Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Al treilea caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Al treilea caz Coronavirus în Ialomița, CONFIRMAT

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița informează că joi, 19 martie 2020, la nivelul județului a fost înregistrat al treilea caz de infecție COVID-19. Este vorba despre o tânără de 18 ani din județul Călărași, dar care locuia împreună cu prietenul său în satul ialomițean Rași. Tânăra a fost transportată la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.

8 contacți, sub supraveghere medicală
Din primele informații, se pare că tânăra s-a întors în România, din Anglia, pe 15 martie 2020 și nu s-a autoizolat la domiciliu. La momentul sosirii în țară, ea nu prezenta simptome specifice infecției cu noul Coronavirus. Apoi, a plecat din județul Călărași și a ajuns la Rași, acolo unde locuia împreună cu prietenul său. La scurt timp a început să aibă simptome și a sunat la 112, acuzând dureri de cap, febră și tuse. În urma analizelor efectuate, joi, 19 martie 2020, s-a confirmat faptul că aceasta are infecție COVID-19. Tânăra a fost transportată la  Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. În momentul de față, autoritățile sanitare din Ialomița monitorizează 8 persoane, contacți direcți ai tinerei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița precizează că la nivelul județului sunt în izolare la domiciliu 447 persoane, iar alte 33 se află în Centrul de carantină.

19 Martie 2020, 17:35 (3354 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița
IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Comentariile cititorilor:


Slobozean:
(20 Martie 2020, 22:30)
Ce armata? ce politie? Romania nu maibare resursele de alta data ca sa poata asigura protectiabcetatenilor. avem o clasa politica vândută.tara vândută.poporyl necăjit prin lume. tiganii asa cum sunt se datorează statului condus de infectiile astea.
Anonim...și nu prea!:
(20 Martie 2020, 17:56)
continuare - part.2 Ce te-a apucat să spui cu ură viscerală niște vorbe nelalocul lor în aceste momente teribile prin care trece țara noastră și aproape toată lumea? Tu ești foarte sigură că „blestemele” vor avea o singură direcție -- „vă știți voi care”-- existănd șanse ca cei din procentul de 20 la sută să supravețuiască? Esta cazul să vorbim de ură și moarte gândind și scriind în momentele acestea? Referitor la „Taxator”, te rog să comentezi dacă vrei, spunându-ți părerea în legătură cu cele spuse de Anelina în comentariul său. Îți mulțumesc că mi-ai dat o replică civilizată și chiar dacă pare că suntem pe poziții antagonice, eu despre tine fac următoarea remarcă; Ai capacitatea intelectuală de a înțelege ce am vrut să spun în comentariul meu, dar din motivele tale NU VREI să faci acest lucru! Cei care se întorc acasă în zilele acestea și fac parte evident din DIASPORA ROMÂNEASCĂ, au înțeles de-a lungul timpului, atât din interiorul țării, cât și din exterior, că ei sunt priviți ALTFEL, iar acum le vine foarte greu să înțeleagă ce li se întâmplă la venirea acasă! Deja s-a format un curent de opinie în toată țara în care ei sunt priviți ca VINOVAȚI PRINCIPALI în nenorocirea asta cu virusul ucigaș și blestemat și foarte greu de controlat. În comunitățile unde se întorc deja sunt prost primiți și imaginează-ți că dacă se întâmplă pe undeva să moară niște persoane (îndeosebi copii) prin virusare din vina lor, putem avea niște evenimente care vor fi controlate foarte greu.Istoria ne-a arătat că evenimentele nedorite își au originea în niște „scântei sociale” care firesc ar trebui să dispară instantaneu! P.S. Ptr. Anelina : cuvântul „parsivitate”-nu există! Se poate folosi : „parșivenie” sau „perversitate”.  
Anonim...și nu prea!:
(20 Martie 2020, 16:55)
Doar în câteva cuvinte, cel care a postat un comentariu semnând „Anonim”, a reușit să facă o constatare solidă, logică, bazată pe realitatea imediată, plină de adevăr fără doar și poate. În momentul acesta ar fi trebuit să pun pixul jos și să fac simbolic „gestul cu pălăria”! Dar citind toate comentariile, fac numai „gestul cu pălăria” iar pixul trebuie să lucreze. O să zăbovesc un pic asupra a două comentarii: cel semnat „Anelina” și cel de-al doilea semnat „Taxator”, „prietenul ” meu care a polemizat la alt articol, eu semnând „Cetățean de rangul doi, trei...” Asta nu înseamnă că celelalte comentarii nu sunt interesante! După părerea mea sunt ancorate în realitatea acestor zile, prezentând informații corecte din unele zone ale județului nostru. „Anelina” spui niște lucruri ilogice -- în procent de 80 la sută „prostia, pupincurismul, lașitatea, parsivitatea” sunt „lucruri de bază în Ialomița” și din deducția logică ce se degajă din remarca ta ulterioară -- „Poate COVID 19 să mai dea în ei...ș.a.m.d...”, înseamnă că a mai rămas numai un procent de 20 la sută care nu se încadrează în observația ta! Nu am înțeles cum ai ajuns la procentele amintite și cum ai făcut practic măsurătoarea respectivă! Ce mi se pare destul de anapoda este faptul că ai trecut la blesteme și ameninți ca o țață intuind că virusul COVID 19 va face DREPTATE, dar nu una juridică ci DIVINĂ, iar persoanele din procentul de 80 la sută, „o să crăpați” ca în operele lui Dante Alighieri, mai pe înțelesul tuturor, vor fi țârâți și aruncați în furcile dracilor și vor sfârși în flăcările IADULUI. De ce-ai făcut asta Anelina?
Elena:
(20 Martie 2020, 13:08)
PSD - istilor, asa cum stiti sa-i mobilitati la vot pe romi mergeti din casa in casa sa le explicati ca atitudinea lor este foarte grava, nu respecta legile si aduc prejudicii sanatatii populatiei. Trimiteti Politia locala, macar atat sa faca si ei. 
Conducerea orasului Tandarei nu ia nici o masura pentru prevenirea imbolnavarii populatiei cu COVID 19, dar Primaria a stiut sa ia din farmacii tot stocul de masti si manusi. Va protejati numai voi.
slobozean:
(20 Martie 2020, 13:05)
@Vali, nu imi dai niste nume? Vreau sa le dau o lectie de civilizatie acelor c.rve sa se intoarca la munca lor!
CORADO:
(20 Martie 2020, 11:59)
Aduc la cunostinta autoritatilor din orasul Tandarei,incepand cu d-na marioneta primarita (mi-e lehamite sa-i pronunt numele) si organele statului-politie,politie locala,jandarmerie,sanepid,sa ia masuri cu libera circulatie a "domnilor romi"care au impanzit orasul si care trebuiau sa fie izolati cel putin 14 zile,si testati ,in acelasi timp. In viitorul apropiat ,tot orasul va fi un focar de infectie,daca nu vor fi luate masuri radicale .Chiar nu pot fi blocate strazile,nu pot fi monitorizati? Cine trebuie sa urmareasca persoanele care nu au voie sa paraseasca domiciliul? Mai nou,saptamana aceasta s-a prezentat un domn rom la ghiseul de evidenta a populatiei,din cadrul primariei,avand asupra sa o declaratie de intrare in tara,iar politia locala si organele de politie,au afirmat ca nu este de datoria lor sa urmareasca persoanele care nu au voie sa paraseasca domiciliul,din cauza coronavirusului.Datorita nepasarii lor,eu le doresc,din toata inima,sa fie ei in prima linie de bataie! Succes domnilor! Poate va treziti odata !
Marian:
(20 Martie 2020, 10:33)
Lasa ca intra armata cat de curand pe strazi odata cu jandermeria. Sa vedem apoi  daca mai aveti chef de plimbari nejustificate batraneilor.
Vali:
(20 Martie 2020, 08:52)
O sa avem mii de infectați. Slobozia este plina de mașini de Italia, lumea sta la scara câte 8-10 la bârfă ca și pana acum, ciorditorii au revenit acasă ca dacă pe afara nu mai pot sa fure ca sta lumea acasă au revenit sa etaleze mașinile, curvele au revenit și ele și dau lecții pe la vecini ca"afara" nu este asa. Unde dracu este starea de urgenta?
Cetatean:
(20 Martie 2020, 08:50)
Sa intelegem ca se plimba in sate si in orase, pe strazi, liberi? Fara izolare, carantinare! Sa iasa armata, sa disciplineze! Nu putem sa stam sa ne uitam cum ne îmbolnăvesc! Si, nu inteleg, de ce oamenii care vad ca se plimba tampitii (inconstienti)si stiu ca au venit din strainatate, nu anunta Politia, DSP-ul? S -au marit pedepsele si ptr.cei care nu stau in izolare, carantina, si ptr.cei care stiu informatii despre persoanele resp.si nu le transmit! Draga Victor,Draga Tonita, Draga Adrian, Draga Nicoleta T, este timpul sa aratati ca puteti sa luati hotarari si sa activati organele autorizate care sa ii tina in casa pe dobitocii astia care se cred zei pe pamanat!Dati cu furtunul de apa pe strazi sa plece in casa! SI SA IASA ARMATA ca in Franta, Spania.Ca numai de bata stim!
Taxator:
(20 Martie 2020, 07:50)
Legislatie fara proceduri de aplicare,prosti fara responsabilitate,tara fara conducatori pregatiti.Asta e rezultatul promovarii pe relatii,al incadrarilor pe baza partidului,adica promovarea nulitatilor.Se face valva de revenirea"diasporei".De fapt revin si sunt fortati sa plece de acolo cei fara loc de munca contractual,pestisori,curvulite,amarati fara loc de munca/locuinta,cam despre asta vorbim.Revenita din Anglia pe caraghioasa asta a luat-o dorul de rude!Iar aia mai prosti! Au primit-o!
neinfectat:
(20 Martie 2020, 07:14)
Foarte multi inconstienti! Atat cei autohtoni, cat si cei care au ales sa vina inapoi in tara. Batranii nostri se plimba nestingheriti; pana in urma cu o zi erau gramada in parc la table, sunt pe strazi, prin magazine, peste tot. Apoi astia de au fost la furat si cersit prin tari straine umbla nestingheriti, nu au teama de nicio lege - logic, daca si pe afara furau de rupeau, avem pretentia sa se teama de autoritatile romane? Granitele inchise, iar astia de au venit, bagati in carantina si paziti de jandarmi.
Anelina:
(20 Martie 2020, 07:12)
La cata prostie, exista in ialomita nu ma astept la nimic bun. Prostia, pupicurismul, lasitatea, parsivitatea, lucruri de baza in ialomita, procentul trece de 80%. Poate COVID19 sa mai dea in ei, in slugile alea jegoase sa la mai extermine odata. In ialomita rar iti este dat sa vezi sau sa auzi de corectitudine. Slugilor o sa crapati de COVID19 de dragul de a pupa in dos. Puneti mana si osul la treaba nu ba mai ganditi la manevre ca nu scapati. Asa ca va ajung blestemele, va stiti voi care. Stati in case ca daca va gaseste va ia si de sub pat ca taraie si va arunca in lacul mare cu draci
Ivan:
(19 Martie 2020, 22:37)
Dar autoritățile ce fac? Bună întrebare, Anonim, foarte bună. De câteva zile în Țăndărei este un aflux de romi care sosesc în România venind din Spania și Italia, exact din focarele cu coronavirus. Nu numai că nu anunță faptul că vin din zone cu focare active, dar nici măcar nu se autoizolează la domiciliu. Sunt în grupuri peste tot, la benzinării, restaurante, cafenele, parcări.
Sunt pur și simplu focare ambulante și autoritățile dorm. Primărița din Țăndărei este depășită de evenimente și total decuplată de realitatea prevenției medicale, iar cel care ar trebui să reprezinte mâna forte de aplicare a legii, în speță comandantul Poliției Țăndărei, refuză să acționeze.
Cu toate că au fost semnalări repetate din partea cetățenilor urbei, comandantul Poliției Țăndărei a reacționat foarte târziu și anemic, informând cu o întârziere condamnabilă DSP-ul, dar fără a încerca vreun moment să documenteze acele cazuri de nerespectare a regulilor de preveție. De dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor nici vorbă, doar vorbim de Poliția Țăndărei!!!
@Jilava.:
(19 Martie 2020, 21:47)
Cerem interzicerea implementarii si dezvoltarii retelei 5G in Romania!
Anonim :
(19 Martie 2020, 18:27)
Simt civic nu avem, educația ne lipseste cu desăvârșire! Dar autoritățile ce fac? Cei ce au venit din afara nu au niciun stres, se plimba pe străzi, merg in magazine...ei spun ca nu au nimic! Autoizolarea lipseste cu desăvârșire ! Oare nu trebuiau monitorizați, verificată starea lor de sanatate?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(593 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


9
Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(95 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


10

Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(145 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


12

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(222 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(312 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(226 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(268 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Ilie în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Cetatean1 în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița Vasi în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia beesting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Zoe în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională Zid nezidit în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism beesting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Sarpee în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...