:
(17 Martie 2020, 22:40)
O singură întrebare:de ce nimeni dintre cei care comentează nu își dă numele real??
Ptr anonymus:
(17 Martie 2020, 22:24)
Pai tocmai de aia a plecat de la psd mai balalaule, ca nu merita sa fie acolo. Se vede acum guvernarea pnl si oamenii sai , impreuna cu taticul lor.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 08 Apr 2020
99 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(168 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(68 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(110 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(89 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1062 vizualizări - 1 comentariu)


12

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(459 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(407 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(259 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(171 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(240 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
MIHAILA în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus JAIL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Gică Contra în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei EU în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Viva în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Cetățean al României în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Jandarmul în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus NOEL în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Parepa XS în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus V I R U S A T în COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei Anonim în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus plătitor de taxe în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» Mihai în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia Observator în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus off în Doi subofițeri sunt infectați cu noul Coronavirus Prea tânăr...: în Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2» plm în PSD Ialomița îl acuză pe deputatul PNL Gheorghe Tinel că are o atitudine de «prim-secretar PCR» @bitdifender în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei @Zorro în Orașul Țăndărei, blocat din cauza carantinei E secret în Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...