Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Al treilea caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Al treilea caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița informează că joi, 19 martie 2020, la nivelul județului a fost înregistrat al treilea caz de infecție COVID-19. Este vorba despre o tânără de 18 ani din județul Călărași, dar care locuia împreună cu prietenul său în satul ialomițean Rași. Tânăra a fost transportată la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.

8 contacți, sub supraveghere medicală
Din primele informații, se pare că tânăra s-a întors în România, din Anglia, pe 15 martie 2020 și nu s-a autoizolat la domiciliu. La momentul sosirii în țară, ea nu prezenta simptome specifice infecției cu noul Coronavirus. Apoi, a plecat din județul Călărași și a ajuns la Rași, acolo unde locuia împreună cu prietenul său. La scurt timp a început să aibă simptome și a sunat la 112, acuzând dureri de cap, febră și tuse. În urma analizelor efectuate, joi, 19 martie 2020, s-a confirmat faptul că aceasta are infecție COVID-19. Tânăra a fost transportată la  Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. În momentul de față, autoritățile sanitare din Ialomița monitorizează 8 persoane, contacți direcți ai tinerei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița precizează că la nivelul județului sunt în izolare la domiciliu 447 persoane, iar alte 33 se află în Centrul de carantină.

19 Martie 2020, 17:35 (2909 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi!
Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Comentariile cititorilor:


Slobozean:
(20 Martie 2020, 22:30)
Ce armata? ce politie? Romania nu maibare resursele de alta data ca sa poata asigura protectiabcetatenilor. avem o clasa politica vândută.tara vândută.poporyl necăjit prin lume. tiganii asa cum sunt se datorează statului condus de infectiile astea.
Anonim...și nu prea!:
(20 Martie 2020, 17:56)
continuare - part.2 Ce te-a apucat să spui cu ură viscerală niște vorbe nelalocul lor în aceste momente teribile prin care trece țara noastră și aproape toată lumea? Tu ești foarte sigură că „blestemele” vor avea o singură direcție -- „vă știți voi care”-- existănd șanse ca cei din procentul de 20 la sută să supravețuiască? Esta cazul să vorbim de ură și moarte gândind și scriind în momentele acestea? Referitor la „Taxator”, te rog să comentezi dacă vrei, spunându-ți părerea în legătură cu cele spuse de Anelina în comentariul său. Îți mulțumesc că mi-ai dat o replică civilizată și chiar dacă pare că suntem pe poziții antagonice, eu despre tine fac următoarea remarcă; Ai capacitatea intelectuală de a înțelege ce am vrut să spun în comentariul meu, dar din motivele tale NU VREI să faci acest lucru! Cei care se întorc acasă în zilele acestea și fac parte evident din DIASPORA ROMÂNEASCĂ, au înțeles de-a lungul timpului, atât din interiorul țării, cât și din exterior, că ei sunt priviți ALTFEL, iar acum le vine foarte greu să înțeleagă ce li se întâmplă la venirea acasă! Deja s-a format un curent de opinie în toată țara în care ei sunt priviți ca VINOVAȚI PRINCIPALI în nenorocirea asta cu virusul ucigaș și blestemat și foarte greu de controlat. În comunitățile unde se întorc deja sunt prost primiți și imaginează-ți că dacă se întâmplă pe undeva să moară niște persoane (îndeosebi copii) prin virusare din vina lor, putem avea niște evenimente care vor fi controlate foarte greu.Istoria ne-a arătat că evenimentele nedorite își au originea în niște „scântei sociale” care firesc ar trebui să dispară instantaneu! P.S. Ptr. Anelina : cuvântul „parsivitate”-nu există! Se poate folosi : „parșivenie” sau „perversitate”.  
Anonim...și nu prea!:
(20 Martie 2020, 16:55)
Doar în câteva cuvinte, cel care a postat un comentariu semnând „Anonim”, a reușit să facă o constatare solidă, logică, bazată pe realitatea imediată, plină de adevăr fără doar și poate. În momentul acesta ar fi trebuit să pun pixul jos și să fac simbolic „gestul cu pălăria”! Dar citind toate comentariile, fac numai „gestul cu pălăria” iar pixul trebuie să lucreze. O să zăbovesc un pic asupra a două comentarii: cel semnat „Anelina” și cel de-al doilea semnat „Taxator”, „prietenul ” meu care a polemizat la alt articol, eu semnând „Cetățean de rangul doi, trei...” Asta nu înseamnă că celelalte comentarii nu sunt interesante! După părerea mea sunt ancorate în realitatea acestor zile, prezentând informații corecte din unele zone ale județului nostru. „Anelina” spui niște lucruri ilogice -- în procent de 80 la sută „prostia, pupincurismul, lașitatea, parsivitatea” sunt „lucruri de bază în Ialomița” și din deducția logică ce se degajă din remarca ta ulterioară -- „Poate COVID 19 să mai dea în ei...ș.a.m.d...”, înseamnă că a mai rămas numai un procent de 20 la sută care nu se încadrează în observația ta! Nu am înțeles cum ai ajuns la procentele amintite și cum ai făcut practic măsurătoarea respectivă! Ce mi se pare destul de anapoda este faptul că ai trecut la blesteme și ameninți ca o țață intuind că virusul COVID 19 va face DREPTATE, dar nu una juridică ci DIVINĂ, iar persoanele din procentul de 80 la sută, „o să crăpați” ca în operele lui Dante Alighieri, mai pe înțelesul tuturor, vor fi țârâți și aruncați în furcile dracilor și vor sfârși în flăcările IADULUI. De ce-ai făcut asta Anelina?
Elena:
(20 Martie 2020, 13:08)
PSD - istilor, asa cum stiti sa-i mobilitati la vot pe romi mergeti din casa in casa sa le explicati ca atitudinea lor este foarte grava, nu respecta legile si aduc prejudicii sanatatii populatiei. Trimiteti Politia locala, macar atat sa faca si ei. 
Conducerea orasului Tandarei nu ia nici o masura pentru prevenirea imbolnavarii populatiei cu COVID 19, dar Primaria a stiut sa ia din farmacii tot stocul de masti si manusi. Va protejati numai voi.
slobozean:
(20 Martie 2020, 13:05)
@Vali, nu imi dai niste nume? Vreau sa le dau o lectie de civilizatie acelor c.rve sa se intoarca la munca lor!
CORADO:
(20 Martie 2020, 11:59)
Aduc la cunostinta autoritatilor din orasul Tandarei,incepand cu d-na marioneta primarita (mi-e lehamite sa-i pronunt numele) si organele statului-politie,politie locala,jandarmerie,sanepid,sa ia masuri cu libera circulatie a "domnilor romi"care au impanzit orasul si care trebuiau sa fie izolati cel putin 14 zile,si testati ,in acelasi timp. In viitorul apropiat ,tot orasul va fi un focar de infectie,daca nu vor fi luate masuri radicale .Chiar nu pot fi blocate strazile,nu pot fi monitorizati? Cine trebuie sa urmareasca persoanele care nu au voie sa paraseasca domiciliul? Mai nou,saptamana aceasta s-a prezentat un domn rom la ghiseul de evidenta a populatiei,din cadrul primariei,avand asupra sa o declaratie de intrare in tara,iar politia locala si organele de politie,au afirmat ca nu este de datoria lor sa urmareasca persoanele care nu au voie sa paraseasca domiciliul,din cauza coronavirusului.Datorita nepasarii lor,eu le doresc,din toata inima,sa fie ei in prima linie de bataie! Succes domnilor! Poate va treziti odata !
Marian:
(20 Martie 2020, 10:33)
Lasa ca intra armata cat de curand pe strazi odata cu jandermeria. Sa vedem apoi  daca mai aveti chef de plimbari nejustificate batraneilor.
Vali:
(20 Martie 2020, 08:52)
O sa avem mii de infectați. Slobozia este plina de mașini de Italia, lumea sta la scara câte 8-10 la bârfă ca și pana acum, ciorditorii au revenit acasă ca dacă pe afara nu mai pot sa fure ca sta lumea acasă au revenit sa etaleze mașinile, curvele au revenit și ele și dau lecții pe la vecini ca"afara" nu este asa. Unde dracu este starea de urgenta?
Cetatean:
(20 Martie 2020, 08:50)
Sa intelegem ca se plimba in sate si in orase, pe strazi, liberi? Fara izolare, carantinare! Sa iasa armata, sa disciplineze! Nu putem sa stam sa ne uitam cum ne îmbolnăvesc! Si, nu inteleg, de ce oamenii care vad ca se plimba tampitii (inconstienti)si stiu ca au venit din strainatate, nu anunta Politia, DSP-ul? S -au marit pedepsele si ptr.cei care nu stau in izolare, carantina, si ptr.cei care stiu informatii despre persoanele resp.si nu le transmit! Draga Victor,Draga Tonita, Draga Adrian, Draga Nicoleta T, este timpul sa aratati ca puteti sa luati hotarari si sa activati organele autorizate care sa ii tina in casa pe dobitocii astia care se cred zei pe pamanat!Dati cu furtunul de apa pe strazi sa plece in casa! SI SA IASA ARMATA ca in Franta, Spania.Ca numai de bata stim!
Taxator:
(20 Martie 2020, 07:50)
Legislatie fara proceduri de aplicare,prosti fara responsabilitate,tara fara conducatori pregatiti.Asta e rezultatul promovarii pe relatii,al incadrarilor pe baza partidului,adica promovarea nulitatilor.Se face valva de revenirea"diasporei".De fapt revin si sunt fortati sa plece de acolo cei fara loc de munca contractual,pestisori,curvulite,amarati fara loc de munca/locuinta,cam despre asta vorbim.Revenita din Anglia pe caraghioasa asta a luat-o dorul de rude!Iar aia mai prosti! Au primit-o!
neinfectat:
(20 Martie 2020, 07:14)
Foarte multi inconstienti! Atat cei autohtoni, cat si cei care au ales sa vina inapoi in tara. Batranii nostri se plimba nestingheriti; pana in urma cu o zi erau gramada in parc la table, sunt pe strazi, prin magazine, peste tot. Apoi astia de au fost la furat si cersit prin tari straine umbla nestingheriti, nu au teama de nicio lege - logic, daca si pe afara furau de rupeau, avem pretentia sa se teama de autoritatile romane? Granitele inchise, iar astia de au venit, bagati in carantina si paziti de jandarmi.
Anelina:
(20 Martie 2020, 07:12)
La cata prostie, exista in ialomita nu ma astept la nimic bun. Prostia, pupicurismul, lasitatea, parsivitatea, lucruri de baza in ialomita, procentul trece de 80%. Poate COVID19 sa mai dea in ei, in slugile alea jegoase sa la mai extermine odata. In ialomita rar iti este dat sa vezi sau sa auzi de corectitudine. Slugilor o sa crapati de COVID19 de dragul de a pupa in dos. Puneti mana si osul la treaba nu ba mai ganditi la manevre ca nu scapati. Asa ca va ajung blestemele, va stiti voi care. Stati in case ca daca va gaseste va ia si de sub pat ca taraie si va arunca in lacul mare cu draci
Ivan:
(19 Martie 2020, 22:37)
Dar autoritățile ce fac? Bună întrebare, Anonim, foarte bună. De câteva zile în Țăndărei este un aflux de romi care sosesc în România venind din Spania și Italia, exact din focarele cu coronavirus. Nu numai că nu anunță faptul că vin din zone cu focare active, dar nici măcar nu se autoizolează la domiciliu. Sunt în grupuri peste tot, la benzinării, restaurante, cafenele, parcări.
Sunt pur și simplu focare ambulante și autoritățile dorm. Primărița din Țăndărei este depășită de evenimente și total decuplată de realitatea prevenției medicale, iar cel care ar trebui să reprezinte mâna forte de aplicare a legii, în speță comandantul Poliției Țăndărei, refuză să acționeze.
Cu toate că au fost semnalări repetate din partea cetățenilor urbei, comandantul Poliției Țăndărei a reacționat foarte târziu și anemic, informând cu o întârziere condamnabilă DSP-ul, dar fără a încerca vreun moment să documenteze acele cazuri de nerespectare a regulilor de preveție. De dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor nici vorbă, doar vorbim de Poliția Țăndărei!!!
@Jilava.:
(19 Martie 2020, 21:47)
Cerem interzicerea implementarii si dezvoltarii retelei 5G in Romania!
Anonim :
(19 Martie 2020, 18:27)
Simt civic nu avem, educația ne lipseste cu desăvârșire! Dar autoritățile ce fac? Cei ce au venit din afara nu au niciun stres, se plimba pe străzi, merg in magazine...ei spun ca nu au nimic! Autoizolarea lipseste cu desăvârșire ! Oare nu trebuiau monitorizați, verificată starea lor de sanatate?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Apr 2020
202 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Amara: Incendiu la o fermă de animale

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:16
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(328 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(99 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(112 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(106 vizualizări - 0 comentarii)


8
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(230 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(143 vizualizări - 1 comentariu)


10

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(97 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(247 vizualizări - 0 comentarii)


13

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(217 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(190 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(876 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(409 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(292 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nero în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Răduță Aurelian-Constantin în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Un om în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Nicu miraj în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Nicu miraj în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Om în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Mihai în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști liviu în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Nae în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Flame în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Ion în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Vasile în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Cici în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole Mimi în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole rrom în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Alegrua în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Izolet în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști ... în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail Gheorghe în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...